Találatok a következő kifejezésre: Sokan azt hogy csinos, szép lány (3 db)

Sokan azt mondják, hogy csinos, szép lány vagyok és fel is ajánlották, hogy menjek el egy szépségversenyre. De én nem vagyok megelégedve magammal. Mit tegyek, hogy szebbnek lássam magam?

Mit tegyek, ha önértékelési problémáim vannak?

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy? Általában feloldódnak ezek a problémák idõsebb korban maguktól. Egy párkapcsolat amúgy biztosan sokat segítene, ha olyan fiúval jönnél össze, aki elfogad téged minden hibáddal együtt. A legrövidebb út a javulás felé szerintem egy pszichológus.

Mennyi idõs vagy? Általában feloldódnak ezek a problémák idõsebb korban maguktól. Egy párkapcsolat amúgy biztosan sokat segítene, ha olyan fiúval jönnél össze, aki elfogad téged minden hibáddal együtt. A legrövidebb út a javulás felé szerintem egy pszichológus.
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok és eddig minden barátom elfogadott csak én nem tudom magam!!!!!!
Szia, már ne haragudj, de szerintem te nem vagy normális.. Semmi bajod nincs a külsöddel, ha már a szépségversenyt is felejánlották.. Csak legyél büszke magadra, és egy kis önbizalmat bele, minden sokkal jobb lessz, nálam is igy volt:)
Változtasd meg magadon ami nem tetszik, az a legfontosabb hogy magaddal meg legyél elégedve.
Ajánlom minden Nõnek, akinek önértékelési problémája van-Kim Cattral:Légy igazi nõ! c.könyvét!Nagyon sokunknak segített túljutni ezen a problémán!4000Ft-ba kerül!
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!!!!!!
Lehet, hogy rossz helyen keresel!
Lehet hogy szép és csinos vagy, de a belsõ értékeidrõl egy szót sem írsz. Érdekes pedig a lányok mondják mindig hogy csak a belsõ számít.
Ez így van, nem kell görcsösen várni mert abból nem lesz semmi, vagy csak futó kapcsolat. Elmondom neked hogy én is akkor találtam meg a szerelmem amikor a legkevésbé sem számítottam rá. Egy olyan lányt ismertem meg egy ilyen bemutatón aki külsõre egy diszkópi**sa. De amikor elkezdtünk beszélgetni meg együtt lógni amit elején nem nagyon akartam mert jól nézett ki de nekem ez a stílus nem jön be. De megismertem és akkor jöttem rá hogy mégsem olyan lányról van szó. Sajnos nem volt hosszútávú a kapcsolatunk mert külföldre költöztek és inkább szakítottunk, nem kínoztuk egymást. De én most is így vagyok ezzel. Nem erõltetem a kapcsolatot, várok türelemmel.
Kit érdekel, hogy mások milyennek látnak. TE milyennek látod magad? Kívül-belül?
Pontosan, várj türelemmel:) Hülye mondás, de tényleg igaz: ha nagyon akarod, nem lesz semmi. A szerelem akkor talál meg, amikor nem számítasz rá! Engedd el magad, szórakozz, mozdulj ki, és ne a lehetõségeket lesd hanem ÉLVEZD az életet!
Várj türelemmel....majd betoppan....ne akard ilyen görcsösen.
hány éves vagy, milyen körökben forogsz...? mert nem mindegy, hogy ezt a kérdést egy 16 éves diszkóp.csa írta ki, vagy egy harmincas dolgozó nõ:)
Drágám, a 120.000 egyáltalán nem számít jó fizetésnek... bizonyos körökben esetleg, de basszus, nézzél már körül!!
A kérdező hozzászólása: Nem fekszem le az elsõ randin mert olyannal nem is randizom aki csak szexet akar sõt olyannal sem aki éhenkórász!
te már megint az vagy aki tegnap éjjel még azzal fárasztott minket h a pasija 31 éves és nincs lakása ezért szánalmas? Az is a 120ezres fizetésével volt oda, pedig az nem olyan hú de nagy szám... ez ilyen arrogáns és pofátlan emberek azért nem találnak rendes párt, mert a természet leosztja a z értelmes pasikat az arra érdemes nõknek...
Kérdezõ! Szerintem te ne másokat kérdezgess privátban, hogy mit tud felmutatni és mit nem! Te kértél tanácsot másoktól, szóval maradj a témánál, és gondolkozz el, hogy min kéne változtatnod, vajon miért kellesz mindenkinek csak 1-1 éjszakára! Valamint derítsd ki, hogy te mit tudsz felmutatni?! Ja igen, havi 120, internet explorer használata pipa, privát üzenet küldésének megtalálása egy oldalon belül pipa, mások fikázása mert nem bírja elfogadni, hogy egy nulla pipa! :DDDDDD Ügyes kislány! :DD ;))))
120 ezer egyáltalán nem sok. Mitõl vagy úgy elszállva? A jó kereset szerintem 300 ezernél kezdõdik. 120 ezerrel átlagos vagy.
És ha elveszted a munkád, akkor te is éhenkórász leszel. Ebben a mai világban pedig bármi elõfordulhat. Na, erre mit lépsz?
Én ügyvéd gyakornok vagyok kérdezõ. És már többet keresek, mint te. Pedig még csak gyakornok vagyok. És ráadásul nem is ronda. Még egyszer kérdezem, te mit tudsz felmutatni? Mondjuk az itteni viselkedésed alapján bottal sem piszkálnálak meg, még akkor sem, hogy ha úgy néznél ki, mint egy playboy nyuszi. Bár kétlem, hogy olyan szép vagyok, akkor nem írtál volna ki ilyen kérdést...
*olyan szép vagy
A kérdező hozzászólása: Szánalmasak és viccesek vagytok!!!!! :P
Ha jól megvagy a fizetésedbõl akkor nem értem miért fontos hogy a párodnak mennyije van :D
A KÉRDEZÕ CSAK 16 ÉVES :) kíváncsi vagyok, hogy 16 évesen mit dolgozik, hogy 120000-ret keres :) talán k***va?
Mi számít neked jól keresõnek? Havi 100 000? Vagy esetleg a havi 500 000?? Nagyon el vagy szállva magadtól..és ráadásul még a havi 120-ad úgy állítod be, hogy k*baszott jól keresel, ezért kell melléd egy jóképû, jó keresettel rendelkezõ "társ". Inkább olvass sokat, mûvelõdj, aztán ha majd tudsz értelmesen beszélgetni, talán nem csak a s*gged nézik, hanem az értékeid is!!
Ezt privátban kaptam: "Buta liba az anyád te éhenkórász!!!!!" :DDDDDD Nem éhezek. Jól van?
nem mindegy, hogyan VISELKEDSZ.
Ha mar az elso randin odaadod magad, az ertelmesebb srac valoban lepattint. Ez is jusson eszedbe.
Lehet hogy nem veszed észre, biztos kellenél, csak magasra tetted a mércédet. Mást nem veszel észre, csak az el várásaidnak a meg felelõt. Várjál türelmesen, ugyan is a türelem rózsát terem.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem nagy elvárás az, hogy legyen jól fizetõ állása és nézzen ki valahogy.
Szóval az elsõ a jól fizetõ állás. Látod ezért kellesz nekik csak szexre, mert másra nem vagy jó.
A kérdező hozzászólása: Mégis mi kellene??? Hogy azt mondjam jó lesz egy csöves is????
Ráadásul még buta is vagy. Szerinted csak jól keresõk és csövesek élnek a Földön?
Nekem jó munkám van. És ronda sem vagyok. Te fel tudsz valami mutatni?
A szegénységi bizonyítványát már felmutatta.
Neked is csak a külsõségek számítanak. Csak annyit tudunk rólad, hogy állítólag jól nézel ki (?) és hogy neked is jól kinézõ pali madár kell, akit még a pénz is felvet. Ezért kellesz csak szexre. Az kit érdekel, hogy jó, vagy rossz ember, lehet vele beszélni, nem lehet és egyéb tulajdonságok? Az le van [email protected] Csak az számít, hogy pénze legyen. Szerintem egy buta liba vagy.
A kérdező hozzászólása: Én 120000 keresek havonta. Nem fogok egy munkanélkülivel és egy rondával kezdeni.
basszus ha tudom mi megy itt hozok popcornt :D

Úgy érzem hogy elég egoista a barátnőm mert nagyon csinos. Túl sok az önbizalma. Hogyan tudnám helyrerakni a kis buksiát hogy nem ő az eggyetlen szép lány?

Igazából én egy kis humoros szivatásra hondoltam. Tudnátok tippet adni?

Legjobb válasz: Ez bunkóság ugyan, de talán észbekap: Utcán feltûnõen forgolódj csajok után, és tegyèl megjegyzéseket, mittomén "Ez igen...", "Hmm, jóféle", "Nem semmi", stb...

Ez bunkóság ugyan, de talán észbekap: Utcán feltûnõen forgolódj csajok után, és tegyèl megjegyzéseket, mittomén "Ez igen...", "Hmm, jóféle", "Nem semmi", stb...
Fontos: ez a fajta önteltség csak más lányokkal szemben érvényesül (én jobb nõ vagyok, mint õk), vagy Veled szemben is (én túl jó nõ vagyok hozzád)?
vidd el egy divatbemutatóra. nívósra... ott lesz pár. szépségkirálynõ választás...
lehet hogy csak bizonyítani akar, ha úgy érzi sikerült, talán nem csinálja többet.. tényleg nagyon idegesítõ tud lenni az ilyen.
barátom sokszor kisdaginak hív, és jelzésértékûen megnyomkodja a hasam, annak ellenére, hogy nem is vagyok túlsúlyos. szerintem ez jó, mert tudatod vele, hogy nem tökéletes, és még aranyosan is hangzik. :) én szeretem és a kedvéért mégjobban vigyázok az alakomra.
uhh, azért ez elég gáz. meg mint ahogy írod, h õ a legszebb, ahol lakik... egész biztos, h minden lányt látott már. én is szépnek tartom magam, de tudom, h rengeteg szép lány van még rajtam kívül... szerintem mindenképpen oltsd be valamivel, h vegye észre magát, az is jó ötlet, amit egyik válaszoló írt, h a jelenlétében dicsérj más lányokat. meg legközelebb, amikor hangoztatja, h õ a legszebb lány, mondj valami olyat: meg a legbeképzeltebb is. vagy: nekem tényleg te vagy a legszebb, de azért elég sok gyönyörû lány van még rajtad kívül is. (megjegyzés: megfigyeltem, azok a lányok, akik általában a legszebbnek tartják magukat, meg hangoztatják, nem is olyan szépek, inkább csak azt hiszik és olyan tucatok.)
A kérdező hozzászólása: Velem szemben is kedves 5 ös válaszoló. Hiszen gyakran hangoztatja hogy õ a legszebb ahol laki stb.
4-es válaszoló te géniusz vagy baszod:D
Mibõl gondolod, hogy túl sok az önbizalma?
Fogadj vele, hogy ha nyersz te sminkeled ki reggel suliba. xDD
Igazából több ötletem is van, én mit tennék hasonló helyzetben, látatlanban nem tudom, hogy a kettõtök kapcsolatában mi megjátszható. Annyi a lényeg, hogy ne hagyd magad lekezelni semmiképp! Ha ennyire el van szállva magától, akkor semmiképp se dícsérd a külsejét, kezeld úgy, mintha egy teljesen átlagos, szürke csaj lenne. Egy pillanatra se lássa rajtad, hogy Te elájulsz a külseje miatt.Ne is tedd! Én akár azt is megpróbálnám, hogy amikor legközelebb teszi-veszi magát a szépségével, akkor õszinte, nyugodt hangon kérdõre vonni: "Igen, szép vagy.Na és? Mid van még ezen kívül?" De fontos, hogy nyugodt és laza maradj vele, ne érezze úgy soha, hogy még õ tisztel meg Téged azzal, hogy Veled van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!