Találatok a következő kifejezésre: Sokan írják, lehet (28 db)

Sokan írják, hogy a pszichológus valójában nem sokat segít. Nem lehet, hogy azért van így, mert direkt el akarják nyújtani a terápiát?

Legjobb válasz: A csak verbális terápia nem a leghatékonyabb. Persze, valamit biztosan segít, de lehet, hogy van, akinek semmit. Terapeuta függõ is a dolog. Én hipnózisos pszichoterápiára jártam. 30perc beszélgetés, 25perc hipnózis, a végén pedig átbeszéljük a hipnózisos élményt. Ez egyrészt azért is jobb, mert a terapeuta objektívebb képet kap a páciens mentális állapotáról, nem manipulálható a dolog, míg szóban azért lehet ferdíteni... Másrészt, az elõzõ okból is következõen hamarabb hoz javulást. Azt nem hinném, hogy egy (jó) pszichológus direkt nyújtaná a terápiát. Itt jegyzem meg, hogy a jelentõs javulás, gyógyulás ideje években mérendõ!!

A csak verbális terápia nem a leghatékonyabb. Persze, valamit biztosan segít, de lehet, hogy van, akinek semmit. Terapeuta függõ is a dolog. Én hipnózisos pszichoterápiára jártam. 30perc beszélgetés, 25perc hipnózis, a végén pedig átbeszéljük a hipnózisos élményt. Ez egyrészt azért is jobb, mert a terapeuta objektívebb képet kap a páciens mentális állapotáról, nem manipulálható a dolog, míg szóban azért lehet ferdíteni... Másrészt, az elõzõ okból is következõen hamarabb hoz javulást. Azt nem hinném, hogy egy (jó) pszichológus direkt nyújtaná a terápiát. Itt jegyzem meg, hogy a jelentõs javulás, gyógyulás ideje években mérendõ!!
Biztos ebben is van igazság..én már 2 pszichológusnál voltam, nem javultam szinte semmit. A jelenlegi dokimmal sokkal elégedettebb vagyok, lefixáltunk egy ülés számot, amikorra éreznem kell a javulást. Eddig háromszor voltam.
Messze nem igaz! Ha megtalálod a megfelelõ pszichológust az igenis segít. Van akinek rövidebb, van akinek hosszabb ideig tart a terápia- ez egyén függõ.
Szerintem ennek nem lenne sok értelme, hogy direkt elnyújtsa a terápiát, hisz aki nem látja értelmét a közös munkának otthagyja õt. (És valószínûsíthetõen hamarabb, mintha rendesen dolgozott volna.) Mindenesetre azt érezni fogod, ha az illetõ nem csinál semmit. Lehet, hogy pozitív változás nem lesz két hét után, de azt az ülések után érzed, ha dolgoztatok.
A pszichoterápia nem egy olyan egzakt tudomány, mint a sebészet vagy nõgyógyászat. Minden ember másképpen reagál, mindenkinek más a személisége. Itt nem lehet megmondani azt, hogy 1 hónap múlva számottevõ javulás várható. Nagyban függ az eredmény a betegség mélységétõl és a páciens közremûködésétõl is. Ráadásul ez az orvostudomány egy olyan része, ahol csak a beteg tud magán segíteni, az orvos csak segítséget, iránymutatást tud neki adni.

Mitöl lehet az hogy sokan irják hogy nem sikerül orgazmust elérniük? Kinek a "hibája"?

Egyáltalán van olyan nö akinek tényleg sose sikerül/ne?

Legjobb válasz: Nekem sose sikerült se pasitól, se magamtól. Ennek általában sok oka lehet, de hogy nálam mi az oka, azt nem tudom. Ha masztizok, akkor van egy olyan pont, ami után már nagyon érzékeny lesz a csiklóm és utána nem esik jól az érintés. Tehát olyan mintha pont az orgazmus kimaradna, de nedvesedés, izgalom, meg az utána való érzékenység az megvan. Fizikailag biztos nincs bajom. És az okon gondolkozok kb 5 éve. 20/L

Nekem sose sikerült se pasitól, se magamtól. Ennek általában sok oka lehet, de hogy nálam mi az oka, azt nem tudom. Ha masztizok, akkor van egy olyan pont, ami után már nagyon érzékeny lesz a csiklóm és utána nem esik jól az érintés. Tehát olyan mintha pont az orgazmus kimaradna, de nedvesedés, izgalom, meg az utána való érzékenység az megvan. Fizikailag biztos nincs bajom. És az okon gondolkozok kb 5 éve. 20/L
A kutyáé.
szerintem ha szoktad magadnak csinálni és akkor van orgazmusod, akkor nincs semmi baj!Beszéld meg vele mit szeretnél!Mondd el neki te hogy szoktad magadnak, ha kell mutasd is meg!ezeket a dolgokat meg kell beszélni és ne félj, hogy esetleg kinevet!Kérdezd meg te is mit szeretne, hogy csináld neki...az egész csak megbeszélés kérdése.Próbálgasd a pózokat, ha kell feszíts rá...próbálkozz!Játszál!Élvezd a saját testedet és ezt ne szégyeld!Mozogj úgy ahogy neked jó, ha kell irányíts! De mindenféleképpen mondd el neki hogy hogy csinálja!Ha sikerül megbeszélnetek meglátod fantasztikus lesz !

Nem akarok senkit se bántani, sokan írják, hogy télen is csak 21-22 fokot tartanak. Hogy lehet azt kibírni? Főleg ahol gyerkőc is van.

Nálunk holnap már végre bekapcsolják a fűtést, ma reggel már hívtam őket. 20-21 fok van a lakásba, de már nagyon fázunk. Férjem is , pedig ő aztán nem fázós fajta. Kisfiam is már fázik, azt sem tudom már hogy mit adjak rá éjszaka. Másoknak meg teljesen ideális hőmérséklet. Mi a 24-25-öt szeretjük, ahhoz vagyunk szokva. Kisfiam is ebbe a hőmérsékletbe született bele.

Legjobb válasz: csak hozzászokás kérdése, ráadásul a folyamatos meleg miatt sokkal könnyebben megfázik az ember

csak hozzászokás kérdése, ráadásul a folyamatos meleg miatt sokkal könnyebben megfázik az ember
Szoktatás kérdése. Nálunk is 22 fok körül van. Laktam egy évet Hollandiában, ott még hidegebb volt, mégsem vacogtak az emberek, a gyerekek sem. Nem voltak betegesebbek sem, mint itthon. Ahhoz szokik hozzá a szervezet.
Nálunk 19 fok körül van télen. Tavaly decemberben született a lányom, fürdetéshez felvittük 21-22 fokra a hõmérsékletet. Ti a meleget szoktátok meg, mi a kellemes középhõmérsékletet. Én meg is bolondulnék, ha 24-25 fok lenne, nyáron is minden bajom volt. Amúgy aludni is egészségesebb 20 fokban. A gyerek sem fázik meg, hiszen felöltöztetem, na meg õ egész nap meg nem áll.
Hát úgy, ahogy írod is: szokás kérdése. Nálunk télen 19 fok van, éjszaka 18. 3 gyerek van, közülük 2 kicsi. Családi házban lakunk, és egy vagyon lenne 24-25 fokot tartani. Egyébként, ha télen ilyen fûtött helyre megyek, kipirul az arcom, hevesen dobogni kezd a szívem és úgy elálmosodom, hogy még. Aludni biztosan nem tudnék ennyire fûtött szobában.
Hát én se bírnám. Nálunk is 24-25 fok van. Ha megyünk apósomékhoz ott pl 19 fok van szólunk hogy fûtsenek be nem akarunk megfagyni meg a gyerek is jég hideg lenne.
1. Mert talán nem tudnák fizetni a fûtés számlát. 2. Ehhez szoktak hozzá. Pl. én is. Most eszembe sem jutna a fûtést bekapcsolni (pedig kertes ház, nincs mellettünk közvetlen szomszéd mint egy panelban) 3. Gyerek? Hát más egy pár hónapos, és más egy 6-17 éves, aki max. csak elkényeztetés miatt nyávog. Amikor a párom kislánya van itt nálunk (11 éves) õ még 25 fokban is didereg, én meg megbolondulok, felrobbanok, tûz vörös az arcom, és azokon az éjszakákon 1 percet nem tudok aludni. De hát õk panelben laknak, ahol mindig max-ra van felkapcsolva a fûtés.
Hat ha ti a futesert dolgoztok hajra.Tudod a tulfutott lakasban sokkal hamarabb beteg lesz a gyerek sok asztma es leguti betegseg oka a tul meleg lakas. Nalunk nappal 18-19 fok van max ejjel 15. Mi feloltozunk zokni pulcsi nadrag otthon. Az en gyerekeim edzettek abszolult nem fazosak baba koruk ota megszoktak a homersegletet. Soha nem voltak betegek es mi sem a teli natha kihagy minket. A kazan okt 23 kapcsoljuk be addig nem kell.A haz szuper izolalva van igy kb 17-18 c van benn futes nelkul. Mi is a gyerekeink is szeretnek satorozni kirandulni mozogni sportolni senki nem fazos nalunk.
30-as milyen szolgáltatótok van (net, tv)?
En se akarlak se teged, se mast megbantani, de 25 fok az brutalis egy lakasban. Teljesen tonkre vagod a tested termeszetes hoszabalyzo rendszeret. Nalunk 20-21 fok van napkozben es poloban, hosszu nadragban, zokniban vagyunk. Ejjel 18-19 fok. Betakarozunk. Ennyi. Nekunk azt is mondtak amikor a lanyunk megszuletett, hogy a tulfutott lakas nem egeszseges, a baba tulmelegedhet es az egyik oka a bolcsohalalnak. Meg kulonben is a szervezetet edzeni kell, bar a 20 fok Kozep-Europaban teljesen atlagos. Egy afrikairol elhiszem, ha fazik, de egy kozep-europainal nem termeszetes, ne is haragudj.
off:nethez, nálunk is kb 9ezer a legolcsóbb használható tv+net kombó...ez az egy kábeles szolgáltató van itt, körülöttünk hegy, rengeteg fa nem kábeles így szóba sem jöhetett...Én is laktam már olyan helyen, ahol mindez(sõt jobb) megvolt 3000-bõl, de most sajna nem volt mibõl választani.. ON: 22fokra fûtjük a lakást fürdésidõben, nappalra 20, 5-21re van beállítva a termosztát, nem fázunk, melegítõben és pólóban vagyunk, gyerek(2éves)hosszú ujjú poloban. Januárban szülök, akkor valszeg egész nap 22-n lesz a termosztát, és fürdésidõben hõsugárzóval befûtjük a fürdõt.ennyi fog változni...24-25fokban biztosan megõrülnék, egy ideig nálunk lakott nagypapám testvére, õ nagyon fázós volt, 25-26fokra fûtette a lakást, na nálunk akkor rohangált egy szál bodyban az egy éves... Barátnõm kislánya pl. csak 19fokban tud aludni, kb születésétõl..Ha melegebb van felkel és ordít..
Borzasztó egészségtelen télen a túlfûtött lakás, meviseli a szervezetet a nagy hõingadozás (ugyanolyan káros, mint nyáron a túlhûtött). Az elõzõ lakásunkban, ahol távfûtés volt és nem lehetett állítani, télen 27 (!) fok volt úgy, hogy a konyha és a fürdõ ablaka éjjel-nappal buktatva volt. Borzalmas volt, izzadtunk, nem tudtunk aludni, és gyakorlatilag az utcát fûtöttük havi 35-40 ezerért. A mostani lakásunkban idõzítve van a fûtés: éjjel 18 fok van, én ebben tudok jól aludni, aztán reggel 6-kor bekapcsol és 7-re (amikor kelünk) felfût 21-re, majd 8-kor mikor elmegyünk dolgozni újra kikapcsol. Nap közben ha nem vagyunk itthon 16-ra van állítva. Aztán 17.30-ra ismét felfût 21-re, majd 23.00-kor vissza 18 fokra. Hétvégén persze egész nap 21-en megy. Most mondjuk még nem indítottuk el a fûtést pedig 20, 5 fok van, de szeptemberben elvbõl nem fûtök hacsak valami extrém hideg nincs. Melegítõben, zokniban vagyunk, nem fázunk.
mi is a hideget szeretjük :) tényleg szokás kérdése, mert míg ti télen költötök sokat a fûtésre, mi addig nyáron a klímára... ;) most 25 fok nálunk, mérgelõdök is. este kapcsoltuk be a fûtést és ki kellett nyitni az összes radiátort meg padlófûtést, hogy csekkoljuk a rendszert, így a 21-rõl pillanatok alatt felugrott 25-re és most szenvedünk. épp a fülemet néztem a tükörben, tûz vörös, lassan lángra kap :D gyerekem is izzad a szobában, nekünk ez nagyon sok. 21 az hûvös, de nappal annyi van, este 22-re felfûtünk, az pont ideális mikor fekszünk, tv-zünk, éjjel viszont 18-ig engedjük hûlni a lakást, én nagyon szeretek hidegben aludni :) hajnalban szintén 22, hogy ne legyen rossz kibújni a takaró alól, aztán 8-ra már csak 21 van megint :) off: csak ha már így szóba került, nekünk upc-nk van, nem írtunk alá hûségnyilatkozatot, így 50 csatorna, nagyon gyors net és telefon 5500.- hûségnyilatkozattal jóval kevesebb lett volna, talán még 1-2 ingyen hónapot is kaptunk volna, erre nem emlékszem már
Ja, és a net téma... Telefonnal korlátlan netem van....
21-es vagyok. Egyszer volt agyerekszobában 14 fok. Akkor bekapcsoltuk a mobil fûtõtestet, mert ha a falra szerelhetõ menne egész éjjel, akkor egy éjszaka kerülne átszámítva kb. 2000Ft-ba..... és ez csak egy radiátor. Van 4 a lakásban. Számolj csak. De itt amúgy sem ajánlják a túl meleget a gyerekszobában (sem). 17-20 fok az ideális éjjel. Míg ti egybõl lebetegszetek amint vége a nyárnak, mi vígan elvagyunk, mert nem a meleghez vagyunk szokva. A 19 fok teljesen elfogadható.
"Nekem a nagyon meleg szobában (23-24) kipirul az arcom, nehezen kapok levegõt, minden bajom van. Mindent meg lehet szokni, mi az egészséges 20 fokhoz vagyunk szokva." 1000000%-ig egyet értek veled!
25 fok alatt fázok, mint a kutya. Pedig nem ezt szoktam meg. anyáméknál sose volt 22 foknál melegebb. világ életemben fázós voltam. Az egyik gyerekem is olyan mint én. Mi már 2 hete fûtünk. És?? Kit zavar? Azért dolgozunk, hogy jól érezzük magunkat. De így se több évi 160 ezernél a fa amivel fûtûnk. Amikor anyósomnál aludtunk ott sose volt 20 foknál melegebb, nem is tudtam aludni. Ja és senki nem beteges, semmi asztma vagy légúti nyavalya. Megfelelõen kell öltözni. A kicsi neki van vetkõzve mert neki hamarabb melege van, a nagyobb, mint én úgy öltözik, mert fázós. Egyébként rengeteget jelent a levegõ páratartalma. Teljesen más a hõérzet egy száraz levegõs lakásban, mint egy nagyon párás vályogházban.
Hát szerencsére nekünk nem okoz gondot a számla kifizetése, de meg is bolondulnánk télen 25 fokban! Aludni meg nem is egészséges ilyen melegben. Amikor hazahoztuk a kórházból a babát, mondták, hogy fokozatosan csökkentsük a meleget és 22 foknál nem nagyon kell több éjjelre a szobájába. Ezt is szokta meg! Amikor pl. elutaztunk és a szállodai szobában 25 fok volt, egész éjjel nem aludt!
nálunk is 25 fok van és majd megsülünk de nem tudunk mit csinálni, mert panelban lakunk, és nem lehet szabályozni így fûtjük az utcát a konyhában nyitva van mindkét ablak bukóra, abból nyílik a két hálószoba, mindkettõnek nyitva van az ajtaja éjjel.de így is meleg van.a szobában nem tudom kinyitni éjjelre az ablakot, mert a fiam ágy is és a miénk is az ablak alatt van, akkor megfáznánk, ráadásul az alattunk lakó füstöl, mint a gyárkémény, és nagyon bejön a nyitott ablakon a füst amúgy én 23 fokkal kiegyeznék.annál alacsonyabb hõmérsékletnél fázunk, mert a meleghez vagyunk szokva. a szüleimnél rendesen vacogok 21 fokban, pedig nem vagyok extra fázós
Ezért nem lehet általánosítani! Hogy meleg van tehát beteg lesz! Sok-sok mindentõl függ. Butaság az általánosítás, legfeljebb mindenki leírhatja a saját példáját, de nem lehet kategorikusan kijelenteni semmit.
45-ös. LEírtad a kulcsszót. Edzett a fiad. Azért megedzõdik a hideg vízben való úszás közben. Nem az van, hogy otthon a 25 fokban elvan, majd felöltözteted iskolába menet és az iskolai 21 fokban megfázik.
Nekem mindig 20-22 fok kell legyen mert különben fázok de mivel panelbe lakom igy éjszaka hideg van a lakásban .
Leírtad a kulcsot. Ki mihez van szokva. Sógoroméknál nagyon hideg szokott lenni, talán még 20 fok sem, de az õ gyerekeik sosem fáznak, szeptember elsõ felében voltunk náluk, elég hûvös volt (nem annyira, mint most), de a gyerekeik mezítláb szaladgáltak a házban. Én meg pulcsiban fáztam. Szóval nem vagyunk egyformák. Mi (lakótelep) is a melegebbet szeretjük ez biztos. Viszont az is tény, egészségesebb a kevésbé meleg. Én már úgy gondolom, hogy van abban valami, hogy aki kevésbé meleg lakásban él, nem annyira beteges. A lányom nagyon az, nagy a hõmérséklet különbség az otthoni és ha kimegyünk, a kinti között. 5 éves kislány anyukája.
30-as vagyok. Bocsi, csak valaki kérdezte a szolgáltatót. Tehát T-home és benne van ugye a telefon a net, meg a TV. Eleinte 4200 fizettünk és akkor volt kb. 20 csatorna és a net fele ilyen lassú volt. Aztán jött egy akció (most nem tudom hogy van-e), hogy 2 éves hûségnyilatkozat aláírása esetén 6 hónapig nagyon olcsó utána már persze több, de sokkal több csatorna van és a net is jó gyors, illetve ugye a szokásos, hogy ugyanolyan szolgáltatós vonalas számot hívok, az ingyen van.
folyt. :Kinek mi a kellemes. Én azért dolgozok a nyáron, hogy megtudjuk venni a tüzelõt és ne kelljen fagyoskodnunk télen. Annyit hozzáfûzök, hogy a gyerekek szobájában van a legkisebb radiátor, alváshoz azért nincsenek 25 fokban. De pl. én náluk nem tudok aludni.
Én tegnap 25 fokban is hosszúújjú pólóban voltam, mivel fagyos vagyok. Az egyik fiam pólóban, a másik, ugyanúgy mint én. 2 éve még taknyosak sem voltak a gyerekek szerencsére, ja és a nagyobbik épp elõtte úszott kint a 12 fokban 20 fokos vízben. Edzett gyerekek. Butaság kijelenteni általánosságban, hogy a meleg okoz meleget. Kinnt játszanak a gyerekeim télen -18 fokban is, nincsenek túlféltve. Legyen bármekkora szél és esõ, akkor is kimennek, a nagy akkor is kint úszik a szabad ég alatt. És ládd csodát nem betegszik le, mert 25 fok van bent nálunk. Persze nálunk egy magas páratartalom is mellé kapcsolódik ezért más a hõérzet. De ismerek olyat ahol az egészséges 20-22 fok van és havonta betegek a gyerekek. NEM LEHET ÁLTALÁNOSÍTANI!
A kérdező hozzászólása: Írtam is, hogy nem bírom szabályozni. Nem is akarom, nekünk ez nagyon jó. Nem vagyunk betegesek, most is csak vírusos torokgyulladása van a kisfiamnak, nem is nátha. Mi a 21-22-ben lennénk állandóan náthásak. Kinek mi az egészséges, ki mit szokott meg. Mi nem tudnánk jót aludni 21-22 fokban tartósan az tuti. Kisfiamra éjjel is pluszba mg egy plédet kellett tennem mert fázott. Köszönöm a válaszokat.
Télen is nyitva volt mindig az ablakom míg panelban laktam. Borzalmas olyan rettentõ melegben pihentetõen aludni. a kellemes 19-20 fok a legideálisabb.
"és jó nektek, nálunk a net+tv 8880ft, és ez a legolcsóbb." Az fura (most egy kicsi eltérek a tárgytól). Nálunk 3300 internet, plusz TV (67 csatorna) és telefon, igaz ez fél évig van így, mivel egy 2 éves hûségnyilatkozatot aláírtunk, amúgy 5200 lesz utána.
Meztelenül alszom télen-nyáron. Télen a paplan fölé egy plusz plédet teszek és nem fázom. A lányom bodyban, hálózsákban alszik + egy polár pléddel betakarom, õ sem fázik. Nekem a nagyon meleg szobában (23-24) kipirul az arcom, nehezen kapok levegõt, minden bajom van. Mindent meg lehet szokni, mi az egészséges 20 fokhoz vagyunk szokva.
Nálunk mindenképpen kell, éjjelre. 2, 5 hete mikor lehült a levegõ nem kapcsoltam be egybõl, fiam meg is fázott. Egyébként abszolult nem beteges, több mint fél éve bölcsis és most másodszor volt beteg, mind a kettõ megfázás volt.
Hat nalunk ez nem tartozik a minimum ala feloltozunk es nem fazunk megszoktuk.Az igy sporolt penzbol jokat kirandulunk es nyaron nyaralunk.
"Hat ha ti a futesert dolgoztok hajra" Nem a normális emberi életért dolgozok, amibe nem fér bele hogy a gyerekem vagy mi fázunk. Mégis mi a francnak dolgozzak ha ezt a minimumot nem tudom nekik megadni.
egeszsegtelen es kornyezetszennyezo pazarlo dolog a 22-24 c telen hiszen kint sincs egesz evben ilyen meleg.
A kérdező hozzászólása: kedves 6-os. Nem a fûtésre dolgozunk. DE távhõs panel, nem lehet szabályozni. De ha lehetne akkor sem szabályoznám. Mi így érezzük jól magunkat. Anyumék is tartanak a kertesbe télen 22-23-at. Ha mi kint vagyunk többet és éjjel is fût apum, ha nagyon hideg van.
Én távfûtéses panelban élek itt aztán olyan meleg van, hogy télen is rövid nadrágba alszok. Barátnõmékhez mentem tavaly baba látogatóba jól meg is betegedtem. Szóval megszokás kérdése.
Nálunk novemberben jön a pici, ezért idén télen biztos, hogy melegebb lesz a házban kb. 24 fok. Egyébként 21-22 foknál nálunk sem szokott több lenni, éjjel 19-max 20 fok, de csak azért, mert van még egy kicsi és állandóan kitakarózik. A fûtés így is 80-120 ezer/hó. Mielõtt nem voltak gyerekek 20, 21 fok volt, éjjel 18. Mi ehhez szoktunk hozzá. Inkább felöltöztünk és nem pólóban , bugyiban flangáltunk. Anyagilag 2 gyerek mellett ezt a fûtésszámlát nem lehet bírni, úgyhogy a meleg csak ebben az évben lesz, jövõre visszatérünk a régi kerékvágásba. Egyébként én már 22 foknál rosszul vagyok, olyan melegem van.
A kérdező hozzászólása: Nálunk is is mindég jó meleg volt télen, meg a férjeméknél is. Apukám képes télen a lakást 30 fokra is felfûteni. Azt kisfiam nagyon szereti, akkor lehet pucérkodni :-)
A kérdező hozzászólása: 2. a hideg is kirázott :-) 19 fok van. Meg is fagynék. Apumék is családiban laknak, bár vegyes kazán van.
A hajléktalan is megszokja mégsem normális. Biztos jót lehet aludni 3 pulcsiba meg 2 nadrágba.
A kérdező hozzászólása: az tuti, hogy szokás kérdése. Ismerõsömék kint laknak Angliába. Tavaly õsszel jöttek haza, már elég hûvõs volt. A kisfiuk 1 éves körül volt akkor.Õk még vígan egy szál pulcsiban voltak, a kisfiún már azért volt egy kis mellény. Mi meg mát kabátban voltunk, kisfiamon meg már sapi is volt.
Az Anglia nagyon jó példa, minket is hülyének néztek Svédországban mikor pulcsiban voltunk a "kellemes" nyári idõben. :D:D Egyébként valóban egészségesebb a hûvös levegõ, (ha szabályozható fûtésünk lenne) mi sem a baba miatt fûtenénk be, hanem mert mi ahhoz szoktunk hozzá.
A kérdező hozzászólása: Egyébként beszéltük a férjemmel, hogy veszünk egyet, jól jön az.
23as! Pl a 6. 7. 21.hozzászóló, õk nem engedhetik meg maguknak...én így értelmeztem. Nálunk a gyerek nem szaladgál pucéron, és hál'Istennek, egyeltalán nem vagyunk betegesek, sem mi sem a kicsi. ..és jó nektek, nálunk a net+tv 8880ft, és ez a legolcsóbb.
Nekünk évek óta megy õsztõl tavaszig éjjel az olajradiátor, fûtési szezonban is, mert a drága lakók 21 fokot szavaztak meg felfûtési hõnek, amiben csak megbetegedni lehet.
A kérdező hozzászólása: kedves 21-es. Mi még eddig úgy ahogy bírtuk. A mai napon már nagyon fáztunk, azért is hívtam õket. Ha nem indulna be, ahogy mondták a holnapi napot, akkor mentünk volna mi is olajradiátort venni holnap. Én nem bántok senkit, de 14 fok télen gyerekszobában. Inkább nem ennénk a férjemmel csak vajaskenyeret ha arra kerülne a sor, de a fûtésen nem spórolok. Mondjuk nem is bírnék a távhõ miatt.
"15 fok a gyereknél, nyitott ablak télen? Így spóroltok?" Ezt SENKI nem írta! De mibõl áll felvenni egy pólót egy melegítõt, ahelyett, hogy pucér fenékkel rohangál a gyerek, 30 fokban, így még az utcára sem mehet ki, mert egybõl megfázik. Az internet 2000-6000 Ft/hó átlagban, plusz mínusz egy kicsi, de ha egy sok négyzetméteres lakást felfûtök plusz 10 fokkal az havonta sokkal több, és tök feleslegesen!
Ezt nem hiszem el!!15 fok a gyereknél, nyitott ablak télen?Így spóroltok?De internetre mindenkinek van pénze úgy látom!!Hát mi sem élünk nagy lábon, de a fûtésen nem spórolunk, nálunk 22-23 fok körül van télen.
Én sem értem. Nálunk sajna még nicns fûtés, így olajradiátorokkal fûtünk, hogy minimum a 25 fok meglegyen, mert különben megfázunk az tuti.
Mondjuk mert nem engedhetjük meg magunknak a 24 fokot. Tavaly télen volt olyan, hogy 14 fok volt a gyerekszobában... Mondjuk ha megengedhetnénk se menne feljebb a hõmérséklet 21 fok fölé. Nem szeretjük a meleget. Télen is nyitva van éééjel a szobánkban az ablak.
Nálunk télen is mindig 22 fokig van felkapcsolva a fûtés. Ha már nagyon extrém hideg van, akkor néha felnyomjuk 23-ra, de nekünk ez így tökéletes.

Sokan írják, hogy ennyi meg annyi a péniszük kerülete. Nem vagyok jó matekból, hogy lehet annak a kerületét megmérni?

Ugye van a hossza,sugara,az egyértelmű,de a kerülete mit takar?

Legjobb válasz: Egyébként én sem értem,miért a kerületét irogatják ,mikor átmérõ a fontos. 3 voltam.Toló mérõvel pontosan lehet mérni az átmérõt .

Egyébként én sem értem, miért a kerületét irogatják , mikor átmérõ a fontos. 3 voltam.Toló mérõvel pontosan lehet mérni az átmérõt .
De ha másképp nem megy, akkor gondolj arra, hogy a kisarasz (kb. 12 cm) a kinyújtott mutató- és hüvelykujjad közti távolságot jelenti. Most közelítsd egymáshoz ezeket az ujjakat és láthatod, hogyan lesz a tízegynehány centibõl kerület.
Csak neked, aki nem ismeri a matekot. Segítek. Vegyünk egy 3, 5 cm-es átmérõt (átlagos vastag). A kör kerülete: 2rPÍ, azaz 3, 5*3, 14 = 10, 99
Körbeméred. Észkombájn.
Enyhe kifejezés, hogy nem vagy jó matekból :D Fogj egy centimétert és tekerd körbe :) )) LOL
5 ös , akkor a kerület sem szabályos .Nincs feltüntetve a méret melyik részen készült .Ettõl független az átmérõ megadása jobb.Ki az , aki papirt, tollat fog, hogy a kerületbõl kiszámolja a vastagságot .
A kérdező hozzászólása: De ilyen tíz-tizenegy centit írnak kerületre. Mostakkor hol tekerjem körbe? Csak nekem tûnik az kissé vaskosnak?
#4: talán azért, mert az átmérõ attól függ, hogyan méred. Mivel a pénisz egyáltalán nem szabályos henger alakú. A kerület ilyen szempontból pontosabb képet ad.
Ezért van a cérna, és vonalzó .
A kérdező hozzászólása: Na! Köszönöm:D

Hi Tec c6 whey fehérjét szerintetek merjek rendelni, sokan írják hogy elõfordulhat hogy kamu, amit idehaza lehet kapni?

ezek megbízható oldalak? (a muscleteamet azért nem tettem be mert ott drágább)

Legjobb válasz: Nem tudom mibõl gondolják hogy itthon kamu cuccot árulnának, egyébként a bodybuldingboltból szoktam vásárolni nekem még nem volt gondom az ottani termékekkel.

Nem tudom mibõl gondolják hogy itthon kamu cuccot árulnának, egyébként a bodybuldingboltból szoktam vásárolni nekem még nem volt gondom az ottani termékekkel.
Én is bbb-ban szoktam venni. minden rendben volt eddig. Írták, már gyanúsan olcsó...hát jobb lenne örülnétek neki. A másik, hogy hogy tudnának annyi termékbõl kamut árulni, gyártani? minden gyártó minden termékét árulják!
A kérdező hozzászólása: A hülye után az meg akar lenni elírás..:) )
Ncore-n csak akkor ingyenes ha megvan nyitva a regisztráció! (nagyon-nagyon ritkán van ilyen!) Vagy valaki 1 meghívóval meghív az oldalra. Ezt általában szívességbõl tesszük és nem pénzért. Van aki pénzért ad csak meghívót, ami elv. tilos de ha nem tudják nem fáj... Persze ami neten van nyilvános stb. dolgok az mind átverés! Mert azonnal kitiltanák azokat akik meghívóval kereskednek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! :)
Idõnként jönnek ilyen spamok, hogy ingyenes regisztráció. Kamu.

Vettem egy határidőnaplót, mit írjak bele? Egy-egy napra van vagy 10 sor megadva, szerintetek mit vezessek benne, hogy ilyen sok mindent lehet bele írni?

Nem kellett volna, hogy egy-egy napra ilyen sok vonalkázott sor legyen, de ez volt a legolcsóbb. :D

Legjobb válasz: Jaj, mit értetlenkedtek? Szép volt és olcsó! :D

Jaj, mit értetlenkedtek? Szép volt és olcsó! :D
Bevásárló- vagy halállistát is lehetne vezetni benne.
Szeret-nem szeret/szeret nem szeret:) )) Már bocsi, de ez ma már a sokadik olyan kérdés hogy jajj:) ))) Minek vetted egyáltalán?:) )
A kérdező hozzászólása: 9. Szívesen küldök egyet, ha megadod a címed! :D
Szerintem hibás az a határidõnapló, vidd be a Tesco vevõszolgálatára.
A kérdező hozzászólása: Miért lenne hibás? :D
Hát mert túl sok benne a vonal :) Hátha a vevõszolgálaton kicserélik neked egy olyanra, amiben kevesebb vonal van. Vagy mondjuk a lapok is pöttyösek. :D Na?
A kérdező hozzászólása: Nem kell ezt lecserélni, így a tökéletes. :D
A kérdező hozzászólása: Írjak bele naplót?
A kérdező hozzászólása: De az olyan gyerekes, nem? :(
Magyar ember... Megvesz valamit 350 Ft-ért, amire nincs is szüksége, de BKV-jegyre ugyanennyi pénzt már sajnál.
A kérdező hozzászólása: Mindig megvettem a bérletet, nem blicceltem soha! :) Bár már nem Mo.-on lakom. Soha nem keveredtem volna olyan kínos szituba, hogy megbüntessenek. Leégett volna a pofámról a bõr. Meg úgyis ki kell fizetni, ráadásul többet. A testvérem így járt. Jó nagy összeg halmozódott fel pár büntetés után.
A kérdező hozzászólása: Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem magyar Tesco, de szerintem sok termék azonos, biztosan kapható máshol is.
amúgy simán vezethetsz benne naplót is! legalább tudod, hogy pontosan mikor írtad. :)
A kérdező hozzászólása: Mert nagyon olcsó volt, 350 Ft így, hogy már év közben járunk. És szép pöttyös az eleje, keménykötésû, nem tudtam otthagyni. :)
Minek vettél határidõnaplót, ha nem tudod mire használni?
A kérdező hozzászólása: Ez a bevásárlólista jó ötlet! :) De mi az a halállista?
A kérdező hozzászólása: 4. Pontosan! ;)
Az enyém A/5-ös méretû és minden napnak külön oldala van. Néha nem is elég egy oldal. A munkahelyi dolgokat írom benne. Pl.: mikor mit kell rendelni, ki mikor megy szabadságra vagy épp aznap kivel lesz találkozóm és ilyesmiket.
Hol vetted? Nekem is kell pettyes napló :D
A kérdező hozzászólása: Ez is A5-ös méretû. De itt két oldalon (ahogy ki van nyitva a "könyv") van egy teljes hét. Nem olyan a munkám, hogy azzal kapcsolatos dolgokat írhatnék bele. Hacsak le nem írom a munkahelyi történéseket. Az meg már olyan lenne, mint egy napló. Vagy vezessek naplót benne?
Én mindenffélét beleírok. Kivel találkozom és mikor, hol. Milyen prgram lesz aznap - függetlenül attól, hogy végül sikerül-e elmennem. koncertek, elõadások, kiállítás. Vagy ha a tv-ben lesz egy film, amit megnéznék, akkor azt. néha vásárlási listát. utazásokat, fontos napokat, névnapokat, szülinapokat, teendõket, jeles napokat, világnapokat. :)
A kérdező hozzászólása: A Tesco-ban! :)
A kérdező hozzászólása: De hogy jutott eszedbe ez a BKV-jegy? Csak nem ellenõr vagy? :)
Jaj, kimondja. Miért ne leehetne fogyni! Ha vékonyabb leszel, akkor fogysz is.
Nálam a fogyókúra= a megváltozott étrend+testmozgás kombival. Én izmosodtam tõle(Bíró Ica), bár akkor nem volt mit lefogyni. Ha valakinek van súlyfeleslege, akkor abból le fog adni.
Én is Rubint Réka tornáival fogytam le szülés után 4 hónap alatt 15 kg-t és azóta is tartom a súlyomat (heti 3-szor tornázom rá), a lányom már 2 éves.
Igen, ha zsír helyett izom lesz, akkor ügyebár nem fogysz, hiszen kg-ban mért súlyod több lesz, viszont sokkal jobban is fogsz kinézni... :) Ezért nem azt kéne nézni, hogy mennyit mutat (az amúgy pontatlan mérleg), hanem azt kéne nézni, hogy nézel ki, és jól érzed-e magadat a bõrödben. Akinek ez a mérleg által mutatott kilogrammtól függ, ott már baj van.
istenkém, ezt ilyen knehéz felfogni? van a testeden zsír, meg izom, a zsírt lefogyasztod, de az izom ugyanannyi marad, akkor a tested izmosabb lesz, mer arányában több lesz az izom. pl van rajtad 50 kiló izom, meg 50 kiló zsír. így a tested fele izom. ha lefogysz 30 kiló zsírt, meg 10 kiló izmot, akkor lesz rajtad 40 kiló izom, meg 20 kiló zsír, vagyis a tested kétharmada izom. vagyis relatíve izmosabbnak számítasz, peddig épphogy csökkent az izomzatod. Ezt úgy hívják, hogy testkompozíció változás.
Én is heti 6szor Rékázok, és kilóban nem fogytam, de láthatóan izmosodtam...A gond csak az, hogy sok olyan rész van a DVD-ken, ami a combot edzi, és nekem már eléggé megvastagodott (az amúgy mindig vékony combom) az edzésektõl...

Miért történhet baj és milyen a 13. hét után? Sokan írják, hogy később is lehet baj. De mitől?

Legjobb válasz: Nem gondolok ezekre, pozitív vagyok és tudom, hogy most minden ok, csak többen írták és el sem tudtam képzelni, hogy mik lehetnek még veszélyforrások. Köszönöm, hogy írtál.

A kérdező hozzászólása: Nem gondolok ezekre, pozitív vagyok és tudom, hogy most minden ok, csak többen írták és el sem tudtam képzelni, hogy mik lehetnek még veszélyforrások. Köszönöm, hogy írtál.
Méhlepény gondok (érelzáródás), késõbb manifesztálódó feljódési rendellenesség, genetikai eltérés), illetve fertõzés a leggyakoribb gondok. Lehet még köldökzsinór-tekeredés, help sy, meg sokan mások sajnos.
Az elsõ lányunknak a nyakára, és a bokájára volt tekeredve a köldökzsinór, ami a születésénél derült ki. Mivel a köldökzsinór átlagos hossza 50 cm, így most sem fordul meg a fejemben, hogy ebbõl gond lehet. Az már nagyobb baj, ha a köldökzsinóron görcs van, akkor nem kap sem tápanyagokat, sem oxigént normálisan.
A másodoknál a méhlepény volt érettebb, mint kellett volna, ez is a szülõszobában derült ki. Kisebb súlyal született mint a nõvére, de hamar behozta a lemaradást(fél évesen azokat a ruhákat hordta, amit 1 évesen a nagy). A várandósság szerintem ne a folytonos aggódásról szóljon, hanem igen is, mindenki örüljön, hogy egy édes kis teremtmény lakik benne!!

A T-mobilba lehet venni a Samsung corbyhoz USB adatkábelt? Meg adnak amúgy corbyhoz, mert sokan írják hogy nem!

Legjobb válasz: ott nehogy vegyél! 5-10 ezerbe kerül az a madzag! szakkereskedésben vedd, ott jóval olcsóbb.

ott nehogy vegyél! 5-10 ezerbe kerül az a madzag! szakkereskedésben vedd, ott jóval olcsóbb.
A kérdező hozzászólása: ok;)
Én 3000- ért vettem maszeknál.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!