Találatok a következő kifejezésre: Sok spontán után végre teherbe (2 db)

Sok spontán vetélés után végre teherbe estem. Most 12 hetes vagyok, és a nagy boldogságból egyik napról a másikra olyan törés történt a kapcsolatunkban, hogy szakítani akar velem. Nagyon padlón vagyok. Lehet baja a babának?

Megjegyzem, hogy mindketten hibásak vagyunk, de ? nem ismeri el a hibáját. Nagyon félek egyedül felnevelni egy babát. Viszont nem hiszem, hogy mégegyszer sikerülne... Segítsetek nekem...

Legjobb válasz: Az nem kérdés h megtartsd a babát hisz annyit vártál rá és õ nem tehet az egészrõl. Hidd el így is nagyon imádni fogod!!! A kapcsolat meg remélem rendbejön én szurkolok!!! Probálj nyugiba lenni mert a sok idegeskedés korán vetéléshez késõbb koraszüléshez vezethet! 18hetes kismama

Az nem kérdés h megtartsd a babát hisz annyit vártál rá és õ nem tehet az egészrõl. Hidd el így is nagyon imádni fogod!!! A kapcsolat meg remélem rendbejön én szurkolok!!! Probálj nyugiba lenni mert a sok idegeskedés korán vetéléshez késõbb koraszüléshez vezethet! 18hetes kismama
Elõször is próbálj meg megnyugodni, mert az idegeskedés se neked, se a babának tesz jót és a kapcsolatotok sem jön rendbe tõle. Bár a részleteket nem ismerem, próbálj meg azon dolgozni, hogy együtt maradjatok. Ha mindketten hibásak vagytok, és mégis fontosak egymásnak, ki lehet egyezni egy döntetlenben és okosan tovább lehet lépni. Azt azonban sose feledd, hogy csak a gyerek miatt nem szabad együtt maradni. Én nagyon remélem, hogy rendbe jöttök, próbálj meg hatni a párod józan eszére, és a babára pedig vigyázzatok! Drukkolok!
Szia.Csak akkor tartsd meg a babát, ha anyagilag is be tudod vállalni.És ha nem egy feszültséggel teli környezetben tudod felnevelni.Sokat segít ilyenkor, ha a családod Melletted áll.Sok sikert!
Nagyon kíváncsi vagyok azóta hogy alakult az életetek. Leírnád, mi van veletek? Megvan a baba? Együtt maradtatok?

Mi lett a vége? Csak lombik, vagy spontán baba? Az orvos nem sok jóval biztatott a természetes úton való teherbe eséssel.

Laparoszkópiás m?tétem lesz. Az egyik petevezet?met ki kell venni, a másik sem átjárható. A hsg-én azt írták, hogy a jobb oldali nagy nyomásra megnyílt. Most ha kiveszik az egyiket, a másikat megmentik, akkor talán sikerülhet teherbe esnem természetes úton?

Legjobb válasz: Így nem valószínû a baba sajnos. De hidd el, a lombikbaba is aranyos, én legalábbis imádom az enyémet :-)))

Így nem valószínû a baba sajnos. De hidd el, a lombikbaba is aranyos, én legalábbis imádom az enyémet :-)))
Soha nem szabad feladni. Én ma hallottam az egyik kolléga nõmtöl egy nagyon csoládatos hírt! A lányának a 7-ik lombik sikerült! És most megint kismama, 3 hónapos. És észre sem vette mert az elsõvel még szoptat. Az orvosok szerint nem eshetett volna teherbe természetes uton. Látjátok a természet utjába nem állhat semmi! (Egy lombikos vagyok én is.)
Szia! teljesen megértelek, én napokig sírtam mikor lapar után elmondta a dokim: kivették mindkét petevezetéket. Nem erre voltam felkészülve. Olyan mintha még az esélyt is elvették volna, hogy terméeszetes úton éld meg a csodát. Két hónap javasolt pihenés után neki futottuk a lombiknak, ami elsõre sikerült!! Úgyhogy kérlek ne csüggedj, és fogd fel úgy, hogy eddig "csak" szervi akadálya volt annak, hogy kiteljesedjen az életetetek, de ezt most kiküszöbölik és utána nemsokára meglehet a saját kis babátok. Amúgy ha az egyiket megmentik akkor lehet még esélyed, csak nyílván kevesebb, mindig az lehet az esélyes hónap ha ugyanott érik petéd, ahol megvan a vezeték is. Minden jót kívánok neked!
Ismerosom. 1petevezetek teljesen zart masik ugyanugy mint neked, picit megnyilt.A doki raiarta a papirra lombik javasolt. Ok nem akartak lombikot, elinditotak az orokbefogadast.Kb egyidoben lett pozitiv a tesztje es kapta meg a nyilatkozatott hogy jovahagytak a o.kerelmuket. Most egy eves kisfiu boldog edesanyja.
Igen, de a petesejt nem fog nagy nyomással áthaladni rajta, másrészt meg egy ilyen roncsolódott petevezetõben sokkal nagyobb eséllyel lesz méhenkívüli, ha mégis. Nem rábeszélni akarlak persze, te döntesz.
A kérdező hozzászólása: Igen, igen. A hsg-én, a kontraszt anyag hatására nagy nyomásra megnyílt. De azt nem értem, hogy az orvos miért mondta hogy nincs esélyem a természetes úton való teherbeeséshez? Tudom, hogy gyönyörû a lombik baba, meg semmi különbség nincs. De ez nekem egy kicsit megrázó. :(
de azt írta, a jobb oldali nagy nyomásra megnyílt. lehet, h rosszul értelmeztem a kérdést, mindenesetre átjárhatóvá tehetõ, így van esély.
2. válaszoló: "Az egyik petevezetõmet ki kell venni, a másik sem átjárható."
"Most ha kiveszik az egyiket, a másikat megmentik, akkor talán sikerülhet teherbe esnem természetes úton?" Nekem 1 petevezetékem van, a másik épphogy jó. 2 gyerekem van, természetes úton...tehát remény mindig van.
Nekem is csak nagy nyomásra nyílt meg az egyik, gyengén átfolyt a kontrasztanyag, az orvos lombikot javasolt, mert ha még sikerülni is megfoganni az nagy valószínûséggel méhen kívüli lenne. A másik doki azt mondta hogy mûtétet javasol hátha lehet rajta javítani, de azt is hozzá fûzte hogy nem sok esély van. Gondolkodtam 2 hónapig aztán a lombikot választottam. Engem is letaglózott a hír szinte gyászoltam egyszerûen úgy éreztem, hogy megfosztott az élet attól ami egy nõnek a legszebb dolog az életében. De aztán nagy nehezen rávettem magam hogy ne sopánkodjam. Félek a lombiktól de ha gyereket akarok akkor nincs más választásom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!