Találatok a következő kifejezésre: Sok sárga van és (14 db)

36 hetes vagyok.1 hete nagyon sok sárga folyásom van. A vizeletemben is látszik és a betéten is. Nem büdös és nem csíp. Normális, hogy ilyen sok van?

Legjobb válasz: szerintem is normális, de ha még mész védõnõhöz, dokihoz, említsd panaszként.

szerintem is normális, de ha még mész védõnõhöz, dokihoz, említsd panaszként.
Szerintem teljesen normális addig amíg nem viszket és nincsen szaga!de ezt minden féle képpen beszéld meg az orvosoddal!Én is igy voltam a szülés elött az orvosom megnyugtatott hogy a méhem készül fel a szülésre!szép baba várást!3hónapos babóca anyukája
Szia! Én 31-ik hetet töltöttem és kb 1 hete vettem észre, hogy sárgásabb lett a folyásom és bõvebb is. Nem viszket, nem bõzõs, nincs semmilyen tünetem. Jõvõhéten megyek a dokihoz, azért rákérdezek én is.
Gyógyszertár-->500ft-->teszt-->lepisálod-->eredmény
terhes éppen nem hiszem, de egy jó tripper beficcenhet, vagy akármi. nem gondolkodtál még hogy nõgyógyászhoz kéne fordulni?
Gombás fertõzést kaptál ott lent, már milliószor hallottam ilyet, és sokat olvastam róla.Biztos kellemetlen szaga is van.Nõgyógyászhoz kéne menned, hogy megnézze, mennyire nagy a baj.Amúgy a gyógyszertárban is tudnának rá valamit adni, de az orvos biztosabb.Nem vagy terhes, legalábbis ennek ahhoz semmi köze nincs, nyugi. 16/L
A kérdező hozzászólása: De holnap megyek
Na, mit mondott a doki?
A kérdező hozzászólása: Ma megyek de nem hiszem h véresen meg vizsgál de amúgy meg akkor nem tok elmenni mert mindig vérzek
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál és aszt mondta hogy majd ha elmúlik ez mennyek vissza xD Ja meg hogy amivel védekeztünk az defektes volt az az a koton...tiszta hülye volt

Ket napja eleg sok menyisegu a folyasom olyan feher sarga szinu es nagyon kelemetlen szaga van mi lehet ez valami fertozes kezdete?

Ez a folyas elege kelemtlen nem nagyon menenk orvoshoz menni

Legjobb válasz: Rengeteg kellemetlen dolog van, amit muszáj megtennünk. Muszáj lesz orvoshoz menned, sõt, ha elkezdted a nemi életed, évente rákszûrésre is muszáj menned. Ezek mind a saját egészséged érdekében történnek. Nem te leszel az elsõ, aki ilyesmivel odamegy, és nem is az utolsó. Ne izgulj, az orvos nap mint nap ezzel foglalkozik.

Rengeteg kellemetlen dolog van, amit muszáj megtennünk. Muszáj lesz orvoshoz menned, sõt, ha elkezdted a nemi életed, évente rákszûrésre is muszáj menned. Ezek mind a saját egészséged érdekében történnek. Nem te leszel az elsõ, aki ilyesmivel odamegy, és nem is az utolsó. Ne izgulj, az orvos nap mint nap ezzel foglalkozik.
Lehet valami fertõzés, vagy gyulladás. Csak az orvos tud biztosat mondani. Szerintem menj el, ha már tudod mi ez és kezeled, akkor megnyugszol. De így ne kezelgessd magad mindenfélével.
Szerintem gomba Menj az orvoshoz.
Mindenféleképpen menj el orvoshoz! Ez biztos valami fertõzés lesz, de csak a doki mond majd biztosat. Szerintem érdeklõdj ismerõseidnél doki után, lehet tudnak ajánlani.
A kérdező hozzászólása: 19 eves vagyok es mar 3szor volt gombas fertozesem voltam nogyogyasznal felirt gynozol kupot es diana35 tabletat de megis vissza jot most mit csinaljak
A kérdező hozzászólása: menjek megint vissza???vagy esetleg probaljak a patikam valami mas fele kupot venni vagy haszanaljam a canest??
Szerintem menj vissza, csak orvos által felírt, mondott szereket használj. Egyébként vannak emberek akik hajlamosabbak a nõgyógyászati bajokra, úgy néz ki te közéjük tartozol. Esetleg körbenézhetsz másik orvos után is, ha ezzel nem vagy elégedett.
Szia! Szerintem is menj el mindenképpen orvoshoz! nekem pont 3 hete jött elõ, majdnem hasonló problémákkal, mint neked! Én sem akartam buta módon elmenni az orvoshoz, hisz ki szereti, ha "nyúlkálnak" benne?! Én is azt hittem, hogy gombás fertõzés, és vettem a patikában Canesten Combit, azzal kezelgettem magam, amikor is valamelyest enyhült, de még mindig volt folyásom...2 hét után elmentem múlt héten az orvoshoz, aki azt mondta, hogy baktériumos fertõzésem van, szóval csak össze-vissza kezelgettem magam, ahelyett, hogy egybõl a dokihoz mentem volna! így 2 hétig a kezelés alatt, nem szeretkezhettem a párommal, és még vagy 1 hétig még nem tudok, mert buta voltam és nem mentem orvoshoz egybõl! kaptam rá kúpot és anitbiotikumot és most már sokkal, de sokkal jobban vagyok! Sõt! Hidd el, hogy jobb elmenni az orvoshoz, õ nap, mint nap ilyenekkel foglalkozik, viszont lehet, hogy a párod is fog kapni valamilyen gyógyszert, az enyém is kapott, mert a pasik általában tünetmentesek, de õk is elkaphatták és csak visszaadják neked! És az egy ördögi kör! Valószínûleg ezért jöhetett neked újra, meg újra vissza! Szóval: irány a doki! És jobbulást és kitartást!:-)

Sok sárga folyásom van és viszket és fáj a szex, mi lehet ez? Gombás fertözésem van?

Legjobb válasz: Igen az.Menj dokihoz!Õ majd felír mindkettõtöknek olyan tabit és krémet,amitõl kipusztulnak a gombáitok.

Igen az.Menj dokihoz!Õ majd felír mindkettõtöknek olyan tabit és krémet, amitõl kipusztulnak a gombáitok.
igaza van az elõttem válaszolónak! és nagyon fontos, hogy a barátod is kapjon kezelést, mert valószínûleg megfertõzõdött... ha nem kezelik õt is, oda vissza fertõzitek majd egymást...
Tüneteid szerint, feltehetöleg gombás vagy.Orvosod biztos segit.Sajnos ezután érzékeny leszel rá.Vigyázznod kell majd.Például, mindig törölközz nagyon szárazra.Használj intim mosakodot.Vannak tusfürdök, melyek pusztitják a normál florát.A cukros dolgok is kiválthatják, söt még az antibiotikum is.Fontos tényleg, hogy a párod is kezelve legyen, akkor is ha neki nincs tünete.Fontos a fehérnemü fertötlenitése is.
Ez lehet fertõzéses, allergiás vagy irritatív jellegû. Mindhárom esetre van gyógymód. Férfiasan el kell ismernem: ha a panasszal elmegy egy nõgyógyászhoz, ír valamilyen hüvelytablettát (ha provokálja, ír kezelést a párjának is), aztán kész. Nagyon sokszor a méhnyakban bújik meg kórokozó, vagy a hüvely redõiben, ezért visszatérõ folyásnál kombinált, célzott és idõnként ismételt kezelés hoz csak eredményt. Még egy: a rendszeres irrigálás inkább árt, mint használ. A Genia kúp, vagy a Lactacid arra valók, hogy a kezelés után ( ad maximum: a menstruáció befejezése utáni vegyhatás változás kivédésére) EGY alkalommal segítsük általa a normális tejsavas vegyhatás létrejöttét. Dr.Bóday László

Philips 107 B monitornak mi a hibája, hogy nem kapcsol be sokáig (sárga fény) készenlétben van és csak ritkán kapcsol be és csak 1-2 percre?

Hol keressem a hibát multiméter és szerszám van hozzá

Legjobb válasz: kondenzátorokat végig kell ellenõrizni, esetleg teljesen cserélni az összeset, lehet megszáradtak..

kondenzátorokat végig kell ellenõrizni, esetleg teljesen cserélni az összeset, lehet megszáradtak..
A kérdező hozzászólása: melyik áramköri részen keressem? tápegység vagy a vezérlõrész?
kis hálóval, nemtudom
A kérdező hozzászólása: aha
etetö anyag + nagy háló
A kérdező hozzászólása: horgász csali háló jó
Kis halakat úgy fogtunk, hogy kivittem két hálót, egy kicsit, meg egy nagyot és beszórtunk kenyeret. Amelyik hal a víz tetején odajött, azt ki tudtuk emelni, de néha rohangásztunk tó körül, mert volt hogy arrébb mentek a halak és menni kellett utánuk. Ha nincs elég hosszú nyele a hálónak, egy szigetelõszalaggal, vagy kábelkötegelõvel hozzá tudsz kötni egy faágat pluszban. De én nem hiszem, hogy sok esélyed van a tóból 1 adott halat kifogni, maximum akkor, ha látod hogy hol van és közel jön :)
Bár nekem a nagy hálóm is kicsi, 20-25 centis lehet az átmérõje. Láttam már nagyobbat is. Csak azért mondom, mert ezzel a hálóval is könnyû volt 5-10 centis halakat fogni.
A kérdező hozzászólása: nekem 1x1 csalihálom is van meg meríttõ háló köszzz remélem sikerül

23 kgos lányvizsla, 2 és fél éves, néha odaadja nekem a gazdi futásra, van, hogy egész nap velem van. Tegnap kapott: 1 sárga-1 fehérrépa, fél zeller, 800 gramm farhátból levest. Tegnap futott 7 kmt, és sétált még este másfél órát. Sok kaját adtam neki?

+ Ma vettem valami menő kutyatápot, és arra az volt írva, hogy 20 kg-ig 750 grammot adjak a kutyának.De a gazdája mindig aszongya, hogy 400 grammnál nem kell több a kutyának. Szerintem ez hülyeség. Szerintetek? Ja, és sose adok neki nasit. Szal túletetem? Még annyi, hogy a mai 750 grammhoz a mozgásadag: reggel 30 perc séta, aztán 2 óra szabadon futkorászás, délután még másfél óra, és még este lemegyünk egy gyors fél órára. Szal túletetem? szerintem hülyeség a 400 gramm.

Legjobb válasz: Még annyi, hogy ne érkezzenek lécci "a gazdája biztos jobban tudja" típusú kommentek, a gazdája naponta kb. 2x30 percre viszi le és csá. Köszi.

A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy ne érkezzenek lécci "a gazdája biztos jobban tudja" típusú kommentek, a gazdája naponta kb. 2x30 percre viszi le és csá. Köszi.
Kicsit olvass utána: BARF, vagyis mindent nyersen kap a kutya: csontos hús, hús, zöldség, gyümölcs. A kutya tömegének 2 %-át kell neki adni. Ez a vizslánál 46 dkg összesen a hús-zöldség-gyümölcs-csontos hús...de mivel fiatal és ilyen sokat mozog, akár elkélhet a 60 dkg is. Száraz táp MINDIG sokkal kevesebb vizet tartalmaz, mint a konzerv. Utóbbi 80-90% !!!! vizet tartalmaz, és drágább is, mint a száraz, ergó cart sem ér! Pedigree rossz táp, alig hasznosítható belõle vmi... Brit, Josera, Happy Dog, Acana, Hills, Royal Canin, Orijen, Pro-plan, stb...ezek már JÓ tápok
A kérdező hozzászólása: és a farhát szerinte sok volt 40 dkg kellett volna max...pedigreebõl fogalmam nincs mennyit ad
A kérdező hozzászólása: pedigree száraz valami
Mivel eteti a gazdaja? Mi a neve a tapnak?
apró mellékkörülmény, minek megemlíteni. :D Abból simán megeszik egy egészet ennyi mozgás után egy ekkora vizsla, a gazdája hülye.
A kérdező hozzászólása: nem száraztáp, ilyen konzervcucc
Száraz tápból 750 gramm :O ki van zárva!! Konzervbõl simán kellhet még több is...
A kérdező hozzászólása: Real Nature tápot vettem, 750 gramm volt az ajánlott adag.
Hmm, a Brit Care csomagolása szerint a napi adag egy ekkora kutyának 20 deka...de én soha nem mérem, telerakom a tálat, és annyit eszik belõle, amennyire éhes (25 kg kan vizsla). Ha mindig bármennyit megenne, akkor persze számolgatnom kéne, de így soha nem figyelem, hogy mennyi tápot eszik egy nap. a 80 deka farhát + zöldség semmiképp nem volt sok szerintem egyébként.
"...mint a konzerv. Utóbbi 80-90% !!!! vizet tartalmaz, és drágább is, mint a száraz, ergó cart sem ér!" Drágább, de a kérdezõ által vásárolt táp igen jó minõségû, tele hússal, én is adok idõnként hasonlót az ebnek, mert imádja (és ellentétben a Chappi meg más vackokkal, mellékhatása sem nagyon van a másnapi séta során...). Viszont a gazdit valóban jó volna felvilágosítani, hogy Pedigree helyett valami rendes tápot adjon az ebnek.

Van egy fehér kistáskám. Sokáig állt a szekrényben és sárga foltok jelentek meg rajta. Hogyan tudnám a foltokat eltüntetni?

Már próbáltam fehérít?s domestossal, az csak halványította a foltot.

Legjobb válasz: Adj neki hipót és adj neki pluszba venist.

Adj neki hipót és adj neki pluszba venist.

Mitől van, hogy sokkal erősebben izzadok, mint máskor és nagyon sárga?

N? vagyok, 22 éves. Abszolút egészséges, nincs semmi panaszom. Izzadóa vagyok, de deóval nem szokott gond lenni. Most viszont hiába használom, bármit felveszek, beleizzadok a hónaljamnál rövid id?n belül , és amikor leveszem a ruhámat, er?sen sárga a hónaljamon. És nagyon kellemetlen szagú. Máskor is kissé nedves lett, de a deótól nincs szaga. Most mi a baj? Mit?l lehet ez most? Nagyon zavar.

Legjobb válasz: Hirtelen megváltozott testszag, izzadságmennyiség utalhat homonális gondokra vagy szorongásra. Más tüneteid nincsenek? Súlyváltozás, szõrõsödés, menstruációs zavarok? Ha ezek nincsenek, és nem úgy érzed, hogy idegi alapú lehet, akkor lehet elég csak egy mérgtelenítõ kúrát tartani egy hétvégén vagy párszor elmenni szunába.

Hirtelen megváltozott testszag, izzadságmennyiség utalhat homonális gondokra vagy szorongásra. Más tüneteid nincsenek? Súlyváltozás, szõrõsödés, menstruációs zavarok? Ha ezek nincsenek, és nem úgy érzed, hogy idegi alapú lehet, akkor lehet elég csak egy mérgtelenítõ kúrát tartani egy hétvégén vagy párszor elmenni szunába.
Akkor sportolj sokat, próbálkozz a Valeriánával, kb 500 Ft és az az egyik legerõsebb gyógynövényes nyugtató. Citromfû, levendula, orbáncfû, és sok baráti beszélgetés. Ha ez sem, akkor pszichológus, a legvégsõ a pszichiáter.
A kérdező hozzászólása: Nem rég voltam vért adni, még meg is dícsértek, milyen remek a hemoglobin szintem. Egészséges vagyok, voltam már vizsgálaton korábban , bár nem ezokból. Én tudom, hogy az ideg lehet.
Nyugtató is, és izzadáscsökkentõ hatása is van. De tényleg menj el egy vérvételre, sima nagylaboron is néznek TSH-t nehogy a pajzsmirigyeddel legyen tényleg gond.
A kérdező hozzászólása: Levendula tea? Nyugtató hatású?
Én se:D Azt mondtam volna, hogy nézz utána neten, de akkor valószínû nem is azért van, hogy méreganyagok halmozódtak volna fel a szervezetedben. Szerintem menj el a háziorvoshoz vérvizsgálatra, hogy jó-e a pajzsmirigyed.(Túlmûködésnél lehet fokozott izzadás, szorongás, idegesség, stressz, fogyás, stb). De igazából a fogyás és az izzadás ugyanúgy az idegességtõl is lehet simán. Ha tényleg stressztõl van, akkor igyál levendula teát, és vegyél levendula fürdõt/dezodort.
A kérdező hozzászólása: Méregtelenítõ kúra? Mit tanácsolsz, soha nem csináltam még olyat?
A kérdező hozzászólása: Fogytam szeptember óta 5 kg-ot, de az tény, hogy ideges vagyok, nem tudok aludni sem legtöbbször. Ideg vagyok egy ideje egy probléma miatt. Akkor emiatt lehet?
szaunába, csak nem tudok írni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Lehet pont ez a baj, nincsenek barátaim, magamban örlõdöm. Nincs kivel megbeszélnem a gondomat.

Mi van a Holddal? Sárga, és sokkal nagyobb volt tegnap este.

Tegnap este (aug.17.) olyan 22:30 körül láttam a Holdat, de nem olyan volt mint lenni szokott. Sokkal nagyobb volt, és sárgább.

Legjobb válasz: Mivel elég közel volt a horizonthoz a fénynek hosszabb utat kellet megtenni +tegnap elég nedves volt a légkör ami elnyeli a kék színt és ezért látod narancsos-sárgás színûnek a Hold. Azt,hogy miért volt nagyobb nem tudom.

Mivel elég közel volt a horizonthoz a fénynek hosszabb utat kellet megtenni +tegnap elég nedves volt a légkör ami elnyeli a kék színt és ezért látod narancsos-sárgás színûnek a Hold. Azt, hogy miért volt nagyobb nem tudom.
lemaradt egy -at
Nem volt nagyobb, csak nagyobbnak "látszott". Ha leméred a látszólagos átmérõjét, ugyanazt kapod rá ilyenkor is, mint általában, egy érzéki csalódás miatt látod nagyobbnak. Utóbbi Hold-illúzió néven ismert, keress rá a neten. Az elsõ válaszadó helyesen leírta, hogy miért láttad vörösnek. Azt még hozzáfûzném, hogy ugyanez a szórási jelenség adja az ég kék színét (a kiszórt kék fényt látod minden irányan.)
Annyiban azért tévedett az elsõ hozzászóló is, hogy elnyelésrõl és nem kiszórásról beszélt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!