Találatok a következő kifejezésre: Sok sárga van (19 db)

36 hetes vagyok.1 hete nagyon sok sárga folyásom van. A vizeletemben is látszik és a betéten is. Nem büdös és nem csíp. Normális, hogy ilyen sok van?

Legjobb válasz: szerintem is normális, de ha még mész védõnõhöz, dokihoz, említsd panaszként.

szerintem is normális, de ha még mész védõnõhöz, dokihoz, említsd panaszként.
Szerintem teljesen normális addig amíg nem viszket és nincsen szaga!de ezt minden féle képpen beszéld meg az orvosoddal!Én is igy voltam a szülés elött az orvosom megnyugtatott hogy a méhem készül fel a szülésre!szép baba várást!3hónapos babóca anyukája
Szia! Én 31-ik hetet töltöttem és kb 1 hete vettem észre, hogy sárgásabb lett a folyásom és bõvebb is. Nem viszket, nem bõzõs, nincs semmilyen tünetem. Jõvõhéten megyek a dokihoz, azért rákérdezek én is.
Gyógyszertár-->500ft-->teszt-->lepisálod-->eredmény
terhes éppen nem hiszem, de egy jó tripper beficcenhet, vagy akármi. nem gondolkodtál még hogy nõgyógyászhoz kéne fordulni?
Gombás fertõzést kaptál ott lent, már milliószor hallottam ilyet, és sokat olvastam róla.Biztos kellemetlen szaga is van.Nõgyógyászhoz kéne menned, hogy megnézze, mennyire nagy a baj.Amúgy a gyógyszertárban is tudnának rá valamit adni, de az orvos biztosabb.Nem vagy terhes, legalábbis ennek ahhoz semmi köze nincs, nyugi. 16/L
A kérdező hozzászólása: De holnap megyek
Na, mit mondott a doki?
A kérdező hozzászólása: Ma megyek de nem hiszem h véresen meg vizsgál de amúgy meg akkor nem tok elmenni mert mindig vérzek
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál és aszt mondta hogy majd ha elmúlik ez mennyek vissza xD Ja meg hogy amivel védekeztünk az defektes volt az az a koton...tiszta hülye volt

Sok sárga folyásom van és viszket és fáj a szex, mi lehet ez? Gombás fertözésem van?

Legjobb válasz: Igen az.Menj dokihoz!Õ majd felír mindkettõtöknek olyan tabit és krémet,amitõl kipusztulnak a gombáitok.

Igen az.Menj dokihoz!Õ majd felír mindkettõtöknek olyan tabit és krémet, amitõl kipusztulnak a gombáitok.
igaza van az elõttem válaszolónak! és nagyon fontos, hogy a barátod is kapjon kezelést, mert valószínûleg megfertõzõdött... ha nem kezelik õt is, oda vissza fertõzitek majd egymást...
Tüneteid szerint, feltehetöleg gombás vagy.Orvosod biztos segit.Sajnos ezután érzékeny leszel rá.Vigyázznod kell majd.Például, mindig törölközz nagyon szárazra.Használj intim mosakodot.Vannak tusfürdök, melyek pusztitják a normál florát.A cukros dolgok is kiválthatják, söt még az antibiotikum is.Fontos tényleg, hogy a párod is kezelve legyen, akkor is ha neki nincs tünete.Fontos a fehérnemü fertötlenitése is.
Ez lehet fertõzéses, allergiás vagy irritatív jellegû. Mindhárom esetre van gyógymód. Férfiasan el kell ismernem: ha a panasszal elmegy egy nõgyógyászhoz, ír valamilyen hüvelytablettát (ha provokálja, ír kezelést a párjának is), aztán kész. Nagyon sokszor a méhnyakban bújik meg kórokozó, vagy a hüvely redõiben, ezért visszatérõ folyásnál kombinált, célzott és idõnként ismételt kezelés hoz csak eredményt. Még egy: a rendszeres irrigálás inkább árt, mint használ. A Genia kúp, vagy a Lactacid arra valók, hogy a kezelés után ( ad maximum: a menstruáció befejezése utáni vegyhatás változás kivédésére) EGY alkalommal segítsük általa a normális tejsavas vegyhatás létrejöttét. Dr.Bóday László

Nagyon sok sárga folyásom van, néha van szaga is, mitől lehet?

Lehet gombás vagyok? Mindig akkor lesz még több amikor mozgok sokat, pl futok, stb.. 17 éves vagyok (lehet gáz, de nem érdekel..) és sz?z vagyok. Február környékén volt egy kis petting egy sráccal azóta semmi ilyesmi. Mindig figyelek, hogy ne legyen semmi bajom, pl nem ülök rá az ül?kére csak itthon, meg ilyenek. Nem nagyon akarok dokihoz menni...

Legjobb válasz: Elõbb utóbb el kell menned dokihoz. Valamilyen fertõzésed lesz. Mindenképpen menj el dokihoz.

Elõbb utóbb el kell menned dokihoz. Valamilyen fertõzésed lesz. Mindenképpen menj el dokihoz.
Ne hugyozz sportolás közbe.
Én azt tanácsolom, hogy menj el nõdokihoz, mert ez bizony gombás fertõzésnek tûnik.
Ne félj a dokitól, meglátod, sokkal nyugodtabb leszel utána, kapsz valami kupot és elmulik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat! úgy tûnik muszály lesz a doki :S de megpróbálom!

Philips 107 B monitornak mi a hibája, hogy nem kapcsol be sokáig (sárga fény) készenlétben van és csak ritkán kapcsol be és csak 1-2 percre?

Hol keressem a hibát multiméter és szerszám van hozzá

Legjobb válasz: kondenzátorokat végig kell ellenõrizni, esetleg teljesen cserélni az összeset, lehet megszáradtak..

kondenzátorokat végig kell ellenõrizni, esetleg teljesen cserélni az összeset, lehet megszáradtak..
A kérdező hozzászólása: melyik áramköri részen keressem? tápegység vagy a vezérlõrész?

A folyás most fehér vagy sárga? Eddig nem volt túl jellenző a folyás, most viszont van. Bár nem sok. A dokim nem ad rá semmit, mert szerinte nincs semmi fertőzésre utaló jel.

Amikor még "friss a folyás(bocs de máshogy nem tudom leírni)akkor teljesen fehér,viszont amikor megszárad,akkor meg sárga szín?.Lehet hogy most hülyének néztek,de már magam sem tudom eldönteni,hogy ez most fehér vagy sárgának számít...Nem szeretnék koraszülést:( 32hetes kismama

Legjobb válasz: Ez fehér.Valószínûleg atól sárgul be,mert lehet csöpög egy kicsit a vizeleted,ami már 32 hetesen teljesen megszokott jelenség.Ha a doki azt mondja nincs hüvelyfertõd,akkor higyj neki.

Ez fehér.Valószínûleg atól sárgul be, mert lehet csöpög egy kicsit a vizeleted, ami már 32 hetesen teljesen megszokott jelenség.Ha a doki azt mondja nincs hüvelyfertõd, akkor higyj neki.
lehet egy icipicit sárga, nekem az elején teljesen áttetszõ volt, aztán tejfehér lett, néha pedig halványsárgának látom. Vizsgálat, PH mérés is kizárta a fertõzést, nincs is semmi tünetem hála!!!! 28 hetes kismama. Boldog babavárást!
Nekem ugyanez van, de en eszrevettem, h a tisztasagi beteten lesz halvanysarga, mert mikor elfelejtettem betenni, a bugyin teljesen feher volt, mikor megszaradt, akkor is. Es nekem is rendben van minden, ha a dokid nem ad semmit, biztos neked is :)

Normális ha sok a folyásom, átlátszó ill. sárga szine van?

18 hetes vagyok

Legjobb válasz: nem lehet,hogy nálad is inkontinenciás problémáról van szó...A mostani kérdések között van ilyen olvasd el.Szerintem neked is vizelet folyik..úgy mint sokunknak.Ebben az idõben kezdõdik,mikor elkezd mozogni a baba.NEm éreztél még olyat,hogy ráfekszik a baba a hólygodra és majd be pisilsz?NYomja és ezáltal a benne levõ cuccnak is menni kell valahová.Uhogy szerintem neked is ez van,de olvasd vissza az elõzõ kérdést is....22hetes kismama

nem lehet, hogy nálad is inkontinenciás problémáról van szó...A mostani kérdések között van ilyen olvasd el.Szerintem neked is vizelet folyik..úgy mint sokunknak.Ebben az idõben kezdõdik, mikor elkezd mozogni a baba.NEm éreztél még olyat, hogy ráfekszik a baba a hólygodra és majd be pisilsz?NYomja és ezáltal a benne levõ cuccnak is menni kell valahová.Uhogy szerintem neked is ez van, de olvasd vissza az elõzõ kérdést is....22hetes kismama
Nekem mindig ilyen volt (terhesség elõtt is), csak most mégtöbb. A doki szerint semmi bajom, és nem hajlandó baktériumtenyésztést csinálni. Hát, õ tudja... Szerintem a vizeletet ettõl meg lehetne különböztetni, szóval szerintem nekem nem csöpög. 34 hetes kismama
Szia!Nekem is van olyan nap h sok van, sárga is, de nem csip, nem fáj.Nem tudom én sem, majd megkérdezem a dokimat.Én 13 hetes vagyok.
Hát én kaptam rá kúpot, és nem vizelet, Inkább beszélj dokival, max megnyugtat, de azért említsd meg neki, hisz a sárga szín elvileg nem természetes, persze ennek ellenére sok orvos nem ad semmit, lehet Te sem kapsz.
kis hálóval, nemtudom
A kérdező hozzászólása: aha
etetö anyag + nagy háló
A kérdező hozzászólása: horgász csali háló jó
Kis halakat úgy fogtunk, hogy kivittem két hálót, egy kicsit, meg egy nagyot és beszórtunk kenyeret. Amelyik hal a víz tetején odajött, azt ki tudtuk emelni, de néha rohangásztunk tó körül, mert volt hogy arrébb mentek a halak és menni kellett utánuk. Ha nincs elég hosszú nyele a hálónak, egy szigetelõszalaggal, vagy kábelkötegelõvel hozzá tudsz kötni egy faágat pluszban. De én nem hiszem, hogy sok esélyed van a tóból 1 adott halat kifogni, maximum akkor, ha látod hogy hol van és közel jön :)
Bár nekem a nagy hálóm is kicsi, 20-25 centis lehet az átmérõje. Láttam már nagyobbat is. Csak azért mondom, mert ezzel a hálóval is könnyû volt 5-10 centis halakat fogni.
A kérdező hozzászólása: nekem 1x1 csalihálom is van meg meríttõ háló köszzz remélem sikerül

23 kgos lányvizsla, 2 és fél éves, néha odaadja nekem a gazdi futásra, van, hogy egész nap velem van. Tegnap kapott: 1 sárga-1 fehérrépa, fél zeller, 800 gramm farhátból levest. Tegnap futott 7 kmt, és sétált még este másfél órát. Sok kaját adtam neki?

+ Ma vettem valami menő kutyatápot, és arra az volt írva, hogy 20 kg-ig 750 grammot adjak a kutyának.De a gazdája mindig aszongya, hogy 400 grammnál nem kell több a kutyának. Szerintem ez hülyeség. Szerintetek? Ja, és sose adok neki nasit. Szal túletetem? Még annyi, hogy a mai 750 grammhoz a mozgásadag: reggel 30 perc séta, aztán 2 óra szabadon futkorászás, délután még másfél óra, és még este lemegyünk egy gyors fél órára. Szal túletetem? szerintem hülyeség a 400 gramm.

Legjobb válasz: Még annyi, hogy ne érkezzenek lécci "a gazdája biztos jobban tudja" típusú kommentek, a gazdája naponta kb. 2x30 percre viszi le és csá. Köszi.

A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy ne érkezzenek lécci "a gazdája biztos jobban tudja" típusú kommentek, a gazdája naponta kb. 2x30 percre viszi le és csá. Köszi.
Kicsit olvass utána: BARF, vagyis mindent nyersen kap a kutya: csontos hús, hús, zöldség, gyümölcs. A kutya tömegének 2 %-át kell neki adni. Ez a vizslánál 46 dkg összesen a hús-zöldség-gyümölcs-csontos hús...de mivel fiatal és ilyen sokat mozog, akár elkélhet a 60 dkg is. Száraz táp MINDIG sokkal kevesebb vizet tartalmaz, mint a konzerv. Utóbbi 80-90% !!!! vizet tartalmaz, és drágább is, mint a száraz, ergó cart sem ér! Pedigree rossz táp, alig hasznosítható belõle vmi... Brit, Josera, Happy Dog, Acana, Hills, Royal Canin, Orijen, Pro-plan, stb...ezek már JÓ tápok
A kérdező hozzászólása: és a farhát szerinte sok volt 40 dkg kellett volna max...pedigreebõl fogalmam nincs mennyit ad
A kérdező hozzászólása: pedigree száraz valami
Mivel eteti a gazdaja? Mi a neve a tapnak?
apró mellékkörülmény, minek megemlíteni. :D Abból simán megeszik egy egészet ennyi mozgás után egy ekkora vizsla, a gazdája hülye.
A kérdező hozzászólása: nem száraztáp, ilyen konzervcucc
Száraz tápból 750 gramm :O ki van zárva!! Konzervbõl simán kellhet még több is...
A kérdező hozzászólása: Real Nature tápot vettem, 750 gramm volt az ajánlott adag.
Hmm, a Brit Care csomagolása szerint a napi adag egy ekkora kutyának 20 deka...de én soha nem mérem, telerakom a tálat, és annyit eszik belõle, amennyire éhes (25 kg kan vizsla). Ha mindig bármennyit megenne, akkor persze számolgatnom kéne, de így soha nem figyelem, hogy mennyi tápot eszik egy nap. a 80 deka farhát + zöldség semmiképp nem volt sok szerintem egyébként.
"...mint a konzerv. Utóbbi 80-90% !!!! vizet tartalmaz, és drágább is, mint a száraz, ergó cart sem ér!" Drágább, de a kérdezõ által vásárolt táp igen jó minõségû, tele hússal, én is adok idõnként hasonlót az ebnek, mert imádja (és ellentétben a Chappi meg más vackokkal, mellékhatása sem nagyon van a másnapi séta során...). Viszont a gazdit valóban jó volna felvilágosítani, hogy Pedigree helyett valami rendes tápot adjon az ebnek.

Ket napja eleg sok menyisegu a folyasom olyan feher sarga szinu es nagyon kelemetlen szaga van mi lehet ez valami fertozes kezdete?

Ez a folyas elege kelemtlen nem nagyon menenk orvoshoz menni

Legjobb válasz: Rengeteg kellemetlen dolog van, amit muszáj megtennünk. Muszáj lesz orvoshoz menned, sõt, ha elkezdted a nemi életed, évente rákszûrésre is muszáj menned. Ezek mind a saját egészséged érdekében történnek. Nem te leszel az elsõ, aki ilyesmivel odamegy, és nem is az utolsó. Ne izgulj, az orvos nap mint nap ezzel foglalkozik.

Rengeteg kellemetlen dolog van, amit muszáj megtennünk. Muszáj lesz orvoshoz menned, sõt, ha elkezdted a nemi életed, évente rákszûrésre is muszáj menned. Ezek mind a saját egészséged érdekében történnek. Nem te leszel az elsõ, aki ilyesmivel odamegy, és nem is az utolsó. Ne izgulj, az orvos nap mint nap ezzel foglalkozik.
Lehet valami fertõzés, vagy gyulladás. Csak az orvos tud biztosat mondani. Szerintem menj el, ha már tudod mi ez és kezeled, akkor megnyugszol. De így ne kezelgessd magad mindenfélével.
Szerintem gomba Menj az orvoshoz.
Mindenféleképpen menj el orvoshoz! Ez biztos valami fertõzés lesz, de csak a doki mond majd biztosat. Szerintem érdeklõdj ismerõseidnél doki után, lehet tudnak ajánlani.
A kérdező hozzászólása: 19 eves vagyok es mar 3szor volt gombas fertozesem voltam nogyogyasznal felirt gynozol kupot es diana35 tabletat de megis vissza jot most mit csinaljak
A kérdező hozzászólása: menjek megint vissza???vagy esetleg probaljak a patikam valami mas fele kupot venni vagy haszanaljam a canest??
Szerintem menj vissza, csak orvos által felírt, mondott szereket használj. Egyébként vannak emberek akik hajlamosabbak a nõgyógyászati bajokra, úgy néz ki te közéjük tartozol. Esetleg körbenézhetsz másik orvos után is, ha ezzel nem vagy elégedett.
Szia! Szerintem is menj el mindenképpen orvoshoz! nekem pont 3 hete jött elõ, majdnem hasonló problémákkal, mint neked! Én sem akartam buta módon elmenni az orvoshoz, hisz ki szereti, ha "nyúlkálnak" benne?! Én is azt hittem, hogy gombás fertõzés, és vettem a patikában Canesten Combit, azzal kezelgettem magam, amikor is valamelyest enyhült, de még mindig volt folyásom...2 hét után elmentem múlt héten az orvoshoz, aki azt mondta, hogy baktériumos fertõzésem van, szóval csak össze-vissza kezelgettem magam, ahelyett, hogy egybõl a dokihoz mentem volna! így 2 hétig a kezelés alatt, nem szeretkezhettem a párommal, és még vagy 1 hétig még nem tudok, mert buta voltam és nem mentem orvoshoz egybõl! kaptam rá kúpot és anitbiotikumot és most már sokkal, de sokkal jobban vagyok! Sõt! Hidd el, hogy jobb elmenni az orvoshoz, õ nap, mint nap ilyenekkel foglalkozik, viszont lehet, hogy a párod is fog kapni valamilyen gyógyszert, az enyém is kapott, mert a pasik általában tünetmentesek, de õk is elkaphatták és csak visszaadják neked! És az egy ördögi kör! Valószínûleg ezért jöhetett neked újra, meg újra vissza! Szóval: irány a doki! És jobbulást és kitartást!:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!