Találatok a következő kifejezésre: Sok olyat mostanába hogy (20 db)

Egy éves kan yorkym van. Sokat foglakoztam vele, okos. Mostanra mégse szeretm ugy mint az elején, talán mert nagyon rossz. Olyan érzésem hogy nem szeretem ezt a kiskutyát. örömében bepisil, jelölget, olykor a lakásban, az agyamra megy! Miert?

Legjobb válasz: Ha a lakásban jelölget akkor az csak is azért van mert falkavezérnek tartja magát. Dominancia... Nincs tisztában vele, hogy ki a fõnök. Mostanra vált ivaréretté azért jelölget. Szerintem valamit elrontottál a nevelésénél. Lehet okos tud alap engedelmességi feladatokat, de nem hiszem hogy Téged tartana falkavezérnek ha jelölget a lakásodban.

Ha a lakásban jelölget akkor az csak is azért van mert falkavezérnek tartja magát. Dominancia... Nincs tisztában vele, hogy ki a fõnök. Mostanra vált ivaréretté azért jelölget. Szerintem valamit elrontottál a nevelésénél. Lehet okos tud alap engedelmességi feladatokat, de nem hiszem hogy Téged tartana falkavezérnek ha jelölget a lakásodban.
Megkérdezhetem, hány éves vagy? Már csak azért, mert nagyon gyerekes a hozzáállásod:már nem szereted a "rossz"viselkedése miatt, elfelejtve azt az apróságot, hogy te rontottad el.
Igaza van a másodiknak, minden kutya olyan lesz, amilyennek nevelik. Sokan vannak oda a Yorkie-ért, mert édes kicsi törpe, de azt elfelejtik, hogy azért õ is kutya, sõt, terrier, aki egykor többek között patkányfogásra is használtak. Ahhoz meg azért lássuk be, kellett egy fellépés. A jelölgetésre most még talán megoldás lehet, ha ivartalanítod, de minél hamarabb, mert ha sokat vársz rögzül a rossz szokás.
***** Ezzel a könyvvel helyrehozhatod a problémát!* Automatikusan eltávolított tartalom.
A Te kutyud nem kanos. Mint írtad kutyával, macskával. Ez a kutyus, mint elõttem többen leírták, domináns... Még most kezdj el vele foglalkozni. És beszéljétek meg a család többi tagjával, hogy ne engedjenek meg neki többet, mint amit Te, mert ez csak erõsíti benne a felsõbbrendûséget.
Meg tudlak érteni, úgy érzed, mindent megadtál neki, próbáltad a lehetõ legjobban nevelni, és õ ezzel hálálja meg. De ez nem az õ hibája, hanem a tiéd, még akkor is, ha úgy érzed, mindent megtettél. Még van lehetõséged helyrehozni a hibádat: http://kutya.hu/Cikk.aspx?id=6144
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.nem egészében tudtam leirni mi hogy van, de az biztos hogy kicsit el van rontva, mivel a párom családja ha náluk vagyunk, mindent megenged neki, azt is amit mi nem, meg az asztalra is felmehet.igy nehez megnevelni.okos, rengeteget foglalkoztam vele, miota elhoztuk, nekem fogad egyedül szot.a rosszasága pisibe, ugatásba értendö, j és nagyon szemtelen ami a kaját illeti.nehez ezt megtanitanom neki, ugy hogy más me4gengedi neki.most olvasok egy könyvet, amibe minden le van irva, és rávilágit a hibáira.probálok a legjobb anya lenni neki, szigoru is vagyok vele, nincs elkényeztetve se!ja és nem mellesleg nagyon kanos kisfiu, beleértve fiut lányt, macskát, mindent..:)

Olyan marcius 9-10. küröl szexeltem néhányszor mindig használtunk gumit a párommal pont előtte múlt el a mensim. Mostanában fáj a hasam alja és sokat járok pisilni de mindig sokat. Gondoltam rá hogy esetleg lehetek e terhes?

Kérem azok írjanak akik vmien szinten értenek is hozzá.

Legjobb válasz: Elvileg nem lehetsz terhes, mert menstruáció után egybõl nincs peteérés és védekeztetek is, szóval nagyon kicsi rá az esély..

Elvileg nem lehetsz terhes, mert menstruáció után egybõl nincs peteérés és védekeztetek is, szóval nagyon kicsi rá az esély..
A sok pisilés felfázásra utal!

Volt-e már valakinek olyan problémája, hogy enyhe hányinger már reggel, érzékeny mellek, és a folyásom mostanában nagyon sok, de olyan vízszerű, és színtelen, szagtalan! Mi lehet ez? :D

És a testh?mérsékletem mindig nagyom magas,volt már olyan is,hogy 37,1 fok is volt!Meg mikor mit kívánok meg,szokatlan ételeket,amiket eddig még nem!Terhes ezek szerint meg csak nem vagyok,mert elmentem a háziorvosomhoz,? leküldött a laborba,és csináltak egy terhességi tesztet,de az negatív lett,akkor nem értem!!

Legjobb válasz: Pedig a leírásod egyértelmûen terhességre utal.

Pedig a leírásod egyértelmûen terhességre utal.
A kérdező hozzászólása: Igen, szerintem is!Én már gondoltam arra is, hogy az a negatív teszt ott a laborban valójában nem is jól mutatta az eredményt. ..Mert minden megeshet!!Tegnap este amikor befeküdtünk az ágyba a kedvesemmel, a hasamban furcsa mozgást véltem felfedezni, eddig is volt, csak azok sokkal enyhébb mozgások voltak, de ezt a tegnap estit nagyon jól lehetett érezni!!!Arról meg nem is beszélve, hogy a múlthavi vérzésem egy nappal korábban jött meg, nagyon furcsáltam. ..
Mi lenne ha felkeresnéd a nõgyógyászodat?
A kérdező hozzászólása: Semmi, de úgy lesz, a jövõhéten hétfõn megyek is! :S
ha a laborban negatív a teszt, akkor tuti nem vagy terhes, lehet, hogy hormonzavar, vagy ciszta, nekem a ciszta okozott ilyen tüneteket, cickafarkfû tea segített

Akinek nagyon gyakori a babája/gyereke neve mostanában, azt nem zavarja hogy sok olyan nevűvel találkozik?

2011.es fiúnév lista Bence, Máté,Levente,Ádám,Dávid,Dominik,Milán lány Hanna, Anna,Jázmin,Nóra, Boglárka,Zsófia,Lili,Réka. Els? 10-15 helyen évek óta nincs változás, max. a sorrend.

Legjobb válasz: Az én fiam Dávid, és nem zavar. Nekem ez a név tetszett és kész. Én azt nem értem hogy ez másokat miért zavar hogyan hívom a gyerekemet... Engem sem zavar az hogy rajtam kívül még rengeteg Katalin van... Jól elvagyok a saját nevemmel is.

Az én fiam Dávid, és nem zavar. Nekem ez a név tetszett és kész. Én azt nem értem hogy ez másokat miért zavar hogyan hívom a gyerekemet... Engem sem zavar az hogy rajtam kívül még rengeteg Katalin van... Jól elvagyok a saját nevemmel is.
Nem nagyon izgat, mert a sok Jázmin közül az enyémet biztos megismerik mert õ a legelevenebb :) ))
Baratnomek kislanyat ugy hivjak, hogy Zoja. Direkt azert adtak ezt a nevet mert ilyet sosem hallottak meg senkitol. Mire a kislany 6 eves lett mar rengeteg Zoja volt. :) ) Foleg az elmult 3 evben lett belolle nagyon sok. Igaz mi kulfoldon elunk de a szituacio akkor is hansonlo mint otthon a Jazminnal, Hannaval stb.
én kislányom nevébol nincs sok környékünkön ö az egyetlen egy ilyen nevü 2 éves neve 40. rangsorba .
Amikor megszületett nem volt ennyire gyakori a neve, azóta lett. És nagyon zavar!
Én csak azon szoktam mosolyogni mikor sok ismerõsöm azt mondja, hogy "Sokat gondolkoztunk a gyerek nevén, hogy jól menjen a vezetéknévhez és hogy különleges is legyen Így lett Máté :P"
Egyébként meg a Nimród és társai számomra sokkal furcsább (mert amúgy az ilyen nevekbõl is rengeteg van ám), én pl tuti nem adnám. Szerintem pár év és a Nimródok fogják átvenni a vezetést a listán.
Én lányom neve Jázmin nem nagyon sûrû erre felé ez a név. Védõnõ mondta hogy a kerületben nincs is rajta kívûl ilyen nevû baba.
A kérdező hozzászólása: Enyémmel is így van egyébként hogy ahogy telnek az évek egyre gyakoribb és gyakoribb. Mikor kérdezik a nevét és mondja akkor sokan megjegyzik (nekem) hogy óó én is ismerek 3-4-5 stb. ilyen nevû gyereket, meg amerre megyünk mindenhol van egy kettõ biztos.

Sok olyat hallok mostanába hogy elhal a baba. Ez mitől lehetséges?

Legjobb válasz: Ha tudná az orvostudomány a választ, már biztosan megelõzhetó lenne ez... Mint ahogyan a korai halál... Szerintem nem lehet tudni, hogy ez miért van. Viszont igen, a stressz lehet az oka, de akkora marhaságot még nem hallottma, hogy vegyszerrel és nyers hússal való érintkezés miatt... Ezt el ne hidd! Akkor 9 hónapig kupiban élhetnénk, és a párunk meg fõzzön magának, mert mi nem érintkezhetünk hússal?... Valóban okozhat toxoplazmózist a nyers hús, igen az esetek 1-2 százalékában. És a toxo meg okozHAT vetélést. De hidd el, ez ritka dolog. Nyugi, a Te kisbabáddal nem lesz semmi baj!!!

Ha tudná az orvostudomány a választ, már biztosan megelõzhetó lenne ez... Mint ahogyan a korai halál... Szerintem nem lehet tudni, hogy ez miért van. Viszont igen, a stressz lehet az oka, de akkora marhaságot még nem hallottma, hogy vegyszerrel és nyers hússal való érintkezés miatt... Ezt el ne hidd! Akkor 9 hónapig kupiban élhetnénk, és a párunk meg fõzzön magának, mert mi nem érintkezhetünk hússal?... Valóban okozhat toxoplazmózist a nyers hús, igen az esetek 1-2 százalékában. És a toxo meg okozHAT vetélést. De hidd el, ez ritka dolog. Nyugi, a Te kisbabáddal nem lesz semmi baj!!!
Lehet a baba fejlõdésével valami gond, de lehet külsõ hatástól is (stressz, nyers hússal való érintkezés, vegyszerrel való érintkezés)Ezért kell az elsõ 3 hónapban jobban vigyázni.
Szia. Azok a babák nem egészségesek. És ebben az esetben jobb, ha még ilyen korán ez történik. Persze, azt nem tudom, hogy azok a nem egészséges babák akik megszületnek mitõl maradnak mégis életben. Sajnos nagyon gyakran elõfordul ilyen az ismeretségi körömben, és sajnos velem is megtörtént 10 hetesen, de a szövettani vizsgálat nem hozott rá magyarázatot.
Nekem semmi elõjele nem volt csak a rendszeres UH-ra mentem el (10. héten). Ott mondták, hogy az elõzõ UH-hoz képest ( 7. héten) kisebb, tehát elhalt.A szövettanról csak annyit közöltek semmi rendellennéset nem mutatott.
A kérdező hozzászólása: Én is remélem. Most 8 hetes 4 napos a bébi. Köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Hát kaptunk is de nem igazán használt.
A veraflox szirup nagyon jó, de vényköteles és állatpatikában tudod megvenni.Sajnos nem minden antibiotikum használ.Illetve orvostól szintén tudsz kérni port ami oldja az orrban lévõ nyákot és ezáltal kitisztul. Olyan nincs, hogy nem jön helyre, elaltatni meg pláne nem kell a nátha miatt.
Elméletileg nem kell elaltatni, de nem tudod, hogy milyen állapotban van. Hidd el van azaz állapot, ami már visszafordíthatatlan.
A kérdező hozzászólása: Am, fogok veni veraflox -ott :D
A kérdező hozzászólása: jaj nem olyan sujos am köszönöm .
Tehéntõgyinfúzió. Sima krém, csak ez a neve. Ez minden szemgyulladást helyrehoz 2 nap alatt. Állatpatikában vagy állatorvosnál kapható, lehet, hogy nem mindegyiknél. Mi kamillateával kentük a macskánk szemét, de nem használt, már ki se tudta nyitni a szemét, ezzel meg 2 nap alatt helyrejött.
Ha voltatok állatorvosnál, akkor kaptatok volna szemcseppet, ami tényleg használ és antibiotikumot.
A kérdező hozzászólása: Hát azért kérdeztem mert 15-ikén tom még egszer el vinni. és adig mivel ápoljam?
Ha nem használt, vidd vissza. Nekünk harmadszorra sikerült megtalálni a megfelelõ szert. Valamilyen bakteriális fertõzés volt. Embernél sem jön be mindig elsõre a gyógyszer. Rendes volt a doki, mert utoljára már nem is kért semmit (bár évek óta két cicával járunk hozzá, lehet emiatt is).
A macskád macskanáthás! HA ez az orvos ahova elvitted csak enniyt tudott csinálni, akkor vigyétek el egy másikhoz! De minden orvos, ad neki antibiotikumot, és szemcseppet, vagy kenõcsöt, és attól helyre jön, ha nem, akkor el kell altatni!
Én azt szoktam, hogy felforralok vizet belteszek egy csomó kamillát és hagyom sokáig ázni (addig ki is hûlik kellõ képpen.) leszûröm a kamillát, és zsepit vagy vattapamacsot beáztatok vele és megtörölgetem a szemét.
nem, csak legtöbb esetben unalmas egyhangú
látszik, h még nem volt rendes partnered! ;) 24/f vagyok de volt már olyan lány is mostanság az életembe aki úgy lesz.. h 3perc után elmentem... na akkor kicsit elment a kedvem a szextõl h úristen mi van velem. :D lényeg h még nem volt jó partnered! :D 20évesen jön bele igazán az ember :D
Hát, én is hasonlóan vagyok sajnos, és tényleg sok múlik a partneren.:(

Miért akar mostanában olyan sok ember Dél-Koreába vagy Japánba (esetleg a kapitalista Kínába pl. Hong Kongba) költözni? Mit várnak ezektől a helyektől? Miért gondolják, hogy jobb, mint Magyarország?

Nyugat-Európát még megértem, mert oda kimész, makogsz valamit angolul meg a helyi nyelven, hamarosan kapsz állást WC-pénztárosként vagy a Mekiben és máris úgy élsz, mint nálunk egy irodista vagy legalábbis jobban, mint egy minimálbéres.

Legjobb válasz: Én Japánról annyit tudok nyilatkozni (jártam ott), hogy egy sokkal élhetõbb, gazdagabb, kultúráltabb, biztonságosabb hely, ahol még van tisztelet az emberekben egymás iránt. Nyugodtan mászkálhat valaki szûk kis elhagyatott utcákban éjszaka, nincs oka az aggodalomra. Szerintem sokan vágynak rá hogy ilyen helyen élhessenek.

Én Japánról annyit tudok nyilatkozni (jártam ott), hogy egy sokkal élhetõbb, gazdagabb, kultúráltabb, biztonságosabb hely, ahol még van tisztelet az emberekben egymás iránt. Nyugodtan mászkálhat valaki szûk kis elhagyatott utcákban éjszaka, nincs oka az aggodalomra. Szerintem sokan vágynak rá hogy ilyen helyen élhessenek.
Sajnos ennél egyszerûbb az ok. Látták a zanimébe' hogy a Nárutóék milyen jól élnek és oda akarnak menni... Meg rohadt menõ manapság Japán pedig a többség rács*szne, de nagyon, mert ott sokkal durvább az etikett és az íratlan szabályok rendszere.
Mennek a tévében ezek a japán rajzfilmek meg koreai sorozatok, azért.
Ezek mögött sose kell logikát keresni, azt hiszi, hogy ott majd a szájába pottyan a sültgalamb és kész, mer ott a zemberk sokat keresnek, kész. Egyébként ilyen értelemben az Angliába, vagy Ausztriába kiköltözõ egy része sem jobb, azok is úgy mennek ki, hogy nem tudnak semmit, hogy mi vár rájuk, nem beszélik a nyelvet, csak kimennek, aztán majd lesz valami.
Az ilyen orszagokba kikoltozni vágyók 99% nõ, akinek a legtobbje a k-dramakban latott luxus vilagrol, meg feher lovon erkezo azsiai hercegekrol abrandozik. Azt kepzelik, majd Azsiaban nekik minden, de minden sokkal konnyebb lenne mint Magyarorszagon. Amugy meg csak pasi kell nekik, a munka, meg a kikoltozes az csak 1 alibi szoveg. (Fiuknal ugyanez forditva)
Ázsiai emberek. Sok mindent megadnék egy ázsiai lányért, japánban, koreában sok van. :D Meg ez a két ország nagyon fejlett, illetve más a kultura. Pl. europai országok között nincs olyan nagy különbség mint egy europai és ázsiai ország között, és nagyon vonzo egy teljesen más kultura.
hmm.. azt hiszem én is valamilyen szinten a 14-15-16 éves kislányok közé tartozom ..mert 15 vagyok, de utálom a zenéjüket, én punk vagyok, nem hallgatok ilyesmit. én a kultúráért és a történelmi részéért vagyok odáig. Nem is szeretem a szinkronizált részeket, inkább megnézem feliratosan. másik: én 2 éve megtanultam a hangeult, ( koreai abc) meg pár köszönési formát..(jó, mondjuk abból párat a feliratos drámákból is láttam) sajnos, az abc-ból annyi maradt meg, hogy az elsõ betû a g, k és ilyen négyzet jobb oldalának sarka formája van , meg még 1-2 jel. Ezenkívül a legtöbben azért akarnak odamenni, mert ott nagyon jól élnek az emberek, és sok pénze van az országuknak. Nem olyan, mint amerika, ahol 3 szekrény méretû hisztisebbnél hisztisebb elkényeztetett emberek laknak, akiknél a tisztelet és a kis dolgok megbecsülése, és a becsület ismeretlen fogalom. Engem ez vonz igazán (:
Mióta kiköltöztem, azóta a lányoknak hatalmas szemük van én meg tudok repülni.

23. napnál tartok a 90 naposban. Az a problémám, hogy először tudtam tartani hogy az adott napon csak azt eszem amit lehet, de mostanában azt vettem észre hogy nem bírom megállni, és eszek belőle. Ha nem is olyan sokat de eszek. Miért van?

és gondolom ezzel felborul a diéta rendje.71kg-ról kezdtem, az is a problémám hogy reggel 66kg vagyok de kés?bb már 67 ez is idegesít. Tudom hogy nem kellene mindig a mérleget néznem, de érdekel hogy mennyit mutat. Van valami módszer arra hogy kibírjam hogy ne egyek abból amib?l nem szabad? Csak normális válaszokat várok. Köszi

Legjobb válasz: Ha van családod, nem tudod megállni. Én rendesen fõzök a férjemnek, de világéletemben megkóstoltam az ételt, mikor készítettem, most is megkóstolom. Ha bûnbe estél, elõfordul, nosza neki, két dolgot tehetsz: 1. Arra figyelj, hogy ha olyat szemezgetsz, ami nem arra a napra való, elõtte és utána 1 órát ne egyél mást, hogy le tudjon bomlani. 2. Ha ennyire nem bírod, valószínûleg kevesebbet eszel, mint a szervezeted kívánná. Iktasd ki a gyümölcsnapot. Lehet, hogy le fogtok pontozni, de én szépen fogyok, ahogy elterveztem, pedig nem tartok (nem birok, pusztulok el az éhségtõl) sem gyümölcsnapot, sem pedig víznapot

Ha van családod, nem tudod megállni. Én rendesen fõzök a férjemnek, de világéletemben megkóstoltam az ételt, mikor készítettem, most is megkóstolom. Ha bûnbe estél, elõfordul, nosza neki, két dolgot tehetsz: 1. Arra figyelj, hogy ha olyat szemezgetsz, ami nem arra a napra való, elõtte és utána 1 órát ne egyél mást, hogy le tudjon bomlani. 2. Ha ennyire nem bírod, valószínûleg kevesebbet eszel, mint a szervezeted kívánná. Iktasd ki a gyümölcsnapot. Lehet, hogy le fogtok pontozni, de én szépen fogyok, ahogy elterveztem, pedig nem tartok (nem birok, pusztulok el az éhségtõl) sem gyümölcsnapot, sem pedig víznapot
A kérdező hozzászólása: szerintem egész jó idáig az 4-5kg. De félek, hogy mert bûnöztem megáll a fogyásom.Ma van keményítõ napom...ettem 2-3 kanál nokedlit (nem bírtam ki, mert friss volt és úgy imádom a legjobban) lencse leves volt az ebédem, meg paprikás krumpli (csak krumpli) Ja, és valahol itt azt olvastam hogy napi 5-6szor kell enni.Ezt sem tudom mostanában tartani, mert ha nem vagyok éhes nem akarok csak azért enni, hogy meglegyen a napi 5-6szori kajálás.
elõször is! te is tudod, hogy nem lehet mindennap méregetni magad, mert begolyózol, hogy egyszer ennyi, egyszer annyi kilo vagy. minden héten egyszer állj mérlegre, reggel nagywc után. nyilván akkor vagy több, mikor eszel, reggel kevesebb, szóval ez ne aggasszon.én délbe még a 60at suroltam alulrol, most hogy vacsiztam 61 lettem. de tudom hogy holnap reggel már 59, 99999 leszek!:) egyébként én se birom megállni sokszor, hogy ne csipegessek ebbõl abbol. ha nem drasztikus mértékben akarsz fogyni, akkor nyilván nem gond, persze a fogyás se megy majd olyan gyorsan. gyüminapon én is mindig lopok egy harapás husit, és semmi bajom nem lesz tõle. egyébként meg 100%osan nem lehet szétválasztani a dolgokat, egy kicsi ugyis lesz benne vmibõl, amibõl nem kéne. a szervezetnek egyébként is szüksége van arra, hogy minden nap mindenbõl legyen, én ezzel nyugtatom magam! de azért ne ess tulzásokba, de tudd hogy nem csak te esel bûnbe! ha lelkiismeret-furdalásod van a dologtol, másnap mozogj többet! és sok mentes ásvviz!:) üdv!
A kérdező hozzászólása: így hogy nem tartassz gyümi napot meg víz napot, mennyit fogytál?és mennyi idõ alatt? köszi a válaszokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!