Találatok a következő kifejezésre: Sok olyat hogy azok akik nagyon (29 db)

Sok olyat hallottam, hogy azok akik nagyon vágynak a babára, már beképzelik maguknak a tüneteket, mint hasfájás, mellfeszülés, stb. De mi a teszt esedékessége előtt az ami biztossá tesz azzal kapcsolatban, hogy baba vagy nem baba?

Nekem 7 nap múlva lenne esedékes a havim, de a hasam 3 napja húz. Mellem nem feszül, viszont néha szédelgek és végig tudnám a napot aludni!

Legjobb válasz: simán belehet képzelni ha valaki nagyon akarja vagy még akkor is ha valaki nam. Én szinte mindig bejképzeltem. és minden megvolt.De ilyen korán mint ahogy te vagy ilyenkor mégnemszokás szédülni

simán belehet képzelni ha valaki nagyon akarja vagy még akkor is ha valaki nam. Én szinte mindig bejképzeltem. és minden megvolt.De ilyen korán mint ahogy te vagy ilyenkor mégnemszokás szédülni
Leirtak alapján lehet, hogy várandos vagy.Bár ezt egy teszt és doki tuja neked megmondani.Ha pozitiv-gratulalok:-)
nem biztos, nekem is minden tünetem volt, de én éppen az ellenkezõje, nagyon nem akarok babát. Ráadásul fogamzásgátló tabletta szedés mellet képzeltem, végül az ultrahang után megnyugodtam és elfgadtam, h minden ok. Szerintem vrd meg a 7 napot, mert a te esetedben is lehet beképzelni, fele fele arányban lehet, de ilyenkor már a teszt is kimutathatja, ha nagyon kiváncsi vagy. Sok szerencsét a babához.
Szia mi fél éve próbálkozunk, azóta produkálom a tüneteket menetrendszerûen :) Volt pár hónap, amíg olyan hányingerem volt, hogy elkezdtem feleslegesen örülni. Hogy ne keseredj el nagyon, ne a tüneteknek örülj, hanem a két csíknak :) Sok sikert!
utolsó válaszoló!!mintha csak én írtam volna:-)))
Az igazat megvallva, ilyen koran semmilyen tunet nem jellenzo meg :(

Miért van az, hogy sok olyan ember van, aki nagyon nehezen hízik, míg mások pedig nagyon nehezen fogynak?

Ha azt nézzük, hogy azon múlik a súly, hogy mennyi kalória kerül/marad a szervezetben, akkor hogy lehet az, hogy ha 2 különböz? ember ugyanazt eszi, akkor az egyik sovány, a másik kövér?

Legjobb válasz: Nem tudom , de olvastam , hogy a hormonok is bejátszanak , meg , hogy a szervezet máshogy bontja lee a zsírokat .

Nem tudom , de olvastam , hogy a hormonok is bejátszanak , meg , hogy a szervezet máshogy bontja lee a zsírokat .
Az egyik nem hajlamos a hízásra, a másik igen. A génekben van ez. Én nem tudok hízni, de akarok.
A kérdező hozzászólása: Én pont fordítva vagyok, mint te második. Pedig sokan mondják, hogy ez nem a géneken múlik...akkor nem tudom, hogy min, ha hasonló körülmények között 2 ember szervezete teljesen máshogy reagál. Valami oka biztos, hogy van.
Az emberi szervezet anyagcseréjének szabályozása rövid és hosszú távú. A rövid távú szabályozás mindig idegi-hormonális, míg ez utóbbi génexpressziós szintû szabályozást jelent. Az emberek belsõ, a környezettel csupán kölcsönhatásban lévõ (de attól elsõ közelítésben nem függõ, intrinsic) adottságaik eltérõek, erre épül rá a szociokulturális környezet alakító hatása. Tehát végeredményben a biokémiai folyamatok milyensége és módja minden emberben azonos, a sebesség és az egyéni finomhangolások teljesen szubjektívak. Kielégítõ volt a válasz? (Egyébként fogyni bárki tud, épp a fenti összefüggések miatt.)
A kérdező hozzászólása: Ebbõl nem sokat értettem (bocsánat, én más területen vagyok, nem vagyok orvos, eü-s), szóval nekem ez így nem sokat mond. Csak annyit, hogy van, ami tõlünk függ, van, ami a környezettõl. Természetesen fogyni és hízni mindenki tud, csak van, akinek sokkal egyszerûbb, mint másoknak.
Utolsó vagyok, _pontosan_ ennyi a lényeg, mint amit megfogalmaztál. Nem véletlen mondják, hogy ha valaki fogyni akar, életmódot (fõként a táplálkozás és mozgás területén) kell változtatnia.Van alapja a dolognak. :)

Galaxy S2-nek tényleg beég a kijelzője egy idő után? Olyan válasza érdekelne, aki nagyon sokat használja, játszik, netezik stb. , hogy lát-e a *#0*# menüben a kéknél halványodást az óra helyén?

S2-m van, de alig merem használni, mert tartok tőle, hogy beég az óra, vagy bármi állandó felület. Próbáltam keresni a neten leírást, de a hivatalos szerint nem kell ilyesmitől tartani, viszont a fórumokon sokan írják, hogy 1-2 hónap után már beégett nekik.

Legjobb válasz: Az s2 Egy jó telefon nekem is volt ...Ilyesmitõl ne félj mert ha nem ütögeted a képernyõt akkor semmi probléma nem léphet fel :) De nézd azt h addig történjen ez amíg garanciális a telefon ...és jobban jársz mintha akkor történne valami vele mikor már nem Garanciális!

Az s2 Egy jó telefon nekem is volt ...Ilyesmitõl ne félj mert ha nem ütögeted a képernyõt akkor semmi probléma nem léphet fel :) De nézd azt h addig történjen ez amíg garanciális a telefon ...és jobban jársz mintha akkor történne valami vele mikor már nem Garanciális!
Nekem a kijelzõmben, ha teljesen sötétben vagyok, akkor látszik, ha valami sötétszürke részt nézek, hogy 1 csíkban sötétebb a többinél. Kék színnél nincs gáz, csak a szürke megjelenítésével van bajom.
Nekem tisztán látszik a kék színnél, hogy beégett. De ezt eddig észre sem vettem

Azon kivulbh hasznalok ovszert mire fogyeljek hogy ne kapjak el semmit ha olyan novel vagyok aki nagyon sok pasival dugott mar?

Csok vagy nyalas mennyire fertozo? Es a szopas? Ezeket nem lehet ovszerrel. Rajtam nincs serules.

Legjobb válasz: :) szkafander

:) szkafander
Orált lehet óvszerrel. Ha ezzel a nõvel komolyabb kapcsolatot tervezel, akkor kérd meg, hogy menjen el egy nemibetegség szûrésre. Ha szerelem van, akkor megérti és megteszi.
Bármit el lehet kapni a bõrfelületek érintkezésével, sok dolgot pedig cseppfertõzéssel is. Az óvszer nem véd meg mindegyik betegségtõl. Ha ennyire félsz, akkor az orált is óvszerrel kell! Léteznek ám a szájban is gombák és hasonlók.
Gyors az anyagcseréjük.
Tapasztalat :D én is ilyen vagyok :D Genetika. :) Gyors anyagcserém van, meg nagy a mozgásigényem így nem igazán rakódik le :)
Nem mindegy mit esznek, menyit, mikor, milyen az anyagcseéjük. Ebédre nagy adag kinélöbb kaját esznek és délután mozognak, kihagyák a vacsit akkor nem az anyagcserétõl függ a súlyuk.
leugrálják
lemozogják
Hát ez sem mindig igaz..A fiam 14 éves.Reggel suli, onnan 2 körül haza, lecke és iránya szgép.Este 11ig, és nem kövér.Pedig sosem mozog.Ennek ellenére eszik sokat, jó a kondija(ha kell akkor bírja a futást) és vékony de izmos....

Nagyon sok olyan kérdés találtam az oldalon hogy ruhán keresztül lehet-e teherbe esni? És a véleményetekre lennék kíváncsi mondjuk egy átlagos szituációban hogy segíthessünk azoknak akik félnek ettől!

Szóval a szitu: tegyük fel hogy egy pár ruhán keresztül imitálta a szexet, átlagos ruhában mondjuk farmer meg ugye alsónem? mindegyikükön.A srác elélvezett és átázott a nadrágja és a lány nadrágján is lett egy pici folt illetve az alsónem?jén is. Ebben az esetben lehetséges a terhesség? És ha mondjuk a lány még betétet is használt akkor mi van?

Legjobb válasz: Nem, nem lehetséges a terhesség, meglepõ, hogy van olyan, akinek ez kérdés. Betéttel sem és anélkül sem. Ha nem lenne rajtuk ruha, de behatolás nem történne, akkor sem lenne lehetséges, de így meg fõleg.

Nem, nem lehetséges a terhesség, meglepõ, hogy van olyan, akinek ez kérdés. Betéttel sem és anélkül sem. Ha nem lenne rajtuk ruha, de behatolás nem történne, akkor sem lenne lehetséges, de így meg fõleg.
Én is így leszek terhes minden évben.
Most mért terelsz? Hülye is levágja hogy rolad van szo. Ha nem tudnád ez egy anonim oldal! a kérdésede megkaptad a választ
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy nem én vagyok a hülye...31 évesen már azért szerintem csak nem lehetek olyan hülye a témában. Tényleg azért dobtam fel a dolgot amiért írtam is...
Te 31 évesen tényleg ennyire hülye vagy?:D Azt hittem, hogy a szokásos ilyen 13-14 éves tini bugyuta kérdése ez...
A kérdező hozzászólása: Te meg annyira hülye vagy hogy nem érted miért dobtam fel a dolgot? Fura hogy egyesek mennyire hülyék és mennyire nehezükre esik értelmezni egy szöveget:D
Farmeren csak akkor mehet át egy kevés, ha telibe oda megy. Két farmeren, betéten keresztül teljesen esélytelen.

Ki az aki nem hízik, bármennyit eszik is közületek? Én olyan vagyok, és mindenhol a nagy általánosságot hallom, hogy ne egyél sok sült krupmlit, mert meghízol. Meg stb. Miért hiszik azt hogy mindenki hízós típus?

Legjobb válasz: Nálunk a párom ilyen. 183 cm és 65 kg körül mozog. Nagyon sokat tud enni, de semmit sem hízik. Én is "megfenyegettem", hogy majd felhizlalom a fõztömmel, de eddig semmi. Igaz, nem is vagyunk együtt minden nap, hogy fõzzek rá.... Ennek ellenére úgy szeretem, ahogy van.:)

Nálunk a párom ilyen. 183 cm és 65 kg körül mozog. Nagyon sokat tud enni, de semmit sem hízik. Én is "megfenyegettem", hogy majd felhizlalom a fõztömmel, de eddig semmi. Igaz, nem is vagyunk együtt minden nap, hogy fõzzek rá.... Ennek ellenére úgy szeretem, ahogy van.:)
Szia:) én is olyan vagyok, hogy bármit, és bármennyit ehetek, nem hizom!!Az egész családom ilyen tipus!! 178cm, és 60kgvagyok De jól érzem magam, és ez a lényeg!!:D
a vitamin nem "hat"nem "kezd el hatni" az enm gyógyszer hanem étrend kiegészítõ és nem pótolja a helyes változatos étrendet.sportban nem gondolkoztál még? nekem bevált . na meg a minõségi étkezés . :)
A kérdező hozzászólása: Már egy ideje ki szeretném próbálni, csak nem tudtam hat-e . de akkor kipróbálom.
Sajnos én is olyan vagyok, hogy bármit eszek, nem hizok :( Vitamin szedek rá, mitõl megnõ az étvágyam (B-komplex) Szerintem próbáld ki Te is :) Remélem, mind ketten hizunk tõle :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!
Én is ilyen vagyok, ehetek bármibõl bármennyit, nem hízok. de mondjuk ennek ellenére odafigyelek rá, hogy ne zabáljak össze mindet vackot, mert ez késõbb bosszulja meg majd magát, ha idõsebb leszek, és lelassul az anyagcserém. amúgy 180 cm vagyok és 58-59 kiló. 23 L
A kérdező hozzászólása: hát velem is pont ez van. köszi
nálamis ez van, 165 centi vagyok, 52 kilo, és akármit eszem, nemtörténik semmi. pedig én rendszeres csipsz evõ vagyok, és kóla ivó, mekiben is szoktam kajálni, de egy dekát nem hízok. plusz megeszek mindenféle zsíros kaját is, szendvicseket fehér kenyérbõl, jó sok vajjal, mer szeretem a vajat, és eccerûen semmit sem hízok.
A kérdező hozzászólása: szoktam sportolni, de nem szeretek. Nekem most jó így az alakom.

Valaki tanácsolta poénból, hogy olyan orvos legyek, aki szilikon ciciket csinál, mert hogy az nagyon durván sokat kereshet. Milyen tantárgyakat kell hozzá tanulni, illetve van erről valamiféle könyv?

Szeretnék feln?tt koromban sokat keresni, sosem függni mástól.Még nem biztos ez a munka, inkább csak kíváncsi vagyok.16/f

Legjobb válasz: Sokat fogsz keresni..és minden nap egy ember élet lesz a kezed közt. Lehet hogy a te hibádból fog meghalni, vagy valami nem jól sikerül. Talán az egyik legfelelõsségteljesebb szakma..csak akkor vágj bele, ha van benned spiritusz..de ahogy írsz..szerintem menj inkább lapátosnak..

Sokat fogsz keresni..és minden nap egy ember élet lesz a kezed közt. Lehet hogy a te hibádból fog meghalni, vagy valami nem jól sikerül. Talán az egyik legfelelõsségteljesebb szakma..csak akkor vágj bele, ha van benned spiritusz..de ahogy írsz..szerintem menj inkább lapátosnak..
Orvosira kell menned, szóval biosz-kémia.
elõször is fel kell venniük az orvosira, ami nem egy sétagalopp. aztán lehet szakosodni annak, aki eljut odáig. fontos: biosz, kémia, de igazából minden tantárgyból jól kell teljesítened, hogy felvegyenek. és a plasztikai sebész nem csak szilikoncicit csinál, hanem zsírleszívást, orrmûtétet, mellfelvarrást...stb. szall ilyesmikbe is gondolj bele
Bizony, biosz, kémia/fizika keményen.
15 év csak a képzés és még csak utána leszel medikus, ami szintén 4 év. Ja, és egyébként plasztikai sebész a neve...
Utolsó válaszoló! ez egy kicsit durva volt, egy plasztikai sebész, nem csak azokon segíthet, aki éppen az aktuális divatnak akar megfelelni, hanem olyanoknak is akik pl, autóbalesetben, vagy tûzben megsérültek, és eltorzult pl az arcuk..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, belegondoltam és nem lenne minden szempontból jó, de azért orvosi a cél.
Én a helyedben inkább gyógyító sebész lennék, nem pedig egy mûmelleket, arcfelvarrásokat végzõ pénzhajhász, kapzsi, a divathullámnak megfelelni akaró szemétláda.
Azért a plasztikai sebészeknek nincs olyan értelemben vett emberélet a kezében, mint mondjuk a szívsebészeknek. Persze egy rossz plasztikai sebész is ki tud nyírni egy ember még egy orrmûtéttel is, ha mondjuk nagyon elfertõzõdik. Bár az elrontott plasztikai mûtétek is olyan értelemben emberéletek, hogy a páciensnek madárijesztõként kell élnie. Viszont amíg eljutsz odáig, hogy plasztikai sebész legyél, végig kell menned az egész orvosi képzésen. Nincs olyan, hogy melleket akarok operálni, megtanulom azt és csinálom, a kislábujj legkisebb porcának a nevét/mûködését is tudnod kell. (mondjuk ma már esztétikai lábujjmûtéteket is csinálnak)
Mellesleg pl. az ortopéd szakorvos végezhet lábujjplasztikai mûtéteket. Van ennél feleslegesebb hülye mûtét a világon? http://velvet.hu/trend/labfej070714/ http://velvet.hu/blogok/tejbenvajban/2010/12/15/nem_volt_jo_.. (vannak nem velvetes értelmesebb források is, csak most nem volt kedvem keresni)
Anxi? :)
Ancsix :D
A kérdező hozzászólása: igen bunkó vok...ien a természetem...nem teccik az a te bajod...
A kérdező hozzászólása: én ezeket találtam de hogy ezen kívül nincs e több:Ani, Ancsa, Ancsika, Anika, Nita, Nitácska, Nitus, Nici
Anita vagyok, és engem Niának hívnak :D
KörömpörköltX
hadjál már. Mi az hogy x legyen benne? xanita, xarik a. Ezek megfelelnek?
minek kell bele x ??? ezt nem az olyan 12-15 éves kis emósok szokták csinálni? de amúgy a kérdésre válaszolva: nem tudok olyat amiben van x :S
kérdezõ tanulj meg írni :)
A kérdező hozzászólása: képzeld ezt rövidítésnek hívják nem helyesírási hibának hülye
Még bunkó is vagy :D Takonypóóóóócccc :D
A kérdező hozzászólása: asszed nagy vagy evvel a beszéddel?taknyos vagy te b+ h netucc értelmesen válaszolni
Irigykedek a tinikre? Ne hidd már, hogy olyan öreg vagyok te kis taknyos. 20 éves vagyok, csak valahogy nem akarok a nyomi beszédetekkel élni, hanem mivel magyar vagyok, magyarul beszélek. Mostantól legyen neved: Xarcsimbók Xanita Örülj.
a Nitábol-> Nixa..vagy ahogy korábban irtam Ancsx (kiejtése Ancsiksz a gyengék kerdvééért :D)
A kérdező hozzászólása: na figyu uccsó válaszoló:nem teccik az írásom az a te bajod.irigykecc a tinikre h sajátos beszédük van?nem azt kértem h mondjátok meg miennek tûnik az írásom hanem h írjatok anita becézéseket.
Nem lehetne értelmesen írnod? Azért piszkálnak, mert az írásod alapján tényleg 12-15 éves, emós lehetsz..hagyjuk már ezt a "thx"-es baromságot..nem amcsik vagyunk, hanem magyarok..meg ez az x-ezés..szánalmas. Alapból szép neved van, nem kell elhülyíteni.
A kérdező hozzászólása: thx az értelmes válaszolóknak.engem nitának hívnak csak kíváncsi voltam h mi van még
Nixi, de ez inkább a Nikoletta becézése...
Max Ani_nak lehet szerintem de nincs benne x.
A kérdező hozzászólása: 15:53-mas:szekáltalak?rádszáltam?nem?akk mért hadjalak?hozzád se szóltam és ha nemtucc értelmesen válaszolni hagyd el ezt az oldalt. am a többieknek thx
KörömpörköldX :D :D :D Hívhatnád így: XaXnXiXtXaX milyen könnyû kimondani!

Ha a www.rosszlanyok.hu oldalon egy lányról nagy sok olyan komment van hogy nagyon kedves és egyéb pozitívum, akkor az egy igazi szűzlúzererrel is toleráns lesz?

Csak úgy érzem velem már nem biztos, hogy olyan kedves lesz.

Legjobb válasz: megfelelõ mennyiségû pénzért végtelenül toleráns lesz neki csak ez számít

megfelelõ mennyiségû pénzért végtelenül toleráns lesz neki csak ez számít
Ha már 30évet vártál ezzel ne tökölj annyit, hívd fel mondd el mit szeretnél, ha túlleszel rajta menni fog a csajozás meglátod:)
Ki van írva a lányoknál, hogy szüztelenites. De ne izgulj, õ egy szolgáltató és érdekében áll, hogy kedves legyen veled! Egy normális, okos nõhöz menj és nem lesz baj! Ha vele kedvesek, akkor õ is az lesz veled:
A kommentekben ne bizzál. Elsösorban reklámfelület!!!!Hivj fel egy neked tetszö lányt, (lehetöleg olyant, aki hirdeti magárol, hogy ilyen fiukat is vállal) beszéld meg vele a találka fontos részleteit. Azt is emlitsd meg, hogy te még nem voltál lánnyal. Kb ennyi. Jo magömlést!
A kérdező hozzászólása: #4 Kommentelõ úgy gondolja felárral kell számolnom?
persze, hiszen ezt is megvásárlod, fõleg, ha mondod elõre a megállapodásnál, h kedvességet is szeretnél, mert amiben nem állapodsz meg, az nem feltétlenül lesz automatikusan de elfogadást ne várj, csak annyit, amit pénzért hajlandó adni valaki
Szûzlúzer?? Atya-gatya. Szerintem neked kicsit többe fog kerülni, de nem lesz gond.
Hívd fel, beszélj vele, és el fogod tudni dönteni! Csak menj már el egyhez! Az elsõ, ha nem is lesz a leg"toleráns"abbak, a következõk majd csak...
Amíg tejelsz, addig nincs probléma, mint ahogy az elõzõ is írta. Te egy szolágáltatást vásárolsz, és neki ilyen esetben nincs joga ítélkezni mások felett. Ez olyan, mint hogy a kövér ember ha bemegy a McDonald's-ba kajálni, nem fogják neki azt mondani a kasszánál, hogy ne itt egyél te dagadt disznó.
Mekkora egy balf*sz vagy te kérdezõ. Még egy k*rvától is be vagy szarva. Egyáltalán nem vagyok meglepve, hogy szûz vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!