Találatok a következő kifejezésre: Sok olyat hogy azok akik (147 db)

Én úgy tudom akivel beszéltél chat en azt rakja oda..(de tévedhetek..)
A kérdező hozzászólása: de nekem olyat is kirak akivel alig beszéltem
A kérdező hozzászólása: és azzal se mostanság beszéltem
Ez engem is érdekelne :D hogy ha pl. piroska nekem ott van a "kedvencek" között, akkor én is ott vagyok piroskának? nyilván úgy igen, hogyha sokat beszélgetünk. De ha teljesen véletlenszerû emberek miért vannak ott? gondolom a kérdezõ is valami ilyesmit akart kérdezni :D
Én is olyan vagyok, mint te:) Nem sikerül enélkül a dolog.
válhatsz, de nincs abban semmi gond, ha úgy élvezel, ha a csiklód is izgatják közben! :-)
Jó lenne érteni, hogy mi a gondod.... Biztos bennem van a hiba, vagy csak simán késõre jár...
A kérdező hozzászólása: Csak amiatt kérdezem, mert mostani barátomnak volt ilyen barátnõje, én meg rosszul érzem amiatt magam, hogy nem vagyok az a könnyen kielégíthetõ típus...
attól mert "csiklósan" élvezel attól az még lehet viszonylag rövid idõ alatt is
könnyen kielégíthetõ?Hát ritka az, aki el tud menni hüvelyileg...Mint a fehér holló.

Ha már voltam terhes és most az a gyanúm, hogy megint az vagyok, akkor ugyanazokat a tüneteket kellene produkálnom? Vagy létezik olyan, hogy az egyik terhességnél feszül a mell és sokat alszom, a másiknál meg mondjuk semmi tünet nincs?

Még van pár napom a nemvártig, csak elméletben kérdezem.

Legjobb válasz: Nem kell ugyanolyannak lennie a tüneteknek, tényleg igaz, hogy minden terhesség más még egy azon nõ esetében is. Én már 4x voltam terhes, de csak két gyermekünk született meg, a másik kettõt elvesztettük. Azt vettem észre, hogy minden terhességnél egyre erõteljesebben érzem a tüneteket (vagy már tudom mit kell figyelni (?) A peteérésemkor is intenzívebbek a tünetek és a mensieim is erõsebbek. Tehát simán lehet úgy, hogy egyiknél sok tünet van, másiknál kevesebb vagy más.

Nem kell ugyanolyannak lennie a tüneteknek, tényleg igaz, hogy minden terhesség más még egy azon nõ esetében is. Én már 4x voltam terhes, de csak két gyermekünk született meg, a másik kettõt elvesztettük. Azt vettem észre, hogy minden terhességnél egyre erõteljesebben érzem a tüneteket (vagy már tudom mit kell figyelni (?) A peteérésemkor is intenzívebbek a tünetek és a mensieim is erõsebbek. Tehát simán lehet úgy, hogy egyiknél sok tünet van, másiknál kevesebb vagy más.
Pár nappal a nem várt elõtt egyébként sem lehet teljes bizonyossággal megítélni a tüneteket. Az sem törvényszerû, hogy a tünetek azonosak legyenek. Nekem az egyik a nem várt körül vérezgetõs volt, a másiknál egyetlen csepp vérzésem volt.

Igaz hogy azok akik olyan Eset Smart Security kulcsot használnak amit sokan használnak még rajta kívül azzal sebezhetőbb a rendszer ( bővebben lent )?

Olvastam néhány helyen hogy aki olyan Eset Smart Security Licenc-et használ amit más is használ pl neten keres egy egy éves kulcsot, hogy azok akik ezt használják nem kapnak olyan frissítéseket mint aki eredetit használ azaz sebezhetőbb a rendszer ezáltal. Ez igaz vagy csak valaki hülyeség?

Legjobb válasz: Szerintem annyiból nem igaz, hogy egy kulcsot csak egy ember használhat. A többinek nem is "legalizálja" a szoftverét, mert használt kulcsot adott meg, így frissíteni sem fogja a vírusírtót. Ha meg frissít akkor minden oké...

Szerintem annyiból nem igaz, hogy egy kulcsot csak egy ember használhat. A többinek nem is "legalizálja" a szoftverét, mert használt kulcsot adott meg, így frissíteni sem fogja a vírusírtót. Ha meg frissít akkor minden oké...
A kérdező hozzászólása: szóval ott áll vagy bukik a dolog hogy frissít e? és ha frissít azaz elfogadja a kulcsot akkor ugyan úgy megkapja aki használja a kulcsot mint aki megvette?
Ha frissít akkor oké. Kétlem, hogy többnek elfogadna egy kulcsot, mert akkor 100-an használnának egyet. Ezt a vírusírtó weboldala ki szokta szúrni...
A hamis szerver lehet akár Kinában vagy másutt is, frissit ugyan egy ideig, de a valódi gyártó rendszerint letiltja. Mivel az Eset Smart Security6 felhõ alapú (folyamatos a kapcsolata a szerverével), a Behatolásvédelmi rendszere (Tûzfal és frissités) hamis kóddal le van tiltva, nem véd semmit. A védelmen nem szabad takarékoskodni.
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor inkább megéri a havi ujságkódok mint egy olyan netrõl vadászott?....
Én is egy kulcsot használok gépeimen. Egyébként meg lehet újságkulcsot is vadászni neten:) )
Igen jól tudod kérdezõ.Egyeseknek is fel kellene nyitni a szemét, de hát..õ bajuk.Egyik válaszoló (4/7) is nagyon jól leírta a lényeget.. Vagy megveszed, vagy magazinos kóddal használod ami 1-2 havonta 1 perces regisztrálást vesz csak igénybe! Itt mindig kiírják a jelenlegi reg.kódokat: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111644056
Ha mindenki erre gondolna, nem lennénk közel 7 milliárdan :)
Én 20-21 éves koromtól már nyitott voltam az életre szóló társra, de nem görcsösen és mindenáron. Úgy voltam vele, hogy nem vagyok elkésve semmirõl, ha jön, akkor nagyon jó, ha nem, akkor is vígan elvagyok.
Szerintem a 18-28 éves korosztályban kevesen gondolják azt, hogy na õ az igazi lesz. Vagy csak én látom ezt... Szóval összejönnek azzal, akibe szerelmesek, vagy járás közben beleszeretnek, de tudják, hogy nem fognak összeházasodni.
Persze. Szerintem egy kapcsolat elején a legtöbb értelmes ember tudja, hogy nem feltétlen fog hosszú távon, éves évtizedes viszonylatban is mûködni a dolog. Késõbb pedig esetleg már pontosan tudja is, hogy nem fognak együtt maradni. De mondjuk sok év, sok küzdelem után nem olyan egyszerû ám elengedni egy kapcsolatot, hogy "na jó, nem te vagy az igazi, szevasz, csá, ennyi". Én legalábbis elég hosszan õrlõdtem anno, hogy mi legyen. Abban sem voltam biztos, hogy nem én nagyítom-e a problémákat, hiszen a környezetemben számos pár fiataltól idõsig élt rosszabbul, mint mi, ugyanakkor nemigen láttam sok jobb példát. És ettõl elbizonytalanodtam, hogy talán mégis ez a normális, és ennél jobb mással se lenne. Szóval hiába tudtam, hogy úgy nem akarok vele családot alapítani, ahogy akkor együtt voltunk, ettõl nem volt egyszerûbb a döntés.
engem a magány kiedzett, szóval ha van ilyen az számomra lelki gyengeségre vall nõ és férfi részrõl egyaránt
persze sokan vannak így, ez mind a két oldalon megtalálható soha nem éltem a felhõk között, szeretek a földön járni N
Én is így vagyok.
Szerintem sokan, bár statisztikát nem készítettem. Az a típus vagyok, aki, ha nem mûködik és sokadszori próbálkozás és javítási, megoldási kísérletre se mûködik, akkor lépek. Mégis megesett, hogy annyira be voltam kényelmesedve, hogy húztam a dolgot, csak lassan tudatosult bennem, hogy így nem élhetek, nem élhetünk le egy életet. Pedig nem féltem sose, hogy egyedül maradok. És mégis... Ha pedig belegondolok, hányan vannak, akiknek még ez sem elég lépni, mert rettegnek a magánytól, akkor ebbõl kiindulva elég sok ilyen pár lehet.
Nem kell általánosítani. Én nõ létemre sosem gondolok arra, hogy na biztos õ lesz az igazi. legelsõ barátommal mikor összejöttünk már akkor tudtam, hogy én nem csak vele akarok lenni a hátralevõ életemben.4 évig voltunk együtt, de már mást is kiakartam próbálni.
Mikor én 18évesen összejöttem az elsõ (komolyabb) barátommal, akkor hiába, hogy szerettem, biztos voltam benne, hogy nem vele fogom leélni az életem.2évet töltöttünk együtt.
Nagyon sok ilyen van. Elvannak egymással, jó a szex, legalább nincsenek egyedül, de mindkettõ a igazira vár és nem terveznek egymással évekre.
Egyre több ilyen van.A lényeg, hogy legyen mellettük valaki.
Nagyon sok, de fõleg a pasik tudják/gondolják ezt elõre. Sok lány mindig mondja, mikor összejön egy fiúval, hogy "õ lesz a férjem, ez biztos" aztán hoppá, még sem...
Hasonló gondolataim vannak.
Sajnos igen.
Még egy ilyen kapcsolat is milliószor jobb, mint a magány. Én még ezt sem élhetem át, értékeljék, akiknek van!
én így vagyok.. 27f
Rengetegen.
hogyne

Sok olyat hallottam, hogy azok akik nagyon vágynak a babára, már beképzelik maguknak a tüneteket, mint hasfájás, mellfeszülés, stb. De mi a teszt esedékessége előtt az ami biztossá tesz azzal kapcsolatban, hogy baba vagy nem baba?

Nekem 7 nap múlva lenne esedékes a havim, de a hasam 3 napja húz. Mellem nem feszül, viszont néha szédelgek és végig tudnám a napot aludni!

Legjobb válasz: simán belehet képzelni ha valaki nagyon akarja vagy még akkor is ha valaki nam. Én szinte mindig bejképzeltem. és minden megvolt.De ilyen korán mint ahogy te vagy ilyenkor mégnemszokás szédülni

simán belehet képzelni ha valaki nagyon akarja vagy még akkor is ha valaki nam. Én szinte mindig bejképzeltem. és minden megvolt.De ilyen korán mint ahogy te vagy ilyenkor mégnemszokás szédülni
Leirtak alapján lehet, hogy várandos vagy.Bár ezt egy teszt és doki tuja neked megmondani.Ha pozitiv-gratulalok:-)
nem biztos, nekem is minden tünetem volt, de én éppen az ellenkezõje, nagyon nem akarok babát. Ráadásul fogamzásgátló tabletta szedés mellet képzeltem, végül az ultrahang után megnyugodtam és elfgadtam, h minden ok. Szerintem vrd meg a 7 napot, mert a te esetedben is lehet beképzelni, fele fele arányban lehet, de ilyenkor már a teszt is kimutathatja, ha nagyon kiváncsi vagy. Sok szerencsét a babához.
Szia mi fél éve próbálkozunk, azóta produkálom a tüneteket menetrendszerûen :) Volt pár hónap, amíg olyan hányingerem volt, hogy elkezdtem feleslegesen örülni. Hogy ne keseredj el nagyon, ne a tüneteknek örülj, hanem a két csíknak :) Sok sikert!
utolsó válaszoló!!mintha csak én írtam volna:-)))
Az igazat megvallva, ilyen koran semmilyen tunet nem jellenzo meg :(

Sok olyan férfi van, aki megcsalja a barátnőjét, de szereti, és nem akarja ott hagyni. Ez miért van? Mert kell az ujdonság? Vagy mert jo tudni hogy mindig ott van a régi, bevált, betanított "robotgép"? Aki mindent ugy csinál, ahogy a pasi akarja.

Legjobb válasz: Ugyanazért, amiért a nõ megcsalja a férfit és nem hagyja el. Biztos tök menõ minél több trófeát gyûjteni mind férfi és mind nõi részrõl is.

Amirõl írsz, az egy nagyon jó kifogás a megcsalásra, semmi több.
Ugyanazért, amiért a nõ megcsalja a férfit és nem hagyja el. Biztos tök menõ minél több trófeát gyûjteni mind férfi és mind nõi részrõl is.
Nekem volt egy 6 és egy 3 éves kapcsolatom, soha nem csalt meg a párom, és nem azért mert nem tudok róla, hanem tényleg nem. Ha valaki idáig fajul, hogy megcsalja, aztmondja kíváncsi volt, de ez hülyeség. Ha engem egyszer is megcsalnának nem kellene többet az a férfi. Sztem aki igazán szereti a másikat, és komolyan gondolja, az nem csalja meg a párját. Aki megcsalja a másikat, az nem gondolja komolyan a kapcsolatot.
Sok ilyen van. A legtöbb kapcsolat ebbe torkollik. A megszokott az már uncsi, kell a változatosság, de utána jó hazamenni a régi kis élethez, ami biztos, ami mindig ott lesz, akkor is, ha épp nincs senki, akivel lehet rosszalkodni. Vannak nõk, akik csak szeretõnek jók, egyesek meg feleségnek. Én nõ vagyok, mielõtt lebüntetnétek, . Ez csak észrevétel.
Igen, általában a szexuális élet a hibás, fõleg férfiaknál, ha nem jó, vagy kevés vagy nincs, akkor keres, a nõknél sztem nem a szex a mérvadó, hanem az érzelmek, hogy figyelnek-e rá, megbecsülik-e, ha nem a nõ sztem ekkor jut el oda, hogy félremenjen. Persze lehet, hogy a nõnek sem jó a szexuális élete, de én ha magamból indulok ki, nagyon hosszú kapcsolatom alatt nem volt jó a szex, kb. egyszer sem, inkább csak szenvedés volt, de nem mentem félre és nem hagytam el. Mert az embert szerettem nem a szexet.
Általában akkor jön a megcsalás, ha szexuális téren problémák vannak. Szóval helytelen a másikra kenni, mert egy kapcsolatban kettõn áll a vásár.
Legalább ugyanannyi nõ is pont így csinál , tehát nem kéne csak a férfiakra rákenni ezt ! Sõt , én speciel sokkal több nõt ismerek ami megcsalta a barátját/férjét , de persze ebbõl egyik fél se jobb se roszabb . És egy kapcsolat mindig két emberen múlik !
Szerintem a gond az, ahogy történik a félrelépés.Ha én félremegyek valakivel titokban, a kutya nem tudja meg az nekem jó, másnak meg nem fáj.Sajnos a férfiak nagyon bénák a hazudozásban, pedig ha félremegy, én ne tudjak róla, de ne is alázzon meg. A monogámia pedig azt gondolom nem egy megcsinált dolog.Miért ne szexelhetnék egy valakivel, ha azzal jó?Mindössze fent kell tartani az érdeklõdést, nem ellustulni, elhízni, hanem újítani, de gondolom ezt nem csak én gondolom így...
"Az egyház találta ki, hogy ellenõrizni tudja a hívek számát." Még jó, hogy már akkor is voltak házasságok, amikor az egyház még sehol sem volt :D Pl. ókorban, vagy a távol keleten. Az ember, mivel aktív ivadékgondozó, ezért monogám (már az õsember is az volt). Nem egyedüli ez az állatvilágban, bizonyos sasok pl. egy egész életre választanak párt. Szóval ez egy nagyon tudománytalan indok... A kérdésre a válasz szerintem az "új hiánya". Bár ott mindenképpen gond van a kapcsolatban, ahol ezt az új iránti vágyat nem tudják visszafogni a felek...
Fura, hogy mindenki azt tartja problémának, hogy megcsal stb. Arra senki nem gondol, hogy a tartós kapcsolat, a monogámia egy mesterséges intézmény, ami ráadásul természetellenes is. Az egyház találta ki, hogy ellenõrizni tudja a hívek számát. Az õsember évezredeken keresztül élt úgy, hogy eszébe nem jutott olyan, h kapcsolat, meg hûség. A hûtlenség genetikai kód, ez nem egy érzés hanem egy választás, szóval ne akarjuk már többezer év evolúcióját hip-hop megváltoztatni...
Baromság az hogy ha szeretsz valakit akkor nem csalod meg, ez nem igy van. Vannak emberek akikben egyszerüen túl nagy a vágy és nem tudnak uralkodni magukon. Én pl. ilyen vagyok , szeretem a párom de olyan erõs bennem a hoditás utáni vágy na meg az elcsábulás hogy megteszem, persze tényleg okosan kell csinálni én még sosem buktam le.na persze nem rendszeresen történik ilyen meg nem tartósan. de ha a páromrol derülne ki hogy megcsalt akkor én nem hagynám el mert átérezném hogy mért tette, bár biztos fájna.habár lehet hogy már megtette csak õ is okos.
Szerintem életében legalább egyszer szinte mindenki lefekszik mással is, mint a párja. Ezt kár lenen letagadni. Most õszintén: 25-30 évesen, vagy ki mikor összeházasodnak a felek. Szépen élnek, megszületnek a gyerekek is, tökéletes a boldogság. Eltellik x év és akkor szembesülnek vele, hogy a korábbi idõszakhoz képest csakis egyetlen emberrel osztják meg az ágyat, akit már úgy ismernek, mint a tenyerüket. Szeretik egymást, de valami mégis úgy kellene. És akkor találkoznak egy szimpatikus másikkal, akivel nagyon jól érzik magukat és mindketten érzik, hogy ez akár több is lehetne, mint barátság. Ekkor jön a dilemma, hogy megtegyem-e vagy sem. Ha nem teszi meg, akkor jön az, hogy igazi jellemes férfi/nõ vagyok, mert ellent tudtam állni és büszke vagyok magamra, emellett meg hetekig veri a falba a fejét, hogy de jó is lett volna! Ha pedig megteszi, akkor sokáig lelkiismeretfurdalása lesz, de legalább kihazsnáltam a lehetõséget, elvégre nekem is csak ez az egy életem van! Nehéz ügy ez, jól dönteni pedig nemigen lehet benne.
A kérdező hozzászólása: 18:08-as! igen, teljesen jo választ adtál, csak az a baj, hogy a férfiak más aggyal gondolkodnak, és ök egyböl leri bancoznak egy nöt, ha egyböl lefekszik valakivel, náluk meg még menõ is, ha félrekurogatnak, vagy hamar megfektetnek egy csajt....ez az igazság...
A kérdező hozzászólása: 11:33, köszi hogy leirtad:) valami igazságot látok benne:)
A kérdező hozzászólása: ...de mégis kell a változatosság, és azért csalja meg a nõjét.
A kérdező hozzászólása: én nem megyek férjhez az tuti:) és nem 16 éves vagyok:D ez már nem változik..... nem érdemes
Kérdezõ ne haragudj, de hány éves vagy 17?Annyi közhelyet írsz, hogy az már gáz... Miért csal meg egy pasi? - szar a kapcsolat - szar a szex - egyszerûen hajtja a vadászösztön a 3. alapvetõleg minden pasiban benne van, de egy idõ után (Pláne mikor van veszítenivló már pl.gyerek) illetve ha szereti és tiszteli annyira a feleségét akkor megálljt parancsolhat a farkának, de a gyakorlat azt mutatja, ha tuti titokban marad akkor félre fog menni. A nõ ugyanígy megteheti...érzelem kell hozzá?Ugyanmár!Egy prûd, sótlan libánál lehet.Gerjedtem én már rá úgy férfira, hogy legszívesebben lecibáltam volna a ruhát róla, miközben boldog párkapcsolatban élek.Nem tettem meg, mert nem éri meg, de megtehettem volna, és kívántam volna, valószínüleg jó is lett volna.Az más dolog, hogy egy nõ józanabb gondolkodású ha félrekefélésrõl van szó, de nem kell hozzá "rózsaszín-habos-babos jaj csak ha szerelmes vagyok" maszlag hozzá.Ja és mielõtt le lennék ribancozva, 3 férfivel voltam eddig, és 26 vagyok. Na ez jó válasz?Itt az igazság!
Ha valakit szeretsz, nem csalod meg!
Szerintem meg ezt nem lehet egyértelmûen kijelenteni, hogy: " engem sosem csalt meg a párom!" Honnan tudod? Nem vagy vele minden pillanatban!
bocsi ! nem ami , aki . természetesen a nõk nem tárgyak tök véletlen volt ! ja és a nõknél is nagyon fontos tud lenni a szexuális változatosság .
A kérdező hozzászólása: hát, szerintem is igy van, hogy 2 emberen mulik a dolog, olyan nincs hogy csak az egyik fél hibás...
A kérdező hozzászólása: és az is igaz, hogy aki meg tudja csalni a másikat, egyáltalán nem gondolja komolyan a kapcsolatot...én csak azt nem értem, mikor vki azt mondja hogy "megcsaltam, oké, hülye voltam, de szeretem a barátnöm és nem hagynám ott...:" háát, ez ku rva hülye 1 szöveg:S az az igazság hogy a férfiak szeretik a változatosságot és ennyi....a nök annyira nem mennek félre, ha jo a szex vkivel...persze, vannak kivételek itt is.
Ugyanazért amiért a nõ csal.kalandvágy és ujdonság.na meg hódítás utáni vágy.van akinél ez megvan másoknak ezek sosem jutnak eszébe.
A kérdező hozzászólása: ez igaz:)
A kérdező hozzászólása: de szerintem egy nõnek azért valamennyi érzelem is kell hozzá...a férfinek elég csak a vágy...
Az érzelem csak a szokásos porhintés. Ha van egy egyéjszakás kaland, ahol a felek alig pár órája ismerik egymást, ott nehezen lehet érzelmekrõl beszélni. A nõk csak simán nem ismeriki be, hogy õk is szeretnek néha ösztönbõl szexelni, mert félnek, hogy akkor leribancoznák õket. Szerinted amikor pl. a chippendale-k show-ját nézik, akkor nekik nem az a legfontosabb gondolatuk, hogy de jó lenne velük ezt és ezt csinálni? Dehogynem! Csak éppen ott csak õk vannak és nincs körülöttük a férfikörnyezetük és ezért nem kell megfelelniük a társadalmi elvárásoknak.
A kérdező hozzászólása: :D ezt nem ide akartam irni xD

Láttam itt egy kérdést és sokan azt írták nincs olyan, hogy az orgazmus után nem lankad le a pénisz, nekem volt ilyen, akkor ez ritka?

Hát nekem volt 1,5 hetes kapcsolatom külföldön és a srác 2× elment és közte nem lankadt le s?t a 3× is elakarta kezdeni.Egy kolléga n?m is mesélte,hogy volt egy kicsivel id?sebb párja akinek nem kellet sz?net.Biztos nem hazudott nem vagyunk már abban a korban ráadásul én ezt nem is meséltem neki.Van itt olyan akinek a párja vagy ? is ,,tudja\\\'\\\' ezt csinálni?Vag ez nagyon ritka?

Legjobb válasz: ez szerintem alkatfüggõ, mint a hízás, fogyás...szerencsés a pasi, mert tényleg ritka dolog :) meg szerencsés a nõ aki vele van

ez szerintem alkatfüggõ, mint a hízás, fogyás...szerencsés a pasi, mert tényleg ritka dolog :) meg szerencsés a nõ aki vele van
Az én párom is ilyen néha...
én se állok meg az elsõ után, de azt hittem hogy ez tök normális. nem fáj, nem lesz tõle lila a gyíkom, szerintem természetes.
Én azt tapasztaltam (magamon), hogy minél tovább húzom, halogatom az orgazmust akkor nemcsak az élvezet mértéke nõ, de a bré sem lankad le egybõl.
az én párom is tud ilyen lenni.:-)
van olyan is, hogy 42 évesen mehet tovább a ..buli és nem lankad le, de van olyan is 35 évesen, hogy harmatik nekifutásra jön össze a sex csak és szó sem lehet elmenés után újabb menetrõl. változók a férfiak.

Sok olyan nő van akik csak azért vállalnak kisbabát, hogy az életüknek legyen valami értelme?

Legjobb válasz: Több, mint gondolnád. De ugyanúgy joga van egy nõnek ezt választani életcélul, mint a másiknak a karriert.

Több, mint gondolnád. De ugyanúgy joga van egy nõnek ezt választani életcélul, mint a másiknak a karriert.
Ezt nem tudom, de biztos. Meg olyan is van aki a gyereket eszköznek használja arra, hogy ne kelljen dolgoznia
vagyis: azt akartam írni, hogy biztos van pár ilyen eset
Az én véleményem szerint minden embernek a gyermeke kellene hogy legyen az életcélja, életének értelme. Legyen nõ vagy férfi. "A Kaszással, ki holnap elragad, Csak úgy dacolhatsz, ha gyermeked marad!" Shakespeare
egy fontos szó kimaradt: az egyik célja.
Vagy lehet, hogy csak nekik ez az életcéljük?:O Család és gyerekek? Hiszen a legtöbb nö egy nyugott családra, szeretö férjre és gyerekre vágyik.

Szerintetek van olyan hogy az ember sorsa előre meg van írva? Ezt úgy értem, hogy van aki sok plusszal indul az életben:okos, tehetséges, jó kinézetű, viszonylag jó, stabil családi háttere van stb.

És van aki nem kap semmilyen különsebb készséget,nem jók az adottságai.Szóval azt mindenki tudja hogy az élet nem igazsgos,de lehet hogy valaki arra születet hogy neki jó élet legyen,jó legyen dolgokban,míg a másik arra hogy csak úgy napról napra éljen?

Legjobb válasz: "csak úgy napról napra" Én sajnos ezek közé tartozom:(

"csak úgy napról napra" Én sajnos ezek közé tartozom:(
Van ilyen de az ritka, attól függ hová születsz, meg milyen emberek vesznek körül. Normál közegben te irányítod a sorsodat.
predesztináció=eleve elrendelés elve én nem hiszem h van, lehet h vki hátránnyal indul, de többet tanulhat amég eléri amit az elõnnyel induló elért. És ha többet dolgozott érte tovább meg is tarthatja. sztem mindenkinek a saját kezéében van a boldogsága

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!