Találatok a következő kifejezésre: Sok olyan hallani hogy nem (5 db)

Sok olyan dolgot hallani hogy nem fejlődik ki a baba teljesen a 8. hétig van ennek valami jele?

Ha meg kell szakítani a terhességet mert nem fejl?dik ki a baba vagy ilyesmi van annak jele vérzés stb??,Vagy észre sem lehet venni?

Legjobb válasz: azt sajnos nemlehet észrevenni ha nem egészséges,de ha elmegy azt igen.

azt sajnos nemlehet észrevenni ha nem egészséges, de ha elmegy azt igen.

Jártatok már, úgy hogy egy idegen gyerek nélküli nő leszólít titeket és a babátok után érdeklődik? Aggódnom kéne? Sok olyat lehet hallani, hogy meghal az anyukának a gyereke vagy nem lehet terhes és rabol egyet magának.

Én is vissza kérdeztem, hogy neki mennyi idős kislány kisfiú? Elmondta , hogy kislány és 2 hónapos. És utána megkérdezte tőlem, hogy normális-e ha a lánya 5 napig nem kakál?. Hát én néztem nagyokat mondtam ,hogy anya tejes babáknál 4 -5 nap általában „normális” legalább is nekem a védőnő ezt mondta. És mondtam, hogy kamilla teát adjon neki. Közbe nézte a fiamat és mondta , hogy milyen szép nagy meg hogy látszik rajta hogy anyatejes…. Aztán mondta, hogy jó egészséget és aztán el tűnt olyan gyorsan mint amilyen gyorsan fel bukkant.

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak kedves volt. Vannak akik szívesen beszélgetnek az utcán, fõleg ha van ott egy aranyos baba. Nem gondolnám, hogy valaki úgy akarna gyereket rabolni, hogy ott állsz mellette.

Lehet, hogy csak kedves volt. Vannak akik szívesen beszélgetnek az utcán, fõleg ha van ott egy aranyos baba. Nem gondolnám, hogy valaki úgy akarna gyereket rabolni, hogy ott állsz mellette.
ez olyan anyukás dolog, hogy egymást kérdezik a nõk, te is itt kérdezel több száz idegent egy-egy dologban :) persze ez így biztonságos távolság... :) szerintem ne aggódj, a rossz szándékot elõbb fogod felismerni, minthogy hozzád szólhatna az illetõ :) ui: én a parkban mindig találkozok "érdeklõdõkkel" amikor tolom a kicsikémet a mózesban... vadidegen nénik, anyukák, gyerekek... (pasik nem szoktak megállítani babázásért, az biztos...)
Én úgy gondolom egy egészséges óvatosság nem árt, de nem gondolnám, hogy ennyire kéne parázni mint te. Ez már túlzás. Nyilván nem hagyod úgysem magára a gyereked, hogy bárki el tudja rabolni. Bár nem írtad, mennyi idõs, de feltételezem, hogy kicsike.
Én is meg szoktam állni egy gyerek mellett, ha nagyon szimpatikus a gyerek és szoktam felõle érdeklõdni. Nem gondolnám hogy el szeretnék lopni egy gyereket mivel már van 2 és õk is bõven elegek. Velem is álltak szóba idegenekkel és érdeklõdtek a gyerekek felõl. Nekem még jól is esett beszélni a saját gyerekemrõl. Szerintem nem kell ilyen paranoiásan felfogni a dolgokat csak szimpatikus voltál a nõnek.
Ne haragudj meg érte, de nem értem miért tettél fel ilyen kérdést. Szinte mindannyian leírtuk, hogy eltúlzod a dolgot, ennek ellenére a kommenteden látszik, hogy hiába írtuk, te azért túlzottan félsz és ezt tartod helyesnek. Akkor végülis aggódj, csak nem értem a kérdés feltevését.
Én aztán nagyon parás vagyok ilyen elrablós/eltûnõs ügyekben, de amit leírsz az igen nagy túlzás, ez a nõ szimplán csak beszélgetni akart...
1. Kevesebb filmet nézz! 2. Paranoiás vagy!
Utolsò elõtti nem is a gyereket, kocsit akartàk kilopni alòla... :-) kèrdezõ ìgy nem lehet èlni de javaslom neked a hordozo kendõt egy gond megoldva. bàr mi van ha .... elesel, elszakad ês társai..:-)
Nem kell mindig rémeket látni mindenhol .
Nem mindenki a te gyerekedet akarja. Sokan szoktak szóba elegyedni kisbabás anyukákkal, mert általában a babákról lehet beszélni egy csomót. És nem rossz szándékból, hanem mert érdeklõdõek/unatkoznak/kíváncsiak stb.
Közösségi oldalakon szoktak ilyen h..eségeket megosztani, de ezek nem valós dolgok! Úristen szegény nõ aki tegnap leszólított! Engem a múltkor szólítottak le, hogy milyen szép a babakocsink. Eszembe se jutott, hogy gyerekrablásra készülnének! Melyik híradóba láttad? Én egyikben sem!
te tényleg nézted a híradót??? mert ott nem azt mondták amit leírtál, hanem hogy ezek városi legendák, 85 óta nem volt az országban gyerekrablás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Lehet, hogy igazatok van. De azért jobb az óvatosság.
A kérdező hozzászólása: 3 hónapos a kisfiam. A hírekbe lehetett hallani , hogy az anyuka tolta a babakocsiját meg állt mellette egy autó és érdeklõdött hogy merre van egy utca , közbe kiszállt és kikapta a babát a kocsiból és azóta se találták meg a kisbabát
A kérdező hozzászólása: Elsõ baba, és tényleg nagyon aggódó anya vagyok.Csak az volt a furcsa, hogy legalább 10 évvel idõsebb volt nálam és tõlem kérdezni. Meg ha gondja van miért nem a dokit vagy a védõnõt hívja. Meg egyedül volt, se kocsi se kosár nem volt nála. (a tescoba voltuk) Amúgy nem vagyok az a beszélgetõs típus.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. De sajnos halottam már ilyet. Nõvéremnek a kollegájának az 5 éves gyerekét elrabolták az óvodából. Miskolcon élek.

Megbízható ez a külföldi munkaközvetítő? Olyan sok rosszat hallani, nem akarom, hogy átverjenek.

http://www.jobandtravelcentre.hu/munka/anglia_hazvezetono.html

Legjobb válasz: tuti kamu, munkáért tõled munkaközvetítõ nem kérhet pénzt, csak a munkaadótól ja és munkaügyi központokban van nem hivatalos feketelista, ha rákérdezel, megmondják, milyen tapasztalat van egy adott közvetítõvel

tuti kamu, munkáért tõled munkaközvetítõ nem kérhet pénzt, csak a munkaadótól ja és munkaügyi központokban van nem hivatalos feketelista, ha rákérdezel, megmondják, milyen tapasztalat van egy adott közvetítõvel
Nekem nem tetszik ez az iroda. Nem értem, hogy kérhetnek díjat a közvetítésért, mikor mindenki tudja már, hogy ezt nem lehet... Ezeknél biztos találsz jobbat is. Vagy menj ki egyedül, ahogy a többiek is írták.
Ne hidj ezeknek a KFT-nek. Mi a foglalkozasod? Hova szeretnel elmenni dolgozni? Minimum, hogy beszeld azt a nyelvet, ahova menni szeretnel, s aztan a netten beirod az orszag nevet, es a munkakor nevet, s igy keressel ra. Mindig vannak palyazatok, mivel a kulfoldi cegek igy keresnek munkaerot, s ezek mar nem csalok.
Na most tegye fel a kezét az aki az állami Munkaügyi Központban kaott normális állást. Na senki? Kb ettõl rosszabbat várhatod külföldi munkaügyben náluk. Van a kulfoldimunka.lap.hu fórum, nézz ott körül.
Ez a kérdés hogy került a családi kapcsolatokba?
Az én tanácsom: Ha most nincs munkád, vetesd magad nyilvántartásba a helyi Munkaügyi Központban, és rajtuk keresztül keress külföldi munkát, ugyanis õk leszerzõdtek különbözõ ügynökségekkel, amelyek külföldi munkaközvetítéssel foglalkoznak. A MK felügyeli az így megkötött munkaszerzõdéseket, tehát nem tudnak becsapni az ügynökségek, mert abból balhé van. Szóval, nem adnak el sem szexrabszolgának, sem donornak.
"...Nekem nem tetszik ez az iroda. Nem értem, hogy kérhetnek díjat a közvetítésért, mikor mindenki tudja már, hogy ezt nem lehet..." Érintõlegessen van közöm a szakmához (nincs irodám) és az hogy nem kérhetnek pénzt a közvetítésért egy nagy baromság és kitolás a munka vállalóval, noha többségük nem fogja fel ezt. Hogy is néz ki egy munka keresés itthon? Bejelentkezik az ember x munka közvetõhõz és melette böngészi az újságokat, stb. Munka közvetítõket megfizetni csak nagy cég tud, szóval jellemzõen takarító, pincér, szobalány állást nem náluk talál az ember hanem az újságban. Na külföldön is ez a helyzet. Mivel a külföldi munkák 99% ma is "takarító, pincér, szobalány" szintû alsó kategóriás munkák, ezekre jeletkezni itthonról nem lehet ha nincsenek ezek a trükközõ közvetítõ cégek. Most akkor mi a jó a munkavállalónak? Az ha ingyenes a közvetítés, de nincs meló (és ellenõrizhetetlen szürkék garázdálkodnak)? Vagy ha lenne egy normális, megfizethetõ közvetítési díj és lenne választék is, na meg a szektor is kifehérdene? Na ugye. Jobb hijján szóval marad a trükközés, amivel a munka keresõ még az esetek zömében jól jár. A módszer az hogy legálissan tartsák az üzletet, hogy nem a közvetítésért kérnek direktbe pénzt hanem csatolt (kamu?)szolgáltatásokért. Szóval az ha valaki így trükközik az nem jelenti azt hogy csaló csak a kényszer helyzet, ami optimális esetben a másik félnek is jó. Már a cocializmusban megtanulhatuk volna, ha egy ágazatból kivonjuk a profitot akkor kinyírjuk azt. Persze ettõl még ez a konkrét cég lehet tróger, ezt amit írtam általánoságban kell érteni. A fórumokon le kell ellenõrizni õket.
"...Másodiknak: nem az MK szerez neked munkát ebben az esetbe, hanem rajtuk keresztül keresed meg te a velük kapcsolatban álló közvetítõket. Az MK a papírjaiddal foglalkozik, nem azzal, hogy alád tolja az állást..." Tudom, lényegében a magyar állásokkal is ez van és elég gáz a választék. Szóval fentartom a leírtakat.
Másodiknak: nem az MK szerez neked munkát ebben az esetbe, hanem rajtuk keresztül keresed meg te a velük kapcsolatban álló közvetítõket. Az MK a papírjaiddal foglalkozik, nem azzal, hogy alád tolja az állást.
ma 00:25 vagyok Angliában élek évek óta, és kátom nap mint nap a hirdetéseket az angol munkaügyi irodákban.Ha dolgoztál már kint pontosan tudod, hogy bárhol vagy az országban minden városban legalább 10 ilyen ügynökség van egymás sarkában.. Írod, hogy kevés pénzed van..Akkor nem olvastad el részletesen amit írtak.Bár azt írják, hogy te csak akkor fizetsz amikor megkaptad a fizetésedet de a repülõjegyet mégiscsak rendezned kell.. Nem olvastam végig, de ha heti X.összeget fogsz kapni, és ebbõl levonják a maguk 50.000 forintját(bár ha a fizetésedbõl akarják levonni akkor miért forintban adták az összeget, miért nem fontban???talán ezt is elõre kell fizetni?)és nem olvastam sehol (bár lehet, hogy én nem láttam) de szó sincs a regisztrációs díjról..Ami ha jól tudom most 100 font.HA dolgoztál már kint és nem telt le az 1 év , és anno annak idején fizettél regisztrációs díjat akkor neked csak jelezni kell, hogy újra folytatod a melót..De ha régebben dolgoztál akkor ugyanúgy kell eljárnod mint azoknak akik most mennek ki elõször..Ha végig gondolom akkor az elsõ havi fizetésedbõl(nem heti) szinte semmi sem marad... Nézd! Tudsz angolul! Tudsz kommunikálni.Hidd el nekem, hogy nyelvtudással, és a te esetedben angol munkareferenciával könnyen találsz melót... Egyébként a hirdetés sem garantálja 100%-ban a melót, lásd " Amennyiben sikerül az elbeszélgetés és mindkét fél bólint az ajánlatra akkor nincs más hátra, mint a család részérõl a papírok megküldése, és akkor kell irodánkba befáradnia a szerzõdés aláírásához és kifizetni a szervezési díjunkat" Én változatlanul azt mondom, hogy ha tudsz angolul akkor ne akard, hogy becsapjanak, hanem intézd egyedül...
A kérdező hozzászólása: Azért került a családi kapcsolatokba a kérdés, mert itt legalább értelmes emberek válaszolnak :) ) Beszélem az angolt és dolgoztam már kint aupairként, de most is mindenképp úgy szeretnék kimenni, hogy már van munkám, mert sajnos nincs annyi pénzem, hogy a bizonytalanra kiutazzak, hogy találok-e valamit.
Utolsó vagyok, *lássuk be Ezt akartam irni....
A párok egy idö után egymásra hangolódnak és egyszerre mennek el, tehát, igen létezik!
Vannak, akik tényleg ennyire egymásra tudnak hangolódni. Meg az orgazmuskor fellépõ effektusok, mint az ejakuláció vagy a hüvely-összehúzódások is segíthetnek, hogy a másik felet átlendítsék a határon, és õ is elélvezzen. Bár hogy mennyire gyakran fordul elõ ilyen közös orgazmus, azt nem tudom. Szívesen néznék róla statisztikát, ha létezne.
megszokás kérdése
Mi az esetek 90 százalékában egyszerre megyünk el a párommal. Fél éve vagyunk együtt, úgyhogy gyorsan ment a ráhangolódás. A lényeg, hogy a pasi odaadó legyen és nagyon figyeljen a partnerére. És nekem így az igazi a szex. 20L
Mi is sokszor együtt megyünk el. Odafigyelés a másikra, és sok sok szeretet kell hozzá.
nekünk 9hónap alatt eddig 2szer sikerült egyszerre elmenni. Nagyszerû élmény volt, de attól még lehet nagyon jó a szex, ha nem egyszerre mentek el. 17/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, most irigykedek rátok:) Nekem eddig még egyáltalán nem jött össze, nemhogy együtt, még máshogy se:) De rajta vagyunk a dolgon:)
10bõl 9szer mi is együtt megyünk el.. igaz nekünk volt idõnk megtanulni, mert kisebb-nagyobb megszakításokkal már 8 éve vagyunk együtt. bár mostanság egyre jobban koncentrálok hogy tovább bírjam mint õ, igaz elég nehéz, mert berögzõdött nagyon a közös orgazmus :) 24F

Miért van az, hogy ha sokszor mondják nekem hogy szeretlek, akkor már nem jelent olyan sokat, mintha csak akkor hallanám, ha tényleg olyan lenne a helyzet?

Legjobb válasz: Mert az már csak oylan megszokott lesz ha sokat mondják.Ha pedig épp oylan helyzetben,és nem gyakran akkor "meglep" és jól esik,és jobban benned marad.Jobb hallani...Jobban "érzed"...

Mert az már csak oylan megszokott lesz ha sokat mondják.Ha pedig épp oylan helyzetben, és nem gyakran akkor "meglep" és jól esik, és jobban benned marad.Jobb hallani...Jobban "érzed"...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!