Találatok a következő kifejezésre: Sok olyan hallani hogy (9 db)

Jártatok már, úgy hogy egy idegen gyerek nélküli nő leszólít titeket és a babátok után érdeklődik? Aggódnom kéne? Sok olyat lehet hallani, hogy meghal az anyukának a gyereke vagy nem lehet terhes és rabol egyet magának.

Én is vissza kérdeztem, hogy neki mennyi idős kislány kisfiú? Elmondta , hogy kislány és 2 hónapos. És utána megkérdezte tőlem, hogy normális-e ha a lánya 5 napig nem kakál?. Hát én néztem nagyokat mondtam ,hogy anya tejes babáknál 4 -5 nap általában „normális” legalább is nekem a védőnő ezt mondta. És mondtam, hogy kamilla teát adjon neki. Közbe nézte a fiamat és mondta , hogy milyen szép nagy meg hogy látszik rajta hogy anyatejes…. Aztán mondta, hogy jó egészséget és aztán el tűnt olyan gyorsan mint amilyen gyorsan fel bukkant.

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak kedves volt. Vannak akik szívesen beszélgetnek az utcán, fõleg ha van ott egy aranyos baba. Nem gondolnám, hogy valaki úgy akarna gyereket rabolni, hogy ott állsz mellette.

Lehet, hogy csak kedves volt. Vannak akik szívesen beszélgetnek az utcán, fõleg ha van ott egy aranyos baba. Nem gondolnám, hogy valaki úgy akarna gyereket rabolni, hogy ott állsz mellette.
ez olyan anyukás dolog, hogy egymást kérdezik a nõk, te is itt kérdezel több száz idegent egy-egy dologban :) persze ez így biztonságos távolság... :) szerintem ne aggódj, a rossz szándékot elõbb fogod felismerni, minthogy hozzád szólhatna az illetõ :) ui: én a parkban mindig találkozok "érdeklõdõkkel" amikor tolom a kicsikémet a mózesban... vadidegen nénik, anyukák, gyerekek... (pasik nem szoktak megállítani babázásért, az biztos...)
Én úgy gondolom egy egészséges óvatosság nem árt, de nem gondolnám, hogy ennyire kéne parázni mint te. Ez már túlzás. Nyilván nem hagyod úgysem magára a gyereked, hogy bárki el tudja rabolni. Bár nem írtad, mennyi idõs, de feltételezem, hogy kicsike.
Én is meg szoktam állni egy gyerek mellett, ha nagyon szimpatikus a gyerek és szoktam felõle érdeklõdni. Nem gondolnám hogy el szeretnék lopni egy gyereket mivel már van 2 és õk is bõven elegek. Velem is álltak szóba idegenekkel és érdeklõdtek a gyerekek felõl. Nekem még jól is esett beszélni a saját gyerekemrõl. Szerintem nem kell ilyen paranoiásan felfogni a dolgokat csak szimpatikus voltál a nõnek.
Ne haragudj meg érte, de nem értem miért tettél fel ilyen kérdést. Szinte mindannyian leírtuk, hogy eltúlzod a dolgot, ennek ellenére a kommenteden látszik, hogy hiába írtuk, te azért túlzottan félsz és ezt tartod helyesnek. Akkor végülis aggódj, csak nem értem a kérdés feltevését.
Én aztán nagyon parás vagyok ilyen elrablós/eltûnõs ügyekben, de amit leírsz az igen nagy túlzás, ez a nõ szimplán csak beszélgetni akart...
1. Kevesebb filmet nézz! 2. Paranoiás vagy!
Utolsò elõtti nem is a gyereket, kocsit akartàk kilopni alòla... :-) kèrdezõ ìgy nem lehet èlni de javaslom neked a hordozo kendõt egy gond megoldva. bàr mi van ha .... elesel, elszakad ês társai..:-)
Nem kell mindig rémeket látni mindenhol .
Nem mindenki a te gyerekedet akarja. Sokan szoktak szóba elegyedni kisbabás anyukákkal, mert általában a babákról lehet beszélni egy csomót. És nem rossz szándékból, hanem mert érdeklõdõek/unatkoznak/kíváncsiak stb.
Közösségi oldalakon szoktak ilyen h..eségeket megosztani, de ezek nem valós dolgok! Úristen szegény nõ aki tegnap leszólított! Engem a múltkor szólítottak le, hogy milyen szép a babakocsink. Eszembe se jutott, hogy gyerekrablásra készülnének! Melyik híradóba láttad? Én egyikben sem!
te tényleg nézted a híradót??? mert ott nem azt mondták amit leírtál, hanem hogy ezek városi legendák, 85 óta nem volt az országban gyerekrablás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Lehet, hogy igazatok van. De azért jobb az óvatosság.
A kérdező hozzászólása: 3 hónapos a kisfiam. A hírekbe lehetett hallani , hogy az anyuka tolta a babakocsiját meg állt mellette egy autó és érdeklõdött hogy merre van egy utca , közbe kiszállt és kikapta a babát a kocsiból és azóta se találták meg a kisbabát
A kérdező hozzászólása: Elsõ baba, és tényleg nagyon aggódó anya vagyok.Csak az volt a furcsa, hogy legalább 10 évvel idõsebb volt nálam és tõlem kérdezni. Meg ha gondja van miért nem a dokit vagy a védõnõt hívja. Meg egyedül volt, se kocsi se kosár nem volt nála. (a tescoba voltuk) Amúgy nem vagyok az a beszélgetõs típus.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. De sajnos halottam már ilyet. Nõvéremnek a kollegájának az 5 éves gyerekét elrabolták az óvodából. Miskolcon élek.

Ha a fülem bedugul, hogyan tudnám kidugítani hamar? A fülcsepp jó rá? Nagyon rossz, akkor sokkal tompábban hallani, és szerintem ettől vagyok olyan fáradékony?

Rágózás közben és ásításkor nem mindig sikerül, nem tudom van-e más mód rá?

Legjobb válasz: Hát nekem a fülcsepp sem segített, el kellett mennem a fül-orr-gégészetre, hogy kimossák. De azért próbáld meg a fülcseppet.

Hát nekem a fülcsepp sem segített, el kellett mennem a fül-orr-gégészetre, hogy kimossák. De azért próbáld meg a fülcseppet.
A kérdező hozzászólása: oh :( és már nincs bedugulva?
Életemben 2x volt úgy bedugulva a fülem, hogy ki kellett mosni. Egyszer magától elmúlt, de akkor is majdnem egy hétig így volt.
A kérdező hozzászólása: ajha, nem nem is tudom hányadjára, de eddig kidugult magától :/ nem merem kimosatni :( :D
Kimosni nem neked kell, hanem a dokinak. Nekem csak leszálláskor (repülõvel) szokott bedugulni, akkor apró kortyokkal nagyokat nyelek és kidugul. Neked magától dugul be?
A kérdező hozzászólása: aha, folyamatosan be van sajnos :// olyan tompán hallok. Néhanapján kidugul, akkor el is csodálkozom hogy te jó ég, ennyire tompa ?? :O de aztán elég 1 orrfújás, és megint be van dugulva.. ://
A párok egy idö után egymásra hangolódnak és egyszerre mennek el, tehát, igen létezik!
Vannak, akik tényleg ennyire egymásra tudnak hangolódni. Meg az orgazmuskor fellépõ effektusok, mint az ejakuláció vagy a hüvely-összehúzódások is segíthetnek, hogy a másik felet átlendítsék a határon, és õ is elélvezzen. Bár hogy mennyire gyakran fordul elõ ilyen közös orgazmus, azt nem tudom. Szívesen néznék róla statisztikát, ha létezne.
megszokás kérdése
Mi az esetek 90 százalékában egyszerre megyünk el a párommal. Fél éve vagyunk együtt, úgyhogy gyorsan ment a ráhangolódás. A lényeg, hogy a pasi odaadó legyen és nagyon figyeljen a partnerére. És nekem így az igazi a szex. 20L
Mi is sokszor együtt megyünk el. Odafigyelés a másikra, és sok sok szeretet kell hozzá.
nekünk 9hónap alatt eddig 2szer sikerült egyszerre elmenni. Nagyszerû élmény volt, de attól még lehet nagyon jó a szex, ha nem egyszerre mentek el. 17/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, most irigykedek rátok:) Nekem eddig még egyáltalán nem jött össze, nemhogy együtt, még máshogy se:) De rajta vagyunk a dolgon:)
10bõl 9szer mi is együtt megyünk el.. igaz nekünk volt idõnk megtanulni, mert kisebb-nagyobb megszakításokkal már 8 éve vagyunk együtt. bár mostanság egyre jobban koncentrálok hogy tovább bírjam mint õ, igaz elég nehéz, mert berögzõdött nagyon a közös orgazmus :) 24F

Megbízható ez a külföldi munkaközvetítő? Olyan sok rosszat hallani, nem akarom, hogy átverjenek.

http://www.jobandtravelcentre.hu/munka/anglia_hazvezetono.html

Legjobb válasz: tuti kamu, munkáért tõled munkaközvetítõ nem kérhet pénzt, csak a munkaadótól ja és munkaügyi központokban van nem hivatalos feketelista, ha rákérdezel, megmondják, milyen tapasztalat van egy adott közvetítõvel

tuti kamu, munkáért tõled munkaközvetítõ nem kérhet pénzt, csak a munkaadótól ja és munkaügyi központokban van nem hivatalos feketelista, ha rákérdezel, megmondják, milyen tapasztalat van egy adott közvetítõvel
Nekem nem tetszik ez az iroda. Nem értem, hogy kérhetnek díjat a közvetítésért, mikor mindenki tudja már, hogy ezt nem lehet... Ezeknél biztos találsz jobbat is. Vagy menj ki egyedül, ahogy a többiek is írták.
Ne hidj ezeknek a KFT-nek. Mi a foglalkozasod? Hova szeretnel elmenni dolgozni? Minimum, hogy beszeld azt a nyelvet, ahova menni szeretnel, s aztan a netten beirod az orszag nevet, es a munkakor nevet, s igy keressel ra. Mindig vannak palyazatok, mivel a kulfoldi cegek igy keresnek munkaerot, s ezek mar nem csalok.
Na most tegye fel a kezét az aki az állami Munkaügyi Központban kaott normális állást. Na senki? Kb ettõl rosszabbat várhatod külföldi munkaügyben náluk. Van a kulfoldimunka.lap.hu fórum, nézz ott körül.
Ez a kérdés hogy került a családi kapcsolatokba?
Az én tanácsom: Ha most nincs munkád, vetesd magad nyilvántartásba a helyi Munkaügyi Központban, és rajtuk keresztül keress külföldi munkát, ugyanis õk leszerzõdtek különbözõ ügynökségekkel, amelyek külföldi munkaközvetítéssel foglalkoznak. A MK felügyeli az így megkötött munkaszerzõdéseket, tehát nem tudnak becsapni az ügynökségek, mert abból balhé van. Szóval, nem adnak el sem szexrabszolgának, sem donornak.
"...Nekem nem tetszik ez az iroda. Nem értem, hogy kérhetnek díjat a közvetítésért, mikor mindenki tudja már, hogy ezt nem lehet..." Érintõlegessen van közöm a szakmához (nincs irodám) és az hogy nem kérhetnek pénzt a közvetítésért egy nagy baromság és kitolás a munka vállalóval, noha többségük nem fogja fel ezt. Hogy is néz ki egy munka keresés itthon? Bejelentkezik az ember x munka közvetõhõz és melette böngészi az újságokat, stb. Munka közvetítõket megfizetni csak nagy cég tud, szóval jellemzõen takarító, pincér, szobalány állást nem náluk talál az ember hanem az újságban. Na külföldön is ez a helyzet. Mivel a külföldi munkák 99% ma is "takarító, pincér, szobalány" szintû alsó kategóriás munkák, ezekre jeletkezni itthonról nem lehet ha nincsenek ezek a trükközõ közvetítõ cégek. Most akkor mi a jó a munkavállalónak? Az ha ingyenes a közvetítés, de nincs meló (és ellenõrizhetetlen szürkék garázdálkodnak)? Vagy ha lenne egy normális, megfizethetõ közvetítési díj és lenne választék is, na meg a szektor is kifehérdene? Na ugye. Jobb hijján szóval marad a trükközés, amivel a munka keresõ még az esetek zömében jól jár. A módszer az hogy legálissan tartsák az üzletet, hogy nem a közvetítésért kérnek direktbe pénzt hanem csatolt (kamu?)szolgáltatásokért. Szóval az ha valaki így trükközik az nem jelenti azt hogy csaló csak a kényszer helyzet, ami optimális esetben a másik félnek is jó. Már a cocializmusban megtanulhatuk volna, ha egy ágazatból kivonjuk a profitot akkor kinyírjuk azt. Persze ettõl még ez a konkrét cég lehet tróger, ezt amit írtam általánoságban kell érteni. A fórumokon le kell ellenõrizni õket.
"...Másodiknak: nem az MK szerez neked munkát ebben az esetbe, hanem rajtuk keresztül keresed meg te a velük kapcsolatban álló közvetítõket. Az MK a papírjaiddal foglalkozik, nem azzal, hogy alád tolja az állást..." Tudom, lényegében a magyar állásokkal is ez van és elég gáz a választék. Szóval fentartom a leírtakat.
Másodiknak: nem az MK szerez neked munkát ebben az esetbe, hanem rajtuk keresztül keresed meg te a velük kapcsolatban álló közvetítõket. Az MK a papírjaiddal foglalkozik, nem azzal, hogy alád tolja az állást.
ma 00:25 vagyok Angliában élek évek óta, és kátom nap mint nap a hirdetéseket az angol munkaügyi irodákban.Ha dolgoztál már kint pontosan tudod, hogy bárhol vagy az országban minden városban legalább 10 ilyen ügynökség van egymás sarkában.. Írod, hogy kevés pénzed van..Akkor nem olvastad el részletesen amit írtak.Bár azt írják, hogy te csak akkor fizetsz amikor megkaptad a fizetésedet de a repülõjegyet mégiscsak rendezned kell.. Nem olvastam végig, de ha heti X.összeget fogsz kapni, és ebbõl levonják a maguk 50.000 forintját(bár ha a fizetésedbõl akarják levonni akkor miért forintban adták az összeget, miért nem fontban???talán ezt is elõre kell fizetni?)és nem olvastam sehol (bár lehet, hogy én nem láttam) de szó sincs a regisztrációs díjról..Ami ha jól tudom most 100 font.HA dolgoztál már kint és nem telt le az 1 év , és anno annak idején fizettél regisztrációs díjat akkor neked csak jelezni kell, hogy újra folytatod a melót..De ha régebben dolgoztál akkor ugyanúgy kell eljárnod mint azoknak akik most mennek ki elõször..Ha végig gondolom akkor az elsõ havi fizetésedbõl(nem heti) szinte semmi sem marad... Nézd! Tudsz angolul! Tudsz kommunikálni.Hidd el nekem, hogy nyelvtudással, és a te esetedben angol munkareferenciával könnyen találsz melót... Egyébként a hirdetés sem garantálja 100%-ban a melót, lásd " Amennyiben sikerül az elbeszélgetés és mindkét fél bólint az ajánlatra akkor nincs más hátra, mint a család részérõl a papírok megküldése, és akkor kell irodánkba befáradnia a szerzõdés aláírásához és kifizetni a szervezési díjunkat" Én változatlanul azt mondom, hogy ha tudsz angolul akkor ne akard, hogy becsapjanak, hanem intézd egyedül...
A kérdező hozzászólása: Azért került a családi kapcsolatokba a kérdés, mert itt legalább értelmes emberek válaszolnak :) ) Beszélem az angolt és dolgoztam már kint aupairként, de most is mindenképp úgy szeretnék kimenni, hogy már van munkám, mert sajnos nincs annyi pénzem, hogy a bizonytalanra kiutazzak, hogy találok-e valamit.
Utolsó vagyok, *lássuk be Ezt akartam irni....

Sok olyan dolgot hallani hogy nem fejlődik ki a baba teljesen a 8. hétig van ennek valami jele?

Ha meg kell szakítani a terhességet mert nem fejl?dik ki a baba vagy ilyesmi van annak jele vérzés stb??,Vagy észre sem lehet venni?

Legjobb válasz: azt sajnos nemlehet észrevenni ha nem egészséges,de ha elmegy azt igen.

azt sajnos nemlehet észrevenni ha nem egészséges, de ha elmegy azt igen.

Miért van az, hogy ha sokszor mondják nekem hogy szeretlek, akkor már nem jelent olyan sokat, mintha csak akkor hallanám, ha tényleg olyan lenne a helyzet?

Legjobb válasz: Mert az már csak oylan megszokott lesz ha sokat mondják.Ha pedig épp oylan helyzetben,és nem gyakran akkor "meglep" és jól esik,és jobban benned marad.Jobb hallani...Jobban "érzed"...

Mert az már csak oylan megszokott lesz ha sokat mondják.Ha pedig épp oylan helyzetben, és nem gyakran akkor "meglep" és jól esik, és jobban benned marad.Jobb hallani...Jobban "érzed"...

Olyan sokat hallani olyanról, hogy valakinek kivizsgálás nékül felírják a clostit, ez igaz? Ismertek ilyet? Vagy csak legenda?

Legjobb válasz: Nekem a dokim azt mondta, hogy nekem nem írná fel, mert az igazából genetikai rendellenésség esetén segíthet és ezt ki kell vizsgálni és nekem nem az van. De szerinte most nagy divat lett, és már mindenki ezt kapja ha nem jön össze a baba amikorra akarták. Nekem ki kellett venni az egyik petevezetékem és ezért kérdezetem rá a mûtét után, hogy esetleg ez majd segíthet, ha nem jön össze, szóval közvetlen tapasztalatom nincs még. Mi még a természetre bízzuk a dolgot, de még várunk.

Nekem a dokim azt mondta, hogy nekem nem írná fel, mert az igazából genetikai rendellenésség esetén segíthet és ezt ki kell vizsgálni és nekem nem az van. De szerinte most nagy divat lett, és már mindenki ezt kapja ha nem jön össze a baba amikorra akarták. Nekem ki kellett venni az egyik petevezetékem és ezért kérdezetem rá a mûtét után, hogy esetleg ez majd segíthet, ha nem jön össze, szóval közvetlen tapasztalatom nincs még. Mi még a természetre bízzuk a dolgot, de még várunk.
Nekem az elsõ dokim bizony felírta mindenféle komolyabb kivizsgálás nélkül, és ahogy késõbb bebizonyosodott ne is szedhettem volna, és örülhetek, hogy lett babám. Pedig ahol lakom az egyik legelismertebb dokihoz jártam, magánrendelésre:(
Szia! Nekem most legutóbb így irta fel a dokim, félidõben voltam nála látszott az uh-on hogy egyáltalán nincs peteérésem.A tüszõjeim még a 10 mm-t sem érték el és félidõtõl olyan fájdalmaim voltak, hogy néha még menni is alig bírtam.Én már szedtem 2, 5 évvel ezelõtt is amikor a kisfiammal sikerült teherbe esnem. Akkor progeszteron bajom volt.Tudom, hogy ez így nem helyes, de bízok az orvosomban fõleg, hogy genetikus is.
Nekem is így írták fel. Azóta már másik orvosom van aki szerint nem szabad lett volna. Mindenképpen kivizsgálásra van elõtte szükség, mert akár trombózist is okozhat. Szerencsére csak egy ciklusban és 5 napig szedtem napi egyet.
Szia. Nekem is különösebb kivizsgálás nélkül írta fel a doki. Elmondtam, hogy egy éve nem jön a baba. Rám nézett, konstatálta, hogy igen-igen túlsúlyos vagyok, biztos attól nincs pém és felírta. Azokban a hónapokban, amikor szedtem, nem volt pém, de utána igen (mondják elhúzódó hatása van), és baba is lett, csak sajnos elvetéltem. Amint lehet, újra szedni fogom!
szia, irtam privibe neked. :)
azt hallottad már, hogy "a gondolat teremt"? ne gondolj ilyenekre, gondolj arra inkább, hogy minden szép és jó lesz, feküdj le, csukd be a szemed és gondold végig a hátralévõ heteket, a szülést, gondolj arra, hogy fogod a kisbabádat és mosolyog rád, hidd el hogy ez segít. ezek után eszedbe sem jut semmi rossz. ha meg vmi probléma felmerül, ráérsz akkor foglalkozni vele. ne rontsuk el a kismamaságot felesleges aggódásokkal (mondom én, aki persze szintén aggódik mindig :-), de igyekszem én is) sok esetben nem ismerjük a "rossz dolgok" hátterét, pedig az lenne a legfontosabb. mindennek megvan az oka
Szia! A megnyugtató csak az hogy kisebb százalékban van baj, szóval több a rendben lévõ egészséges szülés és a baba, mint a nem egészséges. Jó lenne ha keresnél nemrég szült ismerõst akivel összejárhatsz babázni és elmesélné hogy õ is félt, de már ott van a kezébe az élõ kis bizonyíték, hogy minden rendben.Én is sokat féltem, de akkor mindig el kezdtem simizni és nézegetni a növekvõ pocimat, és beszélni a kislányomhoz, aztán rájöttem, hogy nem szabad ijesztegetnem õt, mert õ sokkal jobban fél, mivel mit sem tud a világról.Nekem pedig erõsnek és biztatónak kell lennem, hiszen rám bízta az életét. :)

Olyan sokat hallani azokat a mondatokat, hogy "bezzeg az igazi férfiak", meg "egy igazi férfi bezzeg ezt vagy azt csinálná", ellenben "igazi nős" mondatok nincsenek. Miért?

Tehát kinézettől, anyagi helyzettől és mindentől eltekintve IS léteznek azok, mikor a gőgös feleség a férje fejéhez vágja, hogy "bezzeg ha igazi férfi lennél, akkor...!", ellenben soha, sehol, semmilyen rétegben, semmilyen körülmények közt semmit nem lehet hallani az "igazi nőkről", mint viselkedési formáról. Hogy is van ez?

Legjobb válasz: Tesó... Nem tudod mit szabadítottál a világra... :/

Tesó... Nem tudod mit szabadítottál a világra... :/
Öcsém, kinyitottad Pandora szelencéjét.
A jóó asszony mindent megbocsájt!
Miért? Hogy is van ez? Megannyi kérdés. Mindenki csak azt hallja meg, amit meg akar hallani. Te meg soviniszta vagy és buta.
Akkor kiborul a bili és el is sírjuk magunkat.
"Bezzeg az igazi nõk engedik s&ggbõl szájba!"
A kérdező hozzászólása: #12: Drágám, nem sértetted meg a lelkivilágomat, ahhoz ennél több kell. Nem tudom, hogy hanyadik kérdés ez, azt meg fõleg nem, hogy a nõk ellen (de azért kíváncsi lennék, hogy ez a kérdés miért szólna a nõk ELLEN... :D), de õszintén szólva nem is érdekel. Hogy más habzószájú protofeministáknak is hasonló véleménye van, mint neked, szerintem nem mérvadó egy ártatlan, semleges kérdésben. Az írásaink stílusát szerintem hagyjuk, mert bõven van különbség a te sovinisztázásod, butázásod, sekélyesezésed és az én kérdésem között. :) #13: Én nem igazságot keresek, hanem választ a kérdésre... :D Nem kívánok senki felett ítélkezni, senkit rossznak vagy jónak beállítani. Objektíven feltettem egy kérdést, és objektív válaszokat vártam rá.
Utolsó, ezt a verziót még nem hallottam, csak azt, hogy minden normális nõ megengedi az anált. DE mondom, legyen igaza a kérdezõnek, feladtam. ¢¢
Viszont még annyit, hogy ha annyira intelligens lennél, mint amennyire beállítod magadat, tudhatnád, hogy a feminizmus nem a nõk felsõbbrendûségéért tüntet, hanem a nõk egyenjogúságáért. Ha így, akkor igen, feminista vagyok. A habzó szájat kikérem magamnak. Még mindig butának tartalak, de most már csak azért, mert a békítõ válaszomra sem voltál képes intelligensen reagálni. Csók!
"egy igazi nõ lenyeli" -több nem jut eszembe xd
A kérdező hozzászólása: Úgy gondolom érdembeli válaszokat nem fogok már kapni a kérdésre a feminista trolloknak köszönhetõen... :) #18: Agyam eldobom tõled. :D Tipikus nõi vitakultúra, ha nem jön be az egyik érv mert banális ökörségnek bizonyul, akkor felhozunk egy másikat! Az se számít, ha eddig szó sem volt róla! Mint ahogy a feminizmus céljáról sem volt, sõt, soha, sehol nem állítottam, hogy a feminizmus célja a nõk felsõbbrendûvé emelése (annak ellenére sem, hogy a gyakorlatban MÁR ez történik :D). Nem tudom hogy minden rendben van-e odabent, de neked mennyire hat békítõen, ha békülés címed rád akarnak húzni egy ökörséget, az írásodat még "békülésképpen" provokálónak nevezik, majd flegmán bocsánatot kérnek amiért megsértették a lelkivilágodat... :D Sajnos túl sok hozzád hasonló nõ van. EZ a soviniszta. Érzed a különbséget? ;)
És mi van ha eggyikõtöknek sincs igaza? Akkor kiborulna a bili mi?
Jól van, nem fogunk tudni megegyezni, van ilyen. Sajnálom, ha durvább hangot ütöttem meg, mint kellett volna, de ma már ez az ezredik kérdés a nõk ellen, ami provokáló hangnemû. Lehet, te nem annak szántad, de láthatod, hogy mások szerint is annak jött le. Én csak leírtam, hogy szerintem hogy is van ez, ugyanabban a stílusban, ahogyan te tetted. De elnézést kérek, ha megsértettem a lelkivilágodat.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem ezzel a kérdéssel valóban szörnyûségeket szabadítottam a világra. :D #8: Nem kaptam még ilyen mondatot, csak felmerült bennem. :) #9: Fájdalmasat értetlen vagy, sajnos még nevetni sem tudok rajtad. Az egész egy ítélkezés? Ez esetben a nõk részérõl történik az ítélkezés, mert az õ szájukat hagyják el "az igazi férfis" mondatok. Gondolom % alapján te vagy az #5-ös válaszoló is. Arra a kérdésre, hogy mi ebben az ítélkezés, egyszerûen az a válasz, hogy az egész? :D Kérlek, oszd meg velünk bölcsességed! Teljesen irreleváns, hogy ki nem tud megfelelni kinek. Arról van szó, hogy ha férfi nem tud megfelelni, akkor jönnek "az igazi férfis" mondatok. Ha nõ nem tud megfelelni, természetesen megkapja a magáét, de nincsenek "igazi nõs" mondatok. Aki pedig kiír egy ilyen kérdést, mint én, hát mi más lehet, mint soviniszta, buta, sekélyes, ugye? :D Egy rossz szavam nem volt, te meg látatlanba, még a kérdést sem értve zúdítod ezeket a nyakamba. :D Sekélyes, ugye? Eszem megáll. :D #10: Mi van, ha ti nem vagytok IGAZI nõk, és mi mind IGAZI férfiak vagyunk? :D:D
A nyolcas meg jól mondja. Mi van, ha bennetek van a hiba, és tényleg nem vagytok IGAZI férfiak? Te észhuszár.
Az egész egy ítélkezés. Ezek csak szerinted tények, de messze nem tükrözik a valóságot. Az én környezetemben pont a nõk nem tudnak megfelelni a párjuknak, mert ha például vékonyak - akkor az a baj, hogy nincs nagy mellük. Ha ducibbak, akkor túl kövérek. Szerinted a nõknek olyan nagyon könnyû? Én is támadhatnék mindennel a férfiak ellen, mégsem teszem, mert nem vagyok az általánosítás híve. Az csak a sekélyes, buta emberek kiváltsága. Még szerencse, hogy a párom nem olyan, mint te.
az igazi férfi nem kap ilyen mondatot...
A kérdező hozzászólása: #5 Sajnos nem készültem feminista támadásra. Kérlek magyarázd meg, hol van ítélkezés vagy vélemény nyilvánítás a kérdésemben! Tényeket írtam le. Pont.
Mert az igazi nõnek kiszámithatatlan a viselkedése, tettei!
hogyne lennének igazi nõs mondások egy igazi nõ sosem alázkodik meg a férfi elõtt pl.
A kérdező hozzászólása: címén*

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!