Találatok a következő kifejezésre: Sok köhögés árt (4 db)

Sok köhögés nem árt a babának?

megvagyok fázva. Sokat köhögöm 4. napja, igaz már jól szakadozik fel. Semmim nem fáj, csak ez a köhögés aggaszt, hogy nem meger?ltet? ez a hasnak?

Legjobb válasz: Szia! Én 38 hetes vagyok és én is hasonló cipõben járok a terhességem alatt másodszorra. Kb. 26 hetesen voltam elõszõr ennyire náthás köhögõs, most ismét. Szerintem nem lesz semmi baja a babának(bizti érzi a rángatózást, de sztem ennyi) ettõl és hát egy kicsit kellemetlenebb a köhögés ilyenkor, de szerintem a pocaknak sem lesz emiatt semmi baja. Ha meg le van rakódva a tüdõdben, akkor muszáj köhögni, mert a megfulladás sem tenne jót a picinek. ;) Emiatt ne aggódj. nekünk sem lett semmi bajunk:)! Szedj sok c-vitamint és gyógyulj meg mihamarbb!

Szia! Én 38 hetes vagyok és én is hasonló cipõben járok a terhességem alatt másodszorra. Kb. 26 hetesen voltam elõszõr ennyire náthás köhögõs, most ismét. Szerintem nem lesz semmi baja a babának(bizti érzi a rángatózást, de sztem ennyi) ettõl és hát egy kicsit kellemetlenebb a köhögés ilyenkor, de szerintem a pocaknak sem lesz emiatt semmi baja. Ha meg le van rakódva a tüdõdben, akkor muszáj köhögni, mert a megfulladás sem tenne jót a picinek. ;) Emiatt ne aggódj. nekünk sem lett semmi bajunk:) ! Szedj sok c-vitamint és gyógyulj meg mihamarbb!
Nem árt, ne aggódj. Ha nagyon köhögsz, szedd a Stodal szirupot, ez egy homeopátiás szer, kismamák is szedhetik. Én is meg voltam fázva nagyon, állandóan köhögtem és tüsszögtem. De a doki azt mondta, nem kell aggódni.
Azért igyál lándzsás útifû szirupot, hogy hamarabb elmúljon!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat mézet forró teát és C vitamínt szedek.
Nem, nem árt a picinek. Ja és bocs, de fúJás.
A kérdező hozzászólása: köszi, és a javítást is.

A sok köhögés nem árt a babának? Meg vagyok fázva.10 hetes tehes vagyok.

Legjobb válasz: Szia!Én is köhögtem(18-20 hetesen) és azt mondta a doki,hogy nem árt de jobb minél elöbb csillapítani.Én Stodal nevü homeopátiás szirupot ittam naponta 3-4(attol függ mennyire sulyos)és 4nap alatt minen jó volt.Jobbulást és vigyázz magatokra!24hetes kismama

Szia!Én is köhögtem(18-20 hetesen) és azt mondta a doki, hogy nem árt de jobb minél elöbb csillapítani.Én Stodal nevü homeopátiás szirupot ittam naponta 3-4(attol függ mennyire sulyos)és 4nap alatt minen jó volt.Jobbulást és vigyázz magatokra!24hetes kismama
1.válaszolo vagyok.3-4szer egy evökanállal kell bevenni-attol függ mennyire köhögsz.de a betegtájékoztaton minden le van írva
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! És mennyibe kerül ez a szer?
1.válaszoló vagyok.Nem emlékszem pontosan de az tuti, hogy nincs 1000ft-nál több.Üdv.


Árt a sok tüsszögés, köhögés a babának?

Annyira aggódom, mióta terhes vagyok, még jobban kijött az allergiám. Néha egész rohamaim vannak, annyit tüsszögök, nehezen kapok esténként leveg?t, köhögök. Aggódom a babám miatt, nem lesz-e baja.

Legjobb válasz: Szia! Én is folyamatosan tüsszögök, napi 20-30-at és ez már így megy mióta babás lettem! MOST 35 HETES VAGYOK! Gondolhatod. Néha nevetek rajta, a gyerek nem az énekhangomat, hanem a tüsszögésemet fogja felismerni, amikor kibújik belõlem. :) Biztos hogy nem lesz semmi baja a babának ezektõl, többeket több helyen is megkérdeztem már! Kitartás!

Szia! Én is folyamatosan tüsszögök, napi 20-30-at és ez már így megy mióta babás lettem! MOST 35 HETES VAGYOK! Gondolhatod. Néha nevetek rajta, a gyerek nem az énekhangomat, hanem a tüsszögésemet fogja felismerni, amikor kibújik belõlem. :) Biztos hogy nem lesz semmi baja a babának ezektõl, többeket több helyen is megkérdeztem már! Kitartás!
Nyugi, nem lesz semmi baja. Én 22 hetesen elkaptam egy jó kis náthát, kb. 1 hétig szenvedtem vele. Ma már 30 hetesek vagyunk, és minden rendben van a kicsivel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam. :-))
Nei zgulj, ez normális. Nõvérem most terhes a 4. gyermekével(szóval már profi, ha lehet így mondani:) és õ is sokat tüsszögött mindegyik terhességnél.Utánaolvasott és mint kiderült ez a terhesség egyik jele:Dha alapból allergiás vagy gondolom mégintenzívebb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!