Találatok a következő kifejezésre: Sok kérdésben már (176 db)

Miért vannak sokan kikelve azon, hogy egy kérdést már 100. feltettek? Elvégre azért gyakori az a kérdés. :D

Legjobb válasz: Hm. Az emberek szeretnek birkáskodni, de épp amennyire követni tudják megannyi dologban, belegondolás nélkül az elõttük haladót, a csordát, itt épp annyira akar mindenki saját kérdést, saját "területet", hogy NEKI válaszoljanak, nem pedig beállni a sorba. Sokszor az információ másodlagos. Ez ilyen egó-dolog. Ezt látom én az egyik lehetséges oknak. Másik pedig: bele kellene folyni egy, már meglévõ társalgásba, elolvasni, szisztematikusan, ráadásul idõrendben, egyik választ a másik után, az pedig marha nagy meló ám... Még 10 alatti kommentnél is. Ilyet igazán nem várhatunk el. Fórumok jutnak errõl eszembe, ahol beírja az egyszeri user, hogy "válaszokat a [email protected] küldjétek". Szóval mindent ölbe. Tanulási, utánajárási, energiabefektési affinitás NUL-LAAAA.

Hm. Az emberek szeretnek birkáskodni, de épp amennyire követni tudják megannyi dologban, belegondolás nélkül az elõttük haladót, a csordát, itt épp annyira akar mindenki saját kérdést, saját "területet", hogy NEKI válaszoljanak, nem pedig beállni a sorba. Sokszor az információ másodlagos. Ez ilyen egó-dolog. Ezt látom én az egyik lehetséges oknak. Másik pedig: bele kellene folyni egy, már meglévõ társalgásba, elolvasni, szisztematikusan, ráadásul idõrendben, egyik választ a másik után, az pedig marha nagy meló ám... Még 10 alatti kommentnél is. Ilyet igazán nem várhatunk el. Fórumok jutnak errõl eszembe, ahol beírja az egyszeri user, hogy "válaszokat a [email protected]-ra küldjétek". Szóval mindent ölbe. Tanulási, utánajárási, energiabefektési affinitás NUL-LAAAA.
és né' mán' nem igaza van? :D
ez csak vicc, nem kell komolyan venni :) én legalábbis jót nevetek rajta, szóval ha nem viccnek szántad, ezen gondolkozz el, gyermek :)
emberek által* (bocsánat)
Ugyanis írtad, hogy "elvégre azért gyakori a kérdés"...nos ez nem teljesen így van.A gyakori kérdéseken nem azt kell érteni, hogy gyakran ismételt kérdések oldala, hanem azt hogy az embereket által feltett sokszor számukra érthetetlen kérdések, könnyen válaszra találjanak.
Azért vannak kikelve sokan, mert a szerkesztõség által beállított kérdés feltevés lépése elõtt, megkéri egy automatikus üzenet, hogy elõtted valaki megkérdezte már-e azt a kérdést amit te most épp ki akarsz írni. Ezzel mint mindenki tudja, arra akarnak utalni hogy feleslegesen ne tegyük fel ugyan azt a kérdést.
Én csak a kérdésedre válaszoltam :)
A kérdező hozzászólása: jó tudom :D csak tök logikus lenne az oldal nevére hivatkozva :D
Nem az a baj, hogy ha egy kérdést párszor feltesznek. De mikor egy napon látom 100x ugyanazt, na az már idegesítõ. Pl bõrápolás kategóriában naponta legalább 3x találkozom azzal, hogy hogy kell használni a ricinusolajat és bevált e. Gyerekvállalásnál így hónap vége felé konkrétan minden 2. kérdés (hacsak nem több) arról szól, hogy mikor kapnak CSP-t. Aztán hó elején meg már az a kérdés, hogy megérdekezett e már hozzátok a CSP. Közoktatás kategóriában csak én legalább 10x leírtam, hogy emelt biológia érettségire milyen könyvekbõl lehet felkészülni. Na én ezen vagyok kikelve. Tehát még csak nem is kéne a keresõbe beírni a kulcsszavakat adott esetben, mert lejjebb pörgeti az oldalt és ott lesz a kérdés, amit feltenne.
Azért, mert ezen az oldalon elvileg (!) csak gyakori kérdések vannak, és ha valaki feltesz egy kérdést, ami gyakori, akkor az, akit érdekel, megnézi az arra adott válaszokat. Ennek az oldalnak pont ez a feladata!

Sok kérdés érkezett már a témában, de olyan válasz, ami rajtunk segítene még nem volt: összeomlott a schokwave plug-in, miért van ez?

Jó ideje g. chrome-ot használunk, nem is volt vele semmi baj. csak az alapgép volt szörnyen lassú, ezért egy barátunk nagyon sok mindent kicserélt benne, kapott "agyat", hogy nagyobb legyen a tárhely. Igen ám, de míg addig vígan néztük a filmeket, videókat a youtube-on, azóta ez nem megy, mert leállás-összeomlás van 5-10 percenként. (vagy még rövidebb) id? alatt)

Legjobb válasz: Ez a baj az ilyen sufni-tuningolásokkal. Hogy csak a szívás van vele. Persze, én megértem, ma Magyarországon, igyekszik mindenki a legkisebb pénzbõl a legjobbat kihozni. Csak azt ne felejtsük el, hogy a szerelõ is ember, õ is pont ugyanezt próbálja csinálni. A használt eszközökre csak "kilincsgarancia" van, (Addig legyen jó, amíg kifizetik, és kimegyek az ajtón) utána már nem nagyon van mit reklomálni. Fõleg ha egy ideig mûködött is, akkor meg pláne nem. A használt cikkek sajnos már csak ilyenek. A belepakolt új eszközökhöz maradt a régi táp? Mikori? milyen?(gyártó /típus/ méret) Mi volt benne, mi lett cserélve és mire? Megvannak e a régi cuccok? Megfelelõen meg van e kenve oldva a processzor hõvezetése,( paszta), milyen hõfokon megy, ugyanez videokártyára is kérdés. ( a flashek nagyon tudják húzni) Nyûgös lesz ez, mindenképp...

Ez a baj az ilyen sufni-tuningolásokkal. Hogy csak a szívás van vele. Persze, én megértem, ma Magyarországon, igyekszik mindenki a legkisebb pénzbõl a legjobbat kihozni. Csak azt ne felejtsük el, hogy a szerelõ is ember, õ is pont ugyanezt próbálja csinálni. A használt eszközökre csak "kilincsgarancia" van, (Addig legyen jó, amíg kifizetik, és kimegyek az ajtón) utána már nem nagyon van mit reklomálni. Fõleg ha egy ideig mûködött is, akkor meg pláne nem. A használt cikkek sajnos már csak ilyenek. A belepakolt új eszközökhöz maradt a régi táp? Mikori? milyen?(gyártó /típus/ méret) Mi volt benne, mi lett cserélve és mire? Megvannak e a régi cuccok? Megfelelõen meg van e kenve oldva a processzor hõvezetése, ( paszta), milyen hõfokon megy, ugyanez videokártyára is kérdés. ( a flashek nagyon tudják húzni) Nyûgös lesz ez, mindenképp...
Szerintem, elég egyértelmû a válasz. Valamelyik belekerült eszköz (részben)hibás :) A szolgáltatónak a gép összeomlásához semmi köze. Kezd el szépen egyesével visszarakosgatni azt ami volt benne elõtte. És amikor megszûnik ez a jelenség, na az volt a hibás. Pontosan, miket cseréltek? Mi a számítógép "agya" ? Én a processzorra asszociáltam, talán a neve miatt (Központi feldolgozó egység)
A kérdező hozzászólása: 1 év alatt elég sok dolog került telepítésre, és az a baj, hogy én annyira nem vagyok vele tisztában, hogy mi, mert ezzel a részével a párom foglalkozik, de lehet, hogy már õ sem emlékszik mindenre. Mindenesetre ha hazaér megmondom neki. Köszi!
A kérdező hozzászólása: Videokártyát tutira cserélt, a többit nem tudom, csak azt, hogy szinte mindent kipakolt belõle.
A kérdező hozzászólása: Merem remélni, hogy nem csak úgy " le akart tudni", mert elég jóban vagyunk, és munkatársak is vagyunk. Azokat a dolgokat majd megkérdezem a páromtól, de most mennem kell dolgozni. És köszönöm az eddigi válaszokat is! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi segítséget, valami lejátszó programot kellett kiiktatni, mert akadályozta a többi mûködését (én annyira nem értek hozzá), szóval az a lényeg, hogy most már szuperál!!!! Köszi! :) )

Tudom már van sok kérdés ezzel a témával kapcsolatban de a barátom aggódik a pénisz mérete miatt. Én már nyugtattam hogy ez megfelelő de nem hiszi el nekem a hossza 14-15 cm a vastagsága 5-6 cm. Szerintetek milyenek a méretei?

Én 19 éves vagyok és ő 18

Legjobb válasz: Szerintem te fiú vagy és aggódsz a méreted miatt, nincs is barátnõd és ezt a kérdést már sokadjára írod ki.

Szerintem te fiú vagy és aggódsz a méreted miatt, nincs is barátnõd és ezt a kérdést már sokadjára írod ki.
átlagos
Ha aggódik a méretei miatt, akkor fejben nem érzi elég jónak a szexet, vagy nem eléggé biztos abban, hogy neked tökéletes volt, mert az a férfi akinek isteni a párjával a szex nem gondolkozik ilyeneken. 30/F
Miért, le akarjátok vágni és kilóra eladni? :-/
A kérdező hozzászólása: Tényleg a barátnõje vagyok és pont ezért írtam mert aggódik a méretei miatt
#3 Én is pont ezt írtam volna.
Pont jó sziaheló
#3 Ott a pont.:) 17/L
tegnapelõtt is megkérdezted már, mit szeretnél mit írjunk? A barátod topmodell mérettel rendelkezik...
Bocsáss már meg, de a mi véleményünk itt nem számit és bennünket nem is érdekel (finoman szolva!!!) A ti dolgotok! Kettötöké!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat

Tudom, hogy sok "benott korom és vadhús" kérdés van, de sokat olvastam már róla, hogy otthon is ki lehet kezelni és nem jön vissza a vadhús és a korom se nőtt be. Van valakinek ilyen tapasztalata? Hogy sikerült?

Legjobb válasz: Nekem a szaliciles szesz és a Tetrán kenõcs segített :) Sebészeten voltam már visszajött ugyanúgy... Elõször csak szaliciles szesszel kezeltem úgy is rendbe jött 2 oldal (ugyanis mind 2 nagy lábujjam mind 2 oldalt be volt gyulladva...). Naponta 2x-3x szaliciles szeszes vattát nyomkodtam a sebre hogy jól beigya... Maradt ugye 2 gyulladt oldal. Anyukám vett Tetrán kenõcsöt és a szalicilezés mellett minden este bekentem vele. Elmúlt a gyulladás és a vadhús is:) Próbáld ki!

Nekem a szaliciles szesz és a Tetrán kenõcs segített :) Sebészeten voltam már visszajött ugyanúgy... Elõször csak szaliciles szesszel kezeltem úgy is rendbe jött 2 oldal (ugyanis mind 2 nagy lábujjam mind 2 oldalt be volt gyulladva...). Naponta 2x-3x szaliciles szeszes vattát nyomkodtam a sebre hogy jól beigya... Maradt ugye 2 gyulladt oldal. Anyukám vett Tetrán kenõcsöt és a szalicilezés mellett minden este bekentem vele. Elmúlt a gyulladás és a vadhús is:) Próbáld ki!
A kérdező hozzászólása: vagy eléggé hülye kérdést tettem föl ahhoz hogy nem is olvassátok el? :P
Hú basszus, ha nyelvtantanár lennék, most beájultam volna...
Én még csak kétszer kérdeztem, inkább válaszolgatni szoktam. A kérdésed megfogalmazása kissé kacifántos:)
eddig egy kérdést tettem fel majdnem. a zene témakörben, de aztán a keresõ választ adott. (a kérdés a magyar rap és underground elõadókhoz kötõdött volna...) szal a kérdésedre a válasz..: én csak válaszolok és azt is csak ebben a kategóriában mert ez a hely az internet legjava számomra és nincs jobb idõtöltés mint mások hülyeségén röhögni és másokat fikázni miközben lehet, hogy én sem vagyok jobb mint õk, de hát kérem! véd a monitor:) viszont van egy szabályom: a helyesírásba szinte sose kötök bele csak ha már nagyon muszáj. az túl gyenge:) és imádok röhögni más formák reakcióin.. és néha még a kérdések is megnevettetnek:) bár így pár hónap távlatában már újat nem nagyon látok... de azé még ilyen napi 2-3 szokott lenni:) és olyan heti 1 amin szakadok:) a kommentek már ütõsebbek:) napi 1 tuti szakadós, és napi 10-30-50akár.. amin jót lehet mosolyogni:) és van értelme is a dolognak mert van havi 1-2 ami elgondolkoztató:) mint kérdés vagy komment. sokszor 1-1 idióta kérdés off halmazában lehet rátalálni 1-1 gyöngyszemre ami a filozofálás határát súrolja:)

Tudom, hogy sokan tetettek már fel kullanccsal kapcsolatos kérdéseket, ezért előre is elnézést kérek. Nem vagyok egyelőre túlságosan tapasztalt kutyás, ezért érdeklődöm?

A múlt hét elején, még mikor jó idő volt, sétáltam a kutyámmal (másfél éves labi), nem gondoltam, hogy már vannak kullancsok, de sajnos több is rámászott. 3-at levettem róla, még mikor mászott, de egyet pár nappal később vettem csak észre. Azonnal mentem állatorvoshoz, kivette, adott injekciót is a kutyának ill. cseppeket, amit elmagyarázott, hogy kell rátenni, ha már jobb idő lesz. Ma ismét találtam benne kullancsot, amit én vettem ki, de a kullancs már nem mozgott, talán a hideg miatt(?). A kérdésem az volna, hogy szerintetek nem lesz semmi baja a kutyusnak? Rendesen eszik, játszik csak egy kissé aggódom. És Ti mit tanácsoltok, a cseppeken (Prac-tic) kívül vegyek neki nyakörvet is? Ha igen, milyen fajtát? És az igaz, hogy az a kullancs, ami az állatokba "megy" az az emberre nem veszélyes? (a szomszéd kisfiúval sétáltatom párszor a kutyust) Köszi előre is!!!

Legjobb válasz: Kullancsnak már most "jó idõ van" Szinte teljes évben védekezni kell ellene. A legveszélyesebb idõszak a tavasz és az õsz. Mivel kapott a kutyád gondolom, Imyzolt, most kb 1 hónapig védve van a fertõzéstõl. A szereket neked kell kiválasztanod. Ami egyik kutyának bevált, az nem biztos, hogy a tiednek is be fog válni. Vannak hosszan ható nyakörvek és vannak cseppek.Az általánosan ismertek a Foresto, Scalibor, Kiltix nyakörv. Az Adventix, Expot és még sok más spot.Az a megfelelõ szer a kutyádnak, amellyel nem fogsz találni megszívott kullancsot benne. Talán a környezetedben élõ kutyások tudnak tanácsot adni, ahol élsz, milyen szer vált be a legtöbb kutyán.

Kullancsnak már most "jó idõ van" Szinte teljes évben védekezni kell ellene. A legveszélyesebb idõszak a tavasz és az õsz. Mivel kapott a kutyád gondolom, Imyzolt, most kb 1 hónapig védve van a fertõzéstõl. A szereket neked kell kiválasztanod. Ami egyik kutyának bevált, az nem biztos, hogy a tiednek is be fog válni. Vannak hosszan ható nyakörvek és vannak cseppek.Az általánosan ismertek a Foresto, Scalibor, Kiltix nyakörv. Az Adventix, Expot és még sok más spot.Az a megfelelõ szer a kutyádnak, amellyel nem fogsz találni megszívott kullancsot benne. Talán a környezetedben élõ kutyások tudnak tanácsot adni, ahol élsz, milyen szer vált be a legtöbb kutyán.

Sok kérdést tettem már fel, és sok jó választ is kaptam már tőletek! Kicsit hosszu lesz a történetem! Mi lehet velem? Tavaly júliusba hagytam abba a yadin szedését! Utána 28 napos ciklusaim voltak.

Majd decemberben volt egy petefészek cisztám ami spontán felszívodott csináltak hormon vizsgálatot,ahol minden rendben volt!Februárban 51 napra jött meg!Ez után 2*volt 34 napos ciklusom!Most májusban éreztem kimondottan terhességi tüneteket.csináltam 2 tesztet qupido ami poz lett!Voltam dokinál még nem láttak semmit!Erre elkezdtem vérezni be is fektetek a korházba!Az ottani vizelet teszt negatív eredményt hozott!Bele is nyugodtam!A menstruációm 2 nap alatt elmúlt pedig 6 napig szokott tartani.A mell fájdalom a hányinger és a hasszurkálás viszont nem szünt meg és a h?m is 37 maradt!2 hónapig is vizsgáltam a méhszájam ami pé után pár nappal könnyen elérhet?vé vált és a ciklus elején is ilyen szokott lenni!Most viszon nem lett könnyen elérhet? s?t szinte el sem érem!Vettem még egy qupido tesztet,amir?l képet is tettem ide fel nektek,mindenki gratulált!Szóval nem nagyon értem ezt az egészet!Kismamik Kérlek segítsetek tanácsokkal,tapasztalatokkal véleményekkel!Már nagyon el vagyok keseredve!

Legjobb válasz: szia mindenképp irány a doki és ultrahang, az utolsó rendes menszi óta hány hét telt el?

szia mindenképp irány a doki és ultrahang, az utolsó rendes menszi óta hány hét telt el?
semmi baj nics hogy feltetted(elsõ vagyok), szerintem érdemes lenne elmenned dokihoz mégegyszer uh-ra, de hány hete volt meg rendesen? mert ettõl függõen láthat valamit, ha megmaradt a a baba, ugyanis ha baba volt és pozitív volt a 2 napos vérzés elõtt neked és nincs ciszta már akkor van/volt valami, ha a 2 napban elvetéltél volna akkor is lehet hogy a hormon lassan ürül ki, kétesélyes a dolog, gondolom te is aggódsz
elsõ még mindig, ez a teszt milyen étzékenységû? mert ha ez kevésbé érzékeny mint amit a 2 nap elõtt csináltál akkor lehet hogy megmaradt a baba
Utolsó vagyok, remélem valami csoda folytán mégis baba van!
akkor mivel már hat hét telt el láthat valamit az ultrahangon akár hasin is, bármi lehet, szorítok neked
A kérdező hozzászólása: bocs hogy feltettem még egyszer!De teljesen összezavarodtam!
A kérdező hozzászólása: április 18 az utolsó rendes menzim, és 10-es érzékenységüvel teszteltem

Sok kérdést tettem már fel, és sok jó választ is kaptam már tőletek! Kicsit hosszu lesz a történetem! Mi lehet velem?

Tavaly júliusba hagytam abba a yadin szedését!Utána 28 napos ciklusaim voltak.Majd decemberben volt egy petefészek cisztám ami spontán felszívodott csináltak hormon vizsgálatot,ahol minden rendben volt!Februárban 51 napra jött meg!Ez után 2*volt 34 napos ciklusom!Most májusban éreztem kimondottan terhességi tüneteket.csináltam 2 tesztet qupido ami poz lett!Voltam dokinál még nem láttak semmit!Erre elkezdtem vérezni be is fektetek a korházba!Az ottani vizelet teszt negatív eredményt hozott!Bele is nyugodtam!A menstruációm 2 nap alatt elmúlt pedig 6 napig szokott tartani.A mell fájdalom a hányinger és a hasszurkálás viszont nem szünt meg és a h?m is 37 maradt!2 hónapig is vizsgáltam a méhszájam ami pé után pár nappal könnyen elérhet?vé vált és a ciklus elején is ilyen szokott lenni!Most viszon nem lett könnyen elérhet? s?t szinte el sem érem!Vettem még egy qupido tesztet,amir?l képet is tettem ide fel nektek,mindenki gratulált!Szóval nem nagyon értem ezt az egészet!Kérlek segítsetek tanácsokkal,tapasztalatokkal véleményekkel!Már nagyon el vagyok keseredve!

Legjobb válasz: Hormonzavar,Hcg-t termelõ cisztád lehet.De ezer esélyem van h tévedjek. De mondd meddig tartana másik tesztet kipróbálni? Uh-t csináltass.

Hormonzavar, Hcg-t termelõ cisztád lehet.De ezer esélyem van h tévedjek. De mondd meddig tartana másik tesztet kipróbálni? Uh-t csináltass.
Szia!Szerintem terhes vagy, csak rosszul indulnak a dolgok!Kérd meg a dokidat, hogy nézzen meg UH-n, vagy menj egy másik orvoshoz és kérd ki a véleményét!Több szem többet lát!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: A cisztát látta volna a doki a hüvelyi Uh-án ugye?Ja és nem tudom ez mit jelent de azt mondta mikor elkezdetm vérezni hogy zárt a méhszáj és a méhnyálkahártyát ugyan ugy látja mint elötte 2 nappal.
Szia! Ha a méhnyálkahártya ugyan olyan, akkor biztos terhes vagy!A leválást látta volna, csak nem tudom, miért irta fel akkor a gyógyszert?Menj vissza hozzá!Ne legyél elkeseredve!
A kérdező hozzászólása: tavaly abbahagytam a fog gátlót!Azóta nem szedtem semmit!

Tudom hogy nagyon sok kérdés volt már a ricinus olajról de amit én kérdezek szerintem teljesen konkrét! Érdemes így használni?

2dl ricinus olajat vettem a patikában. Összekeverem tojással és felmelegítem. Vizes hajra felkenem a tövéhez kenem és a hajszálakra is teszek egy keveset és a hajvégekre is hogy lassabban töredezzen.Rajta hagyom 4-5 órát vagy lehet egész nap és aztán a szokásos hajmosást elvégzem. Ezt heti 2-3x megismétlem. Lehetséges , hogy 3 hónap alatt 6-7 centit nőjön a hajam ha kímélem a hajvasalástól és sütéstől? És ez az egész folyamatnak lesz értelme ha lapockáig érő közép sűrű világos színű hajam van?

Legjobb válasz: Szerintem az olajozásból a heti 2-3 sok. Bõven elég egy alkalom is hetente. Ha túlzásba viszed is árthat a hajnak. Másrészt szerintem 4-5 órát elég rajta hagyni, nem kell egész nap. :) Hajszálakra és hajvégekre pedig szerintem kevéssé ragacsos olajat használj, pl kókusz, nekem az sokkal jobban bejött a hajvégekre.

Szerintem az olajozásból a heti 2-3 sok. Bõven elég egy alkalom is hetente. Ha túlzásba viszed is árthat a hajnak. Másrészt szerintem 4-5 órát elég rajta hagyni, nem kell egész nap. :) Hajszálakra és hajvégekre pedig szerintem kevéssé ragacsos olajat használj, pl kókusz, nekem az sokkal jobban bejött a hajvégekre.
nekem mindig beválik! :) 20/f
A kérdező hozzászólása: köszönöm akkor azt fogom rátenni a hajvégekre:) és még egy olyan kérdésem lenne, hogy árt ha citromot teszek bele és mézet?:)
http://all-thatwoman.blogspot.com/p/hajapolas.html még annyit hozzátennék, hogy jómagam is használom, már több, mint 3 hónapja. Ez idõ alatt nekem durván 10 centit nõtt úgy, hogy vasaltam rendszerességgel (amúgy nem nõ gyorsan a hajam). Hetente maximum 2x használd, ha a linket megnézed akkor találsz egy videót a ricinus olajról amiben hasznos információk hangzanak el. A citromlé és a méz pedig jót fog tenni neki, szóval nyugodt szívvel használhatod :)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm:)
én nem tennék bele citromot, mert szárít méz mehet :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!