Találatok a következő kifejezésre: Sok helyen hogy az a legjobb (2 db)

Elég ha minden másnap vagytok együtt mert mindennap nem termelõdik olyan sok sperma.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:DD!
Én amikor babás lettem abban a hónapban 2* voltam együtt a férjemmel.De szerintem nem kell ennyire gépiesen dolgozni a babaprojekten.Akkor szexeljetek, amikor igénylitek.Ha naponta többször, akkor naponta többször, ha csak hetente egyszer, akkor csak hetente egyszer.A fontos, hogy szeressétek és kívánjátok egymást.Ez a szex lényege, és enélkül a baba sem fog jönni.
mi is minden másnap voltunk eggyütt ebbe a hónapba de az eredményt még nem tudjuk.Az elõzõ válaszadónak meg üzenem hogy a jól idõzitett erõszakbol is lehet gyerek és a nö részéröl akkor igen kevés az élvezet.

Milyen a Városmajori Gimnázium (Budapest)? Tényleg sok ott a sznob, mivel láttam, hogy Budapest 5. legjobb sulija ezért most nem értettem az összefüggést, jó suli vagy inkább sznob hely?

Legjobb válasz: Tényleg nem érted az összefüggést. Attól még egy iskola sem lett jó, hogy voltak ott sznobok is, mert nem azt mérik az iskolák rangsoránál. Akárkik vannak is ott, az egy jó iskola.

Tényleg nem érted az összefüggést. Attól még egy iskola sem lett jó, hogy voltak ott sznobok is, mert nem azt mérik az iskolák rangsoránál. Akárkik vannak is ott, az egy jó iskola.
Jó suli a Városmajori, sok ismerõsöm járt oda és mind szerették, utána jó egyetemekre mentek tovább. Az meg hogy sok a sznob...Nem sok. Sok jól szituált gyerek jár oda, de azok nem feltétlenül sznobok. A Móricz, na ott sok a sok Rózsadombi patkányfejû sznob, de Városmajorira nem jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszokat :) , és kb milyen átlag kell és milyen felvételi pontszám hogy felvegyék az embert a Városmajoriba?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!