Találatok a következő kifejezésre: Sok helyen hogy az a (167 db)

Sok helyen Látom ezt a bizonyos FPS-t de nem tudom mi ez, mit jelent és hogy az a jó ha sok az FPS egy játéknál vagy ha kevés?

Legjobb válasz: fps - frame per second képkocka per másodperc. lényegében minél nagyobb annál jobb. ha nagyon alacsony, akkor szaggat a játék Hasznos lehet még a maximális FPS (frame per second = kép per másodperc) érték állítása is, amelyet a konzolban a /com_maxfps * beírásával lehet megszabni (a csillag helyére a kívánt érték kerül). Ez azonban csak akkor fog mûködni, ha ki lett kapcsolva a menüben a "függõleges szinkronizálás" (vertical sync). Az aktuális FPS érték megjelenítését /cg_drawfps 1 beírásával lehetséges bekapcsolni, az egyes helyére nullát írva pedig eltüntetni.

fps - frame per second képkocka per másodperc. lényegében minél nagyobb annál jobb. ha nagyon alacsony, akkor szaggat a játék Hasznos lehet még a maximális FPS (frame per second = kép per másodperc) érték állítása is, amelyet a konzolban a /com_maxfps * beírásával lehet megszabni (a csillag helyére a kívánt érték kerül). Ez azonban csak akkor fog mûködni, ha ki lett kapcsolva a menüben a "függõleges szinkronizálás" (vertical sync). Az aktuális FPS érték megjelenítését /cg_drawfps 1 beírásával lehetséges bekapcsolni, az egyes helyére nullát írva pedig eltüntetni.
Elozo:Ugye tudod, hogy nem csak Cod van a vilagon, es kb a cod az egyetlen jatek, amibe ezt igy kell megnezni.Bar PC-n reg jatszottam, legutoljara cod4-el, de akkor meg nem ismertem mas ilyen jatekot, hogy konzolt megnyitom, stb.Amugy 30 folott mar jo az FPS, de azert a 60 megjobb, annal nagyobb meg mar felesleges
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen hasznosak voltak az információk és máris okosabb lettem :)

Pályakezdő nő vagyok, 7 állásinterjún voltam, 5 helyre személyesen bevittem az életrajzomat, 50 helyre küldtem el az önéletrajzomat és még nincs munkám, párom szintén pályakezdő sok helyre elküldte de a 2. állásinterjú után van munkája, hát hogy van ez?

Azért mert n? vagyok én azért kapok nehezebben állást?

Legjobb válasz: hát attól is függ, mi a végzettséged neki, és neked. mert egy mérnök könnyen talál munkát, egy tanár kevésbé.

hát attól is függ, mi a végzettséged neki, és neked. mert egy mérnök könnyen talál munkát, egy tanár kevésbé.
Nem mindenkinek könnyû az álláskeresés. Jó, ha suli után egybõl adódik a munkahely, de nem mindenhol van ez így. Nekem sem elsõre sikerült, rengeteg helyre beadtam a jelentkezésemet. Én azt tapasztaltam, hogy sokkal könnyebb helyzetben van az, akinek az egyik ismerõse már bent van, így legalább van némi rálátása az adott munkahelyre. Utcáról nem mindig hoznak be embereket. (van amikor már elõre tudják, hogy kié lesz az állás, de mégis meghirdetik).
Lehet nehezebb egy nõnek, de nem csak ezen múlik. Egyforma a végzettségetek, szakmai tapasztalatotok(gyakorlati hely esetleg), nyelvtudásotok?
Nem.
szerintem se .. mitõl is érezné meg :/ fordult már elõ hogy régi barát/barátnõ eszembejutott és aznap rámírt vagy h nekem mondták h ma gondolt rám pedig nem is azért írtam neki h mizu meg stb hoogy nem ilyen kifogásos rádgondolok volt de ezek puszta véletlenek :) nem tudom kire gondolsz ennyire de ha szerelmes vagy pl akkor az ember hajlamos a boléhából elefántot csinálni és minden apróságra azt hinni hogy a SORS :DD meg van az a mondás hogy ha álmodsz valakivel az azért van mert veled szeretne lenni .. éna volt pasimmal álmodok és õ tuti nem akar velem lenni..
Elég ha minden másnap vagytok együtt mert mindennap nem termelõdik olyan sok sperma.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:DD!
Én amikor babás lettem abban a hónapban 2* voltam együtt a férjemmel.De szerintem nem kell ennyire gépiesen dolgozni a babaprojekten.Akkor szexeljetek, amikor igénylitek.Ha naponta többször, akkor naponta többször, ha csak hetente egyszer, akkor csak hetente egyszer.A fontos, hogy szeressétek és kívánjátok egymást.Ez a szex lényege, és enélkül a baba sem fog jönni.
mi is minden másnap voltunk eggyütt ebbe a hónapba de az eredményt még nem tudjuk.Az elõzõ válaszadónak meg üzenem hogy a jól idõzitett erõszakbol is lehet gyerek és a nö részéröl akkor igen kevés az élvezet.
Nincs azzal semmi baj szerintem.
HA néha csinálod nem baj, ha minden éjjel elõfordulhat, mondjuk ha nincs nõ huzamosabb ideig és csak ez nálad a "szex", akkor bármilye4n kevésszer csinálod hozzászoksz, próbálj másra is maszturbálni, de a legjobb keress egy csajt :) Amúgy ha kialakul, az sem végleges, de nehéz lesz vele leállni és miután leálltál 2-3 hónap mire újra rendesen mûködsz, kérdés, hogy ezt a lány megvárja.
A kérdező hozzászólása: de ha megpróbálok errõl leszokni vagy kevesebbet csinálni akkor még egy meztelen nõre is felállhat, nem? Mert talán még 2éve sincs hogy nézek. Amúgy olyan is van hogy pl a tanárnõnél egy kis merevedés:) szóval nem hiszem hogy ez már kialakulhat nálam
Függõséget okoz, létezõ betegség nézz utána. Hozzászoksz, akár hogy tudod, hogy nem a valóság. Mint a pavlov kutyája a tested össze fogja kötni a pornóval a kielégülést. És ha ott lesz elõtted egy meztelen nõ nem fog rá felállni és nem fog izgatni, mert a nem olyan erõs vizuális inger, mint a pornó. Nem buta vélemény, létezõ "betegség" utána is lehet olvasni, egyre gyakoribb probléma, fõleg a fiatalok körében.
Ez buta vélemény, hogy le kéne szokni róla. Miért ne néznéd, ha kedved telik benne?
És arra figyelj, hogy pornó nélkül is simán tudj önkielégiteni. Ne forduljon elõ az, hogy pornó nélkül már nem is élvezed annyira, tehát ne szokj hozzá/légy függõje annak az erõs vizuális ingernek
apuci jól megmondta. dobok is egy pacsit neki. nézzed a pornót, csak ne vonatkoztass el a valóságtól.
Nem gond, ha rendbe tudod magadban tenni a dolgokat. Nagyfarkú, izmos csávók és szép, mindent megtevõ lányok vannak benne. Az élet gyakran nem ilyen. Ha el tudsz ezektõl vonatkoztatni és senkire nem erõlteted rá azokat a dolgokat, amiket ott láttál, akkor nézheted PC romlásig. De nézd meg azt az oldalt! Sajnos tele vannak olyan kérdésekkel, amiket az ilyen filmek alapján tesznek fel a tudattalan, tapasztalatlan fiúk és lányok. Lehet nézni, csak ezt nehezen állja meg egy mai fiatal. Azt gondolja, hogy ki lehet próbálni valakin. Na, ez már baj lehet, ha ez erõszakos cselekvésbe megy át! És sosem tudni, hogy ki hajlamos rá és ki nem, ki most, ki a jövõben! 44/F
Aki ezt írja, annak van párja, és nem gondol bele a következményekbe.
A kérdező hozzászólása: Még szûz vagyok és tudom hogy egy szex amikor a két partner szereti egymást akkor az teljesen más mint amikor szenvednek a nõk a pornóban, de valahogy jobban érzem magam tõle és megnyugtat... Ezért végzem el két naponta
Én le nem szokok, úgyse jön össze semmi hölgy, marad nekem online játék és odvas tölgy.
Mert eltorzult képet vetít ki ami beleég az agyadba
Ti tapasztalatból beszéltek, vagy csak írogattok? Én 4-5 éve nézek pornót és van partnerem is. És akkor mi van? 20 éve még együtt néztük, de õ leszokott róla. Nem vagyok erõszakosabb, nem kívánok tõle olyat, amit õ nem akar. A pornónézés engem érdekel. Nem maszturbálok rá. Ha magamhoz nyúlok, akkor is a páromra gondolok (általában). Úgy látszik én vagyok a kivétel ... aki erõsíti a szabályt. Mondjuk pont ez az, hogy nincs szabály, csak "elvárás", meg "figyelmeztetés". 44/F
Saját zsírszövettel is lehet nagyobbítani
A kérdező hozzászólása: Ohh... hogy még ennél is kevesebbet mutasson a mérleg? :/ Akkor inkább többet gyûjtök majd. Mindenesetre köszi a választ.
Azért van így feltüntetve az ár, hogy lásd a valódi árkülönbséget. Bármelyik cég bármelyik implantátumot be tudja rendelni (így azok körülbelüli ára ugyan annyi azonos tipus, márka esetén). Az hogy a doki mit választ, csak rajta és a Te igényeiden múlik.

Miért isteníti mindenki a menhelyi kutyákat? Sok helyen láttam (válaszok) : " A menhelyi kutya sokkal okosabb és jobb mint a fajtiszta. " szóval az ilyeneket nem értem. Ti hogy vagytok ezzel?

persze nem a 20000 forintos szaporított kutyákra gondolok!

Legjobb válasz: Mindenki? ki az a mindenki? miért kell általánosítani? Voltak már hasonló kérdések, és persze 1-2 ostoba kreténen kívül "mindenki" pont azt részletezi hogy egyik sem "jobb". Mind a kettõben van plusz és mínusz. Akinek konkrét elképzelése, terve van, egy adott fajtát akar, kívül-belül annak a fajtatiszta lesz a "legokosabb, legjobb, legaranyosabb stb..." Aki egyszerûen egy hû társat szeretne, aki hálás a meleg otthonért, és szeretetért annak a menhelyi lesz a tökéletes.

Szerintem nagyon eltúlzod ezt a dolgot, persze én is tapasztaltam már ilyen szélsõséges véleményeket, de a válaszból ki is derült, hogy az illetõ nem egy szellemi óriás. De ez akkor is ritka. Nekem fajtatiszta kutyám van, elõtte örökbe fogadott kutyám volt. Egy kutya legyen jól nevelt, onnantól engem nem érdekel, hogy milyen fajta, vagy fajtatiszta e. Egyik sem "jobb", minden a gazdin múlik, hogy mit hoz ki a kutyából.
Mindenki? ki az a mindenki? miért kell általánosítani? Voltak már hasonló kérdések, és persze 1-2 ostoba kreténen kívül "mindenki" pont azt részletezi hogy egyik sem "jobb". Mind a kettõben van plusz és mínusz. Akinek konkrét elképzelése, terve van, egy adott fajtát akar, kívül-belül annak a fajtatiszta lesz a "legokosabb, legjobb, legaranyosabb stb..." Aki egyszerûen egy hû társat szeretne, aki hálás a meleg otthonért, és szeretetért annak a menhelyi lesz a tökéletes.
A mindenki kicsit erõs! Van mentett keverékem és fajtatiszta munkakutyám is. Sosem állítanék ilyet, hogy bármelyik is jobb. Viszont mikor azt olvasod, hogy akar egy ilyen-olyan kutyát 20 ezerért, akkor inkább azt mondod menhely/fajtamentés. És ez kifejezetten a kérdezõnek szól! Ezzel a mondattal: " A menhelyi kutya sokkal okosabb és jobb mint a fajtiszta. " nem tudok mit kezdeni. Biztosan így gondolta, ez egy vélemény. Ha te meg azt mondod, hogy x fajta és xy tenyésztõ a legjobb, az meg a tiéd. Szerintem meg kutyája válogatja.
Emberi gyarlóság. Olyasmi , mint az " én fajtám a legjobb, legokosabb", stb.
Aki ilyet tesz, annak egyértelmûen kisebbségi komplexusa van. Az a tévképzetük, hogy lesajnálják a kutyájukat, így képesek teljesen valótlan dolgokat állítani (lásd. menhelyi kutyák okosabbak, egészségesebbek stb.), csakhogy bebizonyítsák, hogy az õ kutyájuk a legjobb. Én pl. szeretem a kiszámíthatóságot, és nem szeretnék zsákbamacskát. Így alaposan utánanézek a kutyám származásának, tenyészetének, hogyha lehet, ne érjen meglepetés. Sok kutyás ismerõsöm szól be, hogy miért nem hozok el inkább a menhelyrõl valamilyen kutyát, ha csak hobbikutya lesz, merthogy mennyivel jobbak azok. Nem bírák felfogni, hogy én egy vélhetõen egészséges labrador kölyköt szeretnék. Ha nem lenne konkrét elképzelésem, akkor menhelyre mennék (bár kölyköt szeretnék mindenképpen, és jó lenne tudni kb. mekkorára nõ, és milyen vérmérsékletre számíthatok). Egyszerûen nem fér a fejükben, hogy miért van konkrét elképzelésem, miért szeretnék fajtatisztát, ha "csak" társ kell. El kell engedni a fül mellett.
Eléggé megoszlanak a vélemények, de ez a fajta rendeltetésétõl függ. Ha valaki agility, obedience, dog dancing, mondioring "bajnok" kutyát szeretne (nagyszabású versenyeken megmérettetni) akkor a menhelyivel nem tud sok mindent kezdeni. Viszont aki csak hobbyra szeretne egy hétköznapi barátot, társat aki szereti és ragaszkodik hozzá akkor a menhelyi lesz a tökéletes. Imádom a munkakutyázást, dobermannom van akivel készülünk az IPO-ra, egy menhelyivel ezt nem lehetne megoldani, mert nem alkalmas rá.
Mert kisebbségi érzésük van és azt hiszik hogy mindenki lenézi õket ezért támadnak. Mikor a kutyát sem érdekli, hogy kinek milyen ebe van csak hagyják békén a másikat. Bunló emberek mindenhol vannak, tehát ha mégis találkozik valami beszólással az nem a kutya miatt van, mert az ilyen emberek másba is belekötnek.
Kedves utolsó.! Mibõl gondolod, hogy a menhelyi kutya nem alkalmas a HPO vizsga letételére. Sosem azt kell nézni, hogy az a kutya kivülrõl milyen, hanem azt, hogy mi van a fejében. Mellesleg örülök, hogy dolgozik a dobermannod, remélem egyre többen rájönnek arra, mitõl teljesedik ki a fajta!!!!
Én azokat nézem le, akiknek csak az xy fajta a kutya... Szerintem szomorú, hogy emberek képesek százezreket adni egy kutyáért, vagy macskáért, közben pedig háromszorannyit elaltatnak a menhelyeken... Oké, ha neki az tetszik, legyen, meg ha megteheti, csak ne nézzük már szarnak azokat a kutyákat, amik a menhelyen vannak... Szerintem ugyanolyan jók, és inkább azokat kéne elhozni, hogy jobb életük legyen, mert az út szélén kirakott kutya nem fog tenni a szaporodás ellen, de a tenyésztõ valszeg igen, ha nem lesz vevõ...
Hogyan lehet egy kutyát túl tenyészteni??????
szerintem mindegy hogy milyen fajta ha a gazdája szereti nekem is van egy keverékem és imádom õt kettõ éve boldogít engem és az az ember aki "fikázza" a keverékeket az egy bunkó
Azért mert sok fajtatiszta állat már túl van tenyésztve és az már nem olyan jó, de szerintem aki ezt íta nem úgy általában a menhelyi kutyákra gondolt(, de ha igen akk vszeg úgy h azok ragaszkodóbbak), hanem a keverékekre, nekik a genetikai állományuk is jobb és nincs az a nagy túltenyésztés..
A kérdező hozzászólása: ksözi.. :)
Õ pont arra készül de nem mondta hogy versenyezni nem akar, és a lényeg az általánosságban van mint ahogy a saját kutyája említése elõtt az a válaszoló is általánosságban beszélt. Lehet, hogy akár talán van egy-két kutya a menhelyen amelyik alkalmas ilyenekre komoly szinten, csak akiket ez érdekel azok nem engedhetik meg hogy lottózanak a kutyával. Rengeteg dolognak kell klappolni. Nem tudom miért nem lehet ezt elfogadni, ettõl a menhelyi kutya nem lesz rosszabb.
Én erre a mondatra válaszoltam kedves utolsó: ...dobermannom van akivel készülünk az IPO-ra, egy menhelyivel ezt nem lehetne megoldani, mert nem alkalmas rá. Szó nem volt versenyrõl.
Kedves utolsó, itt nem csak vizsgáról van szó hanem VERSENYEKRÕL! Miért nem lehet végre elfogadni hogy ilyenekre igenis a fajtatiszta kutyák a tökéletesek? Nem igaz, hogy miért kell ennyit nyavajogni ezen, meg felháborodni. Én sem háborodok fel hogy a kutyám nem tud teszem azt vadászni mert terelõ kutya és nem akarom minden áron belepréselni... -.- Már ezerszer felsoroltuk hogy miért nem jók erre az ilyen kutyák...
A kérdező hozzászólása: Jéé. Azt vártam hogy majd mindenki oltogat hogy mennyivel jobb is a menhelyi :D de nem.. Köszi mindenkinek aki eddig válaszolt! :) ) am. nekem is egy menhelyi kevim meg egy fajtiszta spanim (tenyésztõtõl, nem szaporítótól!)
Inkább ugy mondanám, hogy emelkedik a beltenyészeti mutató.

Azt olvastam sok helyen hogy a koxokat ha 2 külömbözőt kombinálnak akkor jobb és nagyobb hatása lesz. Anabol-t mivel lenne jó kombinálni?

Hülye válaszokkal kiméljetek nem azért teszem fel a kérdést hogy semmit ne tudjak meg csak olvassam a hülye dumákat.

Legjobb válasz: GreenTea Egyértelmû, hogy ha 2 vagy több cuccot tolsz, akkor nagyobb és jobb hatása lesz. Ezért nem értem azokat az idiótákat, akik csinálnak egy kúrát csak stanából, vagy danabolból. Mivel nincs saját tapasztalatom a szteroid fogyasztással kapcsolatban, nem mondok semmit arra, hogy mivel kéne kombinálni.

GreenTea Egyértelmû, hogy ha 2 vagy több cuccot tolsz, akkor nagyobb és jobb hatása lesz. Ezért nem értem azokat az idiótákat, akik csinálnak egy kúrát csak stanából, vagy danabolból. Mivel nincs saját tapasztalatom a szteroid fogyasztással kapcsolatban, nem mondok semmit arra, hogy mivel kéne kombinálni.
Altalaban szemest szoktak valami tesztoszteronnal. A regi idokben naposimot deca-val, van susta-val. Elveileg ezek egymas hatasat segitik. Azert nagyon ovatosan kell ezeket mert nem jatek, es sok a hamisitvany is.
Inkább edzenél a koxok helyett -.-" lusta, szánalmas ember vagy.Biztos, h nem segítek neked ilyen kérdésben.Remélem senki nem fog neki segíteni! Ebben a témakörben a sportolók vannak nem a szteroidos senkik.
a hülye duma a kérdésednél kezdõdik! kox-al kapcsolatos kérdésre akkor válaszolok ha kb így néz ki! "Sziasztok!8 éve edzek, kaja, edzés és pihenés maximálisan rendben!úgy érzem nem fejlõdök!" esetleg "versenyre készülök"! lusta, strandszezonra készülõ, koksztól csodát váró embereknek mit kéne mondani? semmit nem fog hozni ilyen hozáállással tehát felesleges pénzkidobás!
Kérdezõ, nézd meg! nem hosszú, de nagyon ajánlott! http://www.youtube.com/watch?v=yHnmsrMbqLY

Sok helyen halottam azt, hogy az első szeretkezés után a lány már nem kívánta annyira vagy egyáltalán nem is kívánta a szexet. (folyt. Lent)?

Én a napokban veszítettem el. Els? igazi szerelmemmel. Igaz hogy fájt de most viszont nagyon kívánom ?t. Ennyire más lennék a többi lányhoz képest?

Legjobb válasz: Hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni?:D ne égesd inkább magad...jó nagy hülyeséget írtál, looser

Hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni?:D ne égesd inkább magad...jó nagy hülyeséget írtál, looser
Igen, ez a medvedisznóemberré válás elsõ jele! Késõbb kezd majd kiszõrösödni a bokád, amit nem lehet majd lenyesni sem, aztán a hasad, a nemiszerved annyira, hogy denevérek költöznek bele, aztán a hónaljad, és utána szépen fokozatosan a többi testrészed is, majd a szemgolyód, és csak szaglás alapján fogsz tudni tályékozódni, és hallás alapján esetleg. Ezután nem csak a szexet, hanem a lóhúst is kívánni fogod, ezért ösztönösen be fogsz törni a huszártanyákra lovakért, amiket megehetsz. Egy bizonyos idõ múlva meg már emberekkel fogsz táplálkozni, majd medvedisznóemberekkel is, majd megeszed a fejed!!!
Miért lennél más aranyom?Ne általánosíts már, te csak egy senki vagy ugyanúgy, és elég xar h így látod a dolgokat:D
Hogy sok helyen hallasz valamit az úgy van?
Én velem is az volt h pont h kívántam utána nagyon is :) szerintem z nem kívánja akinek nem volt túlságosan jó élmény... :( 16/L
A kérdező hozzászólása: Utolsónak köszi a válaszát :) na igen velem is ez van ... nem volt kellemes élmény de mivel Vele volt annyira kívánom :D
15/F vagyok de szerintem ez csak akkor van a lányoknál, ha az elsõ alkalom ratyira sikerül, mert azt hiszik hogy mindig olyan lesz ezért nem kívánják. De ha neked jó volt az elsõ akkor természetes hogy kell neked a többi alkalom is. Szerintem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!