Találatok a következő kifejezésre: Sok helyen hogy a (304 db)

Miért olvasom sok helyen, hogy a regressziós hipnózis kockázatos?

Volt már valaki ilyenen?

Legjobb válasz: Idõnként világvégéhez vezet. :)

Idõnként világvégéhez vezet. :)
hmm.. ez engem is érdekelne, bár a hipnózis maga inkább tartozik a "tudomány" témakörbe mintsem az "ezotéria"-ba :) )
Nehogy úgy maradjon?
amenyire én tudom a hipnózisokban nem lehet "úgy maradni"...
Gondolom sokkolhat téged az, hogy visszavezetnek elõzõ életeidbe, vagy a két inkarnáció közti állapotba. Szerintem lelkileg elég fejlettnek, erõsnek kell lenni ahhoz, hogy ezt fel tudjuk dolgozni. Én sajnos még nem voltam ilyenen, de szívesen kipróbálnám. Pl. te el tudod azt képzelni, milyen lehet a két élet között, a semmiben, ürességben lebegve? Olyankor az embernek állítólag öntudata sincs!
Szia! Én kipróbáltam önhipnózissal, segítségével, úgy, hogy 7 éve rendszeresen meditálok és jógázom. Elég nyitott is vagyok e tekintetben szellemileg, de számomra ijesztó élmény volt, és egy ponton túl erõszakkal "visszahoztam magamat". Szinte pánikrohamom volt mikor kinyitottam a szemem.Azóta nem tudok tovább lépni, pedig semmi konkrét rossz dolgot nem láttam, csak megijedt az agyam "tudatos része".
agi91babe, ha megengeded hogy elmondjam a véleményemet, nem tanácsomat, de talán ha elgondolkozol rajta akkor esetleg segíthet.... azt mondom hogy érdemes lenne szembenézned ezzel mégegyszer! csináld meg újra! valószínûleg azért nem tudsz rajta túllépni mert félsz tõle, és a félelem visszatart, lehúz! Nézz szembe vele!

Azt olvastam sok helyen hogy a koxokat ha 2 külömbözőt kombinálnak akkor jobb és nagyobb hatása lesz. Anabol-t mivel lenne jó kombinálni?

Hülye válaszokkal kiméljetek nem azért teszem fel a kérdést hogy semmit ne tudjak meg csak olvassam a hülye dumákat.

Legjobb válasz: GreenTea Egyértelmû, hogy ha 2 vagy több cuccot tolsz, akkor nagyobb és jobb hatása lesz. Ezért nem értem azokat az idiótákat, akik csinálnak egy kúrát csak stanából, vagy danabolból. Mivel nincs saját tapasztalatom a szteroid fogyasztással kapcsolatban, nem mondok semmit arra, hogy mivel kéne kombinálni.

GreenTea Egyértelmû, hogy ha 2 vagy több cuccot tolsz, akkor nagyobb és jobb hatása lesz. Ezért nem értem azokat az idiótákat, akik csinálnak egy kúrát csak stanából, vagy danabolból. Mivel nincs saját tapasztalatom a szteroid fogyasztással kapcsolatban, nem mondok semmit arra, hogy mivel kéne kombinálni.
Altalaban szemest szoktak valami tesztoszteronnal. A regi idokben naposimot deca-val, van susta-val. Elveileg ezek egymas hatasat segitik. Azert nagyon ovatosan kell ezeket mert nem jatek, es sok a hamisitvany is.
Inkább edzenél a koxok helyett -.-" lusta, szánalmas ember vagy.Biztos, h nem segítek neked ilyen kérdésben.Remélem senki nem fog neki segíteni! Ebben a témakörben a sportolók vannak nem a szteroidos senkik.
a hülye duma a kérdésednél kezdõdik! kox-al kapcsolatos kérdésre akkor válaszolok ha kb így néz ki! "Sziasztok!8 éve edzek, kaja, edzés és pihenés maximálisan rendben!úgy érzem nem fejlõdök!" esetleg "versenyre készülök"! lusta, strandszezonra készülõ, koksztól csodát váró embereknek mit kéne mondani? semmit nem fog hozni ilyen hozáállással tehát felesleges pénzkidobás!
Kérdezõ, nézd meg! nem hosszú, de nagyon ajánlott! http://www.youtube.com/watch?v=yHnmsrMbqLY

Miért írják sok helyen hogy a HTC One S-ben 1, 7 Ghz a processzor? Nem 1, 5Ghz?

https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay..

Legjobb válasz: mert ez a telefon nagyon gyors, szinte hihetetlen hogy csak egy 1.5 ghz-s proci van benne:)

mert ez a telefon nagyon gyors, szinte hihetetlen hogy csak egy 1.5 ghz-s proci van benne:)
Kétféle procival létezik, van egy S4 1, 5 Ghz (ez a jobb, újabb), és van a S3 1, 7 Ghz (ez kapható nálunk). http://mobilarena.hu/hir/htc_one_s_regebbi_processzorral_is... http://mobilarena.hu/hir/one_s_regebbi_processzorral_is.html
Mensitõl.
menstruációtól. Valahol azt olvastam, hogy ha pontosan volt peteérés, akkor 5 hét 6 naposan látható a szívmozgás.

Ha frissitem az androidot az xperia u telefonon marad még hely másnak? Volt olyan akinek sikerült, mert sokan panaszkodnak, hogy a wifi nem mükődött frissités után.

Legjobb válasz: Nekem gingerbreadon volt a wifivel probléma. Néha hiába nyomtam be a wifit, nem érzékelte, csak kb. 3.ra. ICSre frissítettem pc companionnal és megjavult. Elég döcögõsen indult, de két nap elteltével jó lett. Már nem cserélném vissza, megszoktam ezt. Szóval én nem vettem észre h kevesebb helyem lenne, vagy bármi romlott volna.

Nekem gingerbreadon volt a wifivel probléma. Néha hiába nyomtam be a wifit, nem érzékelte, csak kb. 3.ra. ICSre frissítettem pc companionnal és megjavult. Elég döcögõsen indult, de két nap elteltével jó lett. Már nem cserélném vissza, megszoktam ezt. Szóval én nem vettem észre h kevesebb helyem lenne, vagy bármi romlott volna.

Szeretném megkérdezni, hogy a parabének ilyen kényes helyen, ahol alkalmazzuk, nem okoznak e problémát, mert sok helyen olvasom a neten, hogy mennyire károsak, rákkeltőek stb. Esetleg tudna-e olyan készítményt ajánlani amelyikben ez nincs és mégis ilyen h

Szeretném megkérdezni, hogy a parabének ilyen kényes helyen, ahol alkalmazzuk, nem okoznak e problémát, mert sok helyen olvasom a neten, hogy mennyire károsak, rákkeltőek stb. Esetleg tudna-e olyan készítményt ajánlani amelyikben ez nincs és mégis ilyen hatással bír?

Legjobb válasz: Az az igazság, hogy a parabénekkel kapcsolatban felreppent „rákkeltő” képességre nincs semmiféle konkrét, tudományosan is megalapozott bizonyíték. Viszont a mai internetes világban a rossz hír gyorsan terjed, s utána már nehéz helyreállítani valaminek a renoméját. Ha rákkeltő lenne a parabén, akkor már rég tiltólistára került volna a hatóságok által, és főleg nem engedélyeznék olyan készítményekben …

Olvass tovább »

Az az igazság, hogy a parabénekkel kapcsolatban felreppent „rákkeltő” képességre nincs semmiféle konkrét, tudományosan is megalapozott bizonyíték. Viszont a mai internetes világban a rossz hír gyorsan terjed, s utána már nehéz helyreállítani valaminek a renoméját. Ha rákkeltő lenne a parabén, akkor már rég tiltólistára került volna a hatóságok által, és főleg nem engedélyeznék olyan készítményekben … Olvass tovább »
Nincs azzal semmi baj szerintem.
HA néha csinálod nem baj, ha minden éjjel elõfordulhat, mondjuk ha nincs nõ huzamosabb ideig és csak ez nálad a "szex", akkor bármilye4n kevésszer csinálod hozzászoksz, próbálj másra is maszturbálni, de a legjobb keress egy csajt :) Amúgy ha kialakul, az sem végleges, de nehéz lesz vele leállni és miután leálltál 2-3 hónap mire újra rendesen mûködsz, kérdés, hogy ezt a lány megvárja.
A kérdező hozzászólása: de ha megpróbálok errõl leszokni vagy kevesebbet csinálni akkor még egy meztelen nõre is felállhat, nem? Mert talán még 2éve sincs hogy nézek. Amúgy olyan is van hogy pl a tanárnõnél egy kis merevedés:) szóval nem hiszem hogy ez már kialakulhat nálam
Függõséget okoz, létezõ betegség nézz utána. Hozzászoksz, akár hogy tudod, hogy nem a valóság. Mint a pavlov kutyája a tested össze fogja kötni a pornóval a kielégülést. És ha ott lesz elõtted egy meztelen nõ nem fog rá felállni és nem fog izgatni, mert a nem olyan erõs vizuális inger, mint a pornó. Nem buta vélemény, létezõ "betegség" utána is lehet olvasni, egyre gyakoribb probléma, fõleg a fiatalok körében.
Ez buta vélemény, hogy le kéne szokni róla. Miért ne néznéd, ha kedved telik benne?
És arra figyelj, hogy pornó nélkül is simán tudj önkielégiteni. Ne forduljon elõ az, hogy pornó nélkül már nem is élvezed annyira, tehát ne szokj hozzá/légy függõje annak az erõs vizuális ingernek
apuci jól megmondta. dobok is egy pacsit neki. nézzed a pornót, csak ne vonatkoztass el a valóságtól.
Nem gond, ha rendbe tudod magadban tenni a dolgokat. Nagyfarkú, izmos csávók és szép, mindent megtevõ lányok vannak benne. Az élet gyakran nem ilyen. Ha el tudsz ezektõl vonatkoztatni és senkire nem erõlteted rá azokat a dolgokat, amiket ott láttál, akkor nézheted PC romlásig. De nézd meg azt az oldalt! Sajnos tele vannak olyan kérdésekkel, amiket az ilyen filmek alapján tesznek fel a tudattalan, tapasztalatlan fiúk és lányok. Lehet nézni, csak ezt nehezen állja meg egy mai fiatal. Azt gondolja, hogy ki lehet próbálni valakin. Na, ez már baj lehet, ha ez erõszakos cselekvésbe megy át! És sosem tudni, hogy ki hajlamos rá és ki nem, ki most, ki a jövõben! 44/F
Aki ezt írja, annak van párja, és nem gondol bele a következményekbe.
A kérdező hozzászólása: Még szûz vagyok és tudom hogy egy szex amikor a két partner szereti egymást akkor az teljesen más mint amikor szenvednek a nõk a pornóban, de valahogy jobban érzem magam tõle és megnyugtat... Ezért végzem el két naponta
Én le nem szokok, úgyse jön össze semmi hölgy, marad nekem online játék és odvas tölgy.
Mert eltorzult képet vetít ki ami beleég az agyadba
Ti tapasztalatból beszéltek, vagy csak írogattok? Én 4-5 éve nézek pornót és van partnerem is. És akkor mi van? 20 éve még együtt néztük, de õ leszokott róla. Nem vagyok erõszakosabb, nem kívánok tõle olyat, amit õ nem akar. A pornónézés engem érdekel. Nem maszturbálok rá. Ha magamhoz nyúlok, akkor is a páromra gondolok (általában). Úgy látszik én vagyok a kivétel ... aki erõsíti a szabályt. Mondjuk pont ez az, hogy nincs szabály, csak "elvárás", meg "figyelmeztetés". 44/F

Miért használ sok orvos a terhesség megállapításhoz hasi ultrahangot, ha sok helyen olvasni a kismamák körében, hogy nem lehetett látni és a hüvelyi jobb? Miért kockáztat akkor egy orvos, hogy ne észleljen egy terhességet?

Legjobb válasz: Mert a hüvelyi adott esetben a gyenge méhszáji erekben bevérzéseket okozhat. A mi praxisunkban nem használunk hüvelyi fejet általában. Kórházakban elõírás, de nem feltétlenül jó. Hacsak nincs valakinek ránézésre is nagyon vastag hasfala, vagy nem borzasztó ócska a gép, akkor a hasi tökéletes. (Saját tapasztalat: az én terhességem 5+5 hetesen embrióstól, pulzálásostól és szikhólyagostól látszott hasin, tökéletesen. És a legtöbb nõé látszik. Persze ha kétely merül fel, még mindig lehet hüvelyit csinálni.) 35 hkm

Mert a hüvelyi adott esetben a gyenge méhszáji erekben bevérzéseket okozhat. A mi praxisunkban nem használunk hüvelyi fejet általában. Kórházakban elõírás, de nem feltétlenül jó. Hacsak nincs valakinek ránézésre is nagyon vastag hasfala, vagy nem borzasztó ócska a gép, akkor a hasi tökéletes. (Saját tapasztalat: az én terhességem 5+5 hetesen embrióstól, pulzálásostól és szikhólyagostól látszott hasin, tökéletesen. És a legtöbb nõé látszik. Persze ha kétely merül fel, még mindig lehet hüvelyit csinálni.) 35 hkm
Persze. Gyanújelek vannak, vastagabb nyálkahártya, felritkulás, petezsák szabályos szélekkel, szikhólyag. Ha semmi nincs ezek közül, akkor nagyon ritka, hogy ennek ellenére fennállna a terhesség. Hat hetesen minimum petezsáknak látszódnia kell, ennek tökéletesen egyértelmû ultrahang képe van. Hasi ultrahangon egyébként olyan 70-80%-ban már az elmaradt menstruáció napján látható egy jellegzetes képlet, amely terhességre utal, persze ilyenkor ennek a hiánya még semmit nem zár ki. De ha hat hetes a terhesség (és valóban annyi, nem lett elszámolva, nem késõi peteérésbõl fogant a gyermek) akkor már látszanak egyértelmû jelek, én azt gondolom hasin is. Ha ilyet valaki kijelent, akkor annak oka van, vagyis semmi olyat nem látott, ami terhességre utal. Persze ha nem hat hetes volt adott idõben a terhesség, akkor nem is feltétlenül elvárható, hogy lásson bármit is. De arról meg nem tehet.
Hát, nem tudom, ha ennyire biztosan ki meri jelenteni akkor minden bizonnyal semmi nem látszott, mert nem látom be, hogy ha bármit is látni vélt volna, miért állítja az ellenkezõjét. Ha mégis terhes, és csak az orvos nem vette észre, akkor ez nyilván egy diagnosztikai hiba, de semmilyen következménye nincsen lényegében. Tehát mûhibának nem nevezném.
Semmilyennel. :) Az õ döntése, hogy ezután néz-e vaginális fejjel is egy uh-t, vagy esetleg késõbbi kontroll mellett dönt - mindkettõ helyes döntés, bár ha valóban hat hetes a terhesség, és nem kevesebb, akkor én inkább a késõbbi kontrollt választanám. Ha semmi nem látszik, sem petezsák sem szikhólyag, akkor egyébként garantáltan nem hat hetes, vagy nincsen szó csak biokémiai terhességrõl. Ha ezek látszanak, akkor a következõ uh-n minden bizonnyal az embrió is látszódni fog.
Ó hát igazán nincs mit, szép estét Neked! :)
Bocsi az offért, de tudnál nekem is segiteni? Én elvileg 4+3 napos vagyok. 3 napja a doki nem látott, csak felritkulást, jövöhétre visszarendelt. Menjek jövõhéten is, de akkor elvileg csak petezsákot lát, vagy elég, ha jövõ utáni héten megyek? em árt a hüvelyi UH a babának?
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem, hogy úgy nem veszi észre, hogy azt mondja, hogy nem terhes és nem hívja vissza.
A kérdező hozzászólása: Mert egy terhesség megállapításakor, ha nem lát embriót, lehetnek még más jelei a terhességnek, amit a hasi ultrahangon is látni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Ma olvastam, hogy volt akinek a 6 hetes terhességét nem látta az orvos hasi ultrahangon. Az orvosra nézve, ez milyen következményekkel jár?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az infókat! :)
Nálunk hasi uh van és 6+6-on simán látta a doki, szívhang is volt és a babó 10 mm.
4 hetesen a felritkulás bõven jó, én a helyedben két hét múlva mennék vissza. :)

Hogyha sok hely van a merevlemezen akkor igaz hogy egy játékba több az FPS-em?

Hogyha PL: a helyi lemez D-re szoktam rakni filmeket,játékokat és már alig van hely a merevlemezen akkor kevesebb egy játékba az FPS-em?

Legjobb válasz: Nem igaz.

Nem igaz.

A sötét- középszőke hajszínre miért mondják sok helyen, hogy barna?

Legjobb válasz: én is azt hittem hogy barna:D amig nem mondta a fodrász hogy középszõke hajam van:D

én is azt hittem hogy barna:D amig nem mondta a fodrász hogy középszõke hajam van:D
bocsi.sötétszõkét akartam. pont ilyen:http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://forum.sanomabp.hu/..
nekem ettõl is világosabb a hajam, de szerintem világosbarna...:D de ha ez, amit linkeltél, sötétszõke, akkor milyen a barna?:O:D
jaj kit érdekel? fodrász nyelven is csak azért hívják így, mert 10 színmélység van, nem fogják úgy hívni, hogy söttétbarna középbarna középközépbarna, jdfhdBARNA stb. igy egyszerubb. de fodrásznyelven a sotétszoke az igenis világosbarna, mert ha megnézzuk a barna szinu macit a sarokban, ahhoz hasonlit a legjobban, nem pedig a szoke barbibabához. azért.
A kérdező hozzászólása: http://www.fotosearch.hu/bigcomp.asp?path=UNM/UNM115/u114501.. pl ilyen a barna
A kérdező hozzászólása: mindig vannak ilyen idegesítõ napiszarosok
A kérdező hozzászólása: Most macikhoz akarod hasonlítgatni a hajszíneket?Vigyek magammal mindig egy ilyet, hogy nézegessem a népek haját...hm...a maci ennél sötétebb...Ez most komoly?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!