Találatok a következő kifejezésre: Sok helyen hogy (379 db)

Tejfog tömése. Miért olvasom sok helyen, hogy betömik, nekünk viszont két helyen is azt mondták, nem tömnek tejfogat?

Addig menjek, míg nem találok olyan orvost, aki megcsinálja?

Legjobb válasz: Dehogy hülyeség! Szerinted miért vannak akkor gyerekfogorvosok? an olyan tejfog, ami 12 évesen esik ki, az elsõ maradófog 6 évesen nõ ki. Nem túl jó dolog, ha 6 évig ott van a az ép fogak mellett a szuvas tejfog. Mellesleg könnyen megfertõzheti mind a tej, mind a maradófogakat. Ha idõ elõtt elveszíti a fogat, akkor pedig nem tartja fenn a helyet a maradandó fognak, ebben az esetben mint már írtam fogszabályozó kell a helyfenntartás miatt, különben torlódni fognak a fogak.

A kérdező hozzászólása: Akkor tovább próbálkozunk, hátha sikerül. Köszönöm, hogy írtatok!
Dehogy hülyeség! Szerinted miért vannak akkor gyerekfogorvosok? an olyan tejfog, ami 12 évesen esik ki, az elsõ maradófog 6 évesen nõ ki. Nem túl jó dolog, ha 6 évig ott van a az ép fogak mellett a szuvas tejfog. Mellesleg könnyen megfertõzheti mind a tej, mind a maradófogakat. Ha idõ elõtt elveszíti a fogat, akkor pedig nem tartja fenn a helyet a maradandó fognak, ebben az esetben mint már írtam fogszabályozó kell a helyfenntartás miatt, különben torlódni fognak a fogak.
A kérdező hozzászólása: Debrecenben kellene egy jó fogorvos. Az alsó 5-ös már kisebb szuvasodásnál is fájt pl. édesre és csak ecsetelték, de mást nem csináltak. Már nagy rajta a lyuk, sokat fáj. Bár nem gyulladt, de telemegy étellel, meg érzékeny az édesre, ezért sok problémát okoz. Mondták, majd kifúrják, ha "pukli" lesz rajta és kihúzzák, ha már nagyon rossz lesz...
Szerintem a kezelésével nem lenne semmi baj, ha érdeklõdõ, akkor még könnyebb is. Meg lehet mutatni neki külön-külön a dolgokat, van, hogy egy 4 éves gyerek sem nyikkan meg a szuritól, meg olyan is, hogy egy 44 éves férfit úgy kell nyugtatgatni, mert bepánikol. :) Szóval ha sikerülne találnod egy türelmes orvost, aki hajlandó betömni, nem lenne semmi gond. Nagyon gáz, hogy a klinikáról ilyen dumával elküldtek. :(
Magándokinál szerintem megoldják a problémád igaz az fizetõs és nem olcsó mulatság.Szüleidet beszéld rá hogy akár egy névnapi vagy szülinapi ajándéknak is jó lenne ha egy jobb magán fogászati klinikán megcsinálnák a dolgot.Sõt valószínû tudnának segíteni abban is hogy a késõbbi maradandó fogak ne menjenek tönkre 20éves korodra mert akinek a tejfoga hajlamos a romlásra annak általában a maradandó fog is problémásabb.És lehet különbözõ készítményekkel, technikákkal megelõzhetõ javítható a frissen fejlõdõ maradandó fog állapota és már most megtanulod hogyan vigyázz rájuk.Így sok tömés és probléma megelõzhetõ.Csak hát sajnos ez nem olcsó magándokiknál :(
Van, amikor nem tömik (pl. a szuvasodás olyan mértékû), ilyenkor ki kell fúrni és nagyon ügyelni a továbbiakban a tisztítására, hogy minél tovább meg lehessen tartani. Ha véletlenül ki kellene húzni és a maradó fog több, mint 1 év múlva nõne ki, akkor fogszabályozóval biztosítani kell a helyfenntartást. A felsõ ötösét viszont nem értem, hogy miért nem tömik, bizony tömni kell, vidd addig, amíg nem találsz olyan fogorvost, aki betömné. Hová valósi? Hátha tudunk dokit ajánlani.
Debrecenben nincs egy normális doki, amikor ott az egyetem, a fogorvosképzés? :S Egyébként nem szabad kihúzni az ötöst, mert a maradó ötös csak 11 éves körül nõ, a hatos meg ugye 6 éves kör körül. Ha kihúznák 6 évesen az ötös fogat, akkor a hatos becsúszna/bedõlne az ötös helyére, az ötös vagy nem is tudna elõtörni, vagy ha elõtörik, akkor fogíven kívül fog. Mérlegelnie kellene egy gyerekfogorvosnak és egy fogszabályozó orvosnak, hogy mi lenne a legjobb megoldás. A klinikán sincs normális gyerekfogorvos?
A kérdező hozzászólása: Voltunk a klinikán is nemrég, bár más probléma miatt (baleset), de ezt is megkérdeztem, megmutattam. Elküldtek azzal, hogy ha begyullad kifúrják. Említettem utána a gyermekklinikán ahol bent feküdt, hogy mit mondtak a fogászaton, erre a doktornõ: "Így van, tejfogat nem tömnek." A körzetit is újra megkérdeztem még a pici lyuk tömésérõl, azt mondta úgyse sikerül jól a tömés, mert nem lehet olyan precízen elkészíteni egy 5 éves izgága gyereknek és kiesik, aztán a kifúrt fog meg érzékeny lesz és jobb így.
Mi lett a vége kérdezõ? Én is debreceni vagyok. Vinném a két évesem!!!
Szerintem tejfogat hülyeség betömni.
Nekem gyerekkoromban betömték a tejfogaimat. Most más világ van, kevés a pénz az egészségügyben, spórolni akarnak, ahol csak lehet, de sajnos ott is, ahol nem lehet. Meglepõdve olvastam nemrég az oldalon, hogy minden szülõ azzal jön, hogy teljesen természetes, hogy nem tömik a tejfogat, és beletörõdnek. Én még emlékszek a gyerekkoromra...
Szegeden a "legmenõbb" rendelõben is "csak" 5-6 ezer, akkor Debrecenben is hasonló áraknak kellene lennie.
Bp-en 9-10E egy tejfogtömés, lehet, hogy vidéken olcsóbb.
A kérdező hozzászólása: Nekem is elromlott az 5-ös tejfogam, de nem fájt sosem, viszont a maradandó 6-os oldala elromlott miatta. Vajon segít majd a gyermekem esetében, ha már meglesz a 6-os foga és akkor húzzák ki az 5-öst? Vagy az 5-ös jelenléte továbbra is szükséges lenne a hely fenntartása érdekében? Féltem a maradandó fogat is és sajnálom hogy érzékeny és fájdogál.
A kérdező hozzászólása: Amúgy én mosom a fogát, (hogy tényleg tiszta legyen), végig szépen nyitva tartja, köp ha kell, öblít ügyesen, nem nyel le semmit. Elektromos fogkefétõl sem fél (zümmögés, bizsergés) fogorvoshoz szívesen megy, székbe ül, szájat nyit, tartja bár nem olyan sokáig. Szóval nem annyira reménytelen eset, bár fúrót még tényleg nem látott.
A kérdező hozzászólása: Betömték két fogát is, szép fehér töméssel. A fájdalom (érzékenység) meg is szûnt, annyira jó! Jobb lett volna hamarabb, sokat szenvedtünk vele...

12-13 hetesen ha megmondták a babátok nemét akkor mondott vmit a szonográfus/orvos hogy miből látja? Olvastam sok helyen hogy nem is a nemiszerv tér el akkor még hanem a csontozat, medence, combcsontból látják?

De mit vagy hogyan, nem tud erről vki vmit?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy az agyi kamrák fejlõdése eltérõ ütemû lány és fiú magzatoknál, de hogy pontosan ez mikor látható, azt nem tudom. Valamint a húgyhólyag máshogy helyezkedik el, de szintén nem tudom, ez mikortól látható. Ezt egyébként a nõdokim mondta, de csak a 16. héten beszéltünk a gyerkõc nemérõl.

Én úgy tudom, hogy az agyi kamrák fejlõdése eltérõ ütemû lány és fiú magzatoknál, de hogy pontosan ez mikor látható, azt nem tudom. Valamint a húgyhólyag máshogy helyezkedik el, de szintén nem tudom, ez mikortól látható. Ezt egyébként a nõdokim mondta, de csak a 16. héten beszéltünk a gyerkõc nemérõl.
Szintén a 13. héten mondták meg gyakorlatilag 100%-ra, hogy fiú. Az is lett. Nem mondta az orvos, hogy mibõl látja.
A kérdező hozzászólása: Értem. Gondolom hogy van ezek mögött valami, mert vagy 10 ismerõsömet tudok akiknek megmondták 12 hetesen a baba nemét és az is lett minden esetben. Nagy hírû jó hírû bp.i uh rendelõkben. Nem gondolom hogy csak úgy vaktában lövöldöztek, viszont utánanézve meg elvileg a 12 héten még nagyon egyformák a külsõ nemi jegyek (itt is volt nemrég egy kép). Na de VALAMIBÕL akkor csak megkülönböztették õket.
13 hét+ 2 naposan a 12 heti ultrahangon egyértelmûen látszódott, már, hogy kisfiú lesz. http://kepfeltoltes.hu/130116/Picurka_bab_nk__13_2_h._www.ke..
A 12 hetes uh-n azt mondta az orvos, hogy lát valami kukifélét, de még ilyenkor nem lehet 100%ra megmondani.De a fiúkat hamarabb észreveszik mint a lányokat.Nálunk bejött, azóta megerõsítette több orvos, hogy tuti kisfiú:) 36hkm
A kérdező hozzászólása: Uhh 3 as az tuti az?? csak mert hatalmas :DD
A kérdező hozzászólása: nem 3 as , 4 es bocsi.
Nekünk is megmondták, hogy kisfiú a 12 hetesen. azt mondta lát egy kis többletet a lába között. ha kislány lenne, akkor három vonalkát látna a lába között.

Nagyon sokszor felmerült már ez a kérdés, sok helyen, hogy vajon kielégítő-e a húsmentes étkezés, vagy sem. Ti mit gondoltok?

Sokan azt mondják, hogy nem lehet megfelelően pótolni például a b12 vitamint, mert hiába szedi külön az ember, a szervezet nem tudja olyan jól hasznosítani, mint a húsból. Mindemellett egyre többen lesznek vegetáriánusok a világban. Egy zöldségben sincs b12 vitamin, és sokan úgy gondolják, hogy az ember alapvetően mindenevőnek született, tehát a szervezete vegyes táplálkozásra van beállva, mint ahogyan ez a belek hosszúságából is adódik. Érdekelne vegetáriánusok, ha esetleg vannak az oldalon, akkor orvosok véleménye is erről. Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Na tisztázzuk, az, hogy valaki vegetáriánus nem azt jelenti, hogy vegán, ergó eszik tojást, és tejtermékeket amiben van B12-vitamin, mellé a máj raktározza ezt a vitamin és évekig kell valakinek ilyen életmódot folytatnia, hogy problémát okozzon ez. Én szimplán azért nem eszem húst, mert nem szeretem az ízét, és tökéletesen megvagyok, köszönöm. Bár a vegán étrendet tényleg nem értem, ha humánus okokból nem esznek, akkor az a megtermékenyítetlen tojás, amibõl sose lesz csirke miért kerül tiltólistára? Pölö.

Na tisztázzuk, az, hogy valaki vegetáriánus nem azt jelenti, hogy vegán, ergó eszik tojást, és tejtermékeket amiben van B12-vitamin, mellé a máj raktározza ezt a vitamin és évekig kell valakinek ilyen életmódot folytatnia, hogy problémát okozzon ez. Én szimplán azért nem eszem húst, mert nem szeretem az ízét, és tökéletesen megvagyok, köszönöm. Bár a vegán étrendet tényleg nem értem, ha humánus okokból nem esznek, akkor az a megtermékenyítetlen tojás, amibõl sose lesz csirke miért kerül tiltólistára? Pölö.
Igen ezen én is sokat gondolkodtam. Ki is próbáltam mind a vegán mind a vegatáriánus étrendet. Vegetáriánus voltam körülbelül fél évig és nem tapasztaltam semmiféle negatívumot, de pozitívumot sem. Vegán is voltam körülbelül egy hónapig, amiután olyan szinten megszállt a fáradság, hogy az ágyból alig tudtam kikelni. Igaz, nem szedtem a B vitaminokat. De arra jutottam, hogy ha már kiegészítõket kell szedni akkor ez nem lehet természetes étrend. Nem ezt szánták nekünk. Úgyhogy visszatértem a "könnyebb húsokhoz" mint hal és szárnyas, ez így nekem meg is felel. Ennek ellenére én is tudok olyanokról akik azt állítják hogy a vegetáriánus és vegán életmódtól sokkal egészségesebbek és energikusabbak. Szóval lehet hogy egyénfüggõ a dolog.
Én errõl a múlt hónapban írtam egy házi dolgozatot.Álítólag (testkontroll diamond táplálkozás szerint)a gyümölcsökben és zöldségekben egyaránt van b12 vitamin...és elegendõt ad a szervezetnek.Ha valaki gyorsan tér át a vegetáriánus életmódra akkor b12hiány tünetek léphetnek fel mert ha húst eszünk akkor 8-szor annyi b12 vitamint viszünk be a szervezetbe mint amennyi kéne.Szóval vitamin hiányod nem lesz tõle. Úgy gondolom h ha fokozod a hús fogyasztást akkor át tudsz térni.Én nem vagyok vega, minden félét eszem, húst mondjuk ritkán, inkább több gyümölcsöt meg zöldséget....és nem érzem h bármi bajom lenne tõle
A legegeszsegesebb B12 vitamin a farmokon termett, bio zoldsegeken es gyumolcsokon van. Ugyanis ezt egy bakterium termeli. A B12 vitamint szervezetunk akar 10 evig is eltarolhatja.

Miért írják sok helyen hogy a HTC One S-ben 1, 7 Ghz a processzor? Nem 1, 5Ghz?

https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay..

Legjobb válasz: mert ez a telefon nagyon gyors, szinte hihetetlen hogy csak egy 1.5 ghz-s proci van benne:)

mert ez a telefon nagyon gyors, szinte hihetetlen hogy csak egy 1.5 ghz-s proci van benne:)
Kétféle procival létezik, van egy S4 1, 5 Ghz (ez a jobb, újabb), és van a S3 1, 7 Ghz (ez kapható nálunk). http://mobilarena.hu/hir/htc_one_s_regebbi_processzorral_is... http://mobilarena.hu/hir/one_s_regebbi_processzorral_is.html

Azt olvastam sok helyen hogy a koxokat ha 2 külömbözőt kombinálnak akkor jobb és nagyobb hatása lesz. Anabol-t mivel lenne jó kombinálni?

Hülye válaszokkal kiméljetek nem azért teszem fel a kérdést hogy semmit ne tudjak meg csak olvassam a hülye dumákat.

Legjobb válasz: GreenTea Egyértelmû, hogy ha 2 vagy több cuccot tolsz, akkor nagyobb és jobb hatása lesz. Ezért nem értem azokat az idiótákat, akik csinálnak egy kúrát csak stanából, vagy danabolból. Mivel nincs saját tapasztalatom a szteroid fogyasztással kapcsolatban, nem mondok semmit arra, hogy mivel kéne kombinálni.

GreenTea Egyértelmû, hogy ha 2 vagy több cuccot tolsz, akkor nagyobb és jobb hatása lesz. Ezért nem értem azokat az idiótákat, akik csinálnak egy kúrát csak stanából, vagy danabolból. Mivel nincs saját tapasztalatom a szteroid fogyasztással kapcsolatban, nem mondok semmit arra, hogy mivel kéne kombinálni.
Altalaban szemest szoktak valami tesztoszteronnal. A regi idokben naposimot deca-val, van susta-val. Elveileg ezek egymas hatasat segitik. Azert nagyon ovatosan kell ezeket mert nem jatek, es sok a hamisitvany is.
Inkább edzenél a koxok helyett -.-" lusta, szánalmas ember vagy.Biztos, h nem segítek neked ilyen kérdésben.Remélem senki nem fog neki segíteni! Ebben a témakörben a sportolók vannak nem a szteroidos senkik.
a hülye duma a kérdésednél kezdõdik! kox-al kapcsolatos kérdésre akkor válaszolok ha kb így néz ki! "Sziasztok!8 éve edzek, kaja, edzés és pihenés maximálisan rendben!úgy érzem nem fejlõdök!" esetleg "versenyre készülök"! lusta, strandszezonra készülõ, koksztól csodát váró embereknek mit kéne mondani? semmit nem fog hozni ilyen hozáállással tehát felesleges pénzkidobás!
Kérdezõ, nézd meg! nem hosszú, de nagyon ajánlott! http://www.youtube.com/watch?v=yHnmsrMbqLY

A sötét- középszőke hajszínre miért mondják sok helyen, hogy barna?

Legjobb válasz: én is azt hittem hogy barna:D amig nem mondta a fodrász hogy középszõke hajam van:D

én is azt hittem hogy barna:D amig nem mondta a fodrász hogy középszõke hajam van:D
bocsi.sötétszõkét akartam. pont ilyen:http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://forum.sanomabp.hu/..
nekem ettõl is világosabb a hajam, de szerintem világosbarna...:D de ha ez, amit linkeltél, sötétszõke, akkor milyen a barna?:O:D
jaj kit érdekel? fodrász nyelven is csak azért hívják így, mert 10 színmélység van, nem fogják úgy hívni, hogy söttétbarna középbarna középközépbarna, jdfhdBARNA stb. igy egyszerubb. de fodrásznyelven a sotétszoke az igenis világosbarna, mert ha megnézzuk a barna szinu macit a sarokban, ahhoz hasonlit a legjobban, nem pedig a szoke barbibabához. azért.
A kérdező hozzászólása: http://www.fotosearch.hu/bigcomp.asp?path=UNM/UNM115/u114501.. pl ilyen a barna
A kérdező hozzászólása: mindig vannak ilyen idegesítõ napiszarosok
A kérdező hozzászólása: Most macikhoz akarod hasonlítgatni a hajszíneket?Vigyek magammal mindig egy ilyet, hogy nézegessem a népek haját...hm...a maci ennél sötétebb...Ez most komoly?

Azt olvastam már sok helyen hogy ha nincs melle az embernek semmi, akkor ha maszírozzuk elkezd nőni. Nem nagyon hiszem el.

nem tudom hog yhog legyen.... mellem nincs de szeretném ha már elkezdene n?ni:S

Legjobb válasz: Én azt hallottam, hogy locsolgatni kell, akkor nõ:))szerintem hülyeség, mivel genetikailag van meghatározva mikor kezd el nõni és mekkora lesz.

Én azt hallottam, hogy locsolgatni kell, akkor nõ:) )szerintem hülyeség, mivel genetikailag van meghatározva mikor kezd el nõni és mekkora lesz.
Ettõl nem fog nõni az biztos.Ez is kb olyan kamu mint a mellnövesztõ kapszulák.Amúgy hány éves vagy?
Nem tudom hány éves vagy, de a masszírozástól nem fog jobban nõni.Ez hülyeség.Ha majd túl leszel a húszon és még mindig kicsinek találod, majd megplasztikáztathatod.
A kérdező hozzászólása: 14 de semmi sincs 9.

Miért irják ki hipermarketekben és még sok helyen hogy 18 éven alulinak nem adnak el óvszert?

Már több helyen láttam és nagyon felháborit. Megszolják ?ket ha egy lány 16 évesen terhes lesz, ha meg akarnak óvszert venni nem szolgálják ki ?ket?

Legjobb válasz: az lehet, hogy ki van irva, de szerintem simán eladják neki. egyébként meg ha boltban nem is adnak 18 éven aluliaknak, gyógyszertárban biztos kiszolgálják õket is.

az lehet, hogy ki van irva, de szerintem simán eladják neki. egyébként meg ha boltban nem is adnak 18 éven aluliaknak, gyógyszertárban biztos kiszolgálják õket is.
18 év alattiaknak vibrációs gyûrût meg ilyeeneket nem adnak, óvszert adnak!
Óvszert adnak, egy szó nélkül, KELL IS, hogy adjanak, nemhiába van pár suliban óvszerautomata. Csak egyéb szexuális segédezközt nembizos, hogy adhatnak, hiszen a személyiségüket károsíthatja (legalábbis ezzel etetnek)
Igen, óvszert mindenféle korlátozás nélkül kell adniuk. Szexuális segédezközt nem, mint ahogy szexshopba sem mehet be 18 év alatti.
Szard le hogy mi van kiírva az azért van ott mert elõírás és megbasznák õket szokás szerint ha nem lenne ott, szimpla formalitás attól független odamész és veszel amit akarsz, csak merje az egyik okostojás visszavitetni veled!
Corában is vitrin mögött vannak a "bûnös" sikosítók meg vibris gyûrûk, az óvszerek meg ki vannak téve simán. Ki is an írva h a fogamzást meggátoló termékek 18 év alatt is megvásárolhatóak vagy vmi ilyesmi. ennyi erõvel tabit sem írnának fel 18 alatt
Csupa olyan válasz érkezett a kérdésre hogy ki van írva ugyan, de nem foglalkoznak vele. De igen. A minap nem szolgáltak ki minket egy barátnõmmel a Tescoban, mikor óvszert akartunk vásárolni mert nem tudtuk bizonyítani hogy elmúltunk 18 évesek. Én is értetlenül állok az eset elõttmikor manapság a csapból is az folyik h milyen fontos a védekezés.
ilyet nem tudom hol láttál, mert a cigi meg a pia van kiírva...az óvszert kötelességük eladni, mert 14év felett törvényesen lehet szexelni!!!!
A kérdező hozzászólása: pedig tescoban láttam a minap és szó szerint igy volt kiírva hogy dohányárut, szeszesitalt és óvszert nem adnak el

Annyi rosszat olvastam az amalgám tömés méreg hatásáról hogy megijedtem mert azt írják sok helyen hogy káros lehet a babára. Igaz lehet?

mi még csak próbálkozunk a babucival de vagy négy fogam amalgámmal van tömve már évek óta, ez tényleg igaz lehet?

Legjobb válasz: Megoszlanak a vélemények.Mikor én terhes voltam senki nem kérdezte töllem van e amalgán tömésem.Orvosra gondolok.Én ugy tudom a terhesség allatt nem lehet a tömést bántani,kicserélni,stb.Állitolag akkor szabadulnak fel méreg anyagok.

Megoszlanak a vélemények.Mikor én terhes voltam senki nem kérdezte töllem van e amalgán tömésem.Orvosra gondolok.Én ugy tudom a terhesség allatt nem lehet a tömést bántani, kicserélni, stb.Állitolag akkor szabadulnak fel méreg anyagok.
Én 13 hetesen voltam fogorvosnál és a doktornõnek mondtam h van 4 amalgám tömésem, de azt mondta h terhesség alatt nem bolygatja meg, majd utánna, nem lesz semmi bajom sem. 27 hetes
Szia! Én kizártnak tartom, hogy ilyesmi bármi hatással lehet a babára. Ha próbálkoztok a babával, nem árt egy látogatás a fogdokinál, ha lehet panoráma röntgennel, hogy megnézze, nincs-e vhol gyulladás. Ez akkor is érdemes, ha nem fáj a fogad. Ha elmész, feltehetsz neki minden kérdést, ami aggaszt, és õ biztosan szakszerû választ ad.
6hetes vagyok tegnap tömték a fogam
Szia! Nekem 5 amalgámtömésem van, 20 hetesen voltam fogorvosnál, aki mindent rendben talált, majd hozzátette, ha vége a szoptatásnak, kicseréli az összes am. tömésem. Terhesség alatt nem szabad megbolygatni!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, lényeg hogy egyenlõre hagyjam majd szülés után áttömetem õket
Nincs azzal semmi baj szerintem.
HA néha csinálod nem baj, ha minden éjjel elõfordulhat, mondjuk ha nincs nõ huzamosabb ideig és csak ez nálad a "szex", akkor bármilye4n kevésszer csinálod hozzászoksz, próbálj másra is maszturbálni, de a legjobb keress egy csajt :) Amúgy ha kialakul, az sem végleges, de nehéz lesz vele leállni és miután leálltál 2-3 hónap mire újra rendesen mûködsz, kérdés, hogy ezt a lány megvárja.
A kérdező hozzászólása: de ha megpróbálok errõl leszokni vagy kevesebbet csinálni akkor még egy meztelen nõre is felállhat, nem? Mert talán még 2éve sincs hogy nézek. Amúgy olyan is van hogy pl a tanárnõnél egy kis merevedés:) szóval nem hiszem hogy ez már kialakulhat nálam
Függõséget okoz, létezõ betegség nézz utána. Hozzászoksz, akár hogy tudod, hogy nem a valóság. Mint a pavlov kutyája a tested össze fogja kötni a pornóval a kielégülést. És ha ott lesz elõtted egy meztelen nõ nem fog rá felállni és nem fog izgatni, mert a nem olyan erõs vizuális inger, mint a pornó. Nem buta vélemény, létezõ "betegség" utána is lehet olvasni, egyre gyakoribb probléma, fõleg a fiatalok körében.
Ez buta vélemény, hogy le kéne szokni róla. Miért ne néznéd, ha kedved telik benne?
És arra figyelj, hogy pornó nélkül is simán tudj önkielégiteni. Ne forduljon elõ az, hogy pornó nélkül már nem is élvezed annyira, tehát ne szokj hozzá/légy függõje annak az erõs vizuális ingernek
apuci jól megmondta. dobok is egy pacsit neki. nézzed a pornót, csak ne vonatkoztass el a valóságtól.
Nem gond, ha rendbe tudod magadban tenni a dolgokat. Nagyfarkú, izmos csávók és szép, mindent megtevõ lányok vannak benne. Az élet gyakran nem ilyen. Ha el tudsz ezektõl vonatkoztatni és senkire nem erõlteted rá azokat a dolgokat, amiket ott láttál, akkor nézheted PC romlásig. De nézd meg azt az oldalt! Sajnos tele vannak olyan kérdésekkel, amiket az ilyen filmek alapján tesznek fel a tudattalan, tapasztalatlan fiúk és lányok. Lehet nézni, csak ezt nehezen állja meg egy mai fiatal. Azt gondolja, hogy ki lehet próbálni valakin. Na, ez már baj lehet, ha ez erõszakos cselekvésbe megy át! És sosem tudni, hogy ki hajlamos rá és ki nem, ki most, ki a jövõben! 44/F
Aki ezt írja, annak van párja, és nem gondol bele a következményekbe.
A kérdező hozzászólása: Még szûz vagyok és tudom hogy egy szex amikor a két partner szereti egymást akkor az teljesen más mint amikor szenvednek a nõk a pornóban, de valahogy jobban érzem magam tõle és megnyugtat... Ezért végzem el két naponta
Én le nem szokok, úgyse jön össze semmi hölgy, marad nekem online játék és odvas tölgy.
Mert eltorzult képet vetít ki ami beleég az agyadba
Ti tapasztalatból beszéltek, vagy csak írogattok? Én 4-5 éve nézek pornót és van partnerem is. És akkor mi van? 20 éve még együtt néztük, de õ leszokott róla. Nem vagyok erõszakosabb, nem kívánok tõle olyat, amit õ nem akar. A pornónézés engem érdekel. Nem maszturbálok rá. Ha magamhoz nyúlok, akkor is a páromra gondolok (általában). Úgy látszik én vagyok a kivétel ... aki erõsíti a szabályt. Mondjuk pont ez az, hogy nincs szabály, csak "elvárás", meg "figyelmeztetés". 44/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!