Találatok a következő kifejezésre: Sok helyen a magzatvíz (2 db)

Akinek 36-37. hét után megállapították hogy kevesebb a magzatvíz, meddig nem jött még elő a babóca? Nekem azt mondta a doki hogy kevés már a helye is és hogy nem húzzuk már soká együtt.

Kicsit félek is hogy szegényemnek nincs elég helye és nem olyan kényelmes neki :( KÖszönöm a válaszokat! 37 hetes kismama

Legjobb válasz: 37hetes kismama voltam én is mikor kevesebb volt a magzatvizem,és napra pontosan a 39hetet töltöttem mikor megszületett a kisfiam! Szerintem veletek is minden rendbe lesz! :) Könnyü és gyors szülést kivánok neked,nektek!:)

37hetes kismama voltam én is mikor kevesebb volt a magzatvizem, és napra pontosan a 39hetet töltöttem mikor megszületett a kisfiam! Szerintem veletek is minden rendbe lesz! :) Könnyü és gyors szülést kivánok neked, nektek!:)
Szia! Én a 36. hetet aznap töltöttem mikor mondta az orvos hogy kevés a magzatvíz és 3 nappal a kiírt idõpont elõtt szültem.
A kérdező hozzászólása: sziasztok, köszönöm a válaszaitokat, gratulálok a babákhoz :)
Nálam már a 30 hét körül kiszúrták a kevés magzatvizet, aztán 37 hétre szültem. Gyors és könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) Nekem eddig minden rendben volt a mennyiségével, múlt héten is nézte a doki, akkor is, csk ma reggel mondta hogy már kevesebb lett.

Sok helyen olvastam, a magzatvíz vizsgálat előidézhet vetélést. Rettegek a baba elveszítésétől. Ez a vizsgálat mindenképpen muszáj? Mert azt is olvastam, hogy nem mindenkinél végzik el.

Én még nem várok babát, csak próbálkoztunk és most várunk.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy azoknál végzik el, akiknél lehetséges, hogy beteg lesz a baba. Vagy a szülõk kifejezetten kérik. De tényleg kockázatos ez a vizsgálat.

Én úgy tudom, hogy azoknál végzik el, akiknél lehetséges, hogy beteg lesz a baba. Vagy a szülõk kifejezetten kérik. De tényleg kockázatos ez a vizsgálat.
Nem kötelezõ, csak 35 év felett ajánlják illetve akkor ha az AFP vizsgálat eredménye amit a 16. héten végeznek nagyon eltér a normálistól. De nem kötelezhetnek rá csak ajánlhatják, hogy végeztesd el. Vetélést úgy tudom 1%-ban idéz elõ, de azt szokták tanácsolni hogy a vizsgálat után pár napig nagyon kímélje magát a kismama, pihenjen, feküdjön, ne emeljen semmit és akkor nagyon nagy esély van arra hogy semmi gond nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
Szíja!Csináltas integrált-tesztet!http://www.downszures.hu/ Magzati Diagnosztikai Központ 1148 Budapest, Bolgárkerék u. 3. Tel.: +36 1 273-0794 Mobil: +36 20 772 5845
Az integrált tesz úgy tudom csak a dawn kórtól véd-vagyis azt mutatja meg.35év felett csinálnak magzatvíz vizsgálatot vagy ha valami olyan beteg van a családban aki miatt külön kérik..de ha jól tudom saját felelõsségre megtagadhatod, de ilyenkor sztem ezt nem szabad.Amúgy mire vártok ha próbálkoztok???38hetes kismama
A kérdező hozzászólása: 25 éves vagyok... De a párom sajnos cukorbeteg így fokozottan félünk... Próbálkoztunk és várunk. Várunk, hogy biztosak lehessünk a baba érkezésében. Csak hát annyira várjuk már. Végülis régóta tervezzük, de most érezzük magunkat valóban felkészültnek. Viszont ha csak 1% esély van vetélésre, reménykedem benne, hogy nem esek pont bele. A baba érdekében muszáj lesz, bár ennél jobban még semmitõl sem féltem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!