Találatok a következő kifejezésre: Sok helyen a (686 db)

Miért foglal olyan sok helyet a Max payne 3?

27 Giga csak maga a telepítő. Miért? Nem sokkal jobb a grafikája mint a Call of Duty játékoknak, de azok nem ennyire eszik a HDD-t.

Legjobb válasz: Azt mondja nem sokkal jobb a grafikája mint a Call of Duty játékoknak! :D Codok grafikája már egy kicsit elnyütt! Amúgy meg a mai játékok ennyi helyet foglalnak!Fejlödik a videó játék ipar is!

Azt mondja nem sokkal jobb a grafikája mint a Call of Duty játékoknak! :D Codok grafikája már egy kicsit elnyütt! Amúgy meg a mai játékok ennyi helyet foglalnak!Fejlödik a videó játék ipar is!
Én nagy lcd tv-n nyomtam a 3ast, és tudom, hogy jobb a grafikája, mint (az utosó kettõ kivételével) a cod-oknak. Meg a történet is hosszabb, és vannak különlegességek, mint a technikai részletek, ami miatt szebb a kép egy bizonyos felbontás felett.Meg aztán minek spóroljanak a te helyeddel?A legtöbb játékom legalább 7, 5 giga telepítõs, kivéve a nagyok, mint ami 2 dldvd méretû.
azért foglak sok helyet mert ROHADT SOK HD videó van benne. szinte több a videó mint a játék :( de szerintem megéri a 27 gigát mert nagyonjó :) amúgy ha veszel xbox-ot vagy ps-t akkor ott nemszámít a giga mert csak berakod a cd-t és megy és nem is olyan drága
A kérdező hozzászólása: hmm... ez a CD-s dolog érdekesen hangzik :) netán úgy mûködik hogy végigtolok egy lemezt és akkor be kell tenni a következõt? Vagy bluerayre ráfér az egész? Mennyire elterjedt a blueray xboxon vagy ps-en?
CD-re nem hiszem hogy ráfér a Max payne 3! :D
Nekem volt erõs pc-m is, meg xbox 360am is... Az úgy van, hogy mindegy, pc-n hány giga a telepítõ.Pl a gta4 az 2 dvd-s , azz xman farkas csak 1 dvd, szóval elég változatos...De xboxon minden egy teljes lemez.Nagyon ritka, ami két lemezes lenne.De egyik se egy sima dvd, mint dldvd. A dlue ray, az nem is felismerhetõ rajta.Az ps3 cucc.

38adik hétben vagyunk és érzem hogy mozog a babám de nem olyan sokat és ne olyan erősen! Ez baj? Vagy attól van hogy nincs olyan sok hely a mocorgáshoz?

Legjobb válasz: Nyugi, már kicsi neki a hely! Az én lányom a 38. hétben már csak a kis lábát nyomkodta ki, mocorogni már nem nagyon tudott. 56 cm-el született! :o)

Nyugi, már kicsi neki a hely! Az én lányom a 38. hétben már csak a kis lábát nyomkodta ki, mocorogni már nem nagyon tudott. 56 cm-el született! :o)
En is a 38-dik hetben vagyok. Nekem kb 33 hettol nagyon lelassult, max 2 szer ereztem egy nap mozogni, megnyugtatott az ultrahang, doki hogy semmi baj nincs, de par napja viszont nagyon mozog egesz nap. Utanaolvastam es azt irjak hogy ilyenkor teljesen normalis ha nagyon keveset mozognak mivel nincs mar hely..
Egyáltalán nem normális, hogy keveset mozog! Orvos mindenképp!
Szia! Én is a 38. hétben vagyok, és nekem is jelentõsen kevesebbet mozog a babám. Szerintem nem baj, hiszen már nem sok helye van.

Akinek csigalépcsője van szereti? Nincs túl sok hely a házunkban jön a tetőtér beépítés és egy rendes lépcső levenne sok helyet, de lehet hogy a csigát megbánnám

Legjobb válasz: Ha a tetõtérben nem tûzoltólaktanya lesz, akkor nem jó a csigalépcsõ. Egy széket probléma rajta felcipelni, nem még egy szekrényt vagy asztalt / ágyat.

Ha a tetõtérben nem tûzoltólaktanya lesz, akkor nem jó a csigalépcsõ. Egy széket probléma rajta felcipelni, nem még egy szekrényt vagy asztalt / ágyat.
Kb 2x2 méteren, azaz kb 4 négyzetméteren már rendes, középen egy 180 fokos fodulós lépcsõt is lehet építeni (egyenesen fel, középen kanyarodik, majd újra egyenesen fel), nemcsak a klasszikus csigát. Ennyi pedig a csigának is kellene, ha viszonylag normálisan akarsz rajta közlekedni. A csigalépcsõnél tudomásul kell venni, hogy csak a külsõ ívén tudsz közlekedni, sokan szédülnek és félnek rajta, minél kisebb az átmérõje, annál kényelmetlenebb a közlekedés és ahogy az elsõ is írta, majdnem lehetetlen bármit felvinni vagy lehozni, a bútorszállítás csak az ablakon/erkélyen át oldható meg.
Ja... nem beszélve a szárnyaszongoráról.


Miért foglalnak olyan sok helyet a számok?

A telefonom Nokia 1,8GB-s memória kártyával. De ha rárakok pár számot, már 1 giga tele van. És nem sok szám 30-35 jó sok ezek közül 10 perces de. Ha Nokiás programmal rakom rá Nokia PC Suite akkor 400 is ráférne és akkor se lenne csak 1,2-3 GB. Csak eltört a USB helye, és Bluetoothon teszem rá, és sok helyet foglalnak.

Legjobb válasz: Neeem, Mp3 formátumú hang azt íjra. De, volt a telefonomon vagy 300 szám, és leszedtem õket, és elkezdtem felrakni másokat, és már 1,2 giga tele lett, amikor feltettem vagy 40 számot. Pedig MP3 az is, Nem lehet, hogy a nokia használ valamit, ami kevesebb helyet foglal?

A kérdező hozzászólása: Neeem, Mp3 formátumú hang azt íjra. De, volt a telefonomon vagy 300 szám, és leszedtem õket, és elkezdtem felrakni másokat, és már 1, 2 giga tele lett, amikor feltettem vagy 40 számot. Pedig MP3 az is, Nem lehet, hogy a nokia használ valamit, ami kevesebb helyet foglal?
Ez hüleség. A szoftver-eszköz nem számít. 10MB az 10MB. Akár fejjel lefelé is. Ott te valamit nagyon elnézel.
Mert valószinûleg a szoftver konvertálta MP3-ba, te meg nagy eséllyel WAV-ban rakod fel...
A kérdező hozzászólása: Vagy annak van köze, hogy áthúzom, vagy másolom a zenét a géprõl a telefon mappájába?
Lehet a szoftvere lerontja a minõséget. Ne spórolj memória kártyán, nagyon olcsók mostmár.

Az a gond, hogy ha a play áruháhról leakarok valamit tölteni kiírja a teló, hogy megtelt a memória, pedig ott van a sok hely a memóriakátyán. Hogy csináljam meg azt, hogy a memóriakártyára töltse le a cuccokat?

Lehet, hogy a telefon memóriájára akarná rárakni, mert az már tényleg megtelt.

Legjobb válasz: Telefontárhelyen fel kell szabaditani azért pár tárhelyet mert az egész apott nem fogja memoriakártyára tenni, meg valamelyik nem is megy rá a kártyára mert nem olyan app, de ha letöltöd a Link2SD-ét akkor (persze ahoz is kell hely)Akkor SD kártyára teheted azokat az appokat is amiket nem lehet amugy SD-re tenni, telefonon mindig legyen legalább 20Mbyte szabad.

Telefontárhelyen fel kell szabaditani azért pár tárhelyet mert az egész apott nem fogja memoriakártyára tenni, meg valamelyik nem is megy rá a kártyára mert nem olyan app, de ha letöltöd a Link2SD-ét akkor (persze ahoz is kell hely)Akkor SD kártyára teheted azokat az appokat is amiket nem lehet amugy SD-re tenni, telefonon mindig legyen legalább 20Mbyte szabad.

Milyen olyan játék van ami nem foglal sok helyet a gépen úgy értem GB-t. Minimum 600 mb-körűl kéne egy nagyon jó játék. Van ilyen?

Előre a válaszokat nagyon megköszönném. Sűrgősen kéne egy ilyen játék

Legjobb válasz: Minecraft, Limbo, meg rengeteg régi játék. Van bõven jó. :)

Minecraft, Limbo, meg rengeteg régi játék. Van bõven jó. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi és olyan játékok tudsz ami nem ilyen minecraft féle meg oldalnézetes hanem lövöldözõs vagy ilyesmi és lehet tört verzióban játszani rajt
Fallout 2

25l es akvarium nem foglal tul sok helyet a szobamba?

Legjobb válasz: Egy szabvány méretû, 25l-es akvárium méretei: 40x25x25cm. Ez nagyon kis akváriumnak mondható, kisebbet nem is érdemes venni. Azonban ebben csak csigákat, és garnélákat tarthatsz. Halaknak kicsi.

Egy szabvány méretû, 25l-es akvárium méretei: 40x25x25cm. Ez nagyon kis akváriumnak mondható, kisebbet nem is érdemes venni. Azonban ebben csak csigákat, és garnélákat tarthatsz. Halaknak kicsi.
Attól függ mekkora a szobád, amúgy mit akarsz benne tartani?
A kérdező hozzászólása: akkor vegyek 35l est???
Inkább vegyél egy 100 literest, az már több halnak is megfelel.
A kérdező hozzászólása: persze!!!-.- es mibol???
Sajnos az akvarisztika nem olcsó hobbi. Egy 25l-es akvárium berendezése is belekerül 15-20 ezer ft-ba (most abból indultam ki, hogy az én 30l-esem 22 ezer ft-omba fáj) Légyszi írd meg, hogy mit szeretnél tartani a 25l-esben, hátha tudunk kicsit segíteni, tanácsot adni. Sajnos halaknak ez kicsi, de garnéláknak, csigáknak nagyon szépen be lehet rendezni. Ha a garnélákról lenne kérdésed, nyugodtan írj, én most eléggé benne vagyok ebben a témában, a 30l-esemet is õk lakják. :)

Régen megvettemt a wowot, de eltört a lemez (garancia lejárt) és tauriról leszedtem, csak nincs valami sok hely a gépen és annyi a kérdés hogy 2 lemezre ki lehet-e írni a patchekkel eggyüt a telepítőt 2 részre bontva?

S?rg?s lenne a válasz mert r0hadt nagy kocka vagyok!

Legjobb válasz: Sajnos ezt nem lehet megoldani vagy elég helyed van a gépen vagy nem . Egyébként ezt onnan tudom hogy a tauri szerver eggyik gm -e vagyok . (

Sajnos ezt nem lehet megoldani vagy elég helyed van a gépen vagy nem . Egyébként ezt onnan tudom hogy a tauri szerver eggyik gm -e vagyok . (

Miért szerepel olyan sok helyen a "fuck yeah" kifejezés?

Az interneten rengeteg blog, bejegyzés, weboldal, nicknév stb. tartalmazza a "fuckyeah" szlenget el?tagként. Tudom mit jelent magyarul a kifejezés, de érdekelne, hogy miért szaporodtak el ennyire szerte a világhálón az ezt tartalmazó hivatkozások. Ez valamiféle divat?

Legjobb válasz: fuck yeah

fuck yeah

Miért nincsenek színek nagyon sok helyen a neten laptopon?

Kicsit régebbi laptop, xp-vel, és nem tudom, hogy miért nincsenek sok helyen színek, és színes logók több oldalon is az interneten...Gondoltam rá, hogy esetleg service pack kellene, de nem tudom melyik, és ez csak egy ötlet volt...valaki segítene, hogy mi lehet a probléma? videokártya telepítve van!! FONTOS lenne! Itt egy kép amilyen, és egy másik amilyennek kéne lennie... Ilyen:

Legjobb válasz: Nincs telepitve Java Adobe Flash Adobe Shockwave . le vannak tiltva a bövitmények, képek betöltése, aktiv tartalmak a facebook let a gépen ugy beálitva hogy gyorsan töltödjön be vagyis sok mindent szintén letiltott . nincs frisitve a böngészö nincs frisitve windows nincs frisitve directx ?

Nincs telepitve Java Adobe Flash Adobe Shockwave . le vannak tiltva a bövitmények, képek betöltése, aktiv tartalmak a facebook let a gépen ugy beálitva hogy gyorsan töltödjön be vagyis sok mindent szintén letiltott . nincs frisitve a böngészö nincs frisitve windows nincs frisitve directx ?
A kérdező hozzászólása: huh... köszi a választ, megpróbálom ezeket :)
A kérdező hozzászólása: nem csak a facebook ilyen, bármilyen oldal, pl. a gyakorikérdések is teljesen fehér...amiket írtál bõvítményeket, azokat leszedtem, de fent voltak eddig is...valami más gond lehet :/ ötlet?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!