Találatok a következő kifejezésre: Sok helyen és láttam (14 db)

Fülpiercing!? Mennyiért csinálják kb? És milyen pc-t szoktak betenni akiknek olyan van, mert sok helyen nem láttam direkt fülbe valót?

Legjobb válasz: Hát a füllyukasztás nekem 1200 Ft-ba került és ott kellett kiválasztanom vmelyik fülbevalót,azokból,ami a kozmetikusnak volt és azt addig kell benne hagyni, amíg be nem gyógyul és utána olyan piercinget raksz bele,amilyet csak akarsz.

Hát a füllyukasztás nekem 1200 Ft-ba került és ott kellett kiválasztanom vmelyik fülbevalót, azokból, ami a kozmetikusnak volt és azt addig kell benne hagyni, amíg be nem gyógyul és utána olyan piercinget raksz bele, amilyet csak akarsz.
Én magamnak szúrtam anno, és sima fülbevalót hordok benne.Vagy ha valamelyik megtetszik nagyon, akkor beletuszkolok egy 1, 2-es piercinget (fülbevaló 0, 8-as).:)
A Westend-be most óccsón van, írjad be a gugliba bele, hogy "piercing westend" vagy "tetoválás westend" és kiadja a pédzset-e. :D De most komolyan! :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 23:28 http://img.alibaba.com/photo/100714697/Upper_Ear_Piercing_Je.. ilyet szúrtál magadnak, vagy sima fülbevalót?(fülbevalót én is szúrtam már magamnak:S:D meg is bántam, mert túl közel volt a másik lyukhoz:D) Ha ilyet nem fájt nagyon? Nem veszélyes oda magadnak? Hallottam olyat hogy valaki 1 hónap alatt 20kg-ot hízott mert ott rossz pontot szúrt át:S Ennek a fajtának nem találtam meg az árát:/
én ma csináltattam a westendben 500 ftért! :O Vagyis úgy volt 500 hogy vittem fülbevalót amivel egy másik lyukat lõttek nekem, és ugyanazt be tudták lõni oda fõlülre a porcba is amit linkeltél. A srác is jófej volt, kb 5 percet vett igénybe az egész :D mondjuk most fáj, de ki lehet bírni. a lövés sem vészes
A kérdező hozzászólása: 500ért? uhh én meg azt hittem 5-6ezer minimum xD És azt nem tudod véletlenül hogy káros hatásai lehetnek-e?
hát hallottam ilyen rémtörténeteket, hogy megbénulsz meg ilyenek, de ezeket szerintem csak kitalálják :D remélem..


Miért isteníti mindenki a menhelyi kutyákat? Sok helyen láttam (válaszok) : " A menhelyi kutya sokkal okosabb és jobb mint a fajtiszta. " szóval az ilyeneket nem értem. Ti hogy vagytok ezzel?

persze nem a 20000 forintos szaporított kutyákra gondolok!

Legjobb válasz: Mindenki? ki az a mindenki? miért kell általánosítani? Voltak már hasonló kérdések, és persze 1-2 ostoba kreténen kívül "mindenki" pont azt részletezi hogy egyik sem "jobb". Mind a kettõben van plusz és mínusz. Akinek konkrét elképzelése, terve van, egy adott fajtát akar, kívül-belül annak a fajtatiszta lesz a "legokosabb, legjobb, legaranyosabb stb..." Aki egyszerûen egy hû társat szeretne, aki hálás a meleg otthonért, és szeretetért annak a menhelyi lesz a tökéletes.

Szerintem nagyon eltúlzod ezt a dolgot, persze én is tapasztaltam már ilyen szélsõséges véleményeket, de a válaszból ki is derült, hogy az illetõ nem egy szellemi óriás. De ez akkor is ritka. Nekem fajtatiszta kutyám van, elõtte örökbe fogadott kutyám volt. Egy kutya legyen jól nevelt, onnantól engem nem érdekel, hogy milyen fajta, vagy fajtatiszta e. Egyik sem "jobb", minden a gazdin múlik, hogy mit hoz ki a kutyából.
Mindenki? ki az a mindenki? miért kell általánosítani? Voltak már hasonló kérdések, és persze 1-2 ostoba kreténen kívül "mindenki" pont azt részletezi hogy egyik sem "jobb". Mind a kettõben van plusz és mínusz. Akinek konkrét elképzelése, terve van, egy adott fajtát akar, kívül-belül annak a fajtatiszta lesz a "legokosabb, legjobb, legaranyosabb stb..." Aki egyszerûen egy hû társat szeretne, aki hálás a meleg otthonért, és szeretetért annak a menhelyi lesz a tökéletes.
A mindenki kicsit erõs! Van mentett keverékem és fajtatiszta munkakutyám is. Sosem állítanék ilyet, hogy bármelyik is jobb. Viszont mikor azt olvasod, hogy akar egy ilyen-olyan kutyát 20 ezerért, akkor inkább azt mondod menhely/fajtamentés. És ez kifejezetten a kérdezõnek szól! Ezzel a mondattal: " A menhelyi kutya sokkal okosabb és jobb mint a fajtiszta. " nem tudok mit kezdeni. Biztosan így gondolta, ez egy vélemény. Ha te meg azt mondod, hogy x fajta és xy tenyésztõ a legjobb, az meg a tiéd. Szerintem meg kutyája válogatja.
Emberi gyarlóság. Olyasmi , mint az " én fajtám a legjobb, legokosabb", stb.
Aki ilyet tesz, annak egyértelmûen kisebbségi komplexusa van. Az a tévképzetük, hogy lesajnálják a kutyájukat, így képesek teljesen valótlan dolgokat állítani (lásd. menhelyi kutyák okosabbak, egészségesebbek stb.), csakhogy bebizonyítsák, hogy az õ kutyájuk a legjobb. Én pl. szeretem a kiszámíthatóságot, és nem szeretnék zsákbamacskát. Így alaposan utánanézek a kutyám származásának, tenyészetének, hogyha lehet, ne érjen meglepetés. Sok kutyás ismerõsöm szól be, hogy miért nem hozok el inkább a menhelyrõl valamilyen kutyát, ha csak hobbikutya lesz, merthogy mennyivel jobbak azok. Nem bírák felfogni, hogy én egy vélhetõen egészséges labrador kölyköt szeretnék. Ha nem lenne konkrét elképzelésem, akkor menhelyre mennék (bár kölyköt szeretnék mindenképpen, és jó lenne tudni kb. mekkorára nõ, és milyen vérmérsékletre számíthatok). Egyszerûen nem fér a fejükben, hogy miért van konkrét elképzelésem, miért szeretnék fajtatisztát, ha "csak" társ kell. El kell engedni a fül mellett.
Eléggé megoszlanak a vélemények, de ez a fajta rendeltetésétõl függ. Ha valaki agility, obedience, dog dancing, mondioring "bajnok" kutyát szeretne (nagyszabású versenyeken megmérettetni) akkor a menhelyivel nem tud sok mindent kezdeni. Viszont aki csak hobbyra szeretne egy hétköznapi barátot, társat aki szereti és ragaszkodik hozzá akkor a menhelyi lesz a tökéletes. Imádom a munkakutyázást, dobermannom van akivel készülünk az IPO-ra, egy menhelyivel ezt nem lehetne megoldani, mert nem alkalmas rá.
Mert kisebbségi érzésük van és azt hiszik hogy mindenki lenézi õket ezért támadnak. Mikor a kutyát sem érdekli, hogy kinek milyen ebe van csak hagyják békén a másikat. Bunló emberek mindenhol vannak, tehát ha mégis találkozik valami beszólással az nem a kutya miatt van, mert az ilyen emberek másba is belekötnek.
Kedves utolsó.! Mibõl gondolod, hogy a menhelyi kutya nem alkalmas a HPO vizsga letételére. Sosem azt kell nézni, hogy az a kutya kivülrõl milyen, hanem azt, hogy mi van a fejében. Mellesleg örülök, hogy dolgozik a dobermannod, remélem egyre többen rájönnek arra, mitõl teljesedik ki a fajta!!!!
Én azokat nézem le, akiknek csak az xy fajta a kutya... Szerintem szomorú, hogy emberek képesek százezreket adni egy kutyáért, vagy macskáért, közben pedig háromszorannyit elaltatnak a menhelyeken... Oké, ha neki az tetszik, legyen, meg ha megteheti, csak ne nézzük már szarnak azokat a kutyákat, amik a menhelyen vannak... Szerintem ugyanolyan jók, és inkább azokat kéne elhozni, hogy jobb életük legyen, mert az út szélén kirakott kutya nem fog tenni a szaporodás ellen, de a tenyésztõ valszeg igen, ha nem lesz vevõ...
Hogyan lehet egy kutyát túl tenyészteni??????
szerintem mindegy hogy milyen fajta ha a gazdája szereti nekem is van egy keverékem és imádom õt kettõ éve boldogít engem és az az ember aki "fikázza" a keverékeket az egy bunkó
Azért mert sok fajtatiszta állat már túl van tenyésztve és az már nem olyan jó, de szerintem aki ezt íta nem úgy általában a menhelyi kutyákra gondolt(, de ha igen akk vszeg úgy h azok ragaszkodóbbak), hanem a keverékekre, nekik a genetikai állományuk is jobb és nincs az a nagy túltenyésztés..
A kérdező hozzászólása: ksözi.. :)
Õ pont arra készül de nem mondta hogy versenyezni nem akar, és a lényeg az általánosságban van mint ahogy a saját kutyája említése elõtt az a válaszoló is általánosságban beszélt. Lehet, hogy akár talán van egy-két kutya a menhelyen amelyik alkalmas ilyenekre komoly szinten, csak akiket ez érdekel azok nem engedhetik meg hogy lottózanak a kutyával. Rengeteg dolognak kell klappolni. Nem tudom miért nem lehet ezt elfogadni, ettõl a menhelyi kutya nem lesz rosszabb.
Én erre a mondatra válaszoltam kedves utolsó: ...dobermannom van akivel készülünk az IPO-ra, egy menhelyivel ezt nem lehetne megoldani, mert nem alkalmas rá. Szó nem volt versenyrõl.
Kedves utolsó, itt nem csak vizsgáról van szó hanem VERSENYEKRÕL! Miért nem lehet végre elfogadni hogy ilyenekre igenis a fajtatiszta kutyák a tökéletesek? Nem igaz, hogy miért kell ennyit nyavajogni ezen, meg felháborodni. Én sem háborodok fel hogy a kutyám nem tud teszem azt vadászni mert terelõ kutya és nem akarom minden áron belepréselni... -.- Már ezerszer felsoroltuk hogy miért nem jók erre az ilyen kutyák...
A kérdező hozzászólása: Jéé. Azt vártam hogy majd mindenki oltogat hogy mennyivel jobb is a menhelyi :D de nem.. Köszi mindenkinek aki eddig válaszolt! :) ) am. nekem is egy menhelyi kevim meg egy fajtiszta spanim (tenyésztõtõl, nem szaporítótól!)
Inkább ugy mondanám, hogy emelkedik a beltenyészeti mutató.
Bálványimádás magasfokon.
Nemcsak Görögországban szokás ez, M.o-n is gyakori.Általában az ország védõszentjének állítják ezeket az oltárokat.
A második vállaszolónak igaza van, amúgy sokszor olyan helyen van, ahol meghalt valaki (pl. autóbaleset) és kimehetnek a hozzátartozó barátai gyertyát gyújtani, ami ott is marad. Ezt csak a tehetõsebbek teszik meg, de sokszor van, hogy ha pl. tûzoltó hal meg, akkor az állam csináltat neki ilyet. (Persze csak ha munka közben...)
Na az eddigi válaszolókat fogom én most megcáfolni ugyanis félig görög vagyok. A házaknál, szinte minden udvarban lévõ kápolnácska és az utak mellett lévõ kápolnácskák nem a halottaknak vagy valami istennek állítanak! Pont ellenkezõje:az életben maradottaknak van állítva! Út szélén történt balaset, azért van ott kápolna mert görög nem a halottnak tette oda aki meghalt a balesetben hanem a gyászoló család jelképének!Ugyan ez a házaknál is, aik ott élnek azoknak a tiszteletére van állítva.
No, akkor játszunk egy olyat, hogy én is félig görög vagyok (én válaszoltam közvetlenül) elõtted. Valóban van ilyen is, amit te írtál, de sajnos a mi családunknál is van Larissa mellet kettõ is.
A zenék a pályákon mennek a mikrofont meg a k val kapcsolod be és beszélsz
A kérdező hozzászólása: Ha nem érted a kérdést ne válaszolj ! Vannak olyan programok amivel egy gombnyomásal el lehet inditani egy kivánt számot a csében !Csak nem tudom a nevét !
HLSS a program neve. http://gamebanana.com/tools/37 Innen letöltheted
Igen egyébként HLSS csak ezzel általában minden szerveren bannt kapsz mert gondolom nincs vmi hangechnikus fülesed és recsegni fogsz.

Nekem van egy mc szerverem. Sok helyen láttam már azt hogy ha küldesz egy smst kapsz pl 1000 pontot és vehetsz belőle vipet és hogy mivel a legegyszerűbb meg csinálni?

Legjobb válasz: Elõfizetsz egy emelt díjas telefon számra. Az oda kapott SMS-ek alapján regeled és osztod a jogokat. Ez utóbbira valószínûleg szoftveres megoldást is találsz.

Elõfizetsz egy emelt díjas telefon számra. Az oda kapott SMS-ek alapján regeled és osztod a jogokat. Ez utóbbira valószínûleg szoftveres megoldást is találsz.
[link]
A kérdező hozzászólása: Ok, azthiszem éertem :) Szóval például ha egy játékkonzolt szeretnék összekötni egy Tv-vel akkor ahhoz kell egy optikai kábel és végülis ez csak arra jó hogy jobb legyen a hang, ugye?
Nincs. Link:http://www.ls2011-mods.com/2012/01/22/ifa-w50-pack-2


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!