Találatok a következő kifejezésre: Sok helyen és (370 db)

Jó grafikájú, minõségi játék, aminek története is van, de nem foglal sok helyet, és nem kell hozzá nagy gépigény, tudtok mondani PC-re?

Legjobb válasz: Ha levesszük a jó grafikát, szépre akkor tömérdek van, de tippre neked valami valósághû cucc kell, ami miatt az egész borul. Btw írhatnál egy konfigot + szabad helyet a vinyódról.

Ha levesszük a jó grafikát, szépre akkor tömérdek van, de tippre neked valami valósághû cucc kell, ami miatt az egész borul. Btw írhatnál egy konfigot + szabad helyet a vinyódról.
A kérdező hozzászólása: Nvidia 9600GT, szabad hely 20GB A játék ne Diablo féle legyen, hanem tényleg valami egyedi, jó történet, és aminek a vége után azt mondom, hogy na ezt megérte végigjátszani!
A kérdező hozzászólása: pL. ami PS4-re kijöttek Destiny játék, az egyedi pl., vagy Killzone, stb
Honnan a kukiból tudjuk hogy neked mi tetszik? Meg hogy mi minõségi, az relatív, mert sokan azért tartanak "alja gagyi" játéknak valamit, mert meghalnak 2x normál fokozaton, vagy mert mindenki lefikázza. Am meg mittomén, Max Payne trilógia
Spec Ops The Line. A grafika sem rossz, de a története az valami elképesztõ. Persze angol tudás szükséges, mert nincs magyar felirat.
elõzõ vagyok, még a Mass Effect 1-2-3-nak is jó története van, nekem azis egy + pont volt, hogy te hozhatsz döntéseket és azok alapján alakul a történet.
Hát azért bõvebben is írhattál volna a géprõl, de azért írok egy-két játékot. Portal 1-2, illetve Alan Wake.

Németországból tervezek behozni egy 1400 köbcentis személyautót, majd hazahozatni export rendszámmal és Magyarországon forgalomba állítani. Sok helyen és sokfélét olvastam a külföldi és az otthoni teendőkről, költségekről. Mik a teendőim?

Milyen kötelezettségekkel és költségekkel jár a honosítás? Mennyibe kerül az export rendszám? Olvastam pirosról is sárgáról is, nem tudom melyik milyen. Kint vagy odahaza kell-e eredetiség vizsgát, műszaki vizsgát csinálni? Kell-e otthon egyedi forgalomba helyezési költséget, vagyonszerzési illetéket fizetni fizetni?

Szinte mindig vérzik sok helyen és elég fájdalmas mikor borotválom a csiklóm, mert már nagyon erős. Ez mással is így van? Valami krémet vegyek rá?

Legjobb válasz: na meg a borotva se mindegy h milyen. én egyetlenegyszer használtam apum borotváját (használatlan pengével persze) de úgy véreztem h semmit nem láttam pedig nem vágtam meg magam sehol. aztán kövi alkalomra már vettem magamnak nõit és azzal semmi gond nem volt :)

na meg a borotva se mindegy h milyen. én egyetlenegyszer használtam apum borotváját (használatlan pengével persze) de úgy véreztem h semmit nem láttam pedig nem vágtam meg magam sehol. aztán kövi alkalomra már vettem magamnak nõit és azzal semmi gond nem volt :)
Miért borotválod a csiklód?:S
nem tom...sokan kiakadtak, hogy te a csiklód borotválod...én azon akadtam ki, hogy NEKED SZÕRÖS A CSIKLÓD?
Borotválod a csiklód? A szõr erõs, ugye? :D Gondolom, a nemiszerv körüli borotválást akartad írni. sok borotvahabot/tüsfürdõt tegyél oda, úgy kevésbé fog fájni és kipattogni. Ne krémezd sztem, azzal csal eltömíted, inkább arcszeszeld be ott, ahol azért nincs olyan közel a hüvelybemenethez, szeméremajkakhoz, csiklóhoz stb.
Jézusom! Miért nem fogalmazol értelmesebben?
bocs, de sztem nézz meg egy anatómia atlaszt mielõtt szõrtelenitesz ott lent...:D
az a kis és nagy ajkad ott lenn a lábad között. Ha már a csiklód is szõrös vált fogamzásgátlót, vagy nézesd meg magad dokival. Az olyan lenne minha egy pasinak szõrös lenne a makkja...Ha meg összeszabdalod magad a borotvával válts valami drágább de jobb minõségûre
w --> v!
nem a Jim Button? :D
A kérdező hozzászólása: de igen köszi :)
A kérdező hozzászólása: és nem tod wéletlenül mi wolt a wonat newe?
húú... régen láttam... asszem Emma...
Emmmmmaaaaaa :DDD
hhhéééj hééééj dzsim bátün dzsimbátün bátün bátün
A kérdező hozzászólása: köszii. :) ..dzsimbátünös: ezt én is tudtam..
A kérdező hozzászólása: v-w!

Ha van egy játék és valaki nem veszi meg pénzért, hanem letölti torrenten, de manapság a torrent is fizetős sok helyen és ha az eredeti játékért nem fizetnek a készítőknek, akkor semmirekellő torrenteseknek mért fizetnek a kalóz verzióért?

sosem értettem hogy lehetnek az emberek ilyen ostobák ráadásul amit kapnak sem "teljes" hiszen csak kalóz játék nem regisztrálhatod magad a hivatalos honlapon stb és uyganúgy pénzbe kerül mértmértmért fizetnek ezért oannak aki megse érdemli????mondjuk a torrent 1000ft a játék meg 7-10 körül ok olcsóbb elismerem de akkoris csak egy értéktelen kalóz másolat... akk má gyüjtse a pénz az igazira vagy keressen ingyenes oldalt

Legjobb válasz: Érdekes amit írsz, mert még sosem fizettem torrentért.

Érdekes amit írsz, mert még sosem fizettem torrentért.
A kérdező hozzászólása: Igen énsem nem is olyan rég kezdõdött hogy a torrentekért fizetni kell még nincs midnenhol se egyre gyakoribb és mivel csak nõ az ilyen oldalak száma arra következtetek, hogy van aki fizet ...
én eddig enm találkoztam fizetõs torrent oldallal. Max azt tudom elképzelni h valaki fizet a meghívóért (bár inkább cserélgetni szokták), de akkor is jobban megéri neki kifizetni 1k pénzt kb végtelensok játékért mint 1 játékért ami lehet h tele van bugokkal, és már enm is készítenek hozzá javításokat. amúgy meg a kalóz másolat se csak úgy lessz és akkor van, 1 cracker feltöri, valakinek fel kell töltenie az is idõ, a torrent servergépe sem olcsó (ha értelmes az oldal akkor nem az) A legtöbb mai játékot aki megvenné amúgy is az megveszi szerintem, aki meg csak kitolná 1x singlén letölti torrentrõl v máshonnan megszerzi illegálba ( pl cod mw 2-t nem tudod neten játszani , vagy csak alig élvezhetõ servereken)
Szerintem a koma a warezra gondol, ahol fizetsz a tartalomért, tehát x ft/x idõ. P2P-nek P2P, de van különbség pl. a viperawarez és az ncore között
Szerintem a barátunk nem látott még rendes torrentoldalt, csak ilyen PistikeTrackereket, ami valamire való torrentoldal van, egyik se fizetõs, sõt, még támogatás meg egyéb hülyeség sincs.
Akkor talán linkelj..

Van olyan aerob jellegû mozgás amihez nem kell sok hely, és nem is "hangos"?

panellakás, a szomszédok nem örülnének az ugrabugrának, a legnagyobb hely a szobában egy kb 1,5x1m-es szabad terület, pvc parketta, egy 60x120 cm-es szõnyeggel

Legjobb válasz: Szobabicaj.

Szobabicaj.
Kettlebell.
fekvotamasz, guggolas, labemeles ezekhez viszonylag keves hely kell Olvasd el a FEgyencedzes konyvet, es meg fogd latni
A kérdező hozzászólása: # 3/3 tudod meg van a könyv, de az nem éppen aerob edzés :) a húzódzkodás részét meg nem is tudom csinálni, mert kicsik az ajtók, de a többi részét szoktam csinálni
A fegyencedzésnek semmi köze az aerob mozgáshoz.

Melyik felvevő programmal tudok készíteni olyan videót, ami jó minőségű viszonylag, nem foglal sok helyet és nemfogja meg annyira a gépem felvevésnél mint a Fraps?

A gépem: VGA:ASUS EAH4670 1GB GD5 CPU:C2D E5800 3.2GHz RAM:2x2 GB Kingmax 800mhz Alaplap:Gigabyte S-series

Legjobb válasz: Na a te gépedre ilyen nincs. A FRAPS-nél a többi csak jobban "fogja"...

Na a te gépedre ilyen nincs. A FRAPS-nél a többi csak jobban "fogja"...
Elõzõvel nem értek egyet, én Dxtory-t használok (igaz, sokkal jobb géppel) és feleannyi FPS-t zabál mint a Fraps, és jóval kisebb fájlokat ad ki ha rendesen bekonfigurálod. http://dxtory.com/v2-download-en.html
Elõzõvel nem értek egyet... :D "feleannyi FPS-t zabál mint a Fraps, és jóval kisebb fájlokat ad ki ha rendesen bekonfigurálod. " Ez egy szép ellentmondás. Ha a másik progi jóval kisebb fájlokat ad ki, az annyit jelent, hogy felvétel közben konvertálja is a videót, az meg igen erõforrásigényes produkció, míg a FRAPS nem tömörít, megtakarítva ezzel egy csomó processzorterhelést...
A kérdező hozzászólása: Processzor terhelés az nem számít annyira mert lesz új .Inkább egy jó vágó program kéne csak a sony vegas nem mükszik. De akkor kipróbálom azt amit mondtál felvevõ programot.Inkább azzal van baj hogy felveszem frapsel meg minden de azt még tömöríteni kell meg minden és sokidõ olyan program nincs ami nemuszály hogy tömörítsen de olyan videót csináljon ami hamar felmászik youtubera és elfogadható minõségû.
A kérdező hozzászólása: ?
De van, lásd a fent említett progi is. A gond annyi - mint írtam -, hogy a konvertálás, ami szerinted sok idõ, na azt csinálja meg felvétel közben a progi és ez bizony sok erõforrást igényel. Próbáld ki és kiderül...
A kérdező hozzászólása: ezt a DXtory-t hogyan kell használni?

Mi a fontosabb? Olyat tanulni, amit szeretek csinálni, tetszik, de nem ad annyira versenyképes diplomát, vagy olyat, ami nem érdekel egyáltalán, nem is megy, nem is szeretem, de elég jól el lehet vele helyezkedni sok helyen, és hamar?

Legjobb válasz: Ideális esetben az elsõ, de nem jelentem ki ezt addig, míg meg nem mondod, pontosan mely szakokról is beszélünk, mert van, amit tényleg nem érdemes.

Ideális esetben az elsõ, de nem jelentem ki ezt addig, míg meg nem mondod, pontosan mely szakokról is beszélünk, mert van, amit tényleg nem érdemes.
"Tehát egy nõ azt csinálja, amihez kedve van, viszont a férfinak bármit el kell vállalnia." A férfi is csinálhatja, amihez kedve van, ha: 1) ezért sok pénzt kap vagy 2) sok pénze van máshonnan. "A nõk nincsenek kivételezett helyzetben, igaz?" A nõk roppant nehéz helyzetben vannak úgy általában. Mert ha csúnyának születnek, akkor azt semennyi munkával sem tudják kompenzálni, nem úgy, mint a férfiak.
Aha, értem. Tehát egy nõ azt csinálja, amihez kedve van, viszont a férfinak bármit el kell vállalnia. Ez így szerinted rendben is van, igaz? A nõk nincsenek kivételezett helyzetben, igaz? Ez valamiféle születési elõjog lehet, igaz?
"A nõkre talán különleges szabályok vonatkoznak?" Nem különlegesek. A nõk az emberiség fele, tehát nem ritka kivételek.
A nõkre talán különleges szabályok vonatkoznak? "Ha az "elhelyezkedés" fontos, mert férfi vagy, nem kapsz a szüleidtõl lakást, stb., akkor csakis az legyen a szempont, hogy mivel tudsz pénzt keresni. Ha lesz pénzed, ráérsz majd mással is foglalkozni. Ha nem vagy férfi, vagy a családod támogatni tud, akkor választhatsz máshogy is, de csak akkor, ha úgy érzed, hogy nem bírnád a jól keresõ szakot."
A kérdező hozzászólása: Messze nincs annyi pontom, hogy az Eltére menjek. Így marad mondjuk a NYME-GEO. Úgy tudom nem olyan rossz az sem.
Gépészmérnöki szakkal sokkal többre mész, mint a földmérõvel, ott nagyon telített a piac, a gépész viszont jelenleg hiányszakma az EU-ban. Ha a földmérés, GPS, geoinformatika a szíved csücske, akkor jobban jársz az ELTE TTK földtudományi szakával, ott átfogóbb képzést adnak, és késõbb tudsz ilyen szakirányt választani.
23:28 "az lehetsz aki szeretnél" Igen, de a legtöbb embernek nem olyan álmai vannak, hogy "gépészmérnök leszek" vagy "nem, nem gépészmérnök szeretnék lenni, hanem rendszerfejlesztõ", hanem olyanok, mint pl. hogy "öltönyös állással és jó kocsival rendelkezõ ember leszek".
Ha az "elhelyezkedés" fontos, mert férfi vagy, nem kapsz a szüleidtõl lakást, stb., akkor csakis az legyen a szempont, hogy mivel tudsz pénzt keresni. Ha lesz pénzed, ráérsz majd mással is foglalkozni. Ha nem vagy férfi, vagy a családod támogatni tud, akkor választhatsz máshogy is, de csak akkor, ha úgy érzed, hogy nem bírnád a jól keresõ szakot. Egyébként a legtöbb ember meg tudja kedvelni azt, amivel sokat foglalkozik.
Nekem az a véleményem hogy inkább olyat végezz el amit szeretsz. Persze ha valami nagyon rózsaszín felhõvel borított szakról meg munkáról lenne szó akkor azt mondanám hogy érdemes mellette egy rendes szakmát/szakot kitanulni, illetve elvégezni. De ha csak annyiban más hogy az egyikkel kicsit nehezebben tudnál elhelyezkedni, akkor az még megéri. Teljesen más érzés azt tanulni amit szeretsz, már azzal a tudattal is hogy végül az lehetsz aki szeretnél. És nem mindegy hogy a következõ 40 évben úgy kelsz fel hogy azt kell csinálnod amit utálsz vagy amit imádsz.
A kérdező hozzászólása: Geoinfó kar (földmérõ) - ez tetszik gépészmérnöki (nem tetszik, nem megy) - de azért valamivel jobbak az elhelyezkedési viszonyok.
Értem, tehát a férfi a pénzeszsák szerepét tölti be egy kapcsolatban. Ebbõl kifolyólag vagy sok pénzzel kell rendelkeznie máshonnan, vagy bármit el kell vállalnia amivel sok pénzt tud keresni. Ha egy férfi csúnyának születik akkor azt hogy tudja kompenzálni sok munkával, ha egyszer szép már nem lehet? Pénzzel mit lehet megváltoztatni? Ez egy mûködõképes kapcsolat alapja? A férfi nem szép és nem tetszik, de sok pénze van? Min változtat az, ha csak a pénzéért vannak vele? Fizetõs lányokat kapcsolat nélkül is kaphat, mert ha egy nõ csak a pénzéért van vele az ugyan olyan, mintha fizetõs lányokkal lenne együtt. Az egymás mellett tengünk-lengünk ne változtatja meg a dolog fizetõs mivoltát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!