Találatok a következő kifejezésre: Sok ha 25 (37 db)

Ha magzatvíz szivárog, akkor az mindig átlatszó, vízszerű és sok, ha pedig kevés vízszerű valami van akkor az csak folyás? 25 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! A magzatvíz is képes szivárogni (lassan, kevés)! Menj el dokihoz, a fórumok csak tanácsot adhatnak, biztosat pedig csak a doki mond! Lehet, hogy folyás, de nem biztos. Nekem nem volt folyásom és a magzatvíz a szüléskor folyt el (véres és sok, fájdalommentesen). De nem vagyunk egyformák! Üdv 4 hós baba anyukája

Szia! A magzatvíz is képes szivárogni (lassan, kevés)! Menj el dokihoz, a fórumok csak tanácsot adhatnak, biztosat pedig csak a doki mond! Lehet, hogy folyás, de nem biztos. Nekem nem volt folyásom és a magzatvíz a szüléskor folyt el (véres és sok, fájdalommentesen). De nem vagyunk egyformák! Üdv 4 hós baba anyukája

Miért ítélkeznek sokan, ha egy 20-25 év körüli nõ egy nála 2-4 évvel fiatalabb (esetleg tapasztalatlan) sráccal van együtt?

sok ilyen tapasztalatom van ismerõsök között is. komolytalannak nyilvánítják, vagy azt hiszik, hogy kényszerbõl vannak egymással mert másnak nem kellenének.

Legjobb válasz: csak irigyek

csak irigyek
Hát azért egy 20 éves egy 16 évessel... Mondjuk nekem -3 év férne még bele, most vagyok 27.
Irigység vagy elõítélet. Szerintem a szerelemben a kor egyáltalán nem meghatározó, ha mindkét fél nagykorú.^^
Szimplán szánalmas balfékek.
Nem tudom, nekem nem fura, én szüleimnél is anya idõsebb, meg volt rá példa ismerõsi körömben is, úgyhogy ha õk jól megvannak és illenek egymáshoz, akkor nem tartom lényegesnek, hogy ki az idõsebb.
Sokan mondják, hogy a szerelemben a kor nem számít, (ami igaz is) de a jelentõs különbséget már elutasítja a társadalom, nem értem, hogy van ez. Egyébként ez a 2-4 év még semmi. Én nyíltan vállalom, hogy az idõsebb nõkhöz vonzódom, 22 éves vagyok és a 30-55 éves korosztály jön be. Én ilyen vagyok, és leszarom a társadalom véleményét. Akinek nem tetszik így járt. :)
Ha szerintük komolytalan akkor az legyen az õ nyomoruk és ennyi...most õszintén, ki nem szarja le mások véleményét...tudod, az olyan mint a s..gglyuk. Mindenkinek van, de senkit se érdekel... Minket soha nem ért ténylegesen negatív dolog emiatt, pedig a férjem és én 28-25 évesek vagyunk. Persze én vagyok az öregebb:D majdnem 3, 5 évvel. Szóval én most töltöttem a 28at, de a férjem csak nyáron fogja a 25 öt. Poénból szoktak pedofilnak hívni barátok, vagy a férjem haverjai, de ezek nem komolyak, érezni lehet azért a különbséget...baráti körben más lánynak is van fiatalabb pasija:) Igazi negatív, elítélõ, lenézõ beszólást a korunk miatt még soha senkitõl nem kaptunk, és ha kapnánk is, leszarnánk mind a ketten. Amúgy a nagymamám is idõsebb volt a nagypapámnál 5 évvel... Még a férjem nagymamája, aki már azért más generáció, õ sem szólt soha egy rossz szót sem ránk. Mindig rendesen kedvesen beszélt velem. Sõt! 2 hónapja voltunk együtt a férjemmel, mikor egy esküvõn, a férjem húgának a sógornõjeként emlegetett...igaz hogy lánykérés már volt addigra, de esküvõ csak másfél év kapcsolat után...és mégis így elfogadott... Az említett húg is 13 évesen mondta nekem azt, hogy ha szeretjük egymást, nem számít a kor....amúgy 24 voltam amikor összejöttünk, a férjem meg még nem töltötte be a 21et, csak másfél hónappal késõbb. Sõt, velem vesztette el a szüzességét is:D Még az anyósom is teljesen elfogadott, pedig 1 szem fiú a férjem 3 gyerek között, élete szerelmétõl.... Szóval az ember azt gondolná, hogy tipikus porhanyós...:) egy lány se lenne elég jó a fiának....nemhogy egy öregebb:D és mégsem volt ilyen velem. Ha ez lett volna, a férjemet az se érdekelte volna. És különösebben engem sem. Max egyedül menne a havi látogatásra:D A tapasztalatlanságról meg annyit, hogy nekem 6 db férfival volt elõtte szexuális kapcsolatom. Mégsem tudott egy sem kielégíteni a férjemen kívül. Szóval 24 évesen tõle kaptam életem elsõ orgazmusát. Na ennyit a tapasztalatlanságról. Az ismerõseid meg..ne is haragudj, de IQ light mindegyik.
nálunk volt olyan honap az leején hogy 1, 5 kg-ot hízott a lányzónk de volt olyan is hogy csak 20 dkg-ot egy hónap alatt pedig csak anyatajae volt
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.teát kóstoltattam vele(mecsek babatea)de nem kéri , köpi ki.ti milyen teát adtok a picinek?
Szia, Nekem anyatejes a babám és mindenki azt mondja rá biztos tápos/a sok rosszindulatú ember!/, mert havi 1 kg-ot hízik.Elsõ hóban 1, 5 kilót hízott, most 3 hós 8 kg.
Szerintem még normális a pici súlya. Próbáltad már, hogy adsz neki teát? Azt szokták szeretni ás telíti amíg jön a hami. Boldog babázást!
Esetleg ízesíthetnéd pici gyümölcscukorral. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: gyümölcscukrot hol lehet kapni?
Az én lányom 6 hetes, 2520gr született most 3830gr. Anyatejet kapott 5 hetes koráig, de az elmúlt 1 hétben este tápszert is adunk neki, mert nem elég a tejem. Az orvos szerint teljesen normális a súlygyarapodása. Jó babázást!
Nem tudom merre laksz, de elég sok helyen lehet kapni pl. Herbaria boltokban. Sok sikert! :)
???? tessék?
Sok! 50km returban 100km. 71.6km returban 143.2km. 18 évesen 25 éves barátnõd van, az is sok.
Hát sem az 50 sem 71 km és 600 méter sem távolság. Van aki napi szinten ennyit utazik iskolába és a munkahelyére. 18 évesen egy 25 éves lánnyal meg a legjobb. Tõle sokat tudsz tanulni szexben és minden másban. Persze csak ha elég érett nõrõl van szó.
Anyám! pusztuljak meg nem értem a kérdést!!
A Te korodban igen! Tényleg, nem poénkodok
A kérdező hozzászólása: 50 km, meg a 71, 6 km távolság sok a szerelemben?
fogalmazás 5-ös!
Most ötven, vagy 71?!
látom részeg vagy
Az én barátom 200 km-re van.. :/ Nagyon sok. Az 50, vagy a 72, az kibírható.

Ma teszteltem qupidoval neg. Lett! Ugye akkor már semmi esélyem a babára? Ma vagyok a 25. napomon. De ha nincs baba akkor mitől ez a sok terhességi tünet?

Legjobb válasz: szia, még korai a 25.napon, nekem volt olyan mikor minden terhességi tünetem megvolt mégis megjött, most mikor poz. lett a teszt a nem várt utáni nap reggel addig semmit nem éreztem, várj még és késõbb tesztelj bármi lehet még

szia, még korai a 25.napon, nekem volt olyan mikor minden terhességi tünetem megvolt mégis megjött, most mikor poz. lett a teszt a nem várt utáni nap reggel addig semmit nem éreztem, várj még és késõbb tesztelj bármi lehet még
A kérdező hozzászólása: 1.jére
A kérdező hozzászólása: Ja és azt hallottam hogy a qupido egy nagyon érzékeny teszt!??Lehet hogy tényleg korán teszteltem??11. napon volt pé-m, ezt onnan tudom hogy barnáztam!Amúgy 28-32 napos ciklusaim vannak.
Elkeseredni még NE keseredj el, mert semmi nincs veszve. Hidd el, hogy korai volt még. Mikor volt péd? Addig mig nem jön meg a mensi, addig remény is van.
A kérdező hozzászólása: Múlt hónapban semmi bajom nem volt!Se hányinger se hasszurka se szédülés se semmi!Most meg kész vagyok, és ráadásul frankón elkeseredtem!
Különben meg az elsõ válaszolónak igaza van. Amikor én is terhes voltam (pedig párszor voltam) nem voltak tüneteim ilyen korai szakaszban, éppenhogy , akkor még szurkálás sem.Éppen az volt furcsa, akkor, hogy semmit nem éreztem.
A mensi tünetei is hasonlóak lehetnek, mint a terhességi tünetek. Sok probálkozás után már rájöttem, tapasztalat. Egyébként meg túl korán teszteltél szerintem. Bár nem írtad, hogy milyen hosszúak a ciklusaid. De a 25-ik nap korainak tûnik. Szóval még nincs veszve semmi. Én is ma vagyok a 25-ik napon. :) Még nem akarok tesztelni, mert szerintem felesleges. Pedig a bizonytalanság nagyon rossz. :(
Utolsó válaszoló teljesen korrekt választ írt! Túlzottan rágörcsölsz a témára. Légy türelmes! Tudom, hogy nem könnyû!! És, ha tényleg csak a barnázás miatt gondolod a peteérést, akkor egyáltalán nem biztos, hogy azért volt. TÜRELEM!!!! Ha mégsem jön össze ebben a hónapban, akkor pedig irány a doki, mert a barnázás utalhat peteérési rendellenességre is. Akkor pedig hiába várod a babát.
Majd írd ám meg, hogy mi lett az eredmény, mert nagyon kiváncsi vagyok már. :)
Ne keseredj el, korai volt még. Igen, a qupido nagyon érzékeny, 10-es érzékenységû, de az sem tévedhetetlen. Úgyhogy jövõ héten ismételd meg, ha addig nem jön meg...és drukkolok Neked, hogy ne jöjjön
Oké már kiszámoltam. Olyan máj 1 lehetett , igaz? Azt olvastam valahol, hogy a megtermékenyüléstõl számolva a 12-ik nap már kimutathatja a teszt, de ez nem biztos, hogy ki is mutatja. próbálj meg pár nap múlva tezstelni.
A 11-ik nap az hányadikára esik?
szia, elsõ vagyok, nekem mensi elõtt is hol volt tünetem hol nem, úgyhogy bármi lehet még, ez a 2. terhességem, az elsõnél is így volt mint most
A kérdező hozzászólása: Van rajt egy nagyon-nagyon halvány csík!Nem szintelen de alig látszik viszont bármerre forgatom látszik!Tuti hogy nincs peteérési próblémám mert már kivizsgáltak mindenhogy!Most akkor mit kezdjek ezzel az alig látszó vonalal!Igen mióta minden bajom van azóta másra sem tudok gondolni csak erre!Mert én meg se szoktam érezni hogy megjön meg ilyenek!
elvileg a terhesség nem betegség, de én a helyedben többet pihennék
26 hetes vagyok és ma a hátamon vittem a 17 hósomat, rohangásztam vele a babatornán, tolom a kismotorját görnyedve, egész nap le-fel veszem a karomba, emeletre cipelem fel. Egyik kezemben kismotor, másikban babakocsi, karomon meg lóg a gyerek... Napközben porszívózok, teregetek, jövök-megyek a nehéz locsolókannával, mosott ruhás ládával, . Mondjam még??? :DDDD
szerintem nem lehet attól bajod, de ne hajszold magad túl nyugtasson meg a gondolat, hogy több száz évvel ezelõtt a nõknek milyen lehetett. hajolás helyett ha lehet próbálj meg leguggolni a dolgokért
amíg te nem érzed soknak, addig nem sok. ha már fárasztó, akkor le kell magad állítani! a kosz megvár, ne aggódj, most a baba a legfontosabb!
15:15 hat ez jo...a kosz megvar...hahahaha milyen igaz!
A kérdező hozzászólása: ismerõs a dolog: gyerek egyik karodban a másikban a kismotorja.... nekem egy 2 éves kisfiam van, és holnap este hozzuk haza a nagyszülõktõl, most nyaral, addig szeretnék mindent megcsinálni, hogy mire jön más dolgom ne legyen csak õ, 2 hete már hogy nem láttam:( és csak vele szeretnék foglalkozni. Mára lett kész az ajtófestés, holnap még jön a burkolós befejezni egy-két dolgot, most éppen függöny vasalás közben a 10 perces pihenõmet töltõm:) , kezd fájni kicsit a hátam-derekam:( de még messze a nap vége:)
Elvileg nem javasolják a hajolgatást, de én a terhességem elejétõl pörgök, hajolok, teszek-veszek. Azt mondják, hogy egy egészséges terhességben nem csinál kárt.

Mikor indul el a tejtermelődés? Mikor megszületik a bébi? Baj az ha valaki 25 kg szed fel a terhességi idő alatt? Hogy tudom leadni ezt a sok kilot?

Legjobb válasz: Szülés után már mellre szokták rakni babákat ez segít a tejelválasztásban. Én azt hittem nincs tejem mert nem hízott a babám és szóltam az egyik ápolónõnek aki azt mondta hogy megmutatja hogy van, erre egy szakszerû mozdulattal megnyomta a mellem és tényleg volt! A súlyod valamennyit biztos fog csökkenni. Szoptatás alatt elég sok le tud menni de könnyû hízni is. Ez alkati kérdés. Amíg szoptatsz ne akarj fogyni ráérsz utána.

Szülés után már mellre szokták rakni babákat ez segít a tejelválasztásban. Én azt hittem nincs tejem mert nem hízott a babám és szóltam az egyik ápolónõnek aki azt mondta hogy megmutatja hogy van, erre egy szakszerû mozdulattal megnyomta a mellem és tényleg volt! A súlyod valamennyit biztos fog csökkenni. Szoptatás alatt elég sok le tud menni de könnyû hízni is. Ez alkati kérdés. Amíg szoptatsz ne akarj fogyni ráérsz utána.
Nekem sehogy nem indult meg, már fejtem a korházi szuper fejövel de egyetlen csepp sem jött. Kaptam homeos bogyót ami 2 napra beindította, aztán ennyi. nem segített. 2 hónapig szoptatásonként 10 mili lejött aztán feladtam. valakinek egyszerüen nem indul be.
megszületése után közvetlenül mellre kell tenni a babát. a kórházban is 2 óránként érdemes mellretenni, hogy hamar beinduljon. elsõ napokban csak néhány csepp tej is elég nekik. általában akkor indul meg a rendes tejtermelés, amikor az ember hazaér a kórházból, és lepihen. (nekem is ahogy hazaértünk, babust letettük aludni, és leültem a konyhába a férjemmel beszélgetni, egybõl elkezdett csöpögni a tej! olyan nagy boldogság volt!)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek aki írt nagyon köszönöm .És persze a jókívánságot is köszönöm! annak akire vonatkozik , viszont kívánom neki is a legeslegjobbakat erõt egészséget boldogságot!

25 hetes kismama vagyok, árt ha sokat vagyok a laptop vagy számítógép előtt?

Legjobb válasz: Szia. Nem árt. Én is sokat ülök a laptomom elõtt, mivel az elejétõl itthon vagyok, vérzés miatt. Boldog babavárást! 38 hetes kismama.

Szia. Nem árt. Én is sokat ülök a laptomom elõtt, mivel az elejétõl itthon vagyok, vérzés miatt. Boldog babavárást! 38 hetes kismama.
Szia. Az én terhességem alatt is volt hasonló kérdés, és akkor egy mérnök végzettségû kismama válaszolt, hogy nem árt. De a mobilt ne tartsd pocak közelben. Üdv, 4 hónapos kislány anyukája
szia, Nem árt, én a kislányommal szinte végig feküdtem, az elején vérzés miatt, a végén meg mert akkor volt a hasam, mint egy bálna.. Semmi baja a csajszinak...15 hónapos és makk egészséges..:)
Nem hinném. Ez kb. olyan lenne, hogy árt-e a kicsinek ha sokat ülsz a TV elõtt.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!!!!

Miért gondolják sokan, hogy a gyerekvállalással véget ér az ember élete? Csak én érzem úgy, hogy manapság ciki ha egy 18-25 éves nőnek szerepel a tervei között az anyaság?

Nem a szélsőségekre gondolok, akinek 19 éves korára 3 apától 3 gyereke van. Hanem az átlagos nőkre: tanul, dolgozik, és előbb-utóbb majd gyereket szeretne. Ez tényleg szégyellni való dolog manapság?

Legjobb válasz: Az elõbb-utóbb mindenkinél máskor jön el. Ezt kellene tiszteletben tartani. De manapság mindent cikinek tartanak, azt is, ha 18 évesen szülsz, azt is, ha 35. Egészen szûk az a sáv, amikor "elfogadott", ha abból kiszorulsz, akkor elástad magad.

Az elõbb-utóbb mindenkinél máskor jön el. Ezt kellene tiszteletben tartani. De manapság mindent cikinek tartanak, azt is, ha 18 évesen szülsz, azt is, ha 35. Egészen szûk az a sáv, amikor "elfogadott", ha abból kiszorulsz, akkor elástad magad.
Én meg ezen az oldalon sokkal inkább azt veszem észre, hogy ciki, ha 20-25 évesen még nem akarsz gyereket szülni, rögtön egy hülye felelõtlen vagy, aki csak bulizni akar, meg fontosabb a karrier. A gyerekvállalás témakörben nem egy ilyet olvastam már, meg hogy aki késõbb szül az már öreg anyuka. Szerintem senkinek semmi köze ahhoz, ki mikor vállal gyereket. Én 22 vagyok remélem 25 éves koromra lesz már babám, de azzal sincs gondom aki késõbb, vagy elõbb vállal. Ebbe másnak, fõleg idegeneknek tényleg nem kellene beleszólniuk...
Igazából nem csodálkozom rajta, hogy sokan azt hiszik a gyerek után fel is köthetik magukat! A szûk környezetemben terhességem alatt jobbnál- szörnyûbb történetekkel szórakoztattak a gyerekes családok a terhességi rosszuléttõl a szülési borzalmakon át a gyermek ördögi mivoltáig. Ezt szerintem nem kell bemutatni senkinek! Sopánkodnak, hogy jaj csak a gyerek, jaj de rossz, jaj így jaj úgy... Aztán a személyes tapasztalat teljesen más volt! :) Addig sem értettem mi ez a nagy önsajnálat, csak mert gyereke van, és most aztán végképp nem értem! Szóval én nem csodálkozom hogy a gyerektelenek ezek hallatán azt mondják, hogy köszi, ebbõl még nem kérek!
Magyarországon már lassan levegõt venni is ciki, már abba is belekötnek az emberek. Ne foglalkozz azzal, hogy mit mond a sok tapír, gyökér magyar, éld a saját életedet, ahogy szeretnéd, mert ha mindig azt lesed, hogy õk mit gondolnak, akkor soha nem leszel boldog.
párom 23 éves és tervezi h max két éven belül anya lesz, nekem még nincs kedvem az apasághoz...de megnyugtat a tudat h van két évem még "élni". Persze lehet gyerek mellett is szórakozni de már nem ugyan úgy mint pl most. Párom már most úgy él mintha lenne gyereke, felkészül rá...
Néha én is ezt érzem, amikor ide kerül a szó, sok lány azt mondja szeretne élni, és sokára gyereket. Pedig szerintem ez az igazi élet. Szóval, én is ezt érzem és keresem gyerekeim anyját :D
A mai nõk ilyen elbaszottak, hogy a karrier jobban számit mint a család.
Sokakból az irigység beszél, nehéz elfogadniuk, ha valakinek már fiatalabban lehetõsége nyílik rendes családot teremteni.. Sokan még buliznának, fura nekik, ha valaki korán leköti magát, hiszen a házasság nem csak egy hónapra szól.. Cikinek azért nem ciki, egyszerûen csak a mai fiatalság számára fura, mert sokan ebben a korban még nem igazán nõtt fel, nem önellátóak így nehéz elképzelniük, hogy családot alapítsanak, õk maguk is csak épp elszakadtak a családtól, kicsit egyedül akarják élni a felnõtt életet. Szerintem egyikkel sincs gond.. Mindenkinek máskor jön el az idõ, nem kéne emiatt senkit lenézni vagy elítélni..:)
A kérdező hozzászólása: Azt, hogy 18-25 év között tervezi, nem azt jelenti hogy akkor szül. Hanem hogy úgy tervezi, hogy majd valamikor lesz gyereke.
Az, hogy a tervei között szerepel az miért lenne ciki? Az a ciki amikor apuka munkanélküli vagy max segélyen él, anyuka a sima gyest kapja mert életébe nem dolgozott, a nagyszülõk meg eltartják a "külön családot" de verik a melüket, hogy õk már szülõk.
Nem hiszem, hogy ciki, de biztos tényleg megváltoztatja az ember életét, életvitelét rendesen. Persze aki szeretne már gyereket, az ennek inkább örül. Akik meg olyanok, mint én és nem akarnak babát, nem érzik annyira szupernek az anyaságot. Az én köreimben meg pont ez számít szégyellni valónak, ha valaki nem akar gyereket. Szóval ha van rajtad sapka, az a baj, ha nincs, az a baj. Nem kell vele foglalkozni, mindenki a saját életét éli.
ja, azt hozzátenném, hogy annak ellenére, hogy 22 vagyok, és suliba járok, kb 1 éve voltam utoljára részeg. nem a bulizás érdekel, szimplán tanulni szeretnék.
nekem unokatesóm 22 évesen szült, van két szép gyereke, most meg, hogy visszament gyesrõl, egy boltban szeleteli a sokát egy kis falu bugyrában. és ezt is fogja tenni a következõ 30 évben, frusztrációval tele. már érzi a férje, hogy mennyire rossz ez a kép, de nincs mit tenni. nõvérem 23 évesen babázott, 10 hós volt a gyerek, mikor a férje elhagyta. azóta pszichiátriát megjárt egyedülálló anya. van még pár példa, de hosszú lenne leírni. én most vagyok 22, teljesen lefoglal a tanulás, az egyetem, a kutatás. imádom a gyerekeket, de most még nincs itt az ideje. majd 30-33 éves koromban talán. addig bõven van tervem, szeretnék még mesterképzést, kettõt is. mindez azért van, hogy ha majd egyszer anyuka leszek, tényleg jó anyuka legyek, és ne frusztráljon semmi, illetve tudjam, hogy ha a gyerekek mennek oviba, isibe, akkor nem egy sonkaszeletelõ gép mellõl fogok nyugdíjba vonulni. szóval igenis fontos a tanulás, a munka, a karrier. aki ezt úgy fogja fel, hogy a nõk karrierista p*csák, és nem úgy, hogy normális alapokat akar teremteni a családnak, és saját magának, az nem normális. másik tesóm most 26 éves, és most kezdi csak az egyetemet, õ sem fog gyereketvállalni 32-33 éves kora alatt.
azért nem szeretnék egyelõre gyereket, mert momentán nem érzem magam érettnek rá. most toljam a saját életemet meg egy ártatatlan gyerekét? majd 30 felé komolyabban elgondolkodom rajta, nem hajt a tatár, a párom egyidõs velem, szeretnénk egy kicsit karriert építeni, megalapozni az életünket. sajnos azt látom, h a munkahelyek többsége másodrendûként kezeli a kisgyerekes anyákat. 4-5 év múlva az anyósom nyugdíjas lesz, aztán anyum is elér abba a korba, h leteszi a lantot. több idejük lesz unokázni, vigyázni rá ha beteg, nekem pedig nem kell magam egy bárányhimlõ miatt kirúgatnom az állásomból. kegyetlenül hangzik, de valamibõl élni kell. nálunk a családban egyébként sem volt "divat" a huszonévesen semmire szülés.
A gyerekvállalásal az addigi életed komolyan megváltozik onnantól nem az van hogy te mit akarsz, az a lényeg mi jó a gyereknek akik erre nem készültek fel azok világvégeként élik meg a dolgot. Ezért nem szabad élettapasztalat nélékül 20-22 éves az elsõ szembejövöttõl lebabázni. Szerintem 25 éves kor után kell tervezni.

Tegnap voltam a 12 hetes UH-on és a doki 25 percig biztos nézelődött odabent, ha nem többet. Nem okoz gondot a babának, ha ilyen sokáig vizsgálják?

Azt hallottam, hogy 15 percnél tovább nem szabad UH-ozni, de már nem emlékszem miért. Talán túlmelegszik a magzatvíz?

Legjobb válasz: Én úgy tudom hogy ez vizsgálat errõl szól, hogy a lehetõ legalaposabban megnézze a doki babát, szerintem nem ártalmas neki. Gondolod olyat csinálna doki ami veszelyezteti a babát?

Én úgy tudom hogy ez vizsgálat errõl szól, hogy a lehetõ legalaposabban megnézze a doki babát, szerintem nem ártalmas neki. Gondolod olyat csinálna doki ami veszelyezteti a babát?
nem hiszem, hogy ártalmas lenne. biztos nem ártana a babának. ott van pl a 4d-s babamozi, az is legalább fél óra hosszáig tart.
Ettõl nem melegszik túl a víz:D Ahhoz sokkal nagyobb energia kellene, ne aggódj. Inkább örülj, hogy alapos. A babának nem lesz ettõl baja, max. zavarja az ultrahang, de az sem ártalmas:)
Az orvos csak tudja, mit csinál. sztem nem kéne felülbírálni, fõleg nem hétköznapi emberek véleményére adva...
Nincs kimutathat káros hatása az UH-nak, ennek ellenére azt szokták mondani, hogy addig tartson csak a vizsgálat, ameddig muszáj. A 12 hetes UH-nak meg alaposnak kell lennie, mert ott mindent néznek. Nem lesz baja, ne aggódj feleslegesen.
Az Uh nem ártalmas a babára nézve: , , Az Uh-os vizsgálat nem ionizáló sugárzáson alapul, hanem magas frekvenciájú hanghullámokon, s eddig nem mutattak ki semmiféle, a magzatot veszélyeztetõ hatást!!, ,
De bizony, hogy melegíti a vizet, de csak kicsit. A babára nem káros egy fél órás vizsgálat, de kényelmetlen lehet neki. Ilyenkor elõfordul, hogy a baba többet mocorog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!