Találatok a következő kifejezésre: Sok gond a (302 db)

4 hónapos a babám. Az utóbbi hetekben elég sokat alszik napközbe+ az éjszakát átalussza. Nem gond a túl sok alvás?

Legjobb válasz: Mennyi az elég sok napközben? Amúgy persze, hogy nem gond! Tudják a picurok, mennyi az igényük. 4 hós az enyém is, sokat alszik, kb. így. Ilyenkor fejlõdik nagyon az idegrendszerük, ezért is pihennek sokat.

Mennyi az elég sok napközben? Amúgy persze, hogy nem gond! Tudják a picurok, mennyi az igényük. 4 hós az enyém is, sokat alszik, kb. így. Ilyenkor fejlõdik nagyon az idegrendszerük, ezért is pihennek sokat.
10 vagy 11 évesek vagytok? Mer ha elmúltàl 11 akkor kezgy:D el cigizni te is!!!
Intézetbe lakik, akkor örülj neki, hogy csak cigizik. :) Ha ennyi a gond, meg mondod neki, hogy melletted ne dohányozzon, ennyi. Ha meg nincs egy genszter beütése, külsõre-belsõre, akkor nyugodtan szólítsd le. :) Nem fog a sült galamb berepülni a szádba, csak akkor, ha megis fogod. ;)

Mintha sok lenne a bőr, gond ez?

kb egy hete vágattam át a fékemet mert tul rövid volt, 3 centit vágott lefele a doki, most merev állapotban is hátra tudom húzni a b?rt de mikor elengedem felgy?lik a makkom alatt és ronda is így. vajon gond ez sex közben? mi a megoldás?

Legjobb válasz: Ez egyáltalán nem gond. És ha téged szeret vagy "megszerez" valaki, akkor ezt is szeretni fogja benned. :) üdv, HajDoktor

Ez egyáltalán nem gond. És ha téged szeret vagy "megszerez" valaki, akkor ezt is szeretni fogja benned. :) üdv, HajDoktor
Örülj hogy van bõröd!!!! Nekem tavaly levágták az egészet, pedig nem is kellett volna Azóta meg minden egyre rosszabb! Addig örülj, amíg egyben vagy!!!!
Nekem volt egy olyan pasim, akinek túl sok volt rajta a bõr. Tény, hogy esztétikailag nem volt a legszebb, de nem emiatt lett vége. Nem zavart, esetleg orálisnál egy kicsit... Amúgy meg lehet csináltatni, de szerintem még fiatal lehet ilyesmihez. Meg különben is, tényleg nem válóok!!!

Gond, ha mostanában sokat hallgatom a francia himnuszt?

Nagyon tetszik maga a nyelv is, meg a dallama is. Nem annyira indulójelleg?, de nem is olyan szomorkás, mint a miénk.

Legjobb válasz: ha túl hangosan hallgatod és ezzel zavarsz másokat az gond. Egyébként nem :) Én anno Hobo Vadászatával kergettem õrületbe anyámat, állandóan az szólt :)

ha túl hangosan hallgatod és ezzel zavarsz másokat az gond. Egyébként nem :) Én anno Hobo Vadászatával kergettem õrületbe anyámat, állandóan az szólt :)
Ha neked tetszik, hallgasd, amennyit jólesik, ha másokat nem zavarsz. Ha többet akarsz tudni róla, sõt énekelni is akarod, akkor kattints ide: http://hu.wikipedia.org/wiki/Franciaorsz%C3%A1g_himnusza
Azt hiszed, hogy a francia himnusz? Hát elárulom neked, hogy a Marszej ez! :-)
Nem gond, bár szerintem a botswanai és az uruguayi himnusz jobb.
16:58-as, remélem nem szoktál büfögni, mert engem meg az sért...
Igen, meg fogsz halni! Érted jönnek az ÁFHEE-tõl (Állami Francia Himnuszhallgatók Ellen Egyesület), betuszkolnak egy hatalmas fekete lesötétített üvegû autóba és elvisznek a véres kivégzésre! Már csak néhány óra kérdése az egész, búcsúzz el a családodtól! Ekkora ostobaságot?! :O váááááá
Engem sért, úgyhogy légyszíves ne hallgasd. Otthon se. Fülhallgatóval se. Igen, gond. Nagypapám Franciaországban volt hadifogoly fél évig.
Nem induló? Pedig annak íródott. :)
17:07-es válaszához még annyit tennék hozzá hogy lesötétített Peugeot 607-el visznek el ami útközben min. 1x lerohad. Majd a kivégzés természetesen Guillotine-al történik. Úgyhogy nem éri meg francia himnuszt hallgatni, pláne sokat!
amíg még csak hallgatod, addig nincs gond, de ha már énekled akkor ott már van valami
:) )) Micsoda kérdés! :D Nos, én meg a Fratelli d'Italia-ra ébredek, ennek hatására végig fütyülöm a fürdõszobában, és sokszor a munkahelyre beérve is még dúdorászom az orrom alatt. Mégsem merült fel benne, hogy ez lehet-e rossz.:) Nem nacionalista okokból teszem, hanem az autósport iránti szenvedélyem áll mögötte, a Ferrari a lelkem csücske, de akár a Lamborghini és Maserati okán is dalolhatnám. Ha nem zavarsz vele másokat, szereted, és jobban érzed magad tõle, akkor akár táncolhatsz is rá, miért lenne ez gond? :)

Baj van velem? Mitől lehet hogy egyáltalán nem élvezem nem kívánom a szexet, és nem tudok kielégülni? Lehet a sok gond miatt?

4éve van párkapcsolatom,és szeretjük egymást. Semmi panaszom nem lehet a páromra,talán csak annyi hogy kissé fantáziátlan. De a szex mégsem m?ködik. Eleinte jó volt,de most mégsem az igazi. Én soha nem voltam egy nagy szex rajongó,de mikor sorra került élveztem. Most meg nem tudom mi van. Biztos nem azért mert nem szeretem,mert mással sem kívánom!

Legjobb válasz: Lehet a sok gond miatt, illetve az, hogy uncsi már a szex közöttetek. szerintem próbáljátok izgalmassá tenni a hangulatot, akár beöltözéssel, vagy más helyen más pózokban...stb. ami téged izgatna, próbáljátok ki!

Lehet a sok gond miatt, illetve az, hogy uncsi már a szex közöttetek. szerintem próbáljátok izgalmassá tenni a hangulatot, akár beöltözéssel, vagy más helyen más pózokban...stb. ami téged izgatna, próbáljátok ki!
Persze okozhatja a kiábrándultság is, de esetleg fogamzásgátló használata is, vagy elmehetnél egy nõgyógyászhoz, hogy nincs e valami sunyi fertõzésed. Az is okozhat nagyfokú libidócsökkenést.
Lehet, hogy alapból ilyen beállítottságú vagy: beéred kevesebb szexszel. De valószínûleg kihûlt a szenvedély köztetek, amit helyre lehet hozni. Próbáld ki, hogy munkanap délelõtt küldesz neki egy huncut kis smst azzal a szöveggel, hogy nagyon kívánod õt és este szeretnél egy különleges estét vele tölteni...Fel fogja kelteni a fantáziáját. Aztán otthon várd gyertyafénnyel és pezsgõvel, de az is elég, ha csak vadító fehérnemûben várod az ágyon fekve. Lehet még te is beizgulsz ettõl.Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Igen, én beérem a kevesebb szexel is. Soha nem voltam kezdeményezõ típus. Elvagyok nélküle hosszabb ideig is. Néha már azon csodálkozom, hogy emiatt nem lép félre. Sajnos én nem tudok kikapcsolni, még közben is jár az agyam mert elég sok problémánk van fõleg anyagi.

Milyen a természete a máltai selyremszörű kutyának? Sok gond van vele, rág dolgokat, könnyen nevelhetö?

Legjobb válasz: Kicsi korában, a fogzásnál minden kutya rág. Ha okos, értelmes állatot szeretnél, akkor egyetlen kutyának sem könnyû a nevelése. Tehát ha foglalkozol vele, akkor akad dolgod bõven, de ha ez neked már most gond, akkor nem kellene élõ kutyát választanod, a plüss nem rág, nem kell nevelni és nincs vele semmi gondod. Sosem gond, ha szeretettel foglalkozunk valakivel.:S

Kicsi korában, a fogzásnál minden kutya rág. Ha okos, értelmes állatot szeretnél, akkor egyetlen kutyának sem könnyû a nevelése. Tehát ha foglalkozol vele, akkor akad dolgod bõven, de ha ez neked már most gond, akkor nem kellene élõ kutyát választanod, a plüss nem rág, nem kell nevelni és nincs vele semmi gondod. Sosem gond, ha szeretettel foglalkozunk valakivel.:S
A kérdező hozzászólása: én nagy szerettel nevelném csak anyukám azért nem akrja engedi merthogy szétrágná a butort stb és ezért kérdeztem
A kérdező hozzászólása: irtam neked
Ha olyan kutyát szeretnél, amelyik nem rág, akkor fogadj örökbe egy már felnõtt kutyát. Mondjuk olyat amelyik ideiglenes befogadónál, családban él és így tusnak már róla mesélni, h mik a szokásai, mit szeret, mit csinál egyedül stb. Egy felnõtt kutyával sokkal könnyebb mint egy kölyökkel viszont ugyanúgy tud szeretni és ugyanúgy taníthatsz neki még ezer dolgot. (nekem mindkét kutyám már felnõtt korában került hozzám és imádnak és én is õket :o) a világ legjobb kutyái)

Elég sok gond van a mandulámmal és általában láz gyulladás fájdalmak közepette élek át egy mandulagyulladást. És most begyulladt levegőt szinte alig kapok meg van duzzadva de egyáltalán nem fáj csak nyálkás. Mi lehet az oka? 19/l

Egyébként egy éve dohányzom de eddig még betegen sem volt probléma a dohányzással. nem hinném hogy ez lehetne a kiváltó ok.

Legjobb válasz: Ha ennyi gond van vele akkor ki kellene vetetni mielõtt rámegy más szerveidre, akár a szívedre és még nagyobb baj nem lesz belõle.

Ha ennyi gond van vele akkor ki kellene vetetni mielõtt rámegy más szerveidre, akár a szívedre és még nagyobb baj nem lesz belõle.
A kérdező hozzászólása: :S félek tõle :/
És az talán jobb lesz ha kapsz egy szívizom gyulladást?
A kérdező hozzászólása: hát nyílván nem

Barna hajamat festeném vörösre. Szerintetek megéri? A vörös haj mennyire problémás? Sok gond van vele?

Legjobb válasz: Annyival több a gond vele hogy minden mosásnál kopik. Hamar fakó lesz és újra kell festeni az egészet. Míg más hajszínnél elég a lenövéseket festeni, ennél nem.

Annyival több a gond vele hogy minden mosásnál kopik. Hamar fakó lesz és újra kell festeni az egészet. Míg más hajszínnél elég a lenövéseket festeni, ennél nem.
Így van, én 2 évig voltam vörös. Festés után egyszerûen gyönyörû, kb. 3 hajmosásig. Utána fakul és legszívesebben 2-3 hetente festenéd...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat.Szerintem akkor maradok barna.Esetleg vöröses barnát, még gondolkozom rajta.
A kérdező hozzászólása: A vöröses sötét szõke is ennyire problémás válalkozás lenne?

Egyik lány ismerősömet mostanában rendszeres megnézem. Nagyon sokat jár a fejemben. A gond csak az, hogy én is lány vagyok. Bár álmomban már voltam nővel, a valóságban nem. Lezbi lennék?

Legjobb válasz: Ez nem gond:-)Csak kivancsi vagy:-)ettõl meg nem vagy lezbi:-)max biszex! Engem is erdekel h mien.lehet egy nõvel:-) 22/L

Ez nem gond:-)Csak kivancsi vagy:-)ettõl meg nem vagy lezbi:-)max biszex! Engem is erdekel h mien.lehet egy nõvel:-) 22/L
Valószínûleg igen.
nem feltétlenül :) fiúkkal hogy állsz? érdekelnek? mert ha mindkét nemhez vonzódsz, akkor biszex. ha csak fantáziálsz egyik vagy másik nemrõl, attól meg nem leszel hetero vagy leszbi.
Lehetsz bi is. Azt szertik a pasik. ;)
Szerintem bisex vagy, nem lezbi :) én is bi vagyok, votam már pasival és csajjal is. :) Egyszer élünk és nem bántam meg h kipróbáltam :) 19/L

Ha nagyon sokat szeretnék a kutyámmal lenni, nem lesz ez neki gond?

Nagyon szeretem a dobermannt, sokat olvastam róla, hogy mire kell nagyon figyelni. Írták, hogy szeret a gazdájával lenni.

Legjobb válasz: ugyan mért lenne egy kutyának kellemetlen, hogy a gazdájával kell lennie sokszor sokat?? ez nem olyan, mintha egy tinédzsernek kéne az anyjával kézen fogva sétálnia sokszor sokat..gondolkozz már(!) ez neki inkább elõnyére válhat, mintsem hátrányára..

ugyan mért lenne egy kutyának kellemetlen, hogy a gazdájával kell lennie sokszor sokat?? ez nem olyan, mintha egy tinédzsernek kéne az anyjával kézen fogva sétálnia sokszor sokat..gondolkozz már(!) ez neki inkább elõnyére válhat, mintsem hátrányára..
Persze, hogy szívesen lesz veled!:D Bár én is mindenhová tudnám vinni a kutyáimat. :) Mennyei manna lenne, nekem és a kutyuknak is. :D Szerintem ez a legjobb dolog amit tehetsz vele! :)
Irigyellek :D Hát persze hogy nem lesz neki gond, sõt! Legszívesebben a nap 24 órájában végig veled lenne. Nagyon boldog kutyád lesz, ha mindenhová veled jöhet, és még sokat is fogsz vele foglalkozni^^
A kutyának a gazdája a legfontosabb az életében. Ha 24 órát tölthetne Veled, õ akkor lenne a legboldogabb:)
Arra azért ügyelj, hogy hagyjál neki kellõ idõt a pihenésre. Fõleg még kölyökként.
egy kutya alapvetõen társas lény természetesen nem probléma ha veled van állandóan csak azért legyen némi privát tere és pihenhessen eleget-viszont kezdõként egyáltalán nem dobermannban gondolkodnék-okozhat bõven meglepetéseket egy gyakorló gazdinak
Én itthon dolgozom, a kutyáim a nap 24 órájában velem vannak. Ha elmegyek valahova, akkor a fiam van velük. Néha csak kiszaladok vásárolni vagy a postára, akkor vannak csak egyedül. 2-3 óránál tovább még nem hagytam õket egyedül. Ha nincs nagy hõség, akkor be a kocsiba és valaki jöhet velem. Még soha nem panaszkodott senki, hogy nem akar a lábamnál heverészni, menjek már onnan. :) ) Bár lehet, hogy örülnének, ha egy kicsit egyedül hagynám õket a spejzban, de annak meg én nem.:) )) Ne izgulj, olyan kutya nincs, aki azért érezné rosszul magát, mert foglalkoznak vele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!