Találatok a következő kifejezésre: Sok embernek vannak előitéletei a (3 db)

Sok embernek miért vannak előitéletei a zsidókal szemben?

Legjobb válasz: nem minden rossz okozójának tartják õket, hanem azoknak a rosszaknak az okozójinak, amiket valóban õk okoztak. nem vagyok rasszista, magamat védem... mert beszélhetünk súlyos antiszemitizmusról meg mittudoménmirõl, de amíg a cioizmus ilyen erõs, és egyre erõsebb az egész világon a helyzet csak rosszabb lesz.

nem minden rossz okozójának tartják õket, hanem azoknak a rosszaknak az okozójinak, amiket valóban õk okoztak. nem vagyok rasszista, magamat védem... mert beszélhetünk súlyos antiszemitizmusról meg mittudoménmirõl, de amíg a cioizmus ilyen erõs, és egyre erõsebb az egész világon a helyzet csak rosszabb lesz.
Azért vannak elõítéletek, mert nem ismerik a történelmüket. A zsidógyûlölet kezdete Jézus keresztre feszítésekor kezdõdött, mivel más vallások Jézust tekintették a megváltónak, a zsidók viszont ezt nem fogadták el. A 20. század közepéig (1949-ig) a zsidóktól rengeteg olyan jogot vontak meg, amit mindenki más megkapott. Ezért kezdtek kereskedni, mert ahhoz még volt joguk. Ezért olyan jó kereskedõk mai napig. Tény, hogy nagyon összetartóak, ezért sikeresek. És ez a fõ ok, mivel a magyarok mindenki fikázásához értenek (zsidók, romák, románok...), de összetartás nincs. Hogyha annyi szarból kellett volna kikecmeregni a magyarságnak a történelem folyamán, mint a zsidóságnak, valószínûleg már nem lennénk a Föld színén.
Ja, és még egy kis plusz. A cigányoktól egy jogot vontak meg, a vándorlás jogát. Vándorló nép volt, akik falvakban megálltak, a férfiak ház körüli munkákért és zenéért kaptak élelmet/fizetséget, az asszonyok jósoltak, és koldultak. Sajnos tolerancia egyre inkább nem létezik velük szemben. Úgyhogy õket sem kell hibáztatni.
A zsidók az évezredek során elszenvedett üldöztetések miatt vágnak vissza - azóta egyfolytában. Hitler - átok rá - azért ölette a zsidókat, mert így regeteg aranyat, pénzt, egyéb értéket nyert ezáltal. Macchiavelli szerint a háborúhoz 3 dolog kell : pénz, pénz, pénz. Ezt Hitler is tudta! A cigókból legfeljebb 1 kis barna festék maradt volna. Azóta a zsidók elfoglalták a kulcspozíciókat; nézd meg, kik vezetik a bankokat, fegyvergyárakat, politikát, stb . . .
A zsidógyûlölet egészen Hitler és a fajgyûlöletéig vezethetõ vissza.Hitlernek volt ez a bizonyos fajelmélete miszerint a Németek uralkodásr termettek míg a többi kissebb népek, népcsoportok szolgának valók.A zsidókat azért kezdték el üldözni mert õket tartottak minden rossz okozójának.A cigánykkal is hasonló a helyzet.Õk is egy is népcsoport akik bevándoroltak Magyarországraés itt a magyarok meg a cigányokat tartják a minden rossz okozójának.
ert ugyanolyanok mint a cigányok, csak még veszélyesebbek, mert jobb a szervezõképességük. hasonlóak a csótányokhoz. mármint biológiailag.
"Azért mert az ember egyik legnehezebb és legnagyobb feladata megtanulni mi a tolerancia és elfogadás. Sajnos, sokan nem jutnak erre a szintre el, ezért tartunk ott, ahol tartunk, hiszen mindenki másmilyen ezen a földön, és milyen lenne a világ, ha minden nép békében tudna élni egymás mellett? Túl jó lenne gondolom... Nem a zsidókért szólalok fel hanem minden megkülönböztetésért és rasszizmusért valamint gyûlölködésért mert ez aztán romba dönti a világot." Lefogadom, hogy Te az a tipikus rózsadombi lakos vagy, jól elvagy a környékeden, és azt hiszed, hogy ez így megy az egész országban... Aki elítéli a rasszizmust hazánkban, az vagy csukott szemmel jár az utcákon, vagy kurvára leszarja az embertársait, vagy egész nap bent ül a házban.
nem elõítélet, hanem tapasztalat
Azért mert az ember egyik legnehezebb és legnagyobb feladata megtanulni mi a tolerancia és elfogadás. Sajnos, sokan nem jutnak erre a szintre el, ezért tartunk ott, ahol tartunk, hiszen mindenki másmilyen ezen a földön, és milyen lenne a világ, ha minden nép békében tudna élni egymás mellett? Túl jó lenne gondolom... Nem a zsidókért szólalok fel hanem minden megkülönböztetésért és rasszizmusért valamint gyûlölködésért mert ez aztán romba dönti a világot.
utolsó válaszadónak: tehát azon a részen kívül a többit elismereD? mert már az is több a többnél..
én most konkrétan arra a részre lennék kiváncsi hogy azt a marhaságot hol olvastad a tórában???de látom erre nem tudsz válaszolni.Gyanitom hogy legutoljára a tüskevárat olvastad el, de csak azért mert kötelezõ volt.Szerintem ezekkel a szellemi adottságokkal maradj is meg a hasonló kaliberû könyveknél, és ne analizáld a Bibliát, a Tórát, vagy a Koránt.De miután te biztosan állitod hogy a Tóra 8éves kislányok megerõszakolására buzdít, biztos rettentõ járatos vagy a teológiában(ha nem értenéd a teologia szót szivesen elmagyarázom)ezért mégegyszer megkérdezném.Melyik részen van ez leirva???bár már elõre tudom hogy választ nem fogok kapni.
Kedves zsidó, aki itt hevesen válaszolgat. Ha ti olyan nagy és bölcs , mindenreképes emberek vagytok, MI A BÜDÖS FASZOMÉRT NINCS EGY SAJÁT ORSZÁGOTOK AHOL FELÕLEM KEDVETEKRE SAJNÁLTHATNÁTOK MAGATOK A HOLOKAUSZT MEG MINDEN EGYÉB MIATT ??????!!!!!! erre már nem tellett mi? látod errõl van szó. egyenlõre ez MAGYAR ország, te pedig CSAK EGY ZSIDÓ VAGY, úgyhogy húzd meg magad .
helyesírási hibákért bocs, elég gyorsan írtam ...
Elõször is engedd meg hogy gratuláljak neked.te egy igazi uriember lehetsz ahogy az elõbbi kommentedbõl is kitûnik.õszinte részvétem a szüleidnek akik csak egy ilyen primitiv barmot tudtak a világra hozni, aki csak itt mer hõbörögni név és arc nélkül.a való életben meg gondolom még a pontos idõt sem mered megkérdezni egy idegentõl, ezért itt éled ki magad.csak vigyázz nehogy agyvérzést kapj a nagy igyekezetben hogy meg tudj fogalmazni egy ilyen levélkét, aminek a fõ témája a büdös faszod.gondolom ezért is hangsúlyoztad ki nagybetûkkel.apropó kicsit gyakrabban kellene mosakodni, akkor talán nem büdösödne be a faszod.de ha erre anyád nem tanitott meg, mint ahogy látom másra se nagyon, akkor csak büdösödj tovább te kis fogyatékos idióta.további szép napot. SHALOM!!:) ))
Nem a Tórában, hanem a talmudban olvasta. Undorító, hogy miket írnak abban. Kezdve a gójok kiirtásától a leánygyermekek megerõszakolásán át aghogy Mária egy utolsó kurva volt.
bocsánat, valóban összekevertem a tóra és a talmud kifejezés, ebbõl származott a vita fõ vonala.
Hogy miért van elõítélet, azt nem tudom. De abban a sok mindenben, amit összevissza beszélnek gyûlölködve sokan, pedig nem is ismerik a zsidókat, sajnos, el kell mondjam, van némi igazság, és sajnálom ha valakit megbántok, én sosem voltam gyûlölködõ, sem elõítéletekkel teli, sõt. De megismertem egy zsidó valakit, és és a családját, voltam izraelben, szóval sok mindent tudok, mivel mindent megtettem, hogy megértsem õket. És sajnálom azokat, akik tényleg jó zsidó emberek, és teljesen magyar értékek szerint élnek, õket tényleg igazságtalanul különböztetik meg. Egyszerûen csak nagyon különbözõ értékek mentén élünk itt ebben az országban (meg szerintem európában), mint amott.
Elõítélet helyett én utóítéletrõl tudok. Idejöttek ezek a galíciai jött-mentek. Lopnak, csalnak, hazudnak. Mindent gyûlölnek, ami magyar, a Szent Koronát, a turult, az Árpád-sávos zászlót, hõseinket. Ápolatlanok, agresszívek, arcátlanok, fölényesek a nagy semmire. Kiforgatnak mindenünkbõl. És csak õk szenvedtek a II. világháborúban. Megcsinálták a Tanácsköztársaságot, a hollókoszt után az ÁVH gyilkosainak többsége zsidó volt. Rákosi, Gerõ, Révai, Farkas Mihály mind rohadt zsidó volt. De a rendszerváltás után is õk uralkodnak. A jelenlegi Jewrtsány-kormány 16 tagjából 8 zsidó.
"Az elõítélet nem más, mint a történelmi tapasztalat visszatükrözõdése" einstein
2008-07-08 11:13 Annyit azért kérnénk, ha Magyarul írsz, a Magyar helyesírás szabályai szerint tedd. Ez nem egy durva szöveg, nem kérek durva választ.
" Elõítélet helyett én utóítéletrõl tudok. Idejöttek ezek a galíciai jött-mentek. Lopnak, csalnak, hazudnak. Mindent gyûlölnek, ami magyar, a Szent Koronát, a turult, az Árpád-sávos zászlót, hõseinket. Ápolatlanok, agresszívek, arcátlanok, fölényesek a nagy semmire. Kiforgatnak mindenünkbõl. És csak õk szenvedtek a II. világháborúban. Megcsinálták a Tanácsköztársaságot, a hollókoszt után az ÁVH gyilkosainak többsége zsidó volt. Rákosi, Gerõ, Révai, Farkas Mihály mind rohadt zsidó volt. De a rendszerváltás után is õk uralkodnak. A jelenlegi Jewrtsány-kormány 16 tagjából 8 zsidó." azután ezeken kívül van 9 db Nobel-dílas számtalan olimiai bajnok..költõ, festõmûvész zeneszerzõ..deezeknek a házmester lakásokban se híre se hamva..ott a GESTAPO-nak szóló feljelentések íródtak és oda hurcolták a deportáltak motyóját..és ez valóban utóitélet! Káldi József
A Talmud Luzsénszky féle hamis ferdítéseit inkább ne idézd, mert kinevetteted magad. Az a hamisítvány egy Rohling nevû német antiszemit kreációja, Luzsénszky ugyanis nem tudott héberül..ahogyan ez a bíróságon percek alatt kiderült...
az utolsó kommentírótol kérdeznék valamit.a Tóra melyik fejezetében olvastad ezt a megerõszakolás dolgot???még csak az sem szolgálhat mentségedre hogy összekevered valamelyik másik vallással, ugyanis egyik sem buzdít erre.viszont mentségedre szolgálhat hogy az IQd valahol a nulla és az ötven között lehet.én a helyedben nem égetném magam hogy ennyire primitiv dolgokat irok!saját magad járatod le hogy mennyire buta vagy.bár igy arc nélkül pár betü mögé bujva tök mindegy mit irsz.
gratulálok minden igazhitû zsidónak, hiszen abban hisztek, hogy a gójok fölött uralkodni, õket megalázni, átverni nem bûn, hanem egyenesen követedõ példa. legyetek büszkék magatokra, és arra, hogy a vallásotok nyolc éves gój lányok megerõszakolására buzdít...
de azért mi faszfejek többre vittük az íróasztal mögött mint az itt beszólogató szerencsétlen kissebbségi komplexusban szenvedõ emberkék.Szánalmas!de nem gond, mi ezen jókat mosolygunk az íróasztal mögött, miközben a tõzsdei híreket figyeljük:)
A kérdező hozzászólása: vagyis miért utálják õket úgy mint pl a cigányokat?
Egyébként még nem a rasszizmus dönt romba mindent, hanem az a tény, hogy VAN OKUNK rá.
Nos, én egy rövid mondattal tudnám megmagyarázni, amit a Mein Kampf címû könyvben olvastam: A zsidók voltak azok, akik behozták a Rajna partjára a niggereket azzal a céllal, hogy megfertõzve a fehéreket, eltünjön a fehér szín a Földrõl, és rajtuk kivül mindenki csak kevert legyen. Továbbiakban? Szerintem hagyjuk is... Mindenki vonja le.
"Egyébként még nem a rasszizmus dönt romba mindent, hanem az a tény, hogy VAN OKUNK rá." Mi az okotok rá?
Olvass utána, ez pont olyan idióta kérdés mint a miért kék az ég??? Mi okunk rá?? Ilyet csak az olvasatlan tanulatlan bunkók kérdeznek.
Nem, ilyet épp egy zsidó srác kérdez.
okot hogy miért útál bennünket, nem tud irni ez a primitiv szerencsétlen szánalmas barom.amúgy SHALOM:)
SHALOM!:)
A kérdező hozzászólása: Amugy ha valakit érdekel NEM VAGYOK ZSIDÓ magyar vagyok...
ennyi ökörségre már nem is válaszolok:) tedd fel szépen az árpádsávos zászlót a kabátodra, vegyél egy martens bakancsot, iratkozz be a magyar gárdához(ott még sokra viheted ha már máshol ugysem sikerült):) )és menj velük hõbörögni az utcára:) mi meg addig szépen elirányitgatjuk a kis pénzügyeinket az íróasztal mögül.de azért ez nem véletlen hogy nekünk ez sikerül.mi nem a tanárok utálatával voltunk elfoglalva a suliban mint te, hanem a tanulással.
még egy utolsó kérdés.él még a nagymamád nagypapád mindkét szülõi ágon?mert az enyémek nem.köszönhetõen a holokauszt "rizsának".
most látok itt egy kommentet amit egy hasonló szellemi képességekkel megáldott valaki irt, aki meg a Mein Kamf cimü könyvbõl tájékozódik:) erre már nem is irok semmit:) )
zsidó faszfejek
"Az elõítélet nem más, mint a történelmi tapasztalat visszatükrözõdése" einstein Ezt az Einstein idézetet kizárólag náci szimpatizáns oldalakon találod meg sem angolul a neten, sem az Einstein ilyen irányú gyûjteményben sem...Nem értem, hogy a büdössszájú náci patkányok miért pont Einsteint nézték ki erre a célra Hitler helyett aki amellett, hogy zsidó volt még zseni is noch dazu...:) Õ biztosan nem mondott ilyet!..:)

Miért van rossz előítélete sok embernek a vegetáriánusokkal kapcsolatban?

Több oldalon olvastam véleményeket a vegetáriánusokkal kapcsolatban, és legtöbbje nem volt felderít?, s?t volt, aki "halált a vegákra!" címszóval írt. MIÉRT? Én is vegetáriánus vagyok, és ha kiderül vagy kénytelen vagyok elmondani, akkor fintorogva néznek rám, mintha nem lennék normális.

Legjobb válasz: Minden olyan emberre rosszallóan néznek, ami más, mint az átlag, a megszokott.

Minden olyan emberre rosszallóan néznek, ami más, mint az átlag, a megszokott.
Én is vega vagyok, de nem híresztelem, nem is kérkedem vele, és fõleg nem erõltetem másra az én álláspontomat. Nem kötök bele más táplálkozási szokásaiba, viszont elvárom az elfogadást, hogy más se kössön emiatt belém. Ha vendégségbe megyek, szólok elõre, viszont mindig mondom, hogy külön nekem nem kell semmi extra, bõven elvagyok a körettel meg a salival. A legfontosabb, hogy ne foglalkoztasson, kinek mi a véleménye rólad és a szokásaidról, ha meg olyan emberbe akadsz bele, aki emiatt szándékosan cseszeget, ne magadba keresd a hibát :) remélem tudtam segíteni :)
Táplálkozástudománnyal foglalkozom, hogy a fenébe ne ítélném el elõre azokat, akik önszántukból lemondanak az egyébként viszonylag fontos állati eredetû táplálékok fogyasztásáról? Mellébeszélés az állatvédelem, mert általában csak az evésnél figyelnek erre. Hogy a sminkcuccot éppen állatokon tesztelték, az már elkerüli a figyelmet. Heti 1-2 nap húsevéstõl sem okozna sok szenvedést a világban (ennyi már elég lenne ám az egészséges élethez hosszú távon is) viszont divathullám miatt kockáztatja az egészségét. AMI viszont mindezzel ellentmond, egy zöldség-gyümölcsevõ vegán egészségesebb mint a gabona-tej-húsfogyasztó átlag nyugati emberek. Ez mekkora poén már?! :D
Nagyon unatkoznak egyesek, és túl sokat foglalkoznak másokkal és olyan dolgokkal, amikhez semmi közük. Nem tök mindegy, hogy ki mit eszik? Én nem vagyok vega, csak a húst nem szeretem és elég keveset eszek, már ezért is be-beszólnak. Egyetlen kényes helyzet van, amikor tényleg kissé problémát okoznak a fullvegák, ha vendégségbe mennek, és a házigazda nem tudja, hogy valaki vega. Vagy tudja, de nem sikerül igazi vega kaját készítenie, és még a vega van megsértõdve. De szerintem ez a ritkább... Azért a legtöbben tudnak maguknak ennivalót találni...
A "szeretem a kis állatot, ezért nem eszem húst" tipusú vegák miatt van, akik ostobák, bosszantóak, és álszentek. Persze a gyógyszerrel, orvoslással, állatorvoslással már nincs problémája, mitöbb rá se jön, hogy talán az se állatsimogató, miközben a prédikációt azt meg nyomja, na ez ver ki a biztosítékot a legtöbb embernél.
2 'vega' ismerõsöm van, egyik osztálytársam volt, a másik a munkatársam. Mind a ketten próbálnak téríteni, a munkatársam ebédnél, folyamatosan hangoztatja, hogy mennyire egészségtelenül étkezünk. Ehhez képest, nyáron sonkát és a pörköltet dugiban ette. A volt osztálytársamról nem beszélve, aki kiránduláson két pofára tömte magába a kolbászt... Semmi bajom a vegákkal, az álszent vegákkal van bajom, akik folyamatosan zúdítják felém az igét.
Lelkiismeret-furdalást keltenek a mindenevõkben. Fanatikus állatvédõk, akik inkább a növényevõ állatokkal azonosulnak, mint embertársaikkal, akik ártatlan állatokat esznek. Bocs, de túl sok rossz tapasztalatot szerzetem.
Azért mert ez tipikus magyar tulajdonság: mindig tudjuk, hogy a másiknak mit kéne vagy mit nem kéne csinálnia, mindig belepofázunk a másik életébe, rosszindulatú megjegyzéseket teszünk. Én pl. imádom a húst, sajtokat és gyûlölöm a szénhidrátokat, Anyám-Apám vegetáriánus, öcsém a zsírmentes kajákra esküszik, de engem ezzel egyáltalán nem zavarnak - mindenki táplálkozzon úgy, ahogy neki jól esik!
A kérdező hozzászólása: Utolsó kommentelõ: Én is ugyanígy gondolom, és én is így cselekszem ezzel kapcsolatban. Csak megerõsítettél hitemben, köszönöm! Köszönöm mindenki válaszát, mert mindegyikben lehet igazságot felfedezni...

Miért van sok embernek előítélete a melegekkel szemben?

Legjobb válasz: Van egy tehetségkutato verseny(nem magyar) egy pasi elmondja hogy Aid-betegségben szenved. Sajnàltam. 2 perc mulva: És homoszexuàlis vagyok. nos ledöbbentem. Én szerintem a homoszexuàls férfiaknak jo az izlésük,és àpoltak,nincs velük bajom,de szerintem nem egészséges . Tényleg nem volt még bajom eggyel sem,és szerintem nem is lesz(hozzàteszem legtöbb pasi akit joképünek tartok,föleg sztàrok,a végén kiderül homoszexuàlis.... Ha a csalàdomban lenne valaki ilyen,azt is elfogadnàm,csak ne elöttem müvelje a magàndolgokat. Amig nem csokolozik,nem szexel elöttem,felölem.. Olyanok mint mi.

Van egy tehetségkutato verseny(nem magyar) egy pasi elmondja hogy Aid-betegségben szenved. Sajnàltam. 2 perc mulva: És homoszexuàlis vagyok. nos ledöbbentem. Én szerintem a homoszexuàls férfiaknak jo az izlésük, és àpoltak, nincs velük bajom, de szerintem nem egészséges . Tényleg nem volt még bajom eggyel sem, és szerintem nem is lesz(hozzàteszem legtöbb pasi akit joképünek tartok, föleg sztàrok, a végén kiderül homoszexuàlis.... Ha a csalàdomban lenne valaki ilyen, azt is elfogadnàm, csak ne elöttem müvelje a magàndolgokat. Amig nem csokolozik, nem szexel elöttem, felölem.. Olyanok mint mi.
Buta elõítélet, és ráadásul olyan ez, mint a tipikus divat: pl két lány sokkal elfogadottabb. Megkérdeztem egy homofób ismim, hogy miért csak a férfiakkal van baja. Nem tudta megmondani! Csak terelte a szót. Nekem semmi bajom velük. Vonzom õket, elég sok barátom meleg. Semmi bajom velük, egyikkel kiszoktuk beszélni a randikat, mai divatot, mindenféle olyan dolgot, amit egy heteroval kicsit nehezebb :D Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de a meleg havert megkérhetem, hogy jöjjön velem farmert nézni. Nem áll a farka egy perc múlva, hogy kérdezgetem, ez a farmer passzol hozzám? :D ó, és õszintén megmondja, ha nem mutat jól... :) No, témára vissza: az elõítélet ronda dolog. Ráadásul ezzel az ember csak saját magát korlátozza!
Ehhez a normális, abnormális témakörhöz van egy jó kis mondás. Szerintem 100%-ig igaz is. "MINDENKI ADDIG "NORMÁLIS", AMÍG MEG NEM ISMERED." Ezen azért el lehet gondolkozni... Bill.
Meg szeretném köszönni azok véleményét akik reálisan látják a dolgokat a melegekkel kapcsolatban, a többiekkel meg nem tudokunk mit kezdeni. Számomra ez a normális, számodra az. Számomra ez a természetes, számodra az. Mindenhol heterok vesznek körül, kézen fogva sétállnak, csókolóznak, mégsem fordult meg a fejemben az, hogy leverjem õket, pedig számomra ezek a dolgok gusztustalanok. Lehet hogy fura, de ez van, így megértem ha a heterok rosszul vannak az egynemûek testi érintkezéseitõl. Az elõitéletek ellen megint nem tudunk mit tenni. Megismersz, és rájössz arra, hogy nagy részük nem igaz.
az természees szerinted hogy neked ilyen a gondolkodásod?az normális hogy van akinek olyan párja van aki az anyja, apja, fia, lánya, néha még unokája is lehetne?Az mért normális hogy két nõ szerelme-ami szintén "abnormális"-nemhogy ellenszenvet, hanem "rokonszenvet"vált ki? Én nem hiszem hogy az alapján kellene megítélni valakit, hogy ki mellett ébred fel reggel. Nagyon sok mocsok ember van-emberileg, hozzáteszem- aki heteroszexuális(a te értelmezésed szerint "normális".No persze midnenkinek szíve joga hogy úgy ítéljen meg valakit ahogy az neki tetszik.Csak ezáltal mi is megítéltetünk.
Még kérded? Mert teljesen természetellenes és abnormális amit csinálnak! Fúj.
Nem a médiával van a legnagyobb probléma. A médiának nem kéne tudni ilyen mértékben befolyásolnia, fanatizálnia az embereket. A baj ott van, hogy sok ember olyan környezetben, olyan mentális terhekkel, frusztrációval nõ fel, hogy nem fejlõdik ki a személyisége, az agya, a gondolkodása egy olyan szintre, ahol nem alkalmaz szereotípiákat, általánosításokat és képes magas pontossággal leszûrni egy információforrás hitelességét.
Kicsit merész volt Adolf Hitel példának, mint a megtestesült heteroszexuális, mert bizony ott is bizonygatták homoszexuális voltát... Persze ez azon a tényen nem változtat, hogy számos heteroszexuális egyént lehet állítani, aki nem méltó példaképe a heteroszexuális életvitelnek. Csak, hogy példát említsek. Most a legutóbbi "terrorizáltam a lányom" esetben az apuka mindig ellenkezõ nemû gyermekét zsarolta, kényszerítette, tartotta fogva stb. Itt mégsem ment az, hogy a heteroszexuálisok pedofilok. Szimplán az, hogy xy milyen embertelenül bánt a gyermekével... Azonban ha a gyermeke azonosnemû lett volna, már látom is a Blikk-címlapot: A BUZI APA FAJTALANKODOTT A FIÁVAL. És a cikkben szépen leírnák - igaz csak burkoltan -, hogy minden homoszexuális életcélja az, hogy megrontsa a fiatalkorúakat. Pont ezért alakulnak ki sztereotípiák. Mert a média sem úgy tálal, ahogy kell. Szenzációhajhászat, és a meleg téma még nagyon "jó" ehhez. Belõlük lehet gyilkost, pedofilt, csalót, hazugot kiáltani úgy, hogy "sokáig" fognak róluk beszélni. Ezt heteroszexuálissal nem lehet. Amúgy visszaolvasva azt eddigi hozzászólásokat: Sokan nehezményezik, hogy legyen homoszexuális, csak "ne elõtted csinálja". Ez mind szép és jó, de a homoszexualitás nem arról szól, hogy valaki "csinálja". Ennek sokkal durvább pszichológiája van. Attól, hogy valaki valakinek a farkát szopja még nem meleg. Még akkor sem, ha az egyik legismertebb melegpornós-sztárbagázs (lásd Visconti hármasikreket, akik eladták a "testüket" a homoszexualitás oltárára). Nem itt kezdõdik a homoszexualitás.
Tessék, egy heteroszexuális férfi: http://en.wikipedia.org/wiki/Adolf_hitler Ennek alapján, más hozzászólók példájára, mondhatnám, hogy az összes heteroszexuális férfi egy szardarab, beleértve magamat is. Sajnos sok ember agya nem érte el azt a fejlõdési szintet, ahol nem húz rá egy szereotípiát egy egész embercsoportra annak néhány szélsõséges tagja miatt. El nem tudom képzelni magam egy másik férfival, undorodom a gondolatától is, úgy mint a tökfõzeléknek meg a mákostésztának a gondolatától is, de miért lenne baj, hogy más ettõl érzi jól magát? Minél több meleg férfi van a világon, annál több szabad nõ jut nekem..
mert rengetegen visszataszítóan viselkednek...teszik magukat, jajj szivi, eszem a zúzádat, meg illegnek-billegnek, és ez számomra sem vmi tetszetõs...
Mert még nem vették észre, hogy _MINDEN_ társadalmi csoportban (..., menedzserek, romák, plázacicák, mérnökök, tanárok, melegek, testépítõk, ügyvédek, rockerek, nõk, férfiak, fiatalok, idõsek, zsidók, katolikusok, oroszok, magyarok, ...) vannak teljesen normális, jó fej emberek, és teljesen elvadult, hülye vadbarmok is - és hogy hiába vannak általában (jó esetben) az utóbbiak kevesebben, a legtöbb feltûnést mégis õk keltik (miután az elõbbiek természetüknél fogva nyugisak), és így máris könnyû kiterjeszteni a megvetést. Nekem spec. semmi bajom semelyik csoport normális tagjaival, a hülyéket meg csoportjuktól függetlenül egyszerûen kerülöm.
Na az ilyeneket én is utálom, õk nem melegek hanem simán megalomániásak... De igenis vannak nagyon kedves és jó fej meleg férfiak is, és nem kéne egy-két hülye miatt lenézni mindannyiukat. Ez pont ugyan olyan, hogy "Egy csomó [email protected] Józsit ismerek, k*csög az összes Józsi"... Nem értem, minek kell elítélni egyeseket, csak azért, mert képesek valakit a lelkéért szeretni (igen, egy átlagos meleg srác nem azért meleg, mert jaj de jól néznek ki a fiúk, hanem mert tényleg szerelmes), és nem gyûjtik a seggriszáló p.csákat, mint a 'menõk, és tök normálisak'.
Ezért bakker http://www.youtube.com/watch?v=PJPEPL-OeI8 Ha az én gyerekem lenne, addig verném, míg az anyja is véres hurkának nézné. Lehet, hogy alapból semmi bajom nem lenne velük, mert van köztük normális, de amit a videón láttok, hát érdemes volna közéjük lõni. Az összes homoszexuális köszönje meg az ilyen a mocsokfészkeknek, hogy így bánnak velük, ahogy. Egyébként meg, a törzsfejlõdés valahogy nem úgy alakult, hogy két azonos nemû áll össze, hanem hogy két különnemûbõl legyen egy pár. Vagy ezzel újat mondtam.? Minden más aberráció.
Nekem nincs elõítéletem. Éppen ezért a normális nevükön: homoszexuálisoknak hívom õket. Te hogyan is mondtad?
Mert gusztustalan, mikor két pasi nyalja magát. Meg nézd meg a meleg fiúkat, hogy viselkednek, nyávognak, mint egy macska, gusztustalan. Szerintem a fiú meleg undoratóbb, mint a lány páros!
mert egy két elrettentõ példány miatt elítéljük az összeset, valahogy úgy van ez mint a cigányokkal szerintem
de am látod h gyantázva van a szemöldöke, nem úgy megy mint a pasik, hanem illeg...
szerintem az a "rengeteg" még 10%ot sem tesz ki, csak ugye õk hivalkodnak a dologgal, direkt a figyelem középpontjába akarnak kerülni. a normális melegek pedig nem mennek ki az utcára verni a mellüket, hogy õk homo-k, hanem szépen csendben normális életet szeretnének élni.
Semmi baj nincs a melegekkel, szerintem el kell fogadni õket olyannak amilyenek, soha nem értettem hogy miért zavar ez másokat, nekem kárt nem okoznak, engem nem taszít ha két srác smárol, a felvonulással sincs semmi bajom.A természetben kõkeményen jelen van a homoszexualitás... Érdekes a hollandok 80%a házasságot is teljesen elfogadja, de a svédek norvégok dánok és az erõsen katólikus spanyolok is elfogadjál...érdekes hogy ez csak a volt szocialista országokban téma...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!