Találatok a következő kifejezésre: Sok embernek vannak (473 db)

11 hónapos a fiam, és kiveri a frász az idegenektől, összejövetelektől, és ahol sok ember van zárt térben, ez normális?

Legjobb válasz: Persze hogy normális, ritkább ha nem ilyenek, legalábbis elsõ babák. Van egy jó kis könyvem az még ki is emeli hogy elsõ szülinapra nehogy sok vendéget hívjunk, mert nagy az esély hogy dráma lesz a vége :) A fiam is ilyen volt, nem erõltettem semmit, annyi emberrel találkozott amennyi volt a normál életünkben. Most is van még majdnem 3 évesen "megszokási idõ" pl télapó ünnepségen, ahol mindenkit ismert, de egyszerre sokan voltak. Olyan 20 perc és rohangált õ is, de onnan bármeddig bírja. Ha hozzánk jön idegen, akkor is létszámtól fõggõen kell neki egy 20-30 perc mire elfogadja õket, de szerintem ez természetes, sosem éltünk nagy társasági életet.

Persze hogy normális, ritkább ha nem ilyenek, legalábbis elsõ babák. Van egy jó kis könyvem az még ki is emeli hogy elsõ szülinapra nehogy sok vendéget hívjunk, mert nagy az esély hogy dráma lesz a vége :) A fiam is ilyen volt, nem erõltettem semmit, annyi emberrel találkozott amennyi volt a normál életünkben. Most is van még majdnem 3 évesen "megszokási idõ" pl télapó ünnepségen, ahol mindenkit ismert, de egyszerre sokan voltak. Olyan 20 perc és rohangált õ is, de onnan bármeddig bírja. Ha hozzánk jön idegen, akkor is létszámtól fõggõen kell neki egy 20-30 perc mire elfogadja õket, de szerintem ez természetes, sosem éltünk nagy társasági életet.
Ez szerintem szoktatástól függ.Én a lányomat születésétõl fogva emberekhez szoktattam.Most 15 hónapos, és úgy érzi a legjobban magát, ha körbe van véve emberekkel.A szülinapján is, több mint 10 ember volt és hihetetlenül jól érezte magát.Mindenkihez ment, mosolygott, rötyögött.Õ nagyon élvezi a családi összejöveteleket.(Az elején 5 percig zavarban van, ami annyit jelent, hogy mosolyogva a lábamba kapaszkodik, de utána már hurcibálja az összes játékát az embereknek.) Hihetetlen szociális. Ezáltal én nem értek egyet a mai felfogással, hogy a gyerek legyen megkímélve, és ne vegye körül sok ember, mert késõbb látszik hogy ez nem jó, amikor mindenkitõl megriad, és szerintem ezzel sokkal több kárt okozunk mint hasznot.Nem tudom miért kell alábecsülni a gyerekeket mostanában..nem porcelánból vannak.
Nem csoda, ha idõnként lepontoznak, ha máshol is ilyen fennhéjázva válaszolsz. Nem debil a te gyereked sem, de azé sem, aki idõnként fél. Õk sem egyforma habitusúak, a szülõknek se azonosak a nevelési elveik, a körülmények is mások... egyik sem kapásból jobb, mint a másik. Én spec. csak abbéli észrevételemet fejeztem ki a hsz-emmel, hogy az sem annyira gyakori/természetes, hogy egy gyerek mindenkihez odamegy. Biológiai okai vannak annak, hogy a többség idõnként fél; és pont ezért nincs oka a Kérdezõnek aggódni amiatt, amit a kisfia produkál. Ennyi. Kérdezõ, ajánlom neked az Éjszakai gondoskodás c. könyvet, sok szó esik benne az ilyen kötõdéssel kapcsolatos összefüggésekrõl. Ha érdekel. :)
ma 13:51 Megszoktam már, hogy le vagyok pontozva!Mivel a gyereknevelési elveim nagyon sokszor nem egyeznek a mai "trendekkel". És egyébként, én a lányomat naponta viszem boltba is, akár 1 db kifliért, mert ott szólnak hozzá, lehet ismerkedni.A nénik örülnek neki, és így lesz szociális.Ennyi.Nem kell mindig tömegbe hordani..egyszerûen csak hagyni hogy felfedezze a világot, amibe a többi ember is bele tartozik.És ez nem jelenti azt, hogy fûvel fával elmenne, és ettõl függetlenül nagyon jól tudja, hogy én ki vagyok.Szerintem hülyeség azt gondolni, hogy ha így neveled a gyereked akkor mindenkit egy kaptafa alá vesz..nem tudom miért kell minden gyerekhez úgy állni, mint ha debil lenne, mert nekem ez látszik a mai felfogásból.Mondjuk lehet az én gyerekem túl okos, és ezért van ez a hozzáállásom.De nem bánom, mert sokkal jobb azt hallgatni, hogy milyen szép mosolygós lányom van, mint nagy csenben nyugtatni a gyerekemet mikor idegent lát!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm xStefix! Meggyõztél, és igazad van! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Nem tehetek róla, hogy ezt csinálja.El van egyébként õ tömegben is, csak azzal van baja, ha ismeretlen ember közeledik hozzá, ölbe kapja, ezeket nem csípi.Nem nagy a család, és messze laknak ritkán futunk össze, de persze akivel gyakrabban találkozik (nagymama pl) ahhoz meg van a bizalma.Csak azért bánt a dolog, mert olyan kiegyensúlyozott kisfiú, jól alszik, eszik, mosolygós, jókedvû, de ilyen összejöveteleken úgy jön le mintha nekem lenne a legfélõsebb, legsírósabb gyerekem a világon.
Igen normális, valószínû, hogy nem szokott a nagy nyüzsgéshez, és ez szokatlan neki.
Nekünk pár hete volt ilyen idõszak, egy éves lesz a lányom. Teljesen jól elvan az emberekkel, de jöttek a szüleim, akik olyan 2-3 hetente látogatnak meg, mert vidéken laknak, és kellett neki 5-10 perc mire megszokta a helyzetet, pedig csak 4 plusz fõ volt. Elõtte pedig nem volt gond, pedig olyan is volt, hogy barátok jöttek át 7-8 fõ körül. Hagytam, hogy õ menjen oda, amikor már úgy érzi, hogy bátrabb hozzá, és most húsvétkor nem volt már semmi, se perc alatt feloldódott. Mondjuk nálunk nagyon bejön a csali, mert rá van kattanva a nyakláncokra, medálokra, és ha az valakin van, akkor minden gond nélkül megy oda hozzá. :)
nekem is ilyen volt a lányom. Ha családi buli volt, akkor 10 perc volt mire megnyugodott, és mindig rá kellett szólni a hangos papára, hogy vegyen ugyan már vissza. De így se bírt ki 1 órát sem, és tök fáradt volt agyilag. Én nem szoktattam, és sztem nem is kell elviseljen még ekkora nyüzsit, nekik még nincs kifejlõdve ehhez az idegrendszerük. Ne erõltesd, csak zaza lesz tõle, én sem tettem, és most 20 hós, és õ a bulik közepe, mostmár kb 2 órát bír, és tök barátságos. Sztem csak az emberekhez szoktasd, ne a sok emberhez. tehát beszélgess a zöldségessel/szomszéddal/anyukákkal/bárkivel, és vond be õt is, vagy ha nem akar, akkor csak hallgassa, lássa, hogy Te is csíped az embereket. de amúgy az idegenektõl való félelem normális ebben a korszakban.
A kérdező hozzászólása: És akkor most szoktassam, vigyem minden nap tömegbe, vagy hagyjam hogy majd elõbb-utóbb megbarátkozzon vele õ maga????
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, utána nézek :) Én is viszem boltba, van emberek között, nem szeparálom el, nem is tudnám.

Iphone 5 sok embernek van már? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Nagyon bugos, de a fanboyok szemében ez az egész nem látszik. Szóval ha nagyon szereted, akkor nem fogod látni a hibákat. De van sok hibája a mostani i5-nek.

Nagyon bugos, de a fanboyok szemében ez az egész nem látszik. Szóval ha nagyon szereted, akkor nem fogod látni a hibákat. De van sok hibája a mostani i5-nek.
fõleg amúgy azok mondják ezt, akik sose használták 10 percnél többet :D én nem védeni akarom, mert nyilván nem rossz telefon, de ennyi pénzért én nem venném meg. amúgy a folyamatos készlethiány miatt nem hinném, hogy olyan rengeteg embernek van.
Törik a bekapcsológombja.
1 hónap alatt nem tapasztaltunk semmilyen negatív dolgot. Akkuhasználat megfelelõ, nincs akadás, fagyás, spontán újraindulás. Egy szilkon tokban van ami egy plusz mechanikai védelmet ad. A készülék természetesen túlárazott, errõl kár is vitát nyitni ( egyébként a versenytársaké is ). Személy szerint pont még elfogadhatónak tartom a készülék méretét.

Nagyon sok embernek van csillag tetoválása, mit jelent?

http://www.tattoo-s.info/wp-content/uploads/2011/07/star-tat.. Ez a csillag mit jelent?

Legjobb válasz: Csillag Tetoválások Jelentései A fénylõ csillagokat gyakran az igazság, a remény és a szellem jelképeinek tekintették. Az isteni szikrát szimbolizáljak. Az ismeretlen elleni küzdelmet is kifejezik. Az ötágú csillag (pentagramma) a keleti jin-jang hasonmása, a harmóniát hangsúlyozza. A lefelé nézõ pentagramma az ördög jele. A keltáknál a varázslok jele, az egyensúly és a védelem szimbóluma. A hatágú csillag az istenek és az emberek kapcsolatára utal. A zsidók jelképe a Dávid csillag. A hétágú csillag a teljesség és a misztikum szimbóluma. A nyolcágú csillag az újjászületést és a kiteljesedést jelképezi. A kilencágú stabilitást és teljesítményt jelképez.

Csillag Tetoválások Jelentései A fénylõ csillagokat gyakran az igazság, a remény és a szellem jelképeinek tekintették. Az isteni szikrát szimbolizáljak. Az ismeretlen elleni küzdelmet is kifejezik. Az ötágú csillag (pentagramma) a keleti jin-jang hasonmása, a harmóniát hangsúlyozza. A lefelé nézõ pentagramma az ördög jele. A keltáknál a varázslok jele, az egyensúly és a védelem szimbóluma. A hatágú csillag az istenek és az emberek kapcsolatára utal. A zsidók jelképe a Dávid csillag. A hétágú csillag a teljesség és a misztikum szimbóluma. A nyolcágú csillag az újjászületést és a kiteljesedést jelképezi. A kilencágú stabilitást és teljesítményt jelképez.
Semmit, idióták divatja, mint a piercing...
nem félek semmitõl
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Mostanában jellemző a hasfájásos, hasmenéses vírus, vagy tényleg ennyire sok embernek van baja a vakbelével?

Múlthéten feküdtem be a kórházba 2 napra, vakbél gyanújával. Hőemelkedésem volt, fájt jobb oldalt alul a hasam, hasmenés, hányinger. Végül azt mondták nem hiszik, hogy vakbél és hazaengedtek. Ennek ellenére 11 napja a WBC (fehérvérsejt, gyulladásért felelős) szintem 19.95 volt, (normálérték 4-10,8) aztán mindennap egy picit kevesebb lett, múlthét csütörtökön végül már a normálértékben volt, ezért jöhettem haza. Egy ismerősöm pedig épp ma került kórházba ugyanezekkel a tünetekkel, vakbél gyanújával. És már több embertől is hallottam, hogy mások is hasonlóképp kerültek kórházba mostanában. Kíváncsi lennék, hogy mások is tapasztalták ezeket a tüneteket (hasfájás, hasmenés, hányinger, hőemelkedés) és valami vírus van, vagy tényleg ennyi bajt okoz a vakbél?

Legjobb válasz: Van úgy, hogy a vakbél szinte járványként jelentkezik és ált. 10-13 éves gyerekek között gyakori. Amikor nekem volt, 12 évesen, rövid idõ alatt velem együtt 6 osztálytársam is kés alá került ezzel a bajjal. A kórhzban pediog szinte csak hatodikos gyerek volt vakbeles és elég sokan. Valószínûleg valamely vírusra reagál így a szervezet.

Van úgy, hogy a vakbél szinte járványként jelentkezik és ált. 10-13 éves gyerekek között gyakori. Amikor nekem volt, 12 évesen, rövid idõ alatt velem együtt 6 osztálytársam is kés alá került ezzel a bajjal. A kórhzban pediog szinte csak hatodikos gyerek volt vakbeles és elég sokan. Valószínûleg valamely vírusra reagál így a szervezet.
11 évesen én is kórházban voltam vakbélgyanúval. Nem mûtöttek meg. Azt mondták, hogy ráment az influenza a vakbelemre. Ezek szerint van ilyen.

Nagyon sok ember van, aki életében kb. kétszer járt templomban, de megszokásból a népszámláláskor kereszténynek vallja magát. Hogyan lehetne ezt kiszűrni?

Ez ahhoz vezet, hogy hiába korlátozódik le a valódi, rendszeres templomba járó hív?k száma 20-30 öreg tatára és 1-2 széls?séges fiatalra, az állam azt a hibás képet kapja, hogy az ország 60-65 százaléka rendszeresen templomba járó hív? keresztény, és emiatt feleslegesen tart fent állami pénzb?l nagy egyházat. Ezzel csak luxus életet biztosítanak a papoknak, és a korrupt Vatikán zsebébe is döntik a dellát.

Legjobb válasz: Mondjuk az már sokkal viccesebb lenne, ha azzal kéne kezdened a magyar állampolgárságodat, hogy el kell mondanod a Himnusz és a Szózat elsõ 2 versszakát, valamint a Nemzeti dalt. Asszem kicsit megcsappanna a magyarok létszáma :)

Mondjuk az már sokkal viccesebb lenne, ha azzal kéne kezdened a magyar állampolgárságodat, hogy el kell mondanod a Himnusz és a Szózat elsõ 2 versszakát, valamint a Nemzeti dalt. Asszem kicsit megcsappanna a magyarok létszáma :)
*a magyar állampolgárságod bizonyítását
Egyrészt mondjuk utána járhatnának, hogy konfirmált-e az illetõ, másrészt pedig igen, az lenne a legjobb, ha nem támogatnák az egyháza(ka)t.
Én sem értek teljesen egyet azzal, hogy ki és miért nevezi vallásosnak magát. Aktívan templomba én sem járok, se nem ellenzem a templomok és egyházi szokások létét. Rossz lenne, ha sosem történne semmi odavaló a templomokban. Bár sajnos én is inkább valami kulturális érdekességnek tartom és a magam módján hiszek Istenben. A "vizsgakérdéseidet" pedig zsigerbõl vágom ennek ellenére. :-) De tudod annyi hülyeségre megy állami pénz, amire tényleg nem kéne, hogy emiatt az egyháztól egyáltalán nem sajnálom! Ott a millió dohányos ember, akiket állami pénzbõl gyógyítanak... Miért?! A börtönökben úri kiszolgálásban részesülnek a rabok. Miért?! A pártoknak reklámkampányra osztanak... Miért? BKV-ban, Máv-ban veszek el állami pénzek úgy, hogy nem fejlesztenek de végkielégítik a fejeseket... Miért? Na nem folytatom... Ne aggódj, nem az egyház miatt megy csõdbe az ország.
ma 16:13 mármint népszámlálás
Én sose járok templomba, de a népszavazáson katolikusnak fogom vallani magam, csak hogy növeljem a katolikusok számáta, ezzel is idegesítve a kérdezõhöz hasonló ateista buzgómócsingokat.
Meghibbantál?
Sehogy, pláne nem a mostani kormány alatt. De egyéb módokon is lehet trükközni, pl nem vallhatod magad ateistának, hanem "felekezeten kívülinek" majd, ami akár azt is jelentheti, hogy hiszem ám, de nem a vallásban, hanem valami felsõbb erõben.
"""népszavazáson katolikusnak fogom vallani magam, csak hogy növeljem a katolikusok számáta, ezzel is idegesítve a kérdezõhöz hasonló ateista buzgómócsingokat.""" inkább Jehovának akkor nem kell katonának menni ha ne adj isten még elrendelnék hogy .... valami vagy nem tom
Na hát igen, meg is látszik a kulturális szinteden, h ateista vagy.
A kérdező hozzászólása: Ha nem tetszik diszidálj Észak-Koreába, vagy Fehéroroszországba. Észak-Koreában Kim Ir Szent az Isten, Fehéroroszországban meg azt mondta egy pap, hogy a melegeket villamosszékben kéne kivégezni. Ott éreznéd te jól magad!
Úgy látom, a liberalizmus lépfenéje alaposan megmérgezte az erkölcsöt és a gondolkodást. Szép. Ez a haladás.
A kérdező hozzászólása: "Nem elég abszurd helyzet az, hogy nem államvallás a kereszténység, " Miért lenne államvallás a kereszténység? Szerinted a magyarok hány százaléka keresztény? 10? Aki "Hisz Istenben" az nem feltétlenül keresztény, lehet panteista, ezoterikus stb... A hülye szlovákok ilyen nemgondolkozó mélyvallásosak, ott államvallás a kereszténység.
Kérdezõ: Te vagy szélsõséges!
Egyház támogatását megszüntetni? Nem elég abszurd helyzet az, hogy nem államvallás a kereszténység, még a csöppnyi befolyással bíró egyházakat is meg akarod szüntetni? A modern liberalizmus fertõzete ellen egyetlen gyógymód a keresztény-nemzeti szellemiség egészséges és erõs higiéniája. Attól, hogy az egyház korrupt, még sok igaz hívõ van. Ne általánosíts! Én se teszem.
ma 16:18 Ne okoskodj olyan témákban, amikhez lövésed sincs, bár tudom, hogy a hozzád hasonló "haladó liberális"-oknak ez a gyengéje :) )))
A kérdező hozzászólása: "ateista buzgómócsingokat." Ateista vagyok valóban, de ezen kijelentésed után azt kívánom, hogy valóban létezzen isten, és valóban olyan legyen, mint ahogy ti leírjátok, és aztán égj örökre a Pokolban, mert 12 évesen maszturbáltál!
igen, igen ....liberalizmus, tolerancia, modern, haladó gondolkodás, de a "hülye szlovákok"......te úgy tkp. akkor mi vagy? ateista, liberális rasszista?! :O Ez vmi új irányzat? Amúgy hiába lovagolsz itt a templomba járáson, szted hány olyan ember van, aki csak képmutatásból jár templomba, és hány olyan van, aki ugyan nem jár, de a mindennapokban sokkal inkább él vallási értékek szerint, mint a templomba járó. Kategorizálsz, és beskatulyázol embereket......és te akarsz modern módon gondolkodni...hahahaa LOL 1-es ....megbuktál ;)

Budapesten milyen szórakozóhelyeket ismertek ahol nagyon sok ember van?

Melyikek a legnépesebb helyek?

Legjobb válasz: a Dobozba. az szartig van. még megfordulni se lehet. De am elég ratyi mert nincs belépõ és mindenki oda megy. Inkább a Mori 2 be vagy a Mori Ligetbe menj. Ott tuti jó csajok vannak. ;)

a Dobozba. az szartig van. még megfordulni se lehet. De am elég ratyi mert nincs belépõ és mindenki oda megy. Inkább a Mori 2 be vagy a Mori Ligetbe menj. Ott tuti jó csajok vannak. ;)
Hajógyári.. Azon belül:dokk, stúdió, coronita.

Sok ember van itt, aki egészségügyi gondokkal küszködik, vagy pénzszűkében van?

Legjobb válasz: Csak nem tudsz egy táplálékkiegészítõs mlm-es megoldást mindkét problémára?

Csak nem tudsz egy táplálékkiegészítõs mlm-es megoldást mindkét problémára?
csak azok vannak itt.
Nekem csak asztmatikus allergiám van, de elvagyok vele, nem panaszkodom. Anyagilag is jól elvagyok, ezen a téren sincs gond.. Sokan vannak akiknek nincs sem egészségügyi sem anyagi gondjai..
ma 00:31 vagyok. Amióta az étrendemet megváltoztattam jelentõsen csökkent az allergiám. Pl: Rengeteg broccolit eszem. Sok zöldség, gyümölcs. Naponta 1 pohár kombucha teát iszom. Ha fulladnék akkor a Ventolin segít..2 éve fogyasztom ezeket, és végre nem kell augusztusban bezárkóznom allergia szezon idején, és végre nincs olyan hogy 3-4 hónapig amíg az allergiaszezon tart ne érezzek szagokat, ízeket..
Ganodermát mindenkinek!
3.-nál a pont!!!! :D
Gyerekkoromban kinõttem az allergiámból. Egészségesen eszem és mozgok, remélem megérem a 100 évet is simán majd. Azért tanultam (részben) az egyetemen és képeztem magam, hogy most önellátó felnõtt koromban bármilyen egészséges minõségi ételt megengedhessek magamnak bõven a fizetésembõl.

Mennyire népszerű a bandog? Sok embernek van vagy szeretne ilyet?

Legjobb válasz: Külföldön megválogatott, szürt szülõktõl származó bandogok vannak. Ezek a kutyák "jobbak" mint az felmenõik. Egészségesebbek ellenállóbbak kitartóbbak. Többnyire hibrid kutyák. Magyarországon. A bandog = "keményen" kinézõ korcs.. Ezek már nem egészségesebbek mint a szülõk, viselkedésük kiszámíthatatlan mint ahogy a méretük is.

Külföldön megválogatott, szürt szülõktõl származó bandogok vannak. Ezek a kutyák "jobbak" mint az felmenõik. Egészségesebbek ellenállóbbak kitartóbbak. Többnyire hibrid kutyák. Magyarországon. A bandog = "keményen" kinézõ korcs.. Ezek már nem egészségesebbek mint a szülõk, viselkedésük kiszámíthatatlan mint ahogy a méretük is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Bár nem azt kérdeztem, hogy milyen egy bandog, hanem azt, hogy mennyire népszerû. :)
Hát most ezt így nem igazán lehet megmondani. Én 1-et ismerek. Biztos hogy ritkább mint egy staffi mondjuk. :/
Általában a Bandog az agresszív, veszélyes kutyák közé van sorolva sok országban, tartása különleges szabályok között engedélyezett, sõt egyes országokban az adó is borzasztó nagy ezekre a kutyákra.Az igazi bangog ritka, ahogy elõttem is írta egy válaszoló, mindenféle mis-más nagyobb növésû keverékre ráfogják, hogy bandog....Mondjuk, a bandog is keverékek keveréke, csak céltudatosan kialakítva, létrehozva.Mindegyik fajtát, amelyiket a bandog kialakításához bevonnak, egy kívánt cél, eredmény érdekében csinálják, nem véletlen és ismeretlen kutyák keverékébõl lesz egy bandog :)

Hol van Budapesten forgalmas hely ahol mindig sok ember van hétköznap és hétvégén is?

Olyanra gondolok mint PL. Nyugati aluljáró, Örs vezér tér, Hypermarketek, plázák, Váci utca stb.. Tudtok még ilyen forgalmas helyeket? Légyszi írjatok minél többet. Köszi mindenkinek.

Legjobb válasz: Csak nem robbantani akarsz??? ;)

Csak nem robbantani akarsz??? ;)
A kérdező hozzászólása: XD.. Dehogy is, csak biztosítással foglalkozok és most lesz egy ilyen felmérés szerû valami és nem tudom hova menjek, ahol sok ember járkál.
Deák Ferenc tér
A plázákban sokan vannak, de ott nagy valószínûséggel engedély kell mindennemû tevékenységhez.

Manapság sok embernek van kerti tava el lehet adni a szaporulatot?

Vagy nem kell a kutyának se?

Legjobb válasz: Lehet eladni. :)

Lehet eladni. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!