Találatok a következő kifejezésre: Sok csalódásom de (8 db)

19 éves pasi vagyok, sokak szerint jóképű de mégis fél év alatt súlyos depresszióba estem, sok sok csalódás a nőkkel, facebook . Régi gyerekkori énem széttörése, szülőkkel nem beszélgettem sokat apámmal nem, de anyával néha igen?

Er?s hangulatingadozások, csökkent gondolkodási képesség,az élet szar,folytonos heves szívdobogás, öngyilkossági gondolatok,figyelmetlenség,csapott szájzúgok,a szemek red?je, tág üveges pupillák... tiszta öregnek érzem magam néha. Alváshiány,étvágy csökkenés és még a többi tünete.

Legjobb válasz: Fiatal vagy még :) Tûzz ki új célokat magad elé. Tanulj valami újat, keress új hobbit, változtass a külsõdön... tedd az ami úgy érzel, segítene. Nem szabad feladnod, mert lehet ennél rosszabb is. Én 22 éves lány vagyok. Az egész tinikorom szar volt, anyám elnyomott, nem engedett ki otthonról, elverte mellõlem a barátaimat és a pasikat. Végül, 19 évesen kidobott otthonról eltiltva tõlem a testvéreimet. Anyósomékhoz kellett költöznöm akikkel nem voltam túl jóban. Na ott is én voltam a hamupipõke :) Több idegösszeroppanás után végleg megbetegedtem. Autoimmunos tüneteim vannak, rosszul vagyok, depressziós vagyok. Már beszélni sem bírok az emberekkel. Úgy érzem mindenki hátbatámadott, egyedül a párom lóg a nyakamon, de õ úgy megváltozott hogy már csak nyûgnek érzem. Mégis kénytelen vagyok vele élni mert munkát nem kapok, betegeskedem, ülök egész nap itthon és nézek ki a fejembõl. Én edzeni kezdtem, jógázni, befestettem a hajam és igyekszem minden nap kezdeni magammal valamit, nem punnyadok pedig mást sem szeretnék. Pedig elõttem már tényleg bezárult minden kapu... Szedd össze magad, nem szabad elhagynod magad ilyen kis apróságok miatt. Egy filmbeli idézet szokott segíteni rajtam, de nem tudom sajnos hirtelen honnan van. Remélem téged is megihlet: "A világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen, undok hely, és bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek ha hagyod, és soha nem engednek felállni. Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet. de nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni! Bírni kell a pofont, és muszáj menni tovább! csak így lehet gyõzni!" Ha van kedved dumálni, írj nyugodtan :)

Fiatal vagy még :) Tûzz ki új célokat magad elé. Tanulj valami újat, keress új hobbit, változtass a külsõdön... tedd az ami úgy érzel, segítene. Nem szabad feladnod, mert lehet ennél rosszabb is. Én 22 éves lány vagyok. Az egész tinikorom szar volt, anyám elnyomott, nem engedett ki otthonról, elverte mellõlem a barátaimat és a pasikat. Végül, 19 évesen kidobott otthonról eltiltva tõlem a testvéreimet. Anyósomékhoz kellett költöznöm akikkel nem voltam túl jóban. Na ott is én voltam a hamupipõke :) Több idegösszeroppanás után végleg megbetegedtem. Autoimmunos tüneteim vannak, rosszul vagyok, depressziós vagyok. Már beszélni sem bírok az emberekkel. Úgy érzem mindenki hátbatámadott, egyedül a párom lóg a nyakamon, de õ úgy megváltozott hogy már csak nyûgnek érzem. Mégis kénytelen vagyok vele élni mert munkát nem kapok, betegeskedem, ülök egész nap itthon és nézek ki a fejembõl. Én edzeni kezdtem, jógázni, befestettem a hajam és igyekszem minden nap kezdeni magammal valamit, nem punnyadok pedig mást sem szeretnék. Pedig elõttem már tényleg bezárult minden kapu... Szedd össze magad, nem szabad elhagynod magad ilyen kis apróságok miatt. Egy filmbeli idézet szokott segíteni rajtam, de nem tudom sajnos hirtelen honnan van. Remélem téged is megihlet: "A világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen, undok hely, és bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek ha hagyod, és soha nem engednek felállni. Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet. de nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni! Bírni kell a pofont, és muszáj menni tovább! csak így lehet gyõzni!" Ha van kedved dumálni, írj nyugodtan :)
A kérdező hozzászólása: Ha már a barátok is eldobtak magamtól, legyek öngyilkos vagy mi? Sok fiú haverom van, de lányokkal jobban elbeszélgetek mert sokkal megértõbbek, átérzik a szívükkel, és énis jó ember voltam. Mért van az hogy akiben nagy a szeretet, pont ellentetjére fordul? Ha nem is velük akkor veletek, hadd beszélgessek. Remélem lesz itt olyan aki megértõ lány/férfi.
Mármint az én helyzetem nem olyan súlyos, mint a tiéd. :) 22/N
Átérzem a fájdalmadat, bár nem olyan súlyos, mint az én helyzetem. Én 1 éve falat építettem magam köré védõmechanizmusként. Nekem is voltak csalódásaim, bíztam olyan emberekben, akikben nem kellett volna, suliban cikiztek, mert különc voltam. De sose adtam fel. Neked sem szabad, soha! Néha a barátok jobb pszichológusok, de ha másképp nem megy írhatsz nekem is.
Kedves Fiatalok! Elszomoritó számomra ez a sok fiatal depresszsiós ember. Én egy 65 éves nagyi vagyok. Nekem is van szorongásos depresszióm, amit pszihológus kezel, ugy mondanám a körzeti orvos küldött beutalóval a Mentálhigiéniára, és ott megállapitották hogy szorongásos depresszióm van. Beállitottak gyógyszeres kezelésre, mellyel nagyon jól érzem magam, ismét normális ember lettem, mehetek emberek közé, társaságba, szórakozni. Menjetek feltétlenül kezeltetni, mert a depresszió egy nagyon sulyos "sunyi" betegség, lassan, de karmaiba tart és még öngyilkosságba is kerget. Ki lehet belõlle gyógyulni, feltétlenül tartsatok egymással kapcsolatot, esetleg személyeysen találkozzatok, beszélgessetek, kiránduljatok, jó nagyokat kell nevetni, pozitivan gondolkodni, az szépre gondolni, és a szomoru napokban is észrevenni a szépet, mindig csak a szépet, és ilyen fiatalon csak arra gondolni hogy biztos lessz jobb, sokkal jobb. Csak egyedül ne legyetek, magatokban, mert az nagyon rossz. Ha más nem egy kedves kiskutya, akibõl árad a szeretet, örül ha közeledben lehet, és megsimogatod, és gondoskodsz róla. Nekem is van egy csodálatos kiskutyásm, aki tökéletes stressz oldó. Fel a fejjel, az élet szép, de a kerités nincs mindig kolbászból.
Szia:) az az igazsag hogy En meg csak 16 eves (lany) vagyok viszont a pszihologia iranyaba szeretnek tovabbmenni (tudom H ez meg valtozhat meg minden de engem elegge erdekel)...valojaban sokat lelkizek..neha tobbet is mint kellene....de altalaban ratapintok a lenyegre...olvasgatok itt is hatha tudoo Segiteni...es oszinten szolva nem is tudom elore Is elnezest kerek ...de mekkora mocsok barataid lehettek h pont ebben a nehez idoszakodban Nem alltak melled...szerintem is kezdj Mindent tiszta lappal..ismerkedj uj emberekkel, valtoztass A kulsodon (sok Embernek Segit) es nezz meg par tajulsagos filmet, amitol megvaltozik Az eletszemleleted es meglatod h az elet rovid es Ne pocsekold El egyetlen napodat sem depis gondolatokkal..:) tenyleg igyekezz inkabb h mindent amire mindig is vagytal kiprobalj (persze Nem drogokra meg ilyenekre gondolok).A filmek foleg Abban segitenek h meglassad h nem erdemes vegetvetned az eletednek...mert sok ember mar csak utolso Napjaiban gondol bele H megv mennyi mindent Szeretett volna csinalni..muszaj meg most eszrevenned hogy Elotted az elet Es Ezt tekintheted Egy Probatetelnek...ha meg fiatal korodban kuzdesz Es minden Eled allo feladatot A kepessegeidnek megfeleloen probalss megoldani, akkor kesobb meg nagyon buszke lehetsz magadra h mennyi mindent elertel....es kitudja..ha lehet h van lelekvandorlas, most ne nezz hulyenek akkor kovetkezo Eletedben nagyon boldog lehetsz, hiszen most batran kuzdottel. A szerelmi ugyek miatt a legfoloslegesebb tonkretenni Az eletedet...ha nem talaltad meg Meg az igazit na bumm...majd jon a kovetkezo Akivel Lehet H az egesz eletedet letudod Elni es meg orulni is fogsz hogy Nem jott Ossze a Dolog Az elozo Csajjal...mert kulonben nem botlottal volna bele A nagy õ-be.:) lepj tul A rossz dolgokon lasd mindenben a jot, keress olyan baratokat kik meg is erdemelnek teged, orulj minden aprosagnak es hidd el boldog eleted lesz:) ) sok Sikert!!:D
Ugytunik sokat olvastal a problemadrol, mert a szakszavakat is kivulrol ismered... szerintem vigyazz, ne ess bele a hipohondriaba is mindezek melle... Amugy nincs ebben az eletben semmi olyan biztos dolog amivel biztatni tudnalak. Igy latom, megsem vagyok depis, mert eros vagyok. Szal szerintem ezen foleg a ido segit majd, es persze neked is tenned kell erte. Talalj valamit ami lekot, a muveszetek szerintem nagyon jok erre is. A gyermekkori traumakbol is ki lehet jonni, nekem is sierult, amin sokan csodalkoznak is. Ne kivulrol jovo dologgal robald megoldani, hanem magadban keresd a megoldast.
kérdezõ, írj rám beszélhessünk, ha van kedved.
A kérdező hozzászólása: Nos mit is mondhatnék? Egyedül nem vagyok mert eléldegélek :) ami kb annyiból áll ki hogy ha lefekszem éjfélkor 11 kor kelek fáradtan , . volt hogy ki se keltem az ágyból stb... :S tudod ez a tipikus 'tökmindegy minden' érzet... Úgy éreztem eldob mindenki, kiforgatja a szavamat, rossz dolgokat beszélnek a hátam mögött, mintha összeesküdtek volna ellenem.. fõleg ha társaságban sugdolóztak.. és kérlek szépen tovább fokozta a negatívokat, hogy elmondtam néhány barátomnak képzeld el akikkel felnõttem nem értette meg a fele ... elküldtem azonnal az anyjukhoz! Velem ne beszéljen így, felszínesen errõl... nem tudott volna megértõ lenni, meg kifogásokat keres hogy nem akar eljönni velem pszichiáterhez? Aha, nem sajnáltatom magam de mivan ha tényleg bekattanok, tegnap is azon gondolkoztam inkább meghalnék mostmár, és lassan a félelem küszüböt is átlépem hogy nem haboznék meghúzni a fegyvert... De inkább aludtam .. és itt vagyok még mindig , de egy állandó érzelmi ürességben borzalmas élni... mi értelme? ::SS
A kérdező hozzászólása: 22 éves lány, nost ezt megtudom érteni és, sajnos át is tudom érezni mirõl beszélsz :S rendben majd irok üzit
Miért van az, hogy ennyi depis ember van? Bár mondhatnám, hogy üdv a klubban, mert én depis vagyok. Csak én már 25 éves leszek. Most olvastam át konkrétan amit kiírtál, hogy milyen tünetei vannak, hát ember mit ne mondjak, ugyanazokon megyek keresztül mint te. Bár konkrétan nem vezettél rá a dolgokra, de gondolom, hogy az egyedüllét, hogy nincs senkid, gondolom, neked is az a bajod, vagy is feltételezem. Egyébként, ha van kedved, velem is dumálhatsz. Lehet hogy én is elég sokszor gondolok arra, hogy "meg kellene halni", de megnyugodhatsz, SOSEM vágnék olyant a fejedhez, hogy öld meg magad, vagy ilyesmi. Mert sajnos van sok olyan nyomorék ember aki nem érti meg azt hogy min megyünk keresztül és egybõl bevágnak egy ilyent. Na depis embernek meg elég lehet egyetlen ilyen beszólás, hogy elhitesse magával véglesen, hogy nincs értelme élnie tovább és eldobja az életét. Ha van kedved, meséld el hogy mi a problémád konkrétan. Egyet tudok tanácsolni, ezt kellene nekem is tennem, bár azt hiszem, én nem fogom ://, hogy MENJ EL PSZICHOLÓGUSHOZ, mielõtt túl késõ nem lesz. Én sajnos már 3 éve szenvedek depresszió miatt, konkrétan inkább amiatt, hogy nem kellek senkinek, nem tudok ismerkedni, nagyon kevés az önbizalmam és tojik rám miden csaj :(.. Na mindegy.. Ha gondolod rám írsz.. Amit az elõbb írtam meg ajánlom neked. Menj el, mert lehet még neked tudna segíteni.
játszd újra Sam. na igen: a haverokismerõsökjóbarátok. :/ múljon el benned a harag az csak téged mérgez. én nagyon hasonló szituba kerültem. Ezt most elmondom neked õszintén. Az exem akit szerettem, és a maga módján talán õ is szeretett, nem tudta megadni nekem a biztonságot érzelmileg.mikor is az õ barátbarátja, értette a lelkem! Borzasztó volt az eszmélés. én még mindig az exemet szeretem, de azt is látnom kellett hogy õ engem annyira nem ..-sokkal több figyelemét törõdést kaptam a másik sráctól. És csak ilyen gesztusokra gondolj!! semmi többre. Merthogy én szakítottam és kiléptem onnan. nem tudtam volna ilyen helyzetbe hozni egyikünket se, pedig piszok magányos, megalázott, és elhagyatott voltam. Nagyon gyakran megeshet ilyen, de ha egy kapcsolat tényleg jó ott nem. az etika meg jobb esetben mûködik. A depire: ha végképp csõdöt mondasz fél v egy xanax estére, valami szénhidráttal. Rendszeres életmód- értsd napi rutin amit betartasz- és amit te választasz meg. vitaminok. még van más is de azt inkább privátban ha érdekel.
Így átgondolva a film talán valamelyik Rocky lesz :D
A kérdező hozzászólása: Tavaly viszont egy elég durva szakításom is volt.. amikor rámozdult rögtön az akkori barátnõmre egy úgymond ' jó barátnak' hitt ember de rögtön amienst vége lett.... azt mondta nem érdekli.. mondom jólvan, neked hogy esne ha felpróbálnám a te volt szerelmed?? Megtudnám verni, ölni
Keress egy jó pszichiátert
.

Hogy szakitsak vele 3és féleve vagyunk együtt szeretem de sok csalódás ért el akarom felejteni! Mit tehetek?

Legjobb válasz: Megcsalt? Nem tudjátok mégis megbeszélni? Mi is sok mindenen túl vagyunk már, de még tartjuk magunkat.:)Ha szereted és lehet vele beszélni, akkor ne add fel ilyen könnyen! :)

Megcsalt? Nem tudjátok mégis megbeszélni? Mi is sok mindenen túl vagyunk már, de még tartjuk magunkat.:) Ha szereted és lehet vele beszélni, akkor ne add fel ilyen könnyen! :)
Mi is régóta vagyunk együtt a párommal és rengeteg mindenen keresztül mentünk már ... Volt nagyon sok olyan helyzet amikor Õ pontosan ugyanezt mondta nekem ... Szeret de túl sok benne a rossz élmény velem kapcsolatban még a régi idõkbõl amiket még mindig nehezen tud megemészteni és ezért nem tudja folytatni velem a kapcsolatot. De átvészeltük ezeket és bár akkor tényleg úgy tûnt, hogy itt már csak a szakítás maradt akkor is sikerült legyõznünk az elénk állított akadályokat. Ha szereted még lehet, hogy ha otthagyod késõbb megbánod majd és akkor már talán késõ lesz! Viszont ha tényleg ennyire elvagy keseredve és nem látsz rá módot, hogy megpróbáljatok javítani a helyzeten akkor talán ugyanezt kellene elmondanod a párodnak... Szereted de a csalódások miatt képtelen vagy nyugodtan élni mellette. Egyébként ha szabad kérdezni miféle csalódások gyötörnek még mindig?
Hasonló a helyzetem:(

Mit tegyek, ha már belefáradtam a sok kudarcba, csalódásba, de mégis folyton vágyom egy barátnõre, rendes kapcsolatra? (haverom kérdése)

Haverom megkért, hogy írjam ki a kérdést, idézem mit írt nekem. Elegem van már, hogy sok-sok évnyi próbálkozás után is max a csókig meg egyszer a pettingig sikerült eljutnom, de se rendes szexben, se rendes kapcsolatban nem volt részem. Azért van, mert egyszerûen pocsék genetikai adottságokkal születtem és nagyon kevés lány volt képes ezt látva esélyt adni nekem egyáltalán a talira, az ismerkedésre is. Nem tudom mit tehetnék, már a béka segge alatt az önbecsülésem, önbizalmam, ha meglátok egy kicsit is vonzó lányt, csak szenvedek, mert tudom, semmi esélyem nála, Sajnos nagyon sok lány elfogadható számomra külsõre, a belsõ amúgy is fontosabb nekem, de a lányoknál valamiért nem így van, legalábbis az jött le, hogy a külsõm miatt utasítanak foylton el, hiszen már legalább 50 lánytól kaptam meg, hogy ronda vagyok és még ez csak a szebb vélemény volt, voltak ennél sértõbbek is... Úgy érzem így sosem lesz párom pedig az ember 24 évesen már családot is tervezne lassan és nem az elsõ szerelmen, kapcsolaton álmodozna, vágyakozna naponta.

Legjobb válasz: nem tudom hogy milyen a külsöje a barátodnak de a mai világba sajnos a lányok ilyenek és biztos vagyok abban ha össze szedi magát és kicsit fel spanolja magát akkor sikerülni fog neki egy rendes csajt össze szedni

nem tudom hogy milyen a külsöje a barátodnak de a mai világba sajnos a lányok ilyenek és biztos vagyok abban ha össze szedi magát és kicsit fel spanolja magát akkor sikerülni fog neki egy rendes csajt össze szedni
Komolyan mondom neked Kérdezõ, mintha ezt csak én írtam volna.Bár én még csak 22 vagyok, de ugyanezt érzem egy az egyben. :/ Én próbálok továbbra is keresni, kutakodni bár nem sok sikerrel idáig, azonban a remény még mindig ott van.Én átérzem ugyanezt, és sokszor már úgy érzem belebolondulok de próbálom magam tartani. :S Szóval a hasznos és korrekt válaszokra én is kíváncsi lennék. :)
Hasonló cipõben járok én is...Nagyon vágyok már egy kapcsolatra, de lassan 2 éve már csak próbálkozó vagyok. Nem vagyok épp helyes gyerek, de annyira ronda sem, habár sokan állítják , hogy nem lényeg a külsõ(szerintem is inkább a belsõ), sokan ítélnek az alapján. Már el sem tudom dönteni, vajon miért néz egy csaj, rondának tart-e vagy épp ellenkezõleg...Sokszor csak negatívan látok mindent, aztán eszembe jut, hogy "Never give up!" , egyszer csak jó leszek ismét valakinek...Csak azt tudom ajánlani, hogy soha ne add fel, próba szerencse:)
De fiúk... Ti miért vagytok ennyire kihegyezve a kapcsolatra? Én lány vagyok, eddig 2 normális kapcsolatom volt, mégis elvagyok egyedül. Az életem nagyobb részét szingliként töltöttem. Nektek nincsenek céljaitok, amik lekötnének? Mert én konkrétan nem ismerkedem, nem keresek, de elvagyok egyedül is. Vannak próbálkozók, de egyik sem felel meg és kész, ettõl azonban még nem dõl össze a világ. Utoljára 1 éve szexeltem... 22/L.
4-es jó neked.Nekem például még kapcsolatom sem volt soha, és nagyon rosszul érzem magam miatta egyrészt, másrészt én is szeretném ha végre szeretne is valaki és elfogadna olyannak mint amilyen vagyok.Neked könnyû, neked már volt te írtad 2 kapcsolatod, nekem egy darab sem pedig 22 vagyok, és semmi nem jött össze még egy csók se.Szerinted milyen érzés?:)
Hmm... Vicces ez a mi nagy kemény érzéketlen férfiak/ti puhány nyavajgós nõk sztereotípia Az életben kicsit fordítva van Sokszor egy hímnemû humanoidnak nagyobb a társaság ill kapcsolatigénye amit a nõk gyengeségnek tekintenek közben meg ösztönös dolog a családteremtés

Sok csalódásom volt, de még nem voltam igazán nővel. Bűntudatot kellene éreznem ha most elmegyek egy prostihoz?

természetesen próbálkozok mostanába is barátn? téren, de most egy tapasztalt n?re lenne szükségem. mit gondoltok?

Legjobb válasz: Hát nem is tudom hogy bûntudatot... hát azt sztem nem, de én félnék... mondjuk attól hogy kiderül, megtudja valaki ismerõsöd, és utána ciki lesz...

Hát nem is tudom hogy bûntudatot... hát azt sztem nem, de én félnék... mondjuk attól hogy kiderül, megtudja valaki ismerõsöd, és utána ciki lesz...
nem minden prosti 26 éves, és szép hölgy...Arról nem is beszélve, hogy az nem feltétlen jelent tapasztalatot, ha csak fekszik...
A prosti elkéri a pénzt, aztán már csak az órát nézi! Mondjuk lakáson még csak istenes, ott néha ki lehet fogni rendesebbet, aki még nem rég csinálja, és nincs kiégve! Ott nem akkora a hajtás általában mint az úton, de ha be van táblázva, akkor onnan is kidob egy óra múlva! Ha tapasztalt akkor jól tudja hogy intézzen el a leggyorsabban!
Kurvák... Na az felejtõs. Unatkozó anyukák, elhanyagolt háziasszonyok - yessssz!
Nem bûntudatot kellene, hogy érezz, hanem valami egészen mást. Én legalábbis soha nem fanyalodnék rá, hogy a legnemesebb szervemet egy utcasarki senkibe rakjam, már ne is haragudj a kifejezésért, sõt, még fizessek is ezért neki. Szerintem várd ki a sorodat, sokkal szebb lesz az elsõ élmény, ha valaki olyannal történik, aki jelent is valamit. Meg gondolj bele, milyen rossz érzésed lesz akkor, ha majd komolyan odakerülsz, és belegondolsz, hogy akár az is lehetett volna az elsõ, ehelyett majd visszaemlékszel egy lotyóra. Te dolgod, ezek meg csak az én gondolataim.
akkor a világon minden 20. embernek bûntudata lenne:D te döntesz :) de nincs ebbe semmi rossz.
Szexért minek fizetsz, bemész egy diszkóba, ingyen vannak. Betegséget ott is meg az útszéliektõl is elkaphatsz... Azt gondolom undorító dolog, ilyen pasikkal szóba nem állnék.
A kérdező hozzászólása: sztem nem mindegy h diszkós kurva vagy egy 26 éves tapasztalt és szép hölgy... nekem mégis van 1 kis bûntudatom, mert hisz kihasználom, bár még nem voltam nálla (elvileg a héten megyek). max viszek neki virágot :) nekem is nehéz lesz amugy szerelem nélkül szexelni, de ugyérzem h most ez kellene nekem.
Te érzed mit szeretnél... nem más véleményével kell törõdni, ha szükséged van rá, akkor tegyed! Bûntudatot miért kellene érezned? Mert kihasznélos a nõt? Õk erre valóak XD
Jól teszed barátom. Mindent ki kell próbálni! Fõleg ha valami jólszituált a csaj akkormeg fõleg.. Amit meg a fenti arc írt.. :) Jah lehet egy felesért is csajozni :D de azért az sokkal tapasztalatlanabb. Én is ki fogom próbálni egy ilyen fizetõssel!
Nem kell bûntudatot érezned, miért kellene? Te pénzt adsz, õ pedig ezért szolgáltat. Virágot ne vigyél neki, mert egyrészt kínos lenne, másrészt teljesen felesleges, hidd el nem fogja éreztetni, hogy kihasználod. Te döntesz, annyiban jó lehet, hogy ad majd egyfajta magabiztosságot a csajozás terén, hogy már voltál nõvel. A másik viszont hogy tapasztalatszerzéshez inkább télleg egy bevállalós, vagy kevésbé tapasztalt csajjal kellene kezdeni.
A kérdező hozzászólása: egy bizonyos prostiról van szó. nem az utcán fogom fölszedni. van rólla kép, és beszámolók is, amik meggyõznek abban h tapasztalt. kérdés még mindig fönn áll.
A kérdező hozzászólása: bocs a dupla post miatt. nem útszéli a hölgy... olyanhoz énse mennék.
Én 23 évesen prostinál vesztettem el. Azért, mert a csaj akibe szerelmes voltam nem tudtam járni. Nagyon sokat kínlódtam emiatt. Ez olyan bosszú volt, vagy levezetés. Máig (évek óta) sem tudok olyannal járni akibe szerelmes lehetnék és senki sem tud rá megoldást, senki sem talál rajtam hibát. Ha nem így volt mint én az inkább ne csináljon ilyet!

21 éves fiú vagyok, és úgy érzem, teljesen kiégtem. Volt sok szerelmi csalódásom, de voltak pozitív élmények is bőven. Mit tegyek ha teljesen kiégtem?

Most hogy jönnének a csajok dögivel egyik sem kell igazábol, ugy érzem teljesen üres vagyok. Mit kellene tennem?

Legjobb válasz: Ó szerintem semmi gond.hidd el mindenkinek van az életében ilyen idõszak.Most csak éld az életed,ne legyen a gondolataid központi témája a szerelem...menj a haverokkal,melozz,utazz,stb.aztán amikor nem is számítasz rá,szembejön a szerelem,és hidd el,rá fogsz jönni,hogy nem vagy te kiégve:)sõt!

Ó szerintem semmi gond.hidd el mindenkinek van az életében ilyen idõszak.Most csak éld az életed, ne legyen a gondolataid központi témája a szerelem...menj a haverokkal, melozz, utazz, stb.aztán amikor nem is számítasz rá, szembejön a szerelem, és hidd el, rá fogsz jönni, hogy nem vagy te kiégve:) sõt!
Nálunk a fõsulin egy fiúra 2 tucat lány jut, félévente nekem is van egy ilyen periódusom, hogy elegem van a nõkbõl. 22 évesen már néha más is kell, mint derékig gázolni a sok punciban. :)
Foglalkozz egy ideig valami mással. Az életeddel pl. Tanulás? Lakás? Munka?
Én is egy jó ideig azt hittem, hogy "kiégtem". Csak én nem a szerelem terén, hanem a "bulizás" terén. Ez jó pár év volt. Persze nem égtem ki, csak akkor ez esett jól.

Volt már olyan könyv, amiről sok jót hallottál, de elolvasva nagy csalódást okozott? Ha igen, melyik?

Legjobb válasz: Evermore Vámpír akadémia Hívj be! Evernight Az idõutazó felesége Ezekben mind csalódtam...mind olyan jól kezdõdik, de aztán egyre laposabb és unalmasabb lett.

Evermore Vámpír akadémia Hívj be! Evernight Az idõutazó felesége Ezekben mind csalódtam...mind olyan jól kezdõdik, de aztán egyre laposabb és unalmasabb lett.
Anita Blake ciklus pornó része Harry Potter utolsó két-három része M.A.G.U.S. könyvek java része
Burok, az volt eddig az egyetlen könyv amit félbehagytam. 15 oldalig jutottam, szerencsére csak kölcsön könyv volt.
Evernight. egy szar Burok - még nem olvastam el 18 oldal után feladtam. megvettem a könyvet a semmiért.
Eclipse, Breaking Dawn (ha én egyszer elkezdek egy könyvet, azt be is fejezem.. eddig legalábbis mindig így volt, de az utóbbi egyszerûen annyira hihetetlenül szar, már bocsánat a kifejezésért, h teljesen képtelen voltam tovább olvasni kb. a negyedénél) Pedig az elsõ 2 tetszett, azokon még látszik, h szívbõl és élvezettel írta Meyer, de a többit már csakis a pénzért, és ez nagyon meglátszik.
Elfújta a szél:Istenem mennyit szenvedtem míg elolvastam...de soha többet...
Darren Shan: Rémségek cirkusza Stephen King: Dolores
The Call of Cthulhu - Lehet, hogy csak azert nem tetszett, mert ez volt kb a 2. Lovecraft novella, amit elolvastam, talan ha ujraolvasom, akkor jobban fog tetszeni.
Nekem a dark love és a megérint a sötétség volt ilyen
John FOWLES: A FRANCIA HADNAGY SZERETÕJE http://legeza.oszk.hu/sendpage.php?rec=li0621 Végig szenvedtem, de hõsiesen kiolvastam, ha már pénzt adtam érte! :-DDD
Akkor te még szûz vagy?? Mert sztem nem zavarná, nem kell taktikázni...ha szeret megérti és irányít majd!!
ELoszor is kezd egy jo hosszu es gyenged elojatekal(itt beleertek mindnet ami van)aztan terj ra a tobbire es csak nyugodtan lazan semmi para vagy ilyesmi megy az magatol mar amikor ott vagy .Ne aggodj.Sok sikert:)
Nyalja ki? Amikor még szûz? Hülye vagy? Szerintem mond meg neki nyugodtan, mi is így voltunk, megmondtam a barátnõmnek sokat segített, a másodiknál már nem volt gond. Késõbb megmondta hogy még õ szégyellte magát hogy nem velem veszti el.
A kérdező hozzászólása: Nem nem vagyok szûz, de utoljára 2évvel ezelõtt voltam csajjal és azért ez elég hosszú idõ... Köszi az eddigi válaszokat!
szerintem nem avgyok hulye;))mindnekinek mas a velemenye nem azt kerte hogy az en valaszomra reagalj hanem hogy tanacsot adj neki!es miert is ne nyalna ki!ismers zolyan csajt aki nem elvezi?szerintem olyan nincs

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!