Találatok a következő kifejezésre: Sok büfi egy (2 db)

Sok büfi árthat egy 8 hónapos kisbabának?

8hónnapos kisfiam nagyon sokat büfizik az utobbi 1hétbe. nagyon sok visszajönn, mindegy hogy tápszer vagy szilárd étel. /nagy erövel jönn vissza, olyan mind amikor valaki hány. voltunk 2hete magas lázzal korházba de abbol kigyogyult és a control szerint teljes egézséges. igaz ma volt h?emelkedése de sokak szerint nöl a foga(még egy sincs). ez korosnak számit már? vigyem kivizsgálásra?

Legjobb válasz: Hét hónapos lányomnak enyhe vírusfertõzés után csak nehezen jött meg az étvágya, keveset evett és láthatóan "rossz" volt a gyomra. Szerencsére túl van rajta. Nem tudom, mivel kerültetek kórházba, de nem tartom természetesnek, ha egy csecsemõ kihányja az ételt. Szerintem diétás ételeket kéne adni neki, sok folyadékot és mindenképp gyerekorvost megkérdezni! Jobbulást!

Hét hónapos lányomnak enyhe vírusfertõzés után csak nehezen jött meg az étvágya, keveset evett és láthatóan "rossz" volt a gyomra. Szerencsére túl van rajta. Nem tudom, mivel kerültetek kórházba, de nem tartom természetesnek, ha egy csecsemõ kihányja az ételt. Szerintem diétás ételeket kéne adni neki, sok folyadékot és mindenképp gyerekorvost megkérdezni! Jobbulást!
szia, Ha sokat bukik, akkor mindenképpen vidd el orvoshoz, nehogy nagyobb baj legyen.

Szeretnék egy büfét nyitni, kell üzletvezetõi hozzá, vagy elég ha az alkalmazott vendéglátos? Hol érdemes elõszõr elindulni, az engedélyek mennyi pénzbe kerülnek, illetve még lenne sok kérdésem aki tud kérem segítsen.

Legjobb válasz: Hamburger,gyros pizza kiszállításban gondolkodok.Az összes engedélyre értetted,hogy 150ezer? Kft-t érdemes allapítani? Egy autó lenne a törzstõke ez ilyen formában megoldható lenne?Te is ezzel foglalkozol?

A kérdező hozzászólása: Hamburger, gyros pizza kiszállításban gondolkodok.Az összes engedélyre értetted, hogy 150ezer? Kft-t érdemes allapítani? Egy autó lenne a törzstõke ez ilyen formában megoldható lenne?Te is ezzel foglalkozol?
Idén én is egy kft keretén belül indítottam büfét, de csak apportból nehéz lenne indulni. Igen ez csak a papírmunka költsége. Emellett ne felejtsd el, hogy 2016-ig 3 milliót kell betenned a kft-be a törzstõke miatt. Ha reálisan nem látsz elõre ennyit, akkor inkább egyéni vállalkozóként indulj el, sokkal kisebb a költségvonzata is, pláne ha tõkehiányos vagy...
Pizzériánál és kiszállításnál más is kell (pizzakemence, szeletelõgép, dagasztógép, számítógép, szoftverek, külön helyiségek tésztázáshoz, árukiadáshoz, és doboz tároláshoz)+ költséggel járnak a futárok, és nem 1 fõs büfé, hanem 2-3 ember kell a büfébe a futárokon felül.
Illetve még egy dolog, a pizzériához szakács is kell, nem csak üzletvezetõi, vagy eladó mint egy hamburgeres, gyrosos esetén.
A kérdező hozzászólása: Csak a kft allapítása lenne aportból, a büfé beindításához számoltam kb 1 millióval, ez mennyire reális neked mennyibõl sikerült beindítani, ha megkérdezhetem?
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget.
Nincs mit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!