Találatok a következő kifejezésre: Sok az minden nap verem (2 db)

Sok az ha minden nap verem. Menyit lehet?

Legjobb válasz: ahogy neked jól esik. nincs mennyit lehet. egy idõ után úgyis elfárad és kellemetlen lesz, fájni fog. Majd kitapasztalod. általános szabály az, hogy ami jól esik, azt lehet csinálni.

ahogy neked jól esik. nincs mennyit lehet. egy idõ után úgyis elfárad és kellemetlen lesz, fájni fog. Majd kitapasztalod. általános szabály az, hogy ami jól esik, azt lehet csinálni.
Nem sok, de ésszel csináld. Nem tudom, hány éves vagy, de én például 13 éves koromban kezdetem el. Most 23 vagyok. Velem az volt a baj, hogy ész nélkül csináltam. Elõfordult egyszer, hogy egy nap hatszor rántottam rá a kakaskára, ami utána a sok használattól kisebesedett. A másik pedig, hogy milyen erõvel csinálod. Az is a problémák közé sorolható, hogy ha például nagyon erõsen szorítod közben, igaz, hogy az jó, de azt szokod meg. Az agyadba az vésõdik be, hogy úgy a jó. Namost szex közben ez a hátrányodra válhat, mert egy vagina, vagy akár egy száj sem képes olyan erõvel szorítani, mint mondjuk a markod. Én sokáig elég erõsen és vehemensem végeztem az önkielégítést és jó sok idõbe telt, amíg visszaszoktattam magam ahhoz, hogy gyengéden is lehet, meg hogy nem lóverseny ez az egész. Úgyhogy nem baj, ha minden nap csinálod, sõt, remek nyugtató hatása is van, ezért én kifejezetten ajánlom, de amikor mondjuk tartós kapcsolatban élsz, akkor vedd vissza a tempót. Kár a patronokat pazarolni. Üdv, Z!
Annyiszor csinálod, ahányszor csak akarod.
Nem sok sõt, ezen az oldalon többet is megtudhatsz http://href.hu/x/5u1h
Nem fog összemenni a farkad, ha sokat szexelsz, nyugi :D Ahogy jól esik, a napi egy az meg egyáltalán nem sok. Sõt, gyanusan kevés, ami arra zutal, h kb olyan 13 éves lehetsz :)
a lényeg h ha sokat csinálod hozzászoksz... ha pölö gyorsan elmész a mert úgy csinálod h gyorsan befejezd akkor szex közben is gyorsan el fogsz menni... szal csak ésszel
Hány hetes vagy?
Voltál orvosnál? Mit mondott?
A kérdező hozzászólása: Oksa .
Nekem is nyúlós véres nyákom volt, ezért mondtam, nem ijesztgetés képen, de inkább nézess kenetet, minthogy valami baj legyen!
A kérdező hozzászólása: Értem.Nekem magnéziumot javasoltak napi 3-mat.Vetetek , mert megijesztettél picit.
22 hetes:(( Nekem is azt mondták szedjek rutascorbint, mert lehet gyengék az erek, közben meg gyulladásom volt:(( Én ezért mondom neked, hogy inkább kenet, mint rutascorbin...
A rutascorbin segíthet.
A kérdező hozzászólása: Hány hetes voltál , ha nem vagyok túl indiszkrét? Nagyon sajnálom :(
gyulladás esetleg fertõzés. Nekem is ez volt, nálam késõn vették észre, nem volt mit tenni, nézess kenetet én ezt tanácsolom!!
A kérdező hozzászólása: Igen ilyen nyálkás rózsaszínes . Szerintem vér. De már pár napja tart ám . Úgy döntöttem párommal, hogy Hétfõn megnézetjük ismét .De a betéten meg sima folyásnak tûnik.Engem aggaszt.
világosabb mit jelent? halvány rózsaszín? mert az vér, valószínü ha nem la´tott a doki semmit a méhszáj érzékeny és mint az orr vérzés elpattan egy hajszál ér. ha még rózsaszín sem, akkor az sima folyás. nekem mindig is sok volt, és sárgás is volt többször.
ez engem is érdekelne nagyon 24hetes khm
A kérdező hozzászólása: ja elfelejtettem írni , hogy csak a 26.hétben vagyok.
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál ma is és azt mondta nem vizsgál meg , mert nem akar felsérteni.Mivel mire eljutottam oda már elmúlt.Azt mondta , hogy ahogy megint lesz azonnal menjek.felírt megnerotot 3x1 -et.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!