Találatok a következő kifejezésre: Sok az minden nap (167 db)

Okozhat hosszútávon valamilyen problémát az, hogy minden reggel megiszok egy nagy adag kávét, és délután pedig egy energiaitalt, vagy még egy kávét vagy akár néha mindkettőt? Ez sok így minden nap? 20/L

-

Legjobb válasz: Szerintem sok. En ha helyedben lennek elhagynam az energiaitalt, mert szerintem egeszsgegtelen, hirtelen feldob, aztan egyenest a melybe! Hat a szivre (szisszivritmuszavar), es az idegekre. Napi 1-2 kisebb adagu kave.

Szerintem sok. En ha helyedben lennek elhagynam az energiaitalt, mert szerintem egeszsgegtelen, hirtelen feldob, aztan egyenest a melybe! Hat a szivre (szisszivritmuszavar), es az idegekre. Napi 1-2 kisebb adagu kave.
Hát nem tudom fog-e okozni , bár leirom h az én lányom aki kávézik, ma is, ( érettségizett az idén ) vett egy fél literes energia italt + elötte ivott egy jo kávét ( másnap persze szobeli ) olyan tachicardiás lett, tehátt dobogott a szive, rosszul volt ( az érettségi hálistenek sikerült) de többet sem fog energia italt inni, kávézni azt továbbra is kávézik.19 )l Szerintem nem jo párositása a kettö. De te tudod.
A kávé nem, az energiaital majd fog.
Az energiaitalban is koffein, meg a koffeinéhez hasonló hatású anyagok vannak - így a kávé és az energiaital hatása összeadódik. Az mindegy, hogy ugyanazt a felpörgetõ hatású anyagot kávé vagy energiaital formájában viszed be, de mindkettõt bele kell számolni. Mindenesetre ez a mennyiség szerintem kicsit sok. Fokozatosan csökkentsd le, és mondjuk a napi max. legyen 1 nagyobb és 1 kisebb kávé vagy 1 kisebb kávé és 1 energiaital vagy 3 kisebb kávé. Szerintem ez így még nem lesz túl sok, de ha nem tudsz jól aludni vagy erõsen érzed a szívedet dobogni, akkor csökkentsd még tovább.
Ennyi még belefér.Nem okoz bajt, ha alapjáraton normális a vérnyomásod.

Az a gond hogy én túlsúlyos vagyok (173cm-78kg) Állitólag (csak barátoktól hallottam) ha sokat edzek, minden nap járok gyúrni akkor a zsir átalakul izommá. Ez persze gondolom nem teljesen igy van de lehet benne valami?

Az a gond hogy én túlsúlyos vagyok (173cm-78kg) Állitólag (csak barátoktól hallottam) ha sokat edzek, minden nap járok gyúrni akkor a zsir átalakul izommá. Ez persze gondolom nem teljesen igy van de lehet benne valami?

Legjobb válasz: Haha, jó is lenne, ha a zsír átalakulna izommá. Sajnos ez egy tévhit, a zsír nem alakulgat át izommá. A különbözõ zsírsavak, aminosavak többek közt a fehérjék építõkövei. Lehet, hogy innen jött ez a tévhit, de ami biztos, az az, hogy gyúrás mellett te nem nagyon fogsz fogyni. A nehéz súlyzós edzés folyamán az izmaid szénhidrátot és fehérjét égetnek el a mûködésükhöz. Ha nem áll rendelkezésükre elég szénhidrát, akkor elerõtlenedsz és még több fehérjét égetnek el. A "gyúrás" tehát egy nagyon nagy adag mennyiségû szénhidrát és fehérjebevitelt igényel étkezésekkor, ráadásul a zsírszövetet nem nagyon kezdi ki, ami lerakódott a testeden háj formájában. A fogyás lényege az, hogy energiadeficitet alakíts ki, vagyis több energiát használj, mint amennyit beviszel, tehát arra kényszerítsd a tested, hogy a saját energiaraktárához nyúljon (azaz a zsírszövetekhez, a hájhoz, ha úgy jobban tetszik). Ezt úgy éred el, hogy nem eszel semmi zsírosat, a szénhidrátbeviteled is csökkented egy kicsit és közben aerob sportokat végzel, mint a biciklizés, szobabiciklizés, kocogás, sétálás, úszás. Az aerob sportoknál szénhidráttal és zsírral táplálkozik az izomzatod és van ideje a szervezetednek átalakítani az elraktározott zsírt energiává, ugyanis ez egy lassú folyamat, amire nincs idõ az intenzív, kemény súlyzós edzésnél. Ideálisan, egy ilyen sportot több mint egy óráig végzel, nem kell túl intenzíven, 110-130 körüli pulzusszám az optimális. A "gyúrás" egyébként nem abból áll, hogy lefekszel a padra, nyomogatod a súlyokat, majd' beszarsz és máris nõnek az izmaid. Nem. A testépítés egy komoly tudomány (vagy sokaknak doppingfutam szteroidokkal meg ilyesmivel, amik tönkreteszik az ember életét). A lényeg, hogy kell egy jó edzésterv, kell egy jó táplálkozás és mellé elegendõ pihenés. Errõl tényleg könyvet lehetne írni, de az alapokat elsajátíthatod a bodybuilder.hu oldal alapismeretek részébõl.

Haha, jó is lenne, ha a zsír átalakulna izommá. Sajnos ez egy tévhit, a zsír nem alakulgat át izommá. A különbözõ zsírsavak, aminosavak többek közt a fehérjék építõkövei. Lehet, hogy innen jött ez a tévhit, de ami biztos, az az, hogy gyúrás mellett te nem nagyon fogsz fogyni. A nehéz súlyzós edzés folyamán az izmaid szénhidrátot és fehérjét égetnek el a mûködésükhöz. Ha nem áll rendelkezésükre elég szénhidrát, akkor elerõtlenedsz és még több fehérjét égetnek el. A "gyúrás" tehát egy nagyon nagy adag mennyiségû szénhidrát és fehérjebevitelt igényel étkezésekkor, ráadásul a zsírszövetet nem nagyon kezdi ki, ami lerakódott a testeden háj formájában. A fogyás lényege az, hogy energiadeficitet alakíts ki, vagyis több energiát használj, mint amennyit beviszel, tehát arra kényszerítsd a tested, hogy a saját energiaraktárához nyúljon (azaz a zsírszövetekhez, a hájhoz, ha úgy jobban tetszik). Ezt úgy éred el, hogy nem eszel semmi zsírosat, a szénhidrátbeviteled is csökkented egy kicsit és közben aerob sportokat végzel, mint a biciklizés, szobabiciklizés, kocogás, sétálás, úszás. Az aerob sportoknál szénhidráttal és zsírral táplálkozik az izomzatod és van ideje a szervezetednek átalakítani az elraktározott zsírt energiává, ugyanis ez egy lassú folyamat, amire nincs idõ az intenzív, kemény súlyzós edzésnél. Ideálisan, egy ilyen sportot több mint egy óráig végzel, nem kell túl intenzíven, 110-130 körüli pulzusszám az optimális. A "gyúrás" egyébként nem abból áll, hogy lefekszel a padra, nyomogatod a súlyokat, majd' beszarsz és máris nõnek az izmaid. Nem. A testépítés egy komoly tudomány (vagy sokaknak doppingfutam szteroidokkal meg ilyesmivel, amik tönkreteszik az ember életét). A lényeg, hogy kell egy jó edzésterv, kell egy jó táplálkozás és mellé elegendõ pihenés. Errõl tényleg könyvet lehetne írni, de az alapokat elsajátíthatod a bodybuilder.hu oldal alapismeretek részébõl.
Arnold könyve egész jó. Egy olyan negyedrészt olvastam is, de már nem egy mai darab, így, bár sok minden hasznos van benne, tartalmaz rengeteg idejétmúlt állításokat is.
nincs benne igazság... elöször gyurj, hogy legyen izom aztán fogyj le, hogy az izom maradjon meg a zsír meg eltünjön..
Irtak is rola konyvet: ARNOLD SCHWARZENEGGER: A TESTÉPÍTÉS NAGY ENCIKLOPÉDIÁJA :P

37. hétben vagyok. Nagyon sokat keményedek, meg görcsölget a hasam, a derekam is fáj minden nap. Tudom, hogy ezek jóslók, de már unom, hogy minden nap azt hiszem szülni fogok. Más is van így?

Tegnap este is úgy voltam vele, ha el tudok aludni, akkor nincs gond, ha nem, akkor meg irány! Potyára nem akarok bemenni a kórházba, mert itthon van a 4 éves kisfiam.

Legjobb válasz: Nekem az elsö lányomnál már 30-ik héttöl így volt. Aztán a 40-ik héten minden fájásom elmúlt és 42-iken szültem. Másodiknál lassabban jött minden, habár volt egy erös hasmenéses vírusom ami elindított 10 perces fájásokat a 35-ik héten, de aztán néhány óra után abba maradtak. Majd elfolyott a magzatvíz, rögtön jöttek a fájások is (pedig egész nap semmi jele nem volt) és pontban a kiírt napon megszültem.

Nekem az elsö lányomnál már 30-ik héttöl így volt. Aztán a 40-ik héten minden fájásom elmúlt és 42-iken szültem. Másodiknál lassabban jött minden, habár volt egy erös hasmenéses vírusom ami elindított 10 perces fájásokat a 35-ik héten, de aztán néhány óra után abba maradtak. Majd elfolyott a magzatvíz, rögtön jöttek a fájások is (pedig egész nap semmi jele nem volt) és pontban a kiírt napon megszültem.


A lábammal és a combommal nincsen semmi baj, az vékony de a hasamon és a derekamon sok a felesleg. Mit tudnék csinálni? Az jó ha minden nap futok 40 percet?

Legjobb válasz: Na szóval. A hason,derékon található felesleg azért alakulhatott ki,mert kevés alkalommal SOKAT ettetek....pedig nem így kell. Napi 5 étkezés: KEVÉS táplálék(gyümi,zöldség,fehér húsok)+sok-sok víz.Napi 1 óra mozgás(futás,tánc,bicaj..stb)+ egy kis izom fejlesztés,ha már lementek a kilók:súlyzó,felülés....stb.):)Nekem sikerült...-5 kg, izmosabbá válás folyamatban:)

Na szóval. A hason, derékon található felesleg azért alakulhatott ki, mert kevés alkalommal SOKAT ettetek....pedig nem így kell. Napi 5 étkezés: KEVÉS táplálék(gyümi, zöldség, fehér húsok)+sok-sok víz.Napi 1 óra mozgás(futás, tánc, bicaj..stb)+ egy kis izom fejlesztés, ha már lementek a kilók:súlyzó, felülés....stb.):) Nekem sikerült...-5 kg, izmosabbá válás folyamatban:)
Szia! Én is ezzel a gonddal küszködöm.Fogytam, de csak a lábam és a combomból ment le.Minden nap tornáztam hasra és ez lett az eredmény.Jó azért párcenti csökkenés lett.Szívesen várom Én is ha valaki segít.

Ha előre főzök babámnak, azt hány napig lehet lefagyasztani? Hús is mehet bele? Jelenleg minden nap frissen csinálok neki mindent, de sok időt takaríthatnék meg a fagyasztással.

Legjobb válasz: Én a húst külön fagyasztom. A fõzeléknek valót pedig nyersen. így nem babrálok minden nap a pucolással, hanem egyszerre egy nagyobb adagot megtisztítok, kiadagolom, és úgy megy a fagyóba. Reggel kiveszem, majd bedobom a lábasba, és megpárolom s kész is. persze igyekszem én is minden nap frissen fõzni, de mindig van a fagyóban olyan zöldség amibõl nehéz kis adagra valót venni pl: tök, cékla stb.

Én a húst külön fagyasztom. A fõzeléknek valót pedig nyersen. így nem babrálok minden nap a pucolással, hanem egyszerre egy nagyobb adagot megtisztítok, kiadagolom, és úgy megy a fagyóba. Reggel kiveszem, majd bedobom a lábasba, és megpárolom s kész is. persze igyekszem én is minden nap frissen fõzni, de mindig van a fagyóban olyan zöldség amibõl nehéz kis adagra valót venni pl: tök, cékla stb.
Én szoktam a komplett, húsos fõzeléket fagyasztani, általában 1-2 héten belül megeszi, de olyan is volt már, hogy több idõt (3-4 hét) állt a fagyasztóban, és semmi baja nem lett tõle a gyereknek. Egyébként szerintem eláll tovább is. Én mindig sterilizált poharakban teszem el, biztos ami biztos. Tényleg nagy könnyebbség, ha nem kell mindennap fõzöcskézni, turmixolni, stb. A kiolvasztott krumpli viszont tényleg nem túl jó állagú, ezér tén mostanában a fagyasztásra szánt kaját inkább rizzsel vagy tésztával dúsítom.

23 volt az első tényleges pozitív napom, majd a rákövetkező az halvány volt de sok folyadékot ittam így gondolom hogy az is pozitív lehetett. 23. kivételével minden nap együtt voltunk. Így akkor van esély a babára?

Tudom hogy már számtalanszor feltették ezt a kérdést, el?re is bocsánat. El?ször használtam ovu tesztet. 20-án kezdtem. 23 volt az els? tényleges pozitív napom, majd a rákövetkez? az halvány volt de sok folyadékot ittam így gondolom hogy az is pozitív lehetett. A 25.i már egyértelm? negatív volt. 23 kivételével minden nap együtt voltunk. Ugye jókor? Félek attól is hogy a hüvely ugye savas a sperma meg lúgos. Tudom nem a méret számít, csak aggaszt hogy nem azért nem sikerül-e mert nem jutnak a helyükre a spermiumok, hogy el?bb elpusztulnak. Bocsi a buta kérdésért, de egy id? után az ember fejében már az alapvet? dolgok is megfordulnak.

Legjobb válasz: Szerintem mindent jól csináltál. Ha jelentkezett a tojásfehérjeszerû nyák is a + ovu teszttel együtt, akkor tuti jók voltatok. Az ovu teszt lényege, hogy minden + és az azt követõ elsõ negatív napon is legyetek együtt (az elsõ nega napon van a tüszõrepedés), illetve utána minden második, vagy harmadik napon érdemes együtt lenni, amíg bírjátok. Aztán ha felment a hõd és fenn is marad, akkor már csak várnotok kell a babóka jelentkezésére. Drukkolok nagyon!

Szerintem mindent jól csináltál. Ha jelentkezett a tojásfehérjeszerû nyák is a + ovu teszttel együtt, akkor tuti jók voltatok. Az ovu teszt lényege, hogy minden + és az azt követõ elsõ negatív napon is legyetek együtt (az elsõ nega napon van a tüszõrepedés), illetve utána minden második, vagy harmadik napon érdemes együtt lenni, amíg bírjátok. Aztán ha felment a hõd és fenn is marad, akkor már csak várnotok kell a babóka jelentkezésére. Drukkolok nagyon!
A tojásfehérje szerû nyák segíti a spermiumok feljutását a megfelelõ helyre, ne aggódj a savas-lúgos kémhatás miatt. Minden oké lesz, csak most nyugodj meg, te mindent megtettél.
Szia. Elvileg teljesen jól csináltátok (már ha jól értettem, hogy 23-ától, annak kivételével, voltatok együtt minden nap), mert az ovuteszted, ha pozitív, elkezdõdött a peteérés folyamata. A pozitív napok utáni elsõ negatívat tesztelt napon van a tüszõrepedés, amikor a legnagyobb az esély a teherbeesésre. A teherbeesésnél semmiféle méret, vagy ilyesmi nem számít, sem póz, sem semmi egyéb, mert a természet tudja, mi a dolga két egészséges ember esetében. A kémhatás miatt se aggódj, mert az ovuláció körüli napokban megváltozik a nyák minõsége (folyósabb, hígabb lesz) pont azért, hogy segítse a kisfickókat, hogy a lehetõ legkevesebb pusztuljon el a célbaérés elõtt. A méhszáj is kinyílik, tehát szabad az út. Ha még kevesebb, mint egy éve próbálkoztok, akkor pedig fõleg nincs min aggódnod, mert a párok csak 20-25 százalékának jön össze a baba rövid idõn belül, ami 1-2 hónap mondjuk. És ne görcsölj rá a dologra, mert gátló lehet, ha sokat aggódsz és rágódsz a témán. Egyszerûen csak húzzatok bele, legyetek minél többször együtt, de ne arra koncentrálva állandóan, hogy gyereket kell csinálni, már bocs a kifejezésért. Inkább élvezzétek büntetlenül a védekezés nélküli, szabad szexet. Nincs is annál jobb, nem? Legszívesebben azt javasolnám, hogy ne használj semmi "segédeszközt", amivel azt tudod kisilabizálni, hogy mikor van peteérésed, de tudom, hogy kár a szóért, mert Én sem bírtam megállni, de Én inkább arra használtam, hogy biztos legyek abban, van-e valóban peteérésem. De szerencsére, ezügyben az orvosom is megerõsített, és miután félretettem minden eszközt (ovuteszt, hõmérõ, stb.), és csak lazán, bele a vakvilágba szexeltünk, egyszercsak, váratlanul, a ciklusom egy olyan részén lettem terhes, amikor elvileg nem lehetett volna papírforma szerint. Végülis elég hamar, 4-5 hónapon belül összehoztuk. Most már a 8. hetet "taposom", és már csak azért izgulok, hogy minden rendben legyen Velünk. Úgyhogy hajrá, drukkolok Neked! :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. Sok sikert és egészséget Nektek.
Kis javitas az egyikhez, de fontos: az elso pozitiv teszt UTAN 24-48 oraval reped meg a tuszo! Tehat akkor szabadulo ki a pete. Ha akkor ott allnak a petevezetoben a kiskatonak, akkor kesz a baba :) Itt a tajekoztatobol az idevago resz: "POZITÍV EREDMÉNY: Ha két vonal látható és a teszt sávban lév vonal sötétebb, mint a kontroll sávban lévõ, akkor az ovuláció valószín 24-48 óra múlva bekövetkezik." Itt nezegethetitek a dolgokat: http://babatervezok.otthona.net/LH-teszt.shtml
A kérdező hozzászólása: Köszi. Hát hétfõn volt pozitív. Mi kedden és szerdán is voltunk együtt...remélem.
ezt a spermium dologt te nem tudhatod. jól csináljátok, de ha a pasid spermája nem megfelelö akkor sajna hiába percre pontosak vagytok. ha pár hónapig nem megy akkor küld a pasidat dokihoz.

Akiknek sokáig nem volt párjuk, azok hogyan éltek nap mint nap? Milyen gondolatokkal keltek, feküdtek? Mennyire görcsöltek rá vagy mennyire vették lazán, hogy majd egyzer lesz?

kort és nemet írj.

Legjobb válasz: A legszarabb érzés a Földön,megmondom õszintén és senkinek nem kívánom az érzést,amit én kaptam.Nap mint nap szarul érzem magam miatta,és nagyon szeretnék már egy kapcsolatot végre egy normális hölggyel.Lelkileg nagyon megvisel,és nem tudok egyszerûen másra gondolni.Nem is volt még soha rendes párkapcsolatom.Nos ez az igazi gond,mások meg boldogan vidáman sétálgatnak,én meg beleõrülök a magányomba. 22/F

A legszarabb érzés a Földön, megmondom õszintén és senkinek nem kívánom az érzést, amit én kaptam.Nap mint nap szarul érzem magam miatta, és nagyon szeretnék már egy kapcsolatot végre egy normális hölggyel.Lelkileg nagyon megvisel, és nem tudok egyszerûen másra gondolni.Nem is volt még soha rendes párkapcsolatom.Nos ez az igazi gond, mások meg boldogan vidáman sétálgatnak, én meg beleõrülök a magányomba. 22/F
Egy csúnya szakítás után 2 évig voltam teljesen egyedül. Nem is ismerkedtem ez idõ alatt. Arra gondoltam, hogy egyedül fogok meghalni, úgy, hogy sose éreztem igazi szerelmet senki iránt, és engem sem szeretett senki...magányos voltam. Emiatt csináltam hülyeségeket is... Aztán amikor már ismerkedtem egy ideje, intenzívebben fél éve, több csalódás is ért. Ezek után elegem lett az egészbõl, és tudatosítottam magamban, hogy sose lesz senkim... és akkor, 24 évesen szerencsére megismertem életem szerelmét, összejöttünk, és 2 éve házasok is vagyunk. 27/N
A kérdező hozzászólása: 13: ja így könnyû ha jó csaj vagy. Hogy b aszódnál meg! :D
Tudtam, hogy akkor lehet, amikor csak akarom, csak én tényleg a megfelelõt kerestem. Tehát nem görcsöltem rá. :) 22/L
Egy férfi pár nélkül is férfi marad, nem feltétlen attól alakul ki a boldogság az életünkben. Engem megcsalással hagytak ott 3 éve és azóta nincs párom (csak néha 1-1 éjszakázás, már a nevükre sem emlékszem és sztem õk sem az enyémre). Nagyon jól megvagyok egyenlõre így. Nem kell senkihez sem alkalmazkodnom és megfelelnem másnak és a nyavajgást sem hallom és nincs idegtépõ veszekedés sem. No, meg van bõven hobbim amit imádok csinálni, na meg a munkahelyem is olyan, hogy sûrûn be kell járnom (még vasárnap is) Egyenlõre egy nõ vhogy nem is fér bele a napi teendõimbe. Jó OK, elõbb utóbb persze én is családot szeretnék + gyermeket és igyexem legközelebb a köv. kedvesemmel (aki remélhetõleg komolyabb lesz) máshogyan alakítani a viszonyomat. Sokat tanultam a volt kapcsolatomból és tanulok is másokéból, ahogy szemlélem ismerõseimet. Nem árt valahonnan meríteni. 26 F
Szarj bele.. Ne arra gondolj hogy milyen lenne ha lenne melletted valaki aki megbecsül és miket tudnátok együtt csinálni, hanem arra hogy miked NEM tudnál csinálni :) ezeket a gondolatokat erõsítsd magadban és egyre jobban fel fogsz lélegezni. A többi meg úgyis jön magától, nem tudhatod mit / kit hoz a sors :) ) 22/F
A kérdező hozzászólása: Jajajj, de rossz ezt olvasni 31 éves hölgyemény. Húha. Sajnálom. :S Ha gondolod beszélgetek veled priviben. 26F
*Bocsi, kimaradt az állítmány, tehát velük van.
Apukának már pár éve új családja 2 "lízingelt" gyerkõccel.
S hova lett a tisztelt apuka?
Néha görcsölök rajta, de van amikor az van bennem, hogy nagyon nem érdekel az egész, attól függõen, hogy mennyire van idõm gondolkodni munka és gyereknevelés mellett. Kelni azzal a gondolattal kelek, hogy még van 10 percem, hogy ébresszem a gyerekemet is, addig igyekszem "felébredni", mivel nem kávézom. Feküdni meg úgy fekszem, hogy az jár a fejemben, hogy remélhetõleg jó mélyen alszom és nem álmodom semmit. :-) 31N
4-es vagyok Azt kihagytam, 10 éve vagyok egyedül.
Dolgozom, élek, csinálom amit akarok, nem különösebben érdekel. Reggel meg úgy kelek hogy megpróbálok eljutni a kávémig... 36 F
szuicid gondolatokkal;)
Ha lesz lesz, ha nem lesz. nem lesz. Ha görcsölök, nem lesz, tehát nem görcsölök, mert csak rosszabb lesz.
"13: ja így könnyû ha jó csaj vagy. Hogy b aszódnál meg! :D" Köszönöm a kedves, kulturált megnyilvánulást! :D Egyébként pedig senkinek sem könnyû, aki tartalmas, egészséges kapcsolatot akar, ami kiegyensúlyozott, emellé pedig még az igaz szerelem is jelen van. :) Annak a legkönnyebb szerintem, aki megelégszik annyival, hogy nincs egyedül, és kész.

Jo otlett az hogy minden nap sokat gyurok?

es melle sokkat eszek

Legjobb válasz: Röviden: NEM! Az izom nem gyúrás alatt épül. A gyúrás megroncsolja, Ha minden nap edzel kiégsz! Két nap pihenõ egy rendes edzés után és aztán se ugyan azokat az izmokat edzd. 3 naponta egy kemény edzés egy héten legalább 1x minden izomcsoportra edz. Kétszer már nem ajánlott, max 1-2 izomcsoportra, nagyobb izmokra, vagy ha nagyon kipihentnek érzed magadm és bírod egy darabig.

Röviden: NEM! Az izom nem gyúrás alatt épül. A gyúrás megroncsolja, Ha minden nap edzel kiégsz! Két nap pihenõ egy rendes edzés után és aztán se ugyan azokat az izmokat edzd. 3 naponta egy kemény edzés egy héten legalább 1x minden izomcsoportra edz. Kétszer már nem ajánlott, max 1-2 izomcsoportra, nagyobb izmokra, vagy ha nagyon kipihentnek érzed magadm és bírod egy darabig.
Persze ez a legjobb ötlet. Mert ettõl [email protected] kemény leszel vazze. Am... látszik hogy az edzésrõl nem tudsz semmit. Már abból, ahogy hívod...gyúrni a tésztát szokták Te kis mr. olimpia.:DD Naszóval. Súlyzós edzés, vagy saját testsúlyos?

2, 5éves kisfiamnak minden nap viszek a bölcsibe, amikor megyek érte 1 csomag PEZ cukrot. Szerintetek sok ez az édesség neki?

Egyébként nem eszik úgy más édességet, esetleg túrórudit.

Legjobb válasz: Dehogy sok:) egyik nap kinder csoki, másik nap 1 nyalóka, harmadik nap vaníliás karika, vagy sport szelet. Tibi csoki, tejszelet! Variálhatod neki!

Dehogy sok:) egyik nap kinder csoki, másik nap 1 nyalóka, harmadik nap vaníliás karika, vagy sport szelet. Tibi csoki, tejszelet! Variálhatod neki!
Szerintem nem sok!
Nem sok.Vigyél neki, de egy idõ után unni fogja.
Én a cukor helyett más édességet vinnék, ill. próbálnám átszoktatni (pl. keksz, nápolyi) A pez egy kicsit kemény, a fogaknak ilyen szempontból rosszabb.

A hormonvizsgálatból sok minden kiderülhet? Mi van ha hétvégére esik az a nap, amikor vérvételre kéne menni? Mit tegyek?

28 naposak a ciklusaim,az ovu teszt negatív volt mindennap,lehet,hogy nincs is peteérésem! Már nagyon szeretnénk babót! Tavaly missed-ab-om volt,spontán sikerült.

Legjobb válasz: Szia! Hát persze sok minden kiderül a hormonvizsgálatból. Azt nem tudom mivan ha hétvégére esik én is így voltam hogy 3.ik nap az vasárnapra esett de Hétfön elmentem vérvételre. Szerintem kérdezd meg a dokidat õ bisztosan tudja a kérdésedre a választ.

Szia! Hát persze sok minden kiderül a hormonvizsgálatból. Azt nem tudom mivan ha hétvégére esik én is így voltam hogy 3.ik nap az vasárnapra esett de Hétfön elmentem vérvételre. Szerintem kérdezd meg a dokidat õ bisztosan tudja a kérdésedre a választ.
Hormonvizsgálatra a 2. +/- 1 napon kell menni. Azaz ha vasárnap van a 2. nap akkor hétfõn, a 3. napon. Viszont ha szombat a 2. akkor az 1. napon, pénteken.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!