Találatok a következő kifejezésre: Sok anya egy ágyban a (1 db)

Sok anya alszik egy ágyban a babájával az első hónapokban?

Olyanok véleménye érdekel, akik sokáig szoptattak, és a babájuk éjjel-nappal gyakran kér enni, de keveset. Az én babám 4 hós és kb.2óránként eszik. Éjszaka is 2-6-szor, attól függ, mennyi tejcsim volt este. De 100-nál többet nem eszik, akkor sem, ha több sugárban ömlik a tej.

Legjobb válasz: Ugyen én nem a babával alszom egy ágyban de mellettem van a kiságya és mi is gyakran eszünk északa. Az elsõ idõben óránként-másfél óránként szoptattam. Ma már 3 hónapos és van úgy hogy 4x szopik éjjel van hogy csak 1x. Nappal is 2 óránként cicizik, és fejlõdik rendesen most 7500 gr/65 cm. Egyébként az a jó ha többször eszik keveset, mert az anyatej gyorsan könnyen emészthetõ, a gyakori szopi mellett pedig a ciciket kellõképpen éri az inger a folyamatos tejtermelésre, fõképp éjjel a fontos mikor a hormonszint a legmagasabb. Boldog babázást és sok-sok szopit kívánok!

Ugyen én nem a babával alszom egy ágyban de mellettem van a kiságya és mi is gyakran eszünk északa. Az elsõ idõben óránként-másfél óránként szoptattam. Ma már 3 hónapos és van úgy hogy 4x szopik éjjel van hogy csak 1x. Nappal is 2 óránként cicizik, és fejlõdik rendesen most 7500 gr/65 cm. Egyébként az a jó ha többször eszik keveset, mert az anyatej gyorsan könnyen emészthetõ, a gyakori szopi mellett pedig a ciciket kellõképpen éri az inger a folyamatos tejtermelésre, fõképp éjjel a fontos mikor a hormonszint a legmagasabb. Boldog babázást és sok-sok szopit kívánok!
Én csak a kórházban aludtam egy ágyban a babámmal, de néha ott is átraktam a kiságyba (ha fizikailag képes voltam rá) De itthon szigorúan kiságy, semmi pénzért nem szoktatnám az ágyba (keresztlányom anyja is lusta volt szopás után áttenni a kiságyba, 2 éves a lány és még mindig köztük alszik...) Prbóálj ne adni neki olyan sokszor, sírás lesz, de megszokja, hogy akkor egyen, amikor kap. A szomszédnál ez bevált...
Szoptasd amikor kéri, de inkább tedd vissza az ágyába. Kisfiam 10 hetes koráig aludt velem, de visszaraktam inkább az ágyába. Rossz tapasztalat:-(.Nagyfiam folyton velünk aludt és 7, 5 éves volt amikor végleg külön szobába tudtam tenni, akkor tudtuk meg, hogy jön az öcsi.
Nekem a lányom sokszor szopizik, és velem aludt.Máske´nt nem volt hajlandó.Volt, hogy 23 órát sírt, de nem aludt el.Ìgy maradt az eggyütt alvás.Aztán 3hónapos korában össszehúztam a kiságyat a nagyággyal, levettem a ra´csot az eggyik oldalról.Onantól jól aludt, egyszerü volt felkelni, és visszatenni.Próbáld ki......most elköltöztünk, nincsen hely az ágyakat összehúzni, így távolabb van a nagyágytól.este nehezebben alszik el, de elalszik.szopizni kel 3x 4x van, hogy 7x is.Jönnek a fogai....A 3.e´bredésnél már nem teszem vissza a kiságyba, hanem magam mellé teszem, e´s így alszunk reggelig.de így is kel me´g min.2x. Babája válogatja. Az biztosan nem jó, ha megszokja a nagy a´gyat...... Te tudod... 6 hónapos kislány anyukája.
Igaz nekem még csak 16napos a babám, de azt észre vettem néha igényli a közelségemet és mikor nagyon nem akaríeleludni éjjel magam mellett altatom.De nyugodt csak akkor vagyok ha a kiságyban van és vigyáz rá a légzésfigyelõ.Többször jelzett már és így biztosabbnak érzem.szerencsére mióta hízik nem volt riasztásunk, de akkor is szokja meg a kiságyat.sokszor van, hogy a mellemen alszik el..ill a mellkasomon, de mikor már mélyen alszik beteszem az ágyába.Nekünk bejött az angolpóly valószínû nagyobb a biztonságérzete benne és ezért zsereti, mert körbe öleli.Igaz a tied már nagyobb ehhez.
Szia! Nekem 3hónapos és a kezdetektöl fogva velem alszik. Én szeretem hallanai a szuszogását. Csak igy vagyok nyugodt meg ö is persze. Napközbe amikor kér akkor szopizik. Vagyis reggeltöl estig rajta csüng. :) Viszont éjszaka nekem nem kell fel 1x sem.
Szia! Az én kisfiam 4 hónapos és sokat alszik velem.Én azt tanácsolom, hogy csináld úgy ahogy neked és a babának a legjobb.Amikor kell szerintem ki lehet szokatatni a nagyágyból.Viszont, ha számodra kényelmetlen, (mert bizony nem egyszerû a babával aludni úgy, hogy pihent legyél amikor felkelsz, hiszen csak oda kell figyelni rá, hogy be ne takard, rá ne fordulj, stb.), akkor próbáld fokozatosan a saját ágyába szoktatni, de legyen minél közelebb hozzád és érezze, hogy amikor szüksége van rád, te ott vagy. Jó egészséget és jó babázást kívánok nektek!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Éjszaka frissen készítitek a tápszert vagy már el van készítve az ágy mellé vagy a hűtőben?

Én mindig frissen készítettem, de most olvastam több helyen, hogy előre elkészítik. Ezt lehet?

14

Ti mennyi és milyen 56-os ruhát vennétek második téli babátoknak, ha az első gyereknek kicsi volt az 56-os méret?

Nem akarok ruha nélkül maradni,ha esetleg kisebb lesz,mint az első,de feleslegesen sem szeretnék venni egy csomó ruhát.
Mennyit vennétek rövid és hosszú ujjú bodyból,mennyit plüss rugiból? Télre csak plüss rugit érdemes,vagy bentre sima vékony rugi?
Köszi

8

Akiknek sokáig evett éjszaka a babája, mégis mennyi idősen szokott le róla?

Nekem 11 hónapos a kislányom és még mindig eszik éjszaka. Akkor adok neki tápszert, mikor látom hogy a víz és a cumi kevés ahhoz, hogy visszaaludjon. Ha nem adok neki időben tejet, akkor úgy felébred, hogy akár 2-3 órát is fent van. Viszont most komplikáltabb a helyzet, mert csak most jött ki az első foga és a doki szerint most már nincs megállás és sorba fog jönni a többi is. Szóval most van úgy, hogy hiába a tej így is úgy is fent van több órát és vagy 10-szer ébred éjszaka. Azelőtt sem volt jó alvó, mindig kelt min. 3-szor. Majd csak vége lesz a nem alvásoknak... Bocsi, egy kicsit eltértem a fő kérdésemtől, de úgy gondoltam ez fontos kiegészítés.

8

Hol vesztek overált? (1 évesre)

13

Baj ha 10 hónaposan nem tud még ülni?

Eldől mint egy zsák. Normál időre született 3300 grammal.

19

Mikortol lehet adni a babanak mezet?

4

Milyen csattal fogjam oldalra 10 hónapos kislányom haját, hogy ne lógjon a szemébe?

Gyér haja van, nem engedi felgumizni, a műanyag csat kicsúszik. Levágni sajnálnám neki meg nem is állna jól a frufru. Használhatok fémcsatot? Lehet tőle allergiás?
Ti milyet használtok?

6

Fiús anyukák! Nektek hány kg volt a babátok 15 hónaposan?

15

Anyukák, ti meddig használtatok melltartobetétet? Már 4 hos a babám és még midig kell

5

Mitől lehetnek fehérebb pöttyök az 1 éves kisfiam fogain?

Néha kijönnek rajta ilyen fehéredések,de mi miatt? Már mosom a fogát,de még fogkrém nélkül,bevizezett fogdörzsölővel.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!