Találatok a következő kifejezésre: Sok anya egy ágyban a (1 db)

Sok anya alszik egy ágyban a babájával az első hónapokban?

Olyanok véleménye érdekel, akik sokáig szoptattak, és a babájuk éjjel-nappal gyakran kér enni, de keveset. Az én babám 4 hós és kb.2óránként eszik. Éjszaka is 2-6-szor, attól függ, mennyi tejcsim volt este. De 100-nál többet nem eszik, akkor sem, ha több sugárban ömlik a tej.

Legjobb válasz: Ugyen én nem a babával alszom egy ágyban de mellettem van a kiságya és mi is gyakran eszünk északa. Az elsõ idõben óránként-másfél óránként szoptattam. Ma már 3 hónapos és van úgy hogy 4x szopik éjjel van hogy csak 1x. Nappal is 2 óránként cicizik, és fejlõdik rendesen most 7500 gr/65 cm. Egyébként az a jó ha többször eszik keveset, mert az anyatej gyorsan könnyen emészthetõ, a gyakori szopi mellett pedig a ciciket kellõképpen éri az inger a folyamatos tejtermelésre, fõképp éjjel a fontos mikor a hormonszint a legmagasabb. Boldog babázást és sok-sok szopit kívánok!

Ugyen én nem a babával alszom egy ágyban de mellettem van a kiságya és mi is gyakran eszünk északa. Az elsõ idõben óránként-másfél óránként szoptattam. Ma már 3 hónapos és van úgy hogy 4x szopik éjjel van hogy csak 1x. Nappal is 2 óránként cicizik, és fejlõdik rendesen most 7500 gr/65 cm. Egyébként az a jó ha többször eszik keveset, mert az anyatej gyorsan könnyen emészthetõ, a gyakori szopi mellett pedig a ciciket kellõképpen éri az inger a folyamatos tejtermelésre, fõképp éjjel a fontos mikor a hormonszint a legmagasabb. Boldog babázást és sok-sok szopit kívánok!
Én csak a kórházban aludtam egy ágyban a babámmal, de néha ott is átraktam a kiságyba (ha fizikailag képes voltam rá) De itthon szigorúan kiságy, semmi pénzért nem szoktatnám az ágyba (keresztlányom anyja is lusta volt szopás után áttenni a kiságyba, 2 éves a lány és még mindig köztük alszik...) Prbóálj ne adni neki olyan sokszor, sírás lesz, de megszokja, hogy akkor egyen, amikor kap. A szomszédnál ez bevált...
Szoptasd amikor kéri, de inkább tedd vissza az ágyába. Kisfiam 10 hetes koráig aludt velem, de visszaraktam inkább az ágyába. Rossz tapasztalat:-(.Nagyfiam folyton velünk aludt és 7, 5 éves volt amikor végleg külön szobába tudtam tenni, akkor tudtuk meg, hogy jön az öcsi.
Nekem a lányom sokszor szopizik, és velem aludt.Máske´nt nem volt hajlandó.Volt, hogy 23 órát sírt, de nem aludt el.Ìgy maradt az eggyütt alvás.Aztán 3hónapos korában össszehúztam a kiságyat a nagyággyal, levettem a ra´csot az eggyik oldalról.Onantól jól aludt, egyszerü volt felkelni, és visszatenni.Próbáld ki......most elköltöztünk, nincsen hely az ágyakat összehúzni, így távolabb van a nagyágytól.este nehezebben alszik el, de elalszik.szopizni kel 3x 4x van, hogy 7x is.Jönnek a fogai....A 3.e´bredésnél már nem teszem vissza a kiságyba, hanem magam mellé teszem, e´s így alszunk reggelig.de így is kel me´g min.2x. Babája válogatja. Az biztosan nem jó, ha megszokja a nagy a´gyat...... Te tudod... 6 hónapos kislány anyukája.
Igaz nekem még csak 16napos a babám, de azt észre vettem néha igényli a közelségemet és mikor nagyon nem akaríeleludni éjjel magam mellett altatom.De nyugodt csak akkor vagyok ha a kiságyban van és vigyáz rá a légzésfigyelõ.Többször jelzett már és így biztosabbnak érzem.szerencsére mióta hízik nem volt riasztásunk, de akkor is szokja meg a kiságyat.sokszor van, hogy a mellemen alszik el..ill a mellkasomon, de mikor már mélyen alszik beteszem az ágyába.Nekünk bejött az angolpóly valószínû nagyobb a biztonságérzete benne és ezért zsereti, mert körbe öleli.Igaz a tied már nagyobb ehhez.
Szia! Nekem 3hónapos és a kezdetektöl fogva velem alszik. Én szeretem hallanai a szuszogását. Csak igy vagyok nyugodt meg ö is persze. Napközbe amikor kér akkor szopizik. Vagyis reggeltöl estig rajta csüng. :) Viszont éjszaka nekem nem kell fel 1x sem.
Szia! Az én kisfiam 4 hónapos és sokat alszik velem.Én azt tanácsolom, hogy csináld úgy ahogy neked és a babának a legjobb.Amikor kell szerintem ki lehet szokatatni a nagyágyból.Viszont, ha számodra kényelmetlen, (mert bizony nem egyszerû a babával aludni úgy, hogy pihent legyél amikor felkelsz, hiszen csak oda kell figyelni rá, hogy be ne takard, rá ne fordulj, stb.), akkor próbáld fokozatosan a saját ágyába szoktatni, de legyen minél közelebb hozzád és érezze, hogy amikor szüksége van rád, te ott vagy. Jó egészséget és jó babázást kívánok nektek!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyire szoktál besötétíteni délutáni alváshoz a babádnak?

Éppen csak, közepesen, majdnem teljesn sötétre vagy teljesen.

11

Aki nem oltatta be a babáját Rota-vírus ellen, az miért nem tette?

22

Ha gyakran vágjuk a babánk haját, akkor később tényleg sűrűbb és erősebb lesz? Tapasztalat?

18

Lehet agyrázkódása?

Még csak most lesz a kisfiam 3 hónapos,és még nem nagyon tartja a fejét,mikor ölbe van.Meg szokott néha fejelni,lehet az ilyenektől agyrázkódása?

6

Ilyenkor ti hogy viselkedtetek/viselkednétek?

Azért írom ebbe a témakörbe,mert inkább anyukák válaszára lennék kíváncsi.
A családom szerint rossz,sz.r anya vagyok,mert máshogy csinálom a dolgokat,mint ahogy ők gondolják vagy ők csinálták.
Nem tudom,hogy hagynom kéne,mondogassák csak és egyik fülemen be,a másikon meg ki,vagy pedig mondjam meg nekik egyenesen,hogy hagyjanak minket békén?!

17

Hány napig tart kb egy fejlődési ugrás-és mikor tér vissza a "normális napirend"?

3.hónapos fejlődési ugrásnál mik a tapasztalataitok?

2

7 hónapos babám miért méltatlankodik egyfolytában? (többi lent)

Marci babám 11.03.-n lesz 7 hónapos. Egész nap sír,vinnyog,nemtetszését fejezi ki. Nagyon ritkán van jó kedve. Ha leteszem a a játékai közé elkezd hümmögni,ami egy idő után (kb.5perc) átmegy sírásba,ha felveszem szintén ugyanez,csak akkor meg menne vissza a játékihoz. Le szoktam mellé feküdni,de az sem jó.Már semmit nem tudok tőle csinálni,se főzni,se takarítani,se enni,szóval semmit.Tud már kúszni,sőt már mászik is néhányat,tehát a játékait eléri,így az sem lehet probléma. Konkrétan mindent utál már.Ha csinálnám a dolgom,és viszem/ném magammal a pihenőszékbe,az sem jó,ott is kb. 5 perc után elkezd bőgni.Nagyon fárasztó egész nap ezt hallgatni,és sajnos egyedül vagyok vele 0-24 órában,mert a párom külföldön dolgozik.Ez megy már 1 hete,és kezdem azt gondolni,hogy valami baj van vele.Fogyóban a türelmem. Ti mit tanácsoltok? Sírni hagyás kizárva.

2

6 hónapos babátok, aki szopizik még és úgy kezdtétek a hozzátáplálást iszik valamit? Tea, víz?

4

Nem szeret 3 hónapos fiam hason feküdni. Ilyet használt már valaki: Fisher Price oroszlános pocakpárna?

A feje egyre jobban laposodik. Mit tegyek? Céklavörösre ordítja magát.
Ilyen?

4

4hónapos a kisbabám, elkezdjem a hozzátáplálást? Stokke babakocsi. Mit tehetnék?

Sziasztok.A babám 4hónapos,nyugodt,mosolygós,jó kedvű csajszi.Mindenki azt mondja körülöttem,kezdjem el hozzátáplálni,ne csak szoptassam.De én nem szeretném,mert van tej bőven,husis,gyönyörű kislány.A védőnő is megemlítette már,de én ellene vagyok.Szerintetek kezdjek el hozzátáplálni vagy megvárhatom a 6.hós korát legalább?
A másik kérdésem az lenne,hogy ti mikor váltottatok át a babakocsi sport részére?Stokke Xplory babakocsink van,ahogy telik az idő,a babám egyre jobban érdeklődik.de jön a tél lassan,a hideg,a mózes mégiscsak jobban véd.Szerintetek váltsak vagy még korai?Köszönöm előre is.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!