Találatok a következő kifejezésre: Sok anya egy ágyban a (1 db)

Sok anya alszik egy ágyban a babájával az első hónapokban?

Olyanok véleménye érdekel, akik sokáig szoptattak, és a babájuk éjjel-nappal gyakran kér enni, de keveset. Az én babám 4 hós és kb.2óránként eszik. Éjszaka is 2-6-szor, attól függ, mennyi tejcsim volt este. De 100-nál többet nem eszik, akkor sem, ha több sugárban ömlik a tej.

Legjobb válasz: Ugyen én nem a babával alszom egy ágyban de mellettem van a kiságya és mi is gyakran eszünk északa. Az elsõ idõben óránként-másfél óránként szoptattam. Ma már 3 hónapos és van úgy hogy 4x szopik éjjel van hogy csak 1x. Nappal is 2 óránként cicizik, és fejlõdik rendesen most 7500 gr/65 cm. Egyébként az a jó ha többször eszik keveset, mert az anyatej gyorsan könnyen emészthetõ, a gyakori szopi mellett pedig a ciciket kellõképpen éri az inger a folyamatos tejtermelésre, fõképp éjjel a fontos mikor a hormonszint a legmagasabb. Boldog babázást és sok-sok szopit kívánok!

Ugyen én nem a babával alszom egy ágyban de mellettem van a kiságya és mi is gyakran eszünk északa. Az elsõ idõben óránként-másfél óránként szoptattam. Ma már 3 hónapos és van úgy hogy 4x szopik éjjel van hogy csak 1x. Nappal is 2 óránként cicizik, és fejlõdik rendesen most 7500 gr/65 cm. Egyébként az a jó ha többször eszik keveset, mert az anyatej gyorsan könnyen emészthetõ, a gyakori szopi mellett pedig a ciciket kellõképpen éri az inger a folyamatos tejtermelésre, fõképp éjjel a fontos mikor a hormonszint a legmagasabb. Boldog babázást és sok-sok szopit kívánok!
Én csak a kórházban aludtam egy ágyban a babámmal, de néha ott is átraktam a kiságyba (ha fizikailag képes voltam rá) De itthon szigorúan kiságy, semmi pénzért nem szoktatnám az ágyba (keresztlányom anyja is lusta volt szopás után áttenni a kiságyba, 2 éves a lány és még mindig köztük alszik...) Prbóálj ne adni neki olyan sokszor, sírás lesz, de megszokja, hogy akkor egyen, amikor kap. A szomszédnál ez bevált...
Szoptasd amikor kéri, de inkább tedd vissza az ágyába. Kisfiam 10 hetes koráig aludt velem, de visszaraktam inkább az ágyába. Rossz tapasztalat:-(.Nagyfiam folyton velünk aludt és 7, 5 éves volt amikor végleg külön szobába tudtam tenni, akkor tudtuk meg, hogy jön az öcsi.
Nekem a lányom sokszor szopizik, és velem aludt.Máske´nt nem volt hajlandó.Volt, hogy 23 órát sírt, de nem aludt el.Ìgy maradt az eggyütt alvás.Aztán 3hónapos korában össszehúztam a kiságyat a nagyággyal, levettem a ra´csot az eggyik oldalról.Onantól jól aludt, egyszerü volt felkelni, és visszatenni.Próbáld ki......most elköltöztünk, nincsen hely az ágyakat összehúzni, így távolabb van a nagyágytól.este nehezebben alszik el, de elalszik.szopizni kel 3x 4x van, hogy 7x is.Jönnek a fogai....A 3.e´bredésnél már nem teszem vissza a kiságyba, hanem magam mellé teszem, e´s így alszunk reggelig.de így is kel me´g min.2x. Babája válogatja. Az biztosan nem jó, ha megszokja a nagy a´gyat...... Te tudod... 6 hónapos kislány anyukája.
Igaz nekem még csak 16napos a babám, de azt észre vettem néha igényli a közelségemet és mikor nagyon nem akaríeleludni éjjel magam mellett altatom.De nyugodt csak akkor vagyok ha a kiságyban van és vigyáz rá a légzésfigyelõ.Többször jelzett már és így biztosabbnak érzem.szerencsére mióta hízik nem volt riasztásunk, de akkor is szokja meg a kiságyat.sokszor van, hogy a mellemen alszik el..ill a mellkasomon, de mikor már mélyen alszik beteszem az ágyába.Nekünk bejött az angolpóly valószínû nagyobb a biztonságérzete benne és ezért zsereti, mert körbe öleli.Igaz a tied már nagyobb ehhez.
Szia! Nekem 3hónapos és a kezdetektöl fogva velem alszik. Én szeretem hallanai a szuszogását. Csak igy vagyok nyugodt meg ö is persze. Napközbe amikor kér akkor szopizik. Vagyis reggeltöl estig rajta csüng. :) Viszont éjszaka nekem nem kell fel 1x sem.
Szia! Az én kisfiam 4 hónapos és sokat alszik velem.Én azt tanácsolom, hogy csináld úgy ahogy neked és a babának a legjobb.Amikor kell szerintem ki lehet szokatatni a nagyágyból.Viszont, ha számodra kényelmetlen, (mert bizony nem egyszerû a babával aludni úgy, hogy pihent legyél amikor felkelsz, hiszen csak oda kell figyelni rá, hogy be ne takard, rá ne fordulj, stb.), akkor próbáld fokozatosan a saját ágyába szoktatni, de legyen minél közelebb hozzád és érezze, hogy amikor szüksége van rád, te ott vagy. Jó egészséget és jó babázást kívánok nektek!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha tegnap hőemelkedése volt, de ma még nem csak nagyon taknyos a 10 hónapos babád kivinnéd levegőzni, vagy csak sűrűn szellőztetnél?

Ha igen mennyi időre?Éppen egy hete gyógyult meg a hörghurutból,már megint megfázott szegény.:(

3

Hogyan kezeljük nagyon apás, hisztis fiamat?

A fiunk 14 hónapos. Az utóbbi időben, amióta apukája itthon van, rettenetesen hisztis lett. Ahogy meglátja az apját, elkezd sírni, bömbölni hogy vegye fel. Ha nem veszi, úgy elkezd sírni.. taknya-nyála egybefolyik. Már bocs a kifejezésért. Fel szokta venni az apja, de van enni sem hagyja már, egész nap (amikor rájön) sírna érte. Ilyenkor a férjem fogja és berakja a kiságyába. Ott sír még kb 2 percig, aztán mintha mi sem történt volna, mosolyog, játszik, gőgicsél. Így lefog szokni a hisztiről? Vagy hogy szoktassuk le?

2

Igaz az, hogy a második gyerek (a kistesó) mindent hamarabb csinál?

Pl mászás, ülés, járás, stb. Nálatok ez így történt? Mikor csinálta az első gyereked, és ugyanazt mikor csinálta a második?

Köszönöm.

9

Van vicces babatörténetetek?

Nekem ma volt. Arra keltem hogy a 17 hónapos kisfiam jéghideg kézzel ( azt hittem vizes) később láttam hogy nem. lökdösött hogy aja kejj ( anya kelj) mondom mi a baj szivem? Fogta akezemet az ő kis piros kezével... bevezetett a nappaliba ahol BÉZS hosszú szálú padlószőnyeg van. Az egész szoba közepe vöröslött a céklátol. Persze a fiam keze- szája is.. mondom neki hogy ez ki volt? Rámnéz azokkal a hatalmas szemeivel ( mint a shrekből a cica) és megszólal. Aja vau vojt ( anya a kutya volt ) annyira nevettem :) minden haragom elszállt

7

Vízszintben miért nem alszik el a fiam?

Csak ölben, fejét emelve.
Hogyan lehet leszoktatni arról hogy ölben aludjon?
Õ csak ölben alszik el, fél órát kb ölben van mire elalszik nagy nehezen,aztán mire alányúlok felállok vele kis ágyhoz érek beteszem a kiságyba épp csak leteszem már fel is ébred 1 percen belül és torkaszakadtából ordít.
Ezt el játszuk sokszor, mire alszik félóra órát a kiságyba.
Mindig nyög, fészkelődik, helyezkedne,cumit se fogadja el.
Soha még nem volt olyan hogy etetés, pelenkázás után , amikor ébren van és nézelődés után aludt volna el a kiságyban egyedül.
Vagy alszik, vagy sír naponta kb olyan fél órát nézelődik el csak 2és fél -3 óránként eszik.
Van mikor két etetés között nem alszik egyéntalán, aludna de nem bír.
Fél óra - órát szokott aludni a többit mind kézben tölti.

7

Kb 2, 5 kilós babára melyik pelus vált be leginkább?

8

Hány kg (volt) 5 hónaposan a babád?

Kisfiú vagy kislány?

8

Epilepsziás babák anyukái vagytok itt?

Írjatok légyszíves! Mennyi idős a babátok? Milyen gyógyszert használtok? A gyógyszer mellett van roham?

4

Akinek a babaja, viszonylag keson indult el onalloan menyi idosek voltak? A babak?

9

Fiús anyukák, nektek hogy sikerül hátrahúzni a gyerkőc kukacát fürdéskor?

1 éves múlt a fiam,a doki kiadta a parancsot,hogy mostantól húzzam neki hátra. Viszont nyugalmi állapotban nem valami egyszerű egy icipici kukacot húzkodni,főleg nem vizes kézzel. Ti hogy csináljátok?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!