Találatok a következő kifejezésre: Sok a korkülönbség egy (37 db)

Szerintetek sok a korkülönbség egy 13 éves lány és egy 16 éves fiú között?

szerintetek nem durva ha egy 13 éves lány egy 16 éves fiúval jár?

Legjobb válasz: csak még jó 2 és fél évig ne dugjatok, addig jó ez a tinikori szerelmecske

Attól függ mit értesz járás alatt...
csak még jó 2 és fél évig ne dugjatok, addig jó ez a tinikori szerelmecske
Te már megint az a 12 éves vagy, aki 15 éves fiúval akar járni, de anyukája tiltja? Ha egyet hozzáadsz gondolatban, te még akkor is 12 maradsz, õ meg 15. A kérdésedre válaszolva: igen, durva, hogy egy 13 éves már jár bárkivel, tökmindegy hány éves...
nemtökmind1 mit mondunk? :D amúgy annyira nem vészes
Elõbb járd végig az általános iskolát, tanulj meg írni, aztán ráérsz ezeken gondolkodni...
pasi kell neked de írni azt nem tudsz...
'13 wok' az jó.. de hallod mi a francnak neked egy 16 éves srác sztem mást szeretne mind te de majd rájössz. csak 3 év de az jelentõs 'értelemmel' bír...
haladsz a korral :') inkább sodródsz az árral :)
zohan-nak teljesen igaza van
Ha mindkettõtök életkorához hozzáadtok +4-et, akkor nem sok, így igen.
Örülök, hogy valaki egyet ért velem.
mi 77-esek tartsunk össze xD
Szerintem egyáltalán nem durva, sõt jó is, ha a fiú pár évvel idõsebb, mert a lányok korábban érnek.
ja amúgy megsúgom, hogy 16 vagyok...szóval...
Jaaa, hogy az már divatja múlt, hogy valaki normálisan írjon? értem....mennyire gáz vagyok bässzameg.. na mindegy..
A kérdező hozzászólása: am tökéletes a helyesírásom.. :D xdd...
Remélem, hogy cigány a szerencsés fiatalember, és hamarosan purdékat nemz neked.
Nehogy már a helyes irásától függjön, hogy járhat-e valakivel. A kérdésedre válaszolva: A szerelem nincs korhoz kötve, szóval ha szeretnél járni vele, akkor járj vele. ;-)
A kérdező hozzászólása: és még annyit tok magamról h 13 wok :'D
A kérdező hozzászólása: .____. nem xd lool ._. anyámék nagyból leszarják mit csinek :D (még szerencse) xd
De, durva.
Szia látom sok az ellen kommnent meg a leszólás h ennyi idõsen járni akarsz :"D...én is 13 vagyok velem is egy 16 éves akart járni de nemet mondtam mert az õ agyába már más jár mint a miénkbe neki egy idõ után nem lesz elég a smárolás :(..ha érted mire gondolok xd amúgy meg kedves kommentelõk nézetek szét a 12-13 évesek 90%-nak van pasija szval ennyit errõl ._. privibe irhatsz ha akarsz :)

Egy 14 éves lány vagyok a barátom lassan 20. A körülöttünk lévő emberek szerint sok a korkülönbség de mi nem így érezzük. Lehet a korkülönbség ellenére is hosszútávú a kapcsolatunk?

Legjobb válasz: Lehet hosszútávó.Ez csak most sok,mert te most kezdesz nõvé válni õ pedig már érett férfi.Ha 18 lennél õ pedig akkor lesz 24, na arra már senki nem mondaná,hogy sok. Tehát nem nagy a korkülönbség.

Lehet hosszútávó.Ez csak most sok, mert te most kezdesz nõvé válni õ pedig már érett férfi.Ha 18 lennél õ pedig akkor lesz 24, na arra már senki nem mondaná, hogy sok. Tehát nem nagy a korkülönbség.
Szerintem lehet.:) Én drukkolok nektek!:)
persze, hogy lehet! aki azt mondja, hogy sok a korkülönbség köztetek, az csak irigykedik! a mamám és a papám között 14 év a korkülönbség, de 50 éve boldog házasságban élnek:)
Lehet, mert a szüleim közt 23 év van. És már 25 éve boldog házasságban élnek. Ha szeretitek egymást a korkülönbség a legkisebb gond :)
Éppenséggel lehet, ha sikerül áthidalnotok a korkülönbségbõl adódó problémákat. Egy 14 éves lánynak ugyanis teljesen mások a gondolatai, más dolgok foglalkoztatják, mint egy 20 éves, felnõtt férfit (más kérdés, hogy nagyon kevés olyan 20 éves srácot látok manapság, aki igazán felnõtt módjára gondolkodik).
szerintem is lehet, drukkolok, mert énis ilyen helyzetben vagyok! :)
nem tudom 1 20éves pasi mit akar egy kislánytól...
Ez tényleg elgondolkodtató dolog hogy egy 20 éves felnõt férfi mit akarhat egy szinte még kisgyerektõl.Jogos hogy a szülõknek nem tetszik ez a kapcsolat.Nekem sem tetszene ha az én kislányom egy felnõtt férfival kavar.Fõleg hogy másak az igényeitek is.Mivel õ már felnõtt ember neki már vannak szexuális vágyai
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :)
egyet értek az elõttem szólóval. ha komoly a kapcsolatotok, és biztos vagy benne, hogy nem csak kihasználni szeretne, akkor még egy-két év és már nem is lesz annyira észre vehetõ a korkülönbség. én 16leszek nemsokára, a barátom 20múlt nemrég. három hónapja járunk, és teljesen megbízom benne, és megértjük egymást. semmi féle nagy eltérés nincs a gondolkodásmódunkban és a vágyainkban sem. mondjuk az is sokat jelent végülis, h mikor leszel vagy épp voltál 14.
Most nem tudom miért kell a 14éves lányokat legyerekezni.Jó igaz, hogy sokan közülük még tényleg gyerek módjára viselkednek, de van már köztük sok érett is.És nyilván ez a 20éves férfi nem véletlenül választotta ezt a 14éves lányt.Nyilván jó oka volt rá.:) Szerintem legyetek boldogok!:-)
én 13 évesen ismertem meg a páromat aki akkor 19 volt. már 4 éve együtt vagyunk. ha mindaketten érettek vagytok, akkor simán lehet hosszútávú. bocs most olvasom, hogy 2008-as kérdés. együtt vagytok még??

Szerintetek mitől gondolhatta meg magát? Van egy 30 fölötti férfi, akivel eléggé birtuk egymást, flörtölt velem, majd pár nap mulva kijelentette hogy szerinte sok a korkülönbség és valahogy azóta nem is foglalkozik velem.

Legjobb válasz: Rájött, hogy sok a korkülönbség. Vagyis pont a beszélgetésekbõl, az együtt töltött idõbõl, a reagálásaidból levette, hogy máshol álltok, és ezzel õ nem nagyon tud azonosulni.

Rájött, hogy sok a korkülönbség. Vagyis pont a beszélgetésekbõl, az együtt töltött idõbõl, a reagálásaidból levette, hogy máshol álltok, és ezzel õ nem nagyon tud azonosulni.
észhez tért 17 éves vagy? kb
Megválaszoltad a saját kérdésed ami egyben a második válaszként is felfogható.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem hinném mert nagyon egy hullámhosszon vagyunk.21/L
A kérdező hozzászólása: Én csak barátkozni akartam, õ terelte szex irányba a beszélgetést, valahogy elérte nálam, hogy akarjak tõle én is valamit, majd rájött, hogy neki sok a korkülönbség... Igazából én arra gondoltam, hogy egy másik csaj lehet a dologban aki viszont abban a korban van mint õ.


Egy 23éves fiú és egy 17éves lány (majdnem18) között túl sok a korkülönbség? (legikább fiúk válaszát várnám)

Legjobb válasz: Van korkülönbség az igaz... de nem gáz. Én tapasztalatok alapján nem venném túl komolyra a helyzetet.

Van korkülönbség az igaz... de nem gáz. Én tapasztalatok alapján nem venném túl komolyra a helyzetet.
nem sok. 5 év korkülönbség kell a jól mûködõ kapcsolathoz.
nálunk pont így volt, anno!én 23 õ 16! 12-éve élünk párkapcsolatban, két gyönyörû kislánnyal. abból a "szempontból"is jobb a helyzet hogy magadra tudod "formálni"!
nálunk ugyanez volt :) én is 23 voltam õ meg 17 és fél körül :) 5 éve vagyunk együtt és most 5 hónapos terhes egy kisfiúval :) 28/F
nekem volt 11 evvel idosebb bnom is...a 11 ev kicsit sok volt :S
5 év szerintem még semmi legalábbis elfogadható :)

Tanácsot szeretnék kérni, 33éves pasi közt meg egy 14éves lány közt sok a korkülönbség?

tanácsot szeretnék kérni irjatok uzit léci

Legjobb válasz: Igen, sok!

Igen, sok!
19 év és neked még tanulnod kell, mert nem tudsz írni
Ez bizony sok. Egy 33 éves férfi nem fog kikezdeni egy 14 éves kis lánnyal, ha mégis, akkor az nem férfi, az pedofil. A pedofilok pedig nem férfiak, hanem férgek.
33-14 az 19. Ennyi a korkülönbség. Biológiailag az apád lehetne, elméletben meg bármi megtörténhet. Most még sok, mert csak egy ostoba kislány vagy, aki naiv és ellepte az agyát a szerelmes köd, és a pasas börtönbe is kerülhet, ha kikezd veled.
szent fos, kegyetlen :D sztem apádék a beleit is kitépnék
neked mennyi az IQ-d? valahol 40 körül lehet
Nem sok, csak a lány még gyermek szinte.
Múltkor valami idõs rendõrt akartál leteperni.
Sok. Felejtsd el. Még ha 30 lennél és a pasi 50, na akkor még csak csak vagytok egy szinten. 16-18 éves korodban ráérsz komolyabban gondolkozni pasikról és hogy pár évvel idõsebb hozzád illõ gondolkodásút találj ha azt akarsz.
Apád lehetne. Én azt mondom +18 a nagyon max.! Az egészséges viszont a +10-ig.
Tanács : lapozd fel a nyelvtankönyved.
nekem is volt dolgom nálam idõsebb pasival, csak én 17 voltam õ meg 36. Szóval tapasztalatból mondom: NE TEDD!!!! Õ úgyis csak ki akar téged használni, le akar fektetni és uztána el fog tûnni örökre. tudom, hogy akárki akármit mondhat úgyis az lesz amit te akarsz, de csak abba gondolj bele mondjuk, hogy ezt a szüleidnek hogy mondod el.
Hát szerintem elég sok.
Fura egy srác lehet, ha 18 évesen még "felajánlgatja", hogy járjon valakivel:D
Ja. Szerintem. Na mindegy majd eldöntöd. Az a lényeg hogy én is júniusi vagyok:)
Szerintem ebben a korban még az, de te ismered, neked tetszik, nyilván te döntesz.
Szerintem, nem a kortól függ, hanem az érettségtõl...ha éretlen lennél hozzá azt õ is érezné...Én 15 éves vagyok és majdnem összejöttem egy 20 éves fiúval, akit nagyon szerettem, csak végül mást választott.. egy ideig szenvedtem miatta, de végül örülök, hogy nem jöttem vele össze :D most meg egy 26 éves fiúnak tetszettem meg és csókolóztunk... de tudta h 15 vagyok és azt is h több nem lehet és amúgy is másik országban lakik ahová már vissza is ment (és rettentõen hiányzik)Szóval vigyázni kell az érzésekkel, mert fiatalon könnyen fellángolsz egy idõsebb fiú után, de nem biztos h õ a legalkalmasabb... A korkülönbség meg szerintem inkább érettség kérdése :) )
Sok, de ha ennek ellenére is szereted, júniustól már összejöhetsz vele anélkül is, hogy lecsukják megrontás miatt...
milyen diplomatikus :D
Jegyzéket váltottak:D
Én 18 évesen biztos nem kezdtem volna ki egy 14 évessel...

Sok a korkulönbség, ha én 16 éves vagyok a barátom meg 18? Amúgy nagyon jól elvagyunk, szeretjük is egymást, csak sok válaszban olvastam, hogy jobb, ha egy korúak vagyunk.

Legjobb válasz: Szerintem sokkal jobb ha a fiú pár évvel idõsebb,egy két év amúgy sem számít.Az én pasim 4 évvel idõsebb,semmi gáz,nem 10-15 évrõl van szó.

Szerintem sokkal jobb ha a fiú pár évvel idõsebb, egy két év amúgy sem számít.Az én pasim 4 évvel idõsebb, semmi gáz, nem 10-15 évrõl van szó.
szia énis 16 vagyok, a barátom 20.és több mint fél éve vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást.errõl annyit, hogy nem kortól függ a dolog, ha igazán szeretitek egymást.
ez még belefér.
én is 16 vagyok és õ 19, mégis tökéletesen megértjük egymást.. az én agyam amúgy is feljebb van egy 16évestõl :$
igen.ez teljesen megfelel.Ha belegondolsz, hogy egy 16 éves pasinak már milyen gondolatai vannak..18 éves fejjel, hátha komolyabbak, ahogy írtad, is, hogy megértitek egymást.
Ez szerintem nem nagy korkülönbség, én is fiatalabb vagyok a páromnál 6 évvel, de nagyon szeretjük egymást, és már 9 hónaposak vagyunk. 17/L
Ez semmi. Én 15, õ 26. És nagyon boldogok vagyunk. :) 15L

Szerintetek egy 19 lány és egy 25 éves fiú között sok a korkülönbség?

Igazából a lány idén lesz 20 a fiú meg 26.

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
Nyugi, nem! Én idén leszek 20, Õ meg 27 <3 Nem a kor számít, vagy legalábbis ennyi biztosan nem:D
egyáltalán nem
Szerintem nem sok mi is így vagyunk a barátommal én is idén leszek 20 õ meg 26 :)
Nem.
Nem
Abszolút nem. Szerintem ez pont jó leosztás.
Egyáltalán nem.
nem
Nem
A 6 év korkülönbség nem sok, ha a lány 29 lenne a srác meg 35, de a 19 és 25 éves gondolkodás az ég és föld.
nem.
Nem sok. Én 18 vagyok a barátom 30. Egyáltalán nem számít a korkülönbség, csak az.hogy szeretitek egymást.
ne várj túl sokat
utolsó válaszoló te jó nagy [email protected] vagy. Attól mert téged mindenki csak megdugott, attól még vannak rendes fiúk is, akik nem csak a szexet akarják. Ne általáníts köszi. Én is 18 éves fiú vagyok, és 2 évet biztos nem várnék egy 15 éves lányra de egy évet lehet. attól függ mennyire különleges. Én személy szerint járnék 15 éves lánnyal az a 3 kor nem számít .
14. 1.Nem tudsz értelmezni. 2.Pasi vagyok.
tudnék értelmezni ha értelmesen írnád le
értelmesen írtam le.
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem vagyok érett a szexhez. Ezt belátom..én is szívesen csinálnám vele, de nem állok még rá készen. Nyilván minden fiú leakar feküdni a barátnõjével..ezzel tisztába vagyok. :D Hát ez van..majd lesz valahogy.
Nem édes.Te a kapcsolatra nem vagy érett. A szex az már egy fokkal jobb dolog.
A kérdező hozzászólása: Miért ne lennék érett a kapcsolathoz?
Ne hallgass ezekre az idiótákra. Ha szereted és õ is szeret akkor próbáljátok meg. Ne másokra hallgass hanem amit te szeretnél. Gondolom normális lány vagy és nem fogsz vele járni ha látod rajta hogy csak a szexre kellesz neki. Ha normális és ismered is akkor miért ne? az a 3 év nem nagy dolog.
A kérdező hozzászólása: Én is így gondolom! :) Veszteni valóm nincs..szóval megpróbálom, ha meg nem jön össze..akkor se lesz semmi.
Bakker.Jobb ha senkivel se kezdesz. Minden fiú aki kezdeni akar veled. 120%hogy el akar veled feküdni!!!!! A kérdés:Mikor? Vár rád?Vagy nem? Ahogy elnézem még nem vagy érett ehhez.
Nekem 12 évesen volt egy 15 éves barátom . Jó tudom ez más , de az a lényeg hogy ha szeretitek egymást akkor ez a 3 év szerintem nem számít. Ha tényleg szeret akkor várni fog rád. Adj egy esélyt szerintem:) és sok sikert nektek!:)
A kérdező hozzászólása: De tudom milyen és biztos, hogy szeretné, hogy lefeküdjek majd vele.
szexet, együtt alvást, kirándulgatásokat... megtudod neki adni?!
az a gond ezzel, h a fiú igányli a szexet, amit egy ilyen fiatal lánytól nem kap meg
A kérdező hozzászólása: épp ez az, hogy még szûz vagyok..
Mindenki más.Õ lehet várna rád 1-2 évet a szexszel.Más viszont nem. Lehet már dolgozik és egyáltalán nem fogja érdekelni az, hogy te arról mesélsz mi történt a suliban.. ezerféle módon alakulhat a dolog
A kérdező hozzászólása: Most végzõs.. Szóval nem dolgozik még.
Akkor majd fog.De a lényeget megértetted nem?
A kérdező hozzászólása: Igen..megértettem..de szerintem nem sok 3év.. vagy nem tudom.. :(
lehet, hogy nem a legcélravezetõbb, hogy gyk-n érdeklõdsz ilyenekrõl. majd meglátod, várni meg úgyis mindenkitõl azt vár az ember, amit szeretne.
Épp ezért írtam.. -.-" 3 év lehet sok de lehet jó is.A sráctól és tõled függ minden!
Épp azért vagy éretlen.Az utolsó teljesen jól fogalmazta meg. Próbáld meg.Ha jónak gondolod akkor vesd bele magad. Ne azt kérdezd másnak milyen.Hanem NEKI MI KELL!

Szerintetek egy 17 éves fiú és 14 éves lány között sok a korkülönbség?

vagy a lány esetleg túl fiatal?

Legjobb válasz: Sztem egyáltalán nem. Ismerõsöm 15 éves és 25-el jár.

Sztem egyáltalán nem. Ismerõsöm 15 éves és 25-el jár.
szerintem igen. Hisz éppen hogycsak középsulis, még elég gyerek
Volt barátnõmet már 13 évesen úgy kúrták, h rátelefonáltak, megkérdezték h nem jössz át, és már ment is. Ma, 18 évesen õ a leghûségesebb és legnormálisabb csaj akit ismerek.
sztem nem
Elméletileg nem sok az a 3 év, csak egy 14 éves lánynál pont ez az az idõszak, mikor jönnek neki az új dolgok, túl instabil érzelmileg, ezért sztem nem a legmegfelelõbb ilyenkor barátot találnia, max egy 15-16 évessel, persze késõbb mikor õ 20 lesz a fiú 23 az már úgy teljesen más tészta.
A kérdező hozzászólása: végülis egy próbát megér:)
én 14 voltam a barátom meg 18 amikor összejöttünk. 3 éve együtt vagyunk úgy h minden nap találkozunk kb dután 3tól este 10-11ig :)
nem sok a 3 év, meg lehet próbálni csak a fiú valószínûleg picit érettebb meg tapasztaltabb mert a lány épp most kezd tini lenni én tapasztalatból beszéltem, 14 évesen egy 17 éves fiúval jártam de megbántam mert nemtudtam eldönteni hogy szeretem vagy sem és elveszítettem.1 év alatt úgy megkomolyodtam hogy az hihetetlen:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!