Találatok a következő kifejezésre: Sok a korkülönbség (238 db)

Egy 14 éves lány vagyok a barátom lassan 20. A körülöttünk lévő emberek szerint sok a korkülönbség de mi nem így érezzük. Lehet a korkülönbség ellenére is hosszútávú a kapcsolatunk?

Legjobb válasz: Lehet hosszútávó.Ez csak most sok,mert te most kezdesz nõvé válni õ pedig már érett férfi.Ha 18 lennél õ pedig akkor lesz 24, na arra már senki nem mondaná,hogy sok. Tehát nem nagy a korkülönbség.

Lehet hosszútávó.Ez csak most sok, mert te most kezdesz nõvé válni õ pedig már érett férfi.Ha 18 lennél õ pedig akkor lesz 24, na arra már senki nem mondaná, hogy sok. Tehát nem nagy a korkülönbség.
Szerintem lehet.:) Én drukkolok nektek!:)
persze, hogy lehet! aki azt mondja, hogy sok a korkülönbség köztetek, az csak irigykedik! a mamám és a papám között 14 év a korkülönbség, de 50 éve boldog házasságban élnek:)
Lehet, mert a szüleim közt 23 év van. És már 25 éve boldog házasságban élnek. Ha szeretitek egymást a korkülönbség a legkisebb gond :)
Éppenséggel lehet, ha sikerül áthidalnotok a korkülönbségbõl adódó problémákat. Egy 14 éves lánynak ugyanis teljesen mások a gondolatai, más dolgok foglalkoztatják, mint egy 20 éves, felnõtt férfit (más kérdés, hogy nagyon kevés olyan 20 éves srácot látok manapság, aki igazán felnõtt módjára gondolkodik).
szerintem is lehet, drukkolok, mert énis ilyen helyzetben vagyok! :)
nem tudom 1 20éves pasi mit akar egy kislánytól...
Ez tényleg elgondolkodtató dolog hogy egy 20 éves felnõt férfi mit akarhat egy szinte még kisgyerektõl.Jogos hogy a szülõknek nem tetszik ez a kapcsolat.Nekem sem tetszene ha az én kislányom egy felnõtt férfival kavar.Fõleg hogy másak az igényeitek is.Mivel õ már felnõtt ember neki már vannak szexuális vágyai
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :)
egyet értek az elõttem szólóval. ha komoly a kapcsolatotok, és biztos vagy benne, hogy nem csak kihasználni szeretne, akkor még egy-két év és már nem is lesz annyira észre vehetõ a korkülönbség. én 16leszek nemsokára, a barátom 20múlt nemrég. három hónapja járunk, és teljesen megbízom benne, és megértjük egymást. semmi féle nagy eltérés nincs a gondolkodásmódunkban és a vágyainkban sem. mondjuk az is sokat jelent végülis, h mikor leszel vagy épp voltál 14.
Most nem tudom miért kell a 14éves lányokat legyerekezni.Jó igaz, hogy sokan közülük még tényleg gyerek módjára viselkednek, de van már köztük sok érett is.És nyilván ez a 20éves férfi nem véletlenül választotta ezt a 14éves lányt.Nyilván jó oka volt rá.:) Szerintem legyetek boldogok!:-)
én 13 évesen ismertem meg a páromat aki akkor 19 volt. már 4 éve együtt vagyunk. ha mindaketten érettek vagytok, akkor simán lehet hosszútávú. bocs most olvasom, hogy 2008-as kérdés. együtt vagytok még??

Szerintetek sok a korkülönbség?

23 a fiú

Legjobb válasz: innentõl mi a kérdés? szerinted sok. akkor ezzel meg is válaszoltad a kérdésedet:D vagy ha azt mondjuk hogy nem az akkor szerinted se lesz az? szerintem most még sok az a 7 év, késõbb annyira nem, teljesen más körökben mozogtok, más az érdeklõdési kör, teljesen mások foglalkoztatnak... ha van közös pont elég akkor a korkülönbség áthidalható, de ez elég ritka sajnos

innentõl mi a kérdés? szerinted sok. akkor ezzel meg is válaszoltad a kérdésedet:D vagy ha azt mondjuk hogy nem az akkor szerinted se lesz az? szerintem most még sok az a 7 év, késõbb annyira nem, teljesen más körökben mozogtok, más az érdeklõdési kör, teljesen mások foglalkoztatnak... ha van közös pont elég akkor a korkülönbség áthidalható, de ez elég ritka sajnos
nem sok
Agyilag láttam már olyat, hogy összeillet ilyen pár, tehát a nõk elõbb komolyodnak ugye, a férfi meg simán megmaradhatott 18éves szinten. Így már csak férfiasabb külsõleg, mint a 18évesek. Szal...
Simán belefér. Szerelem legyen a többi nem számít.
egyik barátnõm 13, 5 évesen jött össze egy akkor 21, 5 éves pasival... 2 éve együttvannak, mert a lány sokkal érettebb volt a koránal, a srác meg sokkal kevésbé... persze ez nem szentírás, ha te soknak tartod, akkor sok..
Abszolút nem sok. az elsõ barátnõmmel pont ez volt a felállás.
Túlságosan sok...annak a nagyokos pelenkásnak 16:21-kor meg üzenem hogy ÉRTELMI képességek terén a lányok 20 évvel késõbb kezdenek érni.... pontosabban akkortájt kezdenek az értelmi képességeik KIFEJLÕDNI. Egy 16 éves lánynak 18, leges-legfeljebb 19 éves srác való, afelett egyszerûen túl öreg hozzá és kész.

Szerintetek mitől gondolhatta meg magát? Van egy 30 fölötti férfi, akivel eléggé birtuk egymást, flörtölt velem, majd pár nap mulva kijelentette hogy szerinte sok a korkülönbség és valahogy azóta nem is foglalkozik velem.

Legjobb válasz: Rájött, hogy sok a korkülönbség. Vagyis pont a beszélgetésekbõl, az együtt töltött idõbõl, a reagálásaidból levette, hogy máshol álltok, és ezzel õ nem nagyon tud azonosulni.

Rájött, hogy sok a korkülönbség. Vagyis pont a beszélgetésekbõl, az együtt töltött idõbõl, a reagálásaidból levette, hogy máshol álltok, és ezzel õ nem nagyon tud azonosulni.
észhez tért 17 éves vagy? kb
Megválaszoltad a saját kérdésed ami egyben a második válaszként is felfogható.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem hinném mert nagyon egy hullámhosszon vagyunk.21/L
A kérdező hozzászólása: Én csak barátkozni akartam, õ terelte szex irányba a beszélgetést, valahogy elérte nálam, hogy akarjak tõle én is valamit, majd rájött, hogy neki sok a korkülönbség... Igazából én arra gondoltam, hogy egy másik csaj lehet a dologban aki viszont abban a korban van mint õ.


15 lány,  17 fiú sok a korkülönbség,  különböző elvárások? (bővebben lent)

Mindketten most augusztusban leszünk 15 és 17 évesek. A fiú,nagyon kedves,már olyan három hete beszélünk erről,hogy tetszem neki és én is nagyon kedvelem. Oda jutottunk,hogy holnap elmegyünk sétálni és beszélgetni. Szerintetek össze jöhet a dolog,nagy a különbség?

Legjobb válasz: a középkorba már hozzáadtak volna egy 30 éves fickóhoz... két év hogy a francba lenne nagy korkülönbség? a mostani fejeddel biztos soknak tûnik, de nyugi, nem az.

a középkorba már hozzáadtak volna egy 30 éves fickóhoz... két év hogy a francba lenne nagy korkülönbség? a mostani fejeddel biztos soknak tûnik, de nyugi, nem az.
Ez szerintem pont egy ideális korkülönbség. :)
teljesen korrekt
A kérdező hozzászólása: Akkor jó,  csak azért félek kicsit,  mert neki már volt komolyabb kapcsolata,  nekem pedig õ lenne az elsõ.
ne aggódj egyáltalán nem nagy a korkülönbség
egy szinten vagytok, én 15 évesen egy debil kocka voltam most meg már tisztában vagyok az élet törvényszerûségeivel. :P f18
A 2 év nem sok

Sok a korkülönbség? Mit fognak szólni?

Szóval van egy srác aki 18 éves lesz én meg 26 éves vagyok.Nagyon szimpatikus és jól el vagyok vele,megértjük egymást.De zavar a korkülönbség h ilyen fiatal.Mit tehetnék?

Legjobb válasz: ha még nincs 18 akkor az sajnos még pedofilizmus..(tudomásom szerint..) de ha fiút nem zavarja ez a korkülönbség akkor semmi akadálya nincs. Beszéld meg vele..semmi más lehetõséget nem látok..

ha még nincs 18 akkor az sajnos még pedofilizmus..(tudomásom szerint..) de ha fiút nem zavarja ez a korkülönbség akkor semmi akadálya nincs. Beszéld meg vele..semmi más lehetõséget nem látok..
dugtok jó sokat és kész
Én meg 10 évvel fiatalabb barátnõt kerestem, mert az 5 évvel fiatalabbak nem hitték el, hogy én vagyok az idõsebb. Mégis egy 8 évvel idõsebb barátnõm van. Kit érdekel, hogy a hátam mögött összesúgnak? Csak azok véleménye érdekel, akik merik is vállalni a véleményüket.
egyszer élünk! szerintem ezzel elmondtam mindent...
Ezt megértem, és tudom hogy nehéz. Félre ne érts, nem tartalak öregnek, de pl a Te korodban két év után már elvárható az összeköltözés. Õ 20 évesen mibõl? Hova?
A kérdező hozzászólása: Lehet igazatok van, mindig is olyan párt kerestem aki mellett komolyan lehet jövõt tervezni de õ olyan más személyiségre, sok idõsebb pasi irigyelhetné.Soha nem éreztem magam ilyen jól más férfiakkal.
Mindenki a magáét fogja szólni
Szerintem ezt a kérdést a 18éves srác tette fel... Amúgy nekem volt egy haverom, akinek 21évesen 28éves barátnõje volt.
Mindenki maga tudja, de szerintem egy 18 éves fiú nem tudja azt megadni egy 26 éves nõnek, ami kell neki. De ez persze egyéntõl függ. Egy ilyen korú általában igen komoly kapcsolatot keres, akivel házasság és gyerekvállalás is szóba ejthetõ. De ez egy ilyen fiatal srácról, aki még szinte gyerek, nem igazán mondható el. De ezt csak te tudod, hogy neked milyen elképzeléseid vannak az életben, milyen életet akarsz élni. Jól gondold meg mindenesetre.
Ebben igazad van, de megéri belekezdeni, ha hosszútávon halálra van ítélve? Nem akarok vészmadárkodni, de nem hálivudban élünk. Kegyetlen dolgokat írok, de szerintem mindenképp megéri elgondolkozni rajta.
Már miért kellene annyira elõreugorniuk?O.O Az a lényeg, hogy bejönnek egymásnak, elvannak, akkormeg? Lehet nem lesz belõle 1 év se, de ki tudja...
negyedik vagyok. Gondolja arra is, hogy 5 év múlva hol szeretnél tartani, mit szeretnél. Õ is ugyanazt fogja akarni 5 év múlva?
Én 18 voltam, 32 éves csajom volt, és még köztetek van sok? :D
A szerelem mindent legyõz, ne törõdj a rosszmájú, irigy megjegyzésekkel! 100 év múlva ennek már semmi jelentõsége nem lesz!:-)
Õõõ, nézd. Ritka kegyetlen leszek, de õszinte. Nem szeretnélek megbántani, de ezzel nagyon ráfázhatsz. Nem azért, mert rosszul sül el a kapcsolat, hanem mert összesúgnak mögötted, munkahelyen, bárhol. Gondolj arra, Te nem tudsz elmenni az õ barátaival. És most lehet jönni azzal, hogy ha szeretitek egymást nem számít, de fognak érkezni a rossz indulatú, gúnyos megjegyzések. Nagyon kevesen lesznek, akik tényleg õszintén megértik ezt.
Ha zavar a korkülönbség, felejtsd el õt, nincs értelme ez miatt idegeskedned. Amúgy meg valóban nagy a különbség, ráadásul nagyon fiatal is. Nem neked való.
Fiatal õ még hozzád szerintem...
Ez majdnem olyan mint a mi esetünk. Csak én 25 vagyok, a fiú meg 18 múlt. Hát, tart egy ideje már és pazarul elvagyunk per pill. Õ végzõs középsulis, én még egyetemen. Sehol baki. :D

Sok a korkülönbség szerintetek?

18 éves lány vagyok,összejöttem egy 24 éves sráccal..

Legjobb válasz: Köztünk is 6 év van. 19 éves voltam mikor összejöttünk és azóta is együtt vagyunk. Igazából nem is érzem a korkülönbséget, olyan mintha egyidõsek lennénk. Nincs belõle semmi hátrány. 22/L

Köztünk is 6 év van. 19 éves voltam mikor összejöttünk és azóta is együtt vagyunk. Igazából nem is érzem a korkülönbséget, olyan mintha egyidõsek lennénk. Nincs belõle semmi hátrány. 22/L
Szerintem egyáltalán nem gáz.
Szerintem normális ez a korkülönbség, hisz egyikõtök sem gyerek már. A családnak való bemutatás idõpontja attól is függ, egyébként milyen a viszonyuk, vagy milyenek a szokásaik. Sok szerencsét mindkettõtöknek! N31
A korkülönbség egyáltalán nem sok, : ) és ez szerintem késõbb sem okoz problémát mindaddig amíg éretten gondolkodsz a korodhoz képest. Ha neked korai a szülõkkel való találkozás, egyszerûen mondd meg neki...
Én az ilyen 18éveslány meg 24évesfiú kapcsolatoktól hányok... A srác nem tud korabeli csajt összeszedni ezért frissebb husira moccan, a csaj meg feszíthet vele meg érettebbnek érezheti magát ha összeáll egy idõsebbel.
nem gáz! az gáz amikor olvasom hogy "14 éves vagyok és szerelmes vagyok egy 35 évesbe ésmár járunk is" "13 évesen vesztettem el a szüzességem egy 27 évessráccal"
Közöttünk a barátommal 11 év van. 2 éve boldogok vagyunk egymással! Egyáltalán nem gáz a 6 év, nekem elhiheted:)
Ha szereted nem számít akár lehetsz te 50 õ meg 20 vagy fordítva!! Csak az a lényeg h titeket sem zavarjon!

Egy 23éves fiú és egy 17éves lány (majdnem18) között túl sok a korkülönbség? (legikább fiúk válaszát várnám)

Legjobb válasz: Van korkülönbség az igaz... de nem gáz. Én tapasztalatok alapján nem venném túl komolyra a helyzetet.

Van korkülönbség az igaz... de nem gáz. Én tapasztalatok alapján nem venném túl komolyra a helyzetet.
nem sok. 5 év korkülönbség kell a jól mûködõ kapcsolathoz.
nálunk pont így volt, anno!én 23 õ 16! 12-éve élünk párkapcsolatban, két gyönyörû kislánnyal. abból a "szempontból"is jobb a helyzet hogy magadra tudod "formálni"!
nálunk ugyanez volt :) én is 23 voltam õ meg 17 és fél körül :) 5 éve vagyunk együtt és most 5 hónapos terhes egy kisfiúval :) 28/F
nekem volt 11 evvel idosebb bnom is...a 11 ev kicsit sok volt :S
5 év szerintem még semmi legalábbis elfogadható :)

A lány 17 én 23, nagyon sok a korkülönbség?

Nem akarok visszaélni, sem kiahasználni, én az ? korában sajna nagyon mulya voltam.

Legjobb válasz: szerintem nem,még pont belefér ez a korkülönbség fõleg ha az éretteb lányok "csoportjába" tartozik :)

szerintem nem, még pont belefér ez a korkülönbség fõleg ha az éretteb lányok "csoportjába" tartozik :)
Nem.Ezen ne agyalj...nem a kor számit.
manapság már az is belefér, hogy a lány 17 éves a férfi pedig 77.
Szerintem a 17 meg a 77 nem üt össze... Én pl. most egy 14/L-re(1996) hajtok! 16/F(1994)

Túl sok a korkülönbség?

Tetszik egy fiú,aki 20 éves,de én még csak 15 vagyok.Össze akar jönni velem,de nem tudom mit tegyek!Írjatok!!!!

Legjobb válasz: Szerintem nem nagy a korkulonbseg.En 16 vagyok es a baratom pedig 20.

Szerintem nem nagy a korkulonbseg.En 16 vagyok es a baratom pedig 20.
nem sok, de elég érett vagy e hozzá? és az érettségen én is nem a szexre gondolok, épp ellenkezõleg....elég érett vagy e ahhoz, hogy meghúzd a határokat? mert egy 20 éves fiúnak már vannak igényei, de egy 15 éves lánynak még nem illene megdõlni....
Nem tudom, én 22 férfi vagyok és még mindig szívesen sétálnék a holdfényben, szívem választottjával. :) Sõt, nem is vágyok másra, mint arra. Egy patakpartján, ahol tükrözõdik a teliHold a vízen. Hmmm... Na igen. Kár, hogy manapság már máshogy gondolkodnak az emberek :( 22/F Mellesleg nem nagy a korkülönbség, de ez gondolkodásmódtól is függ!
Nem vészes. Jöjj össze vele, bár azért - hacask nem akarod hamar az ágyában végezni - tudasd vele, hogy még nem feltétlenül "arra" van szükséged. Ha így is kellesz neki, és jól kijöttök egymással, akkor mit számít, hogy pár évvel idõsebb?
*a kor-elirtam
Én 17 és fél vagyok, a barátom pedig 30.Akor már nem számit, ha megértitek egymást. csak a srác ne nagyon kapkodjon még szerintem.
Pár év múlva már nem lesz gond, de ilyen fiatalon még sok.
Szerintem ebben a korban sok az 5 év.
Há' én nemtudom. Nem nagyon osztom a véleményeteket. Az én barátom is 20 éves, de én 27 vagyok :) tapasztalataim szerint az e-korú pasik, meg az idõsebbek is jobban szeretik a tapasztalt nõket. De ettõl függetlenül ha egy szinten mozogtok akkor lehet harmónikus kapcsolatotok. De szerintem egy 15 éves lány még igen fiatal egy komoly kapcsolathoz, ha olyan a pasid aki nem egy nõhajhász, szexmániás, talán van esélyetek, de igazából te még kislány vagy, õ meg egy ivarérett, ereje teljében lévõ pasi. Aki mondjuk nem csak sétálgatni szeretne a holdfényben. Meg a korkül. miatt a közös téma. Te még annyira sem vagy tapasztalt mint õ, mirõl beszélgetnétek egy idõ után, mikor már nem a szerelem dominál? Szóval érted mit akarok mondani.
A kérdező hozzászólása: igazából most nem a külsõrõl van szó, hanem hogy mikor megismertem rengeteget nevettünk, és az a jó benne!!
Nem elég az, ha csak te vagy érett, mert ha a srác egy idióta, akkor nem érdemes vele kezdeni. Nem fontos a kor, a lényeg az, hogy mindketten elég érettek legyetek, és mindketten egymást akarjátok:) Ne érdekeljen a kor;)
Szerintem nem! A barátom 20 éves és én 16!Féléve vagyunk együtt minden probléma nélkül! Ha tetszik akkor próbáld meg, de ne add könnyen magad, hátha csak a sex-re hajt!Légy óvatos :)
pont jó. sõt, nekem még lehet kevés is lenne 15/L
Szia! Én egy hónap múlva leszek 15, a barátom 19 és fél éves. 2 hónapja vagyunk együtt, számunkra nem jelent gondot a korkülönbség. Szerintem ha szereted, jöjj össze vele. A családotok és a barátaitok lehet h eleinte furcsálni fogják, de ha látják rajtatok hogy szeretitek egymást, és számotokra nem gond ez a korkülömbség, akkor õk is megbékélnek vele, úgyhogy emiatt szerintem ne aggódj.
Én 17 vagyok barátom 21, már többmint egy éve együtt vagyunk.Sztm nem nagy a különbség:) Fõleg ha nem egy olyan csajozós fajta a pasi:)
Mert ezzel adni akarnak neked egy lehetõséget arra, hogy efféle kérdéseket feltehess.
A többségük még éretlen. Ezért kérdezgetnek ilyeneket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!