Találatok a következő kifejezésre: Sok a ha minden héten (25 db)

Dehogy sok!
Viszont 160°C-tól már elégeti a hajszálakat!!
a hugom minden nap 170-en fokon vasaljaa haját...ne tudd meg, hogy néz ki amúgy szerintem se sok, kb én is annyiszor csinálom.
Hogy néz ki? És honnan lehet tudni hogy hány fokos? Amugy nem sok szerintem se.
Attól függ, h milyen erõs a hajad. Nekem jó erõs és 3éve majdhogynem mindennap kivasalom, és semmi baja sincs. Másfél havonta van a végébõl vágatva, h egészséges maradjon. 180fokon küldöm neki, és csak kb fél éve használok hajvédõsprayt
vannak olyan hajvasalók, (mint pl a miénk) hogy beállíthatod a hõfokot.

Normális ha minden hónapban kb.2 hétig vagy még tovább van a menstruációm? Igaz hogy a mennyisége nem túl sok. Legtöbbször elég a tisztasági betét.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Ha már több, mint egy éve menstruálsz, akkor ez nem normális. Jó lenne, ha elmennél vele nõgyógyászhoz. Kivizsgál, mert ez nem tûnik normálisnak, akkor sem, ha nem sok a mennyisége.

Hány éves vagy? Ha már több, mint egy éve menstruálsz, akkor ez nem normális. Jó lenne, ha elmennél vele nõgyógyászhoz. Kivizsgál, mert ez nem tûnik normálisnak, akkor sem, ha nem sok a mennyisége.
Az elsõ válaszoló vagyok. Elõre leszögezem, hogy nem vagyok orvos, nincsen egészségügyis végzettségem. Ha már legalább 3 hónapja befejezted a fogamzásgátló szedését, szerintem nem normális, és én megnézetném magam egy másik nõgyógyásszal. Jobb félni, mint megijedni. És ezekben a témákban az ember sosem lehet elég óvatos. Ha késõbb nehezen jönne össze a baba, biztos azon rágódnál, hogy mi van, ha ez a gond. Szóval szerintem menj el másik dokihoz. Ha õ sem talál semmit, és azt mondja, hogy nem gond, akkor viszont meg tudsz nyugodni.
Fogamzásgátló elõtt volt ilyen (vagy hasonló) probléma? Nekem volt, és én pont erre kaptam bogyeszt. És tényleg én is ajánlom, hogy keress egy másik dokit is. Ilyennel nem szabad játszani.
A kérdező hozzászólása: 31 éves vagyok. Amig szedtem a fogamzásgátlót rendszeresen megjött 1 hétig. 28 napos ciklus volt. Most is 28 napos kb. de nem 1 hétig vérzek hanem 2-ig. Nagyon kicsi a mennyisége. Elvileg a nõgyógyász azt mondta hogy ez nem baj. De engem aggaszt a dolog, mivel babát szeretnénk majd, és nem szeretném hogy ez gondot okozzon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megvárom a köv. mensit, és ha az is ilyen sokáig tart elmegyek egy másik dokihoz és kideritem az okát. Bár reménykedek titkon hoogy már nem is fog megjönni....:-)

Mit tegyek, ha van barátom, de csak egy hete jöttünk össze, és van egy olyan fiú, akit sokkal jobban szeretek, mint a barátom. Hogyan szakítsak a fiúval?

Legjobb válasz: Hát minél gyorsabban! 1 hetet még könnyebb elfelejteni, mintha húznád még... És legyél vele õszinte, hogy még nem döntöttél igazán, és ne haragudjon de egyenlõre nem akarsz vele lenni komolyabban. Ha rákérdez h miért, akkor meg mond meg h nem tudsz dönteni, vagy nem érzed 100%osan h vele akarsz lenni.

Hát minél gyorsabban! 1 hetet még könnyebb elfelejteni, mintha húznád még... És legyél vele õszinte, hogy még nem döntöttél igazán, és ne haragudjon de egyenlõre nem akarsz vele lenni komolyabban. Ha rákérdez h miért, akkor meg mond meg h nem tudsz dönteni, vagy nem érzed 100%osan h vele akarsz lenni.
És a másik fiúval összejöhet valami?Szerintem adj még ennek 2 hetet hátha elfelejted a másikat!Mert a fiataloknál ugye sose tudni.

Úgy fáj a hasam mint ha meg akarna jönni(1 hete múlt el). A folyásom olyan mint a víz és nagyon sok! Mitől van ez? Baj van?

Legjobb válasz: Szia! Nekem peteéréskor szokott ez lenni. Ha babát szeretnél most próbálkozz! Judy 3hós és 2 éves fiúk anyukája

Szia! Nekem peteéréskor szokott ez lenni. Ha babát szeretnél most próbálkozz! Judy 3hós és 2 éves fiúk anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
igen, ez peteeres.jo probälkozäst!

A héten találkoztam egy lánnyal, nagyon jól elbeszélgettünk, repült az idő, jól kijöttünk. De utána ha hívom valahova, mindig mondja hogy nem ér rá mert sok a munkája. Tényleg, vagy csak le akar rázni? Pedig jól sikerült az első randi.

Legjobb válasz: Hát amondo vagyok én is jártam már igy de lehet hogy sok a dolga, de ha igazán akarna veled találkozni akor fére tudná rakni a dolgait egy kicsit vagy ugy intézné hogy rá érjen. De bene van a pakliba hogy igy akar lekoptatni engem igy koptatot le egy csaj. Mijen iddõsek vagytok?

Hát amondo vagyok én is jártam már igy de lehet hogy sok a dolga, de ha igazán akarna veled találkozni akor fére tudná rakni a dolgait egy kicsit vagy ugy intézné hogy rá érjen. De bene van a pakliba hogy igy akar lekoptatni engem igy koptatot le egy csaj. Mijen iddõsek vagytok?
Lehet ez is, az is. Valószínûleg jól érezte magát veled ezen a beszélgetõs délutánon, de kell neki egy kis idõ, hogy eldöntse magában a folytatást. Lehet, hogy túl gyorsan akarsz továbblépni, vagyis újabb találkozót kérni. Szerintem adj neki egy kis idõt, hagy ki a kérlelésben pár napot és valami kedves ötlettel elõrukkolva keresd majd újra randira hívás céljából. (pl. virágküldés- virág között kis levélke kérdéssel: Ugye folytatjuk a múltkori beszélgetést. Ha nem divat a virág nálatok, akkor ugyanez pl plüss v. marcipánfigurával.) Én két évvel ezelõtt egyszerûen rosszkedvbõl lemondtam egy randit (nem vagyok csitri, nem hormonjáték volt. Egyszerûen nem volt kedvem hozzá. ) Pár nap múlva a kérés megismétlõdött. Tavaly tavasszal hozzámentem. Ja és szerelmünk gyümölcse a szomszéd szobábam álmodja a boldog babák mosolygós álmát :o))) Fel a fejjel...!

Ha az ember csipesszel szedi a fanszőrzetét, ugyanolyan hosszú a hatás, mint gyantánál? Ugyanolyan sokáig, pár hétig kitart?

Kicsit morbid tudom, de meg akarom lepni a barátomat, és igaziból külföldön vk, szóval nincs sok lehet?ségem, külön gyantát nem akarok venni, se kozmetikus, borotválni se.

Legjobb válasz: én talán egy órája fejeztem be ugyanezzel a módszerrel (mondjuk a szeméremajkakat meg se bírtam már próbálni, azt lehúzom borotvával). fájdalmas (de megszokható) és ha ügyes vagy, azaz nem elszakítod hanem tövestõl ki tudod szedni a szálakat, akkor ugyanaz, mint a gyanta :)

én talán egy órája fejeztem be ugyanezzel a módszerrel (mondjuk a szeméremajkakat meg se bírtam már próbálni, azt lehúzom borotvával). fájdalmas (de megszokható) és ha ügyes vagy, azaz nem elszakítod hanem tövestõl ki tudod szedni a szálakat, akkor ugyanaz, mint a gyanta :)
Sajnálom de ez nem igaz! A csipesszel beletörheted a szálat ami begyullad és nagyon fájdalmas! És csúnya is! Én kozmetikus vagyok és a gyantát ajánlanám! Gyorsabb és koptatja a szõrzetet! Ha kérdésed van írj bátran: [email protected]
Ezt még olvasni is szörnyû.
Eltérõ az igényetek, nállunk is ez van csak itt én kivánnám többször csak nem kapom. 40/N
Ahogy az elsõ mondja eltérõ igények és ez majd csak egyre rosszabb lesz. A heti 1-2 még egész jó. Ha majd ezek is ritkulnak akkor az már gáz.
Nem kell ezt ilyen tragikusan felfogni! Valószinû lelkileg valami bántja! Ne emlegesd neki mert kényszernek fogja érezni! Sajnos párommal ezt mi is átéltük! Párom igényli inkább jobban, van 1 gyerkõcünk is! Viszont engem sajnos 2szer mûtöttek és iszonyat stresszes a minden napom! Kértem hogy ne akarja tõlem minden nap mert azzal csak osszabb lesz... beletelt sajnos majdnem egy fél évünkbe míg eljutottunk odái hogy már én kérem:) és sokkal jobb mint elõtte valaha:D ha szereted tarts ki mellette, viszont ha nem akkor beszéljétek meg a dolgot! Ez volt velünk, de lehet hogy köztetek más a probléma.. Nem tudom mert a másik fél véleményét nem ismerem! Kitartás és tényleg türelem:)
Ha folyamatosan emlgeted, kényszernek fogja érezni, és amit kötelezõ, azt nehezebb is teljesteni. Érezze, hogy van választási lehetõsége: ha nemet mond, ne akadj ki, hanem próbáld megérteni.
ebben is mindenki más nálunk én akartam többet, ez van lényeg egyenlõre ne mond neki, majd alakul, viszont beszélgessél vele, hát ha kiderül mi baja van N
"Ha megemlítem neki akkor mindig vita van." Mit mond ilyenkor, miért van vita? Egyébként lehet, hogy változtak az igényei, vagy olyan idõszaka van, mikor inkább gyengédségre vágyik, mint szexre, vagy fáradtabb, vagy nem tudom. Nem egy oka lehet, valahogy õt kell rávenned, hogy elmondja. Az is lehet, hogy õ alapból ennyit igényel, az elején csak az újdonság varázsa miatt volt aktívabb.
A kérdező hozzászólása: Az a pláne hogy mindig van kifogás amikor épp 3 napig nincs sex(most ez igy hülyén hangzik, mintha ez lenne minden problémám, de sajnos ilyenkor én már naggyon feszült és ideges vagyok... )olyankor van 1 orális kényeztetés és megint szünet.nem is engedi hogy esetleg én is kényeztessem. Mindig van valami kifogás pl.:fáradt vagyok fáj a fejem most nincs hangulatom...Egyszerûen már kezdek belefáradni és úgy vagyok ha lessz lessz ha nem akkor nem!!De ez se jó nem?
Szerintem se jó, de nem tudom mi a megoldás. Mi nagyon sokat beszéltünk rólla de változást nem hozott. Sokszor már arra gondolok szeretõt fogok tartani, de annak se hiszem hogy lenne értelme. N

Szerintetek sok 17évesen ha szilikon a cicim és a szám, festetem a hajam, szemöldök tetoválásom van és minden héten új ruhákat és kozmetikumokat vásárolok?

Nem vagyok prostituált sem ilyesmi.Jól élünk és kész.És az lenne a f? gondom,hogy mégis hogyan viseljem a m? dolgaimat,hogy természetesnek hassanak?

Legjobb válasz: Ha jól van töltve a hurkád akk nem muszáj rúzsozni csak fénnyel elég kenni. Nekem olyan mind1 ki mit csinál. Nem a külsõdön nyílvánul meg a jólét. Minimálbérbõl is fellehet úgy öltözni mintha 1bál ból jöttél volna ki. 18/F

Ha jól van töltve a hurkád akk nem muszáj rúzsozni csak fénnyel elég kenni. Nekem olyan mind1 ki mit csinál. Nem a külsõdön nyílvánul meg a jólét. Minimálbérbõl is fellehet úgy öltözni mintha 1bál ból jöttél volna ki. 18/F
Persze hogy sok. Nem itéllek el, a te dolgod, de õszintén sajnállak, mert ha 17 évesen ilyen mûtétekre volt szükséged, nem tudom hogy nézhettél ki régebben..:S (amugy kamu kérdés)
akkor sok ha annak érzed. a mû dolgokat nehéz természetesen viselni. olyan mértékig kéne csak használnod ameddig még természetesen hat és akkor nincsen vele probléma h hogyan legyen természetes.
18 év alatt csak pszichológus vagy pszichiáter beleegyezésével csinálnak mellplaszikát, nagyon komoly indokkal, szóval kamu. Egyébként gáz is, nem kicsit...
A szemöldöktetoválás soha a rohadt életben nem fog természetesnek hatni (mert az a természetes, ha van rajta szõr... ezt még a legtermészetesebb formájú és színû szemöldöktetkó sem tudja helyettesíteni)... a többit lehet természetesen hordani. Az a lényeg, hogy jó minõségû póthaj legyen, és ne legyen úgy feltûzve, hogy kilátsszon az illesztés. A szilikonmell meg, ha nem labda vagy természetellenes a testhez képest, akkor sokszor észre sem vehetõ. Az új ruha meg kozmetikum... irigyellek, de nem ettõl függ, hogy természetesnek néz-e ki vki, nyugi :) . Ha nem közönséges ruhákat meg túl csullogós cuccokat veszel fel (és nem mutatsz dekoltázst és lábat egyszerre), akkor nem fogsz plasztikcicának tûnni.
Igen, sok és szerintem taszító is, hogy 17 évesen már mû vagy.Mielõtt jönne a megjegyzés, nem irigykedem, a fejemmel teljesen elégedett vagyok a kilóimmal nem és a melleimmel se.De 18 éves vagyok a mellplasztika nekem is a fejemben volt, de nem hiszem, hogy annyira jó egy mûcici, mint egy eredeti kisebb méretû.Na meg semmikép se most csináltatnám meg, hanem miután lefogytam és akkor is elégedetlen vagyok vele, max akkor, de ennek az esélye kb 20%._A szemöldök tetoválás alapjába véve gáz szerintem, nem láttam még nagyon olyan embert, akinek jól állt volna.A hajfestés belefér, de a szájimplantátum már megint sok..Amúgy ennyi erõvel fel is rakhattál volna egy képet, amin a melledig vagy fent, hogy mennyire hatsz mûnek. Ha meg nem raksz fel, egyértelmûen fake kérdés. :) 18L
ha normális vagy, valszeg csak normális mértékig szilikonoztattad magadat így valószínûleg nemlesz olyan nehéz h természetesen hassanak. ne ess túlzásokba, ez a titka. ha szilikon a szád, ne úgy fessed h mégnagyobbnak tûnjön. ha szolikon a melled, ne vegyél fel olyan ruhákat, amik ezt hangsúlyozzák. de ha nemcsináltattál hatalmas melleket valszeg ruhában ígyisúgyis természetesnek hatnak
Hû, mekkora problémád van :( Annyira sajnállak :( Adj már nekem is abból a k*rvasok pénzetekbõl, mert nem elég nagyok a melleim :(
És szerintem ige, sok. Mi is jól élünk, 19 éves vagyok, nincs se szilikon cicim, se ajkam, se új ruhám minden héten. Ellenben vagy egy gyönyörû zongorám, gitárom amit megvettünk, és tudom használni szilikon cici és feltöltött ajkak és új ruhák nélkül is.
Szia és kinél csináltattad 17 évesen a mellmûtéted, mert 18 év alatt nem is lehet!
H természetes akarsz lenni minek a sok mû dolog?
A kérdező hozzászólása: Ez nem volt túl értelmes válasz, de azért köszi, hogy felszólaltál.Akkor legyen kamu, ki hogy szeretné.De én akkor is megmaradok a problémával, hogy hogyan viseljek mû dolgokat természetesen.
kamu!kamu!kamu!
A kérdező hozzászólása: Egyértelmû, hogy fake.Persze arról nem lehet szó, hogy szimplán nem szeretnék ide képet feltenni magamról.De azért köszi a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Nem voltam csúnya elõtte sem, de semmi mellem nem volt és az alsó ajkam hatalmas volt a felsõ pedig egy csík így szerettem volna ha egyformák.Azért köszönöm, hogy nem írtatok alpári stílusba.
A kérdező hozzászólása: Nem kellett semmiféle orvosi papír csak szülõi beleegyezés, de biztos úgy van ahogy te mondod, akkor én meg szerencsés voltam.Nincs póthajam és van szõr a szemöldökömön.http://images03.olx.hu/ui/8/56/18/1283364063_117144818_1-Fot.. pont ilyen a szemöldököm
szia. írj privit, talán tudok segíteni!

Babe samponnal koszmó ellen nem árt ha minden nap mosom vele a fejét? 4 hónapos már 3 hete mosom és nem sokkal kevesebb neki.

Legjobb válasz: Ez a sampon inkább megelõzésre jó, mintsem eltüntetésre. Ha már kialakult, úgy a legegyszerûbb, ha bekened a kis fejét olajjal (babaolaj, de sima étolaj is megteszi), rajta hagyod egy 20 percre, és utána óvatosan lekapargatod (akár egy régi fogkefével). Így garantáltan lejön, és aztán úgy 3 naponta elég ezzel a samponnal mosni. Mi is így tettünk, többet nem jött elõ.

Ez a sampon inkább megelõzésre jó, mintsem eltüntetésre. Ha már kialakult, úgy a legegyszerûbb, ha bekened a kis fejét olajjal (babaolaj, de sima étolaj is megteszi), rajta hagyod egy 20 percre, és utána óvatosan lekapargatod (akár egy régi fogkefével). Így garantáltan lejön, és aztán úgy 3 naponta elég ezzel a samponnal mosni. Mi is így tettünk, többet nem jött elõ.
Mi hiába olajoztuk, vakargattuk, nem múlt el. Csak akkor múlt el, amikor elkezdtük minden nap a Babéval mosni. Így viszont eltûnt szépen, gyorsan, és olajozni sem kellett.
Használhatod minden nap, mi is úgy csináltuk. Nekünk 3 nap után teljesen eltûnt a fejérõl, de nem volt nagyon koszmós.
Másik megoldás hogy bekened olajjal sapit huzol rá és éjszakára úgy hagyod. Ami nekünk bevált hogy a fürcsi elött bekentem olajjal, majd a fürdéskor megmostam neki sima babasamponnal és puhababakefével megdörzsöltem kicsit, pár mosás után eltünt. szerintem fogkefével ne csináld neki az túl durva, és a baba kefékböl is a puhát használd.
A legjobb és a legolcsóbb ami nekünk bevált: fürdetõkrémmel bekenni 20 perccel fürdetés elõtt, kis sapi a fejére, majd lemosni fürdéskor. 2 nap és gyönyörûen elmúlik. A Babe-val az a baj hogy szárítja a fejbõrt és emiatt korpásodik és hámlik is még.
Én a védõnõ javaslatára fogkefével sikáltam a fiam fejét. Bekentem Babé samponnal, majd jól megkeféltem, csak így jött le róla. De eltartott két-három hónapig. Nekünk az olaj nem vált be.
Én körömvirágkrémmel kentem be, kb. 1 órát hagytam rajta, utána pedig lekapargattam. Ezt 3-szor ismételtem, és teljesen elmúlt.
nekünk nem jött be ez a sampon, egyáltalán, ugyanolyan volt a feje, akármennyit mostam vele végül ami bevált, az az olajozás, babaolajjal bekentem a fejét, vártam egy kicsit, akár egy sapkát is rá lehet ilyenkor húzni, és utána babafésûvel lekapargattam a koszmót (az olaj fellazítja) Ezt 3-szor csináltam meg, és örökre eltûnt a koszmó :)

Egyik ismerősöm azt mondta, hogy ha minden este erősen, csipkedve masszírozom a combomat krémmel, 2 hét alatt sokat enyhül a narancsbőröm. Igaz ez?

Legjobb válasz: persze, amennyiben a szájról-szájra terjedõ tévhitek igazak lennének, ez is igaz lenne. viszont a biológiát ás a valóságot jobban figyelembe véve, inkább a testzsírodat csökkentsd ÉS a comb izmodat erõsítsd. ugye ez 2 külön folyamat, edzeni kéne úgy, hogy nem fogysz, hogy az izmaidnak egy minimális esélye legyen fejlõdni, és egy hosszabb idõszak után már lenne értelme fogyni kicsit.

persze, amennyiben a szájról-szájra terjedõ tévhitek igazak lennének, ez is igaz lenne. viszont a biológiát ás a valóságot jobban figyelembe véve, inkább a testzsírodat csökkentsd ÉS a comb izmodat erõsítsd. ugye ez 2 külön folyamat, edzeni kéne úgy, hogy nem fogysz, hogy az izmaidnak egy minimális esélye legyen fejlõdni, és egy hosszabb idõszak után már lenne értelme fogyni kicsit.
home made biztos nem fog összejönni. Én nem hiszek ezekben, de egyik ismerõsöm jár ilyen nyirokbizgeráló masszázsra (profihoz), mondjuk neki olyan erõsen nyomkodják, hogy sírni van kedve közben. Hasonló diétát csinálunk, egy idõben kezdtük, és tény, hogy neki sokkal durvább narancsbõre volt, mint nekem, mégis most én vagyok a rücskös és neki tök sima mindene :D Lehet, hogy a genetikája miatt is (deee rajta még legalább 10+ van, rajtam meg 5), de így talán van némi értelme ennek a masszázsnak. Persze kizárólag diéta mellett és mozgással. Amúgy azt is megfigyeltem, hogy nekem RR fenékgyakorlatai mellett tûnik el viharsebességgel a naribõr, míg ha azt nem csinálom, csak diéta + futás + mostanában fegyencedzés, hát még mindig rücskös vagyok :(
nekem is RR tornái segítettek a narancsbõr eltüntetéseben. Hozzá teszem teljesen nem tûnt el, de mostanra alig van.
Igen, a masszázsnak tényleg van értelme, HA az illetõ saját maga minden lehetõt megtesz a sikerért. Az alapkérdés: mennyi folyadékot iszol? Dohányzol?
A kérdező hozzászólása: nem dohányzom, és egyelõre kevés vizet tudok meginni, de most egyre jobban adagolom magamnak és így napi 2 liter meg van :) és már pár napja csinálom ezt a masszázst magamon kávézaccal és testápolóval és szerintem be fog jönni!
A kávézacc helyett egyszerû ráolvasást is használhatnál vagy áldozhatnál minden hétfõn egy kecskét. Sok(!) folyadék, sok mozgás, kevés zsíros étel, és mindez kitartóan és életmódszerûen, nem csak az elsõ jelig, hogy csökkenni kezdett a cellulit.
k.v. zacc? az ilyen tévhitekkel az a probléma, senkit nem érdekel a hitvilágod, de sokan a józan észt elhagyva követik a tévhiteket. ha te normális edzést követsz, és normálisan eszel, akkor mindegy mivel kened/masszírozod magad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!