Találatok a következő kifejezésre: Sok a ha minden (552 db)

Rákattantam a háztartási kekszre, nem túl sok az ha minden nap eszek?

Legjobb válasz: Nem baj,de ha sokat eszel,fõleg étkezések között,elhízhatsz tõle.

Nem baj, de ha sokat eszel, fõleg étkezések között, elhízhatsz tõle.
Anyu is rászokott: napi 2-3 darabbal kezdte, most egy zacskónál tart. Hát... Te ne szokj rá ennyire durván :) Nem sok, ha mindennap eszel maximum 5-6 darabot, de ne késõ este tedd, az a biztos. Hajrá! :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat annyira még nem vagyok függõ, olyan 20-25 db volt pl. a mai adag:D a hízás még nem is gond van hely:D(194/77)
én is pár darabbal kezdtem, aztan már végül állandóan azt ettem, de annyira megundorodtam tõle, hogy a csomagálásától is rosszul vagyok ha meglátom...
Be lehet nyalni a kérdezõnek, ettõl a keksz még nem lesz egészségesebb. Összetevõi: búzaliszt, cukor, növényi olaj, glükóz szirup, térfogatnövelõ szerek, só, aromák, lisztkezelõszer. Ezek közül csak egyet mondjatok, ami nem egészségtelen! (Egy nagy halom szemét szépen csomagolva.)
A gyõri édes nevû keksz teljes kiõrlésû lisztbõl van és semmiféle adalékot nem tartalmaz. Nagyon finom. Azt gondolom, hogy az egészséges táplálkozásra törekvõk igénye miatt hozták létre, gyermekeinknek is lelkiismeret furdalás nélkül adhatjuk. Igaz, drágább a háztartási keksznek nevezett valaminél, de talán érdemes kevesebbet enni, viszont egészségeset.
Szendi Gábor: Paleolit táplálkozás c könyvében a válasz! http://www.tények-tévhitek.hu - n szintén
A keksz véletlen nem keményítõt tartalmaz?Márcsak azért mert Brikettet fogsz sz....ni!

Normális, ha ma nem mozgolódott olyan sokat a babám, mint általában szokott?

23 hetes terhes vagyok, tegnap nagyon aktív volt, szinte egész nap kepesztett, ma meg csak néha egy-egy suhintás. Normális, ha nem minden nap ugyanolyan aktív?

Legjobb válasz: Igen,teljesen normális.Az én babókám pl.akkor volt nyugodtabb,amikor esett az esõ.De azért minden ok volt.neked is minden jót kivánok.Jó éjt

Igen, teljesen normális.Az én babókám pl.akkor volt nyugodtabb, amikor esett az esõ.De azért minden ok volt.neked is minden jót kivánok.Jó éjt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, neked is jó éjt!
Nekem is teljesen kiszámíthattalan a mozgása. Van, hogy egész nap szinte semmi, 5 percre szinte, ha aktív, máskor meg egész nap. 24 hetes vagyok, remélem én is, hogy ez így rendben.

A tej egészséges reggelire vagy nem? Müzlivel? Mert a testépítők szerint nem kéne enni. Olyan sokat befolyásol ha minden reggel megiszom 2-3 dl?

Legjobb válasz: ez azt írja, hogy a tejen kívûl még kb úgy 4 dolog befolyásolja azt h beteg lesz tõle valaki vagy nem. Harcmûvész szép agymosást végzett :D

ez azt írja, hogy a tejen kívûl még kb úgy 4 dolog befolyásolja azt h beteg lesz tõle valaki vagy nem. Harcmûvész szép agymosást végzett :D
Jó, hát Szendi Gábor honlapját idézgeti ellenérvnek több, mint vicces :D
Szendi Gábor egy meg nem értett orvos, aki ostobaságokat ír. Az idõsebbek napi 10-2 liter tejet ittak, sõt a csecsemõket is azzal etették. Még is egészségesebbek, mint a mostani generáció.
A testépitõk sok olyasmit esznek, ami NEM egészséges. A tej viszont egészséges. Akár 1-2 litert is megihatsz naponta. Sok kalcium és D vitamin van benne.
Na és miért mondják h nem egészséges? Talán a zsírtartalma miatt? Mert a kálciumon és a D vitaminon kívül rengeteg fehérje is van benne, az izmok pedig fehérjébõl állnak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat akkor maradok a napi 5 dl tejem mellett+müzlivel :) !
Nem akarok kényszeríteni senkit, hogy elhiggye, de akkor íme egy ellenvélemény: http://www.tenyek-tevhitek.hu/ tejtermekek_fogyasztasanak_kockazatai.htm http://www.tenyek-tevhitek.hu/csaktagoknak/tej.php http://www.tenyek-tevhitek.hu/csaktagoknak/tej-es-inzulinrez..


Aki a Palette 10 perces hajfestékből a vörösesbarnát használja, annak a sok mosástól nem lett inkább vöröses a haja, mint vörösesbarna?

Én szombaton szeretném ilyenre festeni a hajamat, csak nem tudom milyen lesz a sok mosás után. Megmarad vörösesbarnára vagy inkább vöröses lesz a mosásoktól?!

Legjobb válasz: Ez hab? Mert én ugyanilyen színût vettem, csak habot. Az nem lett vörös a mosások után. De a napfénybe vörösesnek látszik, persze nem túlzottan.:)

Ez hab? Mert én ugyanilyen színût vettem, csak habot. Az nem lett vörös a mosások után. De a napfénybe vörösesnek látszik, persze nem túlzottan.:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem hab, rendes festék. Csak azért kérdezem mert a Paletténél a padlizsán a mosások után egyik ismerõsömnél vörös lett. Nem szeretnék így járni én is. :S De ha te is a Palettét használod csak a habot és nem lett vöröses, akkor szerintem az enyém sem, vagyis remélem. Van a dm-ben ilyen barna hajra való sampon és balzsam, majd azzal mosom, hogy ne legyen vöröses esetleg. :D
Nekem mindig ledobja a hajam a festéket. Mármint befestettem feketére, 1 hónap múlva már nem volt fekete, hanem sötétbarnás. De nem vörösödött be a hajam, most a palette-tõl. :) De ha meg bevörösödik, befested barnára és megvan oldva.:) )
A kérdező hozzászólása: Nekem is fekete volt éveken keresztül, aztán kopott kopott és azóta alig tudom elérni azt a hajszínt amilyet szeretnék. :S Elõször padlizsán volt, de az meg úgy nézett ki, mintha a lilásbarna lett volna. Na lemondtam a padlizsánról. 3 hónapja kiszõkítettem és befestettem és befestettem csokoládébarnára, hát ez sem lett tökéletes. Hol csokoládébarna színe, hol pedig aranybarna. Ezért gondoltam vörösesbarnára. Aztán tegnap vettem festéket, de nálunk sehol sem kapható már 10 perces hajfesték, ezért más milyet vettem. Csokoládé színût vettem, ilyen vöröses beütéssel. Nem rossz szín szerintem ez sem. :) http://marvin.bookline.hu/product_images/842/O113302.JPG
http://www.google.hu/imgres?q=palette+hajfest%C3%A9k+s%C3%B6.. Én ilyennel festem.:) Ez nem vörösödött be.:DD
A kérdező hozzászólása: Nagyon vicces vagy hallod! Haha!! A vörös nem is fog bevörösödni!
??????

A barátnőm elég jó csaj, és mindig elmeséli, hogy hány srác hajtott rá. Sajnos elég sokan vannak. Ez így rendben van, vagy aggódjak emiatt? Srácok, titeket zavarna ha mindig elmondaná?

Legjobb válasz: gondolom mielõtt összejöttetek akkor is sokan hajtottak rá, de még is téged választott úgy hogy ne addódj

gondolom mielõtt összejöttetek akkor is sokan hajtottak rá, de még is téged választott úgy hogy ne addódj
Ha szeret, akkor hûséges marad.
A kérdező hozzászólása: Sosem csalna meg
A kérdező hozzászólása: Utolsó, téged nagyon megbántottak, igaz?
Én csávóba ismerek ilyet. Na õ egy köcsög, mert hiába van barátnõje lassan 5 éve, ugyanúgy csajozik mellette. Legutóbb 2 hónapig csalta, most megint valaki mással csalja. Ezek sosem változnak, kihasználják az alkalmat, neked meg a képedbe hazudnak. Azért mondja el ezeket a dolgait, hogy fényezze magát (te meg érezd magad megtisztelve, hogy egyáltalán szóba áll veled), nem azért, mert õszinte.
Ne aggódj, amíg elmondja, és örülj is neki. Az õszinteség az alapja a kapcsolatoknak. A köcsögöktõl meg ne tarts, az lehet, hogy erõszakkal megcsókolják, de arról meg nem a barátnõd tehet, és azért az ritka (meg ha felpofozza az illetõt/ellöki/próbálja ellökni, az is a normális viselkedés ilyenkor). És hidd el, ha esetleg ilyen történik, azt is el fogja mondani.
A kérdező hozzászólása: õ se hagyja magát. és nagyon jó érzés tud lenni, mikor mondja h "bocs nem, barátom van" :)
nem csak a köcsögökön múlik, hogy lesz-e kapcsolat, hiszen 2 ember kell hozzá. és ha a barátnõd nem adja magát, akkor nem lesz semmi sem, csak próbálkozás. egyébként az én barátnõm is kapott már ajánlatokat kapcsolatra, szeretkezésre egyaránt. de azt tisztelem benne, hogy nemet tudott mondani az összesnek, van benne ennyi tartás, hogy nem adta be a derekát senkinek sem.
A kérdező hozzászólása: csak engem az aggaszt hogy ennyien ráhajtanak. benne bízom, de a köcsögökben nem
örülj h elmondja mert ha nem mondaná akkor kell aggódni
Akk?Gond egy szál se!
nem kell parázni. Pláne h el is mondja neked ezeket.
A kérdező hozzászólása: nem, õ sose csalna meg, tudom és bízom benne
Sajnos tapasztalatból beszélek. Nézd! Akinek tényleg a hócipõje tele van azzal, hogy mindig ráhajtanak, az megembereli magát és világosan elküld minden próbálkozót a Halál farkára, mert kellemetlen neki a helyzet. Nem körülír meg ilyesmi, hanem világosan leszerel. Ezután, pedig nem téma, hogy ki, mikor, mit akart tõle, mert nincs már mirõl beszélni. Persze, lehet kivétel a párod, remélem, te nem szívod meg!

Mitől hízok? Ha sok zsírt eszek, ha túl sok szénhidrátot fogyasztok, vagy ha sok cukrot? Gondolom mind a három együtt?

Elég sokat mozgok de kezdek felfedezni egy kis zsírfelesleget ami nekem nem kell!

Legjobb válasz: Hány kiló, hány centi vagy?

Hány kiló, hány centi vagy?
A kérdező hozzászólása: mindegy hogy a zsír telített vagy telítetlen? Pl gabonapehely gyorsan felszívódó?
Ami oké: lassan felszívódó szénhidrát és zsír. A gyorsan felszívódó szénhidrátokból könnyebben eszi túl magát az ember. És nem is tesznek jót a szervezetnek.
A kérdező hozzászólása: Ha pedig kevesebbet akkor fáradékony leszek, és nem fejlõdik az izomzat? És ha mondjuk csak egy tápanyagból lépem túl de abból nagyon?
A gumicukor nagyrészt cukorból áll, zsírtartalma általában 0 körüli, fehérjetartalma elenyészõ, bár minimális van (a zselatin miatt), de nyugodtan vehetjük szénhidrátnak. Hízni viszont (továbbra is csak) attól fogsz, ha több kalóriát juttatsz a szervezetedbe, mint amennyi szükséges. Ha (rendszeresen) túlléped a neked szükséges energiamennyiséget, akkor mindegy, milyen tápanyagösszetételû étellel teszed, hízni fogsz.
A kérdező hozzászólása: értem. cukor alatt nem arra gondoltam ami mondjuk a gyümöcsökben van hanem mint monjuk a gumicukor
Ha túl sok kalóriát. Mellesleg a cukor az szénhidrát.
A kérdező hozzászólása: 181cm 79kg de zsír csak a hasamnál van. Ilyen sörhas kezdemény :I
Ha sokat eszel és nem mozgod le a pluszt, akkor hízol.
gabonapehely.. zabpehely összetett CH, gabona pehely is az lehet, nyilván a cukrozatlan. zsírok: szükség van telítettre, és telítetlenekre is (pl. esszenciális zsírsavakra mindenképpen, és egyébre is!)
Elég ha minden másnap vagytok együtt mert mindennap nem termelõdik olyan sok sperma.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:DD!
Én amikor babás lettem abban a hónapban 2* voltam együtt a férjemmel.De szerintem nem kell ennyire gépiesen dolgozni a babaprojekten.Akkor szexeljetek, amikor igénylitek.Ha naponta többször, akkor naponta többször, ha csak hetente egyszer, akkor csak hetente egyszer.A fontos, hogy szeressétek és kívánjátok egymást.Ez a szex lényege, és enélkül a baba sem fog jönni.
mi is minden másnap voltunk eggyütt ebbe a hónapba de az eredményt még nem tudjuk.Az elõzõ válaszadónak meg üzenem hogy a jól idõzitett erõszakbol is lehet gyerek és a nö részéröl akkor igen kevés az élvezet.

Miért van az hogy ha barátokkal vagyok akkor sokkal jobb a humorom mint ha egy lánnyal vagyok kettesben? Olyankor miért nem tudom elengedni magam?

És ez gond ha mondjuk neten humorosnak ismer meg valaki vagy egy társaságban, aztán kettesben meg nem annyira vagyok az? 21/f

Legjobb válasz: Éppen azért, mert nem társaságban, ismerõsök, barátok között vagy. Gondolom nincs barátnõd. Ne görcsölj rá, ne akard felszedni, csak ismerkedj, kezeld úgy, hogy egy új barátot szerzel.

Éppen azért, mert nem társaságban, ismerõsök, barátok között vagy. Gondolom nincs barátnõd. Ne görcsölj rá, ne akard felszedni, csak ismerkedj, kezeld úgy, hogy egy új barátot szerzel.
Baráti társaságban nem nehéz felszabadultan és humorosan viselkedni, az mindenkinek megy. Egy idegen csaj, vagy több idegen ember társaságában is hasonlóan viselkedni, na ehhez már kell egy kis tapasztalat. Gondolom még nem volt barátnõd nagyon, és szûz vagy. Ha majd lesz több nõd is, utána már más lesz, meglásd.
Ez természetes, nyilvánvalóan zavarban vagy egy kicsit, ha kettesben vagy a lánnyal. De szerintem nem is olyan gond, hogyha nem olyan nagy a humorérzéked kettesben én pl. nem örülnék hogyha a választottam csak humorosnak ismerne meg. Igaz, én még csak 16 vagyok, de a te korosztályodhoz tartozó nõk nem hinném, hogy arra a bohóc-típusra vágynának. ;)
A kérdező hozzászólása: Igen még nem volt barátnõm, amúgy sokat beszélek csak valahogy nem tudom úgy elengedni magam akkor.

Hogyan létesítsek vmien kapcsolatot a tesómmal, aki nem sokára kiköltözik és mindig hadilábon állunk, mindig kiver a szobájábol ha kedves vok stb?

nem akarom h mikor kiköltöüzik ugy váljunk el h utáljuk egymást..

Legjobb válasz: Tiszta szívbõl kívánj neki sok szerencsét, és sok szeretetet, és majd ha egyszer benõ a feje lágya, akkor érezni fogja ezeknek a szavaknak a súlyát. :)

Tiszta szívbõl kívánj neki sok szerencsét, és sok szeretetet, és majd ha egyszer benõ a feje lágya, akkor érezni fogja ezeknek a szavaknak a súlyát. :)
A kérdező hozzászólása: elég ciki h neki késõb nõ be a feje lagya mint nekem pedig 5 ével idõseb
Talán rászolgáltál az utálatra, nem most kéne kapkodni, hogy jaj-jaj költözik. Nem a halálos ágyán vagy, hanem csak lelép, és idõvel nyilván elfelejti, bármit is követtél el ellene (akár tényleg elkövetted, akár nem).
Mi az hogy rászolgált az utálatra? Az, hogy most ilyesmin aggódik azt mutatja hogy több érzelmi intelligenciája van mint a legtöbb gyerkõcnek. Azon kívül sok idõsebb tesó féltékeny a kistesóra, és nem igazán kedves vele. Csatlakozom az elsõhöz, kívánj neki sok szerencsét, meg fog változni.
A kérdező hozzászólása: nem szolgáltam rá az utÁlatára:)

Egy fiú 7 évvel idősebb nálam, haverok vagyunk. De én részemről több minden van mint barátság. Ha becsukom a szemem ő van ott, találkozunk összeszorul a gyomrom. Mindig pöckölgetjük egymást de ő finoman csinálja. Mit csináljak? Sok a 7 év?

Legjobb válasz: Nem sok a 7 év. Szerintem nem is a kor a fontos, hanem az, hogy ha kölcsönös mind2 fél részérõl a szimpátia a másik iránt, akkor minden rendben. A helyedben megfognám magamnak, ha tetszik ;) Lehet, hogy nem mer kezdeményezni. Bár az is lehet, hogy nem akar lépni ez ügyben.

Nem sok a 7 év. Szerintem nem is a kor a fontos, hanem az, hogy ha kölcsönös mind2 fél részérõl a szimpátia a másik iránt, akkor minden rendben. A helyedben megfognám magamnak, ha tetszik ;) Lehet, hogy nem mer kezdeményezni. Bár az is lehet, hogy nem akar lépni ez ügyben.
utolsónak igaza van:) az, hogy sok-e a 7év tényleg esetfüggõ, de szerintem nem kell leakadni azon, ha mondjuk 16éves lány 23éves pasival jár. Minden attól függ, hogy milyen a lány és milyen a pasi, hogyha a lánynak érett a gondolkodása, a pasi meg nem vmi lator, aki csak "arra" hajt és szeretik egymást, akkor miért ne? A korkülönbség ne zavarjon. szerintem próbáld meg tudtára adni, hogy mást is érzel iránta, nem csak baráti szeretetet:) sok sikert L/17
Ha te 8 vagy és a srác 15 sok, ha 30 vagy és õ 37, pont jó :) Nézõpont kérdése.
Nemed?
szerintem normális:)
Ha 18 alatt vagy akkor igen is sok az a 7 év! Gondoljatok már bele az istenit! 16-23??
jó, de pl ha a csaj az 16-17 a pasi meg 24 akkor azt már bûntetik :D v nem?
Hány éves vagy? Amúgy szerintem nem sok a 7 év. Próbáld meg valahogy a tudtára adni, hogy tetszik neked. :-)
láttad azt a kérdést ahol 18 éves 37 éves pasival kavar , ? ésmenyi ilyen van :O szal nem nem sok a 7 év , sõt a 8 sem . szorítok
Elõzõ: Nem létezik érett 16-éves. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!