Találatok a következő kifejezésre: Sok a év korkülönbség 16 (7 db)

Sok a 4 év korkülönbség 16 éves lány és 20 éves fiú közt?

Legjobb válasz: a szerelmeben nem számit a kor!!! nincs közttetek végülis olyan sok. arra viszont figyelj ha szûz vagy még akkor nem biztos h a srác még annyi dõt vár amenyit szeretnél

a szerelmeben nem számit a kor!!! nincs közttetek végülis olyan sok. arra viszont figyelj ha szûz vagy még akkor nem biztos h a srác még annyi dõt vár amenyit szeretnél
nem. énis 16 vagyok, a barátom 20.nagyon jól megvagyunk, tiszteljük és szeretjük egymást.
Nem sok. Ha mindketten szeretitek a másikat. És mindketten úgyanazt szeretnétek ettõl a kapcsolattól.
A 2vel elõttem válaszolónak üzenném, hogy veled tuti nem feküdne le egy 16 éves, ha csak nem "olyan" lány. Tuti hogy 30 évesen te fogod szédíteni a 16 éves bigéket, csak az a baj, hogy akkor már rád sem fognak hederítteni. És ha nem vetted volna észre egyáltalán nem a szexrõl szólt a kérdés de ez jellemzõ az ilyen fazonokra, hogy egybõl ilyesmire gondolnak. ÉS szerelem az létezik, kár hogy te még nem tapasztaltad. És lehet hogy sok 16 éves lány értelmileg magasabb szinten áll mint te, talán ezért nem bírod õket. NA mindegy.
Egy 20 éves fiú persze hogy akar kamatyolni de lehet emellett szerelmes is! Nekem 14 évesen volt 18 éves fiúm, és fél évet jártunk anélkül, hogy lefeküdtünk volna, és végül én szakítottam vele:D Egy 16 éves barátnõmet pedig kora gyerekkora óta mély barátság fûzi egy öt évvel idõsebbhez, pár éve összejöttek, és szerintem együtt fognak megöregedni:)
Szerintem nem sok. Ma már nem számít, egy 20 éves is tud úgy viselkedni, mint egy 15-16 éves! Én és a párom között 7 év van!Mondjuk én 21 voltam, amikor megismerkedtünk!
Szia! Ezt embere válogatja, de szerintem nem sok. Én is 16 voltam mikor megismertem a páromat és õ akkor 23 volt. MÁr majdnem 6 éve együtt vagyunk és nagyon boldogan éldegélünk a mi kis közös lakásunkban. Ez csak tõled és a párodtól függ, hogy nálatok ez soknak bizonyul-e, mindenki más.
nekem nem volna pofám egy 16 évessel kamatyolni elsüllyednék szégyenemben ha más megtudná, és ezzel ugyanígy volt akármelyik ismerõsöm is, de lehet hogy csak mi vagyunk régimódiak, de ez már nem fog változni. te még jóformán kölyök vagy nem tom miféle retardált ökör az aki 20 évesen képes 16 éveseket szédíteni?! szánalmas és az is hogy ezt szerelmi maszlaggal próbálják magyarázni! talán egy 30 éves egy 26-tal?!
A 4. válaszolónak üzenem az én bátyám 27 évesen 17-18 éves csajokkal keztd ki és nem retardált.Godolkodj egy kicsit!!!! Amúgy nem sok a 4 év.Még 16 évesen sem!!!!!! ugyanis a fiuk késõbb érnek, mint egy kedves válaszadó be is bizonyította!Valahol nekik is be kell hozni a lemaradást :)
ja és a 6.válaszolónak üzenném, hogy jó frappáns a válasza :P az én barátom nem szégyell a barátai elõtt (jó, mondjuk az is igaz h 16 helyett 18nak nézek ki mimimum:D).és ha vki igazán szerelmes, nagyívben tesz másnak a véleményére!
Egyáltalán nem sok. én 17 vagyok, és a barátom 22 éves..

Sok a 16 év korkülönbség?

Én vagyok 29N ? 45F. Nagyon beleszerettünk egymásba. Van valakinek hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: Így még nem vészes.

Így még nem vészes.
Az én véleményem az, hogy húzós, de talán elfogadható. Az viszont a te döntésed, hogy õ kell neked vagy sem és nem a miénk.
még nem, majd 10 év múlva.
jól le leszek pontozva vagy majd beszólnak..de válaszolok én 25 vagyok a férjem 42! néha érezni hogy igen nem egy generáció..de nagyon szeretjük egymást és van egy 2 éves fiunk! Én benne találtam meg azt akit életem párjának tudok nevezni akkor is ha ezt mások rossz szemmel nézik! nem biztatni akarlak! mindent át kell gondolni pl..gyermek esetében hogy ha õ már nem tud dolgozni te tudsz e gondoskodni a családról..vagy hogy el tudod e fogadni hogy õ valószinûleg hamarabb meghal mint tr és fiatalon maradhatsz özvegy..ha ugy érzed eltudod fogadnia nehézségeket, nem fel venni a beszólásokat a szerelmetekért akkor vágj bele!
Ha a külsõ változások nem számítanak neked idõvel akkor mért ne.
nem, ez kevés
Majd az lesz! Mikor már nem fog mûködni az ipsének.
Szerintem nem sok, nálunk is ennyi van az én javamra. És harmónikus a kapcsolatunk, szeretjük egymást. Ebbe senki nem szólhat bele, csak az számít ami éreztek. 25F
Mondják: " nem számít a korkülönbség" nem tényleg nem az számít 17 év van köztünk a barätommal nagyon jol megértjük egymást és fantasztikus kapcsolat együtt képzeljük a jövõt ën azt mondom hogy ne foglalkozz senkivelsem!! Vágj bele lásd meg milyen ez!!! Sok szerencsét boldogságot és kitartás a rosszmájú emberekhez!!!!

A barátnőm 16 éves én 21, tehát 5 év korkülönbség van közöttünk, szerintetek nem sok ez?

Legjobb válasz: Az én bnõm 18, én 23 leszek, pont ma vagyunk 3 és fél évesek, ennél többet nem kell írnom szerintem ;)

Az én bnõm 18, én 23 leszek, pont ma vagyunk 3 és fél évesek, ennél többet nem kell írnom szerintem ;)
Mi is így vagyunk ezzel, csak fordítva. A saját korosztályomban nem találtam hasonlóan érett gondolkodású nõt. 22/F 27/L A szomszéd házaspár között 12 év van a nõ javára, 60/L 48/F, és példaként állíthatnám õket sok pár elé. A korkülönbség nem jelent semmit az a lényeg, hogy jól kijöjjetek :)
Miért lenne az?
Ti soknak érzitek? Zavar titeket? Az a fontos, hogy ti elfogadjátok és hogy jól kijöjjetek egymással.
Köztem és a párom közt 7 év korkülönbség van és már 3 éve tökéletesen mûködik a kapcsolatunk. Szintén 16 voltam, mikor összejöttünk.
Köztünk 5 és fél év a korkülönbség :) és nagyon jól megvagyunk, már több mint egy éve. Sztem egyáltalán nem sok. 17/L
neem


5 év korkülönbséget mennyire tartottok soknak egy kapcsolatban, ha a lány 16, a fiú pedig 21 éves?

És mit szólnának a szüleitek, ha közölnéd velük, hogy 16 évesen egy 21 éves sráccal vagy együtt?

Legjobb válasz: Szerintem belefér.

Szerintem belefér.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :)
Szerintem jó az.
Szerintem is, simán belefér.
sztem még belefér
A kérdező hozzászólása: Nem, ugyanabban a városban.
messze laktok egymástól?
Teljesen rendben van, szerintem.
Az sok... ilyenkorba sok
az nagyon jó nekemis igy volt a barátnõmmel kb õ is ennyi volt 15 16 én 21 aszem rég volt már 2évig voltunk egyût és most nagyon jó haverok barátok vagyunk :_)
cseppet sem.
Miért lenne sok? Ez jó.
Egyáltalán nem sok.A barátnõd körülbelül a te értelmiségi szinteden van.Mármint nem bántásból írom, hanem a lányok érettebbek a korukbeli fiúknál, így a 19 éved tökéletes hozzá, õ meg hozzád!:)
Én a barátommal akkor jöttem össze mikor én 16 voltam, õ meg 20 és azóta együtt most vagyok 19 õ meg 23...és minden a legnagyobb rendben, bár volt 2 hó szünet:D
Egyáltalán nem sok!:) Én 16 voltam mikor összejöttem a párommal aki 21 volt!:D Ennek már közel 4 éve!:D
Szerintem sem vészes, amúgy ezt a téveszmét, hogy a "lányok érettebbek" ideje lenne elfelejteni. Biológiailag hamarabb érnek az oké, de annak nem sok köze van a szellemi érettséghez.
án 17 a párom 22

Szerintetek 1, 5 év korkülönbség sok, ha a lány idősebb? (16)

Engem nem zavar, meg ?t sem, de érdekel, hogy mások mit gondolnak err?l.

Legjobb válasz: A lány tizenhat, te meg tizennégy? Jó, nekem mindegy.

A lány tizenhat, te meg tizennégy? Jó, nekem mindegy.
Ha titeket nem zavar akkor hótmindegy.
Most még kicsit fura, de 4-5 év múlva már okés lesz.
Nem.
szerintem semmi gond nincs, ha titeket nem zavar - ne már, hogy mások miatt ne legyetek boldogok! :)
Ha téged, meg õt nem zavar, akkor az 5 év se sok :P (10 már egy kicsit igen) az meg ne érdekeljen hogy a többiek mit gondolnak, a te csajod!:D egyébként meg aki nem rossz indulatú, azt nem izgatja. u.i.: bocsi a kisbetûért. 16/F

Sok 24-25 év körüli pasi miért választ 16-18 éves lányt? Nem zavaró a korkülönbség?

miért nem inkább 22-23 éveseket választanak? A fiatal kiscsajokat könnyebb irányítani?

Legjobb válasz: Azért mert a 22-23éves csajok meg a 30éves férfiakat választják... Kielégítõ volt a válaszom? 22F

Azért mert a 22-23éves csajok meg a 30éves férfiakat választják... Kielégítõ volt a válaszom? 22F
A lányok általában az idõsebb pasikra buknak, a pasik ezzel tisztában vannak, így kb. szerintem a 70-80%-uk nem is próbálkozik korabelinél, mert tudja, hogy 'fiatal' lenne a lány számára, ha csak 1-2 évvel lenne idõsebb.
Mert sok 24-25 éves pasi 16-18 éves lányok értelmi szintjén állnak, õk könnyebben megtalálják a közös témát. Ennyi a nagy titok!
mert 16-18 éves lányokat könnyebb etetni.
Figyelj... 100-ból talán te vagy az egyetlen, aki így gondolkodik. Akárhogy is nézzük, az ma a trend, hogy a 20-21-22... lányok mind az ilyen 30körüli férfiakra csorgatják a nyálukat. Így nekünk 22-23-24... fiúknak kik maradnak? Hát a 16-18éves lányok. Ennyi.
hát vajon mér? dugni akarnak... vagy egyszerûen szerencsétlenek.. fiatalabbat könnyû rá venni.. fõleg a mai lányokat...
Mert sokkal naivabbak , és 1o perc alatt le lehet venni a lábukrol öket.
"2szer szexeltem össz-vissz -.- de ha valaki komolyan ezért választ fiatalabbat, az h.lye. képzeld, nem minden lány r.bi" Gratulálok ahhoz a két aktusodhoz a 21 év alatt. Pont a ribik azok akik csak 1-2 dugásra jók! Mint te is ezek szerint!
lol nálam 20 éves koromig csak a veteránok próbálkoztak... már azt hittem, hogy csak az idõsebb férfiaknak tetszek, de aztán szerencsére találkoztam a barátommal, aki korban hozzám illet. én személy szerint nem bukom a 30+-os pasikra. És a környezetembõl is 1 lány van aki idõsebb férfival is járna... szóval én azt tapasztalom, hogy nem, nem szeretjük a veteránokat. 22/L
Biztos vannak páran, akik a saját korosztályukra buknak, de a többség nem... Kár is ezt magyarázni, mert ez így van és kész. A tényekkel nem igazán lehet vitatkozni.
akiket ismerek azok nem akarnak és elég sokan vannak
"Azért ez nem így van, az esetek többségében egy 20-22 éves nem akar 30 körülivel járni." Nagyon tévedsz...
Azért ez nem így van, az esetek többségében egy 20-22 éves nem akar 30 körülivel járni.én 22 vagyok, és 21 éves a võlegényem.Kérdezõ szerintem csak azok járnak egy nagyon fiatal tinivel akik, annyira bénák, hogy nem találnak a korosztályukban, meg ha belegondolsz, egy-két 16 évesnek két szép szó is elég és ugranak a srácok ágyába, bár már sok 13-15 évesrõl is elmondható. A fiatalok naivabbak, könnyebben irányíthatóak.
õk jönnek ránk , az idõsebbek meg azt várják , hogy mi menjünk , tehát a lusta 24-25 évesek egyértelmûen az erõ sötét oldalát választják és eszükben sincs megfáradni a vazsinájé ' . Szerintem . Legalábbis (saját tapasztalatok alapján ) , ez volt , mert nekem már mindkét tipusból kezd elegem lenni. A fiatalabbak ostobenkók, az idõsebbek meg szinte elérhetetlenek , szóval részemrõl meg marad a szuper Márió balra ...
A kérdező hozzászólása: nekem most is olyan szûk mint 17 évesen, mert 1 partnerem volt és 2szer szexeltem össz-vissz -.- de ha valaki komolyan ezért választ fiatalabbat, az h.lye. képzeld, nem minden lány r.bi
16-18?! Fiatalabb nincs? Nekem inkább azok kellenének. F/33
A kérdező hozzászólása: én 21 éves vagyok de azért nem szeretnék 30 fölöttivel járni. a legtöbbjük túl komoly és megértem mert sok lehet a gondjuk de én szeretnék vidám lenni és viccelõdni amíg fiatal vagyok. csak azt látom hogy a 2-3 évvel idõsebb fiúk többsége ilyen kiscsajokkal jár, nálam meg a 30-as (idõnként 40-es) pasik próbálkoznak.
A kérdező hozzászólása: utolsó : ha intelligensek vagyunk, nem ítéljük el a másik embert míg nem ismerjük, nem tudjuk tetteinek okait, miértjeit és nem voltunk ugyanolyan helyzetben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!