Találatok a következő kifejezésre: Sok a év korkülönbség (105 db)

Szerintetek sok 7 ev korkulonbseg egy kapcsolatban? En 14 vagyok a fiu pedig 21.

Legjobb válasz: Szerintem ilyen fiatalon még sok. :(

Szerintem ilyen fiatalon még sok. :(
így igen. Ha 20 éves lennék a pasi meg 27 akkor nem.
A sitten a pedofilok a börtönhierarchia alján vannak.
A kérdező hozzászólása: Meg nem vagyunk egyutt csak arra voltam kivancsi h mennyi az eselye hogy osszejohessunk. Neki is tetszem csak o se tud donteni, mert szerinte is eleg fiatal vagyok.
Elég sok. Ha belegondolsz 14 évesen még félig-meddig gyerek vagy, most mész gimibe (vagy már elsõéves vagy) egy 21 éves meg már jóval érettebb, fõsulira/egyetemre jár, vagy dolgozik, építi a jövõjét (ideális esetben). Szerintem ez elég nagy szakadékot eredményez gondolkodásmód terén. 20/F
Igen , nehogy összegyere velem , mert én elkövettem már ezt a hibát.Ugyan ennyi idõsen..
Ember függõ, de statisztikailag sok! 20/f
Így igen!
Sok.
Te jó ég. A fiu nicns még körözés alat? O.o
7 év a fiú javára nem sok egy normális korban lévõ kapcsolatban. A te korodban meg nagyon sok.
Nekem a tesóm 14éves a férjem pedig 21.:) szóual...igen eléggé sok.

Mi a véleményetek, nagyon sok 10 év korkülönbség a fiú javára?

21 éves lány vagyok, a srác pedig 31.

Legjobb válasz: Nincs ezzel semmi probléma sztem.

Nincs ezzel semmi probléma sztem.
Bátorításként a barátnõm és a barátja között 11 év van a fiú javára, és az õ szülei nagyon jól fogadták a fiút!Már több, mint egy éve együtt vannak és össze is költöztek!:) Lehet e te szüleid is így fogadják!:) Ha te boldog vagy õk is azok lesznek!:)
ebben a korban már nincs semmi probléma, csak 18 év alatt néz ki hülyén ez a szituácíó.
Semmit nem fognak szólni, remélik, hogy boldogok lesztek. Úgy beszélsz, mintha 14 éves lennél. Vannak 20 éves csajok, akik 40 éves fickókkal vannak együtt. Semmi gond nincs ezzel.
Az lehet, hogy a szülõk nem fogják úgy fogadni a hírt ahogy te azt majd elvárod de nem vagy 15 éves és el kell fogadni, te így választottál és kész.
ha mûködik köztetek a kapcsolat, akkor teljesen rendben van. Ennél nagyobb korkülönbséggel is hallottam már komoly kapcsolatokról.
Ha téged nem zavar más véleménye ne érdekeljen!:)
A kérdező hozzászólása: Kicsit félek, hogy mit fognak szólni az emberek. Különösen a szülõkre értem. Hogy 31 éves a barátom. Volt valaki hasonló helyzetben? Hogy fogadták a hírt?
A kérdező hozzászólása: Igazad van kedves utolsó válaszoló. Igyekszem magam összeszedni, és bátrabban viselkedni! :)
Ja és a barátnõm 22 volt mikor összejöttek!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Hát az tény hogy a 40-50 év között nem sok 10 év de alatta eléggé szerintem 0-5 évig jó!Max 10 de annál több semmiképp!
A kérdező hozzászólása: 10-19 év korkülönbség az semmi hidd el.
Attól függ, hogy mikor.Egy 20 éves egy 1 évessel...hát...ciki lenne :D
Hidd el hogy sok gondold már el pl egy 18 éves csaj egy 28 éves vagy 35 éves pasival!Nem is egy korosztály!
A kérdező hozzászólása: Én azt mondom hogy 20 évves kor után nem számít.
Korfüggõ. Egy 14 éves lánynak pl. nem hiszem, hogy 30 éves pasival kéne együtt lenni. Tinédzser korban az ideális korkülönbség 1-2 év, vagy semennyi. Ezt saját tapasztalatból mondom. Azt azért nem mondanám, hogy 10-19 év semmi. Nyílván, ha 40-50 évhez hasonlítod, jelentéktelen. De ennyi erõvel az emberrablás is "semmi", ha gyilkossághoz hasonlítjuk. Szerintem mindenki maradjon a korosztályánál. Ha olyan párt talál valaki, aki sokkal idõsebb/fiatalabb, de feltétlenül szereti, akkor nincs szüksége arra, hogy igazolja a kapcsolatot ilyen kérdésekkel.
20 év után mindegy?Hát ekkora ökörséget is rég hallottam gondolj már bele egy 22 éves csaj és egy 40 éves pasi?Szerintem elég szar párosítás! Amúgy sztem azért kérdezed mert jóval idõsebb vagy a csajodhoz képest és kíváncsi vagy hogy ciki-e vagy sem!

Nagyon sok ez a 10 év korkülönbség?

Én 19 éves vagyok és egyetemre járok, ő pedig 29 éves és focista. (nevet nem mondok)

Legjobb válasz: nálunk is nagy korkülönbség van és mindamellett, hogy még együtt vagyunk sok év után is, én nem javaslom. És lehet, hogy elõítélet, de jól megalapozott elõítélet: A sportoló 30 körüliek rendszerint nem az érzékenység és az ész csúcsai, úgyhogy én nem javasolnám neked, mert a korkülönbséggel tetézve jó esélyed van rá, hogy kiélvezi, hogy egy fiatal és csinos lány elégíti ki az igényeit, de õ nem fog majd kellõ mértékben törõdni a te igényeiddel.

nálunk is nagy korkülönbség van és mindamellett, hogy még együtt vagyunk sok év után is, én nem javaslom. És lehet, hogy elõítélet, de jól megalapozott elõítélet: A sportoló 30 körüliek rendszerint nem az érzékenység és az ész csúcsai, úgyhogy én nem javasolnám neked, mert a korkülönbséggel tetézve jó esélyed van rá, hogy kiélvezi, hogy egy fiatal és csinos lány elégíti ki az igényeit, de õ nem fog majd kellõ mértékben törõdni a te igényeiddel.
Nem vészes. Elvgére mindketten felnõttek vagytok.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezen én is elgondolkoztam, mert ugye külföldön játszik tehát nagyon féltem, hogy keveset fogunk majd találkozni és tönkre megy majd a kapcsolatunk a távolság miatt. De eddig úgy látszik, hogy mûködik. Lassan 4 hónapja vagyunk együtt, de amit most utolsó írtál elgondolkodtató, hogy lehet, hogy ez most így rendben megy de mi lesz 5 év múlva?! Hosszútávra tervezek mindenképp.
De legalább a pénzre nem lesz gondod.
Beszéld meg vele az aggodalmaidat. Deremélem sokáig együtt lesztek.
# 2-nek üzenem, hogy nincs igaza. Az a 10 év ez esetben nem sok és egyáltalán nem törvényszerû, hogy a srác csak kihasználná.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszaitokat :)
19 évesen azért nem kevés. az én kapcsolatomban is jelentõs korkülönbség van, úgyhogy tudom, hogy mit beszélek. Azt pedig nem mondtam, hogy törvényszerû, csak azt, hogy sajnos van rá jó esély. Elég sok sportolóval, táncossal volt dolgom és van valamennyi tapasztalatom ilyen téren. Valahogy a többség (bár nyilván nem az összes) nem volt a hûség példaképe, fõleg amikor tapasztaltabb pasik szedtek fel fiatal lányokat. Egyébként nyilván én is drukkolok, csak elmondtam a véleményemet.

Sok a harom es fel ev korkulonbseg?

Van egy lany, aki vegzos kozepiskolas, en pedig mar egyetemista vagyok. Hetente egy-ket alkalommal talalkozunk, kozos elfoglaltsagbol kifolyolag. Mult alkalommal kicsit ittunk es egesz jol osszemelegedtunk. Kivancsi vagyok, eroltessem-e vele a dolgot, vagy inkabb hanyagoljam? Mellesleg elegge kedvelem...

Legjobb válasz: nem köztünk 17 év van és még ezt se tartjuk soknak,mivel összhangban vagyunk. Ha ez meg van,akkor a korkülönbség teljesen,mindegy. sok szerencsét ;) (19/N+36/F)

nem köztünk 17 év van és még ezt se tartjuk soknak, mivel összhangban vagyunk. Ha ez meg van, akkor a korkülönbség teljesen, mindegy. sok szerencsét ;) (19/N+36/F)
nem
Nem. Egy végzõs középiskolás és egy egyetemista között szerintem nincs olyan sok különbség. Ha igazán szeretitek egymást, és jól érzitek magatokat, úgysem a kor fog számítani. Szerintem kezdeményezhetsz, ha nagyon tetszik. Lehet, hogy ennyi korkülönbség még kell is egy kapcsolatba.
Mellesleg, tanulj meg helyesen ékezetekkel írni! Még 15 év különbség sem sok! A kor nem garancia semmire sem, akkor meg miért alapoznál rá?!
Á, az egyáltalán nem.
Nem. 4 év a maximum.. de már szinte senki nem tartja be :)
Dehogy sok. Az nem jó ha benned ilyen is felmerül. Barátom és köztem úgy kb 6 év van.. Én még tanulok õ dolgozik, hamarosan 1 évesek leszünk, és úgy tûnik semmi baj a a korkülönbséggel. És nem is tûnik fel mert engem néznek úgy egy 18-20 évesnek így senki nem háborodik fel. 16L-22F
annyi kell is... a pasik késõbb érnek:) köztem és a férjem között 7 év van, de sosem jöttem össze olyan pasival aki nem volt minimum 4 évvel idõsebb nálam...

Sok a 11 év korkülönbség egy párkapcsolatban?

És mit?l függ? Gondolom az is számít, hogy 16 és 27 éves például vagy vagy 26 és 37. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Én 24 vagyok, a párom 36, több, mint öt éve vagyunk együtt. Az ismerettségi körömben nem nagyon van a miénkhez hasonló kiegyensúlyozott kapcsolat. :-) Akkor lehet gond a korkülönbség, ha pl. az idõsebb fél már családot akar, a másik még nem, szóval ha egyáltalán mást várnak a felek a kapcsolatól. De ez persze akkor is gond, ha egyidõsek a felek. 10-15 év korkülönbségnál is lehet tökéletes összhang! :-)

Én 24 vagyok, a párom 36, több, mint öt éve vagyunk együtt. Az ismerettségi körömben nem nagyon van a miénkhez hasonló kiegyensúlyozott kapcsolat. :-) Akkor lehet gond a korkülönbség, ha pl. az idõsebb fél már családot akar, a másik még nem, szóval ha egyáltalán mást várnak a felek a kapcsolatól. De ez persze akkor is gond, ha egyidõsek a felek. 10-15 év korkülönbségnál is lehet tökéletes összhang! :-)
Nem az évek számától függ, hanem attól, ki hol tart a személyes fejlõdési útján, kinek mik az aktuális céljai az életben. Ezek két, egykorú ember esetén is lehetnek teljesen különbözõek, és két, korban egymástól elég távol állónál is lehetnek közel azonosak. Ez alapján lehet mondani egy kapcsolatra, hogy kiegyensúlyozott vagy nem. (Persze egy jó ideig tud mûködni egy olyan kapcsolat is, ahol az egyik fél "pótszülõje" a másiknak. Ott az a veszély, hogy mi van, amikor az, aki a kapcsolatban a "kicsit" játszotta már fel akar nõni. Elõjön, hogy problémás az elengedés. Tehát az semmiképp nem lehet annyira egészséges felállás, mint a két egyenrangú, a saját lábán is megállni tudó fél közti kapcsolat.)
Szerintem ha már 20-on felül van az egyik, akkor nem gond a 11 év korkülönbség. Az alatt viszont elég gáz... fõleg mikor azt hiszik, hogy apukával vagy anyukával vagy és nekik csókolomot köszönnek.
Szerintem attól is függ, hogy hány évesek a felek, mert nem mindegy, hogy 11 és 22 mondjuk vagy 31 és 42. De nagyban függ attól is, hogy a felek soknak érzik e. Mert ha én mondjuk egy hullámhosszon lennék egy nálam 11 évvel idõsebb férfivel, akkor simán belemennék egy párkapcsolatba (már ha nem volnék házas :-)). Mert ha adott mondjuk egy 22 éves lány, aki még bulizgatni jár, meg egy 33 éves férfi, aki már inkább családot szeretne, abból lehetnek konfliktusok, annak ritkán van jövõje. A felek mentalitásától függ leginkább.
ugyanezen agyalok énis. nálunk 13 év, most vagyunk összejövõben, 19 éves vagyok.Neki van egy gyereke, de mondta, ha szeret valakit, további gyermek sem akadály.Legjobb barátnõmnél 12 év a korkülönbség, azt mondta sok.Mivel egy 30 felelti férfinak mások már a céljai, tervei.
Szia! Nálunk is 11 év volt, õ nem merte vállalni, mert félt, hogy mi lesz, ha két év múlva rájövök, hogy nekem egy fiatalabb kell. Szóval nálunk sok volt.
A kérdező hozzászólása: Ugyan! Semmi gond! Köszönöm a válaszokat. Az az igazság, hogy igen, szerelmes vagyok. Bennem is ilyesmi kérdések fogalmazódtak meg, de állíthatom, hogy én is érettebb vagyok a koromnál és õ is gyerekesebb még:) Úgyhogy nincs ilyen gyerek-szülõ kapcsolat köztük, egyenrangúak vagyunk a kapcsolatban:D És gyerekeket is szeretnénk:) Mégegyszer köszi a válaszokat:)
Üdv én 16 vagyok és a barátok 27 ....

Párkapcsolatban a 12 év korkülönbség nagyon sok?

Legjobb válasz: a párom meg köztem 13 év a korkülönbség és szerintem nem az számít ,hanem amit nyújtani tudsz

Szia.A válaszom tapasztalatból írom, nem sok.Ha! Ha igaz és õszinte szerelem.A miénk 30 év korkülönbséggel is csodálatosan mûködik.Én 35 õ 65 éves.Imádjuk egymást.Túl vagyunk mindketten egy házasságon.Van mind a kettõnknek gyereke is.Minden rendben van és már nem 2 éve .Tudom hogy lesznek még nehéz idõszakok.De bármilyen nehéz is megoldjuk.De! Ezt csak normális keretek között élõ embernek sikerül.Tisztelem õt és az életemnél is fontosabb.Igaz a szakmám ápolónõ ezzel csak azt akartam kifejteni, hogy imádom az idõs embereket.Nagyon hamar össze tudunk szokni.Ez beállítottság kérdése.Na szóval a lényeg a lényeg.IMÁDOM:) )Tarts ki és ne hallgass senkire.Õ még úriember.A fiatalok tanulhatnának tõlük.Sok sikert nektek.ne hallgassatok senkire.
a párom meg köztem 13 év a korkülönbség és szerintem nem az számít , hanem amit nyújtani tudsz
Hááát... Én 17 voltam pár nap híján, mikor összejöttem a barátommal, aki akkor volt 27. Már két éve együtt vagyunk, és minden rendben van. De ez nem feltétlen a köztetek levõ korkülönbségtõl függ, hanem a személyiségetektõl.
Sztem nem gáz, az a lényeg, hogy szeressétek egymást.
A te korodban ez még nagyon soknak számít, inkább 3-4-5 év a megszokott. De ha jól megvagytok együtt akkor nem is kell figyelni a korkülönbségre.
Nem a korkülönség számít egy párkapcsolatban. De a 16 évedhez szerintem sok. Ennek ellenére, ha szeretitek egymás, akkor miért ne? Csak vigyázz arra, hogy ne csak kihasználjon.
nyugi én is 16 vagyok(lassan 17) párom 30:D
Hány évesek vagytok?
Én 18 évesen kavartam egy 32 éves nõvel, de ez nem normális. Tiszta büszke volt rám, mikor sikerült végre egy nálam fiatalabb nõt találnom :D
Ha igazán szereted nem számít a kor.Bármelyikõtök lehet a fiatalabb ez pusztán az érzelmeken múlik. Ha õ az aki a legjobbat tudja nyújtani neked akkor õ való hozzád.Te még nagyon fiatal vagy nyilván nem ez lesz az egyetlen nagy szerelem az életedben, de ha nem hagyod hogy mások beleszóljanak akkor egy örök emlék maradhat amire majd örömmel gondolsz vissza késõbb.Én most vagyok 28, van egy gyönyörû lányom, nemrég váltam el a férjemtõl és most van egy 20 éves barátom akit imádok, de nyilván nem fog örökké tartani evvel tisztában vagyok, mivel neki még élnie kell mielõtt lekötné magát.De amíg nekünk így jó addig élvezni fogok minden vele eltöltött pillanatot és egyáltalán nem érdekel hány éves és ki mit szól a kapcsolatunkhoz.
Jó lenne befejezni ezt az értelmetlen vitát. Akinek a szerelem számokról szól, az csak nyugodtan keresgéljen kínosan ügyelve rá. Aki pedig szeret, az a szívére hallgasson. Az én Kedvesem is sokkal idõsebb, és sosem voltam még ilyen boldog. Ha pedig tényleg komoly kapcsolatot akarok én nem is kezdenék kis 20 évesekkel. Azoknak csak egyre kell az ember, aztán továbbállnak. OK, van aki nem ért egyet, de nem kell mások tisztességes életét kritizálni. Kritizálja inkább a drogos, alkoholista huszonéveseket. (Tisztelet a kivételnek!)
Micsoda kiégettagyú balfaszok vannak mostanság hogy lassan családos ember korban az oviból válogatnak maguknak, még akkor is röhelyes ha te vagy az ország legérettebb 16 évese, én biztos képen köpném magam 28!! évesen középiskola alsó tagozatból válogatni. Kifordult ez a világ magából, aztán meg lehet magyarázni ezt is mindenféle szerelmi maszlaggal, de az csak mégröhelyesebben hat, a szerelem egyébként is csak egy múló kényszerképzet utána meg jön a sivár valóság. Az õseid tisztában vannak vele hogy micsoda loserral mászkálsz, vagy te akarsz a cafka barátnõid elõtt felvágni hogy ki futtat, vagy csak szimplán kései apakomplexusról van szó?
Itt pont ugyanannyira kíváncsiak az emberek az én véleményemre, mint a tiedre. Csak az a helyzet, hogy az enyémre többnyire adnak is. :) Szerintem keress magadnak egy másik honlapot, ahol kiélheted a felgyülemlett agresszivitásodat, mert az egy dolog, hogy anonim az oldal, de attól még bizonyítványt állítasz ki magadról.
A te véleményedre lehúzós balfaszkám viszont a kurva anyád sem kiváncsi és nem izgat ha nem tetszenek más marháknak az erkölcsi elveim!
Neked, kedves legutóbbi hozzászóló, úgy nézem, nemhogy 16 évesek, hanem korodbeli csajok sem jutnak. :)
Micsoda kiégettagyú balfaszok vannak mostanság hogy lassan családos ember korban az oviból válogatnak maguknak, még akkor is röhelyes ha te vagy az ország legérettebb 16 évese, én biztos képen köpném magam 28!! évesen középiskola alsó tagozatból válogatni. Kifordult ez a világ magából, aztán meg lehet magyarázni ezt is mindenféle szerelmi maszlaggal, de az csak mégröhelyesebben hat, a szerelem egyébként is csak egy múló kényszerképzet utána meg jön a sivár valóság. Az õseid tisztában vannak vele hogy micsoda loserral mászkálsz, vagy te akarsz a cafka barátnõid elõtt felvágni hogy ki futtat, vagy csak szimplán kései apakomplexusról van szó?
A kérdező hozzászólása: én 16...
Nem akarok, durva vagy szemét lenni...de...16 évesen....azért...elég gáz, hogy ha nem találsz magadnak egy korban hozzád illõbb partnert...ha össze jössz egy ennyire "idõs" sráccal, tuti hogy nem fog sokáig tartani...pont a kor miatt...és amúgy szerintem neki gázosabb...:S

Sok a 14 év korkülönbség?

Én 20 éves leszek nyáron(n?) ? meg 34 volt(férfi) karácsonykor. eggyütt élünk már 1 éve.Nagyon szeretjük egymást. Szerelemben élünk. Gyermeket is szeretnénk.

Legjobb válasz: Szia! Én 25éves vagyok a pasim meg 45, és másfél éve élünk együtt.Én örülnék ha még csak 34 lenne:) Nálatok szerintem semmi gond, még férfinál nem sok a 34 év, és gyereketek is lehet simán. Sajnos az én pasimnak már van egy 20éves lánya meg egy 6 éves fia,úgyhogy nem tudom van-e esély arra hogy még akarjon gyereket,de szerintem a mának kell élni aztán majd alakul. Nektek meg sok boldogságot,és nem sok a 14 év,vannak akik az érettebb férfiakat szeretik:)

Szia! Én 25éves vagyok a pasim meg 45, és másfél éve élünk együtt.Én örülnék ha még csak 34 lenne:) Nálatok szerintem semmi gond, még férfinál nem sok a 34 év, és gyereketek is lehet simán. Sajnos az én pasimnak már van egy 20éves lánya meg egy 6 éves fia, úgyhogy nem tudom van-e esély arra hogy még akarjon gyereket, de szerintem a mának kell élni aztán majd alakul. Nektek meg sok boldogságot, és nem sok a 14 év, vannak akik az érettebb férfiakat szeretik:)
egyáltalán nem.a szerlem nincs korhoz, vagyy határokhoz kötve.ha nektek ez így jó és boldogok vagytok, akkor csak az számít.amikor belészerettél, akkor a férfibe szerettél, és nem egy évszámba.azt kívánom legyetek nagyon boldogok.és ne ilyeneken agyalj.
Mivel e már felnõtt nõ vagy, ez nem sok. Az együttélés során egymáshoz csiszolódok majd. Már bocsi érte, de te egy kicsit hozzáöregszel, õ meg majd hozzádfiatalodik. 2-3 év házasság után ha valakinek elárulod mennyi a korkülönbség köztetek, döbbenten mondja majd: Tényleg?? Nem is gondoltam. Ha jó társ és megbízható, miért ne szülhetnél neki gyereket??? A párom nagymamaija 16 volt mikor a párjával összejöttek és 18 mikor az elsõ gyereket szülte neki. És igen, már 20 évesen is megtalálhatod az igazit, aki mellett az életedet leéled. Szüleink, nagyszüleink idejében nem is merült fel ez a kérdés, akkor a házasság életre szóló döntés volt. No meg ez olyan dolog, hogy annak a pasinak érdemes gyeeket szülni aki megérdemli, aki jó apja lesz annak a kölyöknek. Ez nem korfüggõ. 30 éves pasiból is lehet vacak apa ám. Az meg hogy a változó kor mit hoz majd?? Van pasi aki 60-70 évesen is fitt, és sajna van akit mondjuk 40 évesen ér betegség, baleset. Nem vagy biztosítva arról, hogy ha lecseréled egy most modjuk 22 évesre, az tovább marad egészséges, életerõs melletted. Az meg hogy mit mond a környezet, ne legyen fõ döntési szempont. Nõvérem egyetem alatt jött össze egy 10 évvel idõsebb pasival. Csoporttársai körberöhögték vele. A 10 éves diplomatalálkozón kiderült, amelyik csaj legjobban röhögte, az összejött egy 17 !!!! évvel idõsebb pasival, aki ráadásul se nõsülni, se gyereket vállalni nem akar. Nõvéreméknek meg azóta van 2 középiskolás gyerekük. No comment.
Én 23 éves vagyok, a párom 34. Soha nem érdekelt, hogy õ idõsebb, eszembe se jut, nagyon összeillünk és ezt a pocakomban cseperedõ 15 hetes babóca is bizonyítja.:) Sok boldogságot!:)
Most éppen nem, de mi lesz ha változókorba léptek?Olyasmi, mint a tinádzser kor elõtt el után.Pl te még csak titokban loptad el anyukád szempillaspirálját 12 évesen, amikor õ már 26 évesen komoly férfi volt.Eléggé elképzelhetetlen szakadék. Mi ilyeneken jót szoktunk nevetni a párommal, pedig köztünk csak 7, 5 év van.De attól még nagyon lehet szeretni.
miért tetted fel a kérdést? ha boldog vagy vele, akkor meg értelmetlennek tartom, hogy rákérdezz.. áldásom rátok!
ha már megkérdõjelezed, az jelenthet valamit, nem gondolod??? 20évesen máris a gyerekvállalásra gondolsz??? és el tudnád képzelni, hogy már egész életedben vele legyél??? Nem sok a korkülönbség, de egy közös gyerekhez szerintem az. Szerintem ha szeretitek egymást, az nagyon jóó, és szeressétek tovább egymást, de a gyermekkel még vagy 2-3évet várjatok.
köztünk 12 év van, én 24 vagyok, õ 36. 2 éve volt az esküvõnk, 6 hetes kismama vagyok :) Imádom, és õ is engem. Az elején a környezet kicsit nehezen fogadta, de se engem, se õt nem érdekelte... szerettük egymást, és ha szeretsz valakit, akkor ezt vállalod. Amúgy, én most vagyok egyetemista, soha nem zavarta a páromat, hogy én tanulok, õ pedig dolgozik :) Mondjuk ahhoz is szerencse kell, hogy kifogj egy ilyen imádnivaló embert, mint amilyen õ :) ha szereted, és ha õ is szeret, akkor a korkülönbség nem számít.
Köztem és a párom között 21 év van és több mint 11 éve élünk együtt.Én 18 éves voltam, amikor megismerkedtünk, õ 39.Azóta született három gyönyörû gyermekünk és eszünkbe sem jut, hogy mennyi korkülönbség van köztünk.Szerintem nem számít a korkülönbség, csak az hogy szeretitek egymást.Sok boldogságot kívánok nektek.
Ezt a kérdést fel sem kellett volna rakni.Mindketten érett felnõtt emberek vagytok.Nincs semmi akadálya hogy ggyütt legyetek.A Korkülömbség csak akkor számítana ha még nem vagy 18. A barátnõm anyja meg apja között 38 év korkülömbség van. :)
A párom és én köztem 20 év van!!!! Én 27, õ 47. Soha (!) nem fordult meg a fejemben, hogy ez sok-e? Ha már most ezen gondolkodsz, az gáz. Az azt jelenti, hogy nem igazán szereted, vagy vki külsõs - akinek adsz a véleményére - elítél. Szerintem a gyerekkel még várjatok egy kicsit, tudod az ember lakva ismeri meg a másikat:) Még próbáljatok egy kicsit élni! Szerintem egy fickó 40 körül is ráér gyereket vállalni. Addig még van 6 évetek. Gondolj bele, milyen jó lesz, amikor 6 év múlva megszülöd a gyereket, és visszaemlékszel, hogy mennyi hülyeségen mentetek ketten együtt keresztül. Nem a kor a lényeg! Hogy mások mit mondanak, az meg kit érdekel? Régen is voltak homokosok, házasságszédelgõk, liliomtiprók, csalfa emberek, csak nem verték nagy dobra, és tilos volt róla beszélni.
Szerintem egyáltalán nem sok a 14év különbség!!! 20..34 nem gáz. Mondjuk ha 12..26 lenne a felállás akkor mondanám h várj. Szeretitek egymást!! Ez a lényeg!!
Anyum és apum között 13 év különbség van, és én a 16 éves gyerekük vagyok:) Szeretik egymást, és gyerekvállalás sem jelentett problémát...:)
nem a kor a döntõ, ha komoly érzelem köt benneteket egymáshoz, mindegy
Szerintem a nagyobb korkülönbség nem tud számítani, ha teljesen azonos hullámhosszon vagytok!:-) Én 21/L vagyok és a legjobb barátom egy 35/F, és õ hiába idõsebb nálam 14 évvel, mert ha összejövünk olyanok vagyunk, mint két kamasz barátnõ!:-)

Mikor nem fog soknak tűnni a 2 év korkülönbség?

Én egy 12 éves lány vagyok, a fiú pedig 14 éves. Szerelmes vagyok belé, de nekem soknak t?nik az a 2 év korkülönbség. De kész vagyok várni. Szerintetek mikor nem fog számítani az a fránya 2 év?

Legjobb válasz: Itt nem is arról van szó, hogy milyen sok az a 2 év. Egy 12 és 14 éves gyerek között nagyon sok külömbség van fejlettségi téren. (nézz mege gy 12 és egy 14 éves fiút) Attól függ, hogy mennyire érzed magad érettnek. Ha az aggaszt, hogy ilyen sok év van közöttetek (pedig nem), akkor lehet, hogy még kicsit korai ez neked. :) Lehet, hogy a legtöbb nyolcadikos(?) szemében a 12 évesek kicsik, de ha igenis éretten viselkedsz, kedves vagy és csinos (nem k'rvás.. mert a mai 12 évesek úgy öltöznek mint egy 22 éves)simán van esélyed, és hidd el, nem olyan vészes az a 2 év. :)

Itt nem is arról van szó, hogy milyen sok az a 2 év. Egy 12 és 14 éves gyerek között nagyon sok külömbség van fejlettségi téren. (nézz mege gy 12 és egy 14 éves fiút) Attól függ, hogy mennyire érzed magad érettnek. Ha az aggaszt, hogy ilyen sok év van közöttetek (pedig nem), akkor lehet, hogy még kicsit korai ez neked. :) Lehet, hogy a legtöbb nyolcadikos(?) szemében a 12 évesek kicsik, de ha igenis éretten viselkedsz, kedves vagy és csinos (nem k'rvás.. mert a mai 12 évesek úgy öltöznek mint egy 22 éves)simán van esélyed, és hidd el, nem olyan vészes az a 2 év. :)
14-16?
Két év nem számít soha, de azért ebben a korban mindenki "gyerek". Ez lenne "normális". Akkor kell annak lenni, amikor ott az ideje... Am. soxerencsét (Egy 30 éves gyerek)
A kérdező hozzászólása: köszi :D
Próbáld meg jobban megismerni! Lehet, hogy nincs is olyan sok külömbség közöttetek. Csak bátran! Én szurkolok neked! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi nektek. Szerintem érett vagyok a saját koromhoz képest, csak sajnos õ is. Tehát nem az a 14 éves srác akinek csak a csajokon jár az esze... Tehát annyira más. Nem az a "bulizós" típus, mint az osztálytársai.Olyan mintha már felnõtt lenne, de én persze még gyerek vagyok.
Már most sem sok a két év. De, ha te úgy érzed, hogy még túl fiatal vagy , akkor még várj vagy 2 évet.
Nyugi, szerintem már most sem sok! 2 év az bármikor belefér. :)
A kérdező hozzászólása: hm, az már nem sok?
Ha te 14 leszel õ meg 16 akkor már nem lesz sok.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Szerintetek sok a 4 év korkülönbség?

Teljesen abban a hitben vagyok, hogy ez nem sok, mert egy olyan lányba vagyok szerelmes, aki sokkal értelmesebb mint a többi korombeli, érettebb. Ti mit gondoltok ekkora korkülönbségről? 17/F 13/L

Legjobb válasz: Most még sok,de pár év múlva teljesen jó lesz.:) L

Most még sok, de pár év múlva teljesen jó lesz.:) L
13-17 az sok, 20-24 majd nem lesz sok
Nem gáz. :) )
24F
Így igen! Ez gáz.
Ez esetben sok. 20L & 20F az tök normális lenne.
A korkülönbség miatt szakítottál?
40 év se gáz
A kérdező hozzászólása: Mar szakitottam a csajjal.
Nem gáz. Az a lényeg, hogy jól érezzétek egymást magatokkal. Ha te szereted ezt a lányt, akkor meg felesleges itt megkérdezni. Senkinek semmi köze hozzá :) Sok sikert!
Haver 18 volt a barátnõje 13 mikor összejöttek. Ennek 12 éve. Ma házaspár és pár hete megszületett a kisfiuk. Szerintem mûködhet.
Ennyi a különbség köztem, és a férjem közt is.
Nem sok, és nem törõdjetek mással!A lényeg, hogy még a szexel várjatok, de ha igazán szeretitek egymást ez nem lesz akadály :)
A kérdező hozzászólása: Igen, reszben amiatt is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!