Találatok a következő kifejezésre: Sok a év (1007 db)

Sok a 14 év korkülönbség?

Én 20 éves leszek nyáron(n?) ? meg 34 volt(férfi) karácsonykor. eggyütt élünk már 1 éve.Nagyon szeretjük egymást. Szerelemben élünk. Gyermeket is szeretnénk.

Legjobb válasz: Szia! Én 25éves vagyok a pasim meg 45, és másfél éve élünk együtt.Én örülnék ha még csak 34 lenne:) Nálatok szerintem semmi gond, még férfinál nem sok a 34 év, és gyereketek is lehet simán. Sajnos az én pasimnak már van egy 20éves lánya meg egy 6 éves fia,úgyhogy nem tudom van-e esély arra hogy még akarjon gyereket,de szerintem a mának kell élni aztán majd alakul. Nektek meg sok boldogságot,és nem sok a 14 év,vannak akik az érettebb férfiakat szeretik:)

Szia! Én 25éves vagyok a pasim meg 45, és másfél éve élünk együtt.Én örülnék ha még csak 34 lenne:) Nálatok szerintem semmi gond, még férfinál nem sok a 34 év, és gyereketek is lehet simán. Sajnos az én pasimnak már van egy 20éves lánya meg egy 6 éves fia, úgyhogy nem tudom van-e esély arra hogy még akarjon gyereket, de szerintem a mának kell élni aztán majd alakul. Nektek meg sok boldogságot, és nem sok a 14 év, vannak akik az érettebb férfiakat szeretik:)
egyáltalán nem.a szerlem nincs korhoz, vagyy határokhoz kötve.ha nektek ez így jó és boldogok vagytok, akkor csak az számít.amikor belészerettél, akkor a férfibe szerettél, és nem egy évszámba.azt kívánom legyetek nagyon boldogok.és ne ilyeneken agyalj.
Mivel e már felnõtt nõ vagy, ez nem sok. Az együttélés során egymáshoz csiszolódok majd. Már bocsi érte, de te egy kicsit hozzáöregszel, õ meg majd hozzádfiatalodik. 2-3 év házasság után ha valakinek elárulod mennyi a korkülönbség köztetek, döbbenten mondja majd: Tényleg?? Nem is gondoltam. Ha jó társ és megbízható, miért ne szülhetnél neki gyereket??? A párom nagymamaija 16 volt mikor a párjával összejöttek és 18 mikor az elsõ gyereket szülte neki. És igen, már 20 évesen is megtalálhatod az igazit, aki mellett az életedet leéled. Szüleink, nagyszüleink idejében nem is merült fel ez a kérdés, akkor a házasság életre szóló döntés volt. No meg ez olyan dolog, hogy annak a pasinak érdemes gyeeket szülni aki megérdemli, aki jó apja lesz annak a kölyöknek. Ez nem korfüggõ. 30 éves pasiból is lehet vacak apa ám. Az meg hogy a változó kor mit hoz majd?? Van pasi aki 60-70 évesen is fitt, és sajna van akit mondjuk 40 évesen ér betegség, baleset. Nem vagy biztosítva arról, hogy ha lecseréled egy most modjuk 22 évesre, az tovább marad egészséges, életerõs melletted. Az meg hogy mit mond a környezet, ne legyen fõ döntési szempont. Nõvérem egyetem alatt jött össze egy 10 évvel idõsebb pasival. Csoporttársai körberöhögték vele. A 10 éves diplomatalálkozón kiderült, amelyik csaj legjobban röhögte, az összejött egy 17 !!!! évvel idõsebb pasival, aki ráadásul se nõsülni, se gyereket vállalni nem akar. Nõvéreméknek meg azóta van 2 középiskolás gyerekük. No comment.
Én 23 éves vagyok, a párom 34. Soha nem érdekelt, hogy õ idõsebb, eszembe se jut, nagyon összeillünk és ezt a pocakomban cseperedõ 15 hetes babóca is bizonyítja.:) Sok boldogságot!:)
Most éppen nem, de mi lesz ha változókorba léptek?Olyasmi, mint a tinádzser kor elõtt el után.Pl te még csak titokban loptad el anyukád szempillaspirálját 12 évesen, amikor õ már 26 évesen komoly férfi volt.Eléggé elképzelhetetlen szakadék. Mi ilyeneken jót szoktunk nevetni a párommal, pedig köztünk csak 7, 5 év van.De attól még nagyon lehet szeretni.
miért tetted fel a kérdést? ha boldog vagy vele, akkor meg értelmetlennek tartom, hogy rákérdezz.. áldásom rátok!
ha már megkérdõjelezed, az jelenthet valamit, nem gondolod??? 20évesen máris a gyerekvállalásra gondolsz??? és el tudnád képzelni, hogy már egész életedben vele legyél??? Nem sok a korkülönbség, de egy közös gyerekhez szerintem az. Szerintem ha szeretitek egymást, az nagyon jóó, és szeressétek tovább egymást, de a gyermekkel még vagy 2-3évet várjatok.
köztünk 12 év van, én 24 vagyok, õ 36. 2 éve volt az esküvõnk, 6 hetes kismama vagyok :) Imádom, és õ is engem. Az elején a környezet kicsit nehezen fogadta, de se engem, se õt nem érdekelte... szerettük egymást, és ha szeretsz valakit, akkor ezt vállalod. Amúgy, én most vagyok egyetemista, soha nem zavarta a páromat, hogy én tanulok, õ pedig dolgozik :) Mondjuk ahhoz is szerencse kell, hogy kifogj egy ilyen imádnivaló embert, mint amilyen õ :) ha szereted, és ha õ is szeret, akkor a korkülönbség nem számít.
Köztem és a párom között 21 év van és több mint 11 éve élünk együtt.Én 18 éves voltam, amikor megismerkedtünk, õ 39.Azóta született három gyönyörû gyermekünk és eszünkbe sem jut, hogy mennyi korkülönbség van köztünk.Szerintem nem számít a korkülönbség, csak az hogy szeretitek egymást.Sok boldogságot kívánok nektek.
Ezt a kérdést fel sem kellett volna rakni.Mindketten érett felnõtt emberek vagytok.Nincs semmi akadálya hogy ggyütt legyetek.A Korkülömbség csak akkor számítana ha még nem vagy 18. A barátnõm anyja meg apja között 38 év korkülömbség van. :)
A párom és én köztem 20 év van!!!! Én 27, õ 47. Soha (!) nem fordult meg a fejemben, hogy ez sok-e? Ha már most ezen gondolkodsz, az gáz. Az azt jelenti, hogy nem igazán szereted, vagy vki külsõs - akinek adsz a véleményére - elítél. Szerintem a gyerekkel még várjatok egy kicsit, tudod az ember lakva ismeri meg a másikat:) Még próbáljatok egy kicsit élni! Szerintem egy fickó 40 körül is ráér gyereket vállalni. Addig még van 6 évetek. Gondolj bele, milyen jó lesz, amikor 6 év múlva megszülöd a gyereket, és visszaemlékszel, hogy mennyi hülyeségen mentetek ketten együtt keresztül. Nem a kor a lényeg! Hogy mások mit mondanak, az meg kit érdekel? Régen is voltak homokosok, házasságszédelgõk, liliomtiprók, csalfa emberek, csak nem verték nagy dobra, és tilos volt róla beszélni.
Szerintem egyáltalán nem sok a 14év különbség!!! 20..34 nem gáz. Mondjuk ha 12..26 lenne a felállás akkor mondanám h várj. Szeretitek egymást!! Ez a lényeg!!
Anyum és apum között 13 év különbség van, és én a 16 éves gyerekük vagyok:) Szeretik egymást, és gyerekvállalás sem jelentett problémát...:)
nem a kor a döntõ, ha komoly érzelem köt benneteket egymáshoz, mindegy
Szerintem a nagyobb korkülönbség nem tud számítani, ha teljesen azonos hullámhosszon vagytok!:-) Én 21/L vagyok és a legjobb barátom egy 35/F, és õ hiába idõsebb nálam 14 évvel, mert ha összejövünk olyanok vagyunk, mint két kamasz barátnõ!:-)

Szerintetek sok a 4 év korkülönbség?

Teljesen abban a hitben vagyok, hogy ez nem sok, mert egy olyan lányba vagyok szerelmes, aki sokkal értelmesebb mint a többi korombeli, érettebb. Ti mit gondoltok ekkora korkülönbségről? 17/F 13/L

Legjobb válasz: Most még sok,de pár év múlva teljesen jó lesz.:) L

Most még sok, de pár év múlva teljesen jó lesz.:) L
13-17 az sok, 20-24 majd nem lesz sok
Nem gáz. :) )
24F
Így igen! Ez gáz.
Ez esetben sok. 20L & 20F az tök normális lenne.
A korkülönbség miatt szakítottál?
40 év se gáz
A kérdező hozzászólása: Mar szakitottam a csajjal.
Nem gáz. Az a lényeg, hogy jól érezzétek egymást magatokkal. Ha te szereted ezt a lányt, akkor meg felesleges itt megkérdezni. Senkinek semmi köze hozzá :) Sok sikert!
Haver 18 volt a barátnõje 13 mikor összejöttek. Ennek 12 éve. Ma házaspár és pár hete megszületett a kisfiuk. Szerintem mûködhet.
Ennyi a különbség köztem, és a férjem közt is.
Nem sok, és nem törõdjetek mással!A lényeg, hogy még a szexel várjatok, de ha igazán szeretitek egymást ez nem lesz akadály :)
A kérdező hozzászólása: Igen, reszben amiatt is.

Sok a harom es fel ev korkulonbseg?

Van egy lany, aki vegzos kozepiskolas, en pedig mar egyetemista vagyok. Hetente egy-ket alkalommal talalkozunk, kozos elfoglaltsagbol kifolyolag. Mult alkalommal kicsit ittunk es egesz jol osszemelegedtunk. Kivancsi vagyok, eroltessem-e vele a dolgot, vagy inkabb hanyagoljam? Mellesleg elegge kedvelem...

Legjobb válasz: nem köztünk 17 év van és még ezt se tartjuk soknak,mivel összhangban vagyunk. Ha ez meg van,akkor a korkülönbség teljesen,mindegy. sok szerencsét ;) (19/N+36/F)

nem köztünk 17 év van és még ezt se tartjuk soknak, mivel összhangban vagyunk. Ha ez meg van, akkor a korkülönbség teljesen, mindegy. sok szerencsét ;) (19/N+36/F)
nem
Nem. Egy végzõs középiskolás és egy egyetemista között szerintem nincs olyan sok különbség. Ha igazán szeretitek egymást, és jól érzitek magatokat, úgysem a kor fog számítani. Szerintem kezdeményezhetsz, ha nagyon tetszik. Lehet, hogy ennyi korkülönbség még kell is egy kapcsolatba.
Mellesleg, tanulj meg helyesen ékezetekkel írni! Még 15 év különbség sem sok! A kor nem garancia semmire sem, akkor meg miért alapoznál rá?!
Á, az egyáltalán nem.
Nem. 4 év a maximum.. de már szinte senki nem tartja be :)
Dehogy sok. Az nem jó ha benned ilyen is felmerül. Barátom és köztem úgy kb 6 év van.. Én még tanulok õ dolgozik, hamarosan 1 évesek leszünk, és úgy tûnik semmi baj a a korkülönbséggel. És nem is tûnik fel mert engem néznek úgy egy 18-20 évesnek így senki nem háborodik fel. 16L-22F
annyi kell is... a pasik késõbb érnek:) köztem és a férjem között 7 év van, de sosem jöttem össze olyan pasival aki nem volt minimum 4 évvel idõsebb nálam...

2 év 8 hónap már sok a tesók közt vagy fognak tudni együtt játszani majd?

Legjobb válasz: 2 év 8 hónap az egyáltalán nem sok.

2 év 8 hónap az egyáltalán nem sok.
Nálunk a "nagyok" között 2, 5 év van, a "kicsik" között 3, 5 év. A legkisebb és a legnagyobb nem tud csak egymással nagyon játszani (de ez már ugye 6 év ...).
Hm...én nagyon sokat játszottam a bátyámmal, 9 év van köztünk. Mondjuk ehhez kellett egy olyan tesó, aki tök kreatív és nagyon jó játékokat talált ki nekem. :)
2 év 10 hó van a fiaim között, a kicsi most 16 hós. Õk szinte egész nap együtt játszanak. Én is féltem, hogy mi lesz, de mióta mászik, és fõleg mióta jár a kicsi, tök jól elvannak együtt. A húgom és köztem is 3 év van, mi is mindig együtt játszottunk. Csak a kamaszkorom kezdetétõl az õ kamaszkora végéig volt mosolyszünet, azóta ismét happy minden :)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek! akkor jó lesz. :)

Szerintetek is sok a 12 év korkülönbség?

Én 17/L a volt barátom 29/F.Amikor szakított velem ezzel indokolta meg.Több mint két hétig voltunk együtt és ez id? alatt nem vettem észre hogy különösebben zavarná.

Legjobb válasz: A te korodban még sok... Csak gondolj bele õ már 29, lassan családalapítás... Te még csak 17 vagy, elõtted az egész élet, még sok mindent meg kell tapasztalnod. Én is voltam hasonló szituban csak köztünk 16 év volt.Amíg együtt voltunk sosem érzékeltem h mennyi a különbség és sosem mutatta ki h õt ez zavarja.Azután a srác szakított, én kicsit kibuktam, de gyorsan rájöttem h igaza volt. Nem akart megfosztani a fiatal,pörgõs éveimtõl és a mai napig nagyon hálás vagyok ezért... Üdv: Kishercegnõ

A te korodban még sok... Csak gondolj bele õ már 29, lassan családalapítás... Te még csak 17 vagy, elõtted az egész élet, még sok mindent meg kell tapasztalnod. Én is voltam hasonló szituban csak köztünk 16 év volt.Amíg együtt voltunk sosem érzékeltem h mennyi a különbség és sosem mutatta ki h õt ez zavarja.Azután a srác szakított, én kicsit kibuktam, de gyorsan rájöttem h igaza volt. Nem akart megfosztani a fiatal, pörgõs éveimtõl és a mai napig nagyon hálás vagyok ezért... Üdv: Kishercegnõ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!!Nem feküdtem le vele mert, korainak tartottam.
17 evesen szerintem is sok , es az a 2 het nem oyan hosszu ido
két hét? nem akarlak bántani, de megdugott és ennyi. Amikor "összejöttetek" is tudta, hogy mennyi idõs vagy. Ezt akarta, megkapta, lepattintott. ha nem feküdtél le vele, akkor meg megismert és rájött hogy nem illetek össze, mert a korkülönbség még ebben a korban sok, szóval te még nagyon fiatal vagy egy 29 éveshez.
Tavaly nyáron egy nálam 16évvel idõsebb férfival "kavartam"...forró nyári kaland volt, de megbántam. Túl sok ilyenkor még a korkülönbség, egy 30éves férfi nem azt akarja, mint egy 17éves lány. 17/L
De igen sok! Viszont ha tényleg szeretitek egymást, akkor ez ne gátoljon abban, hogy vele legyél. Ismerd meg alaposan õt és a szándékait. Ha ez megvolt, és minden ok, akkor korkülönbség ide vagy oda ti össze tartoztok. A szerelemnek szeme nincs!
akkor meg lehet az volt a baj hogy korainak tartottad... akárhogy is, ha õ így gondolta, akkor nem illetek össze
Mondjuk mi köztünk a párommal 14 év van, és 1.5 éve vagyunk együtt. nálunk ezt nem tartjuk soknak, mivel levonhat korábol, és hozzá adhatok a koromhoz :D De mi szeretjük egymást. Viszont a 2 hét tényleg rövid idõ, olyan mintha csak arra lett volna jo egy fiatal csaj. 17/L
*és-én..bocsika
Nem sok.Ha jóban vagytok biztosan nem fogja zavarni
Szerintem sem sok. Legalább tapasztaltabb (de nem biztos):-) Ha tetszel neki, akkor nem fogja zavarni a korod.
Nem sok a korkülönbség, és nem hiszem, hogy zavarná a szûzséged. Mikor már ott tartotok, hogy szóba kerül ez a téma, akkor egyszerûen mondd el.
nálunk 30 év a korkülönbség; abszolút nem zavar, csak néha, ha hülyének néz (pedig õ az idõsebb :) )
sztem ne mondd el neki. de csak akkor feküdj le vele, ha nem csak átb***ni akar. én pont az akció elõtt kb 10 perccel mondtam el, de onnan már nincs visszaút. :)

Szerintetek sok a 9 év korkülönbség? én 14 voltam, mikor összejöttem a 23 éves barátommal, és már 7 hónapja együtt vagyunk, 1 hónapja töltöttem be a 15. szülinapom. Sok?

Õ azt mondja, hogy szeret, és én is így érzek iránta, de 18 éves korom el?tt nem akarom elveszíteni a szüzességem, és ezzel ? is tisztában van, és azt mondta, hogy megvár. Fiúk, ti képesek lennétek 3 évet várni az igaz szerelemre?

Legjobb válasz: 23 éves korban én nem hiszem,hogy õ tudna rád még 3 évet várni.. Gondolom õ már nem szûz,így veszettül ki lesz éheztetve. Én azt mondom,1 év(vagy még annyi sem),és be fog próbálkozni.

23 éves korban én nem hiszem, hogy õ tudna rád még 3 évet várni.. Gondolom õ már nem szûz, így veszettül ki lesz éheztetve. Én azt mondom, 1 év(vagy még annyi sem), és be fog próbálkozni.
úgysem várod meg a 18- at... adok neked 3 hónapot... többet nem. NE legyen igazam...
ÁÁÁ! Ez gáz! Te is, hogy nem elég 16, neked 18 kell... Bukta!
Te még kislány vagy, õ meg már majdnem felnõtt férfi. Te elhiszed neki, hogy várni fog 18 éves korodig? Kizárt.
Szerintem egyrészt sok így az a 7 év. Teljesen más szinten kellene mozognotok. De ez még hagyján... Szerintem is az lesz, hogy vagy te nem fogsz várni 18 éves korodig, vagy õ nem fogja bírni a 3 évet és dobbant, vagy pedig oké kihúzza 3 évig, de nem marad hûséges. Azt gondolom, hogy ezt elvárni is kínzás tõle. 20L
jol mondja az elottem levo...szopni fogsz mint 1 torkos borz
Készülj, ha nem csal meg, akkor 3 évig sokat cumizol Baby... 28/F
Sok. Egy 23 évesnek nem egy gyerekkel kellene kezdenie, te meg úgyse fogsz várni 18 éves korodig, fõleg ha jól sül el a kapcsolat.
Igen, sok. Kétlem, hogy még 3 évet várna rád, hûségesen...
te még kislány vagy, õ már komolyabban gondolkodó fiú. nekem is volt 14 és 15 éves "barátnõm", mikor én 23 körül jártam (igaz a szexig sajnos nem tudtam eljutni velük). De tapasztalatból mondom, amit a te kis agyad még nem tud felfogni: elképzelhetetlen, hogy téged komolyan vegyen. Én is sokáig elmentem volna, hogy megdugjam õket, de sajnos nem így jött össze...

Szerintetek sok a 9 év korkülönbség?

Nyáron ismerkedtem meg, konkrétan pár napja egy sráccal, aki 9 évvel id?sebb nálam, 24 éves.

Legjobb válasz: :DDD nekem volt kb 12-13 évesen egy plátói szerelmem aki 6 évvel volt idõsebb nálam XD Igazából nem sok meg hát emberfüggõ is ki mennyire érett vagy éretlen. De most még így 15 évesen sok. Bár szerintem ahogy betöltöd a 18at nem lesz az mert akkor már azért az emberek is felnõtebbnek néznek úgy mond. Meg hát addigra komolyabb leszel stb...De egyébként sook husznéves fiu van aki persze vonzó neked mert más mint a korodbeliek érettebb férfiasabb de mégis fiatal vonzó stb. de általában az ennyira fiatal lányoknál benne van a pakliban az is hogy csak szexet akarnak fõleg ha szûz lány. Konkrétan nem fogják ki mondani és majd megtapasztalod hogy a csillagokat is képesek lehazudni az égrõl fõleg mert sokkal érettebb mint egy 15 éves lány. De persz nem biztos hogy csak azt akarná ha akar valamit is.

:DDD nekem volt kb 12-13 évesen egy plátói szerelmem aki 6 évvel volt idõsebb nálam XD Igazából nem sok meg hát emberfüggõ is ki mennyire érett vagy éretlen. De most még így 15 évesen sok. Bár szerintem ahogy betöltöd a 18at nem lesz az mert akkor már azért az emberek is felnõtebbnek néznek úgy mond. Meg hát addigra komolyabb leszel stb...De egyébként sook husznéves fiu van aki persze vonzó neked mert más mint a korodbeliek érettebb férfiasabb de mégis fiatal vonzó stb. de általában az ennyira fiatal lányoknál benne van a pakliban az is hogy csak szexet akarnak fõleg ha szûz lány. Konkrétan nem fogják ki mondani és majd megtapasztalod hogy a csillagokat is képesek lehazudni az égrõl fõleg mert sokkal érettebb mint egy 15 éves lány. De persz nem biztos hogy csak azt akarná ha akar valamit is.
Sztem nem sok! Egyáltalán. Én is anno 15 éves voltam amikor összejöttem az akkor 29 éves barátommal.
Hát ha te 15 vagy akkor elég beteg.:D Más életszakaszban nem lenne olyan gáz, de én 21 éves létemre biztos nem állnék le egy 15 évessel...
Hááát, késõbb nem lenne sok (szüleim között 8 év van), de így, hogy te még csak 15 vagy, középiskola elején álló GYEREK (nem bántásból írom), õ meg már 24 éves, valószínûleg dolgozó felnõtt férfi... én soknak érzem, de persze lehetnek egyedi esetek.
Én azon gondolkoznék el, hogy egy 25 éves felnõtt férfi, vajon mit akarhat tõled, középiskola elején álló kislánytól? Miért nem a saját korosztályában keresgél? És te miért nem a saját korosztályodban keresgélsz?
08:28-as a kislány helyzetét jobban megértem, elhiszem, hogy egy 24 éves, valószínûleg jóképû pasi jobban bejön neki, mint a 15-16 éves fiúk, akik elég kisfiúnak tudnak még kinézni :) (persze nem mindegyik). Meg hát szerintem mindegy lány zúgott bele igazi férfiba kamaszkorában, még ha csak plátói szerelemmel is. A pasi helyzete tényleg bonyolultabb - az egy dolog, hogy fiatalabb lány kell neki, de 15 éves?! Aki még kifejlõdve sincs rendesen testileg, aki még az érettségitõl is elég messze áll... nem értem miért nem legalább 18 évesekkel kezd.
nem sok szerintem
Én is 15 lány vagyok és 2 éve tart a kapcsolatom egy 22 éves fiúval.Nagyon jó kapcsolat van köztünk és az elejétõl nem azt akarta hogy lefeküdjek vele.Addig várt ameddig én úgy éreztem kész vagyok rá.Szóval nem minden esetben ki használni akar egy kisebb lányt egy idõsebb fiú.Szerintem nem sok, ha te úgy érzed hogy tudnál vele lenni akkor hajrá!
Érdekes szitu sztem is ebben a korban még sok a 9 év sztem ilyenkor még két külön világ vagytok. Te még szinte gyerek õ már dolgozó férfi. De pl ismeõsméknél sztem nem sok ott a srác 28 bnöje 19 õk már azért inkább egy korosztály és egy világban élnek mint egy 15 és egy 24 éves Mondjuk ez attól is függ te mennyire vagy érett.
24 éves fiú vagyok, a barátnõm 16 éves. Jól megvagyunk, nagyon szeretem:) Remélem velem marad örökre:)
Szerintem aki 24 évesen egy 15 évessel akar járni az egyszerûen beteg! Nem igazán tudom elhinni, hogy egy érett férfinak (mert szerintem 24 évesen már annak kell lennie az embernek) egy 15 éves éretlen kamasz kell mint pár...
15 voltam mikor megismertem a leendõ férjem. õ volt 23 akkor. 18 évig voltunk együtt, aztán válás. Nem a korkülönbség miatt.
na jo az aki azt irta hogy 15 éves a pasija meg 22 és 2 éve vannak együtt elég beteg dolog mert a lány csak 13 volt XD
Az
Tehát pár napja ismered csak, de már áradozol róla hogy milyen tökéletes... na ITT látszik, hogy mennyire gyerek vagy még.
A kérdező hozzászólása: 09:13: Pssssszt. 09:09: Az van, hogy igazából én már csak a korkülönbség miatt sem tudnék sok dolgot elképzelni köztünk. Eléggé jóban lettünk szimpla 2 nap alatt... Barátok vagyunk, és mint már mondtam, eléggé úgy tûnik, hogy rám hajtott, de igazán nem tudom, hogy mi van...
Talán ha ismernénk a körülményeket, jobban segíthetnénk. Honnan ismered? Mióta? Most barátok vagytok, milyen rendszeresen találkoztok? Egy helyen laktok? Te szûz vagy még? Ha igen, készenállsz arra, hogy ha összejössz vele, nagyon rövid idõn belül elveszítsd (mert egy 24 éves pasi nem vár sokáig, még akkor sem, ha nem csak "azt" akarja, hanem többet.) Volt már barátod? Ha nem, nem lenne jobb olyannal "gyakorolni", aki szintén tapasztalatlanabb? Úgy értem, egy 24 éves férfi másképp udvarol, más dolgokat mond, nem biztos, hogy minden szavát úgy értelmeznél, ahogy kéne...
A kérdező hozzászólása: Kissé furcsa arra gondolni, hogy õ csak kihasználna, mert õ egyszerûen annyira fantasztikus ember, hogy szinte nincs is olyan. Szóval... aj...
õk már azért tudják mit kell mondani és tenni:D
elõzõ vagyok:D Egyébként a bnõmnek is a volt barátja 25 éves bár a bnõm 17-18 volt és a fiú is elég sokat hazudott mert tudta hogy a bnõm fiatalabb tapasztalatlanabb sokkal mint Õ. L/19
A kérdező hozzászólása: És hogy alakult? Kicsit kérlek mesélj. :)
A kérdező hozzászólása: Na ja... =/
A kérdező hozzászólása: Ezekben mind van valami, konkrétan nem is mondta, hogy akarna valamit, csak utalgatott, hogy elmehetnénk bulizni, és egyfolytában együtt lógtunk, hülyültünk, mindig elhívott, hogy menjünk ide-meg oda a nyaraláson.
A kérdező hozzászólása: ... mindenkinek saját szíve-joga.
A hajléktalan szálló se végtelen. Akik meg sokáig ott vannak, gondolom nem sokat tesznek azért, hogy kikerüljenek.
Nincs kormányzati stratégia a társadalomba visszaillesztés, munka, szoc segítség stb. A támogatás összegét is csökkentették, az az lesznek üres szállók is, mert még azt sem tudják fenntartani. Elkeserítõ lesz a helyzet, bár már ma is az.
Sztem mert a hajléktalanok elsõsorban saját maguk tehetnek a helyzetükrõl, így aztán nincs is nagy igyekezet bennük, h változtassanak rajta. Pl. sokan azért választják a padot a szálló helyett, mert ott nem lehet inni, másrészt pedig mert meglopják egymást a szállón.Én õszintén szólva annyira nem tudom sajnálni õket.
mi a kérdés? van, aki sokáig bent van, és bvan, aki kiszorul? megnyugtatlak, nem a hely kevés, hanem nem mennek be. Bent ua. nem lehet inni.

Sok a 6 év korkülönbség?

Egy 14 éves lány vok! Nemrég ismerkedtem meg egy 20 éves pasival akivel csók is volt!!! Nagyon szeretjük egymást! És azt mondta hogy kivár csak hát egy 20 éves nem nagyon várogat ám deh lehet hogy ? kivétel! A szüleim se tudják hogy járok vele mert tuti hogy kiakadnának!!! Szerintetek sok a 6 év korkülönbség ha szerejük egymást? El?re is köszi: Réka :)

Legjobb válasz: Igen, sok még a te korodban, a fiú meg már máshoz van szokva, te meg csak most kezdesz élni, bulizni, stb. Pár év múlva nem lenne sok, 18 - 24, 20 - 26, bár próbáljátok meg. Ha mást nem, tapasztalatot nyersz.

Igen, sok még a te korodban, a fiú meg már máshoz van szokva, te meg csak most kezdesz élni, bulizni, stb. Pár év múlva nem lenne sok, 18 - 24, 20 - 26, bár próbáljátok meg. Ha mást nem, tapasztalatot nyersz.
Így soknak tûnik, de két év múlva már nem fog sztem... És ha tényleg szeret, nem csak mondja, akkor kivár...
Hát így azért még sok! Nem biztos, hogy mind a ketten ugyanazt akarjátok ettõl a kapcsolattól! De azért próba szerencse! ;)
Én 22 vagyok, és nagyon szeretek 1 lányt aki 16... Mindjárt 17... Így nem olyan sok... De sztem ti még várjatok pár évet...
En is 14 eves lany vagyok es a pasim pedig 21 eves.Nyugi nekem se orult anyam de mar hozzaszokott.Nem a kor szamit
Nem sok.Én 15 vagyok, a barátom 22...Engem is mindenki lehurrogott érte, de az a lényeg, hogy megértsétek egymást.Viszont minden kis probléma fokozottan fog rátok hatni a korkülönbség miatt, pl. lehet hogy más pár nem veszne össze olyanon, mint amin ti össze tudtok veszni.Ez egy kicsit zavaró és macerás, de túl lehet élni.:) Sok sikert.A szüleidnek pedig mondd el, meg kell hogy bízzanak benned.
A kérdező hozzászólása: Hát lehet hogy megfogadom a tanácsod..:) Ha észre veszem ezeket a dolgokat a mi párkapcsolatunkban akk minnél hamarabb prónáljuk megoldani a problémákat ha meg nem sikerül akk külön útra térünk...tényleg nagyon köszönöm..:)
A kérdező hozzászólása: És szted tuti hogy velünk is úgy lesz mint a te párkapcsolatodban?
A kérdező hozzászólása: A 16 éveset persze nem arra értettem hogy a sulit abba hagyom meg minden hanem csak azt hogy többet szeretnék vele együtt lenni...deh a sulit semmi esetre sem hagynám el!!!! Szeretnék persze egy rendes munkahelyet és eszemágába sincs ott hagyni a sulit!!! Ahogy te ezt megfogalmaztad és persze egy tisztességes munkát is szeretnék..:) Deh nagyon köszönöm hogy figyelmeztettél és lehet hogy igazad van..:)
A kérdező hozzászólása: Értelek hát lehet hogy igazad van majd meglátjuk hamg nem vár akk úgyse szeretett igazán szval akk meg ez van.... Köszönöm ez is hasznos volt számomra!!!:)
A kérdező hozzászólása: Viszont vannak olyan helyzetek is amik hát ugye elég ritkák de lehet hogy nem mindenki mondjuk így hogy olyan türelmetlen mint te..:) Deh majd meglátjuk!!! Nah mégegyszer megköszönöm...:)
A kérdező hozzászólása: Amit meg a 18 éves szülésrõl mondtam azt vedd úgy hogy ott se volt!!!!!! :) Mert én nem így képzelném el az életem..:D:D
Nagyon rendes kislánynak tûnsz! Egészen szimpatikus vagy! De tényleg! Okosak legyetek és ha esetleg a srác is tényleg rendes, nem muszáj ám várni 16 éves korodig, hogy meglegyen az elsõ! Úgy sem fogjátok kibírni. Elég lesz ha majd csak rádnéz és bizseregni kezd a kis puncid. Kívánni fogod majd nagyon és õ is téged. Jók legyetek szeressétek egymást. Az anyukád nem túl idõs így könnyebben fogja fel majd a dolgokat kettõtök között. Természetesen nem törvényszerû, hogy ti is úgy jártok, mint én jártam azzal a lánnyal. Mégegyszer sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Hmm...én tod még 14, 15 évesen nem szeretnék szexuális életet élni csak csók és 16 éves korig semmi sem kell hameg esetleg nem akar kivárni akk ez van deh bízok benne..:) Köszönöm...
A kérdező hozzászólása: A szüleim meg úgyse értenének meg, és ha elmondanám tuti hogy minden lépésemet követnék 16 éves barátokról tudtak és azt engedték is bizonyos határok között deh ha egy 20 évest hallanának kilennének akadva így is sok udvarló akad és anyum nagyon félt ami persze érthetõ is...:) várok még félévet vagy 1-et hogy elmondjam a szüleimnek.:)
A kérdező hozzászólása: Egyebként anyum 34 éves apum 40 és köztük is 6 év a korkülönbség..:)
A kérdező hozzászólása: És ha a szüleim megismerik majd a pasimat és õk is észreveszik hogy egy nagyon rendes pasi meg minden akk õk is jó szemmel fogják majd nézni ezt a dolgo legalábbis remélem deh érthetõ hogy féltenek még most..Az én anyukám is 18 évesen szülte meg a báttyámat és ha õ elkezdhette meg minden akk én miért ne, ?? persze nem a gyerekrõl van itt szó hogy 18 évesen hanem hogy 16, 15 évesen azért már nagyon sokat szeretnék vele lenni és ha nem is 15 évesen de 16 évesen sztem már megfogják engedni a szüleim...hogy egyre többet legyünk együtt és ha szeret a pasim akk biztos kivár...:)
Értem. Szépen megtervezted. Majd 18 évesen eljegyez és 22 évesen feleségül vesz. 24 évesen szülöd az elsõ gyereket, majd 25 évesen a másodikat, esetleg ikrek, hisz volt a családban már, most is bejött. 30 évesen visszmész dolgozni. A gyerekek nõnek. A két kislány 50 évesen lesztek nagyszülök. 76 évesen sikerül dédszülõknek lenni. 92 éves korban haltok majd meg, a szeretõ család körében. Egy 20 éves ereje teljében lévõ srác nem fog várni 2 évet, ezt felejtsd el. Mondjuk most!
A kérdező hozzászólása: Deh viszont a szülõket is meglehet érteni hogy féltik egyetlen lányukat..:) Deh ha már nagyon szeretik egymást semmi se szólhat közbe..:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a komikat nagyon sokat számítanak, sztem is így van hogy így még soknak tûnik de 1-2 év múlva nem lesz az és nagyon szeretjük egymást, és beszélgettem az anyukájával is és azt mondta hogy õ olyan hogy kivár meg minden és az anyukája csak ismeri..és õ is mondta hogy kitud várni sztem az a lényeg hogy szeretjük egymást..:)
A kérdező hozzászólása: Jah és 14 éves vok deh mindenki szerint kinézek 16-nak és a pasim szerint jobb a gondolkodásom mint egy 14 évesnek szval megértjük egymást..:)
A kérdező hozzászólása: 1, 2 évet még tuti várunk ha tényleg kivár és addig csak csók lesz semmi más utána meg majd jönnek a dolgok ... ha tényleg kivár mert azért furi de bízok benne..:D
A kérdező hozzászólása: Sajna a szüleimnek nem fogom tudni elmondani mert tuti hogy nagyon kiakadnának és mindenhova követnének ezt majd csak 1-2 év múlva mondom el ha addigra tényleg eggyütt leszünk... Deh szerintetek van rá esély hogy tényleg vár még 1-2 évet mert ritka az ilyen deh õ azt mondta hogy komolyan kivár...:)
Nézd... Én csak magambõl indulok ki (a 22 éves srác vagyok), én tuti kivárnám... Most is várok éppen, szeretem ezt a lányt, és bármeddig képes lennék várni rá... :)
A kérdező hozzászólása: értem...:) Köszi...=)
Nincs mit... Remélem boldogok lesztek együtt... :)
A kérdező hozzászólása: Hát én már most úgy érzem hogy boldogok vagyunk!!:) És remélem így is marad!!! Köszi!
Aúúú már megint a várakozás!! Miért kell várni?? Miért?? A kérdésedre válaszolva: Természetesen sok a 6 év ebben az életkor párosításban. Nehéz kimondani, de ennek a kapcsolatnak nem jósolok nagy jövõt. Csináltam ilyet tapasztalatból beszélek! Nem akarok rosszat se neked se a srácnak! 19 voltam amikor a csaj 15-öt töltötte. Isteni szeretõ volt, de amikor el akartunk menni valahova természetesen nem engedték. Aztán már elkezdték volna engedni, de én meguntam a hol nálunk, hol náluk, esetleg a közeli városba el lehet menni, de 8ra itthon kell lenni tipusú kapcsolatot. Azért 1, 5 évet így is elmaszatoltunk. A végén azért elmondtam az anyjának, hogy nem csak éjszaka lehet ám szexelni... azt meg leverte a víz. Nagyon naiv volt... Mellettem nem kellett volna félteni a csajt nagyon vigyáztam rá és ezt õk is tudták!
A kérdező hozzászólása: Ahha értem...hát figyi azért kell várni mert 14 éves vok és ez még fiatal deh én ezt már magamban eldöntöttem és pasimmal is hogy 16 évesen vagy 15 sztem rengeteget fogunk talizni és 16 évesen már szeretnék mindíg vele lenni ls ebbe a szüleim se tudnak majd beleszólni ha nagyon szeretni fogjuk egymást és már most halálsoan szertjük egymást! Am köszönöm!!:)
Én 19 vagyok és nem értem mi ebben a kivárásban olyan nagy szám.. Én még úgy fogom fel hogy bõven ráér még :DD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!