Találatok a következő kifejezésre: Sokáig állott is (2 db)

Sokáig állott csapvizet is meg lehet inni? Lehet tőle vmi bajom?

Legjobb válasz: Hát én nemtom, de én ne innám meg, de nem azért mert azt hinném hogy bajom lesz tõle, hanem azért mert kitudja milyen bogár szállt be és ki belõle, rá a pohárra, plusz a por megült a tetején amit én nem látok, szóval... de miért akarsz állot csapvizet inni?

Hát én nemtom, de én ne innám meg, de nem azért mert azt hinném hogy bajom lesz tõle, hanem azért mert kitudja milyen bogár szállt be és ki belõle, rá a pohárra, plusz a por megült a tetején amit én nem látok, szóval... de miért akarsz állot csapvizet inni?
bajod nem lesz töle.szerintem ha csapvizre gondolsz még jobb mert akkor a klor tartalom is tàvozik belöle, ha üveges vizre természetesen szintén semmi baj.
Tölts meg egy üveget vízzel, szellõztesd 1 órát, aztán csavard rá a kupakot.Kész, ihatod!Évek óta csinálom, mert a hangszálaim nem bírják a hideget.Legalább azt is látod, mennyit ittál egy nap, ez fontos!
Hát ha nagyon sokáig áll bizony megtelepszik benne a gomba, én nem tenném.
Szerintem ne idd meg!!

A mosódiórol olvastam jót is rosszat is. A sok poz. Tapasztalat mellett kicsit riaszt, hogy állott szaga lesz a frissen mosott ruháknak. Egyéb negítív tapasztalatok? Ki miért ajánlja? Mosószóda nem jobb?

Legjobb válasz: Nem lesz állott szaga. Illetve csak akkor, ha sokáig bent hagyod a mosógépben, és nem teregeted ki. Én nagyon szeretem, már kb. 1 éve csak ezzel mosok. Nem használok semmi mást, még öblítõt sem, a ruháknak pedig semleges illatuk van. Ha érdekel, tudok olcsón, akár próbacsomagot is. Írj privátot, ha érdekel.

Nem lesz állott szaga. Illetve csak akkor, ha sokáig bent hagyod a mosógépben, és nem teregeted ki. Én nagyon szeretem, már kb. 1 éve csak ezzel mosok. Nem használok semmi mást, még öblítõt sem, a ruháknak pedig semleges illatuk van. Ha érdekel, tudok olcsón, akár próbacsomagot is. Írj privátot, ha érdekel.
Én használok mellé egy kicsi öblítõt is, pont azért, hogy illatosak legyenek a ruhák.
Nekem is pozitív tapasztalatom van vele. Nem büdösek a ruhák, pedig ecetes vízzel öblítek.
ha zavar az állott szag , próbáld ülve .. használják sokan , az illatával nem vagyok tisztában , esetleg illóolajjal lehet rajta segíteni ..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!