Találatok a következő kifejezésre: Sok, ha 3 (240 db)

Tanácsot kérnék -jó sokat ha lehet kisfiam 28 hónapos novemberben lesz 3 éves bölcsibe tudnám adni heti 3 napra szeptembertől vagy adjam inkább oviba? én nem látom érettnek az ovira és nem sokára szülök, talán a három nap nem viselné meg annyira

Hova irassam? oviba nem is biztos, hogy felveszik , nem szobatiszta , tud enni kanállal de nem akar stb megksözönöm ha sokan válaszoltok:)

Legjobb válasz: nézd meg, melyik intézmény "jobb". Dadákat, óvónõket, beszélj velük, mennyire törõdnek a gyerekkel, kell-e fizetni a bölcsiért. Én a bölcsi mellett szavaznék, ha szimpi neked, de mondom, ez gondozónõ-és intézményfüggõ is.

nézd meg, melyik intézmény "jobb". Dadákat, óvónõket, beszélj velük, mennyire törõdnek a gyerekkel, kell-e fizetni a bölcsiért. Én a bölcsi mellett szavaznék, ha szimpi neked, de mondom, ez gondozónõ-és intézményfüggõ is.
Mikor szülsz? Én nem biztos, hogy beadnám valahova is. Sok gyerek ilyenkor úgy érzi, hogy mivel jött a tesó, õ már "nem kell" otthon. Persze más, ha most szülsz, és majd csak egy fél év múlva adod be, akkor talán addig megszokja a tesót stb. Mi lenne, ha csak jövõ szeptemberben adnád be? Legalább nem hozna haza egyelõre egy csomó betegséget a picinek. 27 hónapos és 7 hónapos gyerkõcök anyukája :)
Rosszul irtam, 29 hónapos a fiam, októberben lesz 3 :)
Inkább bölcsi szerintem, oviba nem veszik fel, ha nem szobatiszta, és ha nem eszik kanállal, az is gond lenne. Bölcsiben sokkal kevesebben vannak egy csoportban, nálunk 12 voltak, de pár gyerek mindig hiányzik, szóval az egy jó létszám, sokkal jobban dajkálgatják õket, mint az oviban, és ott természetes ha pelenkázni kell, etetni, altatni. Az én lányom is novemberi, de õ már ment oviba szeptembertõl, de elõtte bölcsis volt.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek június elején szülök és szeptembertõl adnám , mert azért szerintem kell neki a társaság tök tanácstalan vagyok, mi a jó:( bár én is a heti 3 nap bölcsihez állok közelebb
Hát ha mindenképp beadnád, akkor szerintem a bölcsi. Én nem adnám be, de ez én vagyok :) Most õsszel szeretném beadni majd oviba én is a fiam, de õ se szobatiszta még, és alig eszik egyedül... Szóval remélem, megoldjuk addig még a dolgokat.
Az én lányom már most középsõs, és nekem is júniusban született a tesó, pont mikor oviszünet volt, elég kimerítõ volt úgy kettõjükkel szeptemberig, nem tudtam úgy vele foglalkozni, a kicsi meg sírós baba volt, szóval szerintem az a 3 nap jó lenne hosszútávon neki is, neked meg több idõd maradna a kicsire, meg a háztartásra.
Mindenképp a bölcsire szavazok. Nekem szeptemberben jött a második gyerek, a nagyobb januárban kezdte a böcsit, akkor volt 32 hónapos. Most is jó döntésnek tartom, hogy beírattam. Nagyon szeret járni. Ja, és mi is csak heti 3 napra akartuk, de annyira szereti, hogy minden nap megy.
A fiam is novemberi, elég necces az ovis felvétele, de õ már jár bölcsibe szeptembertõl. Én nem is gondolkodok most ovin, mert az egész csoport úgy ahogy van megy tovább a bölcsben még egy évet (december-januáriak a többség) Nálunk is augusztusban, pont a bölcsiszünetben jön a tesó, lehet, hogy még szeptember elsõ heteiben nem fog menni, de utána igen. Mondjuk nálunk más, mert õ már megszokta. Ami miatt a bölcsire szavazok én is, hogy két gondozónõre jut 12 gyerek, míg az oviban 25-re 1 ovónõ. Egyébként is évvesztes lesz, akkor inkább a bölcsiben maradjon még ilyen kicsin, mint a nagyok közt az oviban... A bölcsiben megtanul kanállal enni két nap alatt egyedül :o)))

3 év különbség már sok ha a lány az idősebb?

Legjobb válasz: 3 év az egyáltalán nem sok, ha 20-on éven felül vagytok.

3 év az egyáltalán nem sok, ha 20-on éven felül vagytok.
Nem, ha jól megvagytok és szeretitek egymást, a kor az utolsó, ami lényeges szerintem. Nem a kort kell feltétlenül nézni, hanem azt, mit éreztek egymás iránt. ;)
Nem hiszem hogy sok ha a fiú is kellõképp komoly a lányhoz, és persze szeretik egymást. Ez lehet a legkevesebb ami befolyásolja.
Nem akarok beleszólni, de ez már anyakomplexus.
NEM!Ha egymásra tudtok hangolódni, van közös téma, és tudtok beszélgetni és szeretitek egymást. Én is idõsebb vagyok a páromnál és jól megvagyunk:)
Hogy lenne már anyakomplexus??Van olyan lány szerinted aki 3évesen szülte a gyerekét?? Egyáltalán nem sok az a 3év!A lényeg az, hogy egy hullámon legyetek, tudjatok mirõl beszélni!! Nekem is ilyen kapcsolatom van és egyikünket se (sõt még a barátokat, családot se) zavarja! :)
Szerintem nem sok. A szerelemben egyébként se számít a kor, persze ha nem 14 éven aluli a kiszemelt "áldozat" XD
A kérdező hozzászólása: szeretjük egymást, jól érezzük magunkat... és én vagyok a lány.. 15 leszek a barátom meg 13 múlt... De nagyon szeretjük egymást :P
A kérdező hozzászólása: *12 múlt

Biztos nem jelenthet terhességet ha 3 különböző teszt, csak lényegesen több idő elteltével válik +-vá? (mind 3 +, de sok idő múlva)

Legjobb válasz: Nem biztos hogy nem jelent, attól függ milyen pozivá válik, szellemcsíkká vagy halvány csíkká. De ha ma halvány csíkos sok óra múlva, holnap kevesebb idõ múlva kell lennie pozinak.

Nem biztos hogy nem jelent, attól függ milyen pozivá válik, szellemcsíkká vagy halvány csíkká. De ha ma halvány csíkos sok óra múlva, holnap kevesebb idõ múlva kell lennie pozinak.
Valószínûleg korán teszteltél. Várj még pár napot, tesztelj újra, de elég lesz csak 1-el:D
Ja és azt hiszem gratulálhatok:)
nagyon gratulálok. azért késöbb mutatja mert korán csináltad vagy nem elég tömény a pisid, de jo.. garula:) 32
A kérdező hozzászólása: Biztos hogy nem szellemcsík, mindenhogy jól látható, igaz halvány, de rózsaszín.
Szia! Ez tuti terhesség!Nagyon sok boldogságot!
hasonló a helyzetem pé után vok kb 10 11 nappal nekem is pár ora mulva lett pozi a teszt de , már 3 napja tesztelek !!! majd meglátjuk!!!
Jaj, nagyon drukkolok mindenkinek, aki mostanában tesztel, ez annyira jó:) :) :) :) Nekem is drukkoljatok csütörtök-péntek körül:D
Szia! Én nem várt mensi után 2 nappal teszteltem pozitívat 1 év várakozás után!:D ..de még azért aggódok bár van 4 pozitív teszt! :) De nagyon jó érzés!:)


Nem túl sok ha napi 2-3 alkalommal is csuklik a babám?

Legjobb válasz: Nem sok! Nekem van, hogy egy nap többször is csuklik, mint 2-3. Üdv: 34+4 hkm

Nem sok! Nekem van, hogy egy nap többször is csuklik, mint 2-3. Üdv: 34+4 hkm
dehogyis, ennek örülni kell pici korban az idegrendszer fejlõdésének jele (védõnõm mondta)
Nem baj, ne aggódj!

Sok, ha a 3 hós kislányom 2 - 3 óránként szopizik kb.200 - 250 ml-t? Diétáztatnom kellene, de hogyan?

Nem tudok kevesebbet adni neki! Onnan tudom, hogy ennyit eszik, mert van hogy lefejt tejcsit kap cumisüvegb?l. Addig nem engedi el, mig az összes ki nem ürül. A cicit is teljesen kiszopizza. Június 10-én lesz 3 hónapos, 60 cm, 6 kg. (3,45 kg-al, 52 cm-el született). A doktorn? javaslatára diétáztassam, de a teát és vizet kiköpi. Csak a tej kell neki, ezért nem is hagyom, hogy orditson.

Legjobb válasz: Egy bba, ha anyatejet kap, nem hízhat el kórosan, azt csak a tápszertõl tudja megtenni. Szerintem nem egészen komplett a dokid. Ne etesd üvegbõl a babádat, csak hadd szopizzon, azt viszont nyugodtan igény szerint. Ebben a melegben a szomjúságát is anyatejjel csillapítja. Bízz a babádban és a természetben, jobban tudják, mi a helyes, mint a dokid.

Egy bba, ha anyatejet kap, nem hízhat el kórosan, azt csak a tápszertõl tudja megtenni. Szerintem nem egészen komplett a dokid. Ne etesd üvegbõl a babádat, csak hadd szopizzon, azt viszont nyugodtan igény szerint. Ebben a melegben a szomjúságát is anyatejjel csillapítja. Bízz a babádban és a természetben, jobban tudják, mi a helyes, mint a dokid.
Igaza van az elsõ válaszolónak, hagyd nyugodtan annyit szopizni amennyit kíván! Nemértem, hogy a dokinõ miért mondta a teát, meg a vizet, ilyenkor még nem is igen szabadna neki adni... Fõleg anyatejes bébinek bõven elég lesz fél éves kora után (és akkor sem fogadja el mindegyik)! Örülj neki, hogy van elég tejed, és szépen fejlõdik tõle a baba! egy fiatal bébiszitter
Csak azért írok, hogy tudd még egy valaki aki teljesen egyetért az elsõ 2 hozzászólóval. Az én dokinõm is azt mondta, éjjel már csak vizet adjak, ne cicit, mert kislányom túl kövér:) Nem írom ide mit mondtam neki..4 hónapos és már 8 kiló:)
Az én fiam is 3 hónapos és 6100 gr 62 cm és a védõnõ azt mondta hogy most nem sokat hizott (fél kilót). Annyit egyenek amennyire szükségük van én sem fogom tömni ha nem kér. Sem éheztetni. Igy tökéletesek!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Néha muszály a anyámnak cumisüvegbõl kajáltatnia, mert suliba járok, de ez havonta csak 2 szombat. A fejlõdésével nincs baj, nem zsiros a húsa (bár van rajta némi hurka, de szerintem minden pici ilyen.)
Szia, szerintem is hülyeség egy 3 hónapos gyereket diétáztatni. Ne is lehet. Én sejtem, hogy a dokik miért akarnak állandóan teáztatni, vagy jobb esetben vizet itatni a babákkal. A 20-30
Az elõzõ vagyok... véletlenül elküldtem. Szóval régen ez volt a szokás, és akkor el sem tudták képzelni, hogy az anyatej nemcsak étel, hanem ital is. Sõt akkoriban, mikor mi voltunk csecsemõk nem is gyarapodtak ilyen ütemben a babák. Szerintem a korai hozzátáplálás volt az egyik oka. Kb. fél éves korra duplázták meg a születési súlyukat, manapság hamarabb, kb. 4 hónapos korra. Ezzel nem tudnak mit kezdeni. A legjobb, ha fél éves koráig csak szopik, késõbb meg lesz az eredménye.
Az én fiam 3kg-val született, 1 hónaposan majdnem 5 (!) kg volt. A következõ két hónapban havi 1 kg-t hízott, 3 hónaposan már 7 kg volt! Olyan duci volt, hogy alig volt nyaka. Csak anyatejet kapott 6 hós koráig. A gyerekorvosunk hála Istennek szoptatáspárti, továbbképezte magát ilyen irányban is, tehát nem a régi iskola híve. Õ azt mondta, hogy örüljek neki, hogy ilyen jól fejlõdik és hogy anyatejjel egy babát nem lehet túltáplálni, legfeljebb túletetni, de azt meg úgyis visszabukja. Azt is mondta, hogy ne változtassak semmin, szoptassam továbbra is igény szerint, majd magától lassulni fog a hízása, súlynövekedése. Igaza lett, ma már 20 hónapos, egyáltalán nem duci, teljesen átlagos testalkatú, vidám, kiegyensúlyozott, örökmozgó baba.
Hello! Nem kellene aggódnod, az én fiam is hasonló volt. Õ 3, 44 kg-val született és 55 cm-vel, de az elsõ havi mérésnél a dokimnak leesett az álla, mert 4, 8 kg volt és csak anyatejet kapott. Még vizet sem adtam neki 6 hós koráig, kizárólag anyatejet, és nem lett semmi baja. 3 hónaposan 6, 6 kg volt és 61 cm. Most már 22 hónapos (13, 3 kg, 85 cm) és teljesen egészséges örökmozgó baba. Ha van elég tejed és tudsz is szoptatni, akkor hajrá!!! Sok sikert!!!

Mit lehet tenni, ha 3*2 magneb6 ellenére is olyan a hasam keményedése, hogy nemcsak pár percig tart, hanem jó sokáig? Vagy az nem keményedés ha felül kemény a hasam folyamatosan?

Legjobb válasz: Nekem viszont szerdán azt mondta a dokim,hogy az is keményedés mikor csak fent keményedik be.Én is 3*2 magne b6pt szedek már,de nekem erre írt fel a doki magnesium citricii-t.....

Nekem viszont szerdán azt mondta a dokim, hogy az is keményedés mikor csak fent keményedik be.Én is 3*2 magne b6pt szedek már, de nekem erre írt fel a doki magnesium citricii-t.....
én még csak 24hetes vagyok, de nekem is szokott lenni, hogy inkább köldök felett kemény a hasam, feszûl.a dokim azt mondta , hogy a tartószalagok nyúlnak. további szép heteket és boldog babázást
Ha csak felül kemény, de alul nem , akkor az nem keményedés, inkább ott a baba. nem tudom hány hetes vagy , de 30 hetesen én is érzem sokszor ezt. Ennél több magnéziumot nem lehet szedni. Ha a méhszájat zárt, akkor semmi baj, pihenj nagyon sokat, akkor nem kemény. Ha a méhszáj nyitott, vagy vérzel, akkor kórházban kaphatsz infúziót. Türelem és pihenés!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ez a 32. hét. Akkor annyira azért nem parázom.
Ja én 29 hetes vagyok.Az igaz, hogy 3*2magne b6 a max amit lehet szedni, de vannak a magne b6-nál sokkal jobban felszívódó magnéziumkészítmények.Amit elõbb is írtam, a magnesi citricii(ez receptes)de a béres magnézuim is nagyon jó, az 250mg os, de abból nekem 2 db ot kellett szednem.
Próbálj meg sokat pihenni, és ez a fekvõs TVnézõs vagy olvasós pihenés legyen.Nekem ez mindig beválik, ha többet keményedik a hasam.Mindenféle stresszet ki kell iktatni.Ilyen fokú magnézium hiány uganis nem létezik.Próblj meg rájönni, hogy mitõl keményedik a pocid(igedi feszültség, fizikai kimerültség stb..)és tegyél ellene! Sokkal jobb, mint kiló számra enni a magnéziumot.
Szia! Nekem írt fel még Panangint, hogy szépen ellazítsa az izmokat, igaz én 24 hetes vagyok, nem tudom neked mit lehet így 32 hetesen , de azért jelezd a dokinak, és tényleg sok -sok pihi, feltett lábbal, és ne érdekeljen semmi más.Boldog babavárást!
Szia! Én is 32 hetes vagyok, nekem is csak felül szokott kemény lenni a hasam. A védõnõm úgy fogalmazta meg, hogy feszülget, de azt mondta ez nem keményedés, mert direkt rákérdeztem. Azt nem mondta, mitõl van, hiába kérdeztem, csak azt, hogy nagyon sokat feküdjek vele! Szerintem ennél több magnéziumot ne szedj, inkább pihenj, amikor csak teheted! üdv!
De jo, h felmerult ez a kerdes, en most ezzel szenvedek. 17 hetes vagyok, es 3-4 napja ereztem eloszor kemenyedest, es sajnos nem mulik. 3szor 2 MagneB6-ot szedek, ma valtottam Beresre, abbol 1-et ir a papir, de kettot bevehetek, h ne legyen ilyen kemeny? Csak addig akarok "kiserletezgetni" amig szerdan el ne mmegyek orvoshoz, akkor mar tobbet tudok, addig is jo lenne, ha elmulna, csokkenne. Ez mitol van egyebkent ? :( Anyum mondta, h o kapott gyogyszert is, mert mindig kemenyedett, de en idoben jottem, egeszsegesen. Ez alkati kerdes, vagym mi?

Ha 3 hét után már nincs túl sok közös témánk és veszekszünk, az nagyon negatív dolog?

Igazából szeretem és ? is engem, de mostanában nem jött össze a dolog. Hogyan tudnék ezen változtatni? 17F

Legjobb válasz: hu nálam is három hét a nagy határ:D azon mostanában senki sem jut túl... de próbálkozni lehet, új közös programok, újra randik... én nem erõlködöm, de ha nektek megéri mert szeretitek egymást akkor sok sikert

hu nálam is három hét a nagy határ:D azon mostanában senki sem jut túl... de próbálkozni lehet, új közös programok, újra randik... én nem erõlködöm, de ha nektek megéri mert szeretitek egymást akkor sok sikert
Szerintem ráérsz ezt eldönteni kicsit késõbb, de ha nagyon nem mûködik, akkor nem kell erõltetni. :) 19 f
Ááá nem, nem probléma, hisz minek beszélgetni? Persze szerretitek egymást. Csak tudnám mit, amikor semmi közös nincs bennetek?
Persze hogy min veszekedtek azt ti sem tudjátok, mi?
3 hét után nem szerettek ti senkit. Annyit jelent, hogy kár erõltetni.

Ha 3 hetente festem a hajam a tövénél, az soknak számít?

Palette sz?ke E20-as árnyalatot használok és nagyon meglátszik,ha már 1 cm-t is len?l a hajam.Eléggé zavar és csúnyának tartom,mikor valakinek sz?ke haja van és nagy lenövése,ezért próbálom elkerülni,hogy nekem is ilyen legyen.

Legjobb válasz: NÕ b.sszameg, nem nõL... így beszélsz? nem, nem sok egyébként. ha a színe már megvan, tanácsos a végét nem festeni, akkor nem fog annyira károsodni.

NÕ b.sszameg, nem nõL... így beszélsz? nem, nem sok egyébként. ha a színe már megvan, tanácsos a végét nem festeni, akkor nem fog annyira károsodni.
A kérdező hozzászólása: Tájszólás:) .
Szerintem sok, most olvastam, hogy aki legalább évente 9szer festi a haját 60%nagyobb a daganatos megbetegedés esélye, és mivel csak a tövét fested, ezzel nem a hajadat, hanem a fejbõrödet károsítod.

Mit tegyek ha a férjem nagyon sokat iszik? 3 gyerekünk van. Miért fontasab neki az ital mint a család? Mit tegyek? Olyan tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: ha van rá lehetõséged lépjél, én is csak azt tudom mondani. Én is alkesz apa mellett nõttem vel, igaz mindig dolgozott, de soha nem volt olyan ünnep, névnap szülinap vagy egy sima hétvége, amikor ivott mindig balhé volt. MÉg a ballagásomon is. Mindig attól féltem, hogy mikor kivel kezd el balhézni, a famíliában vagy a családban, anyum nagyon sokat tûrt, de ahogyan idõsebbek lettünk már jobban ki tudtunk állni mellette. Esküvõmkor már azért moderálta magát, mivel külön megkértem. Úgy nõttem fel, hogy láttam édesanyám mennyit szenved, nem volt rá pénz, hogy lépjen. És mi is ott voltunk atesómmal. Õ mára már nagyon gyûlöli az apánkat, sajnos ez betegség,miért et nem lehet találni, ezt senki sem tudja megmondani. Talán még õ sem

ha van rá lehetõséged lépjél, én is csak azt tudom mondani. Én is alkesz apa mellett nõttem vel, igaz mindig dolgozott, de soha nem volt olyan ünnep, névnap szülinap vagy egy sima hétvége, amikor ivott mindig balhé volt. MÉg a ballagásomon is. Mindig attól féltem, hogy mikor kivel kezd el balhézni, a famíliában vagy a családban, anyum nagyon sokat tûrt, de ahogyan idõsebbek lettünk már jobban ki tudtunk állni mellette. Esküvõmkor már azért moderálta magát, mivel külön megkértem. Úgy nõttem fel, hogy láttam édesanyám mennyit szenved, nem volt rá pénz, hogy lépjen. És mi is ott voltunk atesómmal. Õ mára már nagyon gyûlöli az apánkat, sajnos ez betegség, miért et nem lehet találni, ezt senki sem tudja megmondani. Talán még õ sem
Próbáld meg megbeszélni vele , ha nem lehet vele megbeszélni akkor nagyobb már a gond.
Szia! Sokat tanácsolni nem tudok. Ha veszekszel érte, még megver. Ha nem, azt hiszi így van rendben. Normális állapotában beszélj vele. Vedd rá, menjen el elvonóra. Sajnos ez egy betegség lett. Egyre népszerûbb betegség.
Ha nem változik, ülj le vele, beszéljetek a problémákon, esetleg, ha beleegyezik az elvonúkúrára....Próbáljátok meg! Sok sikert, és remélem, hogy minden rendbejön!:)
Válj el ha nem változik!Én alkesz apa mellett nõtem fel, 36 éves vagyok és van már három gyerekem de a mai napig viselem a nyomát a gyerek koromnak lelkileg!:(
Ha tudod, hogy reménytelen, hogy a férjed megváltozzon, válj el! Neked a gyerekeidért kell felelõsséget vállalnod, és hidd el, egy alkoholista apa csak negatív irányba befolyásolja az életüket. A férjednek sincsen szüksége rátok, hiszen a teljes testi-szellemi leépüléshez nem kell társ. Tudom, hogy könnyen beszél az, aki nincsen benne nyakig egy ilyen helyzetben, de hidd el, nincsen kilátástalan helyzet, mindent meg lehet oldani, csak akarat, és kitartás kell hozzá. Ha közösek is az ingó-ingatlan vagyontárgyak, de meg lehet õket osztani. A tárgyak csak tárgyak, pótolhatóak, újrateremthetõek, de a gyerekeid élete, lelki fejlõdése olyan érték, amelyre, ha nem vigyázol, örökre károsodhat. A nyugodt család, a biztonság ugyanolyan fontos egy gyermeknek, mint az étel, amit megeszik. Erre gondolj, amikor döntesz, hogy merre menjen tovább az életetek.
Én most mondom, hogy NINCSENEk reménytelen esetek. Egy pár mérföldkövet meg kell mozgatnod érte, de ha nem adod fel, akkor mindennek úgy kell lennie, ahogy te szeretnéd. Az elválás nem megoldója semminek!
Mi is hárman vagyunk testvérek, édesapánk szintén iszik. Nõvérem már elkerült itthonról, de mi még mindig itt szívunk. Apánk a pénzünk 80%-át elissza, más nem is érdekli. A munkáját is a bátyámmal csináltatja. Anyám nem mer lépni, mi sem merünk, mert kidob. Legyen kitartó, találjon egy olyan pillanatot, amikor "tiszta" és ültesse le beszélgetni. Nagyon remélem, hogy a gyermekei nem fogják azokat átélni, amit mi. Remélem megoldódik a problémája! Sajnos így, hogy nem ismerem a férjét, mást nem tudok mondani, mint hogy szorítok Önökért!

Nem sok ha a kisfiam még csak 8 hetes és 170ml tápszert eszik meg 3, 5, , 4óránként, de sajnos ha kevesebbet adok ordítás van és szopizza a kezét? Nagyon mohó baba, most 4, 82 kg.

2,6 kilóval jöttünk haza a kórházból.Ja és evés el?tt még teával is próbálkozok hogy ne egyen annyit de nem sok sikerrel ha iszik is, utánna akkor is beveri ezt a mennyiséget a tápszerb?l.

Legjobb válasz: :) Soknak tûnik, az én fiam 7,5 hósan 2 dl eszik...

:) Soknak tûnik, az én fiam 7, 5 hósan 2 dl eszik...
Bocs, elsõ vagyok. Nem olvastam idõt. Szerintem inkább az idõ hosszú, amit kihagy. Az én fiam 8 hetesen még 2 óránként evett. (Igaz, akkor még nem volt tápszeres) Nincs semmi baj, ha többet eszik, õ ennyit igényel, de én lehet, hogy inkább sûrûbben adnék neki kevesebbet.
Szia! Nekem a lányom is sokat evett, legalábbis mások szerint. Annyit eszik, amennyit a szervezete megkíván, ne aggódj, most hogy ilyen melegek vannak lehet vissza is vesz, többször kínáld teával is, attól telik a pocija. 4 hónapos baba anyukája
Szerintem egy picit sok. Az én fiam 4 kilóval született és már az elejétõl sokat evett, de max. 150 ml-t adtam neki és arra is kiakadt a védõnõ. A végén már nem foglalkoztam semmivel és senkivel, de azért próbáltam nem felmenni 150 fölé és 6-szor etettem 2, 5-3 óránként. Most 11 hós és már leállt a habzsolással és 180 ml-ket eszik reggel-este 6 hós kora óta. Próbálj neki többször kevesebbet adni, de a 6-szori etetéstõl ne nagyon térj el.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!