Találatok a következő kifejezésre: Soha nem elfelejteni Lehet még (2 db)

Soha nem fogom elfelejteni? Lehet még az enyém? Nem tudok nélküle élni és nem is akarok.

Másfél évig "kínlódtunk". Õ 26 éves én pedig 18 vagyok.(lány) Mindig az volt a kifogás,hogy mennyire fiatal vagyok, éljek, bulizzak... És eldobott magától nagyon csúnya módon:'( (maglázott, kihasznált..)És most van egy 15 éves barátn?je:'( akit nagyon szeret mindent megtesz érte,mindent elt?r neki.(csalja is a kiscsaj)Segítsetek kérlek!!!

Legjobb válasz: Azért eléggé szemétláda lehet, hogyha rád aki 18 éves azt mondja fiatal vagy hozzá, akkor mi a francot akar egy nálad jóval fiatalabb kiscsajjal? Hát az ilyet tudnám szépen elverni. Ez eléggé megalázó lehet neked :S Sajnálom! Minél hamarabb keress vki mást, mert õ nem neked való. Nem érdemel meg téged. hagyd a francba.

Azért eléggé szemétláda lehet, hogyha rád aki 18 éves azt mondja fiatal vagy hozzá, akkor mi a francot akar egy nálad jóval fiatalabb kiscsajjal? Hát az ilyet tudnám szépen elverni. Ez eléggé megalázó lehet neked :S Sajnálom! Minél hamarabb keress vki mást, mert õ nem neked való. Nem érdemel meg téged. hagyd a francba.
Elfelejteni nem fogod, az biztos. De ha ekkora tapló, akkor miért akarsz visszamenni hozzá? Hagyd a fenébe. Tudom, most nagyon szar, de majd elmúlik. Nem, akkor is elmúlik, ha nem hiszed most el. Az meg végképp hülyeség, hogy egy ilyen miatt megöld magad. Adj magadnak idõt. Azért meg ne keress mást, csak hogy legyen valakid. Te is találsz valaki hozzádvalót. Nem, akkor is fogsz találni.
A kérdező hozzászólása: De ez már egy éve tart ez, csak olyan volt, hogy néha amikor itthon volt összefutottunk(mert hollandiában dolgozik), meg volt a dolog és annyi. De akkor is bújt meg minden:( csak utánna nem keresett:( Február óta van a csajjal de én is voltam még febr-ban nála.
Szia! Az ilyenfajta pasik sajna soha nem fognak megváltozni! Egy örökös tapló és szemétláda marad! Biztos, hogy nem fogod elfelejteni, de gondolj arra, hogy te jobbat érdemelsz! Õ meg kidtudja még milyen csajokkal van Hollandiában... Keress valaki mást aki megbecsül és szeret biztos, hogy fogsz találni olyat!
Egyetértek. Az ilyen parasztok azt sem érdemelnék, hogy csajuk legyen. ihv
Miért nem olyan sráccal foglalkozol aki minden nap melletted van és bármikor tudsz vele találkozni?Biztos van olyan a környezetedben akinek tetszel és õ is neked.Szerintem ez a pasi csak arra megy, hogy legyen kivel szexelnie és honnan tudod olyankor mit csinál mikor külföldön van. Fõleg hogy írtad meg is alázott, én a helyedben szóba se állnék vele akárhogy is szeretném.Felejtsd el, nem hozzád való, te szerelmet akarsz, õ meg csak jót szórakozni, mikor kivel.Tudom most nehéz, talán azért is mert az új csaját ismered és fiatalabb is tõled, de annál megalázóbb nincs ha egy csaj könyörög vagy látványosan nyomul a pasiért, õ meg élvezi!!Próbáld elfelejteni bármennyire is nehéz és idõvel amikor már úgy érzed keress magadnak egy rendes srácot aki megfelel az elvárásaidnak, aki tisztel és aki soha nem alázna meg.A 15 éves barátnõjérõl pedig annyit, hogy nem is szereti õ annyira ahogy te azt képzeled, szerintem nem nagyon érdekli mit csinál a kiscsaj, mikor hol kivel van, ezért ezeket a dolgokat elnézi neki a szex miatt hogy bármikor megkaphatja, ugyan úgy kihasználja mint téged, és valószinûleg nem is lesz hosszú távú a kapcsolatuk, mert a pasi rá fog unni és keres magának egy újat.Az ilyet szokták gerinctelen állatnak nevezni, aki csak használja a nõket minden megbecsülés nélkül, örülj hogy megszabadultál tõle bár hogy is történt.Próbálj meg boldog lenni és keress egy rendes szimpatikus fiút magadnak, és meglátod majd idõvel már úgy fogod gondolni, hogy a legjobb ami történhetett veled hogy megszabadultál egy ilyen állattól, az ilyet úgy megszívatnám!Légy jó, vigyi magadra, sok boldogságot és fel a fejjel!
Remélam hamar túl leszel rajta. Habár most ragaszkodsz hozzá - de kis szerencsével ez nem marad így, és jön mad valaki akit te is tudsz igazán szeretni, és õ is szeret, ne aggódj lesz ilyen, ehhez viszont tovább kell lépned. Akkor majd rájösz, hogy lehet nélküle is élni. "Az embert a fájdalom formálja olyanra amilyen - a fájdalmaival alkot egész lényt, de balga az aki nem mlékeiben hanem minden napjaiban tartja meg a kínt" Emlékezni fogsz rá, de elõbb vagy utóbb már nem okoz fájdalmat, hanem tapasztalattá, emlékké vállik, és belátod, hogy minden rosszban van valami jó, mert találkozhatsz életed párjával és belátod, hogy így volt, jól volt. Nagyon sok szerencsét kívánok, és örömöt neked az életben, meg egy kis kitartást .. ;)

Valakivel volt már ilyen vagy mit csináljak? Egy koncerten találkoztam valakivel és tök jól elvoltunk. Tudom, hogy soha többet nem találkozunk, hogy lehet elfelejteni? Semmi elérhetősége nincs meg nekem, meg ő az ország másik felén lakik.

Hogy lehet elfelejteni? Ilyen még nem volt velem.

Legjobb válasz: Ú velem már volt hasonló, elég szar, 3 éve volt és még most is gyakran gondolok rá. :/ És volt egy fél éve is, vele nem is beszéltem, de nem fejtem ki, rá nem annyiszor szoktam, de azért õ is felejthetetlen.

Ú velem már volt hasonló, elég szar, 3 éve volt és még most is gyakran gondolok rá. :/ És volt egy fél éve is, vele nem is beszéltem, de nem fejtem ki, rá nem annyiszor szoktam, de azért õ is felejthetetlen.
Figyi, lehet õ is keres téged. Az együttesnek, aki koncertjén voltál, a FB oldalán, fórumán, vendégkönyvében keresgélj, meg Youtube videók alatt, stb. Minden, ami a koncerthez köt.. És máskor mailcím, fb név csere ;)
Nekem is volt ilyen. Én most is szívesen ellennék vele :D keresd fel! :P
Velem tegnap történt meg ugyan ez. Valószínûleg elfelejtette a nevemet, vagy egyáltalán engem. :D Elég rossz érzés. 10 percenként megyek fel facebookra, hátha bejelölt, de tudom, hogy nem fog. :/ Szerintem csak úgy lehet elfelejteni, ha nem gondolsz rá, ha eszedbe jut eltereled a gondolataidat és idõvel elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: miért nem jelölöd be te? :)
Mert én nem tudom az õ nevét. Minden nagyon gyorsan történt. Egész eddigi életem folyamán egy ilyen pasiért nyavajogtam. Okos, jó munkája van, nagyon helyes és kimondja amit gondol. A tudat, hogy egy ilyen emberrel az egész életemet letudnám élni, mert minden szempontból biztonságban érezhetném magam mellette. Erre meg a valóság és közém áll az, hogy mire haza ért elfelejtette a nevemet, vagy mire haza ért kijózanodott és azt is elfelejtette, hogy egyáltalán hol volt.. :D Szívás. És lehet, ha már bejelölt volna és beszélgettünk volna nappal is akkor már rég a feledés homályába lépett volna, mert elõkerülne az érme másik oldala, negatív tulajdonságok blabla. Legalább akkor már nem szenvednék. De most még pár hónapot ezen fogok vergõdni. :D Mert nem tudom mi lett volna, ha...
A kérdező hozzászólása: Értem, ez szar... :S Az a pár hónap biztos nem lesz jó... :(
Ha koncert volt ez is, szerintem piheni a fáradalmait, élvezi a puha ágyat, a kád vizet, az otthoni kaját és majd bejelöl :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!