Találatok a következő kifejezésre: Soha nem elfelejteni Lehet (7 db)

Soha nem fogom elfelejteni? Lehet még az enyém? Nem tudok nélküle élni és nem is akarok.

Másfél évig "kínlódtunk". Õ 26 éves én pedig 18 vagyok.(lány) Mindig az volt a kifogás,hogy mennyire fiatal vagyok, éljek, bulizzak... És eldobott magától nagyon csúnya módon:'( (maglázott, kihasznált..)És most van egy 15 éves barátn?je:'( akit nagyon szeret mindent megtesz érte,mindent elt?r neki.(csalja is a kiscsaj)Segítsetek kérlek!!!

Legjobb válasz: Azért eléggé szemétláda lehet, hogyha rád aki 18 éves azt mondja fiatal vagy hozzá, akkor mi a francot akar egy nálad jóval fiatalabb kiscsajjal? Hát az ilyet tudnám szépen elverni. Ez eléggé megalázó lehet neked :S Sajnálom! Minél hamarabb keress vki mást, mert õ nem neked való. Nem érdemel meg téged. hagyd a francba.

Azért eléggé szemétláda lehet, hogyha rád aki 18 éves azt mondja fiatal vagy hozzá, akkor mi a francot akar egy nálad jóval fiatalabb kiscsajjal? Hát az ilyet tudnám szépen elverni. Ez eléggé megalázó lehet neked :S Sajnálom! Minél hamarabb keress vki mást, mert õ nem neked való. Nem érdemel meg téged. hagyd a francba.
Elfelejteni nem fogod, az biztos. De ha ekkora tapló, akkor miért akarsz visszamenni hozzá? Hagyd a fenébe. Tudom, most nagyon szar, de majd elmúlik. Nem, akkor is elmúlik, ha nem hiszed most el. Az meg végképp hülyeség, hogy egy ilyen miatt megöld magad. Adj magadnak idõt. Azért meg ne keress mást, csak hogy legyen valakid. Te is találsz valaki hozzádvalót. Nem, akkor is fogsz találni.
A kérdező hozzászólása: De ez már egy éve tart ez, csak olyan volt, hogy néha amikor itthon volt összefutottunk(mert hollandiában dolgozik), meg volt a dolog és annyi. De akkor is bújt meg minden:( csak utánna nem keresett:( Február óta van a csajjal de én is voltam még febr-ban nála.
Szia! Az ilyenfajta pasik sajna soha nem fognak megváltozni! Egy örökös tapló és szemétláda marad! Biztos, hogy nem fogod elfelejteni, de gondolj arra, hogy te jobbat érdemelsz! Õ meg kidtudja még milyen csajokkal van Hollandiában... Keress valaki mást aki megbecsül és szeret biztos, hogy fogsz találni olyat!
Egyetértek. Az ilyen parasztok azt sem érdemelnék, hogy csajuk legyen. ihv
Miért nem olyan sráccal foglalkozol aki minden nap melletted van és bármikor tudsz vele találkozni?Biztos van olyan a környezetedben akinek tetszel és õ is neked.Szerintem ez a pasi csak arra megy, hogy legyen kivel szexelnie és honnan tudod olyankor mit csinál mikor külföldön van. Fõleg hogy írtad meg is alázott, én a helyedben szóba se állnék vele akárhogy is szeretném.Felejtsd el, nem hozzád való, te szerelmet akarsz, õ meg csak jót szórakozni, mikor kivel.Tudom most nehéz, talán azért is mert az új csaját ismered és fiatalabb is tõled, de annál megalázóbb nincs ha egy csaj könyörög vagy látványosan nyomul a pasiért, õ meg élvezi!!Próbáld elfelejteni bármennyire is nehéz és idõvel amikor már úgy érzed keress magadnak egy rendes srácot aki megfelel az elvárásaidnak, aki tisztel és aki soha nem alázna meg.A 15 éves barátnõjérõl pedig annyit, hogy nem is szereti õ annyira ahogy te azt képzeled, szerintem nem nagyon érdekli mit csinál a kiscsaj, mikor hol kivel van, ezért ezeket a dolgokat elnézi neki a szex miatt hogy bármikor megkaphatja, ugyan úgy kihasználja mint téged, és valószinûleg nem is lesz hosszú távú a kapcsolatuk, mert a pasi rá fog unni és keres magának egy újat.Az ilyet szokták gerinctelen állatnak nevezni, aki csak használja a nõket minden megbecsülés nélkül, örülj hogy megszabadultál tõle bár hogy is történt.Próbálj meg boldog lenni és keress egy rendes szimpatikus fiút magadnak, és meglátod majd idõvel már úgy fogod gondolni, hogy a legjobb ami történhetett veled hogy megszabadultál egy ilyen állattól, az ilyet úgy megszívatnám!Légy jó, vigyi magadra, sok boldogságot és fel a fejjel!
Remélam hamar túl leszel rajta. Habár most ragaszkodsz hozzá - de kis szerencsével ez nem marad így, és jön mad valaki akit te is tudsz igazán szeretni, és õ is szeret, ne aggódj lesz ilyen, ehhez viszont tovább kell lépned. Akkor majd rájösz, hogy lehet nélküle is élni. "Az embert a fájdalom formálja olyanra amilyen - a fájdalmaival alkot egész lényt, de balga az aki nem mlékeiben hanem minden napjaiban tartja meg a kínt" Emlékezni fogsz rá, de elõbb vagy utóbb már nem okoz fájdalmat, hanem tapasztalattá, emlékké vállik, és belátod, hogy minden rosszban van valami jó, mert találkozhatsz életed párjával és belátod, hogy így volt, jól volt. Nagyon sok szerencsét kívánok, és örömöt neked az életben, meg egy kis kitartást .. ;)
A cousin can never be forgotten.
Ez inkább a fiúkra igaz, bármilyen hihetetlen is.
Ahogy az elsõ is írta...
hmm igaz nem ma volt de emlékszem az elsõre és a pasira is de csak akkor ha valami miatt eszembe juttatják
Elfelejteni nem lehet, de én hagytam ott anno az illetõt és abszolut nem hiányzik, sõt! Nem mindenkire igaz.
nem teljesen. 5 év alatt tuti elfelejtik. én legalább is igy vagyok vele.
Én úgy tudtam az elsõ szerelem ilyen, de ebben is lehet valami igazság.
Ez nem igaz. Kb 7-8 hónapja feküdtem le aaz akkori barátommal és oké, nem felejtettem el de nem hiányzik nekem.


HELP! Hogy birom elfelejteni ha van egy csaj akibe iszonyatosan szerelmes voltam de el fog menni es lehet hogy SOHA nem fogok vele talalkozni? Ugy erzem vege az eletemnek, egy szakasz zarult le.

A csaj kulfoldi,LEHET nem fogom soha tobbet hallani a hangjat, az egyeniseget nem tapasztalhatom, a pillanatokat amit egyutt toltottunk. Mind e miatt sirok, annyira szerettem. Es nem birok mit csinalni, tudom vannak uj emberek es uj idok de ez tul sok nekem.

Legjobb válasz: Mindig is szeretni fogod!, csak kb4-5honap mulva mar csillapodsz egy kicsit...nekem is egy az egybe ugyan ez volt a bajom, csak en mentem el acsajtol ( el kellett koltoznunk) es o is sirt 2napig...ne aghodj, en is ezt mondtam hogy nem lesz nala jobb, pedig vannak, csak ismerkedj, sok sikert a jovobe, peace! 13F

Mindig is szeretni fogod!, csak kb4-5honap mulva mar csillapodsz egy kicsit...nekem is egy az egybe ugyan ez volt a bajom, csak en mentem el acsajtol ( el kellett koltoznunk) es o is sirt 2napig...ne aghodj, en is ezt mondtam hogy nem lesz nala jobb, pedig vannak, csak ismerkedj, sok sikert a jovobe, peace! 13F
"Ha szeretsz valakit vagy valamit, akkor engedd szabadon. Ha visszatér hozzád, akkor a tiéd, ha nem, akkor soha nem is volt a tiéd."

Első szerelmet mér nem lehet elfelejteni soha?

Volt egy ember az életemben 4 éve, akit nagyon szerettem. A kapcsolatunk rövid volt, nem sikerült úgy, ahogy terveztük. Odáig jutottunk, hogy megutáltuk egymást. Nem is beszéltünk már évek óta. Azóta nekem volt egy komoly párkapcsolatom, de teljesen más okok miatt nem sikerült. Már lassan 3 hónapja vége...ez a "régi szerelem" felbukkant az életemben, de nem akar tőlem semmit és én sem tőle, mert nem akarjuk újra kezdeni. De ennek ellenére mégis bennem van az érzés, hogy ő több számomra mint más ember...nem lesz közömbös soha, pedig már nem szeretem, de akkor is a szívemben őrzőm Mért nem tudom teljesen feledni? Remélem érthető a kérdés.

Legjobb válasz: Azért mert ha neked mindenbe õ volt az elsõ, értem ezalatt szex..stb akkor a szemedben õ az igazi jelen esetben, nekem hála az égnek, nem kell elfelejtenem mert 2 éve itt van velem.

Azért mert ha neked mindenbe õ volt az elsõ, értem ezalatt szex..stb akkor a szemedben õ az igazi jelen esetben, nekem hála az égnek, nem kell elfelejtenem mert 2 éve itt van velem.
Megszeretni valakit egy perc is elég, elfelejteni egy élet is kevés. :) Ennél többet nem tudok hozzáfûzni. :)
én a másodikat felejtettem nehezen... nem kellene már soha többet, de akkor is voltak szép pillanatok, amiket aranykalitkában õrzök magamban... :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Elsõ szerelmet el lehet felejteni. A legnagyobbat nem lehet!

Valakivel volt már ilyen vagy mit csináljak? Egy koncerten találkoztam valakivel és tök jól elvoltunk. Tudom, hogy soha többet nem találkozunk, hogy lehet elfelejteni? Semmi elérhetősége nincs meg nekem, meg ő az ország másik felén lakik.

Hogy lehet elfelejteni? Ilyen még nem volt velem.

Legjobb válasz: Ú velem már volt hasonló, elég szar, 3 éve volt és még most is gyakran gondolok rá. :/ És volt egy fél éve is, vele nem is beszéltem, de nem fejtem ki, rá nem annyiszor szoktam, de azért õ is felejthetetlen.

Ú velem már volt hasonló, elég szar, 3 éve volt és még most is gyakran gondolok rá. :/ És volt egy fél éve is, vele nem is beszéltem, de nem fejtem ki, rá nem annyiszor szoktam, de azért õ is felejthetetlen.
Figyi, lehet õ is keres téged. Az együttesnek, aki koncertjén voltál, a FB oldalán, fórumán, vendégkönyvében keresgélj, meg Youtube videók alatt, stb. Minden, ami a koncerthez köt.. És máskor mailcím, fb név csere ;)
Nekem is volt ilyen. Én most is szívesen ellennék vele :D keresd fel! :P
Velem tegnap történt meg ugyan ez. Valószínûleg elfelejtette a nevemet, vagy egyáltalán engem. :D Elég rossz érzés. 10 percenként megyek fel facebookra, hátha bejelölt, de tudom, hogy nem fog. :/ Szerintem csak úgy lehet elfelejteni, ha nem gondolsz rá, ha eszedbe jut eltereled a gondolataidat és idõvel elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: miért nem jelölöd be te? :)
Mert én nem tudom az õ nevét. Minden nagyon gyorsan történt. Egész eddigi életem folyamán egy ilyen pasiért nyavajogtam. Okos, jó munkája van, nagyon helyes és kimondja amit gondol. A tudat, hogy egy ilyen emberrel az egész életemet letudnám élni, mert minden szempontból biztonságban érezhetném magam mellette. Erre meg a valóság és közém áll az, hogy mire haza ért elfelejtette a nevemet, vagy mire haza ért kijózanodott és azt is elfelejtette, hogy egyáltalán hol volt.. :D Szívás. És lehet, ha már bejelölt volna és beszélgettünk volna nappal is akkor már rég a feledés homályába lépett volna, mert elõkerülne az érme másik oldala, negatív tulajdonságok blabla. Legalább akkor már nem szenvednék. De most még pár hónapot ezen fogok vergõdni. :D Mert nem tudom mi lett volna, ha...
A kérdező hozzászólása: Értem, ez szar... :S Az a pár hónap biztos nem lesz jó... :(
Ha koncert volt ez is, szerintem piheni a fáradalmait, élvezi a puha ágyat, a kád vizet, az otthoni kaját és majd bejelöl :D

Hogy lehet elfelejteni egy lányt, akiről tudod, kb soha többé nem fogod látni se?

Elég érdekes a helyzetünk,de azt most inkább nem részletezném, a lényegen nem változtat,a kérdés adott. Már akkor tudtam,hogy ez lesz belőle amikor megismertem,de ennek ellenére rögtön beleszerettem, és ő is belém Elhatároztuk,hogy tovább kell lépnünk ,mert ennek így nincs értelme, de nem sikerül.Távkapcsolatot inkább kihagynám. Próbálom elfelejteni, de kb csak ő jár az eszembe egyfolytában ... Már 2 hónapja tart ez az állapot és kezdem már unni. Valaki tudna valamilyen tanácsot adni? megköszönném. :)

Legjobb válasz: Csak a szokásos rizsa. Kerítsd egy új hobbit, keress új embereket akiket megismerhetsz, és kezdj el újra randizni. Jah és persze az örök kedvenc, "Kutya harapást szõrével!"

Csak a szokásos rizsa. Kerítsd egy új hobbit, keress új embereket akiket megismerhetsz, és kezdj el újra randizni. Jah és persze az örök kedvenc, "Kutya harapást szõrével!"
Ha találsz egy másik lányt akkor sokkal könnyebb lesz elfelejteni. :)
át érzem a helyzetedet mert én 1 ve nem birok elfelejteni egy fiút.. nekem azt szokták mondani h akarat kérdése, mert amit elhatározod lesz egy másik..:) tereld el a figyelmedet:)
Nekem 6 év kellett, ennyi biztos rajtad is segiteni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek ment a zöld :) 4-es hát kösz megnyugtattál... Próbáltam már mindent, randizni is, de sajnos minden lányban ösztönösen õt keresem...:( Egyébként azért bosszantó a dolog, mert menne a dolog nagyon is jól csak ez a k*baszott 2500km állt közénk..
Hát az tényleg nem kevés. :)
Erre én is kíváncsi vagyok, fõleg hogy másik lányt találni kb. annyira esélyes, mint egy atomerõmû felrobbanásánál reménykedni hogy kisebb égésekkel megúszható a kaland... És azt a lányt már 10 éve képtelenség elfeledni...
Nálam 2, 5 éve tart... Csak én egy fiút nem tudok elfelejteni (akkor is, ha tudom, az életben nem fogom újra látni).
A kérdező hozzászólása: Látom sokan szenvedtek ettõl :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!