Találatok a következő kifejezésre: Smaroltam az osztalytarsammal! (3 db)

Mert csak meg akart fektetni.. Nõj fel!
És te miért csinálod?
Elõfordul. Osztálykiránduláson az ember kicsit lazábban veszi az életet. Õ valószínûleg nem tulajdonított nagyobb jelentõséget a csóknak...
azt nem írtad milyen körülmények voltak, netán duma? ezek számítanak, mert lehet Te is tudhattad volna, hogy ennek nincs semmi jelentõsége N
Jó buli volt, de vége lett... eddig jutottatok! Valószínûleg csak szexet akarna, de ha te is, akkor nyomulj rá! Másképp meg felejtsd el!
Mert nem járni akart veled, hanem csak flörtöt. Szép volt? akkor ne bánd meg. de ne töpreng ezen, lépj túl rajta. Elõtted az élet. Még az is lehet, hogy ha nem foglalkozol vele, feltûnik neki, és ismét kezdeményez. S akkor bármi lehet még. Vagy sem.

Smaroltam az egyik osztalytarsammal! .. ezt senki sem tudtja csak o meg en.. de ugy teszunk mintha nem tortent volna semmi.. helyes ez?

egy 16 eves lany vagyok..egy napon nsmaroltam egy fiuval az osztalybol..szerintem a tobbiek tudjak de nem mondjak...helyes ez?

Legjobb válasz: Hmmm... ha már jártál vele régebben, de most nem jelentett semmit, akkor miért csókolóztál vele? Most aztán reménykedik... Döntsd el gyorsan, hogy tényleg nem jelent-e semmit! De ha csak sajnálod õt, akkor semmiképpen ne folytasd. Az nem jó egyikõtöknek sem. Ha segíteni akarsz rajta, akkor esetleg keress neki valakit :-)

Hmmm... ha már jártál vele régebben, de most nem jelentett semmit, akkor miért csókolóztál vele? Most aztán reménykedik... Döntsd el gyorsan, hogy tényleg nem jelent-e semmit! De ha csak sajnálod õt, akkor semmiképpen ne folytasd. Az nem jó egyikõtöknek sem. Ha segíteni akarsz rajta, akkor esetleg keress neki valakit :-)
Hát figyelj! Hogyha számított neked a csók, akkor próbálj beszélni a sráccal, hogy õ hogy érez, de hogyha neked nem jelentett semmit, akkor meg szard le, ez csak 1 csók, és szerencsére nem a wc-ben sexeltetek.
figyelj!!!ha nincs baratod ha joul csokolt es te elvezted akkor szerintem HELYES!!! attol hogy az osztalytarsad....ha teccel neki es o is teccik neked akkor sztem csak ido kerdese h mikor josztok ossze!!!!...de ha csak egy csok volt akkor sincs semmi baj.....sokan vannak ugy h meg akarjak tudni h a masik h csokol...sztem nem csinaltal semmi rosszt...
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindenkinek a valaszát!
A kérdező hozzászólása: Az a helzet hogy ezzel a fiuval mar jartam regebben!!!!de most ez a csok nem jelentett szamomra semmit..de neki azt hiszem hogy igen!!!...

Osztálytársammal buliztunk ő már ki józanodott én még nem. Két srác odajöt hozzánk az egyik elkezdett tapizni én meg hagytam. Bizonyos keretn belül. Smároltunk Most szörnyen érzem magam bársemmikomoly nem történt. Azóta hiányzik a srác. K. va vagyok?

15 éves vagyok és el?ször ittam és nem tudtam hogy mennyi árthat.Az egyik srác a sulimból van és nem volt részeg és ? addig beszélgetett az osztálytársammal amíg..

Legjobb válasz: Dehogyis vagy az, szerintem kellenek a tapasztalatok (a rosszak is). Legközelebb gondolokodsz, és persze nem iszol annyit. Persze, hogy hiányzik, fõleg, ha ez az elsõ élményed, majd elmúlik. A lényeg, hogy tanulj belõle és fõleg ne hasonlóképpen folytasd! 26L

Dehogyis vagy az, szerintem kellenek a tapasztalatok (a rosszak is). Legközelebb gondolokodsz, és persze nem iszol annyit. Persze, hogy hiányzik, fõleg, ha ez az elsõ élményed, majd elmúlik. A lényeg, hogy tanulj belõle és fõleg ne hasonlóképpen folytasd! 26L
Ez egy elég szomorú történet :(
Ha hiányzik akkor már nem neveznélek annak, csak részben.Mivel elég felelõtlen voltál 15 éves létedre. De te tudod...
A kérdező hozzászólása: Én nem ilyen vagyok és tudom hogy hülye voltam nem kellett volna innom...
A kérdező hozzászólása: Igen ez az elsõ csókom és hát igazából utána még sirtam is hogy mért ilyennek kellett lennie.És hát a srácról csak annyit hogy tipikus jópasi de piás ..
Szereztél egy tapasztalatot, már ne rágódj ezen, de jegyezd meg jól, és emlékezz rá, ha máskor hasonló esetbe kerülnél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat :) :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!