Találatok a következő kifejezésre: Smárolás közben fiunak és a lánynak (1 db)

Smárolás közben a fiunak és a lánynak át kell dugni a nyelvét?

Legjobb válasz: Azért nem kell a torkáig ledugni, de próbáld ki és megtudod hogy megy ez, leírni nem olyan egyszerû mint csinálni:)

Azért nem kell a torkáig ledugni, de próbáld ki és megtudod hogy megy ez, leírni nem olyan egyszerû mint csinálni:)
Igen:D
Hát nem ártana XD Ugyanis smárolni nyelvvel szokás..
hány éves vagy?
Szerintem 11 évesen még ne ezzel foglalkozz! És ugyis jonni fog magatol minden, még van idod mindent megtapasztalni.
na jo...azért ez már meerdek...ha komoly ha nem... mert ha még szexrol kérdeznek....csokolj meg egy pasit... 5 perc és ráérzel... ;)
LOL :D
én is így voltam veleegy ideig h nem akartam smárolni ...de aztán jött magátol...a legelsö smárolásom olyan hirtelen gyorsan történt h egy pár másodpercig azt se tudtam h mit csinálok..eggyáltalán nem élveztem...és ugye azt szokták mondani h az elsö alapozza , meg a többit:Samugy át kell dugni a nyelvet:) ez az alap...de az a legfontosabb h :hosszú , lassú, érzelmes, gyengéd nyelves csók legyen:)
LoL Geccc a 11 évesnek milyen mocskos a szája xDDDDD
A kérdező hozzászólása: Nah ide skubizz KICSIM. Én nem vok senkinek a drágasága kivéve a pasiiimnak. Fõleg nem egy lánynak. Meg különben is sztem tanulj meg olvasni és ha nem tudsz semmi normális választ írni akkor mi a fasznak írsz ide????
Ha az apád lennék, úgy zájon basztalak volna hogy 2 hétig nem tudnád kiejteni az " y " betüt.
szájon* már sajnálom hogy nem az én lányom vagy :) ajjjjj SZERTE SZÉT CSAPTALAK VOLNA!!!!!
azért tényleg ne beszélj így.ne akarlak megbántani de így letiltanak na figyelj vegyél fel msn-re lécci.át kell dúg ni a nyelved és élvezd mikor a nyelvetek összeérnek és mikor egymás szájában van a nyelvetek
igen át kell dugni és élvezd mikor a nyelvetek egymás szájában van:) vegyél fel msn-re lécci.
átdugod és ketté harapod :D
Ezt most halálosan komolyan kérdezted drágaság? :D
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondtam hogy egy pár ember oktasson ki hogy hány éves vagyok. Hanem a kérdeztem és z mindegyj ki hány éves.. És aki normálisan válaszolt nagyon köszönöm:D:D
A kérdező hozzászólása: hát kösz, nem ugy lrtettem a kérdést. hanem, hogy a lánynak a fiu a szájáb a fiunak meg a lány szájába kell dugni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszadóknak. olyan kedvesek vagytok.
A kérdező hozzászólása: 11éves vok. és azért kérdeztem meg mert a suliba még nem szoktunk ilyenkrõl beszélni. De viszomt nagyon érdekelne.
A kérdező hozzászólása: Pedig én ezzel foglalkozok. Itt Pesten majdnem minden 11éves ezzel foglalkozik. És már sokan smároltak, és a barátom is a multkor le akart smárolni, de én el utasítottam, és most nem szeretném.Szóval ha valaki egy normális választ adna, megköszönném.:)
Bazmeg de hulyek vagytok, nem mindegy hogy mivel foglalkozik?Az volt a kerdes hogy at kel e dugja a nyelvet a pasi szajaba? Igen, atkell!Sok sikert!
azért szörnyû lehet a spontanitás elvesztése; mindent elõre megszervezni, meg hogy melyik oldalra döntsd a fejed... annyit fogsz rajta görcsölni, hogy elvész a gyönyör
de legalább kérdez.:) figyelj, elõre tényleg nem lehet megszervezni, meg készülni rá, de amikor lényegében az egyikõtök átdugja a másik szájába a nyelvét, akkor a másik félnél a dolgok automatikusan jönnek, elkezded utánozni a mozdulatait. és ne külsõ hatásokra figyelj, csak élvezd a dolgokat, ne görcsölj rajta. lazulj el.:)
11 evesen nekem maximum a barbie babam csokolozott...jol gondold at mit csinlasz... Amugy meg megszervezni hogy hanyadik lepesnel fogod megcsokolni es merre dontod a fejed es ki fogja dugni a nyelvet ez azert kicsit SOK(K)...Ha erre nem ereztel ra akkor valoszinuleg meg KICSI vagy ehhez...nezz magadba, es beszelj anyukaddal
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. xDD ekkora pofikát 1 ien kicsi embertöl nem is lehet kire nézni de már káromkodik :D 14/f

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Jobban szeretjük a szeretőnket mint a párunkat?

14

Még egy hét mire találkozok a barátommal, de addig én megőrülök. Mit csináljak?

13

A swingerezésben nem tűnik el a szex intimitása?

vagy ha igen, ez mit jelent? mivel más? nem silányul el az élmény?

6

Vaginális szexnél szoktátok a lány fenekét összeszorítani, hogy még szűkebb legyen?

6

A kollégám felesége?

33éves ffi vagyok.
A sztori a következő.

Van egy kollégám, 35 éves, van egy felesége aki 23! A csajjal többször talákoztam ill. összefutottam amikor jött be a férjéhez, sokszor hozott be nekünk sütit is pl. (többen vagyunk ffiak kollégák).
Aztán egyszer haza kellett engem hozni a reptérről, de a kollégám nem ért rá és a feleségét küldte értem.
A csaj hihetetlen, korát meghazudtoló. Talpraesett, okos, humoros, és szép. Nem az a tipikus plázamacska akikkel ált. dolgom van, van melle, feneke, van mit rajta fogni de bomba!
Amikor hazahozott a reptérrő beszélgettünk, kicsit néha talán perverzebb poént is előttem neki.
Hát, múlthéten aztán lefeküdt Velem...
Nem kérek kommenteket hogy a csaj mekkora ri..nc és hasonlók, valahol megértem, a férje...- hát hagyjuk is.

A sajnálatos az hogy a Férjével közvetlen munkakapcsolatom van, és kicsit ciki ha szóba kerül a csaj, vagy mesél róla/magukról bármit. A csaj nem akarja Velem folytatni a dolgot, Én viszont nagyon szeretném.
Mit kellene tennem? Annyiban hagyni?

37

Ismerkedni 16-17 éves lányok valaki?

http://kepfeltoltes.hu/view/131025/PhotoChooser-3a672cef-9e5..

6

Hogyan tudassam a párommal kíméletesen, hogy nem tudok már elélvezni?

Kapcsolatunk elején szinte mindig volt hüvelyi orgazmusom, de most csak csiklóból tudok elélvezni. Tudom, hogy lehetnek lelki okai is ennek egy nőnél. De szerintem nem erről van szó, hanem sokkal kevesebbet csinálja a ki-be húzogatást, mert érezhetően hamarabb elmegy, mint régebben. Nekem meg több idő kéne, hogy elélvezzek. Inkább nagyobb hangsúlyt fektet az ujjazásra, illetve a franciázásra mostanában. Szerintem az lehet az oka, hogy abbahagyta a sportolást és az állóképessége romlott és nagyon sokat felszedett, így hamarabb is fárad. Persze, nem kell arra gondolni, hogy én csak ott feküdnék...csak hát akkor tudtam mindig is elélvezni, ha a férfi csinálta és nem én.
Igazából ő is szokott arra utalni, hogy ismét sportolnia kéne, mert már nem bírja annyira a szexet sem. De mégis, hogy mondjam el neki kíméletesen, hogy abszolút nem tud kielégíteni? Már odáig jutottam, hogy olykor színlelem az orgazmust, mivel semmi esetre sem szeretném megbántani Õt. :( Iszonyatosan kényes arra témára, ha szóba kerül a teljesítménye, ill. a pénisz métere...teljesen maga alá szokott zuhanni, pedig EGY SZÓVAL SEM mondtam Neki, hogy kicsi lenne a pénisze...vagy, hogy rossz lenne az ágyban, mert egyre több alkalommal nem élvezek el. Tudtommal egy nő sem mondott Neki ilyeneket, akivel korábban volt. Ezeket Õ képzeli be magának. :( Annyiszor dicsértem már Õt ebben a témában, ill. szex közben is szoktam pozitív mondatokkal illetni a péniszét és Õt magát is, hogy egy kosárlabda csapatnyi férfinak is elég lenne szerintem. De mintha Õ meg sem hallaná. Ezeket azért írtam le, hogy lássátok mennyire kényes erre a témára. Hogy lehetne beadagolni ezt Neki?

21

Túlságosan nedves vagyok néha, mit lehet ez ellen tenni? Lehet egyáltalán?

Sokan gondolják, hogy az a jó, ha a lány tocsog a lében, és direkt folyik ki, de eddigi tapasztalataim szerint ez nem annyira kellemes. Azaz, nemhogy kellemetlen, de inkább semmilyen. Néha túl sok nedv jön, és akkor se a barátom, se én nem érzünk túl sokmindent. Õ még csak-csak, de a sok nedvességtől én kb szinte semmit. És ez mindkettőnk számára elég zavaró.
Lehet ez ellen tenni bármit is? Vagy törődjünk bele?

A jelenség nem állandó, de hosszabb aktus, vagy hosszan elnyúló, magára várató orgazmus, esetleg kiadós előjáték után szinte szükségszerűen jelentkezik. Amik közül egyedül a hosszan magára várató orgazmus ellen nem tudok tenni semmit, és ez mindenképpen dühítő. Mondjuk az aktus hossza általában az orgazmus érkeztével áll összefüggésben, így ezt se tudom nagyon befolyásolni, az előjátékhoz meg nálunk az átlagtól eltérően, a barátom ragaszkodik. Ötletek? Valakinek volt már ilyen tapasztalata?

Előre is köszönöm a segítséget!

9

Lányok! Hogyan tudnék elmenni? Bővebben lent.

Szóval! :) 18 éves lány vagyok, és nemrég feküdtem le a barátommal. Õ az első az életemben, előtte még szűz voltam. Nagyon jó vele a szex, egyszerűen isteni, más jelzőt nem is találok! :) Nagyon figyelmes, nagyon sokat kapok tőle, csodás élményekben van részem. Csiklóorgazmusom minden alkalommal van,és nagyon jól csinálja,mindig másképp (kézzel,szájjal,előtte,közben,utána stb...)De az utóbbi három-öt alkalommal szeretkezés közben ugyanabban az érzésben volt részem,amiben akkor szokott lenni,amikor a csiklómat izgatja: egyre erősebb lesz az a bizonyos érzés. Amikor az ember azt hiszi, hogy mindjárt elmegy,aztán egyre fentebbi szintekre jut el...végül pedig elélvez. Ezt éreztem a hüvelyemben is. Csak utána ez valahogy elmúlt. Szeretném átélni a hüvelyi orgazmust is, mert nagyon jó érzés az aktus a barátommal, és így még jobb lenne...:) Nem görcsölök ezen, de jó lenne egy kis segítség, mert ilyenkor valahogy azt érzem, valami gát nem engedi bennem tovább nőni ezt az érzést...Jó lenne kikapcsolni az agyamat, de erre sajnos nem vagyok képes. És még annyi, hogy ez az érzés csak misszionárius pózban jön rám. Mit ajánlanátok nekem? Köszönöm a segítséget!!!!! :))))

1

Van itt Nyíregyházáról, vagy Nagykállóból fiatal biszex vagy meleg srác? Úgy kipróbálnám már!

:)

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!