Találatok a következő kifejezésre: Smárolás közben fiunak és a (3 db)

Smárolás közben a fiunak és a lánynak át kell dugni a nyelvét?

Legjobb válasz: Azért nem kell a torkáig ledugni, de próbáld ki és megtudod hogy megy ez, leírni nem olyan egyszerû mint csinálni:)

Azért nem kell a torkáig ledugni, de próbáld ki és megtudod hogy megy ez, leírni nem olyan egyszerû mint csinálni:)
Igen:D
Hát nem ártana XD Ugyanis smárolni nyelvvel szokás..
hány éves vagy?
Szerintem 11 évesen még ne ezzel foglalkozz! És ugyis jonni fog magatol minden, még van idod mindent megtapasztalni.
na jo...azért ez már meerdek...ha komoly ha nem... mert ha még szexrol kérdeznek....csokolj meg egy pasit... 5 perc és ráérzel... ;)
LOL :D
én is így voltam veleegy ideig h nem akartam smárolni ...de aztán jött magátol...a legelsö smárolásom olyan hirtelen gyorsan történt h egy pár másodpercig azt se tudtam h mit csinálok..eggyáltalán nem élveztem...és ugye azt szokták mondani h az elsö alapozza , meg a többit:Samugy át kell dugni a nyelvet:) ez az alap...de az a legfontosabb h :hosszú , lassú, érzelmes, gyengéd nyelves csók legyen:)
LoL Geccc a 11 évesnek milyen mocskos a szája xDDDDD
A kérdező hozzászólása: Nah ide skubizz KICSIM. Én nem vok senkinek a drágasága kivéve a pasiiimnak. Fõleg nem egy lánynak. Meg különben is sztem tanulj meg olvasni és ha nem tudsz semmi normális választ írni akkor mi a fasznak írsz ide????
Ha az apád lennék, úgy zájon basztalak volna hogy 2 hétig nem tudnád kiejteni az " y " betüt.
szájon* már sajnálom hogy nem az én lányom vagy :) ajjjjj SZERTE SZÉT CSAPTALAK VOLNA!!!!!
azért tényleg ne beszélj így.ne akarlak megbántani de így letiltanak na figyelj vegyél fel msn-re lécci.át kell dúg ni a nyelved és élvezd mikor a nyelvetek összeérnek és mikor egymás szájában van a nyelvetek
igen át kell dugni és élvezd mikor a nyelvetek egymás szájában van:) vegyél fel msn-re lécci.
átdugod és ketté harapod :D
Ezt most halálosan komolyan kérdezted drágaság? :D
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondtam hogy egy pár ember oktasson ki hogy hány éves vagyok. Hanem a kérdeztem és z mindegyj ki hány éves.. És aki normálisan válaszolt nagyon köszönöm:D:D
A kérdező hozzászólása: hát kösz, nem ugy lrtettem a kérdést. hanem, hogy a lánynak a fiu a szájáb a fiunak meg a lány szájába kell dugni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszadóknak. olyan kedvesek vagytok.
A kérdező hozzászólása: 11éves vok. és azért kérdeztem meg mert a suliba még nem szoktunk ilyenkrõl beszélni. De viszomt nagyon érdekelne.
A kérdező hozzászólása: Pedig én ezzel foglalkozok. Itt Pesten majdnem minden 11éves ezzel foglalkozik. És már sokan smároltak, és a barátom is a multkor le akart smárolni, de én el utasítottam, és most nem szeretném.Szóval ha valaki egy normális választ adna, megköszönném.:)
Bazmeg de hulyek vagytok, nem mindegy hogy mivel foglalkozik?Az volt a kerdes hogy at kel e dugja a nyelvet a pasi szajaba? Igen, atkell!Sok sikert!
azért szörnyû lehet a spontanitás elvesztése; mindent elõre megszervezni, meg hogy melyik oldalra döntsd a fejed... annyit fogsz rajta görcsölni, hogy elvész a gyönyör
de legalább kérdez.:) figyelj, elõre tényleg nem lehet megszervezni, meg készülni rá, de amikor lényegében az egyikõtök átdugja a másik szájába a nyelvét, akkor a másik félnél a dolgok automatikusan jönnek, elkezded utánozni a mozdulatait. és ne külsõ hatásokra figyelj, csak élvezd a dolgokat, ne görcsölj rajta. lazulj el.:)
11 evesen nekem maximum a barbie babam csokolozott...jol gondold at mit csinlasz... Amugy meg megszervezni hogy hanyadik lepesnel fogod megcsokolni es merre dontod a fejed es ki fogja dugni a nyelvet ez azert kicsit SOK(K)...Ha erre nem ereztel ra akkor valoszinuleg meg KICSI vagy ehhez...nezz magadba, es beszelj anyukaddal
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. xDD ekkora pofikát 1 ien kicsi embertöl nem is lehet kire nézni de már káromkodik :D 14/f

Hogy kell csókolózni? Mi a különbség a smárolás és a csók között? Smárolás közben a lány is meg a fiú is össze érinti a nyelvét, vagy hogy? Gáz ha 15 évesen nem volt komoly kapcsolatom de nem is smároltam még?

Legjobb válasz: Hat..ez egy olyan dolog amit ki kell próbálni, hogy megtudd, hogyan kell. Javaslom elsõre ne dugd le a nyelved a masik torkán. puszilgasd, simogasd az ajkaiddal a masik ajkat, harapdalhatod es szivogathatpd is, az ajkakban nagyon sok receptor van, nagyon érzékenyek, ezért jo érzés csókolózni. Szoval ezeket kell finoman ingerelni. A nyelves Csók sokkal erotikusabb, ezért nem is csinaljak (altlaban) közönség elõtt az emberek. Itt is a simogatason, az érintésén van a hangsúly. Kérdésedre válaszolva a fiú es a lany is 'bedughatja' a nyelvet, ez tipikusan egy olyan dolog, amire nincsenek szabályok. Ahogy neked jo, ahogy a másiknak jo. Egyszer csókolóztam egy sráccal, aki nem szerette sem azt, ha o, sem azt ha az én nyelvem kerul "testközelbe", allitolag ezt a felenk-onbizalomhianyos emberek csinaljak (jo eséllyel ilyen volt a srac). egyaltalan nem gaz, ha 15 évesen nem volt meg komoly kapcsolatod. Nekem 18 evesen volt elõször (a szüzességemet is ekkor vesztettem el), es nem bántam meg. Én kivalogattam a "legjavát", eleg aktívan, Tegyük hozza. Ha elhivnak randizni, Menj el. Ha nem jön be annyira, akkor is, sétálni, vagy valami, a fiúkkal való beszélgetés egy olyan dolog, amit meg kell tanulni, hogy késõbb sikeresen "alkalmazd" :)

Hat..ez egy olyan dolog amit ki kell próbálni, hogy megtudd, hogyan kell. Javaslom elsõre ne dugd le a nyelved a masik torkán. puszilgasd, simogasd az ajkaiddal a masik ajkat, harapdalhatod es szivogathatpd is, az ajkakban nagyon sok receptor van, nagyon érzékenyek, ezért jo érzés csókolózni. Szoval ezeket kell finoman ingerelni. A nyelves Csók sokkal erotikusabb, ezért nem is csinaljak (altlaban) közönség elõtt az emberek. Itt is a simogatason, az érintésén van a hangsúly. Kérdésedre válaszolva a fiú es a lany is 'bedughatja' a nyelvet, ez tipikusan egy olyan dolog, amire nincsenek szabályok. Ahogy neked jo, ahogy a másiknak jo. Egyszer csókolóztam egy sráccal, aki nem szerette sem azt, ha o, sem azt ha az én nyelvem kerul "testközelbe", allitolag ezt a felenk-onbizalomhianyos emberek csinaljak (jo eséllyel ilyen volt a srac). egyaltalan nem gaz, ha 15 évesen nem volt meg komoly kapcsolatod. Nekem 18 evesen volt elõször (a szüzességemet is ekkor vesztettem el), es nem bántam meg. Én kivalogattam a "legjavát", eleg aktívan, Tegyük hozza. Ha elhivnak randizni, Menj el. Ha nem jön be annyira, akkor is, sétálni, vagy valami, a fiúkkal való beszélgetés egy olyan dolog, amit meg kell tanulni, hogy késõbb sikeresen "alkalmazd" :)

Megizzadt a hátam és a fiú azt szereti fogni smárolás közben. Mi legyen?

nagyondurván meleg van, és nekem meg izzad a nyakam és a hátam... a fiú aki smárol velem, pedig imád ott fogni...de nem akarom hogy elundorodjon t?lem, és ne akarjon csókolni. és megmondani sem akarom, se hülye helyzetbe kerülni. Mit tegyek?! Köszi a választ!!!

Legjobb válasz: Hát ne izzadj xD Komolyra fordítva a szót , ez természetes dolog nem hinném hogy elriasztaná.

Hát ne izzadj xD Komolyra fordítva a szót , ez természetes dolog nem hinném hogy elriasztaná.
Hát ha õt ez elundorítaná, akkor a pasival baj van.
FÜRÖDJ! mellesleg arra ne gondoltál ha meleg van õ is izzad?:D:D:D vazze Angel
A kérdező hozzászólása: értem.:DD
Engem nem zavarna.
ez engem is zavar, de megkérdeztem tõle, és azt mondta, hogy kitérdekel? xD szóval...szerintem hagyd :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!