Találatok a következő kifejezésre: Sima 2d mikor (4 db)

A Harry Potter 7.1. részét most játszák 3d-ben? Arena mozinál mit jelent az az IMAX 2d? Sima 2D, vagy akkor IMAX?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos nem játsszák még 3D-ben, mert nem volt elég idejük átkonvertálni, de ígérik h késõbb láthatjuk. A 2D az, mikor pl nézed a tv-t. Az IMAX-ben pedig sokkal élesebb a kép.Én úgy tudom.

Szia! Sajnos nem játsszák még 3D-ben, mert nem volt elég idejük átkonvertálni, de ígérik h késõbb láthatjuk. A 2D az, mikor pl nézed a tv-t. Az IMAX-ben pedig sokkal élesebb a kép.Én úgy tudom.
én úgy tudom, hogy valami olyasmi, hogy 2D szemcsi nélkül viszont mozog a kép jobbra balra fel le, de nem biztos.
a 2D azt jelenti hogy nem úgy látod mint ha kijönne a tv-bõl a film de a 3d az már egészen más, ha leveszed a szemüveget akkor olyan mint ha kettõt látnál a filmbõl
2D-ben játsszák. Illetve IMAX 2D-ben is, ami ugyanúgy 2D (azaz olyan, mint egy átlagos mozifilm), csak baromi nagy a képernyõ --> ezért IMAX (de ezt ugye csak az IMAX-os mozikban tudják így játszani..)

Mi a különbség az IMAX 2D és a sima 2D-s mozi között?

Láttam, hogy a Harry Pottert csak 2D-ben játszák, mert nem készült el a 3D-s változat. Megéri ezt IMAX-ben nézni, vagy itt tényleg csak annyi a különbség, hogy nagyobb a vászon és drágább a jegy?:-)

Legjobb válasz: Az IMAX azt jelenti, hogy jóval nagyobb a vetítõvászon mérete, ill. a filmet is nagyobb felbontású forrásból vetítik. Az IMAX alapból nem 3D-s, de létezik IMAX 3D-technika is, ami a hagyományos IMAX-tulajdonságok mellett 3D-s képpel bõvül ki. Bõvebb infók: http://hu.wikipedia.org/wiki/IMAX

Az IMAX azt jelenti, hogy jóval nagyobb a vetítõvászon mérete, ill. a filmet is nagyobb felbontású forrásból vetítik. Az IMAX alapból nem 3D-s, de létezik IMAX 3D-technika is, ami a hagyományos IMAX-tulajdonságok mellett 3D-s képpel bõvül ki. Bõvebb infók: http://hu.wikipedia.org/wiki/IMAX

Mennyibe kerül egy sima 2D-s ultrahang kép nyomtatása, és mikor érdemes a elsőt kérni?

Váci SZTK

Legjobb válasz: Ingyen kinyomtatják, csak kérd meg az orvost. Én csak a 16. héten kaptam, mert nehezen látta az orvos a babót, a duciságom miatt.

Ingyen kinyomtatják, csak kérd meg az orvost. Én csak a 16. héten kaptam, mert nehezen látta az orvos a babót, a duciságom miatt.
szia! én tegnap voltam 12. heti uh-n, nem is kértem (bár akartam) és magától adott a Szaniszló dokibácsi :)
SZFVÁR 1000.-
mikor érdemes elsõt kérni?nekem van egy 9hetes képem, 3 cm volt akkor :) (párom azt sem tudta hol nézze)gyönyörü emlék, nagyitóval néztük nagyimmal a pici hátgerincét, stb-sõt feslõ-alsó állkapcsa is látható volt:) .Mai napig nagyon sokszor elõveszem, és könyneket csal a szemembe, hogy milyen volt, és most már 20 hetes, 25 cm körül van :)


Sima 2d ultrahangon mikor lehet látni a baba nemét?

Legjobb válasz: Nekem a doki 17 hetesen már megmondta 90%-ra, hogy kislány!

Nekem a doki 17 hetesen már megmondta 90%-ra, hogy kislány!
A 18 hetesen ha megmutatja magát.
Nekem 15 hetesen már próbálták megnézni, a baba mutatta is magát, a dokinak pedig volt egy erõs tippje, viszont nem mert állást foglalni. Egyébként mi is láttuk a képeket és mi fiúra tippeltünk, szerintünk már akkor is elég jól kivehetõ volt, hogy golyók vannak, végül 20. héten megerõsítették, hogy biztosan fiú. Mint késõbb kiderült a doki 15 hetesen csak azért nem mondta meg a nemét, mert gond volt a terhességemmel, egyáltalán nem volt biztos akkor, hogy ki tudom hordani a babát és nem akarta, hogy még nagyobb legyen a lelki kötõdés, ha már a nemét is tudjuk és így nevén is nevezzük a magzatot. Szerencsére azóta már mindketten rendben vagyunk!
A 16-18. hét után, ha megmutatja magát. :) Mi ezért mentünk el inkább a 15. héten 4D-re.
Az elsõ gyermekemet mindennek látták. Fiúnak is, lánynak is. A szülésig nem tudtuk, hogy mi lesz. lány lett. A mostani babám nem mutatja magát. Az orvos azt mondja a lányok szégyenlõsebbek. De erre nem lehet alapozni. Minden esetre két névvel készülök :) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!