Találatok a következő kifejezésre: Simítom a és (12 db)

próbáld meg egy kicsit befelé vasalni a végét nekem ez be szokott válni :)
Nem töredezett véletlenül a hajad? Csak mert nekem is ez volt a problémám...de nekem töredezett volt, és így folyton visszagöndörödött a vége, ezért levágattam azt a részt, és azóta nincs ilyen problémám.

Simítom a hajam, és Fructis hajerősítőkrémpakolást használok száraz és töredezett hajra, ez jó rá?

Legjobb válasz: Persze miért ne lenne jó?! Szerintem tökéletes! (szerintem:) )

Persze miért ne lenne jó?! Szerintem tökéletes! (szerintem:) )
a fructis nem jó semmire nekem ez a tapasztalatom glisskur!!!!!! csodákra képes
Nekem a Gliss Kur sem segített. Egyedül ami jó volt a hajamra az a L'Oréal. Szerintem amelyik szimpatikus azt próbáld meg :) ha nem jön be, válts! :) Minden embernek más típus jó, így más márka is. Én is ezt csináltam. Nekem bevált :) Sok sikert

Festem és simitom a hajam és sajnos az utóbbi hónapokban nagyon hullik, pedig ezelőtt soha! Ennek mi az oka? Van valami tipetek erre a problmára?

Legjobb válasz: Hajhullás belgyógyászati betegség tünete épp úgy lehet, mit a hajad túlzott igénybevételéé. Gyógynövényes tablettát szednék, kímélném a hajam hetekig, és ha így sem múlik el, meglátogatnám az orvost egyéb betegség kizárása miatt.

Hajhullás belgyógyászati betegség tünete épp úgy lehet, mit a hajad túlzott igénybevételéé. Gyógynövényes tablettát szednék, kímélném a hajam hetekig, és ha így sem múlik el, meglátogatnám az orvost egyéb betegség kizárása miatt.
Télen gyakoribb a hajhullás. Lehet megfáztak a hajhagymák a hidegben. Sapkát hordj, kapucnit, fõleg szeles idõben. Ilyenkor vitaminhoz is kevesebbhez jut a szervezet, ezért erre is gondolj. Egészséges ételek, vitaminkészítmény. Vashiány is okozhat hajhullást, olyan ételeket is egyél, aminek magasabb a vastartalma. Hajsimítóhoz pedig van nagyon jó profi spray ami védi a hajat 200 C ig, minden hajvasalásnál kell használni, fodrászkellékesnél lehet venni.
A hajvasalás az oka!


Tudtommal az epilátorhoz kb. 3mm-esnek kell lennie a szõrnek :)
Ennek semmi köze a borotvához. Le van írva, hogy nem érezni, hogy szúr, csak látszik. Nyilván azért van, mert sötét a szõröd, és vastagszálú. Epilátor, vagy gyanta... Az tövestõl tépi ki, nem látszik... (Bár én attól kipöttyösödtem.)
Elmész kozmetikushoz kigyantáztatni.Gyökerestõl kijön és nem lesz borostás.Ilyen egyszerû.
ne borotválj, inkább epilálj. ok h fáj de idö után már nem
Gyantát használj, az a leghatékonyabb!
Szia! Én is ezt tapasztalom, amióta az új Venus Embrace borotvát használom! Hiába 5 pengés nagyon [email protected], és le sem szedi rendesen! Esetleg válts egy másik fajtára, hátha jobban borotvál! Az epitõl csak benõ a szõr! A gyanta jó csak ki kell növeszteni a szõrt hozzá, és az most nyáron problémás!
A kérdező hozzászólása: gyantát nem akarom kipróbálni majd csak télen akkor nem olyan feltûnõ ha kicsit kinõ a szõr, borotvát már vagy 6 félét próbáltam és még egyikse volt jó. az epilátorhoz kb. milyen hosszúnak kell lenni a szõrnek? köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Nekem is letszodnak a , , lyukak" a pottyok a labamon miutan lavagom, az a szornek a helye:)
Igaza van ez elõttem kettõvel szólónak. tök mindegy, hogy milyen borotvát próvál, a szõr hagymája akkor is látszani fog, mivel e borotve azt nem szedi ki. Ha ennyire zavar, tényleg csak a gyanta, vagy az epillátor segít, mert a tövestõl szedi ki....
használj krémet
Nem hiszem, én naponta 2szer vasalom 200 fokon, és semmi baja a hajamnak tõle. 15/F
11: 43 vagyok, én L'oreal Hot Liss balzsamot használok meg Tony&Guy hõvédõs hajkondicionálót. Az utóbbi elég drága, de megéri. Meg még a fodrászomtól vettem hajvégápoló olajat, meg Tony&Guy hõvédõs spray.:)
Én régebben heti egyszer olyan 180 fokon vasaltam és alig nõtt a hajam. Úgyhogy abbahagytam a vasalást és azóta szépen nõ, már már hosszúnak mondható:D
Én minden nap 180°-on vasalom, már 1 éve és nincs semmi baja. Nekem mondjuk alapból egyenes a hajam, meg használok egy csomó balzsamot, pakolást, hajvégápoló olajat, hõvédõ sprayt...Drágák de megéri. Legalább nem megy tönkre a hajam, egyáltalán nem töredezik, hanem szép puha és fényes.:P
Nananaaa, a mindennapos vasalással vigyázzatok nagyon. Közel egy éven át én is azt hittem, hogy nem lesz baja, sõt, addig nem is volt.. de utána elkezdett törni, és rossz volt ránézni is, és utána már hullott is nagyon. Csak kapszulákkal és ollóval sikerült helyrehozni. :( Szóval ha nem muszáj, akkor ne vasaljátok minden nap.. de ez csak jó tanács. ;)
én minden nap 200fokon vasalom a hajam és semmi baja:) 14L
Ha csak heti kétszer és csak 150 fokon, akkor nem nagyon roncsolja. De azért nem árthat neki, ha használsz hajpakolást, attól szebb lesz még az egészséges haj is. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :)
A kérdező hozzászólása: Én is használok rá mindenféle kencét, csak a hõvédõ hiányzik még... Szerintetek milyent vegyek?? :)
A kérdező hozzászólása: Az enyém is a derekamig ér :)
énis minden nap 200°-on vasalom 2x 3x de még nincs baja meg én ápolom is hajpakolással meg stb..

Mi lehet az oka, hogyha a két kezem egymáshoz símítom, már annyi is elég és lehámlik a bőr és alatta eleven, vérzik?

Mutattam az orvosnak,de nem adott rá semmit, pedig a fent leírtak és ha csak a függöny megérinti már akkor is szinte lehámlik? Mi lehet z oka, hová forduljak?

Legjobb válasz: Fordulj bõrgyógyászhoz.

Fordulj bõrgyógyászhoz.
:DDDD örülnél ha mondjuk a párod anyukája farkadat simogatná?:)
A nõnek se a ...-ját simogatják, hanem a ahsát, ahol a baba van.
Jogos:D
Szeretnéd? :) )
Micsoda kérdés?! Normális nõ amúgy sem engedi, hogy a hasát simogassák. Legalábbis én nem engedtem volna. És õszintén:senki sem akarta megsimogatni, amíg terhes voltam. Lehet ez van a te f--dal is:) De ha hiányzik....néma gyereknek anyja se érti a szavát!
Istenem, önzõ férfiak... õszintén, te mit teszel azért, hogy megszülessen a gyerek? Csak élvezel egy jót és ennyi. A nõben növekszik az baba és õ is szüli meg, õ "szenved", és nem te. Nem a nemiszerveket simogatják :D, hanem a hasat, ahol a baba van. :)
Kemény vagy öcsém XD XD XD XD
Tudom, hogy vicc, de amúgy teljesen igazad van és ezt nõként írom. Oké, hogy a nõ hordja ki a gyereket és szüli meg, de ez azért eléggé passzív cselekedet, és neki pont ugyanakkora munkája volt a teherbeesésben, mint a pasinak :) Amúgy attól kapok frászt, amikor nyilvános helyen egy nõ csak azért mert terhes, egyfolytában a hasát simogatja (már egészen korai stádiumban is)... Rengeteg ilyet látok és ááááá.... És most ne gyertek azzal, hogy azért, mert nem tudom milyen ez, mert tudom!!!! 28/N
Kedves kérdezõ ezt neked üzenem:) :) :)
Úristen... Pff. Te normális vagy? Ha ez vicc, akkor mentél volna a Stand Up Comedy-be!
Szerintem nincs igazad. Dr. Veres Pali bácsit nem pontosan idézve: Mikor egy fiú megszületik mindenki oda van érte, nézegetika pöszörõjét, megpilinckázzák, megsimogatják és azt monják: Na ez igen jó sok leányt meg fog dugni! De mikor egy leány megszületik persze megnézik a nuniját, de senki sem pilinckázza, simogatja meg a nuniját, és senki sem mondja büszkén: Na ez igen jó sokan megfogják dugni! 1:1
SohwderClub-os poén vagy mi a szar az ... Talán Hadházi mondta . Csak úgy mondtam mert késztetést éreztem, hogy leírjam .
Szeretem az iróniát, de ez szar.
Vagy amikor megkérdezi tõlem valaki, hogy mennyi az idõ és a csuklójára mutogat közben. Fõleg, hogy tudom, hogy hol hordom az órámat. Mit szólna ugyan ez az illetõ, ha én mennék oda hozzá azzal, hogy merre van a WC, miközben a farkamra mutogatnék ?
A kérdező hozzászólása: Nincs mit! ;-D
feldobtad a napom, köszönöm :DxD
A kérdező hozzászólása: Látom te is csak a magadét mondod, és elolvasni amit eddig írtak/írtam már nehezedre esik ;-D
A kérdező hozzászólása: Ugye érzitek az iróniát ? ;-D
A kérdező hozzászólása: Ennyire azért ne idegeskedjetek.. Amúgy én Fuckyeahon olvastam ezt a kérdést.. :-)

Ismerek egy csajt, nekem kimondottan nem tetszik és amikor rám néz, gyakran olyan álmodozó (szinte kéjes) a pillantása és közben a haját hátrafelé simítja. Elképzelhető, hogy bejövök neki?

Pedig van barátja akkor lehet hogy én gondolom rosszul. Van még egy pár srác akikkel kedvesen viselkedik de akkor nem simítja a haját. Titokban megfigyeltem hogy amikor a közelembe van akkor figyel arra amit mondok pedig nem is hozzá beszélek. Most akkor ez mit jelent.

Legjobb válasz: Amit gondolsz: figyel rád. Most már rajtad múlik... de, ha van barátja, akkor inkább hagyd békén.

Amit gondolsz: figyel rád. Most már rajtad múlik... de, ha van barátja, akkor inkább hagyd békén.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, nem akarok semmit a csajtól csak kicsit idegesítõ hogy minden nap így viselkedik annak ellenére hogy párkapcsolatban él.
Márpedig õ tetszik neked! Ha nem így lenne, nem foglalkoznál vele ennyit, hanem lesz*rnád magasról... Ez bizony egy bimbózó kapcsolat!!! ;)
Különben meg mondd meg neki kerek perec h foglalkozz a haveroddal és neki simogasd magad mert nálam zárt ajtót döngetsz. Ennyi. Nem tom mit kell itt tenni a tapintatos-jóskát?
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy a második válaszolónak egy kicsit igaza van. :) A csajnak gyönyörûek a szemei, és én nem is tudom hogy mit érzek csak a szívem a torkomban ver amikor rámpillant. Attól félek hogy be fog hálózni engem.
"Ismerek egy csajt, nekem kimondottan nem tetszik..." És mi lett belõle?: a szemei...ahogy rám néz... Biztos, hogy bejön nekedXD
A kérdező hozzászólása: Na jó, lehet hogy talán bejön nekem, már a kezét is megérintettem és utána olyan boldogság fogott el.
Na, akkor meg??!!Lehet, hogy a csaj, akivel együtt van, nem meri megmondani a barátjának, hogy nem szereti, és tõled várja a segítséget:P, nah jó kevés rá az esély, de lehet, hogy ez van...Kérdezd meg tõle, hogy mit szeretnél tõlem, de persze mosolyogva, mert, ha nem vagy eközbe kedves, akkor azt hiszi, hogy most "el kell mennie"... Remélem segítettem:) ♥Barbi♥

Házilag kevert vakolat arányait valaki leírná? (alap és simító is) Pontosan mennyi homok, mész, cement kell bele? -2 fokot kibírja a frissen vakolt fal (este, ha esetleg hideg lesz)?

Van itthon bányahomok,marosi homok,oltott mész,cement meg persze víz is. Hidegebb időt jósolnak március közepére,de akkor lenne időnk megcsinálni.Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Régen létezett a festõknél és a kõmûveseknél un "fagyszünet", +10 fok alatt nem dolgoztak, ez nem véletlen. Ma meg hóesésben falazzák az új házakat :-(

Régen létezett a festõknél és a kõmûveseknél un "fagyszünet", +10 fok alatt nem dolgoztak, ez nem véletlen. Ma meg hóesésben falazzák az új házakat :-(
A kérdező hozzászólása: Köszi! Kerestem, beírtam a keresõbe is, de nem figyeltem fel rá..
A kérdező hozzászólása: Egyelõre belül kezdjük a hétvégén, aztán majd látjuk az idõ, hogy engedi-e.Belül fûtünk.
Elsõ rétegnek cementesnek és folyékonyabbnak kell lenni azért hogy jól feltapadjon a felületre a vakolat. Ha jól emlékszem 6 lapát homok 1-2 lapát mész, majd 2-3lapát cement.Jó tudom ezek nem pontosak de ekörül van. A második réteg a vastagabb réteg ez ugyan az mint az elsõ csak ebbe már kevesebb a cemenent de nem sokkal.A végén a simító ha jól emlékszem abba már kevesebb a mész és a cement is. http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:cZeyzR5..
A kérdező hozzászólása: Köszi, úgy csináltuk, hogy cementesebb anyaggal becsapkodtuk, majd egy rétegben már szép sima lett, úgy hagytuk, szóval nem lett külön simító, de nagyon szép egyenletes lett.Végén hungarocell lappal(vettem direkt egyet a simításhoz)lesimítottam.Szerintem ennek köszönhetem :-) Egyenlõre belül kezdtük, mert nagyon hideget mondanak a hétvégére sajnos.

Kéne egy tanács hogy zselézzem a hajam most úgy csinálom hogy felálítom a fejem teteén és egy kicsit befelé simítom valahogy így de egyébb könnyen megcsinálható?

Legjobb válasz: Keress rá youtube-on, a japán srácok nagyon ügyesek ebben, bár õk sok extrább hajat is csinálnak.

Keress rá youtube-on, a japán srácok nagyon ügyesek ebben, bár õk sok extrább hajat is csinálnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!