Találatok a következő kifejezésre: Sikerülhet valami barátnőmnek (1 db)

Sikerülhet valami a barátnőmnek?

Barátn?m beleszeretett az osztálytársába, az volt, hogy a fiu mindig kihivta, minden délután, nagyon jól elvoltak, aztán a csaj megkérdezte a fiut, hogy nem járna-e vele, erre a fiu azt mondta, hogy tetszik neki, bejön, de nem jön vele össze. És ezt most nem érti, hogy akkor mér volt annyira "rajta" a fiu.

Legjobb válasz: Hát..lehet,hogy csak "rajta" akart lenni,a szó szoros értelmében. Vagy nem vágyik párkapcsolatra,ezért lehet,hogy megfordult a kis buksijában,hogy a barátnõdnek akár annyira is szimpatikus,hogy esetleg bele menne másba párkapcsolat helyett.

Hát..lehet, hogy csak "rajta" akart lenni, a szó szoros értelmében. Vagy nem vágyik párkapcsolatra, ezért lehet, hogy megfordult a kis buksijában, hogy a barátnõdnek akár annyira is szimpatikus, hogy esetleg bele menne másba párkapcsolat helyett.
Ez egy összetett dolog... kb én is ezt élem meg, hogy van egy lány, akit szeretek és olyan jó a barátságunk, hogy kár lenne egy múló szerelemmel elrontani, és emiatt vagyok most nagy dilemmában, hogy mit is tegyek. lehet még a fiu sem tudja az õ esetükben, hogy mit is akar.
Lehetséges, hogy még kicsit éretlen a fiú és nem mer beleugrani semmibe.
Biztos a barátnõd jelenléte esztétikai élményt nyújtott a csávónak, és szeretett volna vele lyukfoglalózni. Szerintem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Honnan tudjam, hogy meg akart-e csókolni?

Első randi, köszöntünk el és a végén szájra puszi lett. De mi van ha meg akart csókolni?

Első randin gondolnak ilyenre a fiúk? Vagy akkor még nem támadják le a lányt?

2

Holnap randira hívom a kiszemeltet szerintetek sikerrel járok?

11

Mit csináljak? Hogyan kell?

15 éves fiú vagyok és még soha se csókolóztam..van egy lány akit nagyon szeretek ő is engem és ő már smárolt..nagyon félek..hogyan közeledjek? hogyan kell? segítsetek..

4

Nektek bejön Emma Roberts?

http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20120921160018/disney/.. sztem nagyon szép:D

8

Pasik nektek milyen típusu csajok jönnek be? Mi tetszik meg nektek egy lányon vagy mit néztek meg rajta először?

8

Miért nem randiznak a pasik egy 21 éves lánnyal azért, mert szűz?

Barátnőm társkeresőzik. 21 éves, intelligens, humoros, szép stb., de még szűz. Inkább előre elmondja levélben, de volt olyan, aki még ki is gúnyolta. Teljesen lesérült az önképe. Komolyan már ott tartunk, hogy ez nyűg és kizáró ok?

22/L

21

16 éves srác vagyok gáz ha még sose volt barátnöm? Szertnék már kapcsolatot de nem nagyon sikerül. Valami tipp?

7

Ennek mi értelme, mért csinálják ezt a csajok?

adott 1 lány akivel kezdtünk elég jóba lenni.. de nem értem: Mire jó az nekik hogy célozgatnak arra hogy összeillünk meg milyen jó lenne együtt lenni utána le se szarnak két napig utána megint hívnak sétálni és séta után leülünk 1 padra meg akar csókolni meg megint célozgat rá hogy mennyire szertene smárolni aztán eltelik 1 hétvége utána megint közömbös velem...
Nahh erre lennék kíváncsi hogy mi ez mért csinálják ezt ?

6

Miért jellemző az, hogy inkább a lányok rázzák le a pasikat, mintsem fordítva?

Engem pl imádnak lerázni, főleg ha meglátják az arcomat vagy az arcképemet. Utána már csak duzzognak, ha még írok nekik. Én viszont soha nem szoktam egyetlen lányt sem lerázni, ha rám ír (évente 1).

8

Kinek mi a legcikibb dolog, ami történt vele randizás közben, előtt vagy után?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!