Találatok a következő kifejezésre: Sikerülhet valami barátnőmnek (1 db)

Sikerülhet valami a barátnőmnek?

Barátn?m beleszeretett az osztálytársába, az volt, hogy a fiu mindig kihivta, minden délután, nagyon jól elvoltak, aztán a csaj megkérdezte a fiut, hogy nem járna-e vele, erre a fiu azt mondta, hogy tetszik neki, bejön, de nem jön vele össze. És ezt most nem érti, hogy akkor mér volt annyira "rajta" a fiu.

Legjobb válasz: Hát..lehet,hogy csak "rajta" akart lenni,a szó szoros értelmében. Vagy nem vágyik párkapcsolatra,ezért lehet,hogy megfordult a kis buksijában,hogy a barátnõdnek akár annyira is szimpatikus,hogy esetleg bele menne másba párkapcsolat helyett.

Hát..lehet, hogy csak "rajta" akart lenni, a szó szoros értelmében. Vagy nem vágyik párkapcsolatra, ezért lehet, hogy megfordult a kis buksijában, hogy a barátnõdnek akár annyira is szimpatikus, hogy esetleg bele menne másba párkapcsolat helyett.
Ez egy összetett dolog... kb én is ezt élem meg, hogy van egy lány, akit szeretek és olyan jó a barátságunk, hogy kár lenne egy múló szerelemmel elrontani, és emiatt vagyok most nagy dilemmában, hogy mit is tegyek. lehet még a fiu sem tudja az õ esetükben, hogy mit is akar.
Lehetséges, hogy még kicsit éretlen a fiú és nem mer beleugrani semmibe.
Biztos a barátnõd jelenléte esztétikai élményt nyújtott a csávónak, és szeretett volna vele lyukfoglalózni. Szerintem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ismer valaki hosszú szőke hajú, gitáros férfit, aki péntek este Miskolcon járt?

Gitár volt nála, borostás volt, elég helyes, bár nagy az orra <3
Pontosítva a helyszínt, villamossal ment Diósgyőrig. De nem láttam még Diósgyőrben, szóval szerintem nem ott lakik :(

13

Mit csináljak? Hogyan legyen?

14 éves vagyok lány. van egy 15 éves fiú akibe nagyon szerelmes vagyok és ő is belém...találkozunk 3 nap múlva. ÉS én már csókolóztam de ő még nem..és kezdeményezzek? vagy majd ő? segítsetek!

5

Lányok nem kedvelitek a mérsékelten izmos pasikat? A fej baj ha ronda, de jó a teste? Mennyit nyom a test a latba?

Ne csak közhelyeket, ha lehet, hanem érveket kérek.

10

Nekem most olyan kérdésem volna hogy naon tecik nekem egy lány akit kb13 éve ismerek ö 17 én is 17 évesek vagyunk csak nem tudom hogy én be jövök-e neki és mik lehetnek a jelei ha be jövök neki?

4

Miért nem hív randizni?

Van egy fiú, aki nagyon tetszik nekem és ezt ő is tudja. Szerintem én is tetszem neki, mert nagyon zavarbajön, ha találkozunk. Én elhívnám őt, de szerintem neki kellene engem, nem pedig fordítva. Meg aztán ő tudja, hogy én hogy érzek, jó lenne tudnom, hogy ő ezt hogy gondolja. Gondoltam, rákérdek konkrétan, hogy most akkor mi is van, de lehet, hogy nyomulásnak venné.

6

15 eves lany vagyok, es nagyon szeretnek randizni, egy baratot. Hogyan ismerkedhetnek, ha nincs idom?

Nagyon be vagyok tablazva, heti negy edzesem van, es a maradek idoben tanulok.Nincs idom gyakran bulizni, ha van is, nagyon ritkan.A kulsom szerintem rendben van, mert szoktam bokokat kapni, fiubarataim is vannak, de ok nekem csak baratok

12

Hogyan szerezzek magamnak egy csajt?

15 éves fiú vagyok most kerültem középiskolába. Sajnos az osztályunkba egy normális lány sincs. Akkor hogy ismerkedjek meg egyel? Pl már kinéztem magamnak egyet akkor vele hogyan kezdjem? Normális válaszokat kérnék! Köszi

14

Mit csináljak ezzel a lánnyal? Kissé összezavart.

Egyszer randiztunk, nagyon jól éreztem magam vele. Jól elvoltunk. Jó vele beszélgetni. Sokat nevettünk. Ilyenkor úgy érzem minden király.
Õ egyáltalán nem érdeklődik felőlem. Soha ne
m jön oda, hozzám a suliban sem. Van hogy észre sem vesz. Ha én nem keresem nem beszélünk.
Ez ugye nem miattam van, hanem mert minden lány ilyen. Elvárja hogy a fiú keresse minden alkalommal. Ez egy íratlan szabály lenne?

4

Hogy közeledjek hozzá?

Megismerkedtem nemrég egy fiúval , együtt utaztunk , beszélgettünk , már ismertem látásból régebb óta mert egy középiskolába jártunk. Nekem nagyon megtetszett , próbáltam vele fb-on beszélni , de nem nagyon az a beszélgetős vagy csajozós tipus , nem volt még komolyabb kapcsolata? Hogy közeledjek hozzá , h megnyiljon , beszélgessünk?

1

Egy ronda fiúnak érdemes elmennie pszichológushoz, hogy az hátha feloldja a külsőből fakadó gátlásait a csajozás terén?

Mást már nem tudok kitalálni, mert félő, hogy egyedül maradok 25 év felett.

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!