Találatok a következő kifejezésre: Sikerülhet végre esnem (2 db)

Sikerülhet végre teherbe esnem ezek alapján?

Pcos-em van. Márc.17-én volt a mensim. Csináltam egy Clostylbegites kúrát. Ennek eredménye, hogy KÉT érett petesejtem ven. Együtt voltunk a férjemmel(mint utóbb kiderült, épp a Jónás napomon)többször is. Viszont nagyon szúrkál a petefészkem pár napja. Ez a fájdalom akadály lehet?

Legjobb válasz: Azt mondják,ez a szurkálás pont jó mert a beágyazódást jelezheti.Én is így vagyok,5. napja van szurkáló érzés,igaz,ma már csak ritkán.Remélem sikerült,drukkolok!

Azt mondják, ez a szurkálás pont jó mert a beágyazódást jelezheti.Én is így vagyok, 5. napja van szurkáló érzés, igaz, ma már csak ritkán.Remélem sikerült, drukkolok!
Jól jel a szurkálás! Szorítok!!

Olyan létezik, hogy a ciklus elején (kb 8-9. napon) volt ovum, utána egész hónapban alacsony volt a hő és csak a ciklus végére (utolsó pár nap) emelkedik meg a hőm? Sikerülhet így teherbe esni?

Legjobb válasz: Nos, ovu után MINDIG megemelkedik a hõ. Ha nem emelkedett meg, akkor nem volt ovud, csak a ciklus végén, amikor megemelkedett. Teherbe esni persze így is lehetséges.

Nos, ovu után MINDIG megemelkedik a hõ. Ha nem emelkedett meg, akkor nem volt ovud, csak a ciklus végén, amikor megemelkedett. Teherbe esni persze így is lehetséges.
Mibõl gondolod hogy ciklus elején volt ovu? Teszteltél?
Azért az nem pontosan igaz, hogy mindig megemelkedik a hõ, nézzetek szét a babatervezok.otthona.net oldalon, van példa arra is, hogy nem megy fel a hõ és teherbe lehet esni így is. Én is így vagyok vele egyébként. Volt + tesztem, de nem ment fel a hõ. Még 6 napom van a nemvártig.
Igaza van az utolsónak, de ez a ritkább, Van olyan is hogy + az ovu, meg nyák is van, de mégsem reped meg a tüszõ, és késõbb a ciklus után is lehet +-at tesztelni, utána felmegy a hõ is. ekkor tuti megvolt. ilyen példa görbét is láttam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Lehet, hogy nem is egészen pontosan tettem fel a kérdést, ugyanis egész hónapban ugrált a hõm 36, 3 és 36, 7 között. Holnapra nem várom és ma reggel már 37 volt. Az ugrálások nem konzekvensek, azokból nem állapítható meg ovu, viszont volt egyértelmû ovu fájdalmam és az arra jellemzõ nyákom is.
14:41-nek: sokkal gyakoribb, hogy pozitív ovuteszt után mégsem reped meg a tüszõ, mint az, hogy tüszõrepedés után egy nõ teste nem reagál hõemelkedéssel a progeszteron-hormonra. Az utóbbi igazi ritkaságnak számít. Ja, én is olvastam a babatervezõket.
14:41 vagyok. Tudom, hogy ez nagyon ritka eset, csak azért írtam le, mert van ilyen is, nem árt tudni róla. :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!