Találatok a következő kifejezésre: Sikerülhet olyan egy (3 db)

Sikerülhet olyan rosszra egy szex hogy az egyik fél (nő/férfi) szakítson a másikkal?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy milyen szinte van a kapcslat. Ha szerelmi viszonyról van szó, akkor furcsa lenne egy rosszul sikeredett légyott miatt szakítani, mert aért az ilyesmit meg lehet beszélni. Viszont egy szexuális kapcsolatban simán elõfordulhat, hiszen a szexrõl szól minen.

Attól függ, hogy milyen szinte van a kapcslat. Ha szerelmi viszonyról van szó, akkor furcsa lenne egy rosszul sikeredett légyott miatt szakítani, mert aért az ilyesmit meg lehet beszélni. Viszont egy szexuális kapcsolatban simán elõfordulhat, hiszen a szexrõl szól minen.
Egy aktus miatt biztos nem, de én már voltam úgy, hogy egyszerûen nem passzoltunk össze a szex terén, ezért továbbcuccoltam. Ja, lány vagyok.
Ha küldesz képet meg tudom mondani, hogy a külsõddel van-e a baj.
Jé, ezt a kérdést akár én is feltehetném. Hát figyelj, nálam aza probléma, hogy nagy orrom van, elálló füleim és törpe vagyok, szóval ocsmány, de te biztos jobban nézel ki tõlem. :)
én is küldhetek képet :P?
Nekem is küldhettek priviben képet, szívesen válaszolok a kérdésekre is :) 18/L
Én is szívesen segítek fiúk :)
szóval? :D
Ha küldesz képet válaszolok :D
A kérdező hozzászólása: ki az akinek még nem sikerült képet küldenem ?:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!