Találatok a következő kifejezésre: Sikerülhet olyan egy (4 db)

Sikerülhet olyan rosszra egy szex hogy az egyik fél (nő/férfi) szakítson a másikkal?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy milyen szinte van a kapcslat. Ha szerelmi viszonyról van szó, akkor furcsa lenne egy rosszul sikeredett légyott miatt szakítani, mert aért az ilyesmit meg lehet beszélni. Viszont egy szexuális kapcsolatban simán elõfordulhat, hiszen a szexrõl szól minen.

Attól függ, hogy milyen szinte van a kapcslat. Ha szerelmi viszonyról van szó, akkor furcsa lenne egy rosszul sikeredett légyott miatt szakítani, mert aért az ilyesmit meg lehet beszélni. Viszont egy szexuális kapcsolatban simán elõfordulhat, hiszen a szexrõl szól minen.
Egy aktus miatt biztos nem, de én már voltam úgy, hogy egyszerûen nem passzoltunk össze a szex terén, ezért továbbcuccoltam. Ja, lány vagyok.

Ha egy héten 5-6x eljárok futni olyan 20-25 percet és 6x végzet 45 perces kardió edzést sikerülhet fogynom?

Reggel általán 6-kor kelek és 7-kor elmegyek futni, elõtte szoktam inni egy turbó d. fehérjeturmixot. 10-11 óra körül egy 45-60 perces kardió edzést végzek (insanity) ebédre eszek valamit de csak mértékkel és vacsira megint turbó.

Legjobb válasz: Szia,szerintem sikerülhet,azt jó tudni viszont h futásnál csak az elsõ 15 perc után kezd el égni a zsír addig csak a víz meg ki a szervezetedbõl,fontod h estére inkább csak gyümölcsöt,zödséget egyél vagy például egy jó salátát de semmiképpen ne olyat amiben sok szénhidrát van pl.:péksütit vagy pizzát ,igyál sokat ez gyorsitja az anyagcserét!! Nagyjából ennyi,én versenyszerûen sportolok és nekünk az egész csapatnak azt mondták h fogyni kell,annak ellenére h egyáltalán nem vagyok kövér 1 kiló simán le ment rólam úgy hogy este nem ettem olyat amiben sok szénhidrát volt!! :D Sok szerencsét! :))

Szia, szerintem sikerülhet, azt jó tudni viszont h futásnál csak az elsõ 15 perc után kezd el égni a zsír addig csak a víz meg ki a szervezetedbõl, fontod h estére inkább csak gyümölcsöt, zödséget egyél vagy például egy jó salátát de semmiképpen ne olyat amiben sok szénhidrát van pl.:péksütit vagy pizzát , igyál sokat ez gyorsitja az anyagcserét!! Nagyjából ennyi, én versenyszerûen sportolok és nekünk az egész csapatnak azt mondták h fogyni kell, annak ellenére h egyáltalán nem vagyok kövér 1 kiló simán le ment rólam úgy hogy este nem ettem olyat amiben sok szénhidrát volt!! :D Sok szerencsét! :) )


Ha küldesz képet meg tudom mondani, hogy a külsõddel van-e a baj.
Jé, ezt a kérdést akár én is feltehetném. Hát figyelj, nálam aza probléma, hogy nagy orrom van, elálló füleim és törpe vagyok, szóval ocsmány, de te biztos jobban nézel ki tõlem. :)
én is küldhetek képet :P?
Nekem is küldhettek priviben képet, szívesen válaszolok a kérdésekre is :) 18/L
Én is szívesen segítek fiúk :)
szóval? :D
Ha küldesz képet válaszolok :D
A kérdező hozzászólása: ki az akinek még nem sikerült képet küldenem ?:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!