Találatok a következő kifejezésre: Sikerülhet úgy esni, hogy a (2 db)

Sikerülhet úgy teherbe esni, hogy a + ovu teszt előtti és utáni napon van a szex?

Ebben a ciklusban nem is tudtunk többször szeretkezni, tehát a + teszt el?tti napra volt "kiskatona" b?ven, mert el?tte 2 hétig nem volt szex.

Legjobb válasz: Igen miért ne?

Igen miért ne?
A kérdező hozzászólása: A teszten az áll, hogy az elsõ + teszttõl számított 24-36 órán belül következik be az ovuláció. És eddig mindig úgy sikerült idõzíteni, hogy a + napon nem tudtunk együtt lenni, csak elõtte és utána.
Persze. Csak kisebb az esély.
Hónapok óta nem menstruáltam, szervi bajom nem volt.Vagyis gyakorlatilag(orvos szerint peteérésem se).Megszakitással és óvszerrel védekeztünk.És egyszer csak éreztem valami nem stimmel.Gyanúsak voltak a jelek(Van már két kisfiam).Elmentem orvoshoz és amikor azt mondja ikrek azt hittem rosszul leszek.:)
Nekünk is ikrek sikerültek. :) Bár van a családban, Párom anyukájának vannak ikertestvérei (õ maga nem iker). De akkor is nagyon meglepõdtünk, mert a mi családunkban nem volt, és egyébként sem készültünk még rá, hogy baba legyen, hirtelen lett kettõ, bár nem bántam meg, minden hátrányával és kellemetlen részével együtt, hogy ikrek lettek. :) )) Már 21 hónapja tart... :) )
Igen, elõfordulhat.Az egyik barátnõm teljesen spontán esett teherbe kétpetéjû ikrekkel.Az egyik kislány, a másik kisfiú.Nem szedett semmilyen hormon gyógyszert ( soha nem esett át meddõségi kezelésen), és egyikük családjában se voltak ikrek.Szóval lehetséges.És úgy tudom, 30 év felett nõ az ikerterhesség esélye.
A kérdező hozzászólása: :) :) :) Hát én most nagyon boldog vagyok! Mindig is akartam ikreket. Van már két fiam (1, 5 év korkülönbséggel). Azt lehet tudni, hogy 30 év felett miért nagyobb a valószínûsége? És igen, tudom, hogy kicsi a lehetõsége, de lehetõség. :)
Utolsó vagyok.Ha jól tudom azért, mert 30 felett már kevésbé "szabályos" a peteérés.Szóval gyakrabban fordul elõ, hogy nem egy petesejt érik meg.A barátnõm 28 évesen lett terhes az ikreivel, csak úgy..még soha nem láttam ilyen óriás pocakot!
tegnapelõtt 21:59-es vagyok Én is 28 éves voltam, amikor terhes maradtam az ikrekkel. Szintén kétpetéjûek, fiú és lány. :) Ha valakivel találkozom és szóba kerülnek a gyerekek, szinte mindenki kivétel nélkül megkérdezi, hogy természetes úton fogantak-e. Én nem is tudtam, hogy ez ilyen "nagy szám", hogy fiú-lány simán, mindenféle beavatkozás nélkül sikerüljön. :) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!