Találatok a következő kifejezésre: Sex közben van (65 db)

Az első sexnek köze van a menstruáció kimaradásához?

Legjobb válasz: Ha nem védekeztél,akkor van hozzá köze.Egyébként nincs.

Ha nem védekeztél, akkor van hozzá köze.Egyébként nincs.
Persze. Ezek a tesztek a HCG nevû hormonra reagálnak, az pedig vagy jelen van, vagy nincs.
A kérdező hozzászólása: a vérzés alatt is lehet tesztet csin.?
Hogy érted, hogy mikor a legbiztonságosabb? A teszt nem káros az egészségre. Ha megjött a menstruációd, és az rendben a megszokotthoz hasonlóan lezajlott, akkor szinte kizárt, hogy várandós légy. Ha mégis nyugtalankodsz, akkor csináld meg nyugodtan, akár a vérzés alatt is, ilyenkorra már ki kell mutassa a HCG hormont.
8 vagyok, és nekünk is elszakadt az óvszer!
van köze, nekem is 5 napot késett, én is féltem rendesen..:D meg sok ilyen történetrõl hallottam már. volt, akinek 2 hetet is.
A kérdező hozzászólása: ez jutott az én eszembe is! de am.el is szakadt 1 óvszer, ezért is hittem már azt, h.terhes vagyok! am.1 kérdés:a biztonság kedvéért, ha vége a ciklusnak utánna mikor a legbiztonságosabb tesztet csinálni?
Természetes, mindenki ideges lenne. Még a tökéletes védekezés ellenére is stresszes lehet az ember az elsõ után. Egyébként egy front, egy erõs stresszhatás, hirtelen környezetváltozás ugyanúgy befolyásolhatja a ciklust.
A kérdező hozzászólása: Úr Isten! képzeljétek, h.én ezt nem tudtam, és már megvoltam bolondulva, h.nem jön megfele!
Igen, az elsõ szex okozta :)
A kérdező hozzászólása: jajj! vagyis a késeséhez! bocsánat! nekem 6napig késett, már ma akartam tesztet csinálni, erre megjött!
Kimaradáshoz nincs, de késéshez igen. Vagy akár hamarabb is megjöhet tõle. Szóval eléggé átvariálhatja a ciklust, viszont teljesen kimaradni nem fog. Mióta késik?
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
nagyon sok félét..ha esetleg emlékszel a nevére vagy a doboz színére írj privit...xxx shopban dolgozom x)
gondolom amivel kissé elérzésteleníti a makkot, és késõbb megy el a párod... magyarul tovább bírja
Nos, ha szexeltek, illene ilyen szintû bizalomnak lenni, hogy elmondja, fõleg, ha neked is közöd van hozzá. Mit mondott amikor rákérdeztél?
gumiban kb negyede a szexuális élvezet
Hagyjátok már ezt a hokizást! Többet csináltam mint a kanadai jégkorong bajnokság össze csapata együtt. Még sincs ilyen gondom. A gumi az egy szar dolog.
Én gumiban soha semmit nem érzetem, kb 2 percig állt a farkam, aztán lekókadt. Pedig ezek szerint kénytelen leszel tabit szedni, ha minimálisan is érdekel, mi lesz a szexuális életetekkel.
Helló, csináljátok popsiban. A feleségem szülés után már nem volt elég szûk, a popsi viszont imádnivaló. Ha gumival csináljátok, akkor tuti!
Ja, mondjuk kényelmesebb lenne, de hülyeség, hogy semmit nem érez. Pályázna a jófélére, és hidegen hagyja, mit gondolsz. Tudna másképp is viszonyulni a dologhoz, momentán nem akar. Fickóból vagyok, elhiheted.
nemcsak ez a 2 védekezési mód van.. am énis nagyon nehezen megyek el szex közben, de nem azért nem elég szûk a barátnõm.. mesés érzés, csak valahogy nem jutok el a csúcsra.. :) lehet h azért mert elõtte gyakran volt szükségen a jobbkezemre, mert nem volt álandó partnerem...
Kegel gyakorlatok, aztán neked is nem gyengén komolyodik az érzés.
varrd össze õt
Gumival is lehet élvezni de legalább dupla idõ nálam. Jobb az a sima "hús a hússal"! De ha nem akarsz tablettát akkor találjatok olyan pózt ami neki is jó! Van kismillió póz! Lehet válogatni :)

Szerintetek milyen hatással van egy pasira ha sex közben a csaj irányit?

Kíváncsi lennék véleményetekre!F?leg a pasiéra!!Pasik ti szeretitek ha a csaj irányít??Lányok ti szoktatok irányítani?Ha igen akkor milyen a pasinak??

Legjobb válasz: én úgy szoktam, h közben folyamatosan figyelem a párom, h neki hogy jobb. én teljesen beindulok, ha nyög vagy ilyesmi, sõt olyan is volt, h semmi fizikai kontakt nem ért engem, és orgazmusom volt, mert éppen neki okoztam élvezetet:) de egyébként hallottam olyat egy barátnõmtõl, hogy mikor õ van felül, akkor közben hátat fordít a pasinak. ez a fordított lovaglópóz. én még nem próbáltam, de azt mondja, a pali odavan érte:)

én úgy szoktam, h közben folyamatosan figyelem a párom, h neki hogy jobb. én teljesen beindulok, ha nyög vagy ilyesmi, sõt olyan is volt, h semmi fizikai kontakt nem ért engem, és orgazmusom volt, mert éppen neki okoztam élvezetet:) de egyébként hallottam olyat egy barátnõmtõl, hogy mikor õ van felül, akkor közben hátat fordít a pasinak. ez a fordított lovaglópóz. én még nem próbáltam, de azt mondja, a pali odavan érte:)
Az én Drágám imádja, ha irányítok...Kikötözés stb....
Hangulat fuggo... De mivel egyertelmuen 'switch' vagyok, szokott ilyen hangulatom lenni... hatarozottan szeretem amikor ural egy no. Sok fugg attol is , hogy hogyan csinalja. Van aki csak hatarozott es finomkodas nelkul megmondja , hogy mit hogyan akar... DE olyan is van , hogy teljes kiszolgaltatottsag van. Kikotozve / bilincselve es a no kenyenek kedvenek kiteve. Uhhh... imadom. :)
Én igénylem, hogy valamennyire irányítsanak, vagy legalább szabályozzanak. Ahhoz, hogy teljese mértékben a barátnõm irányítson, ahhoz nincs elég önbizalma.
Én szeretem, ha a lány irányít. Van bennem egy kevés mazochista/szubmisszív jellem, szóval tetszik az ilyesmi. Az is kell persze, amikor én diktálok, az is legalább olyan jó. Az persze alap, hogy figyeljük egymás reakcióit és megfelelõen reagálunk is rá, az a legfontosabb.

Csak velem van így? Puncipuki? A párom sokszor értetlenül néz hogy miért pukizok sex közben. És azt mondja még egyetlen barátnőjével sem volt ilyen. Utálom ezért magam.

Legjobb válasz: Azért puncipukizol mert a páros beléd pumpálja szex közbe a levegõt...az nem puki...csak a nunidbõl visszajön a levegõ....Magadat miért utálod? Õt kéne fejbe kólintani,h ez miatt ítélkezik... Egyébként mindenkivel megesik...az itt regisztráltak több mint 90%-ával....Velem is....Kutyapóznál fõként..általában mindig :D...És nem reagálunk rá..Mert nem pukit hallgatni kezdtünk neki a dolognak és azt kielemezni,hanem a szexre koncentrálunk.... Szal nyugi..természetes dolog:) Googlin keress rá és mutasd meg barátodnak h nem vmi természetfeletti bajod van :)

Azért puncipukizol mert a páros beléd pumpálja szex közbe a levegõt...az nem puki...csak a nunidbõl visszajön a levegõ....Magadat miért utálod? Õt kéne fejbe kólintani, h ez miatt ítélkezik... Egyébként mindenkivel megesik...az itt regisztráltak több mint 90%-ával....Velem is....Kutyapóznál fõként..általában mindig :D...És nem reagálunk rá..Mert nem pukit hallgatni kezdtünk neki a dolognak és azt kielemezni, hanem a szexre koncentrálunk.... Szal nyugi..természetes dolog:) Googlin keress rá és mutasd meg barátodnak h nem vmi természetfeletti bajod van :)
hát a párod, jó nagy fax. jó még egyel-talán vele szex? mert már gátlásod lesz, ha így viselkedik veled. mond meg neki, hogy még te se láttál ilyen kis görbe péniszt.
Ez teljesen normális dolog.Ha a párod ezt nem érti meg elég mûveletlen lehet szexuális téren.A "puncipuki" akkor jön létre ha a hüvelybe levegõ kerül és mikor a párod a benyomja a péniszét, annak távozni kell valahol, méghozzá a pénisze mellett.Ez kb olyan mint a felfújt lufiból kiengedett levegõ.És azt is jelzi hogy egymáshoz illik a hüvelyed és az õ pénisze, nem marad rés sehol.Ha ezt nem érti meg, hát világositsd fel, és ne utáld magad mert teljesen természetes dolog. 20/L
ezek hülyék..mi az h csak akkor van ez ha rosszul keféli meg? hülyék ezek?? Amugy barátod se jobb, elég bugyuta ezen a téren.. Amikor nagyon élvezi egy nõ a sezexet, akkor kitágul és a farokkal együtt bemegy a levegõ és vhogy ki kell jönnie ilyenkor van ez a hang.. mi ilyenkor bnõmmel mosolygunk egyet és csináljuk tovább.. ennyi ;-)
nyugi nekem is van ienem az én párom mosolyog rajta de nem néz értetlenül elmondtam neki h sztem mitõl van és õt nem zavarja
:D vicces.. de én is szoktam (21/F) illetve, amig volt kivel XD.. Sztem normális, szeretkezés közben mozognak a beleid és attól simán... ha onnan jön akk meg :D odamegy a levegõ vhogy :) .. majd vki más biztos értelmesebb magyarázatot ad. Viszont a srác inkább fogja viccesre mert ahogy látom nem tesz ez jót neked, h felrója.. Örüljön, mint a majom a farkának, h van barátnõje és szereti.
ma 20:48 ez alapján a párod hibája, hiszen rosszul kefél meg.
A kérdező hozzászólása: de engem is annyira zavar, hogy kutyapózban már sosincs kedvem csinálni. Minden egyesnél puki van.Már probáltam az intimtornát, de nem segitett.
mi a párommal annó mindig jókat röhögtünk az ilyen helyzeteken :D:D:D Viccesen jött ki romantikázás közben :D Szakadtunk egy jót párszor, nem volt kínos :)
"igazából nem is sex közben van a puki, hanem utána, ha felállok vagy felülök." akkor ne ülj fel, hanem feküdj még kicsit.
Nálunk is van ilyen, bár csak egy póznál, amikor nyakában van a lábam:D Mondjuk ez inkább abban a pillanatban inkább vicces, mint ciki. Röhögünk egy jót, aztán csináljuk tovább.Ennyire egyszerû.
Velem is elõfordul sokszor ez a jelenség. Mikor elsõnek hallottuk a barátommal ezt a hangot csak annyit mondtam : "Bocsi, levegõs a rendszer" Nagyot nevettünk. De eszébe sem jutott az, hogy pukizok, tudta, hogy miért vannak ezek a hangok. Meg nyilván szólnék, ha eredetileg kéne pukiznom, nem pedig az orra alá nyomom kutya pózban :-) L
20:50 ! Hol írtam olyat h a másik fél rosszul kefélne? -_-" (Elsõ voltam)
A kérdező hozzászólása: igazából nem is sex közben van a puki, hanem utána, ha felállok vagy felülök.
Ne egyé babosnokedlit kúrás elõtt te szexidög!!!!!!:D Am van akinek erre feláll szal nyugi!!!!!!:)

Sex kozben miért nincs orgazmusom, ha masztizás kozben van?

Eleg fiatalka korom ota (most 28 vagyok) felfedeztem mar, hogy hogyan jo nekem, mi az, amitol elmegyek es MINDIG ugyanabban a pozban csinaltam, magamnak. 2 perc es eljutok a csucsra... Viszont sex kozben nem es nem akar osszejonni az orgazmus, barhogy is pobalkozok. Volt egy majdnem egy evtizedig tarto kapcsolatom, es soha nem volt sex kozben orgazmusom...annyira megszoktam, hogy mar nem is torekedtem ra, nem kivantam sem a sexet, sem a parom. Most viszont van egy fiu, akivel meg elvezem is az egyuttletet, nagyon felizgat, alig varom, hogy vele legyek es csak a gondolattol, hogy hozzam er, nedves leszek de sex kozben sehogy sem akar osszejonni az orgazmus...erzem, hogy jo, elvezem is, de orgazmus kozeli allapotba sem kerulok. Pedig onnan mar konnyu lenne. Ha meg sokaig ingerel, annyira elkezd fajni az alhasam, hogy azert kell abbahagyni. Nem tudom, hol a hiba...rastresszelek? Berogzult szokasok? Ha volt vkinek hasonlo problemaja, hogyan jutott tul ezen? (Meg mielott megkerdeznetek, miert nem izgatom magam sex kozben ugy, mint amikor egyedul vagyok, azert, mert egy kisparnat megsem dughatok a labam koze mikor epp vele sexelek... :( )

Legjobb válasz: Túlságosan megszoktad, hogy magadnak csinálod.Vagy nem engeded el magad, esetleg rossz szexuális élmény vagy ilyesmi által feszült vagy. Próbáljátok ki azt, hogy te vagy felül, lovagolsz, elõre hátra, tulajdonképpen dörzsölöd hozzád a csiklódat, benyálazza az úját és dörzsöli neked. Hihetetlen mire képes, nekem elhiheted. ;D

Túlságosan megszoktad, hogy magadnak csinálod.Vagy nem engeded el magad, esetleg rossz szexuális élmény vagy ilyesmi által feszült vagy. Próbáljátok ki azt, hogy te vagy felül, lovagolsz, elõre hátra, tulajdonképpen dörzsölöd hozzád a csiklódat, benyálazza az úját és dörzsöli neked. Hihetetlen mire képes, nekem elhiheted. ;D
Ne haragudj, hogy beleszólok, de a párodnak miért nem mondod el, mi a jó neked?
Valószínûleg egy alient telepítettek beléd, ami ha túl erõsen adagolnak, elkezd belülrõl enni. Az új pasid lágyabban ken téged, ezért nem hergeli az alient.
Mond vagy mutasd meg a párodnak, hogyan jó. Nem hiszem, hogy megharagudna érte :)
A kérdező hozzászólása: Próbáltam rávezetni és igyekszik is, igazából ezzel nem volna gond. Beszelunk rola... De barhogy is csinálja, bármit is próbálunk, még csak a kozelébe se kerulok...lehetek lovaglopozban, vagy barmilyenben, nyulhat hozzam finoman vagy erelyesebben, nem segit. Most meg már rettentoen rágorcsolok... :(
Van erre egy gyakorlat sor: https://www.youtube.com/watch?v=ebORcfvvpkk Az elõadás 14. percétõl kezdõdik az errõl szóló rész.

Ehes vagyok. Sex kozben allandoan ez jar a fejemben. Nektek is van ilyen?

Az orgazmus szokott csak emlekeztetni ra mit is csinalok eppen. Vicces mert mondjuk nem is kellene ehesnek lennem, de nem tudom kiverni a fejembol. Nektek is megtortenik. :)

Legjobb válasz: Szex közben nem szoktam éhes lenni, ha meg igen, arra az idõre elmúlik :DD 19/L

Szex közben nem szoktam éhes lenni, ha meg igen, arra az idõre elmúlik :DD 19/L
ON: én csak akkor gondolok az evésre, ha a szex feledhetõ, utána viszont jól esne egy szenya. Hasonló megfontolásból néha olthatatlan vágyat érzek rágyújtani egy cigarettára. Ez van, ha a partner nem figyel rá eléggé, legalábbis nálam. Mert csak arra gondolok, hogy essünk már túl rajta, és végre egyek meg cigizzek...
Én szomjas szoktam lenni inkább.
Én is csak szomjas szoktam lenni. :)
Ha jó a szex nem tudok másra gondolni!
Nekem is volt egy ilyen idõszak de elmúlt. Sõt olyan idõszakom is volt hogy eszméletlen mód rám jött a pisilés és ki kellet mennem mert ha nem.... Pár hónapig tartott mind 2 idõszak.

Miért van az, hogy sex közben a baránőm, hirtelen, a semmiből, mintha kiszáradna. Gondolom értitek, hogy mire gondolok. Mi a baj?

Legjobb válasz: szivja a farkad a vizet :D komolyra forditva a szót, kellõ felizgulás hiánya. puszilgasd a nyakát, simogasd szex közben. gyengéden

szivja a farkad a vizet :D komolyra forditva a szót, kellõ felizgulás hiánya. puszilgasd a nyakát, simogasd szex közben. gyengéden
A kérdező hozzászólása: Meglehet az is , hogy eleg surun probalkozunk? tobb idot kellene 2 sex kozbe hagyni? :O
tegnap 22:03 A szex nemcsak testiség! Lelki oldala is van! Még az 5 perces vadidegen kapualjas dugásnak is! Lehet hogy nyalod õt mint a gép de nem figyelsz õrá! Csak azzal vagy elfoglalva hogy te mindent megcsinálj neki, de õrá már nem figyelsz, mert ha figyelnél akkor látnád hogy mi baja! A csaj nem nedvesedik mert nem érzi jól magát közben a levegõ, meg szárítja a ki-be húzogatott farkadat. 28F
ideges lesz aminek az oka valószínûleg te vagy
Megunta.
A kérdező hozzászólása: Én mindent megteszek.Csókolom, puszilgatom a nyakat, s minden.És mégis.... :|
Ez velem is szokott lenni. Nem tudom miért, pedig folyamatosan kívánom a páromat. Szerintem ne tulajdoníts túl nagy jelentõséget neki. 24/N
fogamzásgátlót szed?

A péniszemen van egy szallagféleség az a sex közben elfogszakadni? Vagy az nem válltozik?

Legjobb válasz: Az akadályozza meg, hogy pl. szex közben "megskalpold" a nemi szerved. Az erõhatások következtében - ha az ún. fék (az a kis "szalag") nem lenne ott - a bõr végigcsúszhatna a teljes nemi szerven, amely "kicsit" fájdalmas lenne!

Az akadályozza meg, hogy pl. szex közben "megskalpold" a nemi szerved. Az erõhatások következtében - ha az ún. fék (az a kis "szalag") nem lenne ott - a bõr végigcsúszhatna a teljes nemi szerven, amely "kicsit" fájdalmas lenne!
mit pofázol, ha azt se tudod mi baja van a srácnak? :/
Nem, fiúknak nincs szûzhártyája. Légyszi, mond h még nem akarsz lefeküdni senkivel, ha ennyire nem vágod az emberi biológiát. Ajánlom keress rá google-n a pénisz anatómiájára.
"mit pofázol, ha azt se tudod mi baja van a srácnak? :/" Aranybogár, elárulod ezt honnan szûrted le? :)
A kérdező hozzászólása: köszike nos az elõzzõ kis vita nemkellene hisz azért vagytok h segitsetek nekünk tudatlanoknak egy fokkal tudatosabbnak lenni nah tov szé napot köfike

Van a makkomon egy kis folt picit sötétebb színű mint amilyen a makkom. Nemfáj nem viszket konkrétan nem is érzem csak zavar. Egy pár hónapja ott van. Ha sex közbe sérült volna meg vagy ilyesmi gondolom már elmúlt volna. Elkéne menni dokihoz?

Legjobb válasz: És van fitymád, ami takarja? A foltokkal nem tudnak nagyon mit kezdeni. Nekem levágták a fitymát sajnos és emiatt látszik is, a sötétebb folt, ez gyakori... csak, akinek van elõbõre, az szerencsés és nem látni, csak akkor, amikor hátrahúzza... elvileg lehet kenõcsökkel meg lámpázással próbálkozni, de amikor erre rákérdeztem orvosnál, az azt mondta, hogy lehet próbálkozni, de az is lehet a végeredmény, hogy még jobban erõsödik majd a folt, ezt nem lehet sajnos elõre tudni. Én azért megmutattam több orvosnak is, de hiába

És van fitymád, ami takarja? A foltokkal nem tudnak nagyon mit kezdeni. Nekem levágták a fitymát sajnos és emiatt látszik is, a sötétebb folt, ez gyakori... csak, akinek van elõbõre, az szerencsés és nem látni, csak akkor, amikor hátrahúzza... elvileg lehet kenõcsökkel meg lámpázással próbálkozni, de amikor erre rákérdeztem orvosnál, az azt mondta, hogy lehet próbálkozni, de az is lehet a végeredmény, hogy még jobban erõsödik majd a folt, ezt nem lehet sajnos elõre tudni. Én azért megmutattam több orvosnak is, de hiába
Szerintem nincs a kérdezõnek fitymája.... sokan jártunk rosszul azzal, hogy lecsonkolták :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!